Σύνδεση

View Full Version : California Superbike School REPORT

Σελίδες : 1 [2]

anco
15/09/2005, 13:03
....

23883

anco
15/09/2005, 13:07
Στο τελος της ημερας μας μαθανε πως να ανοιγουμε πιο γρηγορα απο την εξοδο της στροφης....

Θα παω για Level 3 στις 16 Οκτ για να μαθω για την θεση σωματος.

23884

Θάνος
15/09/2005, 13:40
..

23887

Θάνος
15/09/2005, 13:48
..

23889

Θάνος
15/09/2005, 13:55
....

23890

Θάνος
15/09/2005, 13:57
Αυτά κι από μένα...

23891

skous
15/09/2005, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από MultiS
ΤΟ MULTI ΕΙΝΑΙ SUPER ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ MULTI ;)

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΕΓΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΚΑΙ Η ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ !!!!:D

me ti multi omws?
dioti egw exw to 600 kai isos einai psilo-tafos gia tin pista

anco
15/09/2005, 13:59
Θανο εισαι best !!!!!!!!!!!!!!

:wave2:

anco
15/09/2005, 14:01
Παντως εγω ειδα μια διαφορα στο πως αισθανομουνα πανω στην μηχανη.

Ακομα και απο το 0-300 schoοl που πηγα στις 2 Ιουλιου ειδα διαφορα στο πως συμπεριφερομαστε στην στοφη και πως να οδηγαμε πιο ευκολα.

2 φωτο σε συγκριση.

anco
15/09/2005, 14:04
0-300 2 Ιουλιου

23893

anco
15/09/2005, 14:07
CSS Level 2 11 Σεπτ.

23895

MultiS
15/09/2005, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
me ti multi omws?
dioti egw exw to 600 kai isos einai psilo-tafos gia tin pista

ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ SESSION)

ΕΚΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ LEVEL III ΜΕ VSTROM 650!!! :eyepop:

melsaltas
15/09/2005, 15:01
ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ SESSION)

ΕΚΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ LEVEL III ΜΕ VSTROM 650!!! :eyepop:

ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΡΥΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΘΕΣ ΖΗΜΙΑ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ V-STROM ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΞΗΣΕΣ ΜΑΡΣΠΙΕ ΣΤΗΝ Κ3 Ή ΣΤΗΝ Κ4.ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

Xlitos
16/09/2005, 00:31
RapidShade

24...25...

χεχεχε...και νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω φόρμα Τζωρτζό.Χάνεις πολύ σε αίσθηση,κάνει τις κινήσεις δύσκολες αλλά μην τα θέλουμε και όλα...τζάμπα πράμα λέμε. :D

Ωραίες φωτό παίδες! :beer:

MultiS
16/09/2005, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από melsaltas
ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΡΥΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΘΕΣ ΖΗΜΙΑ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ V-STROM ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΞΗΣΕΣ ΜΑΡΣΠΙΕ ΣΤΗΝ Κ3 Ή ΣΤΗΝ Κ4.ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΣΕ ΤΥΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΑΘΩΝ ΑΠΟ LEVEL I KAI II !!

ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ :rolleyes: ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΕΣΑΚΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΕΙΑ ΕΞΥΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΡΜΠ.

ΑΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ
:hypnotize

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΗΔΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
:winka:

23940

RapidShade
16/09/2005, 09:56
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΣΕ ΤΥΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΑΘΩΝ ΑΠΟ LEVEL I KAI II !!

ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ :rolleyes: ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΕΣΑΚΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΕΙΑ ΕΞΥΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΡΜΠ.

ΑΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ
:hypnotize

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΖΗΜΙΑ ΗΔΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
:winka:

Πολύ Σημαντικά:

1. Δεν έπαθες εσύ κάτι!
2. Κατάλαβες που και τί έκανες λάθος
3. Είσαι μια χαρα (χ2)
4. Ευτυχώς μικρή ζημιά (Το είχες και κουκλί πανάθεμά το! :)
5. Να μαστε καλά και να προσέχουμε όλοι
6. Τι να κάνεις με το κράνος; Τίποτα!
δεν έφαγες στούκα από όσο μπόρεσα να δω.
Αν θέλεις πήγαινέ το και στην αντιπροσωπεία
ή το μαγαζί για ένα τυπικό τσεκ.

ΥΓ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

Tropeas
16/09/2005, 10:15
Το κράνος αν είναι ξυσιμο και φαγωμα οκ...
όμως υπάρχει πιθανότητα απο την κρούση να εχει κάπου ραγίσει που δεν φαίνεται...
Ελενξε το εξωνυχιστικά στα ακρα, δηλαδή περιφερειακά στα σημεία που το κράνος τελειώνει σαν υλικό, εκεί δηλαδή που ενα ραγισμα μπορεί να ξεκινήσει...

Παρεπιπτώντως, υπάρχουν μαγαζιά "επισκευής" για κράνη με τέτοια μικρο ξυσίματα στην Ελλάδα ή τουλαχιστον που να βεβαιώνουν υπεύθυνα αν το κράνος μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί? αν κάποιος ξέρει ας ανοίξει ένα άλλο τόπικ για να το χουμε σαν πληροφορία, κάποιος μου χε πει ότι είναι μια τεχνική σαν "ραματα" ας το πουμε που διορθωνει τα "ψιλά" επικολώντας κομματια ανθρακωνιμάτινου δικτυώματος...

idi
16/09/2005, 10:20
σε γενικες γραμμες τα κρανη ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

πρεπει να το δει καποιος που ξερει φιλε μου... πολλες φορες χαλανε τα απορροφητικά υλικα μεσα στο κρανος και δεν ειναι ορατο απ'εξω αν εχει ζημια

melsaltas
16/09/2005, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
Πολύ Σημαντικά:

1. Δεν έπαθες εσύ κάτι!
3. Είσαι μια χαρα (χ2)

+1

MultiS
16/09/2005, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
Πολύ Σημαντικά:

1. Δεν έπαθες εσύ κάτι!
3. Είσαι μια χαρα (χ2)

1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ :hypnotize :hypnotize ΟΛΑ ΚΑΛΑ
2. ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ
3. ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ
4. :bawl: :bawl: :bawl: ΤΟ MULTAKI ΜΟΥ :bawl:
5. ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.
6. ΒΑΣΙΚΑ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΞΥΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ :)

Tropeas
16/09/2005, 10:30
δειτε και παρακάτω στην φωτό.... τι εννοώ

23944

jarv
16/09/2005, 11:55
Καλημέρα σε όλους,
Να ζητήσω ένα ΜΕΓΑΛΟ συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα, αλλά τρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεχω απίστευτα, έχω ξεχάσει και το όνομά μου. Θα προσπαθήσω να σας απαντήσω σε όσα διάβασα. Ας ξεκινήσω με την αυστηρότητα. Το Σάββατο βγήκαν δύο μαύρες σημαίες, απλά δεν τις είδατε. Κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, είχα παράπονα από μαθήτες για κάποιους που οδηγούσαν επικίνδυνα, στις ερωτήσεις μου, νούμερο μοτοσυκλέτας ΔΕΝ ΕΙΔΑ, τι μοτοσυκλέτα ΔΕΝ ΞΕΡΩ, τι φορούσε τουλάχιστον ΕΜμμμμ, άρα εγώ ποιον θα βγάλω να του τα ψάλω. Σε κάποιους από εσάς έγιναν συστάσεις, οι περισσότεροι συμμορφώθηκαν.
Να ξέρετε πως δεν είναι εύκολο με το που θα μπει κάποιος στην πίστα, ακόμα και για μάθημα, να τηρήσει κανόνες και ασκήσεις, όλοι θέλουν ν' αποδείξουν και κάτι, πόσο γρήγοροι είναι, πόσο καλά χειρίζονται τη μοτοσυκλέτα και πολλά άλλα, είσαστε μοτοσυκλετιστές και ξέρετε καλά τι λέω. Τα ματάκια μου έχουν δει πολλά στα 5 χρόνια που κάνουμε μαθήματα. Το Σάββατο και την Κυριακή είχαμε πτώση με το καλημέρα, γιατί θα μου πείτε, γιατί κανένας δεν δίνει στον εαυτό του το χρόνο να προσαρμοστεί ή στα λάστιχα να ζεσταθούν. Τέλως πάντων αυτά τα ξέρετε καλύτερα από μένα. Όσον αφορά τώρα τα άτομα που έχουν παπί, δυστυχώς δεν μπορούν να συμμετάσχουν στα συγκεκριμένα μαθήματα και φαντάζομαι πως όλοι καταλαβαίνετε τους λόγους, πρώτον δεν μπορούν να κάνουν τις ασκήσεις και το σημαντικότερο θα είναι σε ένα group με μοτοσυκλέτες πολύ πιο γρήγορες, όποιες και αν είναι αυτές. Άρα τα μαθήματα μπορούν να τα κάνουν όλες οι μοτοσυκλέτες εκτός από τα καθαρά enduro, scooter και παπιά. Το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά το 2006 να υπάρξουν μαθήματα και για παπιά. Αυτά προς το παρόν, ακούω...

melsaltas
16/09/2005, 12:01
ΙΩΑΝΝΑ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ TEAM ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ KANEI ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΜEΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ, ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ!!!!!!!

:wave2: :wave2: :wave2:

anco
05/10/2005, 22:46
..

anco
05/10/2005, 22:49
,,

25478