View Full Version : ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΟΥ?
necromayhem
08/02/2006, 21:33
ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΕΟ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΡΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ-ΚΥΨΕΛΗ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
johnpagr
08/02/2006, 21:51
dirtymoto
29 kataskebastes plintiriwn synistoun dirty !! aftoi kseroun na leronoun kai aftos na ka8arizei
Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΕΟ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΡΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙ-ΚΥΨΕΛΗ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
Άν δέν βαριέσαι να το πάς στον εξπερ dirtymoto , υπάρχει βενζινάδικο Ταυγέτου & Αγ.Λαυρας shell.
Το έχω πάει 1-2 φορές και κάνουν καλή δουλειά ,αρκεί να είσαι εκεί κοντά μήν ρίξουν τίποτα νερά με πίεση σε αλυσίδες και όργανα. :D
zoropatra
08/02/2006, 22:50
ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.........Ο ΤΑΝΑΣΗΣ!!!!!!!ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ!!!!!!!:eek: :eek: :eek: :eek:
(την μοτο!!!!!!)
FestoNero
09/02/2006, 00:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.........Ο ΤΑΝΑΣΗΣ!!!!!!!ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ!!!!!!!:eek: :eek: :eek: :eek:
(την μοτο!!!!!!)
ΝΑΙ ΝΑΙ τωρα εχει και κατι κοπελιες με μαγιω που στο πλενουν...
(βεβαια μπορει να εχουν και μουσακι, δ μπορεις να ξερεις...):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
necromayhem
09/02/2006, 07:48
διευθυνση απο το dirtymoto εχουμε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
διευθυνση απο το dirtymoto εχουμε?
Τηλεφωνο για ραντεβου θες ... :winka:
Μιας και δεν "ειμαστε" οτι κι οτι ... :cool:
:lol: :rotflmao: :lol:
Παρτο: 210 7016881
Και θα μαθεις (τηλεφωνικα) και διευθυνση ... :wacko:
Το καλο που του θελω ειναι να πει οτι σημερα εχει πολυ δουλεια...:smokin: :wave2:
necromayhem
09/02/2006, 11:11
thanx guys