PDA

View Full Version : z750 vs gsr600

cbf600sa
09/02/2006, 10:10
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ. ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Ζ750s ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝ ΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΟΔΗΓΗΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ GSR600 KAI MOY ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΝΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ. ΘΕΛΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ Ζ750 ΑΠΛΑ ΤΟ Ζ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ 750,ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.

gojakla
09/02/2006, 10:52
Καλημερα φιλαρακο... δεν το εχω οδηγησει το Suzuki... μπορει να ειναι και οπως το λες... παντως για το τραβηγμα απο χαμηλα... οταν αλλαξα γραναζι και εβαλα 2 δοντια μεγαλυτερο... εκει να δεις τραβηγμα!!!!!!!!!! :evil: :smokin: :evil:

Lazio
09/02/2006, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ. ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ Ζ750s ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝ ΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΟΔΗΓΗΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ GSR600 KAI MOY ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΝΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ. ΘΕΛΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ Ζ750 ΑΠΛΑ ΤΟ Ζ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ 750,ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.

Ελα ρε τι κοντρα εδω αλλαζουμε αποψεις ομορφα και ωραια :a26: :a26:

Εσυ το οδηγησες και σου ταιριαξε σαν στησιμο και θεση οδηγησης σε αλλον μπορει οχι :rolleyes:

Σαν προδιαγραφες το ψαλιδι και το πλαισιο του ειναι πιο συγχρονα χωρις να σημαινει οτι το Ζ δεν στριβει η δεν εχει καλη συμπεριφορα.

Που πηγες για τεστ ραιντ? :look:

GRT Z-750
09/02/2006, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Καλημερα φιλαρακο... δεν το εχω οδηγησει το Suzuki... μπορει να ειναι και οπως το λες... παντως για το τραβηγμα απο χαμηλα... οταν αλλαξα γραναζι και εβαλα 2 δοντια μεγαλυτερο... εκει να δεις τραβηγμα!!!!!!!!!! :evil: :smokin: :evil:

Τι γραναζακι εβαλες αν επιτρεπεται?Μονο μπροστα αλλαξες η και πισω?Σου εχασε πολυ αποτην τελικη?

AFTER
10/02/2006, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από GRT Z-750
Τι γραναζακι εβαλες αν επιτρεπεται?Μονο μπροστα αλλαξες η και πισω?Σου εχασε πολυ αποτην τελικη?

Το Ζ750 ειναι ικανο για πανω απο 230 πραγματικα, οποτε καταλαβαινεις οτι εχεις ανεση να κοντυνεις την σχεση μεταδοσης

billgeo
10/02/2006, 01:46

GIA NA LEEI MEGALYTERO (KAI KONTEMA METADWSHS) MALON PISW 8A ENWEI...

ANTWNH 8ELW KAI EGW NA MA8W APO TELIKH TI EGINE....

KAI TI MARKA EPAI3E?

KAI GIATI DEN MIKRINES ENA DONTI TO MPROSTA?

KAI GIATI DEN PAS KAMIA FORA KAI ME GYNAIKA NA DEI PWS EINAI?:lol: :lol:

:a30: :a30: :a30: :a30:

:a029:

billgeo
10/02/2006, 01:50
EPIDI SPAMARAME POLY...

STO 8EMA...
EIDA SE ENA PERIPTERO TO POWERBIKES (NOMIZW) KAI EIXE AFIERWMA STO GSR, KAI EIXE YPOTITLO "ME ROPH POU KANEI TA 750 NA XLOMIAZOUN" ('H KATI TETOIO),
KAI DEN PAIZOUN KAI POLA 750 GYMNA!

RE LES?!?!:eek:

KaTaNaS
10/02/2006, 01:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo

RE LES?!?!:eek:

χεχεχεχε :evil: :evil:

:rotflmao:

H.A.Balafoutre
10/02/2006, 08:17
Άσχετο, ο suzukis στην πόλη μου ούτε που μπήκε στον κόπο να φέρει gsr600 έστω για βιτρίνα, τόσο άχρηστος είναι.

Θα δούμε πολλά την άνοιξη και το καλοκαίρι στο δρόμο. Καλή φάση. Αναμένω.

MIKE_16V
10/02/2006, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
χεχεχεχε :evil: :evil:

κοιτα τον αμεσως πεταχτηκε,μην ακουσει κατι εναντιον των Ζ
:lol: :lol:

JohnSpy
10/02/2006, 08:41
Κawasaki z750 ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

ΓΙΑΝΝΗΣzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz750!

webman
10/02/2006, 09:19
Ωραία μούρη, μάπα κώλος!

Μοιάζει και πολύ με το Naked Fazer! (Μούρη)

Γενικότερα όμως είναι ομορφούλι!

Μηχανικά δεν ξέρω και δεν το έχω οδηγήσει, θα το ήθελα όμως!

Πού για test ride;

webman
10/02/2006, 09:25
Ξέχασα να προσθέσω πως η μούρη του Ζ είναι πολύυυ πιο άγρια και αυτό το γουστάρω! :beer:

gojakla
10/02/2006, 09:51

Παιδια μετα απο ψαξιμο και δικο μου και του bonepeeler, μπροστα γραναζι (μικροτερο) δεν παιζει, στην Αθηνα τουλαχιστον και εμποριου...
Αρα καταληξαμε να αλλαξουμε το πισω... 2 δοντια μεγαλυτερο...
Η τελικη δεν με ενδιαφερει και δεν το εχω κοιταξει ποσο ελλατωθηκε... ξερω ομως οτι το μηχανακι αγριεψε κι' αλλο και παει πολυ καλα...
Μαρκα νομιζω οτι ειναι ΒΑΕ η καπως ετσι...

:wave2: :beer: :beer: :wave2:

AFTER
11/02/2006, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Παιδια μετα απο ψαξιμο και δικο μου και του bonepeeler, μπροστα γραναζι (μικροτερο) δεν παιζει, στην Αθηνα τουλαχιστον και εμποριου...
Αρα καταληξαμε να αλλαξουμε το πισω... 2 δοντια μεγαλυτερο...
Η τελικη δεν με ενδιαφερει και δεν το εχω κοιταξει ποσο ελλατωθηκε... ξερω ομως οτι το μηχανακι αγριεψε κι' αλλο και παει πολυ καλα...
Μαρκα νομιζω οτι ειναι ΒΑΕ η καπως ετσι...

:wave2: :beer: :beer: :wave2:

Τι σφαλμα στο ταχυμετρο ειδες?

GTZ750
11/02/2006, 10:02
και εγω που διαβασα για το suzuki το βρισκω πολυ αξιολογο!!!!

εχει πραγματα που δεν εχει το z !!
οπως το ψαλιδη που ειναι πιο γαματο εχει προφορτηση στις αναρτησεις ,προστα και δεν θυμαμε τι αλλο!!!!

οσο για το γραναζι που λετε ακουσα οτι ενα δοντι πιο μπροστα μικρο αντιστοιχει με 3,5 δοντια μεγαλητερο πισω!!!!δεν ξερω αν αληθευει!!!!

KaTaNaS
11/02/2006, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
οσο για το γραναζι που λετε ακουσα οτι ενα δοντι πιο μπροστα μικρο αντιστοιχει με 3,5 δοντια μεγαλητερο πισω!!!!δεν ξερω αν αληθευει!!!!

nai 3 - 3,5 peripoy

AFTER
11/02/2006, 10:43
Εγω θυμαμαι να ειναι καπου 2.5-3.5

looperx
15/02/2006, 11:31
Εγώ παιδιά είχα καταλήξει στην Z750 αλλά τώρα που είδα την gsr μπερδεύτηκαν τα πράγματα :confused: Η Ζ750 σα σύνολο μου αρέσει περισσότερο αλλά η gsr ακούω οτι έχει καλύτερο ψαλίδι-πλαίσιο-φρένα-πιο άνετη και πιο φιλική για χρήση μέσα στην πόλη. Ισχύουν όλα αυτά? :rolleyes: Να τονίσω ότι δε με νοιάζει καθόλου η διαφορά που έχουν στα άλογα.

Zbandit750
15/02/2006, 13:15
Δεν εχω οδηγησει το suzuki , αλλα το Ζ αντικειμενικα ειναι αριστο συνολο. Ακομα και αν εχει "χειροτερη" τεχνολογια ειναι συνολο που δουλευει τελεια. Οποτε νομιζω οτι σημασια εχει ποιο σου αρεσει περισσοτερο και σου τεριαζει.

Οσο για την δυναμη , αν δεν κυνηγας τα δεκατα , τα αλογα δεν παιζουν ρολο , αλλα στον κινητηρα του Ζ δεν ειναι τα αλογα , αλλα η ροπη και η ροπη ειναι τρελη.
Τα πιο κοντα γραναζια μπορει να δινουν την αισθηση της ροπης ,αλλα θα εισαι συνεχεια με το λεβιε στο ποδι και παλι , αφου θα ειναι πιο κοντο. Ροπη μονο τα κυβικα βγαζουν , ΝΟΜΟΣ. Η καταναλωση ειναι ιδια νομιζω πανω κατω.
Εμενα με τρελενει το Ζ που τραβαει απο 2.500σαλ και μπορεις να ρολαρεις ολη μερα με 4η. Πατρα που το πηγα , εβαλα 6η στα διοδια και δεν αλλαξα. Τραβαει τρελλα.

Lazio
15/02/2006, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από looperx
Εγώ παιδιά είχα καταλήξει στην Z750 αλλά τώρα που είδα την gsr μπερδεύτηκαν τα πράγματα :confused: Η Ζ750 σα σύνολο μου αρέσει περισσότερο αλλά η gsr ακούω οτι έχει καλύτερο ψαλίδι-πλαίσιο-φρένα-πιο άνετη και πιο φιλική για χρήση μέσα στην πόλη. Ισχύουν όλα αυτά? :rolleyes: Να τονίσω ότι δε με νοιάζει καθόλου η διαφορά που έχουν στα άλογα.

κανε τα ενα τεστ ραιντ να καταλαβεις τι σου αρεσει ..απλα πραματα :rolleyes:

για εμενα το Ζ που εχω ειναι τζετ

PalLoukiLuke
16/02/2006, 10:02
O bandit exei apoltio dikio gia ti ropi touZ .Odigisa to GSR sti THiseos kai paidia sobara xamila einai san ola ta alla 600aria. Kali i texnologia kai to panemorfo psalidi alla... ase pou o ixos tou einai san to pistolaki ton mallion tis giagias mou lol!
To Z den to bariesai oute tha to baretheis pote.

looperx
16/02/2006, 10:17
Αυτό που μου αρέσει στη suzuki είναι η σέλα και το ότι έχει λαβή για να κρατιέται ο συνοδηγός. Βασικά την θέλω κυρίως για χρήση μέσα στην πόλη και θέλω να είναι και άνετη για τον πίσω. Η Z750 τί λέει από σέλα και άνεση? :)

DUKASII
16/02/2006, 10:19
εσεις με τα z 7,5 μας τα χετε κανει ψιλοτσουρεκια με το ρημαδακι σας το χετε παρει χαμπαρι??

αφηστε καναν ανθρωπο που ΕΧΕΙ οδηγησει και κανα σοβαρο μηχανακι

να κανει τεστ και το καινουριο το suzuki γιατι εσεις και το k5 να παρετε βολτα βγαζετε καλυτερο το δικο σας.

ημαρτον πια.
εντελως φιλικα...:uplate: :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

webman
16/02/2006, 10:20
Πού το οδήγησες στη θησέως;;;

Billgeo να πάμε!

idi
16/02/2006, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εσεις με τα z 7,5 μας τα χετε κανει ψιλοτσουρεκια με το ρημαδακι σας το χετε παρει χαμπαρι??

αφηστε καναν ανθρωπο που ΕΧΕΙ οδηγησει και κανα σοβαρο μηχανακι

να κανει τεστ και το καινουριο το suzuki γιατι εσεις και το k5 να παρετε βολτα βγαζετε καλυτερο το δικο σας.

ημαρτον πια.
εντελως φιλικα...:uplate: :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

ρε σαχλαμαρα εσυ εχεις οδηγησει κανα "σοβαρο μηχανακι"?

..

..

σοβαρο ειπαμε.... τα ΚΤΜ αποκλειονται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
16/02/2006, 10:42
για το gsr μιας και θελω να πω την αποψη μου...

βλεπω οτι σε προδιαγραφές σκιζει (οταν το καβαλήσω θα δουμε ανα ειναι ανταξιο και οδηγίκα... πραγμα που είναι το σημαντικοτερο)

ΑΛΛΑ

στα ματια μου ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ... αρα εχει χασει τον αγωνα απο τα αποδυτήρια

κοινο... οριτζιναλ τζαπαν δηλ....μηχανακι που αμα παρκαρει αναμεσα σε 10 αλλα μηχανακια ...ισως να μη το προσεξεις...

το Ζ ειναι idi Classic ειτε το θελετε ειτε οχι... και αυτο γιατι εχει ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

αμα σας χαλαει που εχει γεμίσει ο κοσμος απο Ζ είπαμε....

παρτε BMW SCRAVER που ειναι σπανια

η ΚΤΜ αν εχετε λεφτα για πεταμα

η VFR αν θελετε να μοιασετε στους Αγγλους που το προτιμουνε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
16/02/2006, 10:45
ΔΕΝ εχω οδηγησει σοβαρα μηχανακια.

ειπα εγω κατι για το κτμ?τριμπουρδελο ειναι.

:rolleyes:

ρε γιντι..

πανε κανε κανα βουντου να γινουν ολοι καλα να παιξουμε στο καραισκακης γιατι δε τα ακουω καλα τα νεα μας..:cry: και ασε τα μηχανακια.

idi
16/02/2006, 10:46
οεοεοεο

μη μασας το ματσακιον εχει γινει 1η προτεραιότητα σε ολα τα voodoo στις ζουγκλες της Αφρικης...

DUKASII
16/02/2006, 10:49
τα κτμ ειναι πεταμενα λεφτα παιδια.
για να γινουν καπως καλα..οχι ΚΑΛΑ ..
πρεπει να ριξεις ενα καρο aftermarket Πανω τους και ποσα ακομα λεφτα και ωρες ψαξιμο για να τα στησεισ καπως καλα..

ΟΧΙ ΚΑΛΑ.

Lazio
16/02/2006, 11:27
τα κτμ ειναι πεταμενα λεφτα παιδια.
για να γινουν καπως καλα..οχι ΚΑΛΑ ..
πρεπει να ριξεις ενα καρο aftermarket Πανω τους και ποσα ακομα λεφτα και ωρες ψαξιμο για να τα στησεισ καπως καλα..

ΟΧΙ ΚΑΛΑ.

ρε μαστορα....πως θα ζησουν τα συνεργεια αμα δεν υπηρχαν και τα ΚΤΜ :lol: :lol:

billgeo
16/02/2006, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
Πού το οδήγησες στη θησέως;;;

Billgeo να πάμε!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ...

liospi
17/02/2006, 09:48
Καλημέρα και από μένα
πήγα χθες μετά τη δουλειά και το έκανα και γω μια βόλτα από τη suzuki στις αρχές Συγγρού. Σούπερ πλαίσιο, σούπερ ψαλίδι αλλά αυτή την αγριάδα του Ζ δεν την έχει. τραβάει πολύ καλά από χαμηλά. μόνο την Συγγρού κατέβηκα και στην κίνηση δεν μπορούσα να την ανοίξω αλλά τα 140 τα έπιανε με 3 τόσο άνετα και οι στροφές δεν έφταναν στο μάξιμουμ. το μηχανάκι θέλει σίγουρα ανεμοθώρακα, ο αέρας σε ξηλώνει από την σέλα. μιας και είπα σέλα είναι πολύ καλή, νομίζω καλύτερη στην κατηγορία του. η θέση οδήγησης σούπερ. κάτι που με ξίνισε ήταν το ότι το έσβησα κάποια στιγμή και πήγα να το βάλω ξανά εμπρός, νεκρά στο κιβώτιο, δεν έπαιρνε. Πρώτη στο κιβώτιο με πατημένο συμπλέκτη δεν έπαιρνε. Ξανά νεκρά πάλι τζίφος. Και στο τέλος δευτέρα στο κιβώτιο και πήρε. :eek: :eek:

webman
17/02/2006, 20:44
Σήμερα πήγα και το είδα!!

Παιδιά είναι αίσχος!!

Μην το ξανασυγκρίνετε με το Ζ γιατί θα φάτε σφαλιάρες!!!

ΔΕΝ είναι στην κατηγορία του ΆΓΡΙΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΟΥ, ΝΕΥΡΙΚΟΥ Ζ !!!!!!!!!

Ζ RuleZzzzzzzzZZZZ!!!! :beer: :beer:

zolotas
17/02/2006, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa

......δεν θα σου πω γνωμη για την μηχανη που οδηγησες.....αλλα λεω αυτο.....

ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΦΙΛΕ........δεν το εβαλες κατω και πας για αλλη μηχανη,αλλος στη θεση σου θα τα ειχε παρατησει και δεν θα ασχολιοταν.

σου ευχομαι να την παρεις και να σπασεις την πικρα σου.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ:wave2: :beer:

H.A.Balafoutre
18/02/2006, 00:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
......δεν θα σου πω γνωμη για την μηχανη που οδηγησες.....αλλα λεω αυτο.....

ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΦΙΛΕ........δεν το εβαλες κατω και πας για αλλη μηχανη,αλλος στη θεση σου θα τα ειχε παρατησει και δεν θα ασχολιοταν.

σου ευχομαι να την παρεις και να σπασεις την πικρα σου.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ:wave2: :beer:

+10000000000

oulas
21/03/2006, 02:12
παρτε ματι...

41629

AFTER
21/03/2006, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
παρτε ματι...

:yuck:

idi
21/03/2006, 09:44
το gsr εμφανισιακα ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ :yuck: :yuck: :yuck:

billgeo
21/03/2006, 09:48
παρτε ματι...

:yuck: :yuck: :yuck:
Ιδικα απο μπροστα....
....να ηταν η φωτο τουλαχιστον απο πισω, να πει κατι....
....αν και με το Ζ δεν το αλλαζα.:wave2: :wave2:

H.A.Balafoutre
21/03/2006, 11:16
Αισθητικά δεν μου άρεσει το GSR, εκτός του ψαλιδιού. Το κάτι άλλο.

Όσο για τον κινητήρα, θα δείξει στην πορεία.

Φαίνεται να είναι λίγο πιο αδύναμος από του Fazer αλλά με καλύτερη χαρτογράφηση. Τιποτα το σπουδαίο δηλαδή.

Ταξιδευτής
22/06/2006, 10:22
παρτε ματι...

Ωραιο καμπαναριο! :D

H.A.Balafoutre
22/06/2006, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
Ωραιο καμπαναριο! :D

Καλά ρε συ.....3 μήνες μετά το είδες κοτζάμ καμπαναριό.....:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

oulas
26/06/2006, 21:49
χιονια στο κομπαναριο...

53194

idi
26/06/2006, 23:10
:D

53199

oulas
27/06/2006, 00:29
Ποιο μικρη δεν εβρισκες?

ουχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

mats8282
29/06/2006, 12:04
Και εδω βλεπουμε κατι που δεν μπορει να κανει το Ζ...

Τουλαχιστον οχι οπως το κανει το GSR :wave2:

http://www.infomotori.com/foto/N/art_16166_3_01.jpg

Edit:
Αμα μαθω να βγαινει και κατευθειαν η εικονα καλα θα ειναι :beer:

idi
29/06/2006, 12:17
ναι ειναι δυσκολο να στριβει ορθιο το Ζ750 χαχααχααχαχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
29/06/2006, 14:01
:rotflmao: :rotflmao:

Εκλασα στα γέλια!!!

mats8282
29/06/2006, 14:05
:uplate:
Τεσπα το νοημα το πιασατε αν και ο τυπος την εχει πλαγιασει λιγο και εχει βγει απο την σελα.Δεν ειχε και πολλες εικονες το google :wave2:

sapila racing
29/06/2006, 14:17
Το πιάσαμε!

Επειδή φαίνεσαι καλό παιδί, θα βάλω εγώ μια που στρίβει τρελλά!!

53520

sapila racing
29/06/2006, 14:18
:D :bigcry: :rotflmao: :lol:

:beer: :beer:

BAD BOY
29/06/2006, 14:45
:eyepop:
:eyepop:
ρε σεις πως στριβει ετσι το τουμπανο?

:lol: :rotflmao:

Zupercharger
29/06/2006, 15:13
Βάλτε και καμία πως στρίβει το Ζ ρε μάγκες. Έτσι για τις ομοιότητες.... :lol: :sun:

idi
29/06/2006, 15:28
βαζω μια αν και θα επρεπε να δειτε τις φωτο των "δικων μας" GTZ750 και ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ...

53524

Zupercharger
29/06/2006, 15:45
Μία φωτό με νόημα. Ένας κλασικός ελληνικός δρόμος με καλή άσφαλτο και σωστή διαγράμμιση. :) :a013:

mats8282
29/06/2006, 18:03
Ωραιος ο φιλος με το Ζ :a46: :a46:

Αμα το στρωσω βλεπουμε :beer:

Edit--->Προσωπικα και να το στρωσω ετσι οπως το βαζει το παληκαρι θα μου παρει λιγο καιρο να το καταφερω :wave2:

BAD BOY
29/06/2006, 22:09
ΕΤΣΙ

53550

BAD BOY
29/06/2006, 22:10
ΚΑΙ ΕΤΣΙ

53551

EVI
30/06/2006, 10:46
ax τι συκγρινουμε τωρα...... καλα καλα δεν ειναι και τοσο χαλια το σουτζουκι οκ αλλα Ζ εν ειναι

:beer: :beer:

:smokin:

DUKASII
30/06/2006, 10:59
το σουτζουκι ειναι καλυτερο μηχανακι.
εχει αλουμινενιο ψαλιδι με γεφυρα..εχει καλυτερο πλαισιο και σεις τραγουδατε με 150 κυβικα παραπανω.

παπαρια μεντολες.

ενα μοτερ σας δωσανε και το υπολοιπο μηχανακι ειναι για το πουτσο.

αιντε λεμε.

sniper
30/06/2006, 11:05
......

ενα μοτερ σας δωσανε και το υπολοιπο μηχανακι ειναι για το πουτσο.

αιντε λεμε.

κι αυτό όταν δεν κολλάνε οι πεταλούδες :D

Πάλι συμφωνώ με τον DUKASII; :confused:

sniper
30/06/2006, 11:14
Ρε παιδιά είπαμε ότι τα Ζ είναι για τα λεφτά που δίνετε και τα παίρνετε καλά μηχανάκια....

Μην σας δυσαρεστεί η πραγματικότητα....

ΔΕΝ εχετε πλαίσια.....

ΔΕΝ έχετε ψαλίδια.....

και άρα ΔΕΝ θα μπορέσετε ποτέ να πείτε ότι έχω ένα μηχανάκι που στρίβει καλύτερα απο ένα άλλο που έχει τα παραπάνω.... Άσχετα αν αυτοί που τα έχουν τα στριβουν ή όχι....

Φίλος με Hornet 900 (με δοκό κι αυτό αντι για πλαίσιο) το πούλησε γιατί το μηχανάκι "στράβωνε" στις στροφές....

Αυτά.... :smokin:

Giorgos19
30/06/2006, 11:16
Το GSR στριβει π ο λ υ καλυτερα απο ενα αντιστοιχο <δηλαδη νορμαλ> Ζ-750.Τωρα για τις φωτο ειανι οντω για τα γελια.Εγω το GSR το ξαπλωνω αρκετα περισσοτερο

:beer: :beer: :beer:

Lazio
30/06/2006, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε παιδιά είπαμε ότι τα Ζ είναι για τα λεφτά που δίνετε και τα παίρνετε καλά μηχανάκια....

ΔΕΝ εχετε πλαίσια.....

ΔΕΝ έχετε ψαλίδια.....

και άρα ΔΕΝ θα μπορέσετε ποτέ να πείτε ότι έχω ένα μηχανάκι που στρίβει καλύτερα απο ένα άλλο που έχει τα παραπάνω.... Άσχετα αν αυτοί που τα έχουν τα στριβουν ή όχι....

Φίλος με Hornet 900 (με δοκό κι αυτό αντι για πλαίσιο) το πούλησε γιατί το μηχανάκι "στράβωνε" στις στροφές....

μας εχεις κουρασει λεμε.....
ξερω τι λεφτα εδωσα και με αυτο που πηρα ειμαι ευχαριστημενος δεν περιμενα εσενα να μου πεις οτι δεν εχω πλαισιο η οτι κολλανε οι πεταλουδες ...

αν ειχα λεφτα θα επαιρνα ss αλλα ποτε ΧΟΝΤΑ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ειναι για τα μπαζα και οι μηχανες και τα κουτια σας

α και μην σβησεις το ποστ μου ...ξερεις εσυ

sapila racing
30/06/2006, 13:12

Τι έκανε λέει στις στροφές ???

Μήπως ο φίλος σου έχει στραβώσει και του φαινότανε?
Γιατί το δικό μου δεν στραβώνει ότι και να του έχω κάνει.
Και στις Σερρες καλά τα πήγε, βέβαια δεν είμαι ο Rossi, αλλά τα μαρσπιέ τα έλιωσα, το μπροστινό λάστιχο το τελείωσα.
Αν ο φίλος σου το πήρε ενώ ήθελε 1000 SS καλά έκανε και το πούλησε.
Εντάξει σίγουρα δεν είναι το super άκαμπτο, σαν τα SS, αλλά είναι μια χαρά ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ απ όλα τα SS. :wave2:

oulas
30/06/2006, 14:07
αλλα ποτε ΧΟΝΤΑ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ειναι για τα μπαζα και οι μηχανες και τα κουτια σας

To Ποστ δεν εχει κανα μηχανακι της Honda. :D
Suzuki vs Kawasaki ειναι.:wave2:

sniper
30/06/2006, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
μας εχεις κουρασει λεμε.....
ξερω τι λεφτα εδωσα και με αυτο που πηρα ειμαι ευχαριστημενος δεν περιμενα εσενα να μου πεις οτι δεν εχω πλαισιο η οτι κολλανε οι πεταλουδες ...

αν ειχα λεφτα θα επαιρνα ss αλλα ποτε ΧΟΝΤΑ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ειναι για τα μπαζα και οι μηχανες και τα κουτια σας

α και μην σβησεις το ποστ μου ...ξερεις εσυ

Στα @@ μας....

Και ουτε σου είπα τι να πάρεις.....

Αλλά αν δεν γουστάρεις αυτά που σου λένε .... ε τότε ξυδάκι..... τι να κάνουμε.... Βγαίνει ο κάθε ένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του.....

Δεν το έβγαλα σκάρτη την μαλακία που καβαλάς αλλά μην μας γ@μήσεις κιόλας....

ΑΙΝΤΕ ΛΕΜΕ!!!!

MIKE_16V
30/06/2006, 14:47

ΔΕΝ εχετε πλαίσια.....

ΔΕΝ έχετε ψαλίδια.....

Ξερουμε τι μηχανακια πηραμε και για πια χρηση επισης.....

Ενα Αρμονικο συνολο....που οταν μαστιγωνεις το μοτερ στο οριο..κανεις ακριβως το ιδιο στο πλαισιο ....

Ενα μηχανακι που μπορεις να το ευχαριστηθεις ολοι μερα, καθε μερα...για ολες τις μερες του χρονου.....

Την καραμελα του ψαλιδιου...και του πλασιου..την πιπιλανε οσοι ξεκοκαλιζουν περιοδικα...και κανουν τεστ μεσα απο αυτα!!

idi
30/06/2006, 14:50
ειναι μαπα το Ζ750 λεμε...

μην αγοραζει κανενας! 100 ατομα το αγορασαν στο φορουμ και ουτε ενας δε το κρατησε! ρωτηστε αυτους! ολο χαλαει και δε στριβει!

αλλα παλι σας εχουμε ολες κοριτσια... You have to try more :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
30/06/2006, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
......
Την καραμελα του ψαλιδιου...και του πλασιου..την πιπιλανε οσοι ξεκοκαλιζουν περιοδικα...και κανουν τεστ μεσα απο αυτα!!

Αυτά αναφέρθηκαν γιατί κάποιοι πιο πάνω έλεγαν κάτι για στρίψιμο και ότι τα Ζ στρίβουν..... όλα έχουν κι ένα όριο....

Sabre
30/06/2006, 14:53

Ενα Αρμονικο συνολο....που οταν μαστιγωνεις το μοτερ στο οριο..κανεις ακριβως το ιδιο στο πλαισιο ....

Αυτό ακριβώς δέν το έγραφε στο moto με το master bikes (αναδημοσίευση απο ξένο περιοδικό) που τελικά βγήκε πρώτο το gsxr1000 και τρίτο το Ζ?

MIKE_16V
30/06/2006, 14:56
Αυτά αναφέρθηκαν γιατί κάποιοι πιο πάνω έλεγαν κάτι για στρίψιμο και ότι τα Ζ στρίβουν..... όλα έχουν κι ένα όριο....

Ναι εχουν.......το γονατο:smokin:

sniper
30/06/2006, 14:57
Ναι εχουν.......το γονατο:smokin:

Μάλιστα.....

Ρε τι μαλάκες είναι αυτοί που παίρνουν SS για να στρίβουν.....

Εντελώς όμως....

MIKE_16V
30/06/2006, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Αυτό ακριβώς δέν το έγραφε στο moto με το master bikes (αναδημοσίευση απο ξένο περιοδικό) που τελικά βγήκε πρώτο το gsxr1000 και τρίτο το Ζ?

Εεεε τοτε πρεπει να γινω συντακτης:lol: :lol:

EVI
30/06/2006, 14:59
Μάλιστα.....

Εντελώς όμως....

δε νομιζω οτι ειναι μαλακες

οπως δεν ειμαστε και εμεις

και μην ακουω λαλακιες τωρα οτι δε στριβει ελεος ρε sniper

MIKE_16V
30/06/2006, 15:00
Μάλιστα.....

Εντελώς όμως....

Οι περισσοτεροι.....ναι...

Οι λιγοι που τα απλα street...καταλαβαν οτι δεν τους φτανουν ειναι Μαγκες:smokin:

sniper
30/06/2006, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
δε νομιζω οτι ειναι μαλακες

οπως δεν ειμαστε και εμεις

και μην ακουω λαλακιες τωρα οτι δε στριβει ελεος ρε sniper

Κάθε άλλο.... στρίβει!!!

Αλλά εδώ πάνε να βγάλουν καλύτερο το Ζ απο όλα τα υπόλοιπα....

Έλεος ρε γμτ...

EVI
30/06/2006, 15:03
Κάθε άλλο.... στρίβει!!!

Έλεος ρε γμτ...

