View Full Version : Αγορες στο Πλαισιο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θέλεις να αναφέρω μερικά παραδείγματα ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ελλήνων από τον χώρο της μόδας, του τραγουδιού, ακόμα και της ποίησης και της λογοτεχνίας;
Η της μουσικής (εκ των κορυφαίων εκπροσώπων)
Ας μην πούμε ονόματα...
:smokin:
Ματαιοπονεις αγορι μου δεν το καταλαβαινεις πια?:D
Cpt. Haddock
21/02/2006, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Ότι και να λες εγώ KOWBOYς ΔΕΝ γίνομαι!!!!
Έχει γεμίσει ο κόσμος πουστ@ρες τελικά ε...
Όχι δεν έχει γεμίσει ο κόσμος και ούτε χρειάζεται να γίνουν πρότυπα...
άλλωστε ο καθένας επιλέγει τα πρότυπά του και πράττει σύμφωνα με αυτά.
Εγώ απλά αυτό που θέλω να πω είναι οτι η ομοφυλοφιλία είτε το θέλουμε, είτε όχι, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.
Απλά, καλώς ή κακώς (κακώς για μένα), λόγω της κακώς εννοούμενης "αποενοχοποίησης" προβάλεται τα μάλλα και δη ως πρότυπο επιτυχίας...
Αλλά το λάθος είναι οτι προβάλεται ως πρότυπο, όχι τί ειναι κάποιος ή τι έχει πετύχει αλλά ο τρόπος ζωής του (το lifestyle που λένε στο χωριό μου :sick: )
Ο Καββάφης και ο Χατζιδάκις έγιναν γνωστοί και μέσω αυτών η Ελλάδα... όχι ως τρόποι ζωής (παρόλη τη γνωστή "ιδιαιτερότητά τους") αλλά με αυτά που άφησαν, γραπτά και μουσικά.
Σήμερα δεν ισχύει αυτό.
:wave2:
xxxristos
21/02/2006, 11:04
Δεν διαφωνούμε πουθενά, απλά εμένα ΔΕΝ μου άρεσε η πουστροταινία των 5 (καλομελέτα κι έρχονται) όσκαρ.
xxxristos
21/02/2006, 11:05
Και κρίμα που η ελληνική εκδοχή του Brokeback mountain, το περίφημο ΟΞΥΓΟΝΟ, δεν έτυχε παρόμοιας αποδοχής και θετικών σχολίων...
υπαρχει σχετικo θεμα με τις λουγκρες που φασιστικα μας επιβαλουν την αισθητικη τους μεσω της TV... και γενικα της show biz
οπως οι αμερικανοι και εβραιοι τις πολιτικες τους θεσεις μεσω hollywood...
koutroulis
21/02/2006, 11:11
ourt thrasopoustes
re kanas antras sti mamimeni TV
ti blepoun ta nea paidia????
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
υπαρχει σχετικo θεμα με τις λουγκρες που φασιστικα μας επιβαλουν την αισθητικη τους μεσω της TV... και γενικα της show biz
οπως οι αμερικανοι και εβραιοι τις πολιτικες τους θεσεις μεσω hollywood...
Γιατί φασιστικά? Δεν σε/μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τηλεόραση. Στο χέρι σου είναι να τους κλείσεις τη πόρτα στα μούτρα!
Ξέρω οικογένεια που έχει επιλέξει να ΜΗΝ έχει tv στο σπίτι. Ναι, ούτε μία τηλεόραση σπίτι. (Και φυσικά δεν είναι οικονομικό το θέμα)
Λεωνίδας
21/02/2006, 11:28
Κοιτάχτε πού μπορεί να καταλήξει η συζήτηση που ξεκίνησε από ένα κ@λ@... :wacko:
απο εναν κωλο καταληξατε να λετε..για τους πουστηδες??
δηλάδη...τι να πω...
δε πατε για κανα ψαρεμα?:D
:p
επισης βγηκε απο ερευνα..οτι το 12% των ελληνων ειναι ομοφυλοφιλοι...
Ε ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΥς ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ....
ΟΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑΜΙΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ?
και μη μου πειτε οτι εδω δε παιζουνε πουστηδες...
ΜΕ ΤΟΣΑ hONDA...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
21/02/2006, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
απο εναν κωλο καταληξατε να λετε..για τους πουστηδες??
ε, δεν είναι κι άσχετα μεταξύ τους!!!!
:D
και μη μου πειτε οτι εδω δε παιζουνε πουστηδες...
ΜΕ ΤΟΣΑ hONDA...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
koutroulis
21/02/2006, 11:32
blepo na ksekina kanas polemos edo mesa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σπυρο ευτυχως που ηρθες να πεις τη μ@κ@κια σου να γελασουμε γιατι ειχαμε σοβαρεψει εδω μεσα
Cpt. Haddock
21/02/2006, 11:40
όντως...
έφυγαν κι οι φωτό...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαλακία.....
Και γω που θα μάθω απο πιο Πλαίσιο θα ψωνίσω? ΟεΟ?:lol: :lol:
tis fwto den tis ida (prepei na arxisw na jipnaw pio noris :bigcry: )
alla exw na pw to ejis...
ti pio fisiko apo to na thaumazeis ena omorfo swma...
to provlima den einai ti apeikonizei mia fwto alla o tropos pou parousiazete kati...
exei na kanei dld me to ti minima thelei na perasei kapoios...
exei terastia diafora to "koita poso omorfi einai auti i kopela" apo to "koita ti jekwla poutanakia kikloforoun"...
oloi exete paei se paralies... exete dei ti paizei (kai den milaw gia XX periptwseis) alla kai to poso "politismena" (ews adiafora) ginode ola...
an vlepate ena apistefto swma me aplo magio stin Panepistimiou na psaxnei gia taxi tha stamatage i kikloforia...
se mia paralia borei na pernage kai sto doukou...
exete pesei stin pagida merikoi na thewrite to gimno swma os kati prosvlitiko, ej orismou...
apo tin alli peftete stin pagida merikoi aloi, na thewrite tin prostixia omorfia (kai to anapodo... to prostixo omorfo dld)
:beer: :beer: :beer:
p.s. telika oi fwto pou einai oeo?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sonic ti foto tis esbhsa.:wave2: giati egine h maxi tou MPAMPALI
Gia na mhn meinoun paraponemenoi omws bazw merikes
38093
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
tis fwto den tis ida (prepei na arxisw na jipnaw pio noris :bigcry: )
..........................
Αφου ΔΕΝ ξερει καν πιο ειναι το θεμα ... :sick:
Αει ξανακοιμησου καμαριμ' ... :lol:
powerphot
21/02/2006, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
sniper alhtheia ti paizei me ayto to ergo kati akousa alla den exw katalabei akribws.
Ti einai cowboiko me gay ??:lol:
Μια και ανοίξατε μια συζήτηση του κώλου ας κάνω μια παρένθεση του…ίδιου σχετικά με αυτή την ταινία.
Εξαιτίας της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας της, οι δημιουργοί σκέφτονται όπως συνηθίζεται με όλες τις επιτυχίες να κάνουν και το «νούμερο 2». Αυτή όμως θα λέγεται «νούμερο» σκέτο.
Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο ίδιο φόντο και ένας από του δυο πρωταγωνιστές ερωτεύεται το άλογό του, που όλως τυχαίως είναι και αρσενικό. Ανάμεσά τους (στον καβαλάρη και το άλογο) αναπτύσσεται ένα ειδύλλιο που όμοιο του δεν έχουμε δει.
Κάπου στο στόρι μπαίνει κι η «φοράδα» του επιβήτορα και περιπλέκει τα πράγματα, αλλ....η συνέχεια στην οθόνη....
:a31: :a31:
Δε πάμε καλά:sick:
koutroulis
21/02/2006, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Μια και ανοίξατε μια συζήτηση του κώλου ας κάνω μια παρένθεση του…ίδιου σχετικά με αυτή την ταινία.
Εξαιτίας της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας της, οι δημιουργοί σκέφτονται όπως συνηθίζεται με όλες τις επιτυχίες να κάνουν και το «νούμερο 2». Αυτή όμως θα λέγεται «νούμερο» σκέτο.
Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο ίδιο φόντο και ένας από του δυο πρωταγωνιστές ερωτεύεται το άλογό του, που όλως τυχαίως είναι και αρσενικό. Ανάμεσά τους (στον καβαλάρη και το άλογο) αναπτύσσεται ένα ειδύλλιο που όμοιο του δεν έχουμε δει.
Κάπου στο στόρι μπαίνει κι η «φοράδα» του επιβήτορα και περιπλέκει τα πράγματα, αλλ....η συνέχεια στην οθόνη....
:a31: :a31:
Δε πάμε καλά:sick:
ores ores
autoi oi amerikanoi kanoun ta panta gia na mas peisoun
oti telika EINAI xazoi!!!!
Cpt. Haddock
21/02/2006, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
ores ores
autoi oi amerikanoi kanoun ta panta gia na mas peisoun
oti telika EINAI xazoi!!!!
Εεεε... χμμ...
Κινέζος είναι ο σκηνοθέτης...
Επίσης, όσοι δείτε την ταινία, κοιτάξτε λίγο πιο πέρα από τα πουστερλίκια....
Το ουσιαστικό backgound είναι οι δύο οικογένειες που δεν ξέρουν τίποτε, η υποκρισία και το ψέμα που -αναγκαστικά - συνοδεύει όλη την ιστορια
Προσωπικά πιστεύω οτι είναι καλό που βγήκε μια ταινία σε μια καθ' όλα συντηρητική και θρησκευόμενη χώρα, ταινία η οποία πραγματεύεται ένα γεγονός που συνέβαινε κατα κόρον αλλά που όλοι κάναν οτι δεν γνωρίζουν και που στα κλασσικά γουέστερν δεν γινόταν κουβέντα (παρα μόνο ΠΟΛΥ επιφανειακές νύξεις)
Και μη μου πείτε μόνο στο Αμέρικα γιατί όλοι ξέρουμε τις εντόπιες ιστορίες με τους τσοπαναραίους και τις κατσίκες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
...
RE SONIC είσαι άκαιρος τελείως...
μη γράφεις μόνο για να ακουστείς...
.........
Και μη μου πείτε μόνο στο Αμέρικα γιατί όλοι ξέρουμε τις εντόπιες ιστορίες με τους τσοπαναραίους και τις κατσίκες...
Ντεν κσέρουμε.... Για πες για πες.... :D :winka:
Το ουσιαστικό backgound είναι οι δύο οικογένειες που δεν ξέρουν τίποτε, η υποκρισία και το ψέμα που -αναγκαστικά - συνοδεύει όλη την ιστορια
σωστός
koutroulis
21/02/2006, 12:59
captain
η παραγωγή είναι και αυτή κινέζικη
είχα την εντύπωση ότι ειναι Hollywood!
αν γνωρίζεις, δώσε μας τα φώτα σου!
:sun: :sun:
Όταν βγαίναν ταινίες του στυλ...
38096
Cpt. Haddock
21/02/2006, 13:03
captain
η παραγωγή είναι και αυτή κινέζικη
είχα την εντύπωση ότι ειναι Hollywood!
αν γνωρίζεις, δώσε μας τα φώτα σου!
:sun: :sun:
Ούτε φώτα δίνω (κοστίζουν :lol: :lol: ) ούτε γνωρίζω τίποτε περισσότερο απο οποιονδήποτε είδε την ταινία ή διάβασε μερικά πράγματα σχετικά.
Τονίζω απλά το γεγονός οτι έπρεπε να έρθει ένας κινέζος σκηνοθέτης να αφηγηθεί μια ιστορία με αμερικάνικο υπόβαθρο που τόσα χρόνια έμενε εν κρυπτώ.
:wave2: :beer:
ΥΓ. Τέρμα τα gkreeklish βλέπω! Εύγε!!! :beer: :beer:
Προφανώς δεν εννοούσαν ότι ήταν μια παρέα gay...
Eυτυχώς δεν ζει για να τα δει....
38097
ουτε εγω την ειδα τη φωτο ρε παιδια :mad:
:rotflmao:
και αφου δεν ειναι τοσο σοκιν
δε τη ξαναβαζετε
ετσι για να εχω αποψη περι του θεματος :smokin:
ε? :D
Cpt. Haddock
21/02/2006, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Προφανώς δεν εννοούσαν ότι ήταν μια παρέα gay...
Eυτυχώς δεν ζει για να τα δει....
Γιατί ρε Νίκο... λίγες ήταν τότε οι αδερφές στο Χολυγουντ;
Απλά δεν έβγαιναν προς τα έξω οι "προτιμήσεις"
Θα μου πεις, ειναι καλό τώρα που υπερπροβάλονται; Όχι βέβαια.
koutroulis
21/02/2006, 13:09
Ούτε φώτα δίνω (κοστίζουν :lol: :lol: ) ούτε γνωρίζω τίποτε περισσότερο απο οποιονδήποτε είδε την ταινία ή διάβασε μερικά πράγματα σχετικά.
Τονίζω απλά το γεγονός οτι έπρεπε να έρθει ένας κινέζος σκηνοθέτης να αφηγηθεί μια ιστορία με αμερικάνικο υπόβαθρο που τόσα χρόνια έμενε εν κρυπτώ.
:wave2: :beer:
ΥΓ. Τέρμα τα gkreeklish βλέπω! Εύγε!!! :beer: :beer:
είπα να ακολουθήσω το φίλο crs-k και να πάψω να παιδεύω τον κόσμο, όχι πως ήταν αυτός ο σκοπός αλλά για μένα δεν είναι κόπος να τα διαβάσω, τα έχω συνηθίσει!
γεια μας!!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αφου ΔΕΝ ξερει καν πιο ειναι το θεμα ... :sick:
Αει ξανακοιμησου καμαριμ' ... :lol: giati re crs-k otan exw pliri gnosi epi twn pepragmenwn grafw pio ejipna pragmata?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kai genika to diavasa olo to thema kai mia idea tin apektisa... (vevea fwto akoma den ida :evil: :evil: )
kai kapoia stoixeia...
prosfata (prin ena xrono to poli) dikastirio stin Germania orise apozimiwsi se jilodarmeno "matakia" o opoios kinimatografouse se dimosio parko tis erwtikes periptijeis zeugariou... (elpizw na katalavate to poios edire ton matakia...)
den lew oti to na travas video kapoion en agnia tou einai themito alla auto ginete kathimerina kai sinexos...
kirios apo ta kanalia, pou travane plana (me faneri or krifi kamera) tous perastikous, plimiropatheis, kakopoious ktlp kai malista vgazoun kai lefta xwris na apodidoun kan pneumatika dikaiomata...
telos dite to ligo kai apo tin alli meria...
an kapoios postare fwto enos ipervarou adra me tin prikila na kremete ejw enw prospathei na desei ta kordonia tou den tha sas prosevale toso...
einai omws stin ousia, to idio pragma...
auta kai paw gia ipno...:ZZZ: :ZZZ:
Γιατί ρε Νίκο... λίγες ήταν τότε οι αδερφές στο Χολυγουντ;
Απλά δεν έβγαιναν προς τα έξω οι "προτιμήσεις"
Θα μου πεις, ειναι καλό τώρα που υπερπροβάλονται; Όχι βέβαια.
Φυσικά και όχι....
και υπήρχαν και θα υπάρχουν....
και δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά αισθητικής.... μου την χαλάνε αμα βλέπω 2 μαντράχαλους με γλωσσόφιλα.... μου έρχεται κάπως ανάποδα....
koutroulis
21/02/2006, 13:14
sniper
με το συμπάθειο οι περιγραφές ρε συ φίλε
είναι και ώρα φαγητού!!!
μην βγάλω τα συκώτια μου!!!
Ρε Νίκο θα ξεράσω την PENTREXYL
Έλεος........................
:yuck:
prosfata (prin ena xrono to poli) dikastirio stin Germania orise apozimiwsi se jilodarmeno "matakia" o opoios kinimatografouse se dimosio parko tis erwtikes periptijeis zeugariou... (elpizw na katalavate to poios edire ton matakia...)
O Katanas????
:p
Cpt. Haddock
21/02/2006, 13:21
και δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά αισθητικής.... μου την χαλάνε αμα βλέπω 2 μαντράχαλους με γλωσσόφιλα.... μου έρχεται κάπως ανάποδα....
Καλα σ' αυτό συμφωνούμε..
:sick:
an oi ginaikes den ithelan na tis koitame,sxoliazoume, photografizoume
den tha ta foragan
μπορει καποιες να το κανουν επειδη θελουν να προκαλουν..αλλα δεν ειμαστε ολες ετσι..
και εμενα μου χει τυχει ενας μ@λ@κ@ς να προσπαθησει να με βγαλει φωτο και ηρθα πολυ κοντα στο να του βαλω το κινητο εκει που δεν εχει :sun:
:mad: :mad: :mad:
αυτη η συμπεριφορα ειναι γελοια, ανωριμη και πολυ προσβλητηκη .-
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ρε γαμώ την τύχη μου ....
(Έσβησα ότι έγραψα και είπα ότι δεν θα ανακατευτώ...)
Μαζευτήκατε καμιά 10αριά μαντράχαλοι (και ματράχαλες...) και κατακεραυνώνετε μετά (αισθητικής τουλάχιστον..) βδελυγμίας τις προτιμήσεις κάποιων ΑΝΘΡΩΠΩΝ (εκτός και αν υπάρχει και επ'αυτού αντίρηση ...:sad: ).
Και το δυστύχημα είναι ότι (ορισμένοι...) δεν κάνετε καθόλου πλάκα !!!
Λεωνίδας
21/02/2006, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
ηρθα πολυ κοντα στο να του βαλω το κινητο
Συμπέρασμα: να αγοράζουμε τα δυνατόν μικρότερα κινητά :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Συμπέρασμα: να αγοράζουμε τα δυνατόν μικρότερα κινητά :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και αυτο παιζει :rotflmao: :rotflmao:
η απλα καποια "αγορακια" θα μπορουσαν να ειναι λιγοτερο καφροι :beer: :wave2: :wave2:
koutroulis
21/02/2006, 13:33
μπορει καποιες να το κανουν επειδη θελουν να προκαλουν..αλλα δεν ειμαστε ολες ετσι..
και εμενα μου χει τυχει ενας μ@λ@κ@ς να προσπαθησει να με βγαλει φωτο και ηρθα πολυ κοντα στο να του βαλω το κινητο εκει που δεν εχει :sun:
αυτη η συμπεριφορα ειναι γελοια, ανωριμη και πολυ προσβλητηκη .-
a-mixani
σίγουρα δεν είχα σκοπό να βάλω όλες τις γυναίκες σε ένα τσουβάλι, δεν είμαστε ίδιοι και είναι σίγουρο, ελπίζω να μη με παρεξήγησες
το φωτογραφίζουμε που έγραψα ήταν απλά για να το συνδέσω με το θέμα που συζητάγαμε
πάντως στην συγκεκριμένη φώτο νομίζω ότι ο σκοπός ήταν η πρόκληση και ο θαυμασμός, σχόλια
χαίρομαι πάντως με τα λεγόμενα σου, πιστεύω όμως ότι θα συμφωνήσεις με το ότι γυναίκες που σκέφτονται σαν εσένα είναι πλέον η μειοψηφία!
θα ήθελα να ακούσω τη άποψη σου!
Λεωνίδας
21/02/2006, 13:34
Ναι ρε ντροπή σας.
Γαϊδούρια. Σεξιστές. Φαλλοκράτες.
Για μάτι καλό site είναι αυτό (http://voy.voyeurweb.com/main/Pictures.html)
koutroulis
21/02/2006, 13:37
Ναι ρε ντροπή σας.
Γαϊδούρια. Σεξιστές. Φαλλοκράτες.
Για μάτι καλό site είναι αυτό (http://voy.voyeurweb.com/main/Pictures.html)
ρε συ Λεωνίδαμε το μαλακό αυτά τα site!!!
κορίτσια μην το δείτε και ξαναρχίσουμε κουβέντα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μαζευτήκατε καμιά 10αριά μαντράχαλοι (και ματράχαλες...) και κατακεραυνώνετε μετά (αισθητικής τουλάχιστον..) βδελυγμίας τις προτιμήσεις κάποιων ΑΝΘΡΩΠΩΝ (εκτός και αν υπάρχει και επ'αυτού αντίρηση ...:sad: ).
Δεν φανταζεσαι ποσο με καλυψες!!!
:wave2: :sun:
a-mixani
χαίρομαι πάντως με τα λεγόμενα σου, πιστεύω όμως ότι θα συμφωνήσεις με το ότι γυναίκες που σκέφτονται σαν εσένα είναι πλέον η μειοψηφία!
θα ήθελα να ακούσω τη άποψη σου!
ειναι οντως μειοψηφια...μιας και ολο και περισσοτερες γυναικες φερονται σαν "γκομενακια"...αυτο εχει ως αποτελεσμα ομως να μας βαζετε ολες σ'ενα τσουβαλι..
υπαρχουν ακομα γυναικες που ξερουν να προκαλεσουν με ομορφο τροπο...
:beer: :beer: :wave2:
Λεωνίδας
21/02/2006, 13:42
ρε συ Λεωνίδαμε το μαλακό αυτά τα site!!!
κορίτσια μην το δείτε και ξαναρχίσουμε κουβέντα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε μη μου πεις τώρα ότι ευθυνόμαστε εμείς και για αυτό το site :eyepop:
By the way στο τελευταίο free το έχει, εγώ δεν το ήξερα μέχρι χθες
:rolleyes:
.......
Όλο αοριστίες....
τηλέφωνα και διευθύνσεις έχουμε; :lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
koutroulis
21/02/2006, 13:43
φίλε ούτε και εγώ το ήξερα
τέτοια διαβάζεις παλιόπαιδο!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Λεωνίδας
21/02/2006, 13:44
Όλο αοριστίες....
τηλέφωνα και διευθύνσεις έχουμε; :lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Σιγά μη σου δώσουμε (όσοι έχουμε) :wave2:
Λεωνίδας
21/02/2006, 13:45
φίλε ούτε και εγώ το ήξερα
τέτοια διαβάζεις παλιόπαιδο!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ειλικρινά τώρα, το Free ήρθε στο λογιστήριο λόγω διαφήμισης που έχουμε βάλει. Για κάποιο λόγο στείλανε 3 περιοδικά και αφού θα τα πέταγαν πήρα το ένα να χαζέυω.
Σιγά μη δώσω 3 ευρώ γι'αυτή τη μ@λ@κ*@... δεν τα κάνω μπύρες καλύτερα :wave2:
koutroulis
21/02/2006, 13:47
ειναι οντως μειοψηφια...μιας και ολο και περισσοτερες γυναικες φερονται σαν "γκομενακια"...αυτο εχει ως αποτελεσμα ομως να μας βαζετε ολες σ'ενα τσουβαλι..
συμφωνώ και επαυξάνω
αυτές οι γυναίκες που ξέρουν, όπως σωστά λες να προκαλέσουν, είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνουν μεγαλύτερης προσοχής και θαυμασμού από τον αντρικό πληθυσμό (γνώμη μου πάντα)
koutroulis
21/02/2006, 13:47
Ειλικρινά τώρα, το Free ήρθε στο λογιστήριο λόγω διαφήμισης που έχουμε βάλει. Για κάποιο λόγο στείλανε 3 περιοδικά και αφού θα τα πέταγαν πήρα το ένα να χαζέυω.
Σιγά μη δώσω 3 ευρώ γι'αυτή τη μ@λ@κ*@... δεν τα κάνω μπύρες καλύτερα :wave2:
και στραγάλια να τα κάνεις
πάλι καλύτερα θα είναι
αντε γεια μας
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Δεν φανταζεσαι ποσο με καλυψες!!!
:wave2: :sun:
Εγω βλεπω οτι "παιζουν" δυο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα θεματα εδω μεσα, κι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας ... :dizzy:
Εκτος κι αν αυτο ηταν το ζητουμενο απ' την αρχη (κατι σαν τις μπυρες ενα πραμα) ... :rolleyes:
:lol: :rotflmao: :lol:
συμφωνώ και επαυξάνω
αυτές οι γυναίκες που ξέρουν, όπως σωστά λες να προκαλέσουν, είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνουν μεγαλύτερης προσοχής και θαυμασμού από τον αντρικό πληθυσμό (γνώμη μου πάντα)
Να συμφωνήσω με την γνώμη σου
Αλλά
Αλλά
Αλλά
Η θεωρία από την πράξη απέχει πάρα πολύ και αυτό εξαρτάτε από πολλούς λόγους και είναι θέμα μεγάλης συζήτησης………………………
Λεωνίδας
21/02/2006, 13:54
Εγω βλεπω οτι "παιζουν" δυο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα θεματα εδω μεσα, κι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας ... :dizzy:
Εκτος κι αν αυτο ηταν το ζητουμενο απ' την αρχη (κατι σαν τις μπυρες ενα πραμα) ... :rolleyes:
Λοιπόν όσοι είναι υπέρ της φωτογράφισης νεανίδων εν τη αγνοία τους να συνεχίσουν τη συζήτηση εδώ (http://voy.voyeurweb.com/main/Pictures.html) και όσοι τους άρεσε το Brokeback Mountain εδώ (http://www.gay.gr/) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Η θεωρία από την πράξη απέχει πάρα πολύ και αυτό εξαρτάτε από πολλούς λόγους και είναι θέμα μεγάλης συζήτησης………………………
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
koutroulis
21/02/2006, 13:56
με μπέρδεψες λίγο
τι εννοείς θεωρία και πράξη
πρακτικά μίλαγα!!!
Εγω βλεπω οτι "παιζουν" δυο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα θεματα εδω μεσα, κι εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας ...
Μακάρι να τάχαμε μπλέξει ρε Χρήστο, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα είναι ΠΟΛΥ ξεκάθαρα !!!
:sad: :sad: :sad:
Υ.Γ.
Δεν απαντάω στην Druuna δημοσίως, γιατί είναι γνωστό ότι είσαι μοβόρος και ασίκης άντρας και δεν σηκώνεις "τοιούτες ανηθικότητες" ...
SPEED LOVER
21/02/2006, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Paidia den yparxei logos na synexisoume edw.To apogeyma kata ths 5:30 tha pinoume kafedaki kantina na syzhthsoume ekei politismena ta panta :a017: :a018: :a023: :a015: :a37: :a52:
Prosklisi gia olous ayto :wave2:
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9? ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ
1. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικό του δικαίωμα και θέμα γενικότερα όπως και του συντρόφου του
2. Δεν μου αρέσει αισθητικά το θέαμα άρα αλλάζω κανάλι ή κοιτάω αλλού
3. Σεβαστό το δικαίωμα του καθενός να του αρέσει το θέαμα και μιλάω περισσότερο για τους άντρες που τους αρέσει να βλέπουν δυο γυναίκες
4. Οι ομοφυλόφιλοι γυναίκες ή άντρες αν έχουν αποδεχτεί την ταυτότητα τους και περνούν καλά οκ. Δυστυχώς όμως το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι έτσι και αυτό που εμένα με πονάει είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν.
Να μην πω τι μεγάλο μερίδιο καταναλωτικής αγοράς έτσι ώστε να γίνεται και αυτό εκμετάλλευση…………
Γι ότι λέω μπορεί και να κάνω λάθος
Μακάρι να τάχαμε μπλέξει ρε Χρήστο, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα είναι ΠΟΛΥ ξεκάθαρα !!!
Υ.Γ.
Δεν απαντάω στην Druuna δημοσίως, γιατί είναι γνωστό ότι είσαι μοβόρος και ασίκης άντρας και δεν σηκώνεις "τοιούτες ανηθικότητες" ...
ΑΑΑχ!! Ετσι ειναι ο αντρας ο ΣΩΣΤΟΣ 0 προστυχος!!!!Εσενα εννοω Αντωνη ...Εγω παλι απαντω δημοσιως γιατι ο αντρας μου ειναι μονο Ασικης και πολυ extra large ατομο!!!
:wave2: :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
1. Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικό του δικαίωμα και θέμα γενικότερα όπως και του συντρόφου του
2. Δεν μου αρέσει αισθητικά το θέαμα άρα αλλάζω κανάλι ή κοιτάω αλλού
3. Σεβαστό το δικαίωμα του καθενός να του αρέσει το θέαμα και μιλάω περισσότερο για τους άντρες που τους αρέσει να βλέπουν δυο γυναίκες
4. Οι ομοφυλόφιλοι γυναίκες ή άντρες αν έχουν αποδεχτεί την ταυτότητα τους και περνούν καλά οκ. Δυστυχώς όμως το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι έτσι και αυτό που εμένα με πονάει είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν.
Να μην πω τι μεγάλο μερίδιο καταναλωτικής αγοράς έτσι ώστε να γίνεται και αυτό εκμετάλλευση…………
Γι ότι λέω μπορεί και να κάνω λάθος
πολυ σωστα!!
Το ξερω πολυ καλα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=4967), να 'σαι σιγουρος ... :winka:
Σηκωνω! Σηκωνω!
Για μενα ΔΕΝ υπαρχει ανθρωπος που ΑΝΗΚΕΙ σε ανθρωπο!
Ο καθενας εχει την αποψη του και μπορει (πρεπει τουλαχιστον να μπορει) να την εκφραζει ΕΛΕΥΘΕΡΑ, κι απο 'κει κρινεται ... :D
ΑΑΑχ!! Ετσι ειναι ο αντρας ο ΣΩΣΤΟΣ 0 προστυχος!!!!Εσενα εννοω Αντωνη ...Εγω παλι απαντω δημοσιως γιατι ο αντρας μου ειναι μονο Ασικης και πολυ extra large ατομο!!!
:wave2: :winka:
Αμάν γιάβρουμ, άκρη δεν θα βγάλουμε σήμερα (και μάλλον ούτε αύριο...:lol: ).
Να πεις σ'αυτό το extra large άτομο να μην τσακίζεται να δίνει "στεγνά" κάποιες "εκφραστικές ιδιορυθμίες" κάποιων οι οποίοι, εν (μερικώ) βρασμό ψυχής διατελλούντες, είπανε και μια κουβέντα παραπάνω, ρε αδελφέ !!!
:lol: :wave2: :lol:
Αμάν γιάβρουμ, άκρη δεν θα βγάλουμε σήμερα (και μάλλον ούτε αύριο...:lol: ).
Να πεις σ'αυτό το extra large άτομο να μην τσακίζεται να δίνει "στεγνά" κάποιες "εκφραστικές ιδιορυθμίες" κάποιων οι οποίοι, εν (μερικώ) βρασμό ψυχής διατελλούντες, είπανε και μια κουβέντα παραπάνω, ρε αδελφέ !!!
:lol: :wave2: :lol:
πες πως εγινε κιολας!!
:lol:
Ο καθενας εχει την αποψη του και μπορει (πρεπει τουλαχιστον να μπορει) να την εκφραζει ΕΛΕΥΘΕΡΑ, κι απο 'κει κρινεται ... :D
Κοίτα μάστορα...
Αν με το "κρίνεται" εννοείς δηλώσεις του τύπου: "Θα σε σκίσω ρε παλιο@#$&*# που μου @#%&* την γυναίκα και τολμάς τώρα και να το παραδέχεσαι..." (και ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ των δηλώσεων), άστο καλύτερα !!!
:lol: :beer: :lol:
Κοίτα μάστορα...
Αν με το "κρίνεται" εννοείς δηλώσεις του τύπου: "Θα σε σκίσω ρε παλιο@#$&*# που μου @#%&* την γυναίκα και τολμάς τώρα και να το παραδέχεσαι..." (και ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ των δηλώσεων), άστο καλύτερα !!!
Δικιο εχεις ... :(
Ακρη ΔΕΝ θα βγαλουμε ... :sick:
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Κοίτα μάστορα...
πανω που νομιζα πως τοχω το θεμα το χασα !!:rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα μάστορα...
Αχα!!!ξαφνικη κριση ευφυιας...τοχω τοχω.ρε Αντωνη αξιζω λιγο ξυλο μπρε τζιερι μου πιστεψε με....
:winka: :blush: :rotflmao: :rotflmao:
.ρε Αντωνη αξιζω λιγο ξυλο μπρε τζιερι μου πιστεψε με....
Πιθανόν να αξίζεις και ΠΟΛΥ ξύλο μπρε κουζούμ, αλλά εγώ τι να σε κάνω τώρα για ???
Δεν στέγνωσε το μαστίγιο του extra large ??
Cpt. Haddock
21/02/2006, 14:45
τελικά έχει γίνει πολύ kinky αυτό το thread...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
.............................
Τωρα γιατι ξυνεις πληγες ? :sick:
Ακομα ποναει η πλατη ... :sad:
Πιθανόν να αξίζεις και ΠΟΛΥ ξύλο μπρε κουζούμ, αλλά εγώ τι να σε κάνω τώρα για ???
αχχαχχαχχχχα!!!!τωρα δεν τοχεις εσυ φοβαμαι!!!ΕΣΥ μπρε θα τοτρωγες το ξυλο ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικά έχει γίνει πολύ kinky αυτό το thread...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ελα που δε σ αρεσει εγω βρε για σενα δουλευω...
:winka: :rotflmao: :rotflmao:
Με συγχωρειτε, αλλα μου επεσε η μπαλα ... :(
Αλλα αφου δεν ειναι να φαω (παλι) ξυλο ΕΓΩ ... Ολα καλα ... :wacko:
Με συγχωρειτε, αλλα μου επεσε η μπαλα ... :(
Αλλα αφου δεν ειναι να φαω (παλι) ξυλο ΕΓΩ ... Ολα καλα ... :wacko:
Εσυ βρε θα σουνα ο ΜΟΒΟΡΟΣ και αιμοσταγης μαζι....συζυγος...
:rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
21/02/2006, 15:26
Φτάσατε τις 12 σελίδες, μια μέρα (τη μοναδική στο νέο έτος) που δούλευα πολύ, και ΑΚΟΜΑ δεν εχω δει το κωλαρακι!
Cpt. Haddock
21/02/2006, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Φτάσατε τις 12 σελίδες, μια μέρα (τη μοναδική στο νέο έτος) που δούλευα πολύ, και ΑΚΟΜΑ δεν εχω δει το κωλαρακι!
Αργείς...
Αυτά είναι σαν τα φρέσκα ψάρια, μόνο πρωί τα πετυχαίνεις
adam_tsouk
21/02/2006, 15:32
Αργείς...
Αυτά είναι σαν τα φρέσκα ψάρια, μόνο πρωί τα πετυχαίνεις
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ κυριε για προς το ζειν!
(μη μαμησω, το πηξιμο μου μεσα):eek: :mad:
(και τωρα θα μου πειτε οτι κανεις δεν εκανε δεξι κλικ? )
ουστ ρε
:rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
21/02/2006, 15:48
Κοιτάχτε που μπήκε στο top 10 των "γενικών" ...:lol:
ΤΙ ΕΧΑΣΑ ΠΑΛΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ;
koutroulis
21/02/2006, 16:03
πάμε παιδιά όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα πρόβατα
μονο 7000 posts μας χωρίζουν
μην κολώνετε!!!!
adam_tsouk
21/02/2006, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΤΙ ΕΧΑΣΑ ΠΑΛΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ;
2 ειμαστε μλκ!
:cry:
Cpt. Haddock
21/02/2006, 16:05
(και τωρα θα μου πειτε οτι κανεις δεν εκανε δεξι κλικ? )
:a13: :a13: :a13:
πόσα μΕ δίν'ς;
:winka:
πάμε παιδιά όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα πρόβατα μονο 7000 posts μας χωρίζουν
:a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22:
BELZEBOYLIS
21/02/2006, 16:23
Πεινάω…..
Δεν ξαναβαζετε λιγο της φωτογραφιες να δουμε και εμεις που δεν προλαβαμε?? :sad: :rolleyes:
SPEED LOVER
21/02/2006, 16:50
ΟΤΑΝ Ο Κ@.. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚ......
ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ!!!!!!!!!
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΤΟ ΜΟΥ
SPEED LOVER
21/02/2006, 16:53
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ......
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΡΟΥΧΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΝΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPEED LOVER
ΟΤΑΝ Ο Κ@.. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚ......
ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ!!!!!!!!!
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΤΟ ΜΟΥ
:a013:
:beer: :beer:
el_hymador
21/02/2006, 17:37
....συζητησεις του κολου!!
....αλλα κολο δεν ειδαμε!!.....:mad: :sad:
la_villa
21/02/2006, 19:14
ΕΛΑ ντε
και επειδη τόσος τσακωμός,τοσα τοστ και δεν ξέρουμε την αιτία μήπως πρέπει να ξαναμπει για να δούμε αν αξίζει τον κόπο
:lol: :lol: :alien:
μην διαβάζουμε άδικα δηλαδης όχι τπτ άλλο:evil:
lampros_fazer
21/02/2006, 19:37
2 ειμαστε μλκ!
:cry:
Δεν είσαστε μόνο 2...:bawl: :bawl: :bawl: :cry: :cry: :cry:
TIΣ ΦΩΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑ :a37: :a37:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
ταλιμπαν γιναμε εδω μεσα
Ειπες τη κακια λεξη και θα μας την πεσουνε παλι !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate: :uplate:
Λεωνίδας
21/02/2006, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ειπες τη κακια λεξη και θα μας την πεσουνε παλι !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate: :uplate:
ΝΤΟΥ