Σύνδεση

View Full Version : Ανεμοθραυστης

Zzz750
22/02/2006, 18:13
Καθε Κυριακη (τουλαχιστον:a2: )βγαινω εθνικη για βολταρακι με αλλους τρελους μηχανοβιους(οχι οσο εμενα :hypnotize ).Ολοι εχουν Super Sport μηχανες, ή Sport Touring.
Στην αρχη (οταν πρωτοπηρα τη μηχανη) δε το περιμενα...αλλα στις στροφες...δεν εχω κανενα προβλημα! Ακολουθαω μια αξιοπρεπεστατα ακομη και τα SS. Το προβλημα παρουσιαζεται...εντονο...στις ευθειες:cry: !
Ακομα και πανω στο ντεποζιτο να πεσω...ισα που περναω τα Fazer 600 της παρεας. Ασε που νιωθω σα τους σβουρους με τα παπακια που ψαρωνουν για να παρουν 3,45646 χλμ/ωρα παραπανω:a09:
Αναγκαζομαι λοιπον να ζητησω:a4: απο μια aftermarket ζελάτινα.
Επειδη ομως ειμαι τρελος ψιρας και τη ζελατινα θελω να τη βαζω μονο οταν βγαινω για βολτα εκτος,...δε θελω να τρυπησω τη μασκα μου. Βρηκα λοιπον ζελατινα GIVI που δε τρυπας μασκα.
Απο που λοιπον θα παω για να την παρω πιο φτηνα?(μαγαζι και ποσο?)Απο καμια Ιταλι, Αγγλια πεζει καμια παραγγελισ?
Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια!

zoropatra
22/02/2006, 22:28
φιλε μου συγνωμη κιολας αλλα εγω θα σου πω μονο οτι εβαλα της ERMAX ζελατινα και ειμαι ευχαριστημενος........αν θυμαμαι καλα γυρω στα 100 ευρα.θα κοιταξω και θα σου πω απο που και ποσο σιγουρα αυριο....:beer: :beer:

idi
22/02/2006, 23:31
ψαξε το σχετικο ποστ μου για ζελατινες και καθρεφτες

Lazio
22/02/2006, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Καθε Κυριακη (τουλαχιστον:a2: )βγαινω εθνικη για βολταρακι με αλλους τρελους μηχανοβιους(οχι οσο εμενα :hypnotize ).Ολοι εχουν Super Sport μηχανες, ή Sport Touring.
Στην αρχη (οταν πρωτοπηρα τη μηχανη) δε το περιμενα...αλλα στις στροφες...δεν εχω κανενα προβλημα! Ακολουθαω μια αξιοπρεπεστατα ακομη και τα SS. Το προβλημα παρουσιαζεται...εντονο...στις ευθειες:cry: !
Ακομα και πανω στο ντεποζιτο να πεσω...ισα που περναω τα Fazer 600 της παρεας. Ασε που νιωθω σα τους σβουρους με τα παπακια που ψαρωνουν για να παρουν 3,45646 χλμ/ωρα παραπανω:a09:
Αναγκαζομαι λοιπον να ζητησω:a4: απο μια aftermarket ζελάτινα.
Επειδη ομως ειμαι τρελος ψιρας και τη ζελατινα θελω να τη βαζω μονο οταν βγαινω για βολτα εκτος,...δε θελω να τρυπησω τη μασκα μου. Βρηκα λοιπον ζελατινα GIVI που δε τρυπας μασκα.
Απο που λοιπον θα παω για να την παρω πιο φτηνα?(μαγαζι και ποσο?)Απο καμια Ιταλι, Αγγλια πεζει καμια παραγγελισ?
Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια!

εγω εβαλα της μπαρακουντα και ειμαι οκ

38258

webman
23/02/2006, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio

Δές αυτή του Lazio! Έχει βάλει αυτή που ΔΕΝ χρειάζεται να τρυπήσεις τη μάσκα! Έχει και σχετικό thread.

Εγώ πάντως έβαλα της Ermax και την τρύπησα! Μπορώ να πώ πως είναι γαμάτη και του πάει πολύ! :wave2:

br492
24/02/2006, 00:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio

Την ίδια έχω και εγώ απο το καλοκαίρι,μια χαρα είναι