View Full Version : Τράκαρα
Παιδια το ξερω οτι θα αρχισετε το κραξιμο αλλα οχι, δεν φορουσα κρανος και χτυπησα και το κεφαλι... Εχθες σε ενα στενο οπως πηγαινα με το παπι ξεχαστηκα και δεν ηθελε και πολυ χωρις να το καταλαβω βρεθηκα στην πορτα ενος κουτιου... Παλι καλα που ο ανθρωπος ηταν πολυ καλος. Πηγα στο νοσοκομειο χτυπησα γονατα κ κεφαλι, ευτυχως ομως λιγο. Το θεμα ειναι οτι εχω βαλει μυαλο σε τοσα ατομα να φορανε κρανος και την επαθα εγω που το φοραω το 99% απο τις εξοδους μου. :bigcry: :bigcry: . Εχω αρχισει να πιστευω οτι η μοιρα τα εχει βάλει με εμενα. Το GSXR το εχω στο συνεργειο κολλημενο (αυριο θα ειναι ετοιμο) κ το παπι τρακαρισμενο... Κατα τα αλλα μια χαρα. Παιδια δεν χρειαζεται να παθουμε για να μαθουμε, ολοι κρανος σας μιλαει ο παθων. Οπως λεει κ ενας συμφορουμιτης μου να το περιμενεις απο εκει που δεν το περιμενεις. RTC μην με ανακυκλωσεις!!!
Kostas NL
26/02/2006, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Παιδια το ξερω οτι θα αρχισετε το κραξιμο αλλα οχι, δεν φορουσα κρανος και χτυπησα και το κεφαλι... Εχθες σε ενα στενο οπως πηγαινα με το παπι ξεχαστηκα και δεν ηθελε και πολυ χωρις να το καταλαβω βρεθηκα στην πορτα ενος κουτιου... Παλι καλα που ο ανθρωπος ηταν πολυ καλος. Πηγα στο νοσοκομειο χτυπησα γονατα κ κεφαλι, ευτυχως ομως λιγο. Το θεμα ειναι οτι εχω βαλει μυαλο σε τοσα ατομα να φορανε κρανος και την επαθα εγω που το φοραω το 99% απο τις εξοδους μου. :bigcry: :bigcry: . Εχω αρχισει να πιστευω οτι η μοιρα τα εχει βάλει με εμενα. Το GSXR το εχω στο συνεργειο κολλημενο (αυριο θα ειναι ετοιμο) κ το παπι τρακαρισμενο... Κατα τα αλλα μια χαρα. Παιδια δεν χρειαζεται να παθουμε για να μαθουμε, ολοι κρανος σας μιλαει ο παθων. Οπως λεει κ ενας συμφορουμιτης μου να το περιμενεις απο εκει που δεν το περιμενεις. RTC μην με ανακυκλωσεις!!!
Δεν τα έχει βάλει η μοίρα μαζί σου, εσύ την προκαλείς και δυστυχώς μεταξύ εσένα και της μοίρας σου, εσύ είσαι αυτός με το σωματικό πόνο. Αυτή δεν παθαίνει τίποτα.
ΚΡΑΝΟΣ!
Περαστικά φιλαράκο από την καρδιά μου, ευτυχώς που δεν τραυματίστηκες παραπάνω, τα σίδερα θα ξαναισιώσουν.
Να ΄σαι καλά.
koutroulis
26/02/2006, 13:04
φίλε περαστικά σου και σιδερένιος
παλι καλά που χτύπησες λίγο γιατι τα τραυματα στο κεφαλι δεν παίζουν
να προσέχεις και να το φοράς πάντα (ούτε εγώ είμαι άγιος αλλά...)
και κάτι γενικότερο
με το που έφτιαξε λίγο ο καιρός και βγήκε ο ήλιος βλέπω πολλούς με το κράνος στον αγκώνα
παιδιά προσοχή!!!
SaraMaritis
26/02/2006, 13:06
Ε, μαλλον εμαθες το μαθημα που "διδασκες"...
Περαστικα :wave2:
Περαστικά αδέρφι...
ΚΡΑΝΟΣ γ@μώ το φελέκι μου ρε αδέρφια, παντού και πάντα...
:beer: :beer: :beer:
:wave2:
zoropatra
26/02/2006, 13:19
ευτηχως εβαλες μυαλο!!!!:wave2: :wave2: :wave2:
Να συμπληρώσω και όχι μόνο κράνος σε όλους εμάς που οδηγούμε μεγάλες μηχανές ,έστω και εάν είναι μια βόλτα εκτός Αθηνών για καφέ, και παντελονάκι και μποτες και γάντια και κροκόδειλο και ας έχει και 40 βαθμους υπο σκιά.
Καλύτερα να ζεσταίνομαστε λίγο παρά να υποφέρουμε για κάτι άλλο μετά.
johnpagr
26/02/2006, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Να συμπληρώσω και όχι μόνο κράνος σε όλους εμάς που οδηγούμε μεγάλες μηχανές ,έστω και εάν είναι μια βόλτα εκτός Αθηνών για καφέ, και παντελονάκι και μποτες και γάντια και κροκόδειλο και ας έχει και 40 βαθμους υπο σκιά.
Etsi
johnpagr
26/02/2006, 14:23
Perastika kai thn epomenh fora pou 8a aneveis se moto ..... ksereis .....
Valto kala sto kefali sou !!
:beer:
Alexander
27/02/2006, 10:27
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς χτυπάτε στο κεφάλι και σηκώνεστε (ευτυχώς δηλαδή...).
Εγώ έχω σκάσει 2 φορές με το κεφάλι κάτω με 0χλμ και αν δεν φορούσα κράνος δεν υπήρχε περίπτωση να σηκωθώ μόνος μου. Και είχα και πονοκεφάλους για μερικές μέρες μετά...
Τέσπα, πάντα όρθιοι ρε παιδιά και αν τύχει και πέσετε, να σηκώνεστε μόνο λερωμένοι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Perastika kai thn epomenh fora pou 8a aneveis se moto ..... ksereis .....
Valto kala sto kefali sou !!
Κι εσύ μάστορα όμως ε;
Α... και το λουρί από κάτω είναι για να το κουμπώνουμε ε; :winka:
Τι είπες τωρα ρε Νίκο....σοβαρά ρε?
δεν είναι να το κρεμάμε απο εκεί?:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
περαστικα βρε συ... και μην ξεχνας: καποια πραγματα ειναι για ΚΑΘΗΝΕΡΙΝΗ ανακυκλωση: "ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ..." θελω να πιστευω οτι ηταν η τελευταια σου φορα που το εκανες αυτο το λαθος... :winka:
mystique
27/02/2006, 13:21
Περαστικά σου και σιδερένιος!!!!!
ετσι είναι ....
οσα δε φερνει ο χρονος ολος τα φερνει η στιγμη...=>
προσεχουμε για να εχουμε!!!!:winka:
SUPERMARIO
27/02/2006, 20:47
to atimo to kranos omws an vgaleis thn eswterikh ependush kai to gemiseis xwma einai kataplhktikh glastra gia thn aulh.:D
sovara twra an to foras panta kai mia mera na kaneis pws to vgazeis tha odhgeis kai tha niwtheis oti kati sou leipei.egw file mou den kanw oute 1 metro xwris auto.apapaaa!!!
:a018: to thelo to kefalaki mou.:a28:
Σιδερένιος φιλαράκο !!!
----------------------
Ρε παιδιά υπάρχει καμία φώτο από 'Κροκόδειλο' ;
Έχω καταλάβει ότι είναι για προστασία αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι; :confused:
Φιλαρακο περαστικα και ιδιαιτερη προσοχη με το κρανος....την εχω πατησει κι εγω ετσι....
Pragmatika "ixis deutera fisis". Epeidh xrhsimopoiw to bike mono jia boltes se "eidikes" diadromes eimai panta san astakos ntimenos kai an kamia fora (panta me kranos ) alla xoris thn panoplia paw mia bolta sthn polh niw8w entelos gymnos.
File siderenios kai ....."oute tou papa na mhn to peis" telos kalo ola kala. :nono:
περαστικά
τώρα για το κράνος, τα πες από μόνος σου
ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙΣ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ..
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 19:30 ΜΕ 19:45 ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΜΟΤΟ.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ.
ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΟΤΟ.
ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Σωστός!!!!!!!!
Πάντα κράνος. Περαστικά!
Περαστικά κ από μένα!!
Επίσης μια φορά δεν φόρεσα το "κολάρο"
κ μου κάνει η άλλη, την αναστροφή, την ώρα που πέρναγα!!
Συμφωνω και επαυξανω. Καλλιτερα ψητα μυαλα παρα χυμενα μυαλα... :nono:
Περαστικά και σιδερένιος!!!
Δασκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις...