Σύνδεση

View Full Version : Z 750 kawasaki

madtank
22/02/2006, 16:05
Γεια χαρά kawasakiδες.

Αν και παλαιότερα (1981) είχα Kawasaki ( Z1R 1000) - τωρα ειμαι Βmwδάκιας - ;) ; ένας φίλος αγόρασε το καινούργιο Z 750 και λύσαξε να το πάω βόλτα. Θυμήθηκα λοιπόν λίγο τα παλιά με τις λύσες μας στην παραλιακή και στην Αύρα. Αν και δεν του είπα τίποτα μην τον στεναχωρησω αλλά το Z σαν να έπαιρνε λίγο δεξια.Στην αρχή νόμιζα ότι κάνω λάθος... αλλά λίγο αργότερα κατάλαβα προς μεγάλη μου εκπληξη ότι έχω απόλυτο δίκιο.

Εσείς λοιπόν που τη "ζήτε" την μηχανή καθημερινά είναι πρόβλημα κατασκευαστικό ή διορθώνεται; εάν ναι πώς;

Εύχομαι να κάνω λάθος......γιατί η Kawasaki ήταν ο πρώτός μου έρωτας ο οποίος όπως λένε δεν ξεχνιέται ποτέ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

adam_tsouk
22/02/2006, 16:53
τραβάει αλλά δεν το λέμε παραέξω!
:lol: :lol:

idi
22/02/2006, 18:42
υπαρχει ενα σχετικο ποστ που νομιζω ανοιξε ο arxiereas η ο modeerf

zoropatra
22/02/2006, 22:24
ναι ειναι αληθεια οτι χωρις χερια τραβαει......αλλα παρακαλω να μην βγει παραεξω!!!!!:blush:

dbandit
22/02/2006, 22:26
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Πατε καλα???

BAD BOY
22/02/2006, 22:27
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=7362
:beer: :beer:
ΠΑΡΤΕ ΚΤΜ ΛΕΜΕ...Η' Ζ1000:D

bonepeeler
22/02/2006, 22:47
Εμένα πριν το τρακάρισμα δεν τράβαγε καθόλου.

Μετά ήρθε στα ίσα του και τραβάει κι εμένα δεξιά.:rotflmao:

Lazio
22/02/2006, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από madtank
Γεια χαρά kawasakiδες.

Αν και παλαιότερα (1981) είχα Kawasaki ( Z1R 1000) - τωρα ειμαι Βmwδάκιας - ;) ; ένας φίλος αγόρασε το καινούργιο Z 750 και λύσαξε να το πάω βόλτα. Θυμήθηκα λοιπόν λίγο τα παλιά με τις λύσες μας στην παραλιακή και στην Αύρα. Αν και δεν του είπα τίποτα μην τον στεναχωρησω αλλά το Z σαν να έπαιρνε λίγο δεξια.Στην αρχή νόμιζα ότι κάνω λάθος... αλλά λίγο αργότερα κατάλαβα προς μεγάλη μου εκπληξη ότι έχω απόλυτο δίκιο.

Εσείς λοιπόν που τη "ζήτε" την μηχανή καθημερινά είναι πρόβλημα κατασκευαστικό ή διορθώνεται; εάν ναι πώς;

Εύχομαι να κάνω λάθος......γιατί η Kawasaki ήταν ο πρώτός μου έρωτας ο οποίος όπως λένε δεν ξεχνιέται ποτέ.

εμενα ουτε δεξια τραβαει ουτε αριστερα....αλλα ουτε και κανα ζορι τραβαει:wave2:

webman
23/02/2006, 08:29
Ρε μα τι είναι αυτά που λέτε; ΕΜΕΝΑ είναι str8 !
Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε κρύο, ούτε ζεστό!

Ευθεία!! :wave2:

madtank
23/02/2006, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
τραβάει αλλά δεν το λέμε παραέξω!
:lol: :lol:

Παραέξω δεν θα το πω, στο φιλαρακι μου τι θα πω ειναι το ζήτημα,
μιας και γνωριζοντας αφενός τις αναγκες του αφετερου οτι ειναι γλυκόζως το Z το πηρε μετά από δική μου προτροπή..

Ο θεος να βάλει το χερι του....:bigcry:

Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση αν και δεν μου εξηγεί κανένας ρε παιδιά διορθωνεται και πως[/B]

madtank
23/02/2006, 10:15
Παραέξω δεν θα το πω, στο φιλαρακι μου τι θα πω ειναι το ζήτημα,
μιας και γνωριζοντας αφενός τις αναγκες του αφετερου οτι ειναι γλυκόζως το Z το πηρε μετά από δική μου προτροπή..

Ο θεος να βάλει το χερι του....:bigcry:

Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση αν και δεν μου εξηγεί κανένας ρε παιδιά διορθωνεται και πως [/B]

ΓΛΥΚΟΓΚΑΖΟΣ ΕΝΝΟΩ

idi
23/02/2006, 10:46
ωπα ! δε τραβαει! Μήπως καβαλησες κανα Boxer?

Μονο αμα αφησεις τα χερια απο το τιμονι τείνει δεξια... ανεξήγητο ...

το 1000 ουτε κατα διάνοια

AFTER
23/02/2006, 10:58
Α τωρα εξηγειται γιατι ξυνω συνεχεια απο δεξια :dizzy:

sapila racing
23/02/2006, 11:07
Τελικά φαίνεται ότι τα Ζ είναι

ΖΤΡΑΒΑ :rotflmao:

Εντάξει πλάκα κάνω :wave2:
Ρε παιδιά μόλις τώρα είδα αυτό το thread, κι έχω κουφαθεί λίγο.
Εχει μετρήσει κανέις από αυτούς που έχουν πρόβλημα την ευθυγράμμιση εμπρός και πίσω τροχού με αξιόπιστη μέθοδο, εν ανάγκη με τη γνωστή μέθοδο με το σχοινί ?
Οι ρεγουλατόροι πάντα εναι στο περίπου και δεν είναι αξιόπιστοι.
Στο ZR7 που το μέτρησα όταν το είχα αγοράσει καινούριο, είχα μια απόκλιση των 2mm (θεωρείται μικρή) με τους ρεγουλατόρους ρυθμισμένους από το εργοστάσιο ( σωστά ρυθμισμένοι σύμφωνα με τις γραμμές στο ψαλίδι).
Αν κάνεις μια φορά την μέτρηση με αξιόπιστη μέθοδο, από κει και πέρα ξέρεις τι ακριβώς απόκλιση έχεις κα μπορείς να χρησιμοποιείς τους ρεγουλατόρους με ακρίβεια ( προσθέτοντας πάντα την απόκλιση).
Είναι φυσικό να υπάρχουν αποκλίσεις της τάξεως των μερικών χιλιοστών στους σκελετούς και τα ψαλίδια (σε παπιά έχουν κα πόντους μερικές φορές), αλλά το περίεργο εδώ είναι ότι τόσοι πολλοί παραπονιούνται ότι τραβάει δεξιά.....

sapila racing
23/02/2006, 11:12
εδώ μπορείτε να δείτε πώς ευθυγραμμίζονται σωστά οι τροχόι χρησιμοποιώντας την μέθοδο με το σχοινάκι.

http://www.yamahafz1oa.com/sportryderswheelalignmentmethod.shtml

sapila racing
23/02/2006, 11:28
Κι εδώ ο DR Tuluie με ακόμα καλυτερη μέθοδο (πιο χρονοβόρα αλλα με καλύτερη ακρίβεια).

Επι τη ευκαιρία ξέρετε για το Tularis? Βάλτε το στο google και θα δείτε ενα φοβερό μηχανάκι! (το σχεδίασε και κατασκεύασε ο παραπάνω Dr Tuluie).

BAD BOY
23/02/2006, 23:59
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?????
ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ.
ΤΙ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΖΖΖΖΖΖΖ RULEZ:D

madtank
24/02/2006, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ωπα ! δε τραβαει! Μήπως καβαλησες κανα Boxer?

Μονο αμα αφησεις τα χερια απο το τιμονι τείνει δεξια... ανεξήγητο ...

το 1000 ουτε κατα διάνοια

Τι εννοείς μηπως καβαλησα κανενα Boxer;;;;!!!!!!! kawasaki με boxer κινητηρα? Αυτο να το δω και ξαναπάω φαντάρος.

Οσο για τα χέρια καποια στιγμή τραβηξα το δεξί μου χέρι για να ξυστώ..και αρχισε το μοτο να με παίρνει πιο δεξια από οτι ηθελα.

billgeo
24/02/2006, 10:31
Γεια χαρά kawasakiδες.

Δεν ειναι ουτε ρουλεμαν, ουτε ρεγουλατοροι, ουτε ευθιγραμιση, ουτε σκελετος (αν ειναι ποτε δυνατον!)
ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕ!

Καρατσεκαρισμενο! Εκει που τη εχω βαλει τωρα (και δεν θελω ηλιθια σχολια) το μηχανακι παει βελος!

Αυτ(ι)α

madtank
24/02/2006, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
Δεν ειναι ουτε ρουλεμαν, ουτε ρεγουλατοροι, ουτε ευθιγραμιση, ουτε σκελετος (αν ειναι ποτε δυνατον!)

Καρατσεκαρισμενο! Εκει που τη εχω βαλει τωρα (και δεν θελω ηλιθια σχολια) το μηχανακι παει βελος!

Αυτ(ι)α

Η ΕΞΑΤΜΗΣΗ!!!!! ΤΙ ΜΕΤΑΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ:rotflmao:

webman
24/02/2006, 11:05

Αυτ(ι)α

Παίζει κι αυτό πολύ!! Έως Standard δαγκωτό θα έλεγα! 5 κιλά από τα δεξιά που έχει στην εξάτμιση φτάνουν για να δίνουν την απόκλιση!

Μπράβο βασίλη! :wave2:

stako
24/02/2006, 11:14
Μα και σε άλλα μηχανάκια είναι από δεξιά ρε παιδιά.......

billgeo
24/02/2006, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
Παίζει κι αυτό πολύ!! Έως Standard δαγκωτό θα έλεγα! 5 κιλά από τα δεξιά που έχει στην εξάτμιση φτάνουν για να δίνουν την απόκλιση!

Μπράβο βασίλη! :wave2:

6,3 κιλα ειναι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=16316&perpage=15&pagenumber=3)

Δαγκωτο λεμε

θενξ...:beer: :wave2:

billgeo
24/02/2006, 11:41
Η ΕΞΑΤΜΗΣΗ!!!!! ΤΙ ΜΕΤΑΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ:rotflmao:

Ελα ρε, αν δεις το thread το modeerf, εχει ειποθει (και σωστα)
οτι παιζει ρολο στο πως παει το μηχανακι ακομα και το πως καθεσε
(ή προς τα που γερνεις το κεφαλι σου),
δεν θα το επιρεασουν 6,3 κιλα στα δεξια?

stako
24/02/2006, 11:59
Ελα ρε, αν δεις το thread το modeerf, εχει ειποθει (και σωστα)
οτι παιζει ρολο στο πως παει το μηχανακι ακομα και το πως καθεσε
(ή προς τα που γερνεις το κεφαλι σου),
δεν θα το επιρεασουν 6,3 κιλα στα δεξια?

Μα και ο κινητήρας δεν είναι ίδιος αριστερά δεξιά! Δλδ αν τον "κόψεις" κάπως στη μέση το δεξί μέρος δεν έχει το ίδιο βάρος με το αριστερό!

Αν κάνω λάθος διορθώστε με......

madtank
24/02/2006, 11:59
Για συγκεντρωθειτε παιδες. :nono: 6,3 κιλα η εξατμηση κατι τα τεκιμιασες με καμμια παχουλή έχεις φύγει απο το δρομο σε δεξια στροφή 100%.
Αρα μιλαμε για κατασκευαστικό ΛΑΘΟΟΟΟΟΟΣ:confused:

Lazio
24/02/2006, 12:59
Για συγκεντρωθειτε παιδες. :nono: 6,3 κιλα η εξατμηση κατι τα τεκιμιασες με καμμια παχουλή έχεις φύγει απο το δρομο σε δεξια στροφή 100%.

Ρε μεγαλε ειναι δυνατον απο το 2004 να κυκλοφορει μοντελο μηχανης με κατασκευαστικο λαθος και να μην εχει γινει
κατι επισημα για να διορθωθει????
Βαλτε και λιγακι το μυαλο σας να δουλεψει ..... πριν γραψετε κατι ΕΛΕΟΣ :a26: :a26:

εμενα ειναι μια χαρα δεν τραβαει πουθενα ουτε εχω ρυθμισει κατι απο τον περασμενο Ιουνιο που το εχω :wave2:

MIKE_16V
24/02/2006, 13:10
Να σας πω και εγω τον πονο μου ρε παιδια.......

το δικο μου τραβαει προς......................τα πανω:smokin:

Τι λετε να φταιει:confused:

:beer: :beer: :beer:

Lazio
24/02/2006, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V

Τι λετε να φταιει:confused:

:beer: :beer: :beer:

ΕΧΕΙ kAWLES γιαυτο :lol: :lol:

Zbandit750
24/02/2006, 14:55
Η εξατμιση ειναι και τα 6 κιλα δεν ειναι λιγα γιατι εχει μεγαλη αποσταση απο τον αξονα συμμετριας της μηχανης και η ροπη που προκαλει ειναι μεγαλυτερη απο αυτην που ισως προκαλει ο κινητηρας , ο οποιος ειναι ακριβως πανω στον αξονα της μηχανης. και το Bandit που ειχα το εκανε αυτο , το ιδιο λιγο με το Ζ και παντα ειχα την απορια μιας και το ειχα παρει μεταχειρισμενο αν και ηταν ισιο. Και με το Ζ το δοκιμασε την 1η μερα που το πηρα που ηξερα οτι ολα ειναι σωστα , ζαντες κτλ.
Οποτε ολα οκ

billgeo
26/02/2006, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V

XAXAXAXA!!!!!:rotflmao:

ETΣI, EEEEETΣI! :beer: :beer:

(ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΠΙΣΩ, ΤΩΡΑ!)

billgeo
26/02/2006, 23:57

Για βαλε στην ζυγαρια καμια αλλη εξατμηση με καταλυτη
(ειδικα απο BMW) και ξανα ελα...

Ακου κατασκευαστικο λαθος!
Δεν παιζομαστε τελικα εμεις οι ελληναρες!

:wave2:

madtank
27/02/2006, 08:08
Για βαλε στην ζυγαρια καμια αλλη εξατμηση με καταλυτη
(ειδικα απο BMW) και ξανα ελα...

Ακου κατασκευαστικο λαθος!
Δεν παιζομαστε τελικα εμεις οι ελληναρες!

:wave2:

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΚΓΡΙΣΕΙΣ. ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ BMW ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ" ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΖΕΡΒΑ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΤΟ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;; ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ Ζ750 ΤΡΑΒΑΕΙ ΛΕΜΕ.

adam_tsouk
27/02/2006, 09:27
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ Ζ750 ΤΡΑΒΑΕΙ ΛΕΜΕ.

πούλα το.....

madtank
27/02/2006, 09:40
πούλα το.....

Να 'ταν δικό μου!!!

Lazio
27/02/2006, 11:07
Να 'ταν δικό μου!!!

Καλα..... κοψε την λαλακια αφου σε χαλαει
:a24: :a24: :a24:

sapila racing
27/02/2006, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio

Απ ότι φαίνεται εσένα έχει χαλάσει......
Ο άνθρωπος στο πρώτο ποστ του thread, λέει καθαρά ότι τώρα έχει BMW και ρωτάει για ένα φίλο του.

Σαν πολύ οξύθυμοι είστε οι ΖΖΖΖΖΖΖ........ :nono:

madtank
27/02/2006, 12:51
πεστα ρε racing. Τι 'ναι τούτος;;;;;;

fallenheaven
27/02/2006, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio

Nαι ρε Laz, για του φιλου του το Ζ ελεγε!

Peace!

A! Μανττανκ πες του φιλου σου να περασει μια βολτα απο www.kawasaki-bikers.gr

p.s. το τραβηγμα ειναι ανεπεσθητο ΛΕΜΕ!
Εμενα δεν με ενοχλουσε καθολου (οσο ειχα την μαμα εξατμα!)

billgeo
27/02/2006, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
Nαι ρε Laz, για του φιλου του το Ζ ελεγε!

Peace!

A! Μανττανκ πες του φιλου σου να περασει μια βολτα απο www.kawasaki-bikers.gr

p.s. το τραβηγμα ειναι ανεπεσθητο ΛΕΜΕ!
Εμενα δεν με ενοχλουσε καθολου (οσο ειχα την μαμα εξατμα!)

Ρε τον λακαμα τον αδερφο μου, και του εχω πει να μην μπαινει στο florum
απο τα PC τις εταιριας!!!:lol: :lol: :lol:

Anyway... τα ιδια αλλα απο billgeo!

madtank
27/02/2006, 13:35
Eυχαριστώ ρε Billgeo..'Hμαρτον Παναγία μου με αυτόν τον Lazio.

billgeo
27/02/2006, 13:43
Eυχαριστώ ρε Billgeo..'Hμαρτον Παναγία μου με αυτόν τον Lazio.

Και εσυ ομως οταν μας λες για "αλλη φιλοσοφια στο R&D"... μας τρελανες!:hypnotize

Ρε να το παμε στις διαμαχες να γουσταρουμε?:lol:

adam_tsouk
27/02/2006, 14:24
Παίδες, για ώπα λίγο.

Κατ'αρχην mister Sapila κανένας δεν σου απεύθυνε το λόγο.

Δευτερον, το θέμα έχει ΞΑΝΑσυζητηθεί και αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να μάθεις τις απόψεις μας και το τι ξέρει ο καθένας μας, τι έχουμε ακούσει, διαβάσει κτλ δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στη κατηγορία που ήδη βρίσκεσαι.

Προσωπικά ο λόγος που "αγανακτώ" με τέτοια θέματα είναι γιατί θα έχουμε ξανασυζητήσει!!!

Χρησιμοποιήστε το "ΕΥΡΕΣΗ" που και που!

Εκτός και αν θέλετε απλά να τα συζητάμε, οπότε οπ τίτλος μπορεί κάλλιστα να γίνει "σε δουλειά να βρισκόμαστε" και κανένας να μην συγχίζεται.... :D

sapila racing
27/02/2006, 14:36
Παίδες, για ώπα λίγο.

Κατ'αρχην mister Sapila κανένας δεν σου απεύθυνε το λόγο.

Δευτερον, το θέμα έχει ΞΑΝΑσυζητηθεί και αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να μάθεις τις απόψεις μας και το τι ξέρει ο καθένας μας, τι έχουμε ακούσει, διαβάσει κτλ δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στη κατηγορία που ήδη βρίσκεσαι.

Προσωπικά ο λόγος που "αγανακτώ" με τέτοια θέματα είναι γιατί θα έχουμε ξανασυζητήσει!!!

Χρησιμοποιήστε το "ΕΥΡΕΣΗ" που και που!

Εκτός και αν θέλετε απλά να τα συζητάμε, οπότε οπ τίτλος μπορεί κάλλιστα να γίνει "σε δουλειά να βρισκόμαστε" και κανένας να μην συγχίζεται.... :D

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μου απευθύνουν τον λόγο για να απαντήσω σε κάτι τέτοιο.

Απ΄οτι είδες και παραπάνω, μάλλον εσύ κι ο Lazio έχουν το πρόβλημα και κανένας άλλος.

Ο madtank δεν έχει Ζ, ρωτάει για να ενημερώσει τον φίλο του, τον λένε μ%$#κα και βγαίνεις κι εσύ να μου πεις κι εμένα να το βουλώσω.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Επίσης να ξέρεις ότι έχω διαβάσει όλες τις πληροφορίες πάνω στο θέμα κι αν δείς παραπάνω έχω ποστάρει link για την μέτρηση ευθυγράμμισης των τροχών μπας και βοηθήσω κανέναν.

Τελικά από τι κατάλαβα οι ΖΖΖΖΖ επιτρέπεται να την λένε άσχημα σε όποιον να ναι, αλλά για να απαντήσεις πρέπει να σου δώσουν το λόγο.....

idi
27/02/2006, 14:39
νομιζω οτι πινετε πολλους καφεδες.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

38753

adam_tsouk
27/02/2006, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
bla
bla
bla
bla

Τελικά από τι κατάλαβα οι ΖΖΖΖΖ επιτρέπεται να την λένε άσχημα σε όποιον να ναι, αλλά για να απαντήσεις πρέπει να σου δώσουν το λόγο.....

αφου τα καταλαβες ολα....

adam_tsouk
27/02/2006, 14:43
νομιζω οτι πινετε πολλους καφεδες.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι καφέδες ρε?

την ξεχασες τη γκευ σοκολατα που μου ΕΠΕΒΑΛΛΕΣ να πιω;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
27/02/2006, 14:58

Μπορεί ρε συ idi, πάντως δεν νομίζω ότι είμαι λάθος. :confused:

adam_tsouk
27/02/2006, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μπορεί ρε συ idi, πάντως δεν νομίζω ότι είμαι λάθος. :confused:

ρε φιλαράκι, δεν είπε κανείς ότι είσαι λάθος στο να λες την άποψή σου.
Αλλά όταν λες "εσεις με τα Ζ...." προσωπικά με θίγει. Και αφού έχεις διαβάσει όλα τα ποστ μας θα έχεις διαβάσει και ένα που άνοιξα και έλεγα την άποψη του μηχανικού μου και το ότι τραβάει.

αλλά το πιο εύκολο πράγμα είναι να έρχόμαστε (δεν μιλάω αγια τη συγκεκριμένη κατηγορία έτσι) και να ανοίγουμε ένα καινούριο ποστάκι όπου έχουμε την απαίτηση να μας πάρουν στα σοβαρά!
Με συγχωρείς αλλά όταν το θέμα έχει συζητηθεί κλτ κτλ έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε και πλάκα και να ξεσκι το ποστ. Διαφωνείς σε κάτι; (όσι αν δειαφωνείς έλα το απόγευμα στη καντίνα θα έχω φερρει και 158 φιλαρακια μου να το συζητήσουμε δημοκρατικά):rotflmao:

idi
27/02/2006, 15:21
ρε Ανταμ την αποψη του λεει ο ανθρωπος...

δε πιστευω να ειναι κολλημενος αντι Ζ ο Αρης... εχει και καποια πειρα με τα kawasaki σαν κατοχος και περηφανος μαλιστα....

PEACE!

adam_tsouk
27/02/2006, 16:06
ρε Ανταμ την αποψη του λεει ο ανθρωπος...

δε πιστευω να ειναι κολλημενος αντι Ζ ο Αρης... εχει και καποια πειρα με τα kawasaki σαν κατοχος και περηφανος μαλιστα....

PEACE!

δεν εχω να πω τπτ αν το πιασες το πιασες... :winka:

Lazio
27/02/2006, 18:03
ειναι δυνατον καποιος να κρινει μηχανακι που δεν ειναι δικο του και δεν το καβαλαει καθημερινα για να ξερει τα καλα του και τα κακα του ?

γιαυτο λοιπον τα πηρα λιγακι με το φιλο μου τον madtank .... και του προτεινω να ασχοληθει λιγακι με το bmw του και ας αφησει τα Ζ μας ησυχα

κολλημενος δεν ειμαι ...KAWλομενος ναι με το Ζ μου :wave2:

madtank
27/02/2006, 20:34
Λυπάμαι αν έδωσα την εντύπωση οτι κρίνω την Kawasaki επειδή πηγαίνοντας βόλτα την μοτο ενος φίλου, μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της συγκεκριμένης μοτο/κλετας. Φυσικά αμέσως σκεφτικά ΕΣΑΣ του Kawasakιδες για να λύσουν την απορία μου.

Αυτό ήταν όλο. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγηθηκα μόνο από το Lazio ενώ όλοι οι άλλοι κατάλαβαν τις καθ' ολά καλόβουλες προθέσεις μου.

Για χαρά παιδια και σας ευχαριστώ ξανά όλους.

billgeo
01/03/2006, 08:16
Λυπάμαι αν έδωσα την εντύπωση οτι κρίνω την Kawasaki επειδή πηγαίνοντας βόλτα την μοτο ενος φίλου, μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της συγκεκριμένης μοτο/κλετας. Φυσικά αμέσως σκεφτικά ΕΣΑΣ του Kawasakιδες για να λύσουν την απορία μου.

Αυτό ήταν όλο. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγηθηκα μόνο από το Lazio ενώ όλοι οι άλλοι κατάλαβαν τις καθ' ολά καλόβουλες προθέσεις μου.

Για χαρά παιδια και σας ευχαριστώ ξανά όλους.

:a15: :a026: