View Full Version : Δανεζικη συγνωμη
Motoulis
28/02/2006, 02:19
Μα να έχουν σχεδόν παντού δίκιο.....
An den htan toso epi8etikoi 8a ta phgainan kala se ka8e xora pou pane na kanoun apoikia.(vlepe kinezous,afrikanous)
h monh lysh einai na mhn dexetai kamia xora pleon tetoia akraia stoixeia,oti 8rhskeias k na'nai
ANTE GEIA:a06:
PS:Danish RULEZZZZ!
Συγνωμη δηλαδη απο ποτε διαβαζουν οι μουσουλμανοι του Ιραν η δεν ξερω κ εγω απο που Δανεζικες εφημεριδες?
koutroulis
28/02/2006, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
:a18:
+1
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλό
και εδώ που τα λέμε τους χρειαζότανε
μπράβο ρε τίφο
επιτέλους είδα τα περίφημα σκίτσα του μωάμεθ
τελικά οι μουσουλμάνοι είναι πιο κομπλεξικοί από όσο νόμιζα
ή μάλλον για την ακρίβεια είναι τόσο ηλίθιοι που κάθονται και σκοτώνονται (και χειρότερα σκοτώνουν άλλους) για τα πολιτικοθρησκευτικά παιχνίδια των ηγετών τους
H.A.Balafoutre
28/02/2006, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
μπράβο ρε τίφο
επιτέλους είδα τα περίφημα σκίτσα του μωάμεθ
τελικά οι μουσουλμάνοι είναι πιο κομπλεξικοί από όσο νόμιζα
ή μάλλον για την ακρίβεια είναι τόσο ηλίθιοι που κάθονται και σκοτώνονται (και χειρότερα σκοτώνουν άλλους) για τα πολιτικοθρησκευτικά παιχνίδια των ηγετών τους
Άσε και οι καλοί χριστιανοί δεν είναι καλύτεροι. Άλλωστε τα περί ιερών πολέμων οι σταυροφορίες ήταν αυτές που δίδαξαν πολλά σε πολλά επίπεδα. Κάνω λάθος?
Το όλο περιστατικό μου φάνηκε περίεργο από την αρχή. Μια χώρα (που έστησε τόσο αριστοτεχνικά έναν αγώνα Euro:lol: άσχετο αλλά ενδικτικό) ενώ θεωρείτε "ανοιχτόμυαλη" και σχετικά "αξιοκρατική" πώς έφτασε στο σημείο να κάνει κάτι τόσο παγκόσμιο όπως αποδείχτηκε? Με σχεδόν μηδενικές μουσουλμανικές "προσλαμβάνουσες εικόνες".
Στο κάτω κάτω παγκόσμιες ελλάσονες αντιπαραθέσεις μόνον μπερδέματα μπορούν να προκαλέσουν στο παγκόσμιο χωριό που είμαστε πλέον. Και ξέρετε πως οι χειρότερες βεντέτες στα "χωριά" ξεκινάνε. Η μετριοπάθεια τελικά δεν είναι ιδίωμα των ηλιθίων όπως έχει ειπωθεί κάπου αλλά αξία αναγκαία για την επιβίωσή του πλανήτη.
re mod/admin pali kratisate tis fwto gia parti sas? :evil: :evil:
Motoulis
28/02/2006, 23:26
Που πάει αυτη η ιστορία????
Στο τέλος θα καταλήξουμε να ποστάρουμε φώτο απο την Αλίκη στο ναυτικό.....και παλι να παίζεται αν θα παραμείνουν......
έλεος ρε και στο site του State Department αν είχαν φόρουμ λιγότερα θα έκοβαν.....:mad:
Δεν μας στέλνετε μια αναλυτική λίστα τι επιτρέπετε και τι απαγορευεται τι περναει και τι παιρνει τον πουλο να κάνουμε και ΄μείς τα κουμάντα μας?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Άσε και οι καλοί χριστιανοί δεν είναι καλύτεροι. Άλλωστε τα περί ιερών πολέμων οι σταυροφορίες ήταν αυτές που δίδαξαν πολλά σε πολλά επίπεδα. Κάνω λάθος?
Το όλο περιστατικό μου φάνηκε περίεργο από την αρχή. Μια χώρα (που έστησε τόσο αριστοτεχνικά έναν αγώνα Euro:lol: άσχετο αλλά ενδικτικό) ενώ θεωρείτε "ανοιχτόμυαλη" και σχετικά "αξιοκρατική" πώς έφτασε στο σημείο να κάνει κάτι τόσο παγκόσμιο όπως αποδείχτηκε? Με σχεδόν μηδενικές μουσουλμανικές "προσλαμβάνουσες εικόνες".
Στο κάτω κάτω παγκόσμιες ελλάσονες αντιπαραθέσεις μόνον μπερδέματα μπορούν να προκαλέσουν στο παγκόσμιο χωριό που είμαστε πλέον. Και ξέρετε πως οι χειρότερες βεντέτες στα "χωριά" ξεκινάνε. Η μετριοπάθεια τελικά δεν είναι ιδίωμα των ηλιθίων όπως έχει ειπωθεί κάπου αλλά αξία αναγκαία για την επιβίωσή του πλανήτη.
τώρα να σου πω ότι κατάλαβα ψέματα θα ναι
σχετικά με την πρώτη παράγραφό σου πάντως δε διαφωνώ ότι έγιναν αλλά και λοιπόν;
και εμείς εδώ είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που έστειλε στα δικαστήρια το Χάντερερ για τη ζωη του ιησού και μαλακίες διάφορες είχαν γίνει για το χρηστό ξανασταυρώνεται του σκορτσέζε και γενικά γίνονται πράγματα διάφορα
δεν είδαν όμως σύσωμο το χριστιανικό κόσμο να ξεσηκώνεται, κάποιοι μεμονωμένοι (κατευθυνόμενοι ή μη δεν έχει σημασία) μόνο, το σύνολο της κοινωνίας δεν ενοχλήθηκε, εκεί ξεσηκώθηκε όχλος, στην τουρκία το ένα 15χρονο σκότωσε κάποιον για τα σκίτσα.
τώρα για το και λοιπόν που έγγραψα παραπάνω, εννοώ ότι το τι έγινε πριν αρκετές γενιές δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για το τι κάνουν κάποιοι σήμερα, πιθανώς να αποτελεί ένδειξη για το επίπεδό και την πρόοδό τους, αλλά μέχρι εκεί.
το όλο θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση πάντως
Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Που πάει αυτη η ιστορία????
Στο τέλος θα καταλήξουμε να ποστάρουμε φώτο απο την Αλίκη στο ναυτικό.....και παλι να παίζεται αν θα παραμείνουν......
έλεος ρε και στο site του State Department αν είχαν φόρουμ λιγότερα θα έκοβαν.....:mad:
Δεν μας στέλνετε μια αναλυτική λίστα τι επιτρέπετε και τι απαγορευεται τι περναει και τι παιρνει τον πουλο να κάνουμε και ΄μείς τα κουμάντα μας?????
βρε σε Motouli, χωρις παρεξηγηση, εξυπνο παιδι εισαι, καταλαβαινεις αρκετα, γιατι καποια πραγματα δεν θελεις να τα καταλαβεις? ηταν καθαρα ρατσιστικου περιεχομενου η φωτο και (κατα την ταπεινη μου αποψη) κακως μπηκε, καλως κοπηκε.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορει να ειναι προσβλητικο, ειναι πιθανο προς...κοψιμο!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2:
BELZEBOYLIS
01/03/2006, 11:31
Bartal - Σωστός !!!
City fly -Θυμήσου τι είχε γίνει με τις ταυτότητες …Τα λάβαρα τις επανάστασης σήκωσαν !!!! Ήμαρτον πια !!! Αν είχαν και την εξουσία , θα ήταν πολύ χειρότερα …..:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορει να ειναι προσβλητικο, ειναι πιθανο προς...κοψιμο!!!
ναι αλλά με βάση αυτό
(και αφορμή)
καταλήγουμε στην έννοια του "πολιτικά ορθού" και γίνεται απλά μπάχαλο
ή αποστείρωση ή κινδυνεύει να κακοχαρακτηριστεί το οτιδήποτε και φτάνει να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας
θα φτάσει (αν δεν έχει φτάσει σε κάποια μέρη ήδη) η ώρα που θα φοβάσαι και να κοιτάξεις ό,τι θεωρέιται μειονεκτούσα ομάδα χωρίς να ρισκάρεις να κατηγορηθείς για ρατσισμό ή άλλο σχετικό
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ναι αλλά με βάση αυτό
(και αφορμή)
καταλήγουμε στην έννοια του "πολιτικά ορθού" και γίνεται απλά μπάχαλο
ή αποστείρωση ή κινδυνεύει να κακοχαρακτηριστεί το οτιδήποτε και φτάνει να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας
θα φτάσει (αν δεν έχει φτάσει σε κάποια μέρη ήδη) η ώρα που θα φοβάσαι και να κοιτάξεις ό,τι θεωρέιται μειονεκτούσα ομάδα χωρίς να ρισκάρεις να κατηγορηθείς για ρατσισμό ή άλλο σχετικό
Μανωλιο, εγω προσωπικα δεν εχω τετοια προβληματα, ομως εχω ενα πολυ "υποτυπωδη" κανονα: (ξερω οτι μαλλον ανοιγω μεγαλη συζητηση αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου) κανω οτι θελω να μου κανουν. (γνωστος και ως χρυσος κανονας...)
και δεν νομιζω οτι ειναι θεμα αποστειρωσης αλλα σεβασμου ως προς τα δικαιωματα του καθενος. αν δηλαδη ησουν μουσουλμανος θα σε ευχαριστουσε η κομενη φωτο (αν την προλαβες...) ?
και στην τελικη, ας εμπαινε (με μικροτερο ρισκο) στις διαμαχες... εγω ΔΕΝ το θεωρησα ουτε δευτερολεπτο ως ανεκδοτο, και ας μην ειμαι μουσουλμανος... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Μανωλιο, εγω προσωπικα δεν εχω τετοια προβληματα, ομως εχω ενα πολυ "υποτυπωδη" κανονα: (ξερω οτι μαλλον ανοιγω μεγαλη συζητηση αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου) κανω οτι θελω να μου κανουν. (γνωστος και ως χρυσος κανονας...)
και δεν νομιζω οτι ειναι θεμα αποστειρωσης αλλα σεβασμου ως προς τα δικαιωματα του καθενος. αν δηλαδη ησουν μουσουλμανος θα σε ευχαριστουσε η κομενη φωτο (αν την προλαβες...) ?
και στην τελικη, ας εμπαινε (με μικροτερο ρισκο) στις διαμαχες... εγω ΔΕΝ το θεωρησα ουτε δευτερολεπτο ως ανεκδοτο, και ας μην ειμαι μουσουλμανος... :winka:
καταρχήν δεν απάντηαα προσωπικά
έπειτα συμφωνώ με το χρυσό κανόνα που αναφέρεις
και συνεχίζω πάλι μιλώντας γενικά
απλά αναφέρω, και είναι μεγάλη συζήτηση ότι η όλη λογική του πολιτικά ορθού καταντάει τουλάχιστον υπερβολική και προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται χειρότερη από αυτό που πάει να προστατεύσει
ο μουσουλμάνος δηλαδή που τον προσβάλανε τα σκίτσα που το πολύ πολύ να ήταν ατυχής σάτιρα και τίποτα παραπάνω αντιδρά πολιτισμένα όταν βγαίνει μαζικά στους δρόμους, καταστρέφει και σκοτώνει και εκδίδει εντολές δολοφονίας των σκιτσογράφων είναι εντάξει;
γενικά με εκνευρίζουν αφάνταστα όλοι όσοι κρύβονται πίσω από την ταμπέλα μιας μειονεκτούσας ομάδας και διεκδικούν πλεονεκτήματα και διαυκολύνσεις επειδή είναι μέλη αυτής της ομάδας.
ή, και κυρίως, αυτοί που είναι προκατειλημένοι και θεωρούν ότι τους υποτιμάς για αυτό το λόγο
δεν είναι έτσι τα πράγματα.
ισότητα πχ δε σημαίνει κάνω μια δουλειά και βάζω μέσα 50 άντρες και 50 γυναίκες, ισότητα σημαίνει θέλω 100 άτομα και έχω χ κριτήρια με τα οποία αξιολογώ όλους τους υποψήφιους και παίρνω αυτούς που θεωρώ καλύτερους με τα κριτήρια που έχω καθορίσει εκ των προτέρων, αν τύχει να είναι 100 άντρες έχει καλώς αν είναι 100 γυναίκες πάλι έχει καλώς.
ισότητα θα πει συμπεριφέρομαι με τον χρυσό κανόνα που ανέφερες σε όλους έτσι; με βάση αυτό μπορεί να είμαι σκληρός σε κάποιον που τυχαίνει να είναι και μαύρος (ας πούμε) έστω λοιπόν ότι τον πλακώνω στα χαστούκια για κάτι που έκανε και έχω δίκιο, αν βγει αυτός και πει ότι τον έδειρα επειδή είναι μαύρος είμαι εγώ ρατσιστής, όχι βέβαια, αλλά μπορεί να χαρακτηριστής τέτοιος εν τέλει
ισότητα ξέρετε τι σημαίνει
σημαίνει ότι δεν ασχολείται κανείς και πότε (επικριτικά εννοώ) με την όποια διαφορετικότητα του άλλου και οι συμπεριφορές προσκύπτουν από το χαρακτήρα των ανθρώπων.
ισότητα μπορεί να είναι να σου ζητήσουν να κατατάξεις τους φιλους σου με βάση το χρώμα τους και να μην μπορείς να το κάνεις και όχι γιατί δεν είσαι παρατηρητικός αλλά γιατί ποτέ δεν έδωσες σημασία σε αυτό
Υ.Γ. κάποιος μπορεί να καταλάβει από όλα αυτά ότι έχω κάτι με τους μουσουλμάνους γιατί η φράση "ο μουσουλμάνος δηλαδή που τον προσβάλανε τα σκίτσα" ίσως να μην είναι πολύ 'ευγενική'. Ποιος είναι ο κομπλεξαρισμένος σε αυτήν την περίπτωση; Υπάρχει, ελέω πολιτικής ορθότητας, τεράστια σύγχηση ανάμεσα στο χρησιμοποιω ένα επίθετο για να περιγράψω κάποιον και στο για να τον χαρακτηρίσω αρνητικά
Motoulis
01/03/2006, 14:17
Τελικά το έχω παθει το Αλτσχαϊμερ......δεν εξηγειται αλλιώς . Ποιά φώτο λετε ρε?
εγώ μια ανακοίνωση διάβασα που ζηταγαν και καλά συγνώμη (κοροϊδευτιά) για όλες τις παροχές που τους παρείχαν τόσα χρόνια κλπ. και τέλος ενα αντε γαμηθείτε (μην μου πει κανένας γιατί δεν εγραψα μαμηθειτε περνάει το fuck you και δεν περνάει το ελληνικό) θυμάμαι.......
Απαντήστε μου γιατί θα τρελαθώ απαντάω σε άλλο ποστ? εχω χαζεψει εντελώς ? φταινε μάλλον τα οκτάνια που είχα πιεί μικρός για πορτοκαλάδα........:wave2:
http://www.danishmuhammedcartoons.com/
και ΟΧΙ, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να κοπει το post μου.
(Η σελιδα ειναι τουλαχιστον παιδαριωδης...)
Λοιπον για να βαλω τα πραματα στη θεση τους !!
Η φωτογραφια καλως κοπηκε αν το δειτε το θεμα σε στυλ ρατσιστικο παμφλετο κλπ κλπ !!!
Εγω την εβαλα για να δειτε τη γελοιοτητα της ιστοριας που προεκυψε απο μερικα σκιτσα αλλα και να καταλαβετε τι σημαινει φανατισμος και υποδουλωση αν το καθε βιβλιο που βγαινει κανει το κοσμο να σφαζεται !!!
Αυτα...
:wave2: :wave2:
Motoulis
01/03/2006, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Λοιπον για να βαλω τα πραματα στη θεση τους !!
Η φωτογραφια καλως κοπηκε αν το δειτε το θεμα σε στυλ ρατσιστικο παμφλετο κλπ κλπ !!!
Εγω την εβαλα για να δειτε τη γελοιοτητα της ιστοριας που προεκυψε απο μερικα σκιτσα αλλα και να καταλαβετε τι σημαινει φανατισμος και υποδουλωση αν το καθε βιβλιο που βγαινει κανει το κοσμο να σφαζεται !!!
Αυτα...
:wave2: :wave2:
Εγώ γιατί δεν είδα φώτο αλλα μια ανακοίνωση? Είναι σοβαρό αυτό που μου συμβαίνει????????
Ρε απαντήστε μου το ΄χω χάσει?:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Εγώ γιατί δεν είδα φώτο αλλα μια ανακοίνωση? Είναι σοβαρό αυτό που μου συμβαίνει????????
Ρε απαντήστε μου το ΄χω χάσει?:sad:
Κοπηκε γιατι θα μας την επεφτε ο αραβας παλι και θα ψαχναμε τα ποσταλια !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: