View Full Version : φτανει πια με τα V-strom και τα Ζ!...ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗ....
οχι οτι δεν ειναι αληθεια, το V-STROM ετσι κι αλλιως και το δικο μου κανει αυτο και τι εχετε βαλει και μου εμεινε στο δρομο και σκουριασε και γερνει το Ζ και τι εξατμιση και...και....και....και...
κι αλλοι πηραν μηχανη αλλα δεν εκαναν ετσι.......τι ειναι αυτα
..και παρε Ζ και παρε V-STROM ειναι τα καλυτερα...........
για να μην πω για τα FAZER καλα.........αυτοι το λενε τοσο συχνα που σε λιγο θα το πιστεψουν (οτι τραβαει και στις μεσαιες)...........
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ!!!!!!
:evil:
ΜΙΣΟ...
:a014: :a014:
38250
el_hymador
22/02/2006, 21:07
πεστα ρε συ .... μα τι σουργελα παει και αγοραζει ο κοσμος...
Ολα μαπες ειναι...και τα cbf μαπα ειναι .... και το δικο μου χαλια μηχανακι... πραγματικα αναρωτιεμαι γιατι παμε και σκαμε ενα καρο χρηματα για μηχανες.... χαλια ολα!!! ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!:hypnotize
Λεωνίδας
22/02/2006, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
πεστα ρε συ .... μα τι σουργελα παει και αγοραζει ο κοσμος...
Ολα μαπες ειναι...και τα cbf μαπα ειναι .... και το δικο μου χαλια μηχανακι... πραγματικα αναρωτιεμαι γιατι παμε και σκαμε ενα καρο χρηματα για μηχανες.... χαλια ολα!!! ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!:hypnotize
Τι είπες για τα CBF; :a29:
el_hymador
22/02/2006, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Τι είπες για τα CBF; :a29:
οτι ειναι μαπα , σουργελα και τα χειροτερα μηχανακια που μπορει να αγορασει κανεις ...ειδικα τα 600...:wave2:
για να μην πω για τα ΚΤΜ...........τις μπετονιερες.με καθε αγορα σου κανουν δωρο ενα ζευγαρι παπουτσια για να σμπρωχνεις.ολοι οι μαστορες που φτιαχνουν ΚΤΜ εχου απο δυο εξοχικα δυο μερσεντες και δυο χοντα για τις βολτες τους................
ασε τωρα με τα CBF το ξαναζεσταμενο....το αδιαφορο το : το αγορασα γιατι ειναι χοντα και επειδης τα χοντα ειναι αξιοπιστα και εχουν μεταπολιτικη αξια και ηθελα να κανω μια σωστη αγορα με βαση τη λογικη και οχι το συναισθημα...............εεεεεεε καβαλα τωρα τη λογικη και ασε την απολαυση για αλλους.............που για να αλλαξει το τρανσαλπ πρεπει πρωτα να βρεθει ο πρωτος τυρρανοσαυρος καβαλα σε τρανσαλπ και μετα απο προσεκτικη καταγραφη των φθορων θα προβουν στην εν μερη βελτιωση τους........
τι????????
τι ειπες εσυ με τα ducati?????
γιατι αργησες????
αααα σε αφησε στην αττικη οδο!
εεεε οχι ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!
δειτε τωρα το δευτερο ποστ!!!!
τωρα ομως
el_hymador
22/02/2006, 23:04
και που να δεις τα Aprilia....πρωτAprilia επρεπε να τα λεγανε κανονικα ..... πανε να πλασαριστουν σαν τα Honda της Ιταλιας....αξιοπιστα:lol: με καλη ποιοτητα κατασκευης:bawl:γρηγορα:rotflmao: και ομορφα:yuck:
ενα σκετο χαλι ειναι!!!:mad:
αυτο δεν ηθελες να το πεις !!σου ξεφυγε!!
ασε κωτο τα aprilia τωρα...δεν σε χρειαζονται..................
...............
........................
χαλανε και μονα τους............
bonepeeler
22/02/2006, 23:13
Zήλια ρεεεε.
Τα Ζ γ@μούν και δέρνουν.
Πολύ απλά.
:beer:
makaronachis
22/02/2006, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από jinks
οχι οτι δεν ειναι αληθεια, το V-STROM ετσι κι αλλιως και το δικο μου κανει αυτο και τι εχετε βαλει και μου εμεινε στο δρομο και σκουριασε και γερνει το Ζ και τι εξατμιση και...και....και....και...
κι αλλοι πηραν μηχανη αλλα δεν εκαναν ετσι.......τι ειναι αυτα
..και παρε Ζ και παρε V-STROM ειναι τα καλυτερα...........
για να μην πω για τα FAZER καλα.........αυτοι το λενε τοσο συχνα που σε λιγο θα το πιστεψουν (οτι τραβαει και στις μεσαιες)...........
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ!!!!!!
:evil:
Συμφωνώ,φτάνει πια με αυτά τα v-strom Μας τα 'χετε ζαλίσει.Μα άκες....Σας μιλάω εκ πείρας....:eyepop: :rotflmao:
μαγκεσ ενα ειναι το απολυτο μηχανημα................
ρωτηστε τον sotpag και θα δειτε το φωσ το αληθινο..........:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από genesis1955
το διχρονο???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΣΕ ρε φιλαρακο με την λαδιερα σου!!!
που οταν παμε βολτα και μας χασουν οι απο πισω σε καμμια διασταυρωση μας βρίσκουν απο τα ντουμάνια που αφήνεις!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ψευτόντουκατάκια! μπουαχαχαχαχα
και ο σωτήρης ντουκάτι του φτωχού το ονομαζει!
και εσύ jinks με το απρίλια ... το ξαναζεσταμένο μοντελάκι δεν έχεις;:alien:
ναι αλλα δεν χαλαει με τιποτα....
ασε που δεν θα βλεπετε να με περασετε ετσι και μεινετε πισω...
:wacko:
ασε που δεν θα βλεπετε να με περασετε ετσι και μεινετε πισω...
ρε τακη τις προάλλες δε θυμασαι που σε ειχα απο πίσω (σε σχηματισμό με τις μότο εννοώ πονηρά μυαλά)
και ξαφνικά ένοιωσα πώς θα μας πιάσει η καταιγίδα ώσπου γύρισα και είδα πώς τα ντουμανια της μοτο σου είχαν κρύψει τον ήλιο!:hypnotize
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
θελεισ να πεισ οτι αφου σασ εχω πατησει και εχετε ζαλιστει σαν τα κοτοπουλα(και χωρισ τη νοσο) προσανατολιζεστε βλεποντασ το ντουμανι.....:smokin:
αλλα δεν πειραζει αν ειναι να σασ παταω χαλαλι και το ντουμανι.....
L.A.x6x9x
23/02/2006, 00:44
:a9:
:a15:
:a33:
:beer: :smokin: :beer: :smokin:
:ZZZ:
sotosfz6
25/02/2006, 16:39
θελεισ να πεισ οτι αφου σασ εχω πατησει και εχετε ζαλιστει σαν τα κοτοπουλα(και χωρισ τη νοσο) προσανατολιζεστε βλεποντασ το ντουμανι.....:smokin:
αλλα δεν πειραζει αν ειναι να σασ παταω χαλαλι και το ντουμανι.....
βρεθηκε και αλλο trx?????:a20:
Vstrommer71
15/03/2006, 00:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
βρεθηκε και αλλο trx?????:a20:
Ωραια,τωρα τα TRX ετοιμαζονται να κατακτησουν ενα νεο μεγαλο στοχο...
ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑΞΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vstrompanos
22/03/2006, 20:17
kala pate kala?tolmate na siggrinete ta ferrari twn dio troxwn me kathe giaponeza aprosoph kai gkriza apomimisi mototikletas?kai oloi eseis pou brizete thn thea ducati exete kabalisei pote ena na dite ti simenei stribw frenarw kai exw mhxanaki?kai eksalou giati mono ta ducati menoun?gia rota ton filo mou ton tropea me thn giaponeza thea kai olous tous alous me ta giaponezika aksiopista gia rota poses glistres tentotires exouna laksei ta cbr?posa roleman timoniou ta kawa?otan mathete elate na ta balete me ta ducati kai na doume.eksalou mia parimia leei osa den ftanei h alepou ta kanei giaponezika!!@@@!!!!1
Αντε ρε ολοι με τα μπρικια σας.............
Κρυφο Χοντακιδες.......................
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
25/03/2006, 20:11
iste kseftiles re voutira oli oute mia dimaxi tis prokopis den mporite na kanete...
pantos i arxiki paratirisi ine poli sosti ke egkrino ke epafksano
ke 8a po ke to eksis osi prolavete ke poulisete ta v-strom ton epomeno xrono 8a iste tixeroi giati meta 8a ta valete ston kolo sas.....
sigoura 8a vgi kati kenourio ke diaxroniko mixanaki den ine me tipota
osos gia ta Z epidi ine gimna 8a paraminoun 8a vlepoume kanena me skouries me liomenes eksatmisis 8a ksekinai me 50 skasimata ala ine to gligoro maxanaki tou ftoxou viopalesti tou xamilomis8ou alitariou...
bonepeeler
25/03/2006, 20:22
Επειδή θέλετε μιά σωστή διαμάχη,
ΤΑ AFRICA ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
afrotwin
25/03/2006, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Επειδή θέλετε μιά σωστή διαμάχη,
ΤΑ AFRICA ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
esi agori mou perimenes 700 xronia meta pou to diapistosame aftoprosopos na mas to pis?
kalos malakas ise ke esi...:lol: :lol:
to kseroume poli kala oti ine mpourdela
ke emis pou ta exoume ntavatzides..:rotflmao:
ala epidi ise ektos 8ematos gia mia fora 8a se sinxoriso
tin epomeni fora omos 8a sou kopso to deksi afti ke 8a sto xoso....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke na er8oume pali sto 8ema mas parakalo:lol:
ke ala sxolia gia tis xiroteres mixanes stin istoria tis an8ropotitas as min kanoume to exoume eksantlisi to 8ema afto
ta africa ine ta xirotera mixanakia ala afto den simeni tipota
ke esi ise asximos ala opos pas sto telos 8a se kavaliso
bonepeeler
25/03/2006, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
esi agori mou perimenes 700 xronia meta pou to diapistosame aftoprosopos na mas to pis?
kalos malakas ise ke esi...
to kseroume poli kala oti ine mpourdela
ke emis pou ta exoume ntavatzides..:rotflmao:
ala epidi ise ektos 8ematos gia mia fora 8a se sinxoriso
tin epomeni fora omos 8a sou kopso to deksi afti ke 8a sto xoso....
ke na er8oume pali sto 8ema mas parakalo:lol:
ke ala sxolia gia tis xiroteres mixanes stin istoria tis an8ropotitas as min kanoume to exoume eksantlisi to 8ema afto
ta africa ine ta xirotera mixanakia ala afto den simeni tipota
ke esi ise asximos ala opos pas sto telos 8a se kavaliso
Ρε,τι μαλάκας είναι αυτός;:lol: :lol: :lol:
Να σε πω,πόσο m@λ@κας πρέπει να είναι κάποιος για να θέλει το χειρότερο;:confused: :confused: :confused:
Μήπως είναι αρχιμ@λ@κας;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και μη βάζεις τοόσα emoticon γιατί δεν έχω χώρο να βάλω τα δικά μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
25/03/2006, 21:00
Ρε,τι μαλάκας είναι αυτός;:
Να σε πω,πόσο m@λ@κας πρέπει να είναι κάποιος για να θέλει το χειρότερο;:confused: :
Μήπως είναι αρχιμ@λ@κας;:
Και μη βάζεις τοόσα emoticon γιατί δεν έχω χώρο να βάλω τα δικά μου.:
malakas ine aftos pou den enoi na katalavi oti to 8ema mas den ine ta mpourdela ta africa oute poso malakas ine kapios pou exi mpourdelo
an ke merikoi africanoi diafonoun an 8elis mporo na stous stilo na sou eksigisoun ke tous logous:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
bonepeeler
25/03/2006, 21:04
an ke merikoi africanoi diafonoun an 8elis mporo na stous stilo na sou eksigisoun ke tous logous:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα φοράνε κόκκινα στριγκάκια;:lol: :lol: :lol:
afrotwin
25/03/2006, 21:09
Θα φοράνε κόκκινα στριγκάκια;:
mavra dermatina an den se pirazi:rotflmao: :rotflmao:
kala ise poli andras glikia mou
poli magkas na poume....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pos leme i agnia skotoni......
bonepeeler
25/03/2006, 21:11
mavra dermatina an den se pirazi:rotflmao: :rotflmao:
kala ise poli andras glikia mou
poli magkas na poume....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pos leme i agnia skotoni......
Πρόσεχε μην πεθάνεις.:lol: :lol: :lol:
afrotwin
25/03/2006, 21:21
Πρόσεχε μην πεθάνεις.:
den nomizo glikia mou:rotflmao: :rotflmao:
pantos exo kani ke pio anousies sizitisis oute se afto ise kalos...
Πραγματι, μη πας τα πρηζετε αλλο με τα 2 αυτα κωλομηχανακια που πηρε και η κουτση Μαρια και το παιζει ξενιαστος καβαλαρης που δεν εχει ξανανεβει σε 2 ροδες στη ζωη του και μονο βενζινη ξερει απο που μπαινει. Γεμισε ο τοπος με τις σουπες αυτες (βαλε και τα φειζερ 600 και τα μουλτιστραντα) και εγινε μια νεα κοινωνικη ταξη των νεο-μηχανοβιων (οπως λεμε νεοπλουτοι) που ειναι εκει στα 25-35, με καινουρια δουλεια (οχι πολυ φραγκατοι αλλιως θα παιρναν GS1200 ή FJR) που παντα θελανε μια μεγαλη μηχανη αλλα κωλωνανε να ζητησουν λεφτα απ τον μπαμπα οταν σπουδαζαν (για να δουλεψουν οι ιδιοι ουτε λογος) ασε που τους ψιλοτρομαζε κατα βαθος μια μεγαλη μηχανη, που την αγορασαν καποιον μαιο και ως τα πρωτα χριστουγεννα το μετανιωσαν τοσα λεφτα που χρεωθηκαν, που εχουν να τη βγαλουν μηνες (απ τον σεπτεμβρη) που ειναι λιγο πριν παντρευτουν το φρουτο που φορτωθηκανε εδω και χρονια και σου λενε αν δεν παρω τωρα μια δεν θα παρω ποτε, που ολο κανονιζουν μεγαλα ταξιδια (εντος ελλαδοσ μην τρελαθουμε) με αλλους νεομηχανοβιους αλλα ποτε δεν παν πιο μακρυα απ την καφετερια 3 τετραγωνα πιο κατω.
Σε καποια απο αυτα βλεπω και τα μουτρα μου βεβαια!
"εχω και vstrom, παμε μια βολτα? γιιιι-χααα":cool: :cool: :cool:
Κωλομηχανάκια ...:confused: :confused: :nono: :nono:
Θα συμφωνήσω ωστόσο οτι πάσχουν από την bestsellerίτιδα ... όπερ και σημαίνει οτι ανάμεσα σε πολλούς που το επέλεξαν γιατί το γούσταραν για αυτά που υπόσχεται και το χρησιμοποιούν τουλάχιστον αξιοπρεπώς, υπάρχουν και πολλοί που το πήραν γιατί είναι όμορφο, μεγάλο και πουλάει τρελλά, ωστε να το πουλήσουν εύκολα στο τέλος του καλοκαιριού :p .
Παλιά κατηγορόύσαν τα Africa για αυτό που κατηγορείς εσύτώρα το V-Strom...:nono:
Για το Z δεν το συζητάω.... είναι ..... κωλομηχανάκι....:lol: :lol: :rotflmao:
stavrobeis
29/03/2006, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
Πραγματι, μη πας τα πρηζετε αλλο με τα 2 αυτα κωλομηχανακια που πηρε και η κουτση Μαρια και το παιζει ξενιαστος καβαλαρης που δεν εχει ξανανεβει σε 2 ροδες στη ζωη του και μονο βενζινη ξερει απο που μπαινει. Γεμισε ο τοπος με τις σουπες αυτες (βαλε και τα φειζερ 600 και τα μουλτιστραντα) και εγινε μια νεα κοινωνικη ταξη των νεο-μηχανοβιων (οπως λεμε νεοπλουτοι) που ειναι εκει στα 25-35, με καινουρια δουλεια (οχι πολυ φραγκατοι αλλιως θα παιρναν GS1200 ή FJR) που παντα θελανε μια μεγαλη μηχανη αλλα κωλωνανε να ζητησουν λεφτα απ τον μπαμπα οταν σπουδαζαν (για να δουλεψουν οι ιδιοι ουτε λογος) ασε που τους ψιλοτρομαζε κατα βαθος μια μεγαλη μηχανη, που την αγορασαν καποιον μαιο και ως τα πρωτα χριστουγεννα το μετανιωσαν τοσα λεφτα που χρεωθηκαν, που εχουν να τη βγαλουν μηνες (απ τον σεπτεμβρη) που ειναι λιγο πριν παντρευτουν το φρουτο που φορτωθηκανε εδω και χρονια και σου λενε αν δεν παρω τωρα μια δεν θα παρω ποτε, που ολο κανονιζουν μεγαλα ταξιδια (εντος ελλαδοσ μην τρελαθουμε) με αλλους νεομηχανοβιους αλλα ποτε δεν παν πιο μακρυα απ την καφετερια 3 τετραγωνα πιο κατω.
Σε καποια απο αυτα βλεπω και τα μουτρα μου βεβαια!
"εχω και vstrom, παμε μια βολτα? γιιιι-χααα":cool: :cool: :cool:
Εγω φίλε έχω FZ6 και προφανώς ανήκω στη κατηγορία που λες...
Δηλαδή σπούδαζα πολλά χρόνια....(6 :D 4 Πανεπ. + 2 Master) και πράγματι κώλωνα να ζητήσω 7 και 10 χιλιάρικα για να πάρω μηχανή..και την έβγαλα 1 χρόνο (στη αρχή) με Scooter και 6 με ένα ZL400 Eliminator...και είμαι και 29, και δεν ξέρω και πάρα πολλά από τεχνικά θέματα...κάτι λίγα.
Και δεν μπρούσα να δουλέψω όταν ΄΄εκανα τα Master στο εξωτερικό...οπότε δεν μπορύσα να πάρω μηχανή καλύτερη....και τώρα που δουλεύω 2 χρόνια, μάζεψα λεφτά και πείρα (δεν χρεώθηκα, την πήρα cash)....και πάω και ταξίδια εντός Ελλάδας προς στιγμήν μόνο...αλλά και για καφέ, και στη δουλειά μου...και παντολυ αφού δεν έχω κουτί...και οδηγάω 10 χρόνια....
Συγνώμη ρε φίλε που σπούδαζα για το μέλλον μου, συγνώμη που δε ξέρω να λύνω το μηχανάκι, συγνώμη που δεν έχω τα φράγκα και τον χρόνο να πάω ταξίδι εκτός Ελλάδας, και συγνώμη που πήρα το σούπα το Fazer που είναι και μάπα....
stavrobeis
29/03/2006, 14:06
Ααα, να παντρευτώ πάντως και να πάρω κανα φρούτο που λες και συ δε το σκέφτομαι ακόμα.....:wave2:
athandim
29/03/2006, 15:19
edit::a022:
sub_zero
29/03/2006, 15:29
:a014: :a014: :a014: :a014:
....Μετα απο όλα αυτα.....
...Θα πουλήσω τα μοτόρια και θα πάρω τρακτέρ....
Ασταδιαλα με τα μπιριδελα.... κανενα τελικά δεν είναι καλό....
:sad: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
Συγνώμη ρε φίλε που σπούδαζα για το μέλλον μου, συγνώμη που δε ξέρω να λύνω το μηχανάκι, συγνώμη που δεν έχω τα φράγκα και τον χρόνο να πάω ταξίδι εκτός Ελλάδας, και συγνώμη που πήρα το σούπα το Fazer που είναι και μάπα....
Με τιποτα, εισαι ασυγχωρητος!!! :nono:
Παρεξηγηθηκες Σταυρο, αφου λεμε και γω πανω κατω το ιδιο εκανα :D
....αι σιχτιρ, ολοι μου ειστε οριτζιναλ εδω μεσα! :bigcry:
"Ειμαι 30αρης, με μαυρο βεστρομ με χουφτες και 52αρα τζιβι και ειμαι ασχετος!!!" :a4:
:a46: κλαπ κλαπ κλαπ, μπραβο, καλως ηρθες στην ομαδα μας, το παραδεχτηκες, εκανες το πρωτο βημα :a9: :a9: :a9:
Παντως πολυ μαπα το φεηζερ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
stavrobeis
30/03/2006, 09:41
:D
Ε, στις διαμάχες είμεθα! :D
Δεν κάνω εγώ για τέτοια.....Διαμάχες .....είμαι ήσυχος άνθρωπος...
Όλα μπορέι να τα δεχτώ , ακόμα και ότι το Fazer είναι μάπα....(λέμε τώρα....
:smokin: )
Αλλά να παντρευτείς ένα φρόυτο ότι να ναι.....
Αυτό μου κάθησε στο λαιμό, γιαυτό απάντησα......
:lol: :rotflmao: :lol: