Σύνδεση

View Full Version : ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΜΗΧΑΝΗΣ

GTZ750
01/03/2006, 19:41
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΕΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!!!

ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!!

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΙΣ:

Α-HELLAS ME 833 ΕΥΡΟ
http://www.ahellas.gr/greek/ProductList.asp?CatID=1&CatPosition=0&pg=6&SearchTXT=

39169

GTZ750
01/03/2006, 19:42
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΕ 1000 ΕΥΡΟ

http://www.savvas.com.gr/products3.php?lang=1&theid=3&the1id=52&catt=%D4%F1%DD%C0%EB%E5%F1%F2&cat=%C3%E9%E1%20%CC%EF%F4%EF%F3%F5%EA%EB%DD%F4%E5%F2

(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ)

GTZ750
01/03/2006, 19:43
ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ 650 ΕΥΡΟ!!http://www.stavropoulostrailers.com/trailersc.html

GTZ750
01/03/2006, 19:45
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ???

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΙΛΕΡ??

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ???

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!:wave2: :wave2: :wave2:

Tigas
01/03/2006, 23:16
Τα ίδια είναι σε όλους.
Ο πιο φθηνός είναι ο Σταυροπουλος αλλά τα 650 είναι χωρις φρενα που σου είπε και είναι απαραίτητα.
Ο πιο ακριβός με διαφορά ήταν ο Σαββας και σε τρειλερ και σε κοτσαδόρο.

Στον Σταυρόπουλο με 130 ευρό τοποθετημένος για οποιοδήποτε ιχ.

Πρίν κανα μήνα τα γύρισα όλα με τον Mitsos1 και πήραμε προσφορές.

Όσο για τον χρόνο παραδοσης τους είναι 2-3 εργασιμες.

Μήτσος1
01/03/2006, 23:45
Γιώργαρε το'χουμε ψάξει κι'εμείς το θέμα, και ύστερα από προσεκτική μελέτη, έχουμε καταλήξει στο Σταυρόπουλο.

Να προσέξεις τι άξονα θα βάλεις. Υπάρχουν 2 διαφορετικοί. Ο Κινέζικος, και ο Γερμανικός. Δε χρειάζεται να σου πω ποιός είναι καλύτερος (αλλά και ακριβότερος) ποιοτικά, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις. Παίζει πολύ μεγάλη σημασία αυτό, γιατί άμα είναι να πάρεις στο χέρι όλο τον άξονα μετά απο 5-10.000 χλμ, δε λέει.

Επίσης θα σου πρότεινα να βάλεις τροχούς 13", αντί για μικρότερους, γιατί έτσι ο κάθε τροχός κάνει λιγότερες περιστροφές σε σύγκριση με έναν 10" στα ίδια χιλιόμετρα/ώρα με ότι αυτό συνεπάγεται για την μακροζωία των ρουλεμάν των τροχών.

Βέβαια, και ίσως το πιο σημαντικό απ'όλα, είναι οτι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βάλεις αδρανειακό φρένο στο τρέηλερ. Δε θα ήθελες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να διπλώσει το τρέηλερ με 3 μηχανάκια των ?10.000+ το καθένα, στις στροφές του Μαλιακού, των Τεμπών, του Πλαταμώνα κλπ-κλπ-κλπ, από ένα πολύ μικρό φρεναρισματάκι στο βρεγμένο, ενώ παράλληλα δε θα θέλεις και ένα σετ τακάκια για τα μπροστινά φρένα του αυτοκινήτου σου ύστερα από κάθε track day. Πίστεψε με, τα ?300 που κάνουν τα φρένα, δεν αξίζουν τον κίνδυνο να μη τα βάλεις.

Τέλος (και ύστερα από 3 track day με αμάξι και τρέηλερ) θα σου πρότεινα να βάλεις και ένα μεγάλο κουτί στο τρέηλερ που θα βάζεις μέσα κράνη, μπότες, γάντια, φόρμες, μπιτόνια με βενζίνη και όλα τα συναφή. Δε φαντάζεσαι πόσο χώρο παίρνουν όλα αυτά μέσα σε ένα αμάξι. Ειδικά άμα πηγαίνετε 3 φίλοι για ένα ΠΣΚ μακριά από τη πόλη σας (που σημαίνει οτι θα έχετε και από άλλον έναν μικρό σάκο με καθημερινά ρούχα ο καθένας), καταλαβαίνεις οτι στο αμάξι μετά δε θα χωράει ούτε... σοκολατάκι !!! Οπότε... πρίν πεινάσουν μαγειρεύουν !!!

Φυσικά εννοείται οτι πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος τοποθέτησης του κοτσαδόρου (περίπου ?200), συν μια αύξηση 10% στο ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σου.

Capish ombre ??????

ΥΓ: Ετοιμάζεστε για τα Mugellα, και τις Imolες κι'εσείς ???

Tigas
01/03/2006, 23:48
Γιατί ποιος θα πάει MUggelo και δέν το ξέρουμε:rolleyes: :rolleyes:

gcrook
01/03/2006, 23:52
Συμπληρωνω οτι συν τοις αλλοις θα πρεπει να βγαλεις και αδεια για τον κοτσαδορο στο υπουργειο, αλλιως εισαι παρανομος.

Αρα καλυτερα με τρενο οπως καταλαβες.
Μη σου πω και οδικωςμε την μοτο:lol: :bawl: :lol: :bigcry: :lol:

Tigas
01/03/2006, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Συμπληρωνω οτι συν τοις αλλοις θα πρεπει να βγαλεις και αδεια για τον κοτσαδορο στο υπουργειο, αλλιως εισαι παρανομος.

Αρα καλυτερα με τρενο οπως καταλαβες.
Μη σου πω και οδικωςμε την μοτο:lol: :bawl: :lol: :bigcry: :lol:

Αυτός που θα σου βάλει τον κοτσαδόρο ασχολείτε και με την χαρτούρα ο αγοραστής δέν τραβάει κανένα ζόρι:D

Μήτσος1
02/03/2006, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Γιατί ποιος θα πάει MUggelo και δέν το ξέρουμε:rolleyes: :rolleyes:

Ε ξέρω άλλους 2 που θα πάνε μαζί μου...

nikos force
02/03/2006, 00:13
επειδη ενδιαφερομαι και εγω αμεσα για την αγορα τρειλερ να κανω μερικες ερωτησουλες?η τιμη του τρειλερ αλλαζει αναλογα με το ποσες μηχανες σηκωνει?δηλ με μια η δυο θεσεις ειναι φθηνοτερο?η λοη χαρτουρα με το κοτσαδορο συνεπαγεται και καποιο κοστος? αν ναι το ποσο των 200ευρω που προναφερατε καλυπτει και αυτα τα εξοδα?

kakricas
02/03/2006, 17:55
Για τσέκαρε καί τον WESTFALIA....www.westfalia-hellas.gr
Οι τιμές που γράφεις για Α-HELLAS καί ΣΑΒΒΑ είναι με φρένα?3 θέσιο για street ή για εντούρο?Γιατί του σταυρόπουλου που έβαλες είναι για 2 street καί 3 enduro!

Tigas
03/03/2006, 00:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyrotexnoyrgos
Για τσέκαρε καί τον WESTFALIA....www.westfalia-hellas.gr
Οι τιμές που γράφεις για Α-HELLAS καί ΣΑΒΒΑ είναι με φρένα?3 θέσιο για street ή για εντούρο?Γιατί του σταυρόπουλου που έβαλες είναι για 2 street καί 3 enduro!

Δέν έχει σημασία αν θα είναι εντουρο η ss για την τιμή του τρειλερ και η πιο φθηνη με φρενα απαναλαμβανω είναι στον Σταυρόπουλο με 13' τροχους γυρω στα 1200 ε.

Άν κάνει κανεις απο εσας τρειλερ μπορεί να πει τα σίδερα που έχουν εμπρος να τα κάνει βιδωτά έτσι ωστε άν αλλάξτε μηχανάκι να μην κολλάτε και ξεκωλατε τα σιδερα αλλά να τα κάνετε μια αλλαγή με εντουράδικα :cool:

Το μεγαλύτερο σε μέγεθος τρειλερ που είδαμε πάντως για 3 μηχανάκια ήταν στον Σαββα και το τρειλερ ήταν όλο βιδωτό και όχι κολητο όπως σε όλους τους άλλους.

GTZ750
04/03/2006, 18:38
κατσε γιατι μπερδευτικα!!!!

το αδρανιακο φρενο πως λειτουργει???

και για τα τριπλα που ρωτησα ειναι για τρεις εντουρο και δυο street!!
αυτο μου το ειπαν και οι τρεις!!

οσο για τους αξονες και τα φρενα δεν μου ειπαν τιποτα κανενας!!!
δηλαδη του σταυροπουλου με φρενα και τον καλο αξονα εχει 1200 ευρο???

ασχημο αυτο!!!
βγαινω τελειως εξω απο τον προυπολογισμο μου!!!

Μήτσος1
07/03/2006, 22:48
Το φρένο σε τρέηλερ είναι μόνο αδρανειακό και τίποτα άλλο. Ενεργοποιείται με τον κοτσαδόρο όταν αυτός πιέζει ένα κουμπί όταν το αυτοκίνητο φρενάρει, και όσο πιο δυνατά φρενάρει το αυτοκίνητο, τόσο πιο πολύ πιέζεται το φρένο.

Τα τρέλερ μπορούν να πάρουν 3 SS μηχανάκια κανονικά, και χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά πρέπει το αμάξι που θα σέρνει το τρέηλερ να έχει τη δύναμη να τραβήξει αξιοπρεπώς 800+ κιλά, γιατί αλλιώς... τσάμπα τα λεφτά !!!

Tigas
07/03/2006, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
κατσε γιατι μπερδευτικα!!!!

το αδρανιακο φρενο πως λειτουργει???

και για τα τριπλα που ρωτησα ειναι για τρεις εντουρο και δυο street!!
αυτο μου το ειπαν και οι τρεις!!

οσο για τους αξονες και τα φρενα δεν μου ειπαν τιποτα κανενας!!!
δηλαδη του σταυροπουλου με φρενα και τον καλο αξονα εχει 1200 ευρο???

ασχημο αυτο!!!
βγαινω τελειως εξω απο τον προυπολογισμο μου!!!

Λοιπόν έχουμε προσφορά και για πιο φθηνό τρειλερ, όταν αποφασίσετε με τον αεροπόρο να το φτιάξετε θα πάμε μαζί.
3 μηχανάκια κάτω απο χιλιάρικο οκ, ότι θες το τηλεφωνο μου το ξέρεις πάρε με.

puntix
07/11/2016, 22:01
ξεθαβω το θεμα και ερωτώ , εχω ενα golf 6 ,1400 tsi με 120 αλογα και θελω να αγοράσω ενα τρειλορ το οποίο να μπορώ να φορτώνω το κτμ 200 μου και να πηγαινω σε φιλικά εντουρο ή κατευθειαν στο βουνό, επίσεις θελω τα σιδερα που μπαινει η ρόδα να ειναι αποσπώμενα και να μπορώ να κουβαλήσβ και μπάζα ή χώμα για την αυλή μου ποιά ειναι η καλύτερη λύση για μένα και σε τι διαστάσεις; και αν γνωρίζετε κανεναν καλό μαστορα μηχανολογο που να μπορεί να φτιάξει κατι τέτοιο μέχρι θεσσαλονίκη και προς Εβρο γιατί είμαι απο κομοτηνη.

alex14
07/11/2016, 22:07
http://stavropoulostrailers.car.gr/trailers/view/5936241/

Αυτο εχω για ολες τις δουλειες

congate7
07/11/2016, 22:29

Τιμή θυμάσαι στο περίπου;

alex14
07/11/2016, 22:58
Τιμή θυμάσαι στο περίπου;

Πρεπει να πηγε κανα 800αρι εαν θυμαμαι καλα.

ionized
07/11/2016, 23:44
http://www.argogrammatikas.gr/en/trailer-trailor-baggage-sailing-boat-cartrailer-horse.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=75&category_id=1

τον γνωριζω προσωπικα αν θελεις να κανω μια ερωτηση

Space
08/11/2016, 08:22
για δές και τον Γιαννή

http://www.skoulikas.net/

harris_x
08/11/2016, 08:30
ξεθαβω το θεμα και ερωτώ , εχω ενα golf 6 ,1400 tsi με 120 αλογα και θελω να αγοράσω ενα τρειλορ το οποίο να μπορώ να φορτώνω το κτμ 200 μου και να πηγαινω σε φιλικά εντουρο ή κατευθειαν στο βουνό, επίσεις θελω τα σιδερα που μπαινει η ρόδα να ειναι αποσπώμενα και να μπορώ να κουβαλήσβ και μπάζα ή χώμα για την αυλή μου ποιά ειναι η καλύτερη λύση για μένα και σε τι διαστάσεις; και αν γνωρίζετε κανεναν καλό μαστορα μηχανολογο που να μπορεί να φτιάξει κατι τέτοιο μέχρι θεσσαλονίκη και προς Εβρο γιατί είμαι απο κομοτηνη.

αν θέλεις να είσαι νόμιμος θα πρέπει να προσέξεις η μεταφορική ικανότητα του τρέιλερ να μην είναι μεγαλύτερη από την ελκτική ικανότητα του αυτοκινήτου σου (προσοχή: υπάρχουν δύο τιμές, μια για τρέιλερ με φρένα και μία για χωρίς).

καλές αγορές :beer:

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
08/11/2016, 08:36
http://emiliostrailers.com/default.asp?pg=epikinonia

Δοκίμασε εδώ. Ανάποδα όμως το σκεφτεσαι.

Μπαγαζιερα θέλεις με δυνατότητα να (ανεβάζεις) και την μηχανή.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
08/11/2016, 08:43
κοιτα τις φωτο εδω για να παρης ιδεες. http://www.car.gr/classifieds/trailers/photos/5888143/

alex14
08/11/2016, 09:21
κοιτα τις φωτο εδω για να παρης ιδεες. http://www.car.gr/classifieds/trailers/photos/5888143/

Με αφορμη το παραπανω προσεχτε ιδιαιτερα τα θεματα πιστοποιησης/αδειων κτλ. Εχουν αλλαξει οι νομοι και θελει προσοχη εαν αγορασεις μεταχειρισμενο ή ιδιοκατασκευη.

puntix
08/11/2016, 15:38

Σημερα το πρωί μίλησα με τον Σταυρόπουλο για το συγκεκριμένο trailer του είπα για την δουλειά που το θέλω και η τιμή του ειναι 780 ευρώ + φ.π.α χωρίς φρένα "τα οποία μου είπε οτι απο την εμπιρεία του οτι δεν τα χρειάζομαι.." άλλα υπαρχει η δυνατότητα με 400 ευρώ να μπουν , αλλα ρε παιδιά χωρίς φρένα σε καμια κατηφόρα πηγαινοντας σε καμια διαδρομή για enduro δεν παιζει να γίνει καμια αναποδιά, τι λέτε και εσείς; Σκεφτομαι να το παραγγείλω με φρένα προσωπικά , και επίσεις στην τιμή υπαρχει και η ραμπα αλλα και το μερος που μπαινει η ρόδα (το σίδερο ) είναι αφαιρουμενο . Αυτά για οποιον ενδιαφέρεται , εμενα παντως μου άρεσε το συγκεκριμενο απο τις φωτογραφίες εσύ alex είσαι ευχαριστημένος , το έχεις με φρένα ή οχι;

alex14
08/11/2016, 16:00
Σημερα το πρωί μίλησα με τον Σταυρόπουλο για το συγκεκριμένο trailer του είπα για την δουλειά που το θέλω και η τιμή του ειναι 780 ευρώ + φ.π.α χωρίς φρένα "τα οποία μου είπε οτι απο την εμπιρεία του οτι δεν τα χρειάζομαι.." άλλα υπαρχει η δυνατότητα με 400 ευρώ να μπουν , αλλα ρε παιδιά χωρίς φρένα σε καμια κατηφόρα πηγαινοντας σε καμια διαδρομή για enduro δεν παιζει να γίνει καμια αναποδιά, τι λέτε και εσείς; Σκεφτομαι να το παραγγείλω με φρένα προσωπικά , και επίσεις στην τιμή υπαρχει και η ραμπα αλλα και το μερος που μπαινει η ρόδα (το σίδερο ) είναι αφαιρουμενο . Αυτά για οποιον ενδιαφέρεται , εμενα παντως μου άρεσε το συγκεκριμενο απο τις φωτογραφίες εσύ alex είσαι ευχαριστημένος , το έχεις με φρένα ή οχι;

Εγω το εχω χωρις φρενα. Βεβαια το αμαξι που το σερνει ειναι ενα παλιο διλιτρο vitara το οποιο δεν παιρνει ευκολα χαμπαρι το βαρος του τρειλερ. Γενικα ειναι πολυ καλοφτιαγμενο, δεν εχω παραπονο. Το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι λιγο βαρυ στους χειρισμους με τα χερια. Εαν ο χωρος που το παρκαρεις ειναι ευθεια δεν εχει προβλημα, εαν οχι θελει λιγο ζορι να το σπρωξεις.

puntix
08/11/2016, 16:09
δηλαδή το χρησιμοποιείς για να ανεβεις σε καμια πλαγιά/χωριό και να ξεκινήσεις καμια διαδρομή για να μην καταναλώνεις καυσιμα μεχρι να φτάσεις στο βουνό? Το λεω γιατί θελω να φορτώνω το μηχανακι και να πηγαινω κοντα στο βουνο γιατί ειναι διχρονο οπως καταλαβαίνεις , προτίνεις να το πάρω χωρίς φρένα δηλαδή δεν εχεις αντιμετωπίσει ποτέ καποιο πρόβλημα πχ να σου γυρίσει η καρότσα και τέτοια ;

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
08/11/2016, 16:14
φιλε μου χιλιαρικο για 200 κιλα μηχανη η 200 κιλα μπαζα ειναι ηπερβολικααααααααααααααααααααααα. μην παρασηρεσε με τα μισα και ποι κατω κανεις την δουλια σου. και ξανα λεω. μπαγαζιερα θελης με μια ραμπα για την μοτο. τοσο απλα.

puntix
08/11/2016, 16:15
φιλε μου χιλιαρικο για 200 κιλα μηχανη η 200 κιλα μπαζα ειναι ηπερβολικααααααααααααααααααααααα. μην παρασηρεσε με τα μισα και ποι κατω κανεις την δουλια σου. και ξανα λεω. μπαγαζιερα θελης με μια ραμπα για την μοτο. τοσο απλα.
ποιος ειπε για 200 κιλά φίλε μου 700 κιλα μπορει να κουβαλίσει το τρειλορ ανετα .
υ.π τι μπαγαζιερα; ανέβασε μια φωτογραφία να καταλαβω τι εννοεις εγώ μπαγαζιερα εχω στο 990 :D

virus
08/11/2016, 16:16
δεν ειχα ποτε θεμα ακομα και με 1100cc αμαξι. πολλα χρονια χωρις φρενα. το εντουρακι αντε ναναι 80 κιλα.

δεν θα πας και τερμα βουνο σε πλαγιες δεν υπαρχει λογος. μια χαρα σηκωνει το εντουρακι διαδρομες.

puntix
08/11/2016, 16:22
δεν ειχα ποτε θεμα ακομα και με 1100cc αμαξι. πολλα χρονια χωρις φρενα. το εντουρακι αντε ναναι 80 κιλα.

δεν θα πας και τερμα βουνο σε πλαγιες δεν υπαρχει λογος. μια χαρα σηκωνει το εντουρακι διαδρομες.

Εχεις δικιο είναι δεν ειναι 100 κιλά

alex14
08/11/2016, 16:22
δηλαδή το χρησιμοποιείς για να ανεβεις σε καμια πλαγιά/χωριό και να ξεκινήσεις καμια διαδρομή για να μην καταναλώνεις καυσιμα μεχρι να φτάσεις στο βουνό? Το λεω γιατί θελω να φορτώνω το μηχανακι και να πηγαινω κοντα στο βουνο γιατί ειναι διχρονο οπως καταλαβαίνεις , προτίνεις να το πάρω χωρίς φρένα δηλαδή δεν εχεις αντιμετωπίσει ποτέ καποιο πρόβλημα πχ να σου γυρίσει η καρότσα και τέτοια ;

Σπανια το χρησιμοποιω για να μεταφερω μηχανη. Συνηθως το χρησιμοποιω για αλλες δουλειες, γεωργικες επι το πλειστον.
Με τι αυτοκινητο θα το τραβας ? Εγω δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει να κατεβω 30% κατηφορα με κροκαλα για να δω πως θα συμπεριφερθει. Το τρειλερ γενικα θελει προσοχη.

puntix
08/11/2016, 16:25
Ενταξει δεν θα κατεβώ και κροκάλα , το αυτοκίνητο μου ειναι ενα golf 6 122 hp 1400cc

virus
08/11/2016, 16:27
ποιος ειπε για 200 κιλά φίλε μου 700 κιλα μπορει να κουβαλίσει το τρειλορ ανετα .

με 700 κιλα πας γυρευοντας μου φαινεται. 400 και πολλα σου ειναι.

καταρχην δεν σηκωνει η αναρτηση του τρειλορ τοσα κιλα
και δεν εχει το αμαξι τοση ελκτικη δυναμη. τι αμαξι εχεις;

alex14
08/11/2016, 16:29
Ενταξει δεν θα κατεβώ και κροκάλα , το αυτοκίνητο μου ειναι ενα golf 6 122 hp 1400cc

Μια χαρα, κανενα προβλημα. Εαν θυμαμαι καλα το συγκεκριμενο τρειλερ ειναι μεικτο 750 κιλα. Κοιτα με την VW την ικανοτητα ελξης του αυτοκινητου. Εαν ειναι λιγοτερη, το τρειλερ θα πρεπει να δηλωθει για λιγοτερα κιλα. Αυτο βεβαια θα στα πει λεπτομερως ο κατασκευαστης/πωλητης του τρειλερ.

puntix
08/11/2016, 16:29
Mα τόσο μου είπε ο ανθρωπος γύρω στα 650 κιλά αν δεν κανω λαθος δηλαδή με μισό τόνο μπαζα θα εχω πρόβλημα; Προτίνεις και εσύ κατί σε στυλ μπαγαζιερα που λεει και ο φίλος και ποια ειναι η διαφορά μπαγαζιέρας και τρειλορ?

sapila racing
08/11/2016, 18:50

Mα τόσο μου είπε ο ανθρωπος γύρω στα 650 κιλά αν δεν κανω λαθος δηλαδή με μισό τόνο μπαζα θα εχω πρόβλημα; Προτίνεις και εσύ κατί σε στυλ μπαγαζιερα που λεει και ο φίλος και ποια ειναι η διαφορά μπαγαζιέρας και τρειλορ?

Aυτό που σου έβαλε πιο πανω ο alex14 είναι μπαγκαζιέρα/τρειλερ 2 σε 1 και ειναι το καλύτερο για σένα απ οτι κατάλαβα.
Είναι μπαγκαζιέρα που κάνει και για μεταφορά μιας μοτό.
Μισός τόνος φόρτωμα μάλλον είναι οριακό βάρος, θα πρέπει να δείς τι ικανότητα έλξης έχει το αυτοκίνητο σου όπως σου είπαν.
Αλλο νούμερο με φρένα κι αλλο χωρίς.
Εγώ σε τρειλερ για 2 μοτο του ιδίου κατασκευαστή (χωρίς φρένα) φορτώνω 2 μοτό σύνολο περίπου 400 κιλά και παει μια χαρά αλλά δεν το έχω παει και σε πλαγιές!
Γύρω στα 150 κιλά ζυγίζει το δικό μου τρειλερ, η μπαγκαζιέρα σίγουρα είναι πιο βαριά.

puntix
08/11/2016, 19:17
γιαυτό ακριβώς ρώτησα και απο οτι βλεπω ναι λεει μπαγαζιερα.

puntix
10/11/2016, 19:28
Με πόσα χιλιόμετρα μπορώ να ταξιδεψω ,ωστε να το φέρω αδειο απο Αθηνα οδικός ;