να ελεγα οτι εισαι κανας ασχετος να μην ασχολιομουν

αλλα δεν εισαι

στριβει και μια χαρα ασε που απο καποιο σημειο και μετα ειναι θεμα οδηγου

σαφεστατα τα ss και στριβουν και πανε καλυτερα

αλλα μην κανουμε σουμα τωρα ss naked enduro oλα μαζι

και το ποστ καπως αλλιως ξεκινησε νομιζω

idi
30/06/2006, 15:03
sniper οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ξερεις...τα SS φτιάχτηκαν για να στρίβουν ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟ και εκει ειναι οντως άπιαστα.... για αλλου.... οι 45+ μοίρες κλίση δεν ειναι προβάδισμα... ειναι ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

αμα εχεις αντίρρηση για τα παραπάνω να επεκταθώ...

sniper
30/06/2006, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
να ελεγα οτι εισαι κανας ασχετος να μην ασχολιομουν

αλλα δεν εισαι

στριβει και μια χαρα ασε που απο καποιο σημειο και μετα ειναι θεμα οδηγου

σαφεστατα τα ss και στριβουν και πανε καλυτερα

αλλα μην κανουμε σουμα τωρα ss naked enduro oλα μαζι

και το ποστ καπως αλλιως ξεκινησε νομιζω

Εγώ δεν ξεκίνησα τιποτα πάντως.... είπα (όχι ο μόνος) οτι το Ζ υστερεί σε πλαίσιο και ψαλίδι απο το GSR....

και ώς συνήθως πλάκωσαν οι Ζάδες να με φάνε....

Κι επειδή δεν είμαι άσχετος και είχα και γυμνό.... ε δεν πάνε τα ίδια ρε π@υστη μου..... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ!!!

sniper
30/06/2006, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
sniper οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ξερεις...τα SS φτιάχτηκαν για να στρίβουν ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟ και εκει ειναι οντως άπιαστα.... για αλλου.... οι 45+ μοίρες κλίση δεν ειναι προβάδισμα... ειναι ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

αμα εχεις αντίρρηση για τα παραπάνω να επεκταθώ...

Μιλάς για τους ελληνικούς δρόμους; ή γενικά; Υπαρχει και το Isle of man.... τι γελοίοι.... δεν τρέχουν με Ζ εκεί; :D

MIKE_16V
30/06/2006, 15:09
Εγώ δεν ξεκίνησα τιποτα πάντως.... είπα (όχι ο μόνος) οτι το Ζ υστερεί σε πλαίσιο και ψαλίδι απο το GSR....

και ώς συνήθως πλάκωσαν οι Ζάδες να με φάνε....

Κι επειδή δεν είμαι άσχετος και είχα και γυμνό.... ε δεν πάνε τα ίδια ρε π@υστη μου..... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ!!!

Να σε ρωτησω κατι, τα εχεις οδηγησει και τα 2?

Και μπορεις να μου πεις που καταλαβες τα μειονεκτηματα του ψαλιδιου,

Σαν συνολο πως τα βλεπεις...

Δεν σου μιλαω ειρωνικα...προσπαθω να καταλαβω?

sniper
30/06/2006, 15:12
Να σε ρωτησω κατι, τα εχεις οδηγησει και τα 2?

Και μπορεις να μου πεις που καταλαβες τα μειονεκτηματα του ψαλιδιου,

Σαν συνολο πως τα βλεπεις...

Δεν σου μιλαω ειρωνικα...προσπαθω να καταλαβω?

Έχω οδηγήσει Hornet που έχει κι αυτό δοκό (1 χρόνο το είχα - 30.000 χλμ)

και μηχανές με πλαίσιο..... (καμιά 50.000+ χλμ)....

Ε δεν είναι το ίδιο.... το καταλαβαίνεις στρίβοντας με πολλά.... βλέπε Υλικη.... και στροφές Γλύφας....

Αν δεν το κάνεις δεν θα νοιώσεςι ποτέ το υποπλαίσιο να αρχίζει να σε προειδοποιεί.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ των μηχανών που δεν έχουν πλαίσιο στο στριψιμο ... Σε προειδοποιούν.... οι άλλες σε ρίχνουν....

idi
30/06/2006, 15:16
...
Ε δεν είναι το ίδιο.... το καταλαβαίνεις στρίβοντας με πολλά.... βλέπε Υλικη.... και στροφές Γλύφας....

Αν δεν το κάνεις δεν θα νοιώσεςι ποτέ το υποπλαίσιο να αρχίζει να σε προειδοποιεί.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ των μηχανών που δεν έχουν πλαίσιο στο στριψιμο ... Σε προειδοποιούν.... οι άλλες σε ρίχνουν....

πασο... εκει ναι! και στις παρατεταμένες πχ Μπραλο και γενικα οπου υπαρχει λογος να εχεις άκαμπτο πλαισιο... βραχο ψαλίδι και πετρα ανάρτηση...

αλλα εκει δε με ενδιαφέρει προσωπικά... αμα καποιος πηρε Ζ για να στρίβει εκει.. ε εχει παρει λαθος μηχανη

MIKE_16V
30/06/2006, 15:17
Έχω οδηγήσει Hornet που έχει κι αυτό δοκό (1 χρόνο το είχα - 30.000 χλμ)

και μηχανές με πλαίσιο..... (καμιά 50.000+ χλμ)....

Κατσε γιατι με μπερδεξες...

Ενα μηχανακι με "ελαστικο" πλαισιο..σε προιδοποιει ...γιατι νιωθεις τις ταλαντωσεις του...ενα αλουμινενιο στιβαρο..πλαισιο..δεν .....

σωστα?

οποτε γιατι να εινα "μπετο" το πλαισιο σε ενα μηχανακι που φτιαχτηκε για να κανει τα παντα?(πχ. fazer:lol: )

sniper
30/06/2006, 15:19
Κατσε γιατι με μπερδεξες...

Ενα μηχανακι με "ελαστικο" πλαισιο..σε προιδοποιει ...γιατι νιωθεις τις ταλαντωσεις του...ενα αλουμινενιο στιβαρο..πλαισιο..δεν .....

σωστα?

οποτε γιατι να εινα "μπετο" το πλαισιο σε ενα μηχανακι που φτιαχτηκε για να κανει τα παντα?(πχ. fazer:lol: )

δεν έκρινα ΠΟΤΕ την χρηστικότητα του Ζ..

ρε παιδιά.... Ελληνικά μιλάμε.... Το πόσο καλά στρίβει λέγαμε....

(και δεν μίλησα για το άλλο μπουρδέλο που λέγεται Fazer :D Θα πλακώσουν οι άλλοι τώρα)

MIKE_16V
30/06/2006, 15:22
δεν έκρινα ΠΟΤΕ την χρηστικότητα του Ζ..

ρε παιδιά.... Ελληνικά μιλάμε.... Το πόσο καλά στρίβει λέγαμε....

(και δεν μίλησα για το άλλο μπουρδέλο που λέγεται Fazer :D Θα πλακώσουν οι άλλοι τώρα)

Μπουρδελο..να πεις το fazer οχι το Ζ:smokin:

Τα ιδια λεμε....

anyway

sniper
30/06/2006, 15:23
Μπουρδελο..να πεις το fazer οχι το Ζ:smokin:

Τα ιδια λεμε....

anyway

το ξέρω.... απλά ορισμένοι νομίζουν ότι έχουμε κάποιο κόλλημα....

Πολλοί από αυτους που έχουμε SS νοσταλγούμε τα γυμνά που κάποτε είχαμε.... αλλά δεν γυρνάμε (ακόμα) εκεί....

τεσπα...

Τι άλλα; Κανένας με GSR να πει καμμιά γνώμη;

gojakla
30/06/2006, 15:26
Πάντως αν κάνετε τον κόπο να δείτε το promo video του Ζ750 θα καταλάβετε τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται...

Το δείχνει σε γρήγορη βόλτα (όχι ινδιάνικες) σε στροφιλίκα στην επαρχία και τελειώνει σε έναν ωραιότατο πεζόδρομο που αράζει για καϊφέ...

Συμπέρασμα δικό μου?
Βόλτες, βόλτες, βόλτες, βόλτες...
Γρήγορες, αργές, γρήγορες, άιντε πολύ γρήγορες για τους χεράδες αλλά νομίζω μέχρι εκεί.

Και όπως ένας καλός μου φίλος (κάτοχος Z750s) είπε πρόσφατα...
"Αν οδηγήσεις SS και πάς να στρίψεις θα καταλάβεις ότι αυτό που το SS θα κάνει από φυσικού του και εύκολα, με το Ζ θα πρέπει να «ιδρώσεις» για να το κάνεις..."

Από εκεί και πέρα καθένας το κάνει ότι θέλει...
Θέλει βόλτες? Κάνει.
Θέλει καφέδες? Κάνει.
Θέλει πίστα? Κάνει ΑΛΛΑ μέχρις ενός σημείου.
Ας μην ισοπεδώσουμε τα πάντα.

cbf600sa
30/06/2006, 16:25
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΗΛΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ(ΓΥΜΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ SS) ΚΟΨΤΕ ΚΑΤΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ Ζ750Σ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ GSR600 KAI ΛΕΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΤΙ ΤΟ Ζ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ GSR ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ Ζ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 750 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 600,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η KAWASAKI TA ΦΤΑΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΧΟΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ.ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΜ.....Ε....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ.

mats8282
30/06/2006, 16:44
πωπω κοιτα τι προκαλεσα :rolleyes: ....Εβαλα μια απλη φωτογραφια απο ενα GSR να ειναι λιγο πλαγιασμενο(δεν εβρισκα αλλη στο google προχειρη εχουμε και δουλειες :p ) και ανοιξα τους ασκους του αιολου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...Sorry παιδες :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Giorgos19
30/06/2006, 20:34
Ειλικρινα.....Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος....Το Ζ δεν στριβει πιο καλα πιο ευκολα απο το GSR.Εχω GSR και ειχα παει βολτα, Ζ γνωστου.Ε ρε παιδια στο θεμα στριψηματος το GSR μου φαινεται ανωτερο.Αν υπαρχει αι καποιος αλλο που εχει καβαλησει και τα δυο να πει την γνωμη του.
Ας υποθεσουμε οτι το Ζ το οδηγαει καποιος με τις ιδεες δυνατοτητες και εμπειρια με εμενα.
Ε στην ευθεια θα μου ριξει
Στις στροφες θα του ριξω εγω.

oulas
30/06/2006, 20:49
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ GSR600 KAI ΛΕΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΤΙ ΤΟ Ζ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ GSR ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ

Φιλε μου απο φρενα ποιο ειναι ποιο καλο. Με ενδιαφρει πολυ η γνωμη σου αφου εισαι ο μονος που ειχες και τα δυο. Βασικα σκεφτομαι για GSR.

billgeo
01/07/2006, 02:02

Κάθε άλλο.... στρίβει!!!

Έλεος ρε γμτ...

------------------------------------------------------------

ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑΑΑΑαααα! :rotflmao:

Α! Kαι κατι αλλο......

.....παρτε ΟΛΟΙ Ζ-750 να γουσταρετε!

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize