PDA

View Full Version : ΠΡος όλες τις Anti Recycle οργανώσεις

01/03/2006, 21:02
αγαπητοί κύριοι .

:p

Το πολύ καλά οργανωμένο RCT group πλησιάζει ευτυχώς προς το τέλος του. Και όλα αυτά γιατί πριν στήσουν αυτή την καταστροφική μηχανή ανακύκλωσης του γέλιου :uplate: :uplate: ξεχάσαν να ελέγξουν την νομιμότητα του σήματός τους.

Έτσι το Green Dot που έχουν ως έμβλημα, και μάλιστα παραποιημένο, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και όλων των ομοίων εταιρειών της Ε.Ε και μόνο τα μέλη της έχουν το δικαίωμα να το χρησιμοποιούν.

Και προς απόδειξη αυτού:
http://www.herrco.gr/web/pages.fds?lang=1&page=27
Άρθρον 14.

Επομένως αναμένουμε την απολογία του Bartal και των υπολοίπων μελών του group πριν ξεκινήσουμε τα ένδικα μέσα για την λύση των διαφορών μας ...

:cool: :cool: :cool:
Κύριοι ... σας τσακώσαμε ... :wave2: :wave2: :wave2:

adam_tsouk
01/03/2006, 21:14
οχι ρε φίλε!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οι ανακυκλωτες είναι ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ!

οξω απο τη παραγκα ρεεεεεεεε

WWW είσαι ο αρχηγός μας!

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

Λεωνίδας
01/03/2006, 21:14
Μοιάζει αυτό (http://www.herrco.gr/web/images/welcome.gif) με αυτό; :nono:

39182

01/03/2006, 21:17
όχι μόνο μοιάζει αλλά το βιάσατε κιόλας. Πάτε φυλακή ζούπητο. Για κατάχρηση υλικού πνευματικών δικαιωμάτων.

Ετοιμαστείτε να σας φέρνουμε τσιγάρα.

Είστε ήδη ανακυκλωμένοι. Ή πληρώνετε για το σήμα ή φεύγεται.

:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:

:eek: :eek:

Dure lex sed lex. :wave2: :wave2:

Λεωνίδας
01/03/2006, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
όχι μόνο μοιάζει αλλά το βιάσατε κιόλας. Πάτε φυλακή ζούπητο. Για κατάχρηση υλικού πνευματικών δικαιωμάτων.

Ετοιμαστείτε να σας φέρνουμε τσιγάρα.

Είστε ήδη ανακυκλωμένοι. Ή πληρώνετε για το σήμα ή φεύγεται.

:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:

:eek: :eek:

Dure lex sed lex. :wave2: :wave2:

Μήπως να πάει και η Microsoft φυλακή;
Επίσης καλά την πήγαινες την ορθογραφία... μέχρι την τελευταία λέξη :wave2:

39188

el_hymador
01/03/2006, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

MA ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???!!!

WWW εισαι απαιχτος!!!! τι θα έλεγες για δια-αντιανακυκλωτικός εκπρόσωπος τυπου?

Κε σε οτη αφωρα τιν ωρθογραφοια , ενα εχω ενα πω....

τουλαχιστον εμεις ειμαστε αυθεντικοι!!!!

μουαχαχαχαχα!!!:lol: :rotflmao: :a17: :a028: :a54: :a46: :a48: :a25:

adam_tsouk
01/03/2006, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
MA ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???!!!

WWW εισαι απαιχτος!!!! τι θα έλεγες για δια-αντιανακυκλωτικός εκπρόσωπος τυπου?

Κε σε οτη αφωρα τιν ωρθογραφοια , ενα εχω ενα πω....

τουλαχιστον εμεις ειμαστε αυθεντικοι!!!!

μουαχαχαχαχα!!!:lol: :rotflmao: :a17: :a028: :a54: :a46: :a48: :a25:

:lol: :lol:

:beer: :beer:

:wave2:

Motoulis
01/03/2006, 23:51
Εκανα ήδη τις επαφές μου με την ελληνική εταιρεια ανακύκλωσης που είμαι μέλος και δεν δεχόμαστε αποζημιώσεις, στην ψειρού ολοζούπητοι :a2: :a18: :a30: :a25:
Να δούμε την ενότητα του RtCT όταν θα ρίχνουν κλήρο οι παλιοί ποιός θα κάνει την νυφούλα:lol: :rotflmao: :lol: έχετε και έτοιμες τις περούκεσ:lol:

cityfly
02/03/2006, 09:13
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

έτσι έτσι

και τον καπόνε για φορολογικούς λόγους τον ποιάσανε

κι εσείς έτσι εκεί που δεν το περιμένατε

koutroulis
02/03/2006, 09:22
:wave2:

σωστός

+1

adam_tsouk
02/03/2006, 09:24
Άμα συνεχίσετε θα πάει, γιατι να μην πάει;

τον αδόξαστο μας έχει βγάλει!

koutroulis
02/03/2006, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Άμα συνεχίσετε θα πάει, γιατι να μην πάει;

τον αδόξαστο μας έχει βγάλει!

αυτό ξαναπέστο!!!!

:lol: :lol: :lol:

adam_tsouk
02/03/2006, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
αυτό ξαναπέστο!!!!

:rolleyes:

τεσπα....

"Άμα συνεχίσετε θα πάει, γιατι να μην πάει;

τον αδόξαστο μας έχει βγάλει!"

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

koutroulis
02/03/2006, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
:rolleyes:

τεσπα....

"Άμα συνεχίσετε θα πάει, γιατι να μην πάει;

τον αδόξαστο μας έχει βγάλει!"

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

αυτό ξαναπέστο!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
02/03/2006, 10:30

+68,7 :beer: :beer: :beer: :lol: :lol: :lol:

bartlal
02/03/2006, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
αγαπητοί κύριοι .

:p

Το πολύ καλά οργανωμένο RCT group πλησιάζει ευτυχώς προς το τέλος του. Και όλα αυτά γιατί πριν στήσουν αυτή την καταστροφική μηχανή ανακύκλωσης του γέλιου :uplate: :uplate: ξεχάσαν να ελέγξουν την νομιμότητα του σήματός τους.

Έτσι το Green Dot που έχουν ως έμβλημα, και μάλιστα παραποιημένο, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και όλων των ομοίων εταιρειών της Ε.Ε και μόνο τα μέλη της έχουν το δικαίωμα να το χρησιμοποιούν.

Και προς απόδειξη αυτού:
http://www.herrco.gr/web/pages.fds?lang=1&page=27
Άρθρον 14.

Επομένως αναμένουμε την απολογία του Bartal και των υπολοίπων μελών του group πριν ξεκινήσουμε τα ένδικα μέσα για την λύση των διαφορών μας ...

:cool: :cool: :cool:
Κύριοι ... σας τσακώσαμε ... :wave2: :wave2: :wave2:

παραθετω κειμενο απο την εν λογω οργανωση για να τονισω την δικαιολογημενη χρηση του σηματος μας, καθως και την υπεραξια η οποια απορρεει:

"O ρόλος του Pro Europe είναι πολύ σημαντικός. Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα στα Μέλη του αφενός να ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρία σε θέματα αξιοποίησης αποβλήτων ανεκδότων...

Η πολύτιμη συμμετοχή της ΕΕΑΑ στις σημαντικότερες συλλογικές πρωτοβουλίες και η παρουσία της στις εξελίξεις της δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώνει νέες τάσεις τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πάνω στο νευραλγικό τομέα της ανακύκλωσης, της διαχείρισης και της αξιοποίησης των ανεκδότων.

Σήμερα, που η ανακύκλωση συνιστά απόδειξη για την εύρυθμη περιβαλλοντική πολιτική ενος φορουμ, η συμμετοχή των πολιτών έχει καθοριστική σημασία. Με εύκολους και πρακτικούς τρόπους, καθώς και με σωστό σχεδιασμό, η ανακύκλωση και η διαχείριση των αποβλήτων ανεκδότων μπορεί και πρέπει να γίνει καθημερινή μας συνήθεια."

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Motoulis
02/03/2006, 10:36
Μην αποπροσανατολίζεστε με Microsoft και λοιπά; θα έρθει και αυτών η ώρα.
Το θέμα είναι να βρούμε νυφικά για να τους δώσουμε να πάνε έτοιμοι στην ψειρού.
Έχουμε κανέναν στο 1.75 να του δώσω της γυναίκας μου? Ανοιχτό μπλέ με κέντημα ανοιχτό μπούστο.......αντε να δώσει και κανας άλλος να τα ετοιμάσουμε τα παιδιά μας:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

Motoulis
02/03/2006, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
παραθετω κειμενο απο την εν λογω οργανωση για να τονισω την δικαιολογημενη χρηση του σηματος μας, καθως και την υπεραξια η οποια απορρεει:

"O ρόλος του Pro Europe είναι πολύ σημαντικός. Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα στα Μέλη του αφενός να ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρία σε θέματα αξιοποίησης αποβλήτων ανεκδότων...

Η πολύτιμη συμμετοχή της ΕΕΑΑ στις σημαντικότερες συλλογικές πρωτοβουλίες και η παρουσία της στις εξελίξεις της δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώνει νέες τάσεις τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πάνω στο νευραλγικό τομέα της ανακύκλωσης, της διαχείρισης και της αξιοποίησης των ανεκδότων.

Σήμερα, που η ανακύκλωση συνιστά απόδειξη για την εύρυθμη περιβαλλοντική πολιτική ενος φορουμ, η συμμετοχή των πολιτών έχει καθοριστική σημασία. Με εύκολους και πρακτικούς τρόπους, καθώς και με σωστό σχεδιασμό, η ανακύκλωση και η διαχείριση των αποβλήτων ανεκδότων μπορεί και πρέπει να γίνει καθημερινή μας συνήθεια."

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ολα καλα αλλά ΕΜΕΙΣ κάνουμε ανακύκλωση παιρνοθμε ένα παλιο και το ξαναπαίζουμε.
ΕΣΕΙΣ είστε απλά οι σκουπιδιάρηδες του μαγαζιού που τα πετάτε....σκεφτείτε το λίγο.
Α για να μή ξεχνιόμαστε τι υψος έχεις?
Μπορεί να σου έχω ετοιμο ρουχαλάκι για την ψειρού....:lol: :D

bartlal
02/03/2006, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis

1,83... σου ριχνω ε? :smokin:

Motoulis
02/03/2006, 10:58
Μπα εμενα οχι αλλα να κοιτάξω αν εχει πεντε πόντους στρίφωμα να το πάρεις εσύ για την ψειρού το νυφικό
ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ
ΟΕΟ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΟΕΟ
Πάντως αν το σκεφτείς ψύχραιμα καλύτερα είναι τζαμπα φαι, τζαμπα νερό, τζάμπα ρεύμα, τζάμπα σεξ χωρίς ενοίκια και κοινόχρηστα και έχουν και ιντερνετ.
Αμα είσαι και καλό παιδί σαν νέος βασιλισσ...εχμ βασιλιάς θα περάσεις :D :beer:

bartlal
02/03/2006, 11:09

Αμα είσαι και καλό παιδί σαν νέος βασιλισσ...εχμ βασιλιάς θα περάσεις :D :beer:

....θααααααααααα το σκεφτω! :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :lol: :lol: :lol:

02/03/2006, 11:16
Ολα καλα αλλά ΕΜΕΙΣ κάνουμε ανακύκλωση παιρνοθμε ένα παλιο και το ξαναπαίζουμε.
ΕΣΕΙΣ είστε απλά οι σκουπιδιάρηδες του μαγαζιού που τα πετάτε....σκεφτείτε το λίγο.

παραποιείται και το καταστατικό τους ρε αθεόφοβοι Rct ? Πρέπει να γίνεται μέλη της εταιρείας άμεσα και να πληρώσετε αναδρομικά την συνδρομή σας από τότε που ξεκινήσατε τα σκουπιδοrecycles. Οπότε ετοιμαστείτε για ξεβράκωμα, είτε σε χρήματα ... είτε σε φυλακή. :beer: :beer: :wave2: :wave2: :rotflmao: :rotflmao:

Α και μην ξεχάσω. Οι antiRCT σε κάθε recycle που θα Postaroun οι ακατανόμαστοι εμείς να ποστάρουμε το anti recycle link της παρανομίας τους.

Κύριοι ψευδεπιγραφοι ανακυκλωτές. Ο κύβος ερρίφθη...:wave2:

Motoulis
02/03/2006, 11:16
Βεβαια θα έχεις ανταγωνισμό τους υπόλοιπους RCTαδες Λεωνιδα crsk και σία ίσως και τον Μακ (μπορεί να έχει παραγραφεί το αδίκημα λόγο αποχώρησής του) πρέπει να το παλέψεις:D
Εγώ για να δείς οτι είμαι φίλος το νυφικό θα το δώσω μόνο σε σένα:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

02/03/2006, 11:20

Όσο για την microsoft αποτελεί μέλος της αντίστοιχης Αμερικανικής εταίρείας. Μάλλιστα είναι και υποχρεωτικό από τους νόμους όλων των πολιτειων επειδή διακινούν υλικά πλαστικής συσκευασίας.

Η Microsoft είναι μέλος και θα βρω και το link να σας το δώσω. Κύριοι RCT το νομικό σας τμήμα πιάστηκε στον ύπνο :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :confused:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ... :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
02/03/2006, 11:23

Εγώ για να δείς οτι είμαι φίλος το νυφικό θα το δώσω μόνο σε σένα:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

θα μου παει με την περουκα??? :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
02/03/2006, 11:23
Βλέπω καλά το :a31: :a31: :a31: πάλι ομαδικά

Λεωνίδας
02/03/2006, 11:24
Μην αποπροσανατολίζεστε με Microsoft και λοιπά; θα έρθει και αυτών η ώρα.
Το θέμα είναι να βρούμε νυφικά για να τους δώσουμε να πάνε έτοιμοι στην ψειρού.
Έχουμε κανέναν στο 1.75 να του δώσω της γυναίκας μου? Ανοιχτό μπλέ με κέντημα ανοιχτό μπούστο.......αντε να δώσει και κανας άλλος να τα ετοιμάσουμε τα παιδιά μας:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

Μόνο στον crs-k μπορεί να κάνει το νυφικό. Αν η γυναίκα σου είναι 110-120 κιλά μπορεί και σε μένα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Motoulis
02/03/2006, 11:35
Οχι δεν σου κάνει αλλά απο την άλλη άμα το ζορίσεις και μπεί το πολύ πολύ να σκιστεί......αλλά τι νομίζεις οτι θα του κάνουν μόλις σας παραλάβει η επιτροπή "υποδοχής" αρα και με σκισμένο να πάς μικρό το κακό:D
Δυστυχώς το έχω τάξει στον φίλο μου τον Bart.....:)
Bart με την πορτοκαλί περούκα δεν πάει το ανοιχτό το θαλασσί αρα ή αλλάζεις χρώμα περούκα ή πάμε αύριο που θα ανέβω μέχρι την Ερμού να βρούμε κανά αξεσουάρ να δέσουν.....:lol: :lol:

(Αν δει η γυναίκα μου οτι παζαρεύω το νυφικό της με βλέπω στην Σιβηρία να σπάω πάγους......)

Λεωνίδας
02/03/2006, 12:05
Οχι δεν σου κάνει αλλά απο την άλλη άμα το ζορίσεις και μπεί το πολύ πολύ να σκιστεί......αλλά τι νομίζεις οτι θα του κάνουν μόλις σας παραλάβει η επιτροπή "υποδοχής" αρα και με σκισμένο να πάς μικρό το κακό:D
Bart με την πορτοκαλί περούκα δεν πάει το ανοιχτό το θαλασσί αρα ή αλλάζεις χρώμα περούκα ή πάμε αύριο που θα ανέβω μέχρι την Ερμού να βρούμε κανά αξεσουάρ να δέσουν.....:lol: :lol:

(Αν δει η γυναίκα μου οτι παζαρεύω το νυφικό της με βλέπω στην Σιβηρία να σπάω πάγους......)

Αφού έχεις βάλει ονοματεπώνυμο στο profile σου δεν είναι και δύσκολο να το μάθει... :evil: :evil: :evil: :evil:

Motoulis
02/03/2006, 12:10
και με την φώτο σου στο Δελεαρ απέξω να σε περιμένει που υπέθεσες οτι μπορεί να είναι 110-120 κιλα δεν σε βλέπω αρτιμελή......και μόνο που το υπέθεσες.....:smokin: :evil: :evil:

bartlal
02/03/2006, 12:11
Αφού έχεις βάλει ονοματεπώνυμο στο profile σου δεν είναι και δύσκολο να το μάθει... :evil: :evil: :evil: :evil:

γιατι μας δινεις ρε συ? ασε να του κανω το χουνερι που σε ελεγα στο δελεαρ τη δευτερα....:evil: :evil: :evil: :evil:

θα το φυσαει και δεν θα κρυωνει, σαν τη κολαση ενα πραγμα!!! :a29: :a29: :a29:

bartlal
02/03/2006, 12:12

πλακα πλακα, τωρα πια σε δικαιολογω οτι και να πεις.... αφου εισαι παντρεμενος, καποτε ερχεται και η :a21:

Motoulis
02/03/2006, 12:15
ΕΓΩ ΡΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΑΜΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΙΣ ΘΑ ΤΗΣ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΥΡΙΖΑ.....:smokin: (κάτσε να κλείσω την οθόνη γιατί όλο απο εδώ περνάει) :lol: :rotflmao: :lol: