View Full Version : !!!!!!!! Idi
IDI ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΪ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΑ ΤΡΩΕΙ!!!!!:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΦΛΩΡΟΣ!!!!!
GATE 7 FOREVER
:beer: :beer:
και εγω δεν εχω τιποτα με εσενα... καλα κανεις και πανηγυρίζεις...
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ Ζ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ!!
CU;)
bonepeeler
20/02/2006, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ Ζ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ!!
CU;)
Idi fan club!:a23: :a23: :a23:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
idi
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΜΑΔΑ?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΑ ΕΙΣΑΙ....... ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ?
34+21+11........+1!
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750!
zoropatra
20/02/2006, 14:34
αλλα να κανω μια ερωτηση ασχετη?
η ΑΕΚ στον προηγουμενο αγωνα με την λαρισα αναψε 3-4 καπνογωνα και εφαγε προστημο 5.000 ευρω......ο γαυρος θα φαει?μαλλον οχι.........καταλαβατε γιατι ειστε πρωτοι?
37984
Mαλλον του Σορεντινο του ετρωγε το αυτι και με τα γαντια δεν μπορουσε να το ξυσει!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον φιλαθλο του γαυριακου που του πεταξε μια φωτοβολιδα στο αυτι για να τον βοηθησει :a23:
la_villa
20/02/2006, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
αλλα να κανω μια ερωτηση ασχετη?
η ΑΕΚ στον προηγουμενο αγωνα με την λαρισα αναψε 3-4 καπνογωνα και εφαγε προστημο 5.000 ευρω......ο γαυρος θα φαει?μαλλον οχι.........καταλαβατε γιατι ειστε πρωτοι?
το ξαναείπαμε
πριν τα γράψεις κοίτα τις ποινές του Θρύλου.
Τι άλλα θα επινοήσετε για να δικαιολογήσετε την ανεπάρκεια σας???:confused: :confused: :wave2:
Valentino_Ptossi
21/02/2006, 13:54
IDI γιατι ειχες κληστο το κινητο σου μετα τον αγωνα?
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :a5: :a19: :a25: :a029: :a36: :a54:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
IDI γιατι ειχες κληστο το κινητο σου μετα τον αγωνα?
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :a5: :a19: :a25: :a029: :a36: :a54:
38102