View Full Version : KΡΑΝΟΣ Roof...γνωμη...?
TechnoPrisoner
01/03/2006, 20:56
Καλως σας βρηκα!!!
με ενδιαφερει η αγορα αυτου του κρανους
αν εχει καποιος να μου πει κατι για το συγκεκριμενο προιον θα ειμουν ευγνωμον...
Ευχαριστω Προκαταβολικα!!!
TechnoP.
adam_tsouk
01/03/2006, 21:04
εμένα γιατί δεν μου αρέσουνε; (και αυτή η τιμή μου κάνει ένα κάτι) :look:
πάρε κανα σοβαρό κράνος ρε συ...Arai Shoei OGK AGV τόσα καλά κράνη στην αγορά και θα βάλεις αυτή την πατάτα στο κεφάλι σου?Και δεν έχεις και κανα παπι,R6 έχεις..
catmaster
01/03/2006, 21:48
Νταξει περι ορεξεως ...
Αλλα να ρωτησω κατι??
Που ειναι οι αεραγωγοι ΟΕΟ??
Απο που παιρνει αερα το κεφαλι?Αφαιρειται η επενδυση??Περναει προδιαγραφες??
Αυτα...
:wave2: :wave2:
TechnoPrisoner
02/03/2006, 00:29
ναι...οντως....μαλλον....δεν ειναι αυτο που χρειαζομαι
ΑΛΛΑ.....απο design γαμ*ει κανονικα,ετσι????
λες κ θα πιλοταρεις το F16-R :)
μαλλον σε ARAI θα ψαξω κατι....
αυτα τα SCHUBERT πολυς ντορος....τι λετε?
το Limit up μου στο οικονομικο ειναι περιπου 300-400 Εuro.
ευχαριστω κ παλι!!!
diavasa se aggliko periodiko (makrohronio test) oti einai psilo mapa, o dimosiografos to pire gia tin shediasi alla leei arketo thoruvo kai tholwnei eukola ...epomenws den leei
LittleJohn
02/03/2006, 08:10
Αν θες πραγματικά καλό κράνος σε αυτό το στύλ τα Simpson είναι μονόδρομος....Ασε που με λίγο ψάξιμο στην αγορά κυκλοφορούν κάτι Simpson με ``τρελά`` γραφικά (όσοι θυμούνται το Predator θα καταλάβουν γιατί πράγμα μιλάω)...:evil: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
πάρε κανα σοβαρό κράνος ρε συ...Arai Shoei OGK AGV τόσα καλά κράνη στην αγορά και θα βάλεις αυτή την πατάτα στο κεφάλι σου?Και δεν έχεις και κανα παπι,R6 έχεις..
+1
San stratioths tou sto Starwars 8a eisai me ena tetoio aspro!:cry: oloidios:nono:
ase pou an pareis to mavro 8a eisai o Vader k 8a prokaleis ton tromo stous dromous:evil: :bawl:
opos eipan k ta alla paidia proteino kati pio normal.
:wave2: :wave2:
keep it real
gia des auto to arai, moiazei ligo me to roof hwris na einai kai polu akraio www.araihelmet-europe.com
des kai auto to site gia tetoiu tupou kranh www.designerhelmets.com
39222