PDA

View Full Version : Ποτε θα κανει ξαστερια???

saki_tsan
28/02/2006, 13:11
..Εχει ενα κωλοκαιρο ρε παιδια τις τελευταιες μερες εδω στη Θεσσαλονικη,τι να πω! :mad: Δεν ξερω αν ειστε πιο τυχεροι νοτιοτερα αλλα εδω απ'το ψιλοβρωχο μας παει συννεφια,μετα ξανα βροχη και δε συμαζευεται..! :( Κ μου χαλαει ολη τη διαθεση καθως ειμαι παιδι του Ηλιου :sun: αλλα και επειδη αναγκαζομαι να πηγαινω στη σχολη μου με κουτι... :mad: :bawl: :mad:

Αν και εχω δει κατι σχετικο στα Ταξιδιωτικα,αλλα δε θυμαμαι που ακριβως,ξερει κανεις κανενα site με μετεορολογικες προβλεψεις??
Να δω ποτε θα εχει καιρο για βολτουλες με τη μηχανη... :cool: :beer: :wave2:

saki_tsan
28/02/2006, 13:14
Ωπ,σορρυ! Στις γενικες ηθελα να το βαλω... τεσπα :wave2:

SUPERMARIO
28/02/2006, 20:30
www.meteo.gr tha vreis ta panta kai to koufo einai oti peftoun mesa oi mpagasides:wave2:

saki_tsan
28/02/2006, 21:17
Ευχαριστω πολυ φιλε! :wave2:

FestoNero
01/03/2006, 00:14
Εμεις εδω κατω Αθηνα ποντως εχουμε χαρα θεου.. Φυσαει λιγακι αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.. Και θερμοκρασιες εχουμε κ ηλιο.. Μονο οταν νυχτωνει ριχνει μια ψιχαλα αλλα ολα καλα..

saki_tsan
01/03/2006, 02:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Εμεις εδω κατω Αθηνα ποντως εχουμε χαρα θεου.. Φυσαει λιγακι αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.. Και θερμοκρασιες εχουμε κ ηλιο.. Μονο οταν νυχτωνει ριχνει μια ψιχαλα αλλα ολα καλα..

Ε,αυτο ειναι ρε παιδι μου,Νοτος αθανατος! Καλη και η ψιχαλα,αλλα καλο ειναι αν ειναι να πεσει να πεσει βραδυ! Τυχεροι... :wave2: