View Full Version : ΕΠΕΣΑ!!!
Λοιπόν κατ'αρχάς όλα καλά δεν έπαθα τίποτα ούτε εγώ ούτε η μηχανή... και πάμε στα κωμικοτραγικά ερωτήματα:
-Που?
Έξω απο το σπίτι μου.
-Πως?
Έπεσα σε λακούβα - βάραθρο.
-Μα καλά τόσο μ@λάκας είσαι που δεν ξέρεις τις λακούβες έξω από το σπίτι σου?
:nono:
-Ε τότε?
Το πρώι που πήγα στη δουλειά δεν υπήρχε, το μεσημέρι που γύρισα όμως είχε άλλη άποψη...
-Ε, και ήτανε τόσο βαθιά?
Τι να πώ, δεν έφτασα μέχρι κάτω κάτω... Μόλις είδα το Μπάλρογκ να με κοιτάει από μέσα είπα να φύγω.
-Τίποτα άλλο?
Ναι, όλο το σκηνικό έγινε ενώ με περίμενε στην είσοδο η κοπέλα μου και μου τα έκανε τσουρέκια:a26:
Τέλος πάντων, όλα καλά χάρις στο μπουφάν και τα γάντια... αν δεν είχα το μπουφάν μάλλον θα χτύπαγα αρκετά γιατί έπεσα με το δεξί αγκώνα κάτω.... Πάντως είναι απίστευτο το ποσο :a31: αυτοί που φτιάχνουνε τους δρόμους... Ρε παιδιά απλά ξεφύτρωσε μία λακουβάρα βάθους 20 cm έξω από το σπίτι μου, τί να πω?
Λεωνίδας
24/02/2006, 22:29
Με τις χθεσινές βροχές πρέπει να έγιναν δεκάδες καθιζήσεις... Αφού δε χτύπησες εσύ ούτε το μηχανάκι πάλι καλά θα λες.
Δε βγάζεις καμιά φωτογραφία να δούμε (άλλη μία φορά) τι ξεφυτρώνει εν μία νυκτί στους φοβερούς ελληνικούς δρόμους αν ρίξει κάτι παραπάνω από μία ψιχάλα;
:wave2:
αφου δεν χτυπησες ......ολα καλα:smilea:
και ποιος δεν επεσε σε λακουβα........ενας απο τους λογους που απειχα απο τον διτροχο κοσμο.
και εχεις τους βλαχους υπευθηνους να κοιμουνται ησυχοι στα πλουσιοπαροχα σπιτια τους:mad:
εθνικη μουδανιων....ισιαδι..... υπαρχει σημειο που κανεις πραγματικο πεταγμα ......και αν εισαι με μηχανη και δεν ξερεις τον δρομο σε πεταει πανω και αντιο ζωη....:mad:
oκ πεσαμε μετα τι γινεται ετσι και μεινει κατω η μηχανη κανα διλεπτο.... μετα γιατι δεν παιρνει ευκολα μπρος? τα λαδια της εχουν φυγει σε αλλα σημεια απο αυτα που ειναι συνηθως ... πρεπει να την αφησουμε ορθια να ηρεμησει λιγουλακι ?
Alexander
24/02/2006, 23:39
Μόνο ο εγωισμός σου πληγώθηκε λοιπόν...
Περαστικά !
:beer:
Λεωνίδας
24/02/2006, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από al3x
oκ πεσαμε μετα τι γινεται ετσι και μεινει κατω η μηχανη κανα διλεπτο.... μετα γιατι δεν παιρνει ευκολα μπρος? τα λαδια της εχουν φυγει σε αλλα σημεια απο αυτα που ειναι συνηθως ... πρεπει να την αφησουμε ορθια να ηρεμησει λιγουλακι ?
Αυτά στα τεχνικά (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=14) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Λοιπόν κατ'αρχάς όλα καλά δεν έπαθα τίποτα ούτε εγώ ούτε η μηχανή... και πάμε στα κωμικοτραγικά ερωτήματα:
-Που?
Έξω απο το σπίτι μου.
-Πως?
Έπεσα σε λακούβα - βάραθρο.
-Μα καλά τόσο μ@λάκας είσαι που δεν ξέρεις τις λακούβες έξω από το σπίτι σου?
:nono:
-Ε τότε?
Το πρώι που πήγα στη δουλειά δεν υπήρχε, το μεσημέρι που γύρισα όμως είχε άλλη άποψη...
-Ε, και ήτανε τόσο βαθιά?
Τι να πώ, δεν έφτασα μέχρι κάτω κάτω... Μόλις είδα το Μπάλρογκ να με κοιτάει από μέσα είπα να φύγω.
-Τίποτα άλλο?
Ναι, όλο το σκηνικό έγινε ενώ με περίμενε στην είσοδο η κοπέλα μου και μου τα έκανε τσουρέκια:a26:
Τέλος πάντων, όλα καλά χάρις στο μπουφάν και τα γάντια... αν δεν είχα το μπουφάν μάλλον θα χτύπαγα αρκετά γιατί έπεσα με το δεξί αγκώνα κάτω.... Πάντως είναι απίστευτο το ποσο :a31: αυτοί που φτιάχνουνε τους δρόμους... Ρε παιδιά απλά ξεφύτρωσε μία λακουβάρα βάθους 20 cm έξω από το σπίτι μου, τί να πω?
filaraki perastika kai alli fora ta matia sou 1004 giati osa fernei i ora den ta fernei o xronos .( pistevo oti pio poli se ponaei pou se ide na peftis i kopela sou para to oti xtipises) kai pali perastika oso gia tis lakouves min tous exeis empistosini xefitronoun ekei pou den tis perimenis kai se xrono d/t.
Αρχικά δημιουργήθηκε από al3x
... πρεπει να την αφησουμε ορθια να ηρεμησει λιγουλακι ?
εννοειτε........δωστης ενα υπνοστεντον και σκεπασετην καλα να μην κρυωσει:beer: ριξε και ενα φιλακι:a07:
:beer: :beer:
θα περιμενω και γω στα τεχνικα να μαθω αν και παλια που επεσα πηρε αμεσως:wave2:
ase file den ton soni tipota .oute filaki oyte skepasmatakia tipota. apo tin ora poy ton ide na pefti vazo stihima oti i velona exei kolisei sto gnosto se ollous pote tha tin polisei.!!!!!!!!!!!:sick: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
ase file den ton soni tipota .oute filaki oyte skepasmatakia tipota. apo tin ora poy ton ide na pefti vazo stihima oti i velona exei kolisei sto gnosto se ollous pote tha tin polisei.!!!!!!!!!!!:sick: :a13: :confused: :confused: :confused: javrar6 μπερδευτηκες ?? την μηχανη εννοουσα οχι την κοπελα του:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
apo tin ora poy ton ide na pefti vazo stihima oti i velona exei kolisei sto gnosto se ollous pote tha tin polisei.!!!!!!!!!!!:sick: :a13:
τον ματιαξε τον ανθρωπο:a03:
kala re filaraki min fonazis mperdeftika an einai gia tin megali sou agapi tote kala tha kanis na ta kanis olla afta kai kati parapano....:sun:
Λοιπόν η φωτό σε σύγριση με αναπτήρα bic ... το επίπεδο του δρόμου είναι 2-3εκατοστά πάνω από τη ρωγμή που βλέπετε πάνω από τον αναπτήρα
38616
Λεωνίδας
26/02/2006, 16:46
Λοιπόν η φωτό σε σύγριση με αναπτήρα bic ... το επίπεδο του δρόμου είναι 2-3εκατοστά πάνω από τη ρωγμή που βλέπετε πάνω από τον αναπτήρα
:a53: :a53: :a53:
... η ελληνική άποψη του τι σημαίνει "άσφαλτος" ...
Άντε τώρα που έχω και χρόνο να σας γράψω να σας πω πως τρίτωσε το κακό... μιας και δεν έφτανε που έπεσα.
Χτές το βράδυ λοιπόν φεύγοντας από το σπίτι της κοπέλας μου κατεβαίνω και τι να δω... κάποιος π0ύστης είχε ρίξει τη μηχανή μου κάτω... Αφού βρίζω σιχτιρίζω και τα λοιπά, βλέπω ότι έχει ραγίσει ο καθρέφτης... (παρεπιπτόντως αν ξέρει κανείς τιμή ας το πει). Τέσπα για τελείωμα χτές πιό αργά ο κολλητός μου έριξε κάτω το κράνος μου το οποίο αν και δε χτύπησε , σύρθηκε με τη ζελατίνα και τη γ@μησε όλη ακριβώς μπροστά. Εν τω μεταξύ τη ζελατίνα τη γούσταρα άπειρα, ήτανε μάυρος καθρέυτης και τώρα κατέληξε χάλια... έχουμε και λέμε λοιπόν 45€ η ζελατίνα + καθρέφτης + κάνα 20άρι ευρώ που θα του πώ από δευτέρα του μάστορα να ελέγξει όλη τη μηχανή να δει μήπως έχουμε και τίποτα αλλο... Ένα κατοστάρικο έτσι ρε γ@μώτο για τη γκαντεμιά μου... Πάντως for the record και της δύο φορές που τη σήκωσα τη μηχανή πήρε αμέσως μπροστά.
Λεωνίδας
26/02/2006, 17:33
Εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=7181) δίνουν δύο τιμές για καθρέφτη: 46,21 ο BILLY FILTH και 15-30 ο Rezeguet...
Τέλος πάντων αφού τρίτωσε το κακό ας ελπίσουμε ότι τέλειωσαν οι γκαντεμιές :sick:
Τι κράνος έχεις; Και εγώ του έχω ρίξει μία γερή τούμπα και μάλλον πρέπει να αλλάξω τη ζελατίνα (με την ευκαιρία μάλλον να πάρω και μία δεύτερη μαύρη για τον ήλιο).
Επίσης πτώση από 1 μέτρο περίπου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην αξιοπιστία του κράνους; (ξέρω ξέρω, να πατήσω το search... :bigcry: )
Έχω το reevu, αυτο με τον καθρεφτη που βλέπεις και πίσω. Αυτό με την αξιοπιστία του ΄κράνους ισχύει ή ειναι μαλακία για να πουλάνε κράνη οι τύποι?
38699
koutroulis
27/02/2006, 09:56
Άντε τώρα που έχω και χρόνο να σας γράψω να σας πω πως τρίτωσε το κακό... μιας και δεν έφτανε που έπεσα.
Χτές το βράδυ λοιπόν φεύγοντας από το σπίτι της κοπέλας μου κατεβαίνω και τι να δω... κάποιος π0ύστης είχε ρίξει τη μηχανή μου κάτω... Αφού βρίζω σιχτιρίζω και τα λοιπά, βλέπω ότι έχει ραγίσει ο καθρέφτης... (παρεπιπτόντως αν ξέρει κανείς τιμή ας το πει). Τέσπα για τελείωμα χτές πιό αργά ο κολλητός μου έριξε κάτω το κράνος μου το οποίο αν και δε χτύπησε , σύρθηκε με τη ζελατίνα και τη γ@μησε όλη ακριβώς μπροστά. Εν τω μεταξύ τη ζελατίνα τη γούσταρα άπειρα, ήτανε μάυρος καθρέυτης και τώρα κατέληξε χάλια... έχουμε και λέμε λοιπόν 45€ η ζελατίνα + καθρέφτης + κάνα 20άρι ευρώ που θα του πώ από δευτέρα του μάστορα να ελέγξει όλη τη μηχανή να δει μήπως έχουμε και τίποτα αλλο... Ένα κατοστάρικο έτσι ρε γ@μώτο για τη γκαντεμιά μου... Πάντως for the record και της δύο φορές που τη σήκωσα τη μηχανή πήρε αμέσως μπροστά.
τι να πω! δε σε θέλει ρε φίλε!
πρόσεχε!
Alexander
27/02/2006, 10:18
Δε νομίζω ότι χρειάζεται 20? ο μάστορας για να ρίξει μια ματιά στη μηχανή!!!
Και ας κλειδώσει κάποιος mod το thread για να σπάσει η γκίνια του gerodim! :lol:
Άντε, περαστικά και πάλι ρε φίλε...
:beer:
Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα. Τώρα περί λακουβών και ελληνικών δρόμων τα ξέρουμε:( :sad: :mad: :mad: :mad:
σου ευχομαι να μην σου ξανατυχει κατι τετοιο ξανα αλλα οι δρομοι μας ειναι απροβλεπτοι! Οσο για τις ζημιες εχω την εντυπωση οτι μπορεις να πας στο δημο που "ανηκει" η λακουβα και να περιγραψεις το συμβαν. Υπαρχει μια περιπτωση να παρεις τα λεφτα σου. Επαθε ενας φιλος με το αμαξι του ζημια απο λακουβα και πηρε αμεσως αστυνομια και επειτα απο τον αντιστοιχο δημο πηρε τα λεφτα του...:wave2: