PDA

View Full Version : Πάρτε λίγα...

toyota
08/02/2006, 14:35
Πιάνουν οι Ζουλού έναν Αλβανό.Ανοίγει ο αρχηγός το βιβλίο με τις συνταγές, και βλέπει ότι το σωστό ψήσιμο για Αλβανό είναι... στην σούβλα, με πολύ αργό γύρισμα. Και ότι έτσι ταιριάζει θαυμάσια με πατάτες στα κάρβουνα.
Δίνει λοιπόν εντολή να τον μαγειρέψουν έτσι, και τονίζει να είναι προσεκτικοί και να τον γυρνάν αργά-αργά.
Πάει ο αρχηγός μια βόλτα, και όταν γυρνάει βλέπει τους μάγειρες να τον στριφογυρίζουν πολύ γρήγορα.
- Ρε, δεν σας είπα αργά;! φωνάζει στους μάγειρες.
- Ναι, λεν αυτοί, αλλά με το αργό, σε κάθε γύρισμα τσίμπαγε και από μία πατάτα!

Ένας τύπος, τύφλα στο μεθύσι, γυρνάει το βράδι στο σπίτι του. Λέει σ' έναν περαστικό: - Συγνώμη ρε φίλε. Πόσα καρούμπαλα έχω στο μέτωπο;... Κοιτάει ο άλλος και του λέει:
- 3
- Ωραία. ΄Aλλες 2 κολώνες και φτάνω σπίτι μου!

Μια φορά, ο κ.Μητσοτάκης με τον κ. Παπανδρέου αποφάσισαν να πάνε στο προεδρικό μέγαρο για φαγητό. Εκεί βέβαια που είναι όλα επίσημα... είναι και όλα πανάκριβα. Δηλαδή χρυσά πιρούνια, χρυσά κουτάλια κλπ.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης κοιτάζει δεξιά, κοιτάζει αριστερά, κανένας δεν τον έβλεπε. Πιάνει ένα πηρούνι και το βάζει στην τσέπη του. Ο κ. Παπανδρέου ζήλεψε και ήθελε και αυτός.

Κοιτάζει κι αυτός μήπως τον βλέπει κανείς, όλα εντάξει. Πάει να πιάσει το πηρούνι, αλλά επειδή αυτός ήταν και πιο μεγάλος σε ηλικία έτρεμε. Ακούει το γκαρσόνι το θόρυβο, πάει κοντά του και τον ρωτάει:

- "Θα θέλετε κάτι κύριε Αντρέα;"
- "Όχι παιδί μου ευχαριστώ".

¶ρχισε τότε να γελάει ο κ. Μητσοτάκης. Μετά από λίγο ξαναπροσπάθησε ο κ. Παπανδρέου, αλλά πάλι άρχισε να τρέμει. Στο τέλος τσαντίζετε και φωνάζει στο γκαρσόνι:

- "Παιδί μου, θα σου δείξω μια ικανότητα που έχω, επειδή σε συμπαθώ. Πιάσε αυτό το πηρούνι και βάλτο στη τσέπη μου. Εντάξει;"

- "Εντάξει", λέει το γκαρσόνι.
- "Λοιπόν, πού είναι το πηρούνι;",ρωτάει ο Αδρέας.
- "Στην τσέπη σας, κύριε Ανδρέα."

Και λέει τότε και ο Ανδρέας:

-Καλά, πήγαινε τώρα να το βγάλεις από την τσέπη του κ. Μητσοτάκη!

Ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας συζητούν περί σεξ... - Χθες το βράδυ, λέει ο Γάλλος, έκανα τρεις φορές έρωτα με την γυναίκα μου...και το πρωί μου έφτιαξε μια υπέροχη ομελέτα...
- Εγώ, λέει ο Ιταλός, έκανα έξι φορές έρωτα με την γυναίκα μου και το πρωί μου είχε φτιάξει ένα υπέροχο πρωινό, λέγοντάς μου ότι θα με αγαπά για πάντα...

Ο Έλληνας δεν μιλούσε και έτσι αναγκάστηκαν να τον ρωτήσουν οι άλλοι...
- Εγώ, λέει ο Έλληνας, έκανα μόνο μία...
- Μόνο μία;
- Ναι...
- Και τι σου είπε το πρωί;
- Μην σταματάς, μωρό μου...

Είναι μια γυναίκα στο νοσοκομείο, στο προσκέφαλο του άνδρα της ο οποίος βρίσκεται σε κώμα εδώ και πολλούς μήνες. Ωστόσο αυτή δεν το κουνάει στιγμή...και περιμένει πότε θα επανέλθει ο αγαπημένος της.

Μια μέρα, σε μια ανύποπτη στιγμή, βλέπει το άνδρα της να βγαίνει από το κώμα και εκείνος κουνά το κεφάλι του για να πλησιάσει εκείνη, προφανώς για να της ψιθυρίσει κάτι. Πράγματι, βάζει το αυτί της κοντά στο στόμα του άντρα της και ο άντρας της, με δάκρυα στα μάτια της λέει:
"Γυναίκα μου, ήσουν μαζί μου σε όλες τις αναποδιές. Όταν με απολύσανε ήσουν εκεί για να με στηρίξεις, όταν η δουλειά μου φαλίρισε ήσουν κοντά μου, όταν με κλέψανε και με πυροβολήσανε, ήσουν κοντά μου. Όταν χάσαμε το σπίτι, ήσουν πάλι δίπλα μου, όταν η υγεία μου άρχισε να καταρρέει, πάλι δεν με άφησες... Τελικά, ξέρεις κάτι;"
"Τι;" απάντησε η γυναίκα, μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυα της από την συγκίνηση...
"Τελικά, είσαι πολύ γκαντέμω!"

Αυτά,άντε και καλή δουλειά στο RCT.:wave2: :wave2:

cityfly
08/02/2006, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Μια φορά, ο κ.Μητσοτάκης με τον κ. Παπανδρέου αποφάσισαν να πάνε στο προεδρικό μέγαρο για φαγητό. Εκεί βέβαια που είναι όλα επίσημα... είναι και όλα πανάκριβα. Δηλαδή χρυσά πιρούνια, χρυσά κουτάλια κλπ.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης κοιτάζει δεξιά, κοιτάζει αριστερά, κανένας δεν τον έβλεπε. Πιάνει ένα πηρούνι και το βάζει στην τσέπη του. Ο κ. Παπανδρέου ζήλεψε και ήθελε και αυτός.

Κοιτάζει κι αυτός μήπως τον βλέπει κανείς, όλα εντάξει. Πάει να πιάσει το πηρούνι, αλλά επειδή αυτός ήταν και πιο μεγάλος σε ηλικία έτρεμε. Ακούει το γκαρσόνι το θόρυβο, πάει κοντά του και τον ρωτάει:

- "Θα θέλετε κάτι κύριε Αντρέα;"
- "Όχι παιδί μου ευχαριστώ".

¶ρχισε τότε να γελάει ο κ. Μητσοτάκης. Μετά από λίγο ξαναπροσπάθησε ο κ. Παπανδρέου, αλλά πάλι άρχισε να τρέμει. Στο τέλος τσαντίζετε και φωνάζει στο γκαρσόνι:

- "Παιδί μου, θα σου δείξω μια ικανότητα που έχω, επειδή σε συμπαθώ. Πιάσε αυτό το πηρούνι και βάλτο στη τσέπη μου. Εντάξει;"

- "Εντάξει", λέει το γκαρσόνι.
- "Λοιπόν, πού είναι το πηρούνι;",ρωτάει ο Αδρέας.
- "Στην τσέπη σας, κύριε Ανδρέα."

Και λέει τότε και ο Ανδρέας:

-Καλά, πήγαινε τώρα να το βγάλεις από την τσέπη του κ. Μητσοτάκη!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jimmis77
08/02/2006, 19:30
Πολύ ωραία όλα, απαιχτα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

toyota
09/02/2006, 13:38
Ακόμα το RCT;:rotflmao: :rotflmao: