PDA

View Full Version : Periodika

lopi
26/02/2006, 11:47
Arketes fores exo akousei edo mesa alla kai ekso oti den kanoun antikimenika test ta ellinika periodika motosikletas...MALLON diafono.Sigoura kalitera na parakolou8ei kaneis kai kana kseno gia pio sfairiki apopsi ..alla min ta paraleme kiolas.Sta periodika autokinitou ginetai XAMOS afou oi misoi ta pairnoun.... alla stis moto oxi kai toso...PEITE tin apopsi sas.....:beer:
euxaristo

Electra
26/02/2006, 16:03
Εγώ πιστεύω πως είναι αντικειμενικά ως επί το πλήστον!
Ακόμη και ξένο περιοδικό να πάρεις, πού ξέρεις αν δεν έχουν κάνει μια απόδοση στα ελληνικά και δε το έχεις διαβάσει σε κάποιο από τα ελληνικά μοτοπεριοδικά!!!!!

Αντικειμενικά μάλλον θα το μάθει κανείς όταν την αγοράσει τη μηχανή, όπως και να έχει!

Δεν έχουμε αμέτρητα περιοδικά μοτο εδώ στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι που τα γράφουν, θέλω να πιστεύω πως, θέλουν να αποδίδουν το καλύτερο.

:beer:

zoropatra
26/02/2006, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Εγώ πιστεύω πως είναι αντικειμενικά ως επί το πλήστον!
Ακόμη και ξένο περιοδικό να πάρεις, πού ξέρεις αν δεν έχουν κάνει μια απόδοση στα ελληνικά και δε το έχεις διαβάσει σε κάποιο από τα ελληνικά μοτοπεριοδικά!!!!!

Αντικειμενικά μάλλον θα το μάθει κανείς όταν την αγοράσει τη μηχανή, όπως και να έχει!

Δεν έχουμε αμέτρητα περιοδικά μοτο εδώ στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι που τα γράφουν, θέλω να πιστεύω πως, θέλουν να αποδίδουν το καλύτερο.

συμφωνω αλλα οχι και πολυ.......

Electra
26/02/2006, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
συμφωνω αλλα οχι και πολυ.......

Δίκιο έχεις, ούτε κι εγώ πολύ... αλλά θα μπορούσε να ήταν και έτσι.... περίπου!

:D

zoropatra
26/02/2006, 16:25
Δίκιο έχεις, ούτε κι εγώ πολύ... αλλά θα μπορούσε να ήταν και έτσι.... περίπου!

:D

περιπου.......αλλα θα μπορουσε να ηταν και ετσι.......ουτε και εγω πολυ,δικιο εχεις!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Electra
26/02/2006, 16:26
:lol:

zoropatra
26/02/2006, 16:29
:lol:

μην με παρεξηγεις απλα εξω βρεχει παρα πολυ και εχω τρελαθει ολη μερα μεσα στο σπιτι!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stavrouliasp
26/02/2006, 16:36
Opws kai na to kanoume pantws o xwros ths eleu8erhs agoras einai polu sklhros kai antagwnistikos. Prosexeis wste na ta exeis kala me olo ton kosmo. Gia paradeigma, ean sou dwsei kapoios ena mhxanaki gia na parousiaseis kai de sou aresei ka8olou, 8a prose3eis ti 8a grayeis kai 8a metriaseis ligo ta pragmata...De mporeis na to xantakwseis giati thn epomenh fora, oxi mhxanaki, alla ta @rxidi@ sou 8a pareis...:lol:

zoropatra
26/02/2006, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Opws kai na to kanoume pantws o xwros ths eleu8erhs agoras einai polu sklhros kai antagwnistikos. Prosexeis wste na ta exeis kala me olo ton kosmo. Gia paradeigma, ean sou dwsei kapoios ena mhxanaki gia na parousiaseis kai de sou aresei ka8olou, 8a prose3eis ti 8a grayeis kai 8a metriaseis ligo ta pragmata...De mporeis na to xantakwseis giati thn epomenh fora, oxi mhxanaki, alla ta @rxidi@ sou 8a pareis...:lol:

γιαυτο λεω οτι λενε περιπου την αληθεια!!!

jtoros
26/02/2006, 16:40
Καλησπέρα!!!
Όντως στη γαμώπολη του zoro βρέχει 3 μέρες τώρα με το τουλούμι και δεν μπορείς να κάνεις ρούπι! :mad:

Στα δικά μας τώρα. Έπαιρνα ΜΟΤΟ για 7,5 χρόνια ανελλιπώς και το σταμάτησα φέτος τα Xmas. Ο λόγος που σταμάτησα να το αγοράζω είναι όχι γιατί μου φάνηκε αναξιόπιστο αλλά γιατί δεν με άγγιζε πλέον. Περισσότερο έχει να κάνει με τη χημεία των συντακτών και το περιεχόμενο του περιοδικού παρά με την αξιοπιστία του. Τέσπα, δεν θεωρώ πως είναι αναξιόπιστοι ή ότι τα παίρνουν. 3 περιοδικά είναι αμιγώς ελληνικά όλα κι όλα και δεν τους παίρνει να κάνουν εξυπνάδες γιατί το άλλο μαγαζί ειναι απέναντι, ανοικτό και μας περιμένει. Απλά πιστεύω πως το αν ένα περιοδικό γράφει αξιόπιστα ή όχι πράγματα για το τάδε μηχανάκι εξαρτάται και από τον αναβάτη. Έτσι αν πάρω V-Strom και δεν μου αρέσει δεν "φταίει" ούτε αποκλειστικά το μηχανάκι ούτε ο συντάκτης που το έκρινε διαφορετικά. "Φταίω" κι εγώ που δεν είναι το στυλ μου, που ήθελα λιγότερα άλογα, που έχω μάθει να στρίβω αλλιώς και πολλά άλλα.

Τα περιδικά είναι για μια σφαιρική άποψη. Από 'κει και πέρα test ride ή κολλητιλίκια με άτομα που έχουν διαφορετικές μηχανές!

Αυτά!!! :wave2:

Electra
26/02/2006, 16:42
Κάντε και μια βόλτα στο περίπτερο να δείτε τις μηχανές που τεσταραν τον μήνα Φεβρουάριο!

Λες και είναι συνεννοημένοι! Αυτό το μήνα παιδιά θα τεστάρουμε ΟΟΟΟΛΟΙ (σχεδόν) το Adventure 950! Ορίστε σου δίνουν την ευκαιρία να πάρεις τα περιοδικά που το τεστάρουν και να κάνεις σύγκριση στο συγκριτικό τέστ του καθενός!!!

:D :D

zoropatra
26/02/2006, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
[B]Καλησπέρα!!!
Όντως στη γαμώπολη του zoro βρέχει 3 μέρες τώρα με το τουλούμι και δεν μπορείς να κάνεις ρούπι! :mad:
B]
αμα δεν σου αρεσει ρε μπαγλαμα η πατρα να σηκωθεις να φυγεις!!!!
ουστ ρεεεε!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αιωνιε φοιτητη!!!!!!

zoropatra
26/02/2006, 16:47
Κάντε και μια βόλτα στο περίπτερο να δείτε τις μηχανές που τεσταραν τον μήνα Φεβρουάριο!

Λες και είναι συνεννοημένοι! Αυτό το μήνα παιδιά θα τεστάρουμε ΟΟΟΟΛΟΙ (σχεδόν) το Adventure 950! Ορίστε σου δίνουν την ευκαιρία να πάρεις τα περιοδικά που το τεστάρουν και να κάνεις σύγκριση στο συγκριτικό τέστ του καθενός!!!

:D :D

αφου τους τα δινουν την ιδια εποχη!!!!

Vstrommer71
27/02/2006, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Καλησπέρα!!!

Στα δικά μας τώρα. Έπαιρνα ΜΟΤΟ για 7,5 χρόνια ανελλιπώς και το σταμάτησα φέτος τα Xmas. Ο λόγος που σταμάτησα να το αγοράζω είναι όχι γιατί μου φάνηκε αναξιόπιστο αλλά γιατί δεν με άγγιζε πλέον. Περισσότερο έχει να κάνει με τη χημεία των συντακτών και το περιεχόμενο του περιοδικού παρά με την αξιοπιστία του. Τέσπα, δεν θεωρώ πως είναι αναξιόπιστοι ή ότι τα παίρνουν. 3 περιοδικά είναι αμιγώς ελληνικά όλα κι όλα και δεν τους παίρνει να κάνουν εξυπνάδες γιατί το άλλο μαγαζί ειναι απέναντι, ανοικτό και μας περιμένει. Απλά πιστεύω πως το αν ένα περιοδικό γράφει αξιόπιστα ή όχι πράγματα για το τάδε μηχανάκι εξαρτάται και από τον αναβάτη. Έτσι αν πάρω V-Strom και δεν μου αρέσει δεν "φταίει" ούτε αποκλειστικά το μηχανάκι ούτε ο συντάκτης που το έκρινε διαφορετικά. "Φταίω" κι εγώ που δεν είναι το στυλ μου, που ήθελα λιγότερα άλογα, που έχω μάθει να στρίβω αλλιώς και πολλά άλλα.

Τα περιδικά είναι για μια σφαιρική άποψη. Από 'κει και πέρα test ride ή κολλητιλίκια με άτομα που έχουν διαφορετικές μηχανές!

Αυτά!!! :wave2:
Eίναι ένα ακόμα αισχρό σπάμ αλλά....

ΤΟ VSTROM NA MHN TO ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΚΑΤΟΧΕ ΤΡΑΝΣΛΑΠ,ΤΡΑΝΣΠΑΛ,ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΧΑΡΧΑΛΟ ΣΟΥ!!!!!

:a22: :a27: :a016: :a029:

SUPERMARIO
27/02/2006, 01:12
auto pou mou kanei entupwsh einai h megalh diafora stis times twn epidosewn pou exoun ta periodika.otan rwthsa enan mhxaniko apo thn motodunamikh mou eipe oti gia na exw mia swsth eikona tha prepei na diavasw ksena periodikia kai eidikotera agglika.einai pio konta sthn pregmatikothta.

lopi
27/02/2006, 11:44
Re zaropatra stin a8anati tainia tou psalti ase to kolopaido ton KIRIAKO den elege?:confused:

ΓκαζοφωνιΞ
27/02/2006, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
auto pou mou kanei entupwsh einai h megalh diafora stis times twn epidosewn pou exoun ta periodika.otan rwthsa enan mhxaniko apo thn motodunamikh mou eipe oti gia na exw mia swsth eikona tha prepei na diavasw ksena periodikia kai eidikotera agglika.einai pio konta sthn pregmatikothta.

Nα σου πω δεν ειναι να εμπιστευεσαι καθολου...
Σε μεταφραση απο αγγλικο αρθρο στο ΜΟΤΟ βγαλανε πιο ανετο το Κ5 απ'το 1200GS...
Επεισης και οι επιδοσεις εχουν μεγαλες διαφορες πχ το 0300 εδινε 0-100 στο 1200GS 3.6s ενω το MOTO του δινει 5+s...

Alhueia ti 0-100 εχει το GS???

lopi
28/02/2006, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
Nα σου πω δεν ειναι να εμπιστευεσαι καθολου...
Σε μεταφραση απο αγγλικο αρθρο στο ΜΟΤΟ βγαλανε πιο ανετο το Κ5 απ'το 1200GS...
Επεισης και οι επιδοσεις εχουν μεγαλες διαφορες πχ το 0300 εδινε 0-100 στο 1200GS 3.6s ενω το MOTO του δινει 5+s...

Alhueia ti 0-100 εχει το GS???

KALA autoi oi tipoi apo to two mas douleuoun?????Oxi mono kai pio aneto apo polla alla[sxedon apo olla] alla kai to kalitero eno aksiologousan POLI,KOSTOS SINTIRISIS kai alla....den leo skizei alla oxi kai opos to dixnoun osan papaki stin anesi kai stin eukolia......EEEELEEEEOOOOSSSS

Julius
28/02/2006, 08:17
Μην ξεχνάτε ότι τα περιοδικά είναι μαγαζιά που έχουν πελάτες και τις εταιρίες – αντιπροσώπους μοτοσυκλετών και τα εμπορικά καταστήματα αλλά και τους μοτοσυκλετιστές

Από εκεί και πέρα η κοινή λογική λέει ότι είναι αδύνατο να είναι 100% αντικειμενικοί ή να λένε πάντα στα τεστ 100% την άποψη τους

Εγώ προσωπικά έχω τύχει σε τεστ ΜΧ τετραχρονου 250cc όπου ο αναβάτης πρωταθλητής στα ΜΧ έλεγε ότι το μηχανάκι ήτανε μάπα (άλλη έκφραση χρησιμοποίησε) και ακατάλληλο για ΜΧ με απαράδεκτο στήσιμο και με enduro κινητήρα…. και μετά διαβάσαμε στο περιοδικό ότι «είναι φιλικό για τον ερασιτέχνη και αξιόμαχο, αξιόπιστο και με πολύ καλή κάλυψη ανταλλακτικών) άντε γεια δηλαδή

Παρ’όλα αυτά διαβάζω ελληνικά περιοδικά 0300 και moto περισσότερο αλλά δεν κολλάω και πολύ στην άποψη του αναβάτη που τεστάρει ή στις δυναμομετρήσεις

SF
28/02/2006, 08:24
Μετά από 3+ χρόνια στην Αγγλία, όταν γύρισα δεν ξαναπήρα ελληνικό περιοδικό. Να πει τώρα ο καθένας τις ΑΠΟΨΕΙΣ του για το αν ειναι καλά ή αντικειμενικά ή αξιόλογα... δε νομίζω να έχει νόημα. Κανείς δε μας βάζει πιστόλι στο κεφάλι να αγοράζουμε περιοδικά. Όπως έγραψε και ο Χούλιος, ΕΜΠΟΡΟΙ είναι και οι εκδότες, δεν είναι κοινοφελή ιδρύματα. Και για την περίπτωση της χώρας μας, είναι έμποροι χωρίς αντίληψη της αποστολής τους (τύπος - δημοσιογράφοι - λειτούργημα... και κάτι τέτοια εμπριμέ).

stako
28/02/2006, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Εγώ προσωπικά έχω τύχει σε τεστ ΜΧ τετραχρονου 250cc όπου ο αναβάτης πρωταθλητής στα ΜΧ έλεγε ότι το μηχανάκι ήτανε μάπα (άλλη έκφραση χρησιμοποίησε) και ακατάλληλο για ΜΧ με απαράδεκτο στήσιμο και με enduro κινητήρα…. και μετά διαβάσαμε στο περιοδικό ότι «είναι φιλικό για τον ερασιτέχνη και αξιόμαχο, αξιόπιστο και με πολύ καλή κάλυψη ανταλλακτικών) άντε γεια δηλαδή

Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι αυτό περίπου που λέει και ο Julius περίπου. Κάθε μηχανάκι έχει κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα. Πχ στο motocross που αναφέρει ο Julius μάλλον είδαν ότι δεν τους παίρνει να γράψουν ότι σκίζει στο MX οπότε βρήκαν κανά 2 χαρακτηριστικά καλά και τα ανέδειξαν. Θυμάμαι σε κάποιο τεστ ενός μεσαίου street που δεν είχε και τίποτα φρένα της προκοπής λέγανε ότι είναι καλά γιατί είναι "φιλικά προς τον νέο αναβάτη". Τέλος πάντων, βλέπω γενικά μια κομψή είναι η αλήθεια προσπάθεια να βγουν όλα τα μηχανάκια ότι έχουν τα καλά τους. Πάντως δεν έχω παρατηρήσει καμία εξόφθαλμη περίπτωση παραπλάνησης.

Το βασικό κακό τους όμως είναι άλλο, η ύλη τους κατάντησε βαρετή. Συνέχεια τα ίδια τεστ και οι αγώνες και το ίδιο στυλ γραφής. Καλά είναι για τον νέο που ψάχνεται τι να πάρει και δεν έχει ιδέα αλλά από την στιγμή που πάρεις μηχανή και είσαι ευχαριστημένος δεν έχουν και πολλά να σου πουν. Για αυτό κι εγώ έκοψα τα ελληνικά και έκανα μια συνδρομή σε ξένο περιοδικό που είναι πρότυπο σε άρθρα πραγματικά μοτοσυκλετιστικά.

lopi
28/02/2006, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι αυτό περίπου που λέει και ο Julius περίπου. Κάθε μηχανάκι έχει κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα. Πχ στο motocross που αναφέρει ο Julius μάλλον είδαν ότι δεν τους παίρνει να γράψουν ότι σκίζει στο MX οπότε βρήκαν κανά 2 χαρακτηριστικά καλά και τα ανέδειξαν. Θυμάμαι σε κάποιο τεστ ενός μεσαίου street που δεν είχε και τίποτα φρένα της προκοπής λέγανε ότι είναι καλά γιατί είναι "φιλικά προς τον νέο αναβάτη". Τέλος πάντων, βλέπω γενικά μια κομψή είναι η αλήθεια προσπάθεια να βγουν όλα τα μηχανάκια ότι έχουν τα καλά τους. Πάντως δεν έχω παρατηρήσει καμία εξόφθαλμη περίπτωση παραπλάνησης.

Το βασικό κακό τους όμως είναι άλλο, η ύλη τους κατάντησε βαρετή. Συνέχεια τα ίδια τεστ και οι αγώνες και το ίδιο στυλ γραφής. Καλά είναι για τον νέο που ψάχνεται τι να πάρει και δεν έχει ιδέα αλλά από την στιγμή που πάρεις μηχανή και είσαι ευχαριστημένος δεν έχουν και πολλά να σου πουν. Για αυτό κι εγώ έκοψα τα ελληνικά και έκανα μια συνδρομή σε ξένο περιοδικό που είναι πρότυπο σε άρθρα πραγματικά μοτοσυκλετιστικά.

SOSTOS!!!! :a10: :a10: :a25: :a23: