PDA

View Full Version : Τι γίνεται αυτήν την εποχή στον Μπράλλο

jp929rr
11/02/2006, 21:16
Ρε παιδιά μια ερώτηση:

Θα υπάρχει κόσμος στον Μπράλλο τέτοια εποχή (αν κάνει καιρό). Μιλάω για αύριο. Θα είμαι στην περιοχή - με αυτοκίνητο δυστυχώς - και λέω να περάσω μια βόλτα.

gcrook
11/02/2006, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από jp929rr
Ρε παιδιά μια ερώτηση:

Θα υπάρχει κόσμος στον Μπράλλο τέτοια εποχή (αν κάνει καιρό). Μιλάω για αύριο. Θα είμαι στην περιοχή - με αυτοκίνητο δυστυχώς - και λέω να περάσω μια βόλτα.

Μια χαρα, μονο οι δρομοι θα ειναι λιγο μουσκεμα, και θα κανει λιγο ψωφοκρυο...
Παραπανω θα εχει και χιονια.
Κατα τα αλλα και αγκωνες μπορεις να ξυσεις.....:rotflmao: :rotflmao:

jp929rr
11/02/2006, 22:16
Απλώς αναρωτιόμουν αν μπορεί να μαζεύεται κόσμος κατά το απογευματάκι αφού θα είμαι κοντά να δω κανά γνωστό.

rsp
11/02/2006, 23:54
O Μπραλος εχει γενικα κοσμο και χειμωνα αλλα κυριος παιδια απο τη γυρω περιοχη, και συνηθως τις μερες που εχει λιακαδα....:wave2:

zoropatra
12/02/2006, 00:43
Ρε παιδιά μια ερώτηση:

που εισαι ρε γιαννη καλα?πως και απο εδω?αντε να σε βλεπουμε και εσενα καμια φορα εδω!!!!

Vstrommer71
12/02/2006, 01:09
Άραξε στο βενζινάδικο στη διασταύρωση για Ελευθεροχώρι κι όλο και κανά γκάζ΄ θα περάσ΄(δημοτικόν):cool:
ΥΓ Καθώς θα περνάς απ΄έξω άσε χαιρετίσματα και στην γεννέτειρά μου(Λαμία):beer:

jp929rr
12/02/2006, 22:56
Έκανα μια πιο ενδιαφέρον διαδρομή με ΜΟΤΟ!!!
ΠΑΤΡΑ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ(STORK)-ΛΥΓΟΥΡΙΟ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΡΙΠΟΛΗ(ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΣ)-ΛΕΒΙΔΙ-ΝΕΜΕΑ(ΧΙΟΝΙ)-ΚΟΡΙΝΘΟ-ΠΑΤΡΑ

ΦΟΒΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ

Πιστεύω θα δείτε post σχετικά

Δεν σεβάστηκα όμως το χιόνι και είχα μια αργή και ανώδυνη μεν (σωματικά και υλικά) αλλά αρκετά εντυπωσιακή πτώση
..|
..|
.\|/

sotpag
13/02/2006, 00:40
:a20: :a20:

Vstrommer71
13/02/2006, 01:33
ΠΑΤΡΑ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ(STORK)-ΛΥΓΟΥΡΙΟ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΡΙΠΟΛΗ(ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟΣ)-ΛΕΒΙΔΙ-ΝΕΜΕΑ(ΧΙΟΝΙ)-ΚΟΡΙΝΘΟ-ΠΑΤΡΑ

ΦΟΒΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ

Δεν σεβάστηκα όμως το χιόνι και είχα μια αργή και ανώδυνη μεν (σωματικά και υλικά) αλλά αρκετά εντυπωσιακή πτώση
..|
..|
.\|/
Συνονόματε μην ανησυχείς!!Με το εκτόπισμα που έχουμε(από τα πολλά σουβλάκια:lol: ) κανονικά θα έπρεπε να μας έχουν για δίποδα εκχιονιστικά.Με κάθε τούμπα διώχνουμε καμμιά 50αριά κιλά χιόνι από το δρόμο:wacko:
Πάρε και μια παλαιότερη χιονο-φωτό

36935

zoropatra
13/02/2006, 18:47

..|
..|
.\|/

με ποιους πηγες ρε γιαννη? πολυ ζημια?

jp929rr
13/02/2006, 23:13
Zoropatra,

Σε ένα σημείο που ακούμπησε, αφού είχε χιόνι κάτω και τα χιλιόμετρα ήταν λίγα. Αν μου έπεφτε στο πρώτο - δεύτερο παντηλίκι η ζημιά μπορεί να ήταν και ακόμα μικρότερη αλλά πήγα να το σώσω με το γκάζι αλλά μου έκανε εκρεμές σαν αυτοκίνητο με κακές διορθώσεις - ώσπου γύρισε κάθετα στον δρόμο.

Πιστεύω να υπάρχει στόκος ειδικός και μπογιές, το θέμα είναι που τις βρίσκεις αλλά και έτσι να το αφήσω λίγο φαίνεται - δεν είναι άξιο συζήτησης ούτε διανοούμε να αλλάξω καρίνα.

Είχα πάει με το Θόδωρο, τον Κώστα με το ZX-12 - που γύρισε μετά από Επίδαυρο και παιδιά από το Αίγιο. Ξεκινήσαμε 13 μηχανές από Αίγιο αλλά δύο φύγαν από το ΣΤΟΡΚ και δύο από Ναύπλιο με αποτέλεσμα να είμαστε 9 στο Λεβίδι. Περάσαμε πολυ ωραία.

Vstrommer71
13/02/2006, 23:28
Zoropatra,

Σε ένα σημείο που ακούμπησε, αφού είχε χιόνι κάτω και τα χιλιόμετρα ήταν λίγα. Αν μου έπεφτε στο πρώτο - δεύτερο παντηλίκι η ζημιά μπορεί να ήταν και ακόμα μικρότερη αλλά πήγα να το σώσω με το γκάζι αλλά μου έκανε εκρεμές σαν αυτοκίνητο με κακές διορθώσεις - ώσπου γύρισε κάθετα στον δρόμο.

Πιστεύω να υπάρχει στόκος ειδικός και μπογιές, το θέμα είναι που τις βρίσκεις αλλά και έτσι να το αφήσω λίγο φαίνεται - δεν είναι άξιο συζήτησης ούτε διανοούμε να αλλάξω καρίνα.

Είχα πάει με το Θόδωρο, τον Κώστα με το ZX-12 - που γύρισε μετά από Επίδαυρο και παιδιά από το Αίγιο. Ξεκινήσαμε 13 μηχανές από Αίγιο αλλά δύο φύγαν από το ΣΤΟΡΚ και δύο από Ναύπλιο με αποτέλεσμα να είμαστε 9 στο Λεβίδι. Περάσαμε πολυ ωραία.
Άχ αυτοί οι στρητάδες,σηκώνουνε τον κόσμο ανάποδα για ένα ξύσιμο στην καρίνα!!!!Άμα δεν πέσεις δέ μαθαίνεις:rotflmao:

jp929rr
14/02/2006, 11:29
ότι στα στριτ πληρώνεις μια περουσία αν πέσουν από το στάντ μάλλον είναι μύθος,

όταν ένας απρόσεκτος οδηγός ΙΧ μου καβάλησε την εξάτμιση και έπεσε η μηχανή στα αριστερά (εγώ ήμουν σε στάση σε διασταύρωση) δεν έγιναν καθόλου ζημιές παρά μόνο ένα μικρό ξύσιμο στο καπάκι και φυσικά η εξάτμιση. Επίσης μου είχε γείρει μια φορά - πριν τρεις μήνες- όταν ξεπαρκάριζα και ακούμπησε κάτω από δεξιά - δεν έπαθε τίποτα.