Σύνδεση

View Full Version : ώρα για χαβαλέ και πειράγματα.... ξεσπαστε..... ΟΣΦΠ-ΑΕΚ....δώσε κόσμε...

Σελίδες : 1 [2]

AFTER
19/02/2006, 21:34
2-3 παιχτες να σας φυγουν και ειστε ομαδουλα ΝΕΟΒΑΖΕΛΟΙ

ΜΙΑ ΖΩΗ ORIGINAL

idi
19/02/2006, 21:34
Κανονικα δεν επρεπε να πω τιποτα γιατι και δικαια χασαμε, και ευκολα (αυτό και αν είναι περίεργο&... ) και δεν υπήρχαμε στο γηπεδο, και πλακα μας εκανε ο παπους...

Αλλα μια ακομη φορα ειδα τις δηλωσει του Κροκους και διαβασα αυτά που γραψατε και με πορρωσατε ρε κολλημένοι

Κομπλεξικοί κωλογαυροι ακομα και όταν παιζετε μπαλα και κερδιζετε μιλατε για τη διαιτησια που σας ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ 1000

Και δεν απεβαλε τον rivaldo για αγκωνια στη φαση με Cirillo και εδωσε και κιτρινη στον Ιταλο!!! Και πεναλτυ δε μας εδωσε που εβγαλε ματια, και σε κάθε βουτια σας, εδινε φαουλ υπερ σα!.... κτλ κτλ αλλα εισαστε κομπλεξικοι ρε... το ξερετε και μονοι σας μη τα ξαναλεμε...

Καθολικο σπρωξιμο από διαιτητές -επο-επαε (γιατι τα εκτροπα γινονατι μονο στο καραισκακι και τιμωριες με σταγονόμετρο....) γιατι τη μικρη αγωνιστική ανωτερότητα του γαυρου που βασιζεται στην οικονομική ευρωστία λογο CL πρεπει να εξασφαλίζεται με όλα τα μεσα (οι λεπτομεριες κανουν τη διαφορα. Από το ότι παιζουμε παντα στο δευτερο γυρο στο καραισκακι τα σημαντικά παιχνιδια μεχρι το ότι δεν αφηνουν φιλαθλους να εμποδίσουν με την παρουσια τους στο καραισκακι το προμελετημένο εγγλημα)
Συνχαριτιρια στη νεα ταξη πραγματω στο ελληνικο ποδοσφαρο... και κυριως στους παιχτες μας που παιξαν σα κοτες και καναν το χατιρι ολου του ποδοσφαιρικου παρασκηνιου...

Και στο magik tv No 2 (alpha) για τη μεταδωση.... συμφωνα παντα με το προγραμμα που περιεγραψα παραπανω

Κατά τα αλλα δε μιλαω παραπανω... θα γινω γραφικος σαν εσας... γιατι ειδα ότι χασαμε δικαια...

Εγω δε μασαω... ΑΕΚΑΡΑ στα δυσκολα ειμαι παντα ... ΟΑΚΑ τη Κυριακη.... Οποιος θελει ακολουθει....

37869

zoropatra
19/02/2006, 21:36
:smokin:

37872

JohnSpy
21/02/2006, 07:51
ΠΑΠΟΥΣ......!
ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΙΑ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΙ
ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΣΑ ΣΟΥΒΛΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)34+21+11.....+1!

giannis21
09/03/2022, 18:30
διαβαζα το θρεντακι με τη βενζινη και απο κατω στα παρομοια θεματα μου πεταξε αυτο.. τι διαμαντι ειναι αυτο θεε μου;;:lol:

που να ξερανε οι συνοπαδοι μου τοτε τι ακολουθουσε.. α ρε ΑΕΚαρα..

o_gavros
09/03/2022, 19:29
έχεις κάνει φοβερή τυμβωρυχία με τούτο!
Κουβέντες απο έναν άλλο κόσμο & εποχή.
Θα κλειδωθεί όμως καθότι πλέον αθλητικά εδω αφήνουμε.