PDA

View Full Version : ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΤΟ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΔΩ.....

tsiki
20/02/2006, 10:31
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΤΟ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΔΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

keyman
20/02/2006, 15:44
Εάν ο ιδιοκτήτης σου πεί οτι την πήρε καινουρια απο επίσημη αντιπροσωπεία ή απο οποιονδήποτε αλλο εισαγωγέα μπορεις με τον αριθμό πλαισίου να το διαπιστώσεις επικοινωνώντας μαζί τους.

tsiki
20/02/2006, 17:25
ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ, ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)?Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ TRANSALP '03 ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΕΧΕΙ 11ΟΟΟ ΧΙΛ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ?

tsiki
20/02/2006, 17:28
ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ, ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)?Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ TRANSALP '03 ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΕΧΕΙ 11ΟΟΟ ΧΙΛ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ?

Y.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΑΝ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝΟΩ.

zzr2005
20/02/2006, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiki

Y.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΑΝ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝΟΩ.
αν είναι παραεισαγωγής έχω την εντύπωση ότι η αντιπροσωπεία δεν μπορεί να σε ενημερώσει για λεπτομέρειες της εισαγωγής ...μόνο ο παραεισαγωγέας .... αν κάνω λάθος διορθώστε με.....
δεν μας είπες ακριβώς τι δεν σου κάθετε καλά πάντως???
τα χιλιόμετρα είναι λογικά....
αν την έχει δει μηχανικός γνωστός σου και είναι σε καλή κατάσταση τι σε πειράζει αν είναι από δεύτερο χέρι???

the_passenger
20/02/2006, 20:05
Φίλε μου επειδή την ψιλοπάτησα άκου τα εξής:

1. Με τον αριθμό πλαισίου παίρνεις τηλ. τον Σαρακάκη και ρωτάς πότε κατασκευάστηκε η μοτό, αυτό είναι που μετράει, και αυτό θα κοιτάξουν και όταν την πουλήσεις! (αν κατασκευάστηκε το 2000 δεν πιστεύουμε οτι "καθόταν" 3 χρόνια στη βιτρίνα)

2. Πολύ πιθανόν να εισήχθη "ελαφρώς" μεταχειρισμένη, άρα να είσαι το 3ο χέρι

3. Τα χιλιόμετρα μου κάνουν "κουτί" για γυρισμένα. εγώ σου λέω οτι αν η μηχανή κυκλοφόρησε και έξω πρίν το 2003, ας πούμε το 2001, κυκλοφορεί ήδη 5 χρόνια άρα μπορεί και να έχει κάνει 50.000 στο χαλαρό.

Σόρυ για το ύφος αλλά την έχω πατήσει κι έχω καταλάβει τί παίζει..

Α, σημαντικό: επειδή είναι Τρανσάλπ δε χαλάει όσα χλμ και να έχει προλάβει να κάνει, απλά τα παραπάνω πρόσεξέτα ώστε να "κατέβεις" στην τιμή...;)

tsiki
21/02/2006, 06:51
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΤRANSALP ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΑΘΩ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ (ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ). ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ 2002. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ TRANSALP ΑΛΛΩΣΤΕ...