View Full Version : Τι πρεπει να κανω για.....
....χεχε
Παιδια ειναι επιτακτικη αναγκη για μενα (1.70-70κιλα) να χαμηλωσω το Ζ750 ωστε να παταω με ολο το πελμα ταυτοχρονα και στα 2 ποδια με καθετη μηχανη.
Ξερω οτι ακουγεται περιεργο αλλα εχω αποκτησα προβλημα στον αριστερο γοφο με αποτελεσμα να μην μπορω πλεον να στηριχτω σωστα στο αριστερο ποδι.
Η πισω αναρτηση εχει μαμα ρυθμισεις (2-4).
Ο μηχανικος μου λεει να μην το κανω γιατι αλλαζει η γεωμετρια.
Στην περιπτωση που η αλλαγη ρυθμισης στην πισω αναρτηση δεν κανει τπτ,παιζει και αλλαγη σελλας με αφτερμαρκετ, ωστε ο κολ..ς μου να ειναι 1-2 cm χαμηλοτερα?
Δωστε μου τα φωτα σας.
Γερασα γμτ και ποναω...:a024: :a024:
Αρχικά δημιουργήθηκε από emankov
Γερασα γμτ και ποναω...:a024: :a024:
Ου γαρ έρχεται μόνον, καλέ μου άνθρωπε...
:lol: :rotflmao: :lol:
Οι αναρτήσεις μπορούν να χαμηλώσουν με διάφορους τρόπους (σωστούς ή λανθασμένους...) αλλά δοκίμασε πρώτα με την σέλα !!
Δεν ξέρω τι περιθώριο "σκαψίματος" έχει, αλλά αν την "μαζέψεις" από το πλάι λίγο, θα μπορείς να πατάς με τα πόδια πιο κλειστά (άρα και πιο όρθιος..).
:wave2: :beer: :wave2:
υπαρχει μια σελα καπου την ειδα που ειναι και πιο στενη και πιο χαμηλη corbin λεγεται...
δε ξερω ποσο κανει ομως....
να την βρηκα
http://www.corbin.com/kawasaki/z1000.shtml
νομιζω καποιος ειχε βαλει και τα στοιχεια του αντιπροσωπου στην Αθηνα
ωχ αμαν..
η μοτοροδα φερνει σελες corbin....ξερετε τιμη??
κρατηθειτε...350 Γιουρια (μονο του οδηγου)
ποναει και ο κολ..μου τωρα...:uplate:
crazykiller
01/03/2006, 19:24
Παίζουν πολύ συχνά μεταχειρισμένες στο ebay. με 200 γιούργια το πολύ.
zoropatra
01/03/2006, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από emankov
ωχ αμαν..
η μοτοροδα φερνει σελες corbin....ξερετε τιμη??
κρατηθειτε...350 Γιουρια (μονο του οδηγου)
ποναει και ο κολ..μου τωρα...:uplate:
σορι ρε φιλε αλλα με τετοιο ποσο θα κοιτουσα να σταματαω σε πεζοδρομιο!!!!!:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
σορι ρε φιλε αλλα με τετοιο ποσο θα κοιτουσα να σταματαω σε πεζοδρομιο!!!!!:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!
Οντος!
Παντος η λυση λαμακια στο μοχλικο παιζει?
Δλδ, εχω δει λαμακια για ψηλωμα του κωλου (της μηχανης και κατα προεκταση και του δικου σου), αλλα το αναποδο δεν ξερω αν παιζει. Παντος σιγουρα μπορεις να φτιαξεις (να σου φτιαξουν δλδ).
Μπαινεις σε διαδικασια, και σιγουρα θα σου αλλαξει την γεωμετρια.
Αυτ(ι)α...
:beer:
οπως ειπε ο ολντ παραπανω..... μη παιζετε με τις αναρτησεις...
θα γινει το μηχανακι σας σα HONDA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: