PDA

View Full Version : ΘΕΜΟΣ Rulez

AFTER
28/02/2006, 19:37
Ετσι απλα

+10000000000000000000 στον Θεμο, γιατι ειναι και μ@μω τα παιδια

Μαζι σου :beer:

38983

adam_tsouk
28/02/2006, 19:38
Που θα πάει οεο??

:D

AFTER
28/02/2006, 19:38
:beer:

38984

AFTER
28/02/2006, 19:39
Σηκωσε το Θεμο

38985

AFTER
28/02/2006, 19:40
Το τιμημενο

38986

AFTER
28/02/2006, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Που θα πάει οεο??

Ποτε προλαβες και απαντησες ρε Αρχι-Σπαμερ?

:lol: :rotflmao:

adam_tsouk
28/02/2006, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ποτε προλαβες και απαντησες ρε Αρχι-Σπαμερ?

:lol: :rotflmao:

ουστ ρε!

:lol:

iLia
28/02/2006, 20:15
Hahahaaa..foveres oi photo..kai foveros ki o 8emos ;)

Xlitos
28/02/2006, 20:23
Που θα πάει οεο??

σ αυτούς που θα του δίνουν πιο πολλά φράγκα..

έκανε ότι κάνουμε όλοι λίγο πολύ...δεν μας αρέσει εδώ?Πιέζουμε για απόλυση για να βγούμε κερδισμένοι.. :D και γι αυτόν ήταν ΠΟΛΥ ευκολο να το κάνει όχι γιατί είναι μάγκας ή έξυπνος αλλά λόγω της δουλειάς του.

(δεν είμαι μέσα στα πράγματα για να ξέρω,υποθέσεις κάνω) :D

dras.
28/02/2006, 20:40
re pedia matheta ti egine pou tha pai o themos ?

adam_tsouk
28/02/2006, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
σ αυτούς που θα του δίνουν πιο πολλά φράγκα..

έκανε ότι κάνουμε όλοι λίγο πολύ...δεν μας αρέσει εδώ?Πιέζουμε για απόλυση για να βγούμε κερδισμένοι.. :D και γι αυτόν ήταν ΠΟΛΥ ευκολο να το κάνει όχι γιατί είναι μάγκας ή έξυπνος αλλά λόγω της δουλειάς του.

(δεν είμαι μέσα στα πράγματα για να ξέρω,υποθέσεις κάνω) :D

εγώ το λέω ΜΑΓΚΙΑ.....

θέλανε να φύγει, ήθελε να τον διώξουν... :winka:

Xlitos
28/02/2006, 20:55

θέλανε να φύγει, ήθελε να τον διώξουν... :winka:

αν είναι έτσι ναι..αν είναι ''ήθελε να τον διώξουν,θέλανε να φύγει... '' αλλάζει το πράγμα.

adam_tsouk
28/02/2006, 20:59
αν είναι έτσι ναι..αν είναι ''ήθελε να τον διώξουν,θέλανε να φύγει... '' αλλάζει το πράγμα.

μπΟΥρδευτηκα! :rotflmao:

βασικά ακούγεται και κάτι για συμβόλαιο με ΑΝΤ1 αλλά.... δεν ασχολουμαι... :winka:

Xlitos
28/02/2006, 21:02

βασικά ακούγεται και κάτι για συμβόλαιο με ΑΝΤ1 αλλά.... δεν ασχολουμαι... :winka:

ούτε εγώ..δεν πα να γ...θούνε στην τελική. :lol:

adam_tsouk
28/02/2006, 21:04
ούτε εγώ..δεν πα να γ...θούνε στην τελική. :lol:

αμ πως....... μήπως θα φάμε από τα εκατομμύρια της μεταγραφής.....

(αλλα άμα πάρει τ'αυτι σου τπτ, ρίξε και καμιά πληροφορία από δω ε; ):lol: :lol: :lol:

Xlitos
28/02/2006, 21:05
:lol:

morpheus
01/03/2006, 08:34
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τις "εκδηλώσεις λατρείας" από fans ενός ατόμου που σε μια νύχτα με την μεταγραφή του θα βγάλει περισσότερα χρήματα από το άθροισμα των αναμενόμενων μισθών μου για τα επόμενα 20 χρόνια (κ με 14 μισθά τον χρόνο), πουλώντας σαν προϊόν ένα "χιούμορ" που πολλές φορές (αν όχι όλες) είναι κατώτερο από το καθημερινό χιούμορ που καταγράφεται σε διάφορα posts πολλών φίλων εδώ μέσα...

... εκτός αν εσείς παίρνετε περισσότερα για να post-άρετε εδώ... :)

Λεωνίδας
01/03/2006, 08:37
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
[B]Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τις "εκδηλώσεις λατρείας" από fans ενός ατόμου που σε μια νύχτα με την μεταγραφή του θα βγάλει περισσότερα χρήματα από το άθροισμα των αναμενόμενων μισθών μου για τα επόμενα 20 χρόνια (κ με 14 μισθά τον χρόνο), πουλώντας σαν προϊόν ένα "χιούμορ" που πολλές φορές (αν όχι όλες) είναι κατώτερο από το καθημερινό χιούμορ που καταγράφεται σε διάφορα posts πολλών φίλων εδώ μέσα...

... εκτός αν εσείς παίρνετε περισσότερα γι

Ο gcrook μόνο :rotflmao:

a123xxsp
01/03/2006, 09:57
τουλάχιστον να πάρει εκπομπή λίγο νωρίτερα να ξαγρυπνάμε...

koutroulis
01/03/2006, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τις "εκδηλώσεις λατρείας" από fans ενός ατόμου που σε μια νύχτα με την μεταγραφή του θα βγάλει περισσότερα χρήματα από το άθροισμα των αναμενόμενων μισθών μου για τα επόμενα 20 χρόνια (κ με 14 μισθά τον χρόνο), πουλώντας σαν προϊόν ένα "χιούμορ" που πολλές φορές (αν όχι όλες) είναι κατώτερο από το καθημερινό χιούμορ που καταγράφεται σε διάφορα posts πολλών φίλων εδώ μέσα...

+1

για τα λεφτά

δεν σχολιάζω το χιούμορ των συμφορουμιτών

:wave2:

GyPsy
01/03/2006, 10:29

Εμένα ρε φίλε,sorry κιολας μιας και δεν γνωριζόμαστε,

αυτό μου φαίνεται για κομπλεξισμός....

Τι παει να πει "Παίρνει γερά φράγκα" αυτό μας κάνει διαφορετικούς?

Σε κάνει καλύτερό του ή χειρότερό του?

Ο άνθρωπος καλά κάνει και τα παίρνει αφού του τα δίνουν...

Αφου είναι δημόσιο πρόσωπο aka media man έχουμε όλο το δικαίωμα να τον κρίνουμε καλά ή κακά,ένας λόγος που τα παίρνει είναι αυτός....

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά αυτά τα κλισέ

"Δεν μας γ....μεί και αυτός επειδη παίρνει γαμω τα φράγκα"

δεν μου κάνουν πλέον.Μεγάλωσα....

Μετα Τιμης

ο Γύφτος της Γειτονιάς σας...

lampros_fazer
01/03/2006, 10:54
Που θα πάει οεο??

ΑΝΤ1 καρφί...

Boxer
01/03/2006, 11:23
Εμενα παντως με καλυπτει η θεση του Χατζηνικολαου ο οποιος αν και υπεπεσε σε ατοπημα το προηγουμενο σαββατοκυριακο το παραδεχθηκε δημοσια , αλλα ο θεμος κραταγε μουτρα ολο αυτο το διαστημα (γιατι αραγε ;).

Και τελος εχω αηδιασει με αυτους οι οποιοι με προσχημα την σατιρα κραζουν αυτους με τους οποιους εχουν προσωπικα.Βλεπε θεμος , λαζοπουλος ο οποιος γεμιζει ολη την εκπομπη με κουγια.

morpheus
01/03/2006, 11:48
Gypsy, να τα πάρει ο γιατρός που έβαλε 32 εκατοστά μόσχευμα κοιλιακή αορτή κ έζησε ένας άνθρωπος άλλα 30 χρόνια να πω 'ντάξει...

...να τα "πιάνουν" όμως τέτοια τυπάκια είναι το λιγότερο κοινωνική πρόκληση. Πες το και "κόμπλεξ", αλλά όταν όλοι αρχίσουν να σκέφτονται "αφού κλέβει/κοροϊδεύει/απατά ο διπλανός γιατί να μην το κάνω κι εγώ" τότε θα έχουμε πραγματικό πρόβλημα.

lampros_fazer
01/03/2006, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Και τελος εχω αηδιασει με αυτους οι οποιοι με προσχημα την σατιρα κραζουν αυτους με τους οποιους εχουν προσωπικα.Βλεπε θεμος , λαζοπουλος ο οποιος γεμιζει ολη την εκπομπη με κουγια.

+1000
αν και το Θέμο δεν θα τον έβαζα σε αυτή την κατηγορία...προσωπική γνώμη..

adam_tsouk
01/03/2006, 12:19
Gypsy, να τα πάρει ο γιατρός που έβαλε 32 εκατοστά μόσχευμα κοιλιακή αορτή κ έζησε ένας άνθρωπος άλλα 30 χρόνια να πω 'ντάξει...

...να τα "πιάνουν" όμως τέτοια τυπάκια είναι το λιγότερο κοινωνική πρόκληση. Πες το και "κόμπλεξ", αλλά όταν όλοι αρχίσουν να σκέφτονται "αφού κλέβει/κοροϊδεύει/απατά ο διπλανός γιατί να μην το κάνω κι εγώ" τότε θα έχουμε πραγματικό πρόβλημα.

ο γιατρός ΄παίρνει πολύ περισσότερα και μάυρα....

Και στη λογική "σώζει ζωές" όσο και αν συμφωνώ δεν μπορώ να κάνω αντιστοίχιση....

GyPsy
01/03/2006, 12:25

Δεν κλέβει ρε μάστορα,ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ,αυτό προσπαθώ να σου πω...

Δηλαδή οι τραγουδιστές που βγάζουν τόσα,και αυτοι κλέφτες είναι?

αφού τόσο είναι η ταρίφα στο χώρο....

morpheus
01/03/2006, 12:27
ο γιατρός ΄παίρνει πολύ περισσότερα και μάυρα....

Και στη λογική "σώζει ζωές" όσο και αν συμφωνώ δεν μπορώ να κάνω αντιστοίχιση....

Λοιπόν, γιατρός (διευθυντής κλινικής, σε γνωστό δημ. νοσοκομείο) για την παραπάνω επέμβαση έχει πάρει μαύρα 700.000 δρχ., κάτσε να δεις πόσα θα πάρει ο Θέμος για να πάει στον ΑΝΤ1 (αν δεν τα έχει πάρει ήδη πριν αρχίσει το δήθεν σκηνικό...)

morpheus
01/03/2006, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Δεν κλέβει ρε μάστορα,ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ,αυτό προσπαθώ να σου πω...

Δηλαδή οι τραγουδιστές που βγάζουν τόσα,και αυτοι κλέφτες είναι?

αφού τόσο είναι η ταρίφα στο χώρο....

δεν λέω ότι τα κλέβει αυτός, λέω για τον τρόπο σκέψης προκειμένου να "ισοσκελιστεί" η κοινωνική αδικία...

zolotas
03/03/2006, 23:45
δεν λέω ότι τα κλέβει αυτός, λέω για τον τρόπο σκέψης προκειμένου να "ισοσκελιστεί" η κοινωνική αδικία...

αν δεν βαρουσαν τα μηχανακια AGB κοκκινο ,θα πουλουσε καφεδες στο κυλικειο.Αρα δεν κατηγορω τον θεμο ασχετα αν δεν τον γουσταρω.

φταινε αυτοι που καθονται και τον βλεπουν οπως και τον μικρουτσικο αλλα σκεψου ....... γιατι τον βλεπουν???

ελλειψη επικοινωνιας ,τεχνολογια μοναξιας,μια T.V ο καθενας στο δωματιο,για να βγεις εξω θες 20Ε στην ξεφτιλα και ο χαζεμενος απο τα σκουπιδια κοσμακης καθεται και λιωνει μπροστα στο κουτι.......αλλα ο ηθικος αυτουργος ειναι γνωστος,αφου η πλυση μυαλου καλα κρατει

LanosXR125
04/03/2006, 01:54
Tha simphwnisw me ton apo panw filo giati otan den exeis ti na kaneis mia den exeis mixani mia brexei kai mia auto pou eipe me to 20euro apo to na dw kathe skoupidi ellinikis paragwgis kai kathe amerikLania tainia protimo na dw ton themo pou tha kraksei kai pola dimosia kathikia pou zoun eis baros mou xwris na me rwtisoun!!!! gia auto kai lew Themos Must kai perissoteres wres ti bdomada!!!:D

akaposto
04/03/2006, 07:49
αφού του τα δίνουν,καλά κάνει και
τα παίρνει.απλό.
αν δεν τον θέλουν μην τον πληρώνουν.
αν δεν τον ήθελαν να τον έβγαζαν στο δελτίο συνέχεια,για να το σπρώξει.
και το άκυρο ότι ο θέμος
φτιάχτηκε όταν ξεκίνησε το όλα.
δεν παίζει.
προσωπικά βρίσκω τα γραπτά του
πολύ καλύτερα απο την εκπομπή.
εδώ τόσοι και τόσοι δήθεν τα πιάνουν
απο την ερτ,και κανείς δεν έχει πρόβλημα,
στο που πετάει τα λεφτά του ο κοντομηνάς/κυριακού κτλ χαλαστήκαμε?

το παράξενο βέβαια είναι ότι ο μάκης
το έκανε γαργάρα...
πολύ περίεργο
(άσε τον λαζόπουλο)

airamhag
04/03/2006, 08:16
μπΟΥρδευτηκα! :rotflmao:

den asxolise , den asxolise ...alla olo sxolia eisai ...:lol: :lol:

airamhag
04/03/2006, 08:29

Diladi einai kalitero pou ladonontai oi giatroi ?

Ti na kanoume pou h TV exei olo to xrhma..

airamhag
04/03/2006, 08:33
Λοιπόν, γιατρός (διευθυντής κλινικής, σε γνωστό δημ. νοσοκομείο) για την παραπάνω επέμβαση έχει πάρει μαύρα 700.000 δρχ., κάτσε να δεις πόσα θα πάρει ο Θέμος για να πάει στον ΑΝΤ1 (αν δεν τα έχει πάρει ήδη πριν αρχίσει το δήθεν σκηνικό...)

Den me enoxlei posa tha parei o Themos..stin teliki se idiotiki etaireia douleuei ..

Me enoxloun omos oi apaideytoi ekpaideytikoi,
Oi asxetoi giatriskoi pou to paizoun ntibes epeidi ebalan thn aspri mplouzitsa
Olo to sustima pou suntirei dimosious upallilous gia na ta xinoun,

kai OLA ayta bgainoun apo thn tsepi mou .

airamhag
04/03/2006, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
αν δεν βαρουσαν τα μηχανακια AGB κοκκινο ,θα πουλουσε καφεδες στο κυλικειο.Αρα δεν κατηγορω τον θεμο ασχετα αν δεν τον γουσταρω.

φταινε αυτοι που καθονται και τον βλεπουν οπως και τον μικρουτσικο αλλα σκεψου ....... γιατι τον βλεπουν???

ελλειψη επικοινωνιας ,τεχνολογια μοναξιας,μια T.V ο καθενας στο δωματιο,για να βγεις εξω θες 20Ε στην ξεφτιλα και ο χαζεμενος απο τα σκουπιδια κοσμακης καθεται και λιωνει μπροστα στο κουτι.......αλλα ο ηθικος αυτουργος ειναι γνωστος,αφου η πλυση μυαλου καλα κρατει

Panta uparxei kati to diaforetiko.Ginetai kai na pernas kala k na bgazeis lefta..k isos perissotera apo oti mporeis na fadastes