View Full Version : Διαιτησία (ΟΣΦΠ)- Ξάνθη.....1-0
Gandalf dr685sm
09/02/2006, 16:34
Να σχολιάσω;....
Ούτε στον κόπο δεν θα μπώ...
Συγχαρητήρια και φυσικά , ειρωνικά για την ομαδάρα σας, που μέχρι στιγμής, διαιτητής , παίκτες και Πάρεδρος, την σπρώχνουν μπας και περάσει απο την Ξάνθη , φυσικά με χειρουργικές ...μάλλον χασάπικες επεμβάσεις...
Να δούμε στο CH.L θα περνάνε αυτά, ή θα μετράει ταρίφα πάλι;
Gandalf
θα δουμε αν θα τους σωσουν και στα δυσκολα με το "ΑΕΚΑΚΙ"..... (οπως παντα!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Θα τους "σωσουν", να 'σαι σιγουρος! :sad:
Απο τα 12 φαουλ που εκανε ο Σουρερ στον Μανσο τα 9 ηταν για ΚΙΤΡΙΝΗ ...
Εεεεε ...
ΔΕΝ εφαγε ΚΑΜΜΙΑ ...
Ασε που τα μισα ΔΕΝ τα εδωσε καν ... :sick:
Τι να λεμε τωρα ... :(
marine521
09/02/2006, 17:01
δυσκολα με το "ΑΕΚΑΚΙ"
Οξύμορο!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πέρνα και συ όπως πέρασαν και οι άλλες....:lol: :lol:
Αφιερωμένο Γιώργο....
la_villa
09/02/2006, 17:58
Πάλι η διαιτησία σας φταίει???
Χαχαχα έχετε καταντήσει γραφικοί μιλάμε.
Βρήτε καμια καινούργια καραμέλα να δικαιολογήσετε την ανυπαρξια σας τόσα χρόνια.Παει αυτή τελείωσε ρεεεε
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Πάλι η διαιτησία σας φταίει???
Χαχαχα έχετε καταντήσει γραφικοί μιλάμε.
Βρήτε καμια καινούργια καραμέλα να δικαιολογήσετε την ανυπαρξια σας τόσα χρόνια.Παει αυτή τελείωσε ρεεεε
να κάνω εγώ μια ερώτηση????
πως γίνεται ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά όταν πήρε τους μισούς παίχτες του ΠΑΟ, παίζει όπως έπαιζε ο Παναθηναϊκός (ψάξτε όλοι το κεφάλι του Μιχαλάκι με γιόμες) ενώ ο Παναθηναϊκός αντίστοιχα δεν είχε πάρει κανένα τίτλο????????
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΨΗΛΑ), ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ......
la_villa
09/02/2006, 19:04
θες να μου πεις εναν εναν τους μισούς παίχτες που πήραμε απο τον βάζελο.
ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ γιατι δεν ξέρω αριθμητική εγώ.ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ
μέσα παίζουν σχεδόν οι ίδιοι που εδώ και χρόνια στα ντέρμπυ σας μπουκώνουν.
Την είδαμε και την Ξάνθη.Εσείς που ξέρετε καλή αριθμητική και μετράτε καλά ΘΕΛΩ να μετρήσετε ΠΟΣΕΣ φορες οι παιχτες της Ξανθης ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΤΩ.Καθε τρία λεπτα ένας παίχτης της ξαπλωνε και την άραζε στο γρασίδι.Θα είναι πολύ μαλακό εκεί στην Ξάνθη φαίνεται
Τέλος._
ρε σεις δεν είδα το παιχνίδι.Τι έγινε;
http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=6959
la_villa
09/02/2006, 19:16
τίποτα σημαντικό.Απλώς οι της Ξάνθης μας βγήκαν πολύ ευαισθητούλια μωρέ τα καημένα.Γιατι δεν πάνε να γίνουν χορεύτριες.Μάλλον θα μελετούσαν εδώ και μέρες τα χανούμακια που παλιότερα στον αγώνα εναντίον μας εφάρμοζαν συνεχώς το σύστημα "πέστε κάτω σλοουλι".
Με το παραμικρό φτέρνισμα τραυματιζόντουσαν και δεν μπορούσαν να σηκωθούν απο το έδαφος.
Να φανταστείς σε μια φάση φτερνίστικα στο δωμάτιο και είδα τον Σίκοφ να πέφτει κάτω τραυματίας χωρίς να έχει αντίπαλο δίπλα!!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop: :wave2: :wave2:
Valentino_Ptossi
09/02/2006, 19:18
μαρεσει που εχει χωριστει η ελλαδα στα δυο (γαυροι και αντιγαυροι):D
ετσι μπραβο! ενωθητε μπας και βρει ο παντωκρατορας τον αντιπαλο που ψαχνει εδω και χρονια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ. Αν το ντερπμι δεν παει οπως τα περιμενεις didi(που δεν θα παει...) καλυτερα κρυψου γιατι θα φας μεγαλη καζουρα
αντε γιατι πολλα μας ταπες!:wave2:
Akefalos
09/02/2006, 19:49
Καλά λέω οτι είστε ξεφτίλες ρε γαύροι.
Δε σας απασχολεί το ποδόσφαιρο ρε.
Δε σας αρέσει η μπάλα.
Μόνο να κερδίσετε θέλετε με καθε κόστος και με κάθε τρόπο.
Τελευταίο θύμα η Ξανθη.
Χάνετε όλη την ουσία ρε.Πραγματικά σας λυπάμαι.Αντι να κλαίτε που δεν κάνατε ούτε μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και δεν παίξατε καθόλου μπάλα εσείς χαίρεστε που κερδίσατε με τη διαιτησία και βλέπετε παντού αντιολυμπιακούς.
Βάλτε κάτι καλά στο μυαλό σας λοιπόν.
Εμείς είμαστε ΑΕΚ και μόνο ΑΕΚ!!!
ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αντιπαθούμε το ίδιο και ΠΑΟ και Ολυμπιακό.
Τα ίδια σκατά είστε κι οι δυο.
BILLY FILTH
09/02/2006, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα τους "σωσουν", να 'σαι σιγουρος! :sad:
Απο τα 12 φαουλ που εκανε ο Σουρερ στον Μανσο τα 9 ηταν για ΚΙΤΡΙΝΗ ...
Εεεεε ...
ΔΕΝ εφαγε ΚΑΜΜΙΑ ...
Ασε που τα μισα ΔΕΝ τα εδωσε καν ... :sick:
Τι να λεμε τωρα ... :(
ο γαύρος φταίει ρε σεις που και οι δύο Αργεντινοί είναι 50 κιλά και στο πρώτο τζατζάρισμα πέφτουν.
θα φτάσουμε στο σημείο να μη μας δίνουν φάουλ έξω από την περιοχή για να μη βάλουμε γκολ.
ύμαρτον.
zzr2005
να κάνω εγώ μια ερώτηση????πως γίνεται ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά όταν πήρε τους μισούς παίχτες του ΠΑΟ, παίζει όπως έπαιζε ο Παναθηναϊκός (ψάξτε όλοι το κεφάλι του Μιχαλάκι με γιόμες) ενώ ο Παναθηναϊκός αντίστοιχα δεν είχε πάρει κανένα τίτλο????????
ΩΧ εχουν σαλταρει τελειως οι βαζελοι...:(
1) Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΑΟ ?????:sick: :sick: :sick:
Μην βλεπεις αλλο ντι-βι-ντι σε χαλαει δεν τον νιωθεις..... :(
ρε οτι και να γινει στο νετρμπυ (ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ) το εχω ξαναδει.....
δε ξενερονω ποτε των ποτων και των μπυρων
ρε αντε να κανετε καμια φιεστα και μετα ολοι στο πασαλιμανι σουργελα
κοτουλες φοβαστε 2000 ατομα μη σας γαμησουν στο πειραια ΚΟΤΕΣ ε ΚΟΤΕΣ
δωστε εισιτηρια ρε ΚΟΤΑΡΕΣ μιλατε και για λαο μετα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πιονακια του κατασκοπα υπαληλοι και τσατσοι ρουφιανοι και αρουραιοι
ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!
ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ
la_villa
09/02/2006, 21:38
βρε βρείτε κανα δικό σας
ακόμα και στο ΚΟΤΕΣ εμάς αντιγράφετε.Μα ακόμα και εκεί.
Ομάδα δεν έχετε,λαόδεν έχετε
αλλά και αυτοι οι λίγοι που είστε Φαντασία μηδεν 0???
Ε μικρές κιτρινομαυρες κοτίτσες???
Multi-Duc
09/02/2006, 22:50
...
36620
βρε βρείτε κανα δικό σας
ακόμα και στο ΚΟΤΕΣ εμάς αντιγράφετε.Μα ακόμα και εκεί.
Ομάδα δεν έχετε,λαόδεν έχετε
αλλά και αυτοι οι λίγοι που είστε Φαντασία μηδεν 0???
Ε μικρές κιτρινομαυρες κοτίτσες???
οχι εξαντλησαμε ολες τις βρισιες και γυρισαμε σε αυτο που σας εκφραζει περισσοτερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να για να μη κλαις :smokin: :lol:
36622
Alchimistis
09/02/2006, 23:46
Ολη η Ελλαδα προσκυνά σοβρακα και φανέλες
Αρε Πανούση αθάνατε
:beer: χαλαρώστε:beer:
Akefalos
10/02/2006, 01:28
''λαόδεν έχετε''
Ρε μπας και δεν έχουμε..............
Μπα όχι.Τελικά έχουμε!!!!
36642
Akefalos
10/02/2006, 01:30
το θέμα είναι....εσείς έχετε?
36643
ΡΙΜΠΟ
ΡΙΜΠΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750!
H.A.Balafoutre
10/02/2006, 08:02
Σε αυτό στο ματσάκι φάνηκε κάτι πολύ καθαρά. Ο Ανατολάκη και ο Γεωργάτος μιλούσαν στον διαιτητή λές και από χθές ήταν στο Καραϊσκάκη και πίνανε φραπέ και ρετσίνες. Ότι και να του έλεγαν συμφωνούσε ο "Άρχον του Αγώνα". Τι να λέμε τώρα. Λίγο πιο προσεκτικά αν κοιτάγατε και φαινόταν ξεκάθαρα, σχεδόν τον βρίζανε και φοβόταν να δίξει κάρτα. Και μετά τον γράφανε και στ'@ρχίδι@ τους. Τι συζητάμε.
Ντάξει δε λέω να κερδίζαμε αλλά παίξαμε καλή μπάλα για την ισοπαλία που μας βόλευε και μας άξιξε.
Αλλά, να λίγο οι κολοφωτιές οι Αργεντίνοι που γύριζαν γύριζαν και γκόλ δεν έκαναν, να λίγο οι παίχτες που έβλεπαν και πως με Χ περνάμε, να λίγο και το τσανάκι με τον διαιτητή έ πολύ θέλει να κερδίσει κι ο Ολυμπιακός?
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
ΡΙΜΠΟ
ΡΙΜΠΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750!
+:beer:
re paidia me tis metagrafes poy kanete megalonei poli to orio ilikias......
idika autos o teleyteos pou pirate o Kaznaferis....einai komataki megalos re....gia poso kairo tha pezei akoma...?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Να σχολιάσω;....
Ούτε στον κόπο δεν θα μπώ...
Συγχαρητήρια και φυσικά , ειρωνικά για την ομαδάρα σας, που μέχρι στιγμής, διαιτητής , παίκτες και Πάρεδρος, την σπρώχνουν μπας και περάσει απο την Ξάνθη , φυσικά με χειρουργικές ...μάλλον χασάπικες επεμβάσεις...
Να δούμε στο CH.L θα περνάνε αυτά, ή θα μετράει ταρίφα πάλι;
Gandalf
:a9: :a9: :a9: :a9:
Gandalf dr685sm
10/02/2006, 10:52
Με την διαιτησία δεν θα ασχοληθώ... τα λένε άλλοι για εμάς σε όλες τις εφημερίδες.
Εκεί που θα ασχοληθώ είναι με το φαινόμενο "Ριβάλντο"...
Γιατί;... γιατί είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά.
Εξηγούμαι...
CH.L. Liverpool - OSFP = 0 -1 και μετά η ανατροπή... το goal o γνωστός βραζιλιάνος.
Πρωτάθλημα Ελλάδος ΟΣΦΠ - ΠΑΟ πέρισυ και φέτος με δικά του goal, ξελάσπωσε ο κόκκινος...
Και πολλά άλλα παιχνίδια που ο Βραζιλιάνος τιμά τα εκατομύρια που πήρε....
Καταλήγω σε δύο πράγματα...
Οι κόκκινοι που βαυκαλίζονται με την ομαδάρα τους, σκεφτήκαν τι θα πάθουν αν ο "Ρίμπο" , για μια φορά δεν τραβήξει ή έστω φύγει το καλοκαίρι; (που μπορεί και να γίνει; )
Με την ομάδα που χθες δεν έκανε μια ευκαιρία και δεν τράβηξε καθόλου απέναντι σε μια Ξάνθη χωρίς Λαμπριάκο Λουτσιάνο και Έμερσον που την έφτασαν μέχρι εκεί; (Και βγάλε τους 2 τελευταίους έξω , καθώς πήραν μεταγραφές)
Να σας δώ τότε τι θα κάνετε... όταν ο super-star παίκτης (ναι ρε το αποδέχομαι... το σωστό να λέγεται...)φύγει ή δεν παίξει!
Το δεύτερο είναι οτι η Ελλάδα έχει το ποδόσφαιρο που της αξίζει...
Μια Ξάνθη με ταμπούρια και γιουρούσια να αντεπιτίθεται όπως μπορεί με μονάδες και ενα Ολυμπιακό - ΠΑΟ - ΑΕΚ και τους λοιπούς να θυμίζουν αγέλη παρά ομάδα. Γιόμες και κλοτσωσκούφι χωρίς φαντασία και κυρίως χωρίς ταχύτητα...
Μου άρεσε και το σχόλιο στον αγώνα της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική , όταν ειπώθηκε απο το σχολιαστή, οτι ζητήθηκε απο τον Έμερσον να μην πετάει με την μία την μπάλα, γιατί δεν έχουν συνιθίσει έτσι οι Ελληνες παίκτες!!!!!!:eek:
Διαφωνούμε λοιπόν και γενικά λέμε μ...κιες να περνάει η ώρα εδώ, όταν με το που θα βγούμε έξω, θα πέσει τέτοια σφαλιάρα που θα πάει σύννεφο.
Και το αποθαρρυντικό είναι οτι παίκτη σαν τον Ριβάλντο , τα Ελληνικά γήπεδα δεν θα ξαναδούν , με τέτοιο χάλι που έχουν. Εδώ ενα ταλέντο έπιασε ο ΟΣΦΠ, τυχαία ή σκόπιμα και δήλωσε οτι θέλει να παίξει σε "μεγάλη ομάδα"...(βλ. Τουρέ)... τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα για super leagues και διαιτησίες...
Δεν βλέπουμε καμιά premiere league, primera division , που μπορεί και να είναι και εκεί στημένα , αλλά τουλάχιστον έχει και θέαμα ρε παιδί μου.
Βλέπεις και μια Liverpool να χάνει δικαίως με 2-0 και μια Ρεάλ και πάλι δικαίως να μαζεύει 6.....χωρίς να παρεμβαίνουν κοράκια και άλλα πτηνά με μεταδοτική γρίπη που ξαπλώνει τους "ασθενέστερους κάτω"
Και ενα τελευταίο για το un"fair" play....
Η ηθοποίια στην Ελλάδα, έχει πάρει διαστάσεις fame...sorry...football story....με Οκκά (πριμαντόνα)...Τσιρίλο (Σε ρόλο χορευτή ή καρατέκα..διαλέχτε)...και διάφορους άλλους που ξαπλώνουν με μορφασμούς σφαδάγματος, μέχρι το σφύριγμα, ή να μπεί goal ... και ΩΠ... ΘΑΥΜΑ!!! όλοι όρθιοι και είτε διαμρτύρονται , είτε πανυγηρίζουν...
Μήπως τελικά το fair play, θα έπρεπε να το σφυρά ο διατητής κατά την κρίση του και μόνο σε περίπτωση τραυματισμού που φαίνεται;
Λέω εγώ τώρα....
Gandalf
Gandalf
Με την διαιτησία δεν θα ασχοληθώ... τα λένε άλλοι για εμάς σε όλες τις εφημερίδες.
Γιατί;... γιατί είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά.
Εξηγούμαι...
CH.L. Liverpool - OSFP = 0 -1 και μετά η ανατροπή... το goal o γνωστός βραζιλιάνος.
Πρωτάθλημα Ελλάδος ΟΣΦΠ - ΠΑΟ πέρισυ και φέτος με δικά του goal, ξελάσπωσε ο κόκκινος...
Και πολλά άλλα παιχνίδια που ο Βραζιλιάνος τιμά τα εκατομύρια που πήρε....
Καταλήγω σε δύο πράγματα...
Οι κόκκινοι που βαυκαλίζονται με την ομαδάρα τους, σκεφτήκαν τι θα πάθουν αν ο "Ρίμπο" , για μια φορά δεν τραβήξει ή έστω φύγει το καλοκαίρι; (που μπορεί και να γίνει; )
Με την ομάδα που χθες δεν έκανε μια ευκαιρία και δεν τράβηξε καθόλου απέναντι σε μια Ξάνθη χωρίς Λαμπριάκο Λουτσιάνο και Έμερσον που την έφτασαν μέχρι εκεί; (Και βγάλε τους 2 τελευταίους έξω , καθώς πήραν μεταγραφές)
Να σας δώ τότε τι θα κάνετε... όταν ο super-star παίκτης (ναι ρε το αποδέχομαι... το σωστό να λέγεται...)φύγει ή δεν παίξει!
Το δεύτερο είναι οτι η Ελλάδα έχει το ποδόσφαιρο που της αξίζει...
Μια Ξάνθη με ταμπούρια και γιουρούσια να αντεπιτίθεται όπως μπορεί με μονάδες και ενα Ολυμπιακό - ΠΑΟ - ΑΕΚ και τους λοιπούς να θυμίζουν αγέλη παρά ομάδα. Γιόμες και κλοτσωσκούφι χωρίς φαντασία και κυρίως χωρίς ταχύτητα...
Μου άρεσε και το σχόλιο στον αγώνα της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική , όταν ειπώθηκε απο το σχολιαστή, οτι ζητήθηκε απο τον Έμερσον να μην πετάει με την μία την μπάλα, γιατί δεν έχουν συνιθίσει έτσι οι Ελληνες παίκτες!!!!!!:eek:
Διαφωνούμε λοιπόν και γενικά λέμε μ...κιες να περνάει η ώρα εδώ, όταν με το που θα βγούμε έξω, θα πέσει τέτοια σφαλιάρα που θα πάει σύννεφο.
Και το αποθαρρυντικό είναι οτι παίκτη σαν τον Ριβάλντο , τα Ελληνικά γήπεδα δεν θα ξαναδούν , με τέτοιο χάλι που έχουν. Εδώ ενα ταλέντο έπιασε ο ΟΣΦΠ, τυχαία ή σκόπιμα και δήλωσε οτι θέλει να παίξει σε "μεγάλη ομάδα"...(βλ. Τουρέ)... τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα για super leagues και διαιτησίες...
Δεν βλέπουμε καμιά premiere league, primera division , που μπορεί και να είναι και εκεί στημένα , αλλά τουλάχιστον έχει και θέαμα ρε παιδί μου.
Βλέπεις και μια Liverpool να χάνει δικαίως με 2-0 και μια Ρεάλ και πάλι δικαίως να μαζεύει 6.....χωρίς να παρεμβαίνουν κοράκια και άλλα πτηνά με μεταδοτική γρίπη που ξαπλώνει τους "ασθενέστερους κάτω"
Η ηθοποίια στην Ελλάδα, έχει πάρει διαστάσεις fame...sorry...football story....με Οκκά (πριμαντόνα)...Τσιρίλο (Σε ρόλο χορευτή ή καρατέκα..διαλέχτε)...και διάφορους άλλους που ξαπλώνουν με μορφασμούς σφαδάγματος, μέχρι το σφύριγμα, ή να μπεί goal ... και ΩΠ... ΘΑΥΜΑ!!! όλοι όρθιοι και είτε διαμρτύρονται , είτε πανυγηρίζουν...
Μήπως τελικά το fair play, θα έπρεπε να το σφυρά ο διατητής κατά την κρίση του και μόνο σε περίπτωση τραυματισμού που φαίνεται;
Λέω εγώ τώρα....
Gandalf
Gandalf
ΠΟΙΟΣ ΡΙΒΑΛΤΟ?
τον εκι θελω τον αυτοονομαζομενο 2 ΡΙΒΑΛΤΟ
α, ρε ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΛΗΚΤΟΙ
και ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΠΛΗΚΤΟΙ
la_villa
10/02/2006, 11:19
Λέω εγώ τώρα....
Gandalf
Gandalf
Σε πείραξε ο διαιτητης χτες ε?
Θέλεις μήπως να μας πεις τον διαιτητη που σας σφύριξε στον αγώνα ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ?Ποιος ήταν.
Θυμάσαι τι έκανε?Να σου πω εγώ
ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ πέναλτυ που ΕΚΑΝΕ ο ΤΣΙΡΙΛΟ και ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
Μήπως ξέρεις τι σημαίνει αυτό????Μένατε με 10 παίχτες και το σκορ το πιο πιθανό στο 1-0.
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.Ηταν καλά τότε ε?Ε αφού σας έσπρωξε στην νίκη δεν μιλάμε.ολα μελι γάλα.Ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας.
Ριβαλντο δεν χρειάζεται να πω τπτ για τον παππου.
Γενικώς:
Fairplay, δεύτερο quiz: θέλω να μου πεις ΠΟΣΕΣ φορες ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ο αγώνας επειδή ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ Ξανθης την ξάπλαρε στο χορτάρι.
Μήπως ο Manson σηκώθηκε σφαίρα όταν είδα ότι ο αγώνας συνεχίζεται.Λέω μήπως.Άλλο να πέσεις ια φορά και άλλο να πέφτεις συνέχεια
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΑΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΑΕΚ .
υ.γ επείδη φοβάμαι ότι όπως πάντα λέτε τις μισες αλήθειες που σας συμφέρουν ήταν ο ίδιος διαιτητης με χθες.Ο ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ.
Σε πείραξε ο διαιτητης χτες ε?Πόνεσε ε?
Θέλεις μήπως να μας πεις τον διαιτητη που σας σφύριξε στον αγώνα ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΕΚ?Ποιος ήταν.
Θυμάσαι τι έκανε?Να σου πω εγώ
ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ πέναλτυ που ΕΚΑΝΕ ο ΤΣΙΡΙΛΟ και ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
Μήπως ξέρεις τι σημαίνει αυτό????Μένατε με 10 παίχτες και το σκορ το πιο πιθανό στο 1-0.
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.Ηταν καλά τότε ε?Ε αφού σας έσπρωξε στην νίκη δεν μιλάμε.ολα μελι γάλα.Ξεκολλήστε λίγο το μυαλό σας.
Ριβαλντο δεν χρειάζεται να πω τπτ για τον παππου.
Fairplay, δεύτερο quiz: θέλω να μου πεις ΠΟΣΕΣ φορες ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ο αγώνας επειδή ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ Ξανθης την ξάπλαρε στο χορτάρι.
Μήπως ο Manson σηκώθηκε σφαίρα όταν είδα ότι ο αγώνας συνεχίζεται.Λέω μήπως.Άλλο να πέσεις ια φορά και άλλο να πέφτεις συνέχεια όπως τότε με την ομαδίτσα σας που δεν σηκωνόνταν απ κάτω.Αυτό το θυμάσαι????ΜΠΑαΑΑΑΑ>
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΑΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΙΩΝΙΚΟΣ- ΑΕΚ .
υ.γ επείδη φοβάμαι ότι όπως πάντα λέτε τις μισες αλήθειες που σας συμφέρουν ήταν ο ίδιος διαιτητης με χθες.Ο ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ.
ρε εχετε ξεφυγει λεμε....
ο αγωνας ηταν Αιγαλεω αεκ και οχι Ιωνικος αεκ
η φαση που λες δεν ηταν καν αμφισβητουμενη
μετα εβγαλεσ συμπερασμα για το αποτελεσμα του αγωνα λες και το ξερεις
μετα ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΑΙΟ δεν ειπαν για τη διαιτησια... μονο ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ το εκανε θεμα...
εδωσαν συνχαριτηρια για τη νικη μας
και δεν ειπες και τιποτα για τις υπολοιπες αμφισβητουμενες φασεις..... να μη τα ξαναλεω ....
εισαστε θυματα της γραμμης του κασκοπα στα ΜΜΕ με τη στρατια ΑΡΔακια που εχει στρατολογησει
ακομα δε βλεπεις (που να το δεις αλλωστε με τον γαμωAPLHA) οτι η ομαδα σου παιζει το ιδιο χαλια με την ΑΕΚ σχεδον σε ολα τα παιχνιδια του πρωταθληματος .... αλλα εσυ νομιζεις οτι εχετε υπερομαδα (φυσικα εγω εχω δει απο καιρο οτι εμεις δε παιζουμε καμια μπαλα της προκοπης... αλλα στο πρωταθλημα που ειναι ολοι χαλια γιατι να μην ελπιζεις???)
απλα καποιος σπρωχνεται και καποιος οχι
αντε καληνυχτα
μηπως θυμασαι ποσο προσπαθησε να μας κοψει βαθμους με τον ΟΦΗ στη κρητη ο διατητης και ο εποπτης???
οχι ε?
Gandalf dr685sm
10/02/2006, 11:57
Ότι είπα για το fair play ισχύει για όλους ... για εμάς , για εσάς , για αυτούς...
Έχω βγεί πολλές φορές και έχω πεί και για τα δικά μας χάλια... δεν ήξερα όμως οτι θα πρέπει να δίνω παρόν σε κάθε μας ήττα....
ή αδικία απο εμάς προς άλλους...
Ζητώ συγνώμη αν πρέπει...
Το αν μας σφύριξε ο Καζναφέρης, ο μητσικώστας και όποιος άλλος λίγο με νοιάζει...
Εκείνο που βλέπω είναι μια "θεοποίηση" απο κάποιους σε ομάδες (και της δικής μου) που θα φάνε πολλά τεμμάχια έξω...
5αρες και 4 αρες εμείς, 3αρες και 4αρες εσείς... και άλλα τόσα οι υπόλοιποι...
Αν σου αρέσει η μπάλα που βλέπεις , μπράβο σου...
Αν σε θίγει οτι σας αποκαλούμε "παλιάτσους της Ευρώπης" βάση των αποτελεσμάτων που φέρνετε 7-8 συναπτά έτη , πρόβλημα σου.
Η ΑΕΚ , για να πω και για την δική μου ομάδα, ... θα δυσαρεστήσω πολλούς... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ για Ευρωπαϊκή πορεία...
Με την μόνη διαφορά , όμως οτι δεν γίνονται και δηλώσεις , οτι πάμε για την κούπα του CH.L.
ή απο οπαδούς οτι είμαστε συγκρίσιμα μεγέθη με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ...
Εκεί είναι και η διαφορά της ΑΕΚ ... γνωρίζουμε ποιοί είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε...
Μπορεί να το τραβάμε λίγο , αλλά πάντα έχεις μια ελπίδα , για το δύσκολο...
Μπορείς να πείς το ίδιο και για εσάς;
Για την διαιτησία...
ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ...
Θυμάσαι την δήλωση ...
Να κερδίζει το Αιγάλεω και ο ΟΣΦΠ και οι άλλοι να πάνε να γ....ουν....
Πρέπει να συνεχίσω ακόμη;... Οι ίδιοι , ή εστω μερίδα τους, είναι ακόμα επάνω στα πράγματα...
Gandalf
la_villa
10/02/2006, 13:35
Σε αυτά συμφωνώ.
Όπως θα έχεις προσέξει ποτε δεν έχω ανοίξει θέμα για διαιτησία.
Φυσικά δεν είπε κανεις να δίνεις παρών καθε φορά που ευνοήστε.Αλλά βλέπω ότι δίνεις παρών καθε φορά που ευνοήτε ο Ολυμπιακος.Αλλα χτες ειδικα ΔΕΝ ευνοηθηκε σε καμια περίπτωση.
Τα χάλια μας τα βλέπω.Λειπει ο Στολτίδης και κόβεται η ομάδα.Για μένα όσο καινα λέμε για βαρόμετρο τον Τζόρτζεβιτς ο πραγμάτικος αναντικατάστατος είναι ο Ακης.
Αλλά επίσης είδα και καλές μεταγραφηκές κινήσεις.Τουλάχιστον στα χαρτιά.Στην πράξη θα δείξει το μέλλον.
Οσο για την δήλωση ΑΝ πραγματικά έχει γίνει θα ήθελα να ακούσω ΟΛΟ το διάλογο και ποια έννοια μπορεί να έχει.Δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα με μια φράση αν δεν ξέρεις πως ξεκίνησε η συζήτηση και πως έφτασε εκει και για τι πράμα μίλησε.Είναι μια μεμονωμένη φράση που μπορεί να ερμηνευτεί όπως θέλεις.
υ.γ αιγάλεω ναι σωστά πως κόλλησα με Ιωνικο??Διορθώνεται
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
[B]Σε αυτά συμφωνώ.
Όπως θα έχεις προσέξει ποτε δεν έχω ανοίξει θέμα για διαιτησία.
Φυσικά δεν είπε κανεις να δίνεις παρών καθε φορά που ευνοήστε.Αλλά βλέπω ότι δίνεις παρών καθε φορά που ευνοήτε ο Ολυμπιακος.Αλλα χτες ειδικα ΔΕΝ ευνοηθηκε σε καμια περίπτωση.
+
ΡΕΕΕΕΕ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗΣ , ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΤ 3
ΚΑΡΓΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΑΟΥΛ, ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΤΟ
ΓΚΟΛ
ΜΕΤΑ Η ΞΑΝΘΗ...
Π[ΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
:beer: :beer: :wave2:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]ρε εχετε ξεφυγει λεμε....
μετα ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΑΙΟ δεν ειπαν για τη διαιτησια... μονο ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ το εκανε θεμα...
και δεν ειπες και τιποτα για τις υπολοιπες αμφισβητουμενες φασεις..... να μη τα ξαναλεω ....
ρε εχετε ξεφυγει λεμε....
αντε καληνυχτα
οχι ε?
στο συγκεκριμένο παιχνίδι επειδή έτυχε να το δω ολόκληρο ο Καχναφέρης έπαιξε πολύ καλά από την άποψ ηπως άφηνε το παιχνίδι να συνεχιστεί...δεν έδινε ανούσια φάουλ ούτε έσπρωχνε κάποια ομάδα με τα σφυρίγματά του...
ΩΣΤΟΣΟ.....
το πέναλντι του Τσιρίλο ήταν ολοκάθαρο και όχι αμφισβητούμενη φάση....το τράβηγμα είναι συνεχόμενο κ όχι στιγμιαίο να πεις ότι γίνονται 100 τέτοια σε ένα παιχνίδι....
παράλληλα καθαρότατο πέναλντι ήταν και το χέρι στην περιοχή του Αιγάλεω όπου έδωσε ανύπαρκτο επιθετικό φ'άουλ σε βάρος του Λυμπερόπουλου....
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ αποδεικνύεται ότι δεν ήθελε να ευννοήγσει κάποιον απλούστατα ήταν δυσκοίλιος στο να καταλογίσει πέναλντι...κ με το δίκιο του με τοσο θέατρο που υπάρχει στην ελλάδα
εν κατακλείδει...ο διαιτητής δεν κρίνεται από ένα πέναλντι ή ένα φάουλ...κρίνεται από τηξ γενικότερη συμπεριφορά του στο γήπεδο με τα πολλά μικρά σφυρίγματα υπέρ του ενός που τον σπρώχνουν και ταυτόχρονα γαμάνε την ψυχολογία του άλλου....
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.....ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ CL
el_hymador
10/02/2006, 20:20
A ρε DVD που σας χρειαζεται!!!!
Προτεινομενος τιτλος......
"ΤΗΕ CROW"
Και επειδη δεν υπαρχει τιποτα πιο βαρετο απο ατερμονες συζητησεις για το Ελληνικο ποδοσφαιρο .......
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΡΕ!!!
36748
Akefalos
το θέμα είναι....εσείς έχετε?
:lol:
Συνηθες φαινομενο... Εισασταν 300 και βαραγατε 10..:sick: Γιατι τοσοι ειναι οι γαυροι στην δευτερη φωτο σου...:lol: :
Ευτηχως.. Γιατι αν ηταν 20 ....:cry: :cry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταλεντο να εκθετης την ομαδα σου με τετοιες φωτο το εχεις καλιεργησει η ειναι εκ του φυσικου σου ??????:confused:
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Akefalos
11/02/2006, 18:18
Θέλεις μήπως να μας πεις τον διαιτητη που σας σφύριξε στον αγώνα ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ?Ποιος ήταν.
E φυσικά σα γνήσιος γαύρος φίλε LaVilla θυμάσαι τη φάση με τον Τσιρίλο που όντως τράβαγε τη φανέλα αλλά αγνοείς επιδεικτικά τη φάση που είχε γίνει νωρίτερα, στο πρώτο ημίχρονο που σε σέντρα της ΑΕΚ παίχτης του Αιγάλεω κάνει χέρι και ο διαιτητής αντί για πέναλτυ σφυρίζει επιθετικό φάουλ στον Λύμπε χωρίς να υπάρχει σωματική επαφή!!
Αρα μάλλον εσύ θυμάσαι επιλεκτικά και ότι σε συμφέρει!
Εισασταν 300 και βαραγατε 10..
Ειλικρινά φίλε STOYBI δεν καταλαβαίνω τι λες!!!Εμείς είμασταν καμιά 20αριά όπως βλέπεις στη δίπλα φωτογραφία και τραγουδάμε.Οι γαύροι είναι 10 με σκυμμένα τα κεφάλια και κρυμμένοι!Και οι δύο φωτογραφίες είναι απο την ίδια χρονιά στην Τούμπα.ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Απλά εμείς δεν κρυφτήκαμε απο τα Παόκια όπως τα γαυράκια.Τώρα για το ότι είναι μόνο 10 οι γαύροι τι να σου πω εγώ?Ή οι υπόλοιποι το έχουν βάλει στα πόδια ή μόνο τόσοι είχατε πάει απο το φόβο σας!!!:lol: :lol: :lol: Τώρα που είμασταν 300 Αεκτζήδες και βαράγαμε 10 γαύρους μόνο εσύ το είδες....
Τώρα το οτι εκθέτω την ομάδα μου που το είδες?Θεωρείς οτι εκθέτω την ΑΕΚ επειδή δείχνω τους φιλάθους της μέσα στην τούμπα να τραγουδάνε χωρίς να φοβούνται,ενώ οι γαύροι την ίδια χρονιά στο ίδιο γήπεδο ήταν σα χεσμένοι και κρυβόντουσαν?
Ε ρε πλάκα που έχετε εσεις οι απαταιώνιοι...
:lol: :lol: :lol: :lol:
the_passenger
11/02/2006, 19:01
Για αυτή τη χρονιά αφιερώστε το στον κύριο Βασιλείου. . . . .
έτσι μπράβο καμάρια μου, men in black 4 ever! .Men in black RULEZ . . .