Σύνδεση

View Full Version : klx650 kai z750

nikomaxia
19/02/2006, 00:50
Γειά σας παιδιά είμαι νέος στο forum και έχω να κάνω μερικές ερωτησούλες για το z750.
1.) Έχω ένα klx650c του 94 και σκέφτομαι να το δώσω ανταλαγή σε κάποιο μαγαζί για να πάρω το z750 (εκτός αν το θέλει κανείς εδώ μέσα).
Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να δέχεται να κάνει ανταλαγές? Έχω δοκιμάσει στα περισσότερα στην Μιχαλακοπούλου αλλά έχω απογοητευτεί γιατί μου λένε ότι δεν μπορούν να το δεχτούν λόγω του ότι δεν είναι πολύ εμπορεύσιμο το μηχανάκι μου. (βλέπετε πάνε όλοι και πέρνουν την κηδεία το xt600 ή τις χαλάστρες τα KTM !!!!)

2.)Έχω ακούσει ότι τα z750 έχουν χάλια μπροστινές αναρτήσεις.... αληθεύει? Έχει αλλάξει κανείς ελατήρια στις αναρτήσεις του για να δει διαφορά?

3.)Επειδή οικονομικά δεν βγαίνω και σκέφτομαι για μεταχειρισμένο, ποιά είναι τα σημεία που πρέπει να δώσω έμφαση κατά την αγορά ενός z750?

4.)Ποια είναι τα συχνότερα προβλήματα που σας έχουν παρουσιάσει τα δικά σας?

5.) Σε σχέση με το δικό μου Enduro είναι πιο άνετη η θέση οδήγησης? Δηλαδή για να καταλάβετε το καλοκαίρι που πάω για μπανάκι μετά από καμιά 30αρια χιλιόμετρα δεν νοιώθω τα @ρxίδι@ μου καθόλου... μέχρι να ξανακατέβει το αίμα πρέπει να φτάσω παραλία και να δώ κανένα βυζί...!!!!!

6.) Με τον συνεπιβάτη τί γίνεται στις μεγάλες αποστάσεις?

Ευχαρίστω για κάθε χρήσιμη απάντηση...

AFTER
19/02/2006, 09:08
1)Δοκιμασε και σε καταστηματα εκτος Μιχαλακοπουλου
2)Οταν λεμε χαλια, εννοουμε οτι δεν ειναι σαν των supersport(δηλαδη τελειες,για πιστα), αλλα πιστεψε με ειναι υπεραρκετες για την χρηση που προοριζονται, ξεχνα οτι εχεις ακουσει
3)Κοιτα ποιος το ειχε πριν,συνηθως οσοι εχουν Ζ τα αγαπανε πολυ και τα προσεχουν.Αν τωρα το ειχε κανεις καγκουρας, οτι μηχανη και αν ειχε μπουρδ#@$ θα την εκανε
4)Προβληματα?Τι ειναι αυτα?
5)Δεν ειναι τουριστικο αλα goldwing, αλλα πολυ πιο ανετο απο το klx.Επειδη και εγω enduro ειχα παλιοτερα, καμια σχεση, το αιμα κυκλοφορει κανονικα στο οσχεο....
6)Αν εισαι ηρεμος με το γκαζι και δεν αναγκαζεις να κανει κοιλιακους και ραχιαιους ο συνεπιβατης, θα ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα, παντως για να λεμε και την αληθεια η θεση συνεπιβατη δεν ειναι και η πιο τελεια.Δοκιμασε σε μια εκθεση να ανεβεις για να δεις μονος σου

Παντως αν το αγορασεις θα κολλησεις
Αντε και σε περιμενει νουμερακι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9230&perpage=15&pagenumber=26) :beer:

idi
19/02/2006, 14:08
να συμπληρωσω τον φιλο μου τον AFTER

3-4)Το μονο προβλημα που παρατηρήθηκε.... ειναι ο εθισμός.... θα τα σκας σε αφτερμαρκετ γιατι θα το αγαπησεις τοσο πολυ που θα δινεις σε «κοσμηματα» για το μωρο σου...

προβληματα αξιοπιστίας ειναι τοσο σπανια οσο οι μαυροι Ρώσοι...

τα σερβις ειναι φτηνα και αραιά (κοιτα ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10601) )

5) sorry που στα λεω χυμα …αλλα τα 30 χλμ ειναι γελια απόσταση... για τετοια μοτο!

εκανα Αθηνα-Σερρες με το Ζ1000 μου, και σε ταχυτητες μεχρι 150 χλμ και ημουν αρχοντας...
μετα τα 150 υπαρχει προβλημα με την αντισταση του αερα αλλα ειτε το συνηθηζεις και πας "ταπα" (οπως κανω εγω) ή κοβεις και μενεις σταθερα στα 150 χλμ που ειναι υπερ ανετα χλμ για μακρυ ταξιδι με το συγκεκριμένο μηχανακι (προκαλω καποιον να ταξιδεψει με το ζητα μου σε αυτα τα χλμ και να μου πει οτι δεν ειναι ανετο κτλ κτλ)

6) για τον συναναβατη δεν ειναι ιδιατερα ανετα τα πραγματα, ειδικα αν δεν εχει πειρα σαν συναναβατης σε street μοτοσυκλετες.(who cares...για τον συναναβατη????)
:evil:

zoropatra
19/02/2006, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

προβληματα αξιοπιστίας ειναι τοσο σπανια οσο οι μαυροι Ρώσοι...

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: