Σύνδεση

View Full Version : 3-0 +9

STOYBI
19/02/2006, 20:56
ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ !!! ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΑΔΑ ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

3-0 +9 - 3-0 +9 - 3-0 +9 - 3-0 +9

3-0 +9 - 3-0 +9 - 3-0 +9 - 3-0 +9

:smokin: :smokin:

zoropatra
19/02/2006, 21:01
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ!!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΚΑΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΟΚΚΑ!!!!!!

kalgeorge
19/02/2006, 21:06
Συμπερασματα του αγωνα,
ο ολυμπιακος αδικιθηκε απο την διαιτησια γιατι δεν εδωσε πεναλτυ στον Οκκα στην πρωτη φαση οπου σκονταψε σε μια λακουβα ενω εμπαινε στη πειροχη.
Επισης γιατι δεν εδωσαν οσκαρ Α ανδρικου ρολου στο πεσιμο του Ριβαλντο(τον διδαξε ο οκκας) οταν τον !σακατεψε!! ο Τσιριλο χτυπωντας τον με το στηθος!!!!!!

Κατα τα αλλα ο γαυρο ηταν σαφως ανωτερος, ειχε περισσοτερες ευκαιριες ενω η αεκ πλησιασε στο πρωτο ημιχρονο ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορα στην περιοχη, εκει οπου ο λακης νομιζε οτι το αριστερο ειναι μονο για το ντε αμπραγιαζ και δεν σουταρε.
Και μια καλη ευκαιρια στο 2ο
Ενας λυμπεροπουλος παλευε μονος και δεν πηρε ουτε μια σωστη πασα, ο Σεζαρ ηθελε να γινει ο ηρωας του παιχνιδιου, κια για τους υπολοιπους ειναι γνωστα.

Το μονο που μπορεις να καταλογισεις, ειναι οτι μπορουσε να δωσει πεναλτυ στην φαση των Λυμπε-ανατολακη μιας και ο δευτερος πηδηξε εσκεμενα με τα χερια ψηλα για να βρει την μπαλα

zoropatra
19/02/2006, 21:13
Α Ε Κ

STOYBI
19/02/2006, 21:14
kalgeorge

Συμπερασματα του αγωνα, ολυμπιακος αδικιθηκε απο την διαιτησια γιατι δεν εδωσε πεναλτυ στον Οκκα στην πρωτη φαση οπου σκονταψε σε μια λακουβα ενω εμπαινε στη πειροχη.
Επισης γιατι δεν εδωσαν οσκαρ Α ανδρικου ρολου στο πεσιμο του Ριβαλντο(τον διδαξε ο οκκας) οταν τον !σακατεψε!! ο Τσιριλο χτυπωντας τον με το στηθος!!!!!!

Εχεις δικιο !!!!! :a9: Αληθεια το καινουργιο DVD σας ποτε θα κυκλοφορησει....:Αληθευει οτι εχετε ετοιμασει ηδη και για το επομενο πρωταθλημα ??? confused:

Ασε με βρε kalgeorge να χαρεις....:wacko:

Οπως εχω ξαναπει σε προυγουμενο ποστ δεν μου παει φετος να πειραζω βαζελους :(

zoropatra
19/02/2006, 21:15
Α Ε Κ

STOYBI
19/02/2006, 21:17
zoropatra
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ!!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΕ ..... ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ !! ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΙΣΕΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ... :sick:

ΕΜΕΡΣΟΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΧΑΡΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ???

kalgeorge
19/02/2006, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
kalgeorge

Εχεις δικιο !!!!! :a9: Αληθεια το καινουργιο DVD σας ποτε θα κυκλοφορησει....:Αληθευει οτι εχετε ετοιμασει ηδη και για το επομενο πρωταθλημα ??? confused:

Ασε με βρε kalgeorge να χαρεις....:wacko:

Οπως εχω ξαναπει σε προυγουμενο ποστ δεν μου παει φετος να πειραζω βαζελους :(
το ντι βι ντι ερχεται
διαφωνεις δηλαδη σε κατι απο οσα εγραψα;;

zoropatra
19/02/2006, 21:25
Α Ε Κ

STOYBI
19/02/2006, 21:28
ΝΑΙ...

Δεν ζητησε πεναλτυ ο ΟΚΚΑΣ οταν επεσε στην λακουβα...:rolleyes:

Απο το δευτερο ριπλευ που εδειξε η τηλεοραση φαινετε καθαρα η αγκωνια του Τσιριλο στο στηθος του Ριβαλντο...

Η μηπως το μεγεθος Ριβαλντο τοσο καιρο στο ελληνικο πρωταθλημα σου εχει δωσει την εντυπωση οτι κανει θεατρο και εξαναγκαζει κιτρινες στο του καθε τσουτσεκιου ονοματι Τσιριλο ????:sick:

Stomu Yamashta
19/02/2006, 21:29
Ρε παιδιά,μπορείται να μου πείτε γιατί ο Λάκης παίζει βασικός????

Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα,δίκαια κέρδισε ο γαύρος,τι να λέμε?

Έχει μονάδες που απλά τις ονειρευόμαστε.

Πάμε για άλλα...

ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.-

zoropatra
19/02/2006, 21:30
Α Ε Κ

idi
19/02/2006, 21:32
Κανονικα δεν επρεπε να πω τιποτα γιατι και δικαια χασαμε, και ευκολα (αυτό και αν είναι περίεργο...) και δεν υπήρχαμε στο γηπεδο, και πλακα μας εκανε ο παπους....

Αλλα μια ακομη φορα ειδα τις δηλωσει του Κροκους και διαβασα αυτά που γραψατε και με πορρωσατε ρε κολλημένοι

Κομπλεξικοί κωλογαυροι ακομα και όταν παιζετε μπαλα και κερδιζετε μιλατε για τη διαιτησια που σας ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ 1000

Και δεν απεβαλε τον rivaldo για αγκωνια στη φαση με Cirillo και εδωσε και κιτρινη στον Ιταλο!!! Και πεναλτυ δε μας εδωσε που εβγαλε ματια, και σε κάθε βουτια σας εδινε φαουλ υπερ σας...; κτλ κτλ αλλα εισαστε κομπλεξικοι ρε... το ξερετε και μονοι σας μη τα ξαναλεμε.... απο τον προεδρο μεχρι το τελευταιο φιλαθλο

Καθολικο σπρωξιμο από διαιτητές -επο-επαε (γιατι τα εκτροπα γινονατι μονο στο καραισκακι, τιμωριες με σταγονόμετρο... γιατι η μικρη αγωνιστική ανωτερότητα του γαυρου, που βασιζεται στην οικονομική ευρωστία λογο CL, πρεπει να εξασφαλίζεται με όλα τα μεσα
(οι λεπτομεριες κανουν τη διαφορα... από το ότι παιζουμε παντα στο δευτερο γυρο στο καραισκακι τα συμαντικά παιχνιδια μεχρι το ότι δεν αφηνουν τους φιλαθλους μας να εμποδίσουν με την παρουσια τους το προμελετημένο εγγλημα)
Συγχαριτηρια στη νεα ταξη πραγματων στο ελληνικο ποδοσφαρο... και κυριως στους παιχτες μας που παιξαν σα κοτες και καναν το χατιρι ολου του ποδοσφαιρικου παρασκηνιου ...

Και στο magik tv No 2 (alpha) για τη μεταδωση... συμφωνη παντα με το "προγραμμα" που περιεγραψα παραπανω

Κατά τα αλλα δε μιλαω παραπανω... θα γινω γραφικος σαν εσας... γιατι ειδα ότι χασαμε δικαια...

Εγω δε μασαω... ΑΕΚΑΡΑ στα δυσκολα ειμαι παντα ... ΟΑΚΑ τη Κυριακη...

Οποιος θελει ακολουθει...

37867

kalgeorge
19/02/2006, 21:32
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΝΑΙ...

Δεν ζητησε πεναλτυ ο ΟΚΚΑΣ οταν επεσε στην λακουβα...:rolleyes:

Απο το δευτερο ριπλευ που εδειξε η τηλεοραση φαινετε καθαρα η αγκωνια του Τσιριλο στο στηθος του Ριβαλντο...

Η μηπως το μεγεθος Ριβαλντο τοσο καιρο στο ελληνικο πρωταθλημα σου εχει δωσει την εντυπωση οτι κανει θεατρο και εξαναγκαζει κιτρινες στο του καθε τσουτσεκιου ονοματι Τσιριλο ????:sick: [/QUOT
τελος παντων δεν πολυ εχω ορεξη για κουβεντα βραδυατικα
το μονο που εχω να πω ειναι...δεν ξερω αν εχει ομαδα ο γαυρος, αν τον ευνοει η διαιτησια, αν αν αν αν...αλλα απο την στιγμη που εχει κερδισει καθε ντερμπυ, δεν πολυ εχει δικαιωμα κανεις (ουτε εμεις) να μιλαμε

zoropatra
19/02/2006, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Εγω δε μασαω…. ΑΕΚΑΡΑ στα δυσκολα ειμαι παντα … ΟΑΚΑ τη Κυριακη…. Οποιος θελει ακολουθει…

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!!

37870

STOYBI
19/02/2006, 21:37
kalgeorge

:beer: :beer: :beer:

zoropatra
19/02/2006, 21:39
:smokin:

37875

BAD BOY
19/02/2006, 21:39
ρε κολλημένοι

Κομπλεξικοί κωλογαυροι ακομα και όταν παιζετε μπαλα και κερδιζετε μιλατε για τη διαιτησια που σας ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ 1000

Και δεν απεβαλε τον rivaldo για αγκονια στη φαση με Cirillo και εδωσε και κιτρινη στον Ιταλο!!! Και πεναλτυ δε μας εδωσε που εβγαλε ματια, και σε κάθε βουτια σας εδινε φαουλ υπερ σας… κτλ κτλ αλλα εισαστε κομπλεξικοι ρε…

Καθολικο σπρωξιμο από διαιτητές -επο-επαε (γιατι τα εκτροπα γινονατι μονο στο καραισκακι και τιμωριες με σταγονόμετρο…) γιατι τη μικρη αγωνιστική ανωτερότητα του γαυρου που βασιζεται στην οικονομική ευρωστία λογο CL πρεπει να εξασφαλίζεται με όλα τα μεσα (οι λεπτομεριες κανουν τη διαφορα. Από το ότι παιζουμε παντα στο δευτερο γυρο στο καραισκακι τα σημαντικά παιχνιδια μεχρι το ότι δεν αφηνουν φιλαθλους να εμποδίσουν με την παρουσια τους στο καραισκακι το προμελετημένο εγγλημα)

Και στο magik tv No 2 (alpha) για τη μεταδωση… συμφωνγ παντα με το προγραμμα που περιεγραψα παραπανω

Εγω δε μασαω…. ΑΕΚΑΡΑ στα δυσκολα ειμαι παντα … ΟΑΚΑ τη Κυριακη…. Οποιος θελει ακολουθει… :a012: :beer:

morpheus
19/02/2006, 21:44
ΑΕΚ στα εύκολα
ΑΕΚάρα στα δύσκολα

37876

la_villa
19/02/2006, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!!

μπορει να ΄ρθω και εγω

έχω πολλά χρόνια να πάω σε τσίρκο
:lol: :lol: :lol: :nono: :nono:

PeterMurphy
19/02/2006, 21:46
Aekakia ,bazelakia..k ola ta synafi...kante kati,ftiaxte tis koloomades sas mpas k doyme ligi bala..Katagellw osous grafoun se efimerides ,kanalia klp prin ayta ta paixnidia...ton oro "DERBY".Nai..i diaitisia ftaiei,o kokkalis,ta 2 gkolakia toy Ribo,k i bala poy itan tetragoni.Re?Pote tha balete mualo?Posa prepei na fate dld?15 gkol?Re mizerakia,paradexteite to,eiste panugiria k mia zoi tha blepete tin plati toy bazeloy!Ton Olumpiako oyte kan,mono me scanner..To bradaki na skepazeste kala,na kanete kana stayro min erthei o Ribo ston ypno sas..Ainte..Aionioi 3oi..

Ribo?Moirase toys re tin syntaxi mpas k kanoyn kamia metagrafi oi mizeroi.. :wave2: :wave2:

idi
19/02/2006, 21:57
καληνυχτα ...

zoropatra
19/02/2006, 21:58

37887

el_hymador
19/02/2006, 22:09
Δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο απο το να κερδιζει ο γαυρος τα derby .... ολα ας τα κερδισει , να παρει και αλλα δυο-τρια πρωταθληματα ...... το ποσο μπουρδελο ειστε σαν ομαδα ομως , οταν το καταλαβετε θα ειναι αργα....(πολυ!)....για αυτο σου λεω γαυρε γερα!!!

και να μην ξεχνιομαστε....

ΠΑΝΑΘΑ !!!
(τουλαχιστον εμεις ξερουμε οτι ειμαστε μπουρδελο)

37900

zoropatra
19/02/2006, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο απο το να κερδιζει ο γαυρος τα derby .... ολα ας τα κερδισει , να παρει και αλλα δυο-τρια πρωταθληματα ...... το ποσο μπουρδελο ειστε σαν ομαδα ομως , οταν το καταλαβετε θα ειναι αργα....(πολυ!)....για αυτο σου λεω γαυρε γερα!!!

ΠΑΝΑΘΑ !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

37903

PeterMurphy
19/02/2006, 22:26

ΠΑΝΑΘΑ !!!

Efoson xereis opos les oti eiste boyrdelo,de tha prepe na afineis toys GAYROUS na perimenoun sto salonaki...

GeorgeFZR
19/02/2006, 22:31
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

37913

el_hymador
19/02/2006, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Efoson xereis opos les oti eiste boyrdelo,de tha prepe na afineis toys GAYROUS na perimenoun sto salonaki...

Η αυτογνωσια ειναι πολυ μεγαλο πραγμα...αν μη τι αλλο μπορεις τουλαχιστον να διορθωθεις....εσεις που ειστε μπουρδελο χωρις να το γνωριζετε ομως? Και μπουρδελο και καθυστερημενοι? :rotflmao:

37914

PeterMurphy
19/02/2006, 22:43
Η αυτογνωσια ειναι πολυ μεγαλο πραγμα...αν μη τι αλλο μπορεις τουλαχιστον να διορθωθεις....εσεις που ειστε μπουρδελο χωρις να το γνωριζετε ομως? Και μπουρδελο και καθυστερημενοι? :rotflmao:

Proton..bgale to paparosima...2on..AKOMA den ebales myalo koblexike lage?Akoma einai mesa soy o Ribo k de milas..etsi...kala einai na sai 2os k na goystareis.Itopatheis kololagoi...

el_hymador
19/02/2006, 22:55
Proton..bgale to paparosima...2on..AKOMA den ebales myalo koblexike lage?Akoma einai mesa soy o Ribo k de milas..etsi...kala einai na sai 2os k na goystareis.Itopatheis kololagoi...

Πρωτον...το παπαροσημα ειναι ενα....(δες κατω)

Δευτερον...Για μυαλο μην μιλατε ρε γαυροι ελεος....οταν αποκτησετε IQ ανωτερο απο αυτο μιας αμοιβαδας ξαναμιλαμε

Τριτον...Χαιρομε αφανταστα που ειστε πρωτοι και γουσταρετε (γαυρε γερα!!)

α κατι σου χρωσταω!.....now we talking about a big-time paparosima.....

37917

PeterMurphy
19/02/2006, 23:03
Πρωτον...το παπαροσημα ειναι ενα....(δες κατω)

Δευτερον...Για μυαλο μην μιλατε ρε γαυροι ελεος....οταν αποκτησετε IQ ανωτερο απο αυτο μιας αμοιβαδας ξαναμιλαμε

Τριτον...Χαιρομε αφανταστα που ειστε πρωτοι και γουσταρετε (γαυρε γερα!!)

α κατι σου χρωσταω!.....now we talking about a big-time paparosima.....

K mono pou baineis stin diadikasia na katebaseis to logo tou gayrou prepei na sai polla kila LAGOS re filara....Bgale to koblex soy stin othoni toy kouba soy....Etsi......me tin armyra..Me to zori tin Kalithea ..toys kolitoys sas..Toso gia ton tsopyo eiste!MIZEROKOYNELA! :wave2: Ela..pes tin paparia soy tora.:beer:

el_hymador
19/02/2006, 23:13
K mono pou baineis stin diadikasia na katebaseis to logo tou gayrou prepei na sai polla kila LAGOS re filara....Bgale to koblex soy stin othoni toy kouba soy....Etsi......me tin armyra..Me to zori tin Kalithea ..toys kolitoys sas..Toso gia ton tsopyo eiste!MIZEROKOYNELA! :wave2: Ela..pes tin paparia soy tora.:beer:

Λοιπον η παπαρια μου ειναι οτι καθομε και σου απανταω ενω νυσταζω....καλο βραδυ να εχεις , σε συμβουλευω να τσεκαρεις αν χρειαζεται ανανεωση η καρτα μελους σου και να πατησεις το rec στο video γιατι ο θρησκευτικος ηγετης Τσουκαλας εχει λειτουργια στο Κο(κκα)λοκαναλο....

αντε καληνυχτα τωρα...σου ευχομαι να εξελιχθεις σε homo - erectus.....(η και σε homo- sexual δεν ξερω , what ever you like...)

37919

idi
20/02/2006, 01:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τελος παντων δεν πολυ εχω ορεξη για κουβεντα βραδυατικα
το μονο που εχω να πω ειναι...δεν ξερω αν εχει ομαδα ο γαυρος, αν τον ευνοει η διαιτησια, αν αν αν αν...αλλα απο την στιγμη που εχει κερδισει καθε ντερμπυ, δεν πολυ εχει δικαιωμα κανεις (ουτε εμεις) να μιλαμε [/B]

το '98 δεν ηταν οταν η ΑΕΚ κερδισε ολα τα ντερμπυ και βγηκε 3η? μια αλλη χρονια κερδισε 4 φορες τον γαυρο και πηρε μονο το κυπελο. αμα δεν εχεις το "πακετο" (οχι μονο διαιτησια μιλαμε για ολο το πακετο) δε πας πουθενα ακομα και αν κερδισεις 10 ντεμπυ! στη συγκεκριμενη φαση θα βοηθουσε παντως στη ψυχολογια μου και ας μη παιρναμε το πρωταθλημα

ο Κροκους εδωσε λεει 300,000 ευρω πριμ για τη νικη! ετσι ειναι... σιγουρο CL απο τη 1η αγωνιστικη-σιγουρα φραγκα και συνεχιζει το παραμυθι.. και ειμαστε ολοι καλα και μερικοι καλυτερα

ΙΠΠΕΑΣ
20/02/2006, 03:20
Ο Γεωργέας με το Τσιρίλο έπρεπε να είναι έξω από το πρώτο ημίχρονο. Ποδόσφαιρο πρέπει να παίζουν όχι κατς. Τον Τουρέ, ακόμα δεν ήρθε κοντέψανε να του κόψουνε τη μπάλα ... :yuck:

zoropatra
20/02/2006, 06:19

37923

AFTER
20/02/2006, 07:38
:a23:

37928

illuminatios
20/02/2006, 08:40
κοριτσια.......

καληνυχτα σας !!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

τα διπλά τελος για φετος..... μόνο τριπλά

Ξεμπουκωθητε, καταπιητε και τα ξαναλέμε.... δευτερατζες

PeterMurphy
20/02/2006, 08:43
AXAXAXAX,,aston ena me to 5etes DOYLEMA, k toys allous me tis 3ares stin klotsepi,re kante kamia metagrafi re psofimia,barethikame monoi aionia stin koryfi!Lagoi k kotes ,se sas milaw..ainte..zoudia :beer:

la_villa
20/02/2006, 09:08

ο Κροκους εδωσε λεει 300,000 ευρω πριμ για τη νικη! ετσι ειναι...

εδώ πιο συγκεκριμένα έδωσε 100.000 πριμ για κάθε γκολ διαφορά!!!:eyepop:

φαντάσου για πόσο δούλεμα σας έχει :lol: :lol:
την νίκη την θεωρούσε δεδομένη

Pokermon
20/02/2006, 09:18
re palikaria me ayto to logo tis dikefalhs kotas......tha fate kanena prostimo apo tus anakyklotes......
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

perastika sas palikaria.......mporei na ta pume kai sto kypelo......an ta kataferete......

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

illuminatios
20/02/2006, 09:21
θρυλε βαλε και καποτα... μην κολλησουμε τη νοσο με την κοτα !!!!!!!!!

la_villa
20/02/2006, 09:33
μπρεεε μην τους κοροιδευετε και πολύ γιατι μετα μπορεί να κρυφτουν στο κύπελλο.
:lol: :lol: :lol:

illuminatios
20/02/2006, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μπρεεε μην τους κοροιδευετε και πολύ γιατι μετα μπορεί να κρυφτουν στο κύπελλο.
:lol: :lol: :lol:

δε μασάνε ρε.... θα ρθουν να μας ξαναπηδήξουν!!

με τον κώλο πάλι:D

τα ξυριστικά σας να φερετε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
20/02/2006, 10:40
Καταρχάς συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ για την ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ νίκη του. Το πρωτάθλημα είναι δικό του , εντός της Ελλάδος δίκαια, και να μην ακούω βλακείες για διαιτησίες και τα ρέστα.
Αυτά είναι για παιδιά... χθες ήταν η ευκαιρία της ΑΕΚ να δείξει αν μπορεί ...ή μάλλον τι μπορεί να κάνει...

Αντί αυτού , είδα μια ομάδα, που μόνο στενοχώρια μου έδωσε , καθώς έπαιξε "βρώμικα"...

και πριν οι φίλοι ΑΕΚτζήδες ξεσηκωθούν , νά τονίσω , οτι πρώτη φορά είδα , παίκτες μας , να κλωτσάνε στην κυριολεξία όπου μπορούσαν , σε στύλ "μπάλα και παίκτης μαζί"...

Ο Τσιρίλο , ανεκδιήγητος στην φάση με τον Ριβάλντο έπρεπε να βγεί με κόκκινη και κακώς έμεινε μέσα. Έτσι ίσως την επόμενη φορά , να μην κάνει πάλι τα ίδια... τώρα ....θα δούμε..

Κέντρο και άκρα δικά μας ανύπαρκτα... απο άμυνα με γιόμες για να βρούν τον αποκλεισμένο Λυμπερόπουλο .Μπράβο στον Σόλιντ εδώ που πήρε τα σώβρακα του Σάντος , μιας και είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι μας.

Επιμένω οτι αυτή η ΑΕΚ δεν με πείθει και αν δεν αλλάξει κάτι , στο CH.L. θα έχουμε απίστευτο ρεζίλεμα.

Εκείνος ο Γεωργέας, όποτε έβλεπε ακραίο μπροστά του ΟΣΦΠ, τον ξάπλωνε κανονικά...

ΕΛΕΟΣ ...

είπαμε η ΑΕΚ είναι νέα ομάδα, και κανείς δεν μίλαγε για "μεγαλεία" , αλλά απο την στιγμή που βγαίνει ο Σάντος και μερικοί παίκτες και αφήνουν υπονοούμενα για την κούπα, ακόμα και αν χάσουν , οφείλουν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα και οχι την ομάδα αλάνας που είδαμε χθές.

Ο Κατσουράνης σε άλλο γήπεδο (σκέφτεται την Ιντερ , φαίνεται), ο Έμερσον να προσπαθεί αλλά τα χρόνια να φαινονται, ο Λυμπερόπουλος αποκλεισμένος, και ο Λάκης ώς άλλος Αρδίζογλου να τρέχει και στο τέλος να τα χάνει...

Έτσι ο ΟΣΦΠ , χωρίς να παίξει καμιά σοβαρή μπάλα, και με κακή διαίτησία (και για τους δύο..μην σταθούμε εκεί) πήρε αυτό που ζήταγε.

Ο Ριβάλντο να δείχνει τι σημαίνει να ήσουν Νο1 στον πλανήτη της μπάλας, ο Τουρέ να δείχνει οτι αν καταφέρει ο ΟΣΦΠ και τον κρατήσει , θα κάνει πολλά του χρόνου,΄ίσως και να σπάσει το "σερί ηττών" εκτός , παρέα με τον Ριβάλντο.

Όμως για να είμαστε και ειλικρινής, είχε και στιγμές αδυναμίας ο ΟΣΦΠ, μιας και φάνηκε "λίγος" σε μια-δυο επιθέσεις της ΑΕΚ που αστοχήσαν οι παίκτες της .
Ανατολάκης με τα χέρια ψηλά...να πηδάει για κεφαλιά και πέναλτυ που δεν δόθηκε, απόκρουση σωτήρια του Νικοπολίδη μετά απο το δοκάρι, επελάσεις του Λάκη απο τα δεξιά που είναι γρήγορος όσο και ενα καλό δεξί χαφ των ομάδων έξω , δείχνει τις αδυναμίες των κόκκινων.

Τώρα το παραμύθι για το ενα κατσαρολικό τελείωσε και απομένει να δούμε τι θα γίνει για την δεύτερη θέση. Αν και όπως είναι η ΑΕΚ, πιστέψτε με, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Θέλω να παίζουμε μπάλα και οχι κλωτσάτε αλά Καλιντζάκη και άλλων εποχών "μόνο παίκτης ή μπάλα, οχι και τα δύο".

Είπαμε... αν θέλει ο Νικολαϊδης "πρότυπα Τσέλσι" αυτό δεν θα πρέπει να περιορίζεται στην οργάνωση μόνο.. θέλει και θέαμα, γιατί απο εκεί έρχονται οι φίλαθλοι και τα έσοδα.

Τι να το κάνω, όταν παίζουμε με τους άμπαλους και τους κερδίζουμε;...

Θέλω να παίζουμε καλά, με όλους και καλύτερα με τους καλύτερους... και ας μην κερδίζουμε...

Αυτό είχε κερδίσει η ΑΕΚ , τόσα χρονιά και με την χθεσινή απόδοση μας , το έχασε...

περαστικά μας... να πάρουμε και άλκα σέλτζερ για την τριάρα τώρα και συγχαρητήρια για την νίκη στους κόκκινους.

Gandalf

idi
20/02/2006, 11:20
εγω δε διαφωνω σε αυτα που γραφεις εκτως

1. ο Τσιριλο τρωει αγκωνια για κοκκινη ΠΡΙΝ σπρωξει τον rivaldo. εμαθε ελληνικα κολπακια ακομα και αυτος και εγινε GAYρος κανονικος...
2. αμα εχετε παραπονο απο τον Νικολαιδη φερτε πισω τον BIG MAK και το βατραχο και θα πατε εσεις μετα στο γηπεδο(Δ εθνηκη θα παιζετε)...
εγω παραπονο εχω μονο απο μερικους παιχτες που δε τραβηξαν εκει που επρεπε...ολοι ξεχνανε πολυ γληγορα πως αρχισαμε, με τι αρχισαμε, ποιο ειναι το πλανο και με ποιους εχουμε να κανουμε (μη τα ξαναλεω)...

οτι ηταν να πω το ειπα. τελος.+_

37940

Gandalf dr685sm
20/02/2006, 11:28
idi..

ερωτήσεις...

1) Σου άρεσε χθες δηλαδή αυτό που είδες;... κλωτσατε γιατί μας φεύγουν;
2) Ακόμα και γροθιά να έτρωγε ο Τσιρίλο, δεν νοείται επαγγελματίας παίκτης , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ, να κάνει αυτό που έκανε... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ... για αυτό και έφαγε κόκκινη ο Στολτίδης και δεν μίλησε... η μήπως το καβάλημα του Ιβιτς ήταν καλύτερο απο την αγκωνιά του Ριβάλντο;
3) Αν ο Ντέμης δεν έχει ευθύνη , μαζί με τον Σάντος , για τους παίκτες που παίζουν , ποιός έχει; ( Ο ένας στο οικονομικό και ο άλλος στην τακτική πλευρά) Εγώ;... Δεν είπα να φύγει... αλλά να θέτει σωστά τα πράγματα και να μην βγαίνει να λεει θα πάρουμε το ντέρμπυ 3-1 μέσα στο Καραισκάκη και ο Σάντος να λέει οτι είμαστε αρκετά καλόί για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και μετά να τα γυρνάει.
4) Ποτέ δεν είπα , αν με παρακολουθείς , οτι θέλω κούπες και λοιπά... ΑΠΑΙΤΩ όμως, απο την στιγμή που η ΑΕΚ είναι ομάδα (ΠΑΕ) και δίνει θέαμα σαν προιόν , σαν πελάτης της (όπως είμαστε όλοι μας , για τις ομάδες μας) να παίρνω αυτό που πληρώνω ή υποτίθεται οτι θα πλήρωνα αν είχα εισητήριο να πήγαινα... ή μήπως νομίζεις οτι θα έχει πολύ κόσμο μετά απο αυτό το θέαμα; (πρόσεχε δεν λέω την ήττα ή το σκορ... αλλά το θέαμα)...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ουτε πορωμένοι... και το 10-20-25 που δίνουμε , το δίνουμε για ευχαρίστηση και διασκέδαση... αν δεν μας κάνει... όπως χθες... θα σταματήσουμε να το δίνουμε.
Αν είσαι μαγαζάτορας τώρα και δείς αυτό το πράγμα , δεν πρέπει να επέμβεις κάπως; Αν έχεις ενα μπακάλικο, καλό είναι να ονειρεύεσαι να το κάνεις ΑΒ, αλλά θα πρέπει πέρα απο το κτίριο να έχεις και τα απαραίτητα προιόντα... αυτή την στιγμή η ΑΕΚ , θες να μου πείς οτι τα έχει;

Gandalf

$py
20/02/2006, 11:58
Re Gandalf mas trelenoun oi gauroi min mas treleneis kai esy.

O Tsirilo meta tin agonia pou efage apothise me ton omo ton Rivaldo kai aftos epese kato les kai efage sfera. Kamia sxesi me ton Soltidi.

Xathike ena mats, den einai anagi na zitiseis euthines apo kanenan, sto telos fernoun to logariasmo.

Gipedo ego kai fantazome oi perisoteroi AEKTZIDES den pame gia to theama, pame giati to exoume anagi giati to niothoume kai giati to goustaroume.

Gandalf dr685sm
20/02/2006, 12:11
gipedo pas gia diaskedasi ...ara theama....mpala pao na do... tipota parapano.... allios pios o logos?

to ti ekane o tsirilo , fanike stin othoni, me sxolio apo tin ERASPORT , kathos apo ton Alpha akougontai malakies....

kai me to auti na to ekane , einai kinisi - xtipima ektos fasis , ara kai kokkini.... akoma kai ftisimo na erixne , to idio kanei...

toulaxiston stin europi pou theloume na pame...auto dinoun...

Gandalf

$py
20/02/2006, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
gipedo pas gia diaskedasi ...ara theama....mpala pao na do... tipota parapano.... allios pios o logos?

Gandalf

Ama itan na pigeneis gipedo gia to theama tote ta ellinika gipeda tha itan pio adeia apoti einai. Sou eipa gipedo pao gia na do tin AEK kai mono, auto exo anagi, tora an paixtei kai mpala akoma kalytera.

idi
20/02/2006, 12:35
idi..

ερωτήσεις...

1) Σου άρεσε χθες δηλαδή αυτό που είδες;... κλωτσατε γιατί μας φεύγουν;
2) Ακόμα και γροθιά να έτρωγε ο Τσιρίλο, δεν νοείται επαγγελματίας παίκτης , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ, να κάνει αυτό που έκανε... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ... για αυτό και έφαγε κόκκινη ο Στολτίδης και δεν μίλησε... η μήπως το καβάλημα του Ιβιτς ήταν καλύτερο απο την αγκωνιά του Ριβάλντο;
3) Αν ο Ντέμης δεν έχει ευθύνη , μαζί με τον Σάντος , για τους παίκτες που παίζουν , ποιός έχει; ( Ο ένας στο οικονομικό και ο άλλος στην τακτική πλευρά) Εγώ;... Δεν είπα να φύγει... αλλά να θέτει σωστά τα πράγματα και να μην βγαίνει να λεει θα πάρουμε το ντέρμπυ 3-1 μέσα στο Καραισκάκη και ο Σάντος να λέει οτι είμαστε αρκετά καλόί για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και μετά να τα γυρνάει.
4) Ποτέ δεν είπα , αν με παρακολουθείς , οτι θέλω κούπες και λοιπά... ΑΠΑΙΤΩ όμως, απο την στιγμή που η ΑΕΚ είναι ομάδα (ΠΑΕ) και δίνει θέαμα σαν προιόν , σαν πελάτης της (όπως είμαστε όλοι μας , για τις ομάδες μας) να παίρνω αυτό που πληρώνω ή υποτίθεται οτι θα πλήρωνα αν είχα εισητήριο να πήγαινα... ή μήπως νομίζεις οτι θα έχει πολύ κόσμο μετά απο αυτό το θέαμα; (πρόσεχε δεν λέω την ήττα ή το σκορ... αλλά το θέαμα)...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ουτε πορωμένοι... και το 10-20-25 που δίνουμε , το δίνουμε για ευχαρίστηση και διασκέδαση... αν δεν μας κάνει... όπως χθες... θα σταματήσουμε να το δίνουμε.
Αν είσαι μαγαζάτορας τώρα και δείς αυτό το πράγμα , δεν πρέπει να επέμβεις κάπως; Αν έχεις ενα μπακάλικο, καλό είναι να ονειρεύεσαι να το κάνεις ΑΒ, αλλά θα πρέπει πέρα απο το κτίριο να έχεις και τα απαραίτητα προιόντα... αυτή την στιγμή η ΑΕΚ , θες να μου πείς οτι τα έχει;

Gandalf \

1. οχι το θεαμα δε μου αρεσε καθολου.... αλλα σιγα τις κλωτσιες! απλα αυτοι πεφτουν συνεχεια κατω με το παραμικρο...
2. δε ξερω με ποια λογικη τα γραφεις αυτα.... δε ξερω... εισαι πολυ στεναχωριμενος ή εισαι φανατικος οπαδος του ribo...και λες πραγματα ασύνδετα... ο τσιριλο εφαγε αγκωνια και ΕΣΠΡΩΞΕ τον rivaldo ... καμια σχεση μετο ΦΑΟΥΛ του ιβιτσ και την ΑΓΚΩΝΙΑ του στολτιδη... δε ξερω τι αλλο ναπω
3.καλα ειπανε οτι παμε για νικη! ειμαστε η ΑΕΚ και η ΑΕΚ παει παντα για τη ΝΙΚΗ!
το αν τη πηραμε η οχι αυτο δεν εχει σχεση με το στοχο που ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ γι ατην ΑΕΚ ασχετα με τον αντιπαλο και την αγωνιστικη κατασταση
4. το καλυτερο που μπορεις κανεις σε αυτες τις συνθηκες ειναι αυτο που εχει κανει ο Ντεμης... ο Ντεμης ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ! ο Ντεμης εχει κανει οτι ειναι δυνατον να σωθει η ομαδα και βαδιζει συμφωνα με το πλανο
εσυ απαιτείς τι? να υποχρεωσει ο Ντεμης το Κατσουρανη να παιξει μπαλα στο ντερμπυ??? αυτο δεν ειναι δικια του δουλεια... καποιοι αλλοι δε σεβονται τις φανελες και τα συμβολαια…. και αυτοι οταν θα φτασει η ωρα (γιατι τωρα οχι μονο δε χαθηκε τιποτα αλλα ειμαστε πολυ καλυτερα πο οτι νομιζες εσυ και ολοι στην αρχη της περιοδου) θα δουμε τι θα γινει…. Τα δικαστιρια θα στηθου στο τελος! Δεν ειμαστε κορνεδακιδες…

ουτε εγω ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ αλλα βλεπω που παει το πραμα...

βγαινει ο καθε πικραμενος (μη το παρεις προσωπικά... πολλοι ειναι...)και τα χωνει στο Ντεμη γιατι δε εκανε την υπερομαδα σε 2 χρονια ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και εχοντας βαλει μια ταξη στην ομαδα μετα από 10 ετιες μπουρδελοκαταστασης...

εσυ μπορει να ονειρευεσαι να ερθει ενας μεγιστανας και να κανει 10 μεταγραφες αλλα εγω ξερω οτι αυτο το σεναριο ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ και βλεπω την πραγματικοτητα καταματα

ο Ντεμης ειναι ο αρχηγος και ηγετης και παντα αυτα που λεει και κανει με εκφραζουν...

αμα δε σου αρεσει εχεις το δικαίωμα να μη συμμετέχεις στα σχεδια του, αλλα δε θα σε αφησω να κανεις κατι που θα φερει την ΑΕΚ πισω.... ΜΟΝΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ υπαρχει και ΜΟΝΟ αυτον πιστευω

οποιος τον ακουμπαει γινετε εχθρος μου...

Boxer
20/02/2006, 12:56
Τρως και σφαιρα αμα λαχει;:D

Gandalf dr685sm
20/02/2006, 13:07
$py, φίλε μου....

σεβαστή η άποψη σου και αποδεκτή... αλλά αν δεν το έχεις καταλάβει ... τα γήπεδα ΄στην Ελλάδα είναι άδεια... 2-3000 απο μερικούς οπαδούς, δεν θεωρούνται κόσμος...όσο άσχημα και να ακούγεται αυτό.

Ακόμα και στους κόκκινους, όταν παίζουν με ομάδες χαμηλού δυναμικού, δεν γεμίζει το Καραισκάκη.

idi,

αν μιλούσα για πρώτη φορά μαζί σου, θα νόμιζα οτι είσαι στην μισθοδοσία του Ντέμη...ειλικρινά...

Ο Ντέμης είναι ενας επαγγελματίας πρόεδρος... το έχει δηλώσει μόνος του. Ναι εντάξει , έχει κάτι με την ΑΕΚ, αλλά όταν βγαίνει και λέει οτι αν δεν πάρει τα διαρκείας του χρόνου, τα παρατάει !!! (δηλώσεις του Σεπτεμβρίου) δεν καταλαβαίνω, γιατί εγώ θα πρέπει να ποροθώ μαζί του...

έχει δίκιο για το γήπεδο, έχει δίκιο για την οργάνωση... Δεν έχει δίκιο όμως όταν λέει οτι είμαστε ικανοί να χτυπήσουμε το παιχνίδι χθες... γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ... κακά τα ψέματα....

Στην φάση τώρα , του Ριβάλντο.. δεν καταλαβαίνετε κάτι... ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ , ακριβώς για την διαιτησία , σαν αδικημένοι και μας κακοφαίνεται οταν μας λένε την αλήθεια... τι γράφει στο βιβλιαράκι του κανονισμού;

Κάθε κίνηση - χτύπημα , όποια μορφής , προς παίκτη απο άλλον παίκτη , εκτός φάσης , αδικαιολόγητη , τιμωρήται με κόκκινη κάρτα. Τι σημασία έχει αν είναι με αγκώνα, με ώμο , με την μύτη ή το αυτί;.... Είναι κόκκινη;....Σαφώς και είναι....

Είπαμε η διαιτησία ήταν κακή χθές... απλά δεν της έφυγε απο τα χέρια το παιχνίδι.. πάλι καλά δηλαδή που εμείς δεν βλεπόμασταν ... αλλιώς θα είχαμε θύματα σήμερα...

Είχα την τύχη , να είμαι με διαρκείας απο το 1992 -1994 που ήρθαν οι συνεχείς τίτλοι και ο "βάτραχος" που λες, ήταν εκείνος (παρέα με κάποια κόλπα παρασκηνίου απο κάποιους, να μην τα ξεχνάμε) έδωσαν ΔΙΚΑΙΑ στην ΑΕΚ αυτά που πήρε. Εκείνο θυμάμαι εγώ.. Οχι τις μαλακίες του Τροχανά, που κατέστρεψαν μετά την ΑΕΚ... σε συνδιασμό με τον εγωισμό του Σέρβου...

Ποιά είναι η διαφορά τώρα , των παικτών τότε , με αυτούς σήμερα;

Μήπως είχε τότε κάποιον παίκτη κλάσης με τα τότε δεδομένα;...
Να θυμίσω οτι Τσιάρτας, Κασσάπης , και η μετέποιτα γεννιά της ΑΕΚ, ήταν παιδαρέλια τότε... οτι είναι και σήμερα οι περισσότεροι της ΑΕΚ, με την διαφορά όμως οτι τώρα έχουν και Λυμπερόπουλο, Κατσουράνη , Έμμερσον...παίκτες έμπειρους..
΄
Να επαναλάβω εδώ για μια ακόμη φορά... τα πενταετή πλάνα είναι πολύ καλά, αν υπάρχει πρόοδος .... είδες εσύ πρόοδο για την ΑΕΚ αυτή την χρονιά;

Ειδικά αυτό το τελευταίο διάστημα μετράει 2 ήττες με βαρύ σκορ απο Ηρακλή και ΟΣΦΠ, μια ισοπαλία στο κύπελο και μια μόνο νίκη με άγχος απέναντι στην Λάρισσα...
Πέρισσυ με την ίδια ή χειρότερη αν θες ομάδα, έπαιζε καλύτερη μπάλα... και το ξέρεις αυτό... μπορεί χωρίς εμπειρία, αλλά με τσαγανό και δύναμη...
Για αυτό και είχε κόσμο... για αυτό και είχε 40-50000 θεατές μέσα...
Για αυτό και έδινα εγώ (και ξέρω και αρκετούς άλλους) 40-50 ευρώ , για να μπούμε μέσα, μιας και τα άλλα είχαν τελειώσει... Για να δώ να παίζουν παιδιά , που θέλανε να παίξουν... να ματώνουν την φανέλα, και να κάνουν το 110% απο οτι μπορούν...

έστω και αν στο τέλος , δεν πήραμε τίποτα... Είχε προκαλέσει σεβασμό πέρισυ η ΑΕΚ... να μην σου πώ φόβο... σε όλους...

Το έχει χάσει φέτος όμως ρε idi. Και κάπου εκεί , έχασε και το πάθος της...

Η ΑΕΚ δεν γυρνάει πίσω απο κανέναν...σωστά... αλλά μπορεί να χάσει οτι κέρδισε τόσα χρόνια αν συνεχίσει έτσι , με αυτή την νοοτροπία... μακάρι να βγώ ψεύτης...

Gandalf

idi
20/02/2006, 13:49
ναι ηταν κοκκινη... στον ribo επιμενω!

και φετος εχουμε περισσοτερους βαθμους απο περσυ! για κοιτα το....

και ναι καλα κανει και λεει οτι να νικησει στο καραισκακι γιατι ειπαμε...

και ναι δεν ειμαι τσατσος του νικολαιδη :lol: απλα οταν υπαρχει μονο ενας και αλλος κανενας... τι να λεμε... να ζουμε με ελπιδες? ο Ντεμης ειναι αυτος που υπαρχει τα αλλα ειναι στη φαντασια ολων οσων απλα ελπιζουν στους μεγιστανες που δεν υπηρχαν και δε θα υπαρξουν ποτε....

δε θα τσακωθω μαζι σου ουτε με κανενα αλλα μιας και ειμαι απο αυτους που βλεπουν και λιγο πισω δε θα αφησω να γυρισουμε εκει! αυτο ειναι ολο!

$py
20/02/2006, 13:52
Fetos exoume 9 vathmous parapano se sxesi me persi.

Oso gia ta ypoloipa, Kyriaki gipedo Gandalf na ta poume oloi apo konta :beer:

Gandalf dr685sm
20/02/2006, 13:56
Σιγά μην τσακωθούμε και για την μπάλα τώρα... εποικοδομητικός διάλογος λέγεται....χεχεχεχε...

Απλά τοποθετεί ο καθένας την άποψη του..

και αν μιλάς για θέατρο... άσε τον Ριβάλντο που το έχει κάνει δύο φορές όλες και όλες... μια με την Τουρκία το 2002 , και μια εχθές...

Για δές και τον Οκκά που όπου δεί μαλακό γρασσίδι και νιώσει την "αύρα" κανενός αμυντικού, ξαπλώνει φαρδύς πλατύς , λές και έχει χυμάρει απο σανίδα πειρατικού πλοίου... Θυμίσου στο ΄6 που κάνει ενα χορευτικό (αλα!!!) και πέφτει μπροστά απο τον αμυντικό της ΑΕΚ. Πάλι καλά που το πήρε και χαμπάρι οτι δεν τον έδινε κανείς αυτό , και δεν διαμαρτυρήθηκε κιόλας.

ή μήπως τον Τζόρτζεβιτς με τα κλασσικά "κρυφά" χτυπήματα , που πατάει τον Τσάνκο και μετά κάνει την πάπια, και λέει δεν τον ακούμπησα...

Και αυτά εδώ πιάνουν... αλλά έξω του δίνουν το όσκαρ και μετά τους φορμάρουν και 2-3 τεμμάχια...

Και αυτά τα ανυσηχητικά σημάδια, τα δείχνει τελευταία και ο Γιαννακόπουλος στην Μπόλτον... λες να ετοιμάζεται για πίσω και κάνει προπόνηση απο τώρα;

Gandalf

zoropatra
20/02/2006, 14:35
αλλα να κανω μια ερωτηση ασχετη?
η ΑΕΚ στον προηγουμενο αγωνα με την λαρισα αναψε 3-4 καπνογωνα και εφαγε προστημο 5.000 ευρω......ο γαυρος θα φαει?μαλλον οχι.........καταλαβατε γιατι ειστε πρωτοι?

37985

la_villa
20/02/2006, 14:39
Καταρχάς συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ για την ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ νίκη του. Το πρωτάθλημα είναι δικό του , εντός της Ελλάδος δίκαια, και να μην ακούω βλακείες για διαιτησίες και τα ρέστα.
Αυτά είναι για παιδιά... χθες ήταν η ευκαιρία της ΑΕΚ να δείξει αν μπορεί ...ή μάλλον τι μπορεί να κάνει...

Αντί αυτού , είδα μια ομάδα, που μόνο στενοχώρια μου έδωσε , καθώς έπαιξε "βρώμικα"...

και πριν οι φίλοι ΑΕΚτζήδες ξεσηκωθούν , νά τονίσω , οτι πρώτη φορά είδα , παίκτες μας , να κλωτσάνε στην κυριολεξία όπου μπορούσαν , σε στύλ "μπάλα και παίκτης μαζί"...

Ο Τσιρίλο , ανεκδιήγητος στην φάση με τον Ριβάλντο έπρεπε να βγεί με κόκκινη και κακώς έμεινε μέσα. Έτσι ίσως την επόμενη φορά , να μην κάνει πάλι τα ίδια... τώρα ....θα δούμε..

Κέντρο και άκρα δικά μας ανύπαρκτα... απο άμυνα με γιόμες για να βρούν τον αποκλεισμένο Λυμπερόπουλο .Μπράβο στον Σόλιντ εδώ που πήρε τα σώβρακα του Σάντος , μιας και είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι μας.

Επιμένω οτι αυτή η ΑΕΚ δεν με πείθει και αν δεν αλλάξει κάτι , στο CH.L. θα έχουμε απίστευτο ρεζίλεμα.

Εκείνος ο Γεωργέας, όποτε έβλεπε ακραίο μπροστά του ΟΣΦΠ, τον ξάπλωνε κανονικά...

ΕΛΕΟΣ ...

είπαμε η ΑΕΚ είναι νέα ομάδα, και κανείς δεν μίλαγε για "μεγαλεία" , αλλά απο την στιγμή που βγαίνει ο Σάντος και μερικοί παίκτες και αφήνουν υπονοούμενα για την κούπα, ακόμα και αν χάσουν , οφείλουν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα και οχι την ομάδα αλάνας που είδαμε χθές.

Ο Κατσουράνης σε άλλο γήπεδο (σκέφτεται την Ιντερ , φαίνεται), ο Έμερσον να προσπαθεί αλλά τα χρόνια να φαινονται, ο Λυμπερόπουλος αποκλεισμένος, και ο Λάκης ώς άλλος Αρδίζογλου να τρέχει και στο τέλος να τα χάνει...

Έτσι ο ΟΣΦΠ , χωρίς να παίξει καμιά σοβαρή μπάλα, και με κακή διαίτησία (και για τους δύο..μην σταθούμε εκεί) πήρε αυτό που ζήταγε.

Ο Ριβάλντο να δείχνει τι σημαίνει να ήσουν Νο1 στον πλανήτη της μπάλας, ο Τουρέ να δείχνει οτι αν καταφέρει ο ΟΣΦΠ και τον κρατήσει , θα κάνει πολλά του χρόνου,΄ίσως και να σπάσει το "σερί ηττών" εκτός , παρέα με τον Ριβάλντο.

Όμως για να είμαστε και ειλικρινής, είχε και στιγμές αδυναμίας ο ΟΣΦΠ, μιας και φάνηκε "λίγος" σε μια-δυο επιθέσεις της ΑΕΚ που αστοχήσαν οι παίκτες της .
Ανατολάκης με τα χέρια ψηλά...να πηδάει για κεφαλιά και πέναλτυ που δεν δόθηκε, απόκρουση σωτήρια του Νικοπολίδη μετά απο το δοκάρι, επελάσεις του Λάκη απο τα δεξιά που είναι γρήγορος όσο και ενα καλό δεξί χαφ των ομάδων έξω , δείχνει τις αδυναμίες των κόκκινων.

Τώρα το παραμύθι για το ενα κατσαρολικό τελείωσε και απομένει να δούμε τι θα γίνει για την δεύτερη θέση. Αν και όπως είναι η ΑΕΚ, πιστέψτε με, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Θέλω να παίζουμε μπάλα και οχι κλωτσάτε αλά Καλιντζάκη και άλλων εποχών "μόνο παίκτης ή μπάλα, οχι και τα δύο".

Είπαμε... αν θέλει ο Νικολαϊδης "πρότυπα Τσέλσι" αυτό δεν θα πρέπει να περιορίζεται στην οργάνωση μόνο.. θέλει και θέαμα, γιατί απο εκεί έρχονται οι φίλαθλοι και τα έσοδα.

Τι να το κάνω, όταν παίζουμε με τους άμπαλους και τους κερδίζουμε;...

Θέλω να παίζουμε καλά, με όλους και καλύτερα με τους καλύτερους... και ας μην κερδίζουμε...

Αυτό είχε κερδίσει η ΑΕΚ , τόσα χρονιά και με την χθεσινή απόδοση μας , το έχασε...

περαστικά μας... να πάρουμε και άλκα σέλτζερ για την τριάρα τώρα και συγχαρητήρια για την νίκη στους κόκκινους.

Gandalf

πιστεύω όλο το ματς βρισκεται στο ποστ του μάγου αντικειμενικά.

Τώρα ο idi για χθες διαμαρτυρεται ότι πέφταμε εύκολα(!!!),ενω ο Εμερσον έσπασε μεχρι και την επικαλαμίδα του Τουρε!!!!,ενω στο ματς της Ξάνθης που εκει πραγματικά πεφταν σαν κουνούπια μας τα έλεγε αλλιώς.Φίλε idi σου αρεσει δεν σου αρεσει το "πέφτω κάτω" το έχετε αποκλειστικότητα.Χτες πήγε το ξύλο συννεφο απο μερους σας και να ευχαριστήτε τον διαιτητή που σας προστάτευσε.
Με την λογική σου και ο Στολτίδης δεν έδωσε αγκωνιά αλλα απώθησε τον Ιβιτς (ο οποιος δεν πήρε κάρτα) άρα δεν έπρεπε να δωθει τπτ ή μόνο κίτρινη.

ο Οκκας στο 6 πιστευω έπεσε απο κεκτημένη ταχυτητα και όχι για να εκβιάσει κάτι.Φάνηκε και απο την αντιδραση του.

Τα αμ υντικά μας κενα απο αριστερα με τον Γεωργάτο αρκετα.Να ναι καλά ο Λάκης που και μονος του να μπει στο γήπεδο θα σουταρει αουτ.

la_villa
20/02/2006, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
αλλα να κανω μια ερωτηση ασχετη?
η ΑΕΚ στον προηγουμενο αγωνα με την λαρισα αναψε 3-4 καπνογωνα και εφαγε προστημο 5.000 ευρω......ο γαυρος θα φαει?μαλλον οχι.........καταλαβατε γιατι ειστε πρωτοι?

για κοιτα λίγο τις ποινες μας πριν γραψεις
:wave2:

JohnSpy
20/02/2006, 14:43
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!!!
ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΑΕΚΑΚΙΑ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ

34+21+11........+1

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750!

idi
20/02/2006, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πιστεύω όλο το ματς βρισκεται στο ποστ του μάγου αντικειμενικά.

Τώρα ο idi για χθες διαμαρτυρεται ότι πέφταμε εύκολα(!!!),ενω ο Εμερσον έσπασε μεχρι και την επικαλαμίδα του Τουρε!!!!,ενω στο ματς της Ξάνθης που εκει πραγματικά πεφταν σαν κουνούπια μας τα έλεγε αλλιώς.Φίλε idi σου αρεσει δεν σου αρεσει το "πέφτω κάτω" το έχετε αποκλειστικότητα.Χτες πήγε το ξύλο συννεφο απο μερους σας και να ευχαριστήτε τον διαιτητή που σας προστάτευσε.
Με την λογική σου και ο Στολτίδης δεν έδωσε αγκωνιά αλλα απώθησε τον Ιβιτς (ο οποιος δεν πήρε κάρτα) άρα δεν έπρεπε να δωθει τπτ ή μόνο κίτρινη.

ο Οκκας στο 6 πιστευω έπεσε απο κεκτημένη ταχυτητα και όχι για να εκβιάσει κάτι.Φάνηκε και απο την αντιδραση του.

Τα αμ υντικά μας κενα απο αριστερα με τον Γεωργάτο αρκετα.Να ναι καλά ο Λάκης που και μονος του να μπει στο γήπεδο θα σουταρει αουτ.

φιλε μου δε θα με τρελλανεις οταν βλεπω κατι οσο και να το φερνεις γυρω γυρω δεν αλλαζω γνωμη!

κοκκινη επρεπε να φαει ο ribo και οχι ο cirrilo γιατι πανω στο μαρκαρισμα (φαουλ ναι!) του κανει αγκωνια στη μουρη! μετα ο cirillo παει και τον σπρωχνει με τ0ο στηθος

κοιτα τη φαση στο ριπλει και πες μου αν λεω πιπες ή οχι!

απλα εχετε μαθει ο καλος ribo δε κανει τετοια και ο cirillo ειναι αλητης!!!

εγω δε τρωω κουτοχορτο που πουλαει ο κωλομπαρινι!!!! βλεπω!!!!

στη φαση του Στολτιδη (εντωμεταξυ απο αυτον δε το περιμενα!!! απο παιχτες τυπου γεωργατου τζορτζεβιτσ ναι!) παλι ο Ιβιτσ πιεζει και κανει φαουλ και αυτος του σκαει αγκωνια... που ειναι το περιεργο?

εχετε μαθει ομως.... οι καρτα συνεφο στους αντιπαλους ... και μετα λενε απορθητη εδρα το καραισκαι ε πως να μην ειναι?

στη φαση του τραυματισμου του τουρε (κορυφαιος του γαυρου χθες) ο εμερσον τον παταει καθως πεφτει ενω προσπαθει να μη του κανει σκληρο φαουλ! αν ειναι δυνατον ο εμερσον να θελει να κανει ζημια στο τουρε! παιχτης με το ηθος αναλογο του εμερσον δεν υπαρχει την ομαδα σου...

για το Λακη εχεις δικιο... αλλα το χειροτερο ειναι οτι ηταν ο καλυτερος παιχτης μας :bawl:

la_villa
20/02/2006, 15:17
1.ότι και να πεις για την φάση του ριμπο διαφωνω οριζοντιως,καθετως,διαγωνιος κ.τ.λ

2.δεν είπα οτι του Στολτιδη δεν ήταν κόκκινη.Καρακόκκινη ήταν γι'αυτό και ο ίδιος δεν μίλησε και την έκανε με ελαφρά.Δεν το περίμενες?Ε και?Όλοι έχουν τις κακές τους στιγμές.Αν είναι μεμονωμένες δεν αλλάζει κάτι για το ποιον και το χαρακτηρα του παίχτη.Απλώς το πήγα σύμφωνα με το πως τα βλέπεις.Οπαδικά καθαρά.Και ο Ιβιτς δεν κάνει απλά φάουλ ο άνθρωπος σχεδόν τον καβάλησε τον Ακη αλλά είναι και ευθύνη του διαιτητη που δεν το σφύριξε εξαρχής να λήξει η φάση.

3.Επίσης στον Εμερσον ούτε εγω θα έδινα κάτι.Εγινε πάνω στην φάση εστω και πολύ σκληρά ίσως και άτσαλα.Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν παίζατε κλωτσιές χτες αβερτα.Αλλα μην κλαίγεστε πάλι για την διαιτησία.

Πιστευω ο Μάγος τα είπε όλα για το ματς.Τα υπόλοιπα είναι για να πειραζόμαστε μεταξύ μας.

JohnSpy
24/02/2006, 09:42
ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΚΥΜΑΔΕΣ.......ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΑΥΤΑ......ΕΧΕΙ ΚΑΡΟΤΟ ΧΧΧL ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ.
«ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΕΩΡΓΑΤΟΟΟΟ ΓΕΩΡΓΑΑΤΟΟΟΟ»

ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΛΙ; ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ; ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ............ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!

ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ........ΛΑΓΟΚΟΤΟΥΛΕΣ

34+21+11........+1!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzzzz750!

marios8
24/02/2006, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΚΥΜΑΔΕΣ.......ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΑΥΤΑ......ΕΧΕΙ ΚΑΡΟΤΟ ΧΧΧL ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ.
«ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΕΩΡΓΑΤΟΟΟΟ ΓΕΩΡΓΑΑΤΟΟΟΟ»

ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΛΙ; ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ; ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ............ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!

ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ........ΛΑΓΟΚΟΤΟΥΛΕΣ

34+21+11........+1!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzzzz750!

Η αλαζονεια ειναι κακο πραγμα. Μην ξεχνας ποιος εφαγε το καροτο ΧΧL στο πρωτο γυρω. :wave2: