PDA

View Full Version : Pilot power 2ct vs metzeler M3

AFTER
17/02/2006, 07:49
Αν και το μπροστα μου(bt014) ειναι ακομα καινουργιο, σκεφτομαι μιας και θα πρεπει σε 1000χλμ να αλλαξω το πισω, να αλλαξω μια και καλη και τα 2.

Επειδη ειμαι και ανθρωπος που δεν κολλαει να κανει ολοκληρωτικη αλλαγη σε κατι(εκτος απο φυλλο), ελεγα να διαλεξψ ενα απο τα 2 ζευγαρια, αν και ειμαι πιο κοντα στην επιλογη του IDI.

Ευχαριστημενος με τα bt014 αλλα τρωγονται πολυ γρηγορα(5000χλμ και το πισω εχει σχεδον τελειωσει) και ουτε πολυ εθνικη δεν το εβγαζα

Ζ ruleZ
:beer:

adam_tsouk
17/02/2006, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αν και το μπροστα μου(bt014) ειναι ακομα καινουργιο, σκεφτομαι μιας και θα πρεπει σε 1000χλμ να αλλαξω το πισω, να αλλαξω μια και καλη και τα 2.

Επειδη ειμαι και ανθρωπος που δεν κολλαει να κανει ολοκληρωτικη αλλαγη σε κατι(εκτος απο φυλλο), ελεγα να διαλεξψ ενα απο τα 2 ζευγαρια, αν και ειμαι πιο κοντα στην επιλογη του IDI.

Ευχαριστημενος με τα bt014 αλλα τρωγονται πολυ γρηγορα(5000χλμ και το πισω εχει σχεδον τελειωσει) και ουτε πολυ εθνικη δεν το εβγαζα

Ζ ruleZ
:beer:
Έσύ ρε έλεγες να κάνεις οικονομία στη 2η αλλαγή με μόνο το πίσω!

:uplate:

MIKE_16V
17/02/2006, 09:36
5.000χλμ:hypnotize

τα κανουμε τα παντηλικια μας βλεπω:smokin:

:beer: :beer:

AFTER
17/02/2006, 10:03
Λες και εχω μεινει ποτε σταθερος στο πρωτο project Αdam για να μεινω και τωρα....

Δεν κανω παντιλικια, απλως ...η Πεντελη και η Ιτεα εχει καλη ασφαλτο :lol:

idi
17/02/2006, 10:06
τα Μ3 δε τα ξερω

τα 2ct μολις τα εβαλα και ακομα δεν εχω ιδεα

ειμαι michelin-ικος 100% ειναι η αληθεια

MIKE_16V
17/02/2006, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Λες και εχω μεινει ποτε σταθερος στο πρωτο project Αdam για να μεινω και τωρα....

Δεν κανω παντιλικια, απλως ...η Πεντελη και η Ιτεα εχει καλη ασφαλτο :lol:

Την Ιτεα και την Πεντελη δεν μπορω να την επισκεφτω ακομα....:a13: αλλα απο παντηλικια:smokin:

:beer: :beer:

Θάνος
17/02/2006, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
τα Μ3 δε τα ξερω

τα 2ct μολις τα εβαλα και ακομα δεν εχω ιδεα

ειμαι michelin-ικος 100% ειναι η αληθεια

Κι εγώ κι εγώ τα έβαλα! :a08:

Την Τετάρτη η δοκιμή και οι εντυπώσεις...

Τα Μ3 τα είδα και τα έβαλα δίπλα δίπλα με τα 2ct. Έχουν λίγο μεγαλύτερη κορώνα και λίγο διαφορετική γόμα... πιο γλυστερή στο χέρι... Τώρα αυτά δηλαδή είναι μπούρδες που λέω... άμα δεν το φορέσεις να το δοκιμάσεις... Μου έκανε εντύπωση η χάραξη στο Μ3... βάθος απύθμενο λες και θα οδηγήσεις πάνω σε καμμία λίμνη!

Με λίγα λόγια... δεν ψήθηκα... Power δαγκωτό πάλι με ανανεωμένες γόμες

adam_tsouk
17/02/2006, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Κι εγώ κι εγώ τα έβαλα! :a08:

Την Τετάρτη η δοκιμή και οι εντυπώσεις...

Τα Μ3 τα είδα και τα έβαλα δίπλα δίπλα με τα 2ct. Έχουν λίγο μεγαλύτερη κορώνα και λίγο διαφορετική γόμα... πιο γλυστερή στο χέρι... Τώρα αυτά δηλαδή είναι μπούρδες που λέω... άμα δεν το φορέσεις να το δοκιμάσεις... Μου έκανε εντύπωση η χάραξη στο Μ3... βάθος απύθμενο λες και θα οδηγήσεις πάνω σε καμμία λίμνη!

Με λίγα λόγια... δεν ψήθηκα... Power δαγκωτό πάλι με ανανεωμένες γόμες

και στα Μ1 που φοράω έχει βαθιά χάραξη.

DrIoannis
05/04/2006, 14:49
Κάποιο συμπέρασμα για τα 2CT έχουμε τελικά?

AFTER
05/04/2006, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Κάποιο συμπέρασμα για τα 2CT έχουμε τελικά?

Ναι, και μαλιστα στην πιστα!!
Λοιπον τα λαστιχα τα ειδα πολυ καλα, σε συγκριση με τα bt014
Οχι οτι τα bridgestone ειναι ασχημα, ισα ισα, ειναι πολυ καλα, αλλα τα 2ct οταν φρεναρα πριν την στροφη και μαζι με κατεβασμα, δεν εκανε αναπηδησεις ο τροχος.
Ιχνος γλυστριματος, και αυτο που μου αρεσε ειναι οτι και σε καποια κομματια του δημοσιου δρομου που τα φοβομουν πριν, τωρα δεν γλιστραγε καθολου

ΕΥΓΕ IDI για την συμβουλη για τις πιεσεις
33-36 εκτος, και 32-32 στην πιστα

:a20:

idi
05/04/2006, 15:27
τα 2ct μου αρεσουν πολυ! ειναι σκληρα εκει που πρεπει και μαλακα παλι εκει που πρεπει

ολα αυτα σε ενα πακετο αρκετα οικονομικο (σε σχεση με τα χλμ που μου εβγαλε το προηγουμενο ζευγος τα απλα power)

απο κει και περα ειναι και θεμα μοτοσυκλετας + στυλ οδηγησης... αρα αμα καποιος μου πει "δεν ειναι καλα" θα πω οτι απλα ...δε ταιριαζουν στη μοτοσυκλετα του... γιατι εγω τα βρησκω σουπερ ντουπερ:D

AFTER οι πιεσεις ειναι απο στο site της Michelin για το λαστιχο και το μηχανακι σου.... απλα πραματακια... το ειδα - το δοκιμασα - μου αρεσε!

ela ela
05/04/2006, 19:08
Για πειτε και καμια τιμουλα ρε παιδες και καμια φωτο να δουμε!:wave2:

AFTER
05/04/2006, 21:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Για πειτε και καμια τιμουλα ρε παιδες και καμια φωτο να δουμε!:wave2:

Μεχρι 400€

43602

ela ela
06/04/2006, 20:36
Ωραια η φωτο και thanks αλλα γιατι στη φωτο ετσι τουλαχιστον δειχνουν,μου φαινεται οτι εχουνε αργη κορωνα!!σε σχεση π.χ με τα pirelli diablo?
Τωρα ετσι μου φαινετε δεν ξερω μη λεω και βλακειες!:wave2:

AFTER
06/04/2006, 22:47
Wrong

Να φανταστεις τα δοκιμασανε σε πιστα(εξωτερικο) με κ6 και Μ1(motogp) και παρολα αυτα δεν δειχνανε οτι περασαν τετοια δοκιμασια

Αν περνανε δηλαδη στο δρομο τα 200 αλογα του καθαροαιμου, φαντασου τι κανει με τα δικα μας..

Η κορωνα ειναι πιο γρηγορη απο τα bt014