PDA

View Full Version : Αλλος ενας νεκρος , μεσογειων 9.10 το πρωι

ea6gka
02/03/2006, 08:35
παιδες ενας αλλος εφυγε πριν απο κανα μισαωρο στη μεσογειων στο υψος της SEAT , πως επεσε δεν ειδα αλλα τον ειδα να ειναι αναισθητος ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ και το κεφαλι του να βγαζει πολυ αιμα . οδηγουσε παπια honda astrea και ειναι μαλλον νεκρος διοτι ενω τον μαζεψανε σχεδον με το πασο τους οι γιατροι το ασθενοφορο δεν εφυγε αμεσως , αν ηταν ζωντανος θα τρεχανε .

μαλλον συρθηκε στα ματια της γατας και αυτες του δωσανε το τελειωτικο χτυπημα .

αυτο το κρανος ρε φουστη μου τοσο δυσκολο ειναι να το φορανε μερικοι:(

Λεωνίδας
02/03/2006, 08:36
:(

dio650gs
02/03/2006, 09:10
Kαλό ταξίδι..:(

και κράνος πάντα ,γαμώ το φελέκι μου..:sad:

adam_tsouk
02/03/2006, 09:25
:sad: :sad: :sad:

koutroulis
02/03/2006, 09:28
...

ea6gka
02/03/2006, 09:28
και ητανε νεος , γυρω στα 25. κριμα γμτ

McGyver
02/03/2006, 09:30
Καλό ταξίδι στο παληκάρι...

Και χωρίς @#$% και τα σχετικά...

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!
Αν δε σκέφτεστε τον εαυτό σας, σκεφτείτε πόσο πόνο θα προκαλέσετε σ' αυτούς που σας αγαπούν...

kaps
02/03/2006, 09:35
Ισως φανώ λίγο προκατειλημμένος με αυτά που θα προσθέσω στην ανωτέρω συζήτηση , αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε πολλοί από εδώ το Μ.F πως η συμπεριφορά των περισσότερων οδηγών παπιών σκούτερ και άλλων μικρών δικύκλων , στο μεγαλύτερο βαθμό φέρουν ακέραια την ευθύνη του στραπάτσου που τους τυγχαίνει με τον τρόπο και τον εξοπλισμό που οδηγούν . Δεν λέω και άλλοι οδηγοί μεγάλων μηχανών έχουν συμπεριφορά οδηγική καθόλου νορμάλ αλλά συγκριτικά τα πιο πολλά τροχαία με δίκυκλα έχουν να κάνουν με παπιά σκούτερ κ.λ.π διότι πιστεύω ότι υπερεκτιμώντας οι οδηγοί αυτών το μικρό μέγεθος τους , την σπιρτάδα του κινητήρα ( ειδικά των δίχρονων) και την έλλειψη γνώσης του κινδύνου από τα μπασίματα και τα προσπεράσματα ανάμεσα σε σταματημένα ή εν κινήσει αυτοκίνητα καταλήγουν να "αυτοκτονούν " και κάποιες φορές θέτοντας σε κίνδυνο και τους άλλους γύρω. Δεν γνωρίζω καθόλου το πως έγινε αυτό το ατύχημα και μακάρι να μην εξελιχθεί σε δυστύχημα αλλά κάτι μου λέει πως πάπια και οδηγός χωρίς κράνος;και 9 η ώρα στην πιγμένη Μεσογείων μάλλον κάποια στραβοτιμονιά θα έγινε χωρίς και πάλι λέω να είμαι απόλυτος ή να υπερασπίζομαι την θέση των οδηγών "κουτιών". Και εγώ καβαλάω μηχανή και γνωρίζω από πρώτο χέρι τις λαλακίες που κάνουν και αυτοί και μάλιστα καθημερινά . Αλλά έχω δει και πάρα πολλά στραβά από οδηγούς παπιών κ.λ.π .
Μακάρι να μην έχασε το παλληκάρι τη ζωή του και όλα να κυλήσουν καλώς ......Αν κάποιους έθιξε το κείμενό μου επαναλαμβάνω δεν γίνεται από προκατάληψη. Απλά με το μάτι ενός παρατηρητή και καθημερινού αναβάτη μηχανής .

ea6gka
02/03/2006, 09:43
κοιτα δεν εχεις αδικο , οι περαστικοι που βλεπανε ακουσα να λενε πως εκανε ταρζανιες αλλα ξερεις κατι , ολοι κανουμε οταν ειναι πηγμενος ο δρομος . Απλα αυτος πρεπει να γλυστρισε στα ματια και να κοπανησε εκει πανω , ατυχια μεγαλη πιστευω γιατι το παπι δεν ειχε τπτ απολυτως , ουτε ενα σπασμενο φλας.

ξερεις ειναι οπως λεει το τραγουδι , "εβαλε ο θεος σημαδι"

ruyjin
02/03/2006, 10:10
Καλό ταξίδι ?????
ναι ναι πολυ καλο θα ειναι!!!!

τι λετε ρε παιδια

εγω σορυ αλλα πλεον τσατιζομαι οταν ακουω τετοια

οχι επειδη δε φορουσε κρανος

αλλα επειδη ετσι απλα εφυγε αλλος ενας....

......................

kaps
02/03/2006, 11:15
Είναι σίγουρα μεγάλος και αστάθμιστος παράγων η κακιά στιγμή που λέμε . Απλά μην το προκαλούμε όταν οι συνθήκες δεν είναι ευνοικές . Βέβαια του καθενός μας η μοίρα είναι άγνωστη παράξενη και μυστήρια .Αρα θέλει καλή προσέγγιση και αμυντική συμπεριφορά στην οδήγηση και όπου αλλού χρειάζεται στη ζωή μας για να επιβιώσουμε από τις αναποδιές . :beer:

ktm640lc4
02/03/2006, 11:22
Ανατριχιασα παλι.

Τα λογια περιτευουν.

makis206
02/03/2006, 12:00
..............:(

ronin1
02/03/2006, 13:20
..

zoropatra
02/03/2006, 22:04
..

vstrompanos
02/03/2006, 22:16
kalo taksidi sto palikarh.simfonw oti osoi exounmikra dikikla den ipologizoun kai polla kai den foroun pote eksoplismo.den kserw pios eftege to thema mou eine oti ksanakabalisa pali kai efiga gia epaggelmatiko taksidi kai mexri na paw sto limani me xtipise mia kopela me amaksi apo pisw sthn roda kai enas blakas me ena saab eno eimoun stamatimenos moy strimokse to podi.mimpws eine profitika olla auta?

zolotas
02/03/2006, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrompanos
kalo taksidi sto palikarh.simfonw oti osoi exounmikra dikikla den ipologizoun kai polla kai den foroun pote eksoplismo.den kserw pios eftege to thema mou eine oti ksanakabalisa pali kai efiga gia epaggelmatiko taksidi kai mexri na paw sto limani me xtipise mia kopela me amaksi apo pisw sthn roda kai enas blakas me ena saab eno eimoun stamatimenos moy strimokse to podi.mimpws eine profitika olla auta?

:eyepop: τι γκαντεμης εισαι ρε σι?????/ πολυ αγρια τα πραγματα εκει ........

naxiotis
03/03/2006, 08:02
:sad:

lopi
03/03/2006, 13:24
........................................................:sick:

Tropeas
03/03/2006, 14:28
Φωνάζω "σαν τον τρελό" κάθε μέρα "κράνος" σε όσους δεν φοράνε και "μαλάκα" σε όσους το έχουν στο χέρι...

Σίγουρα με έχουν για "αντε γειά",
ελάχιστοι μου κουνάνε το κεφάλι συγκαταβατικά,
αλλά αυτοί που απαντάνε ή υβριστικά ή με χειρονομία παλινδρόμησης, τότε μάλλον δεν γνωρίζουν το νόημα και την αξία της ζωής, ή το θεωρούν κάτι λιγότερο απο το ανεκτίμητο που είναι...

Καλό ταξίδι στο παλικάρι,
ποιο πολύ κουράγιο στους δικούς του,
αλλά...
"δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα ήταν όρθιος αν φόραγε απλά το κράνος" τόσο άδικο, 350? = μια ζωή... τελικά...

evvou
03/03/2006, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas

"δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα ήταν όρθιος αν φόραγε απλά το κράνος" τόσο άδικο, 350? = μια ζωή... τελικά...

:sad: :sad: :sad: :sad:
καλη δυναμη σε αυτους που μενουν πισω...

kscorpion
03/03/2006, 16:39
Καλό ταξίδι και από εμένα ....:sad: :sad: :sad:

Alx 84
06/03/2006, 01:26
Κρίμα το παλικάρι.:sad: :sad: :sad: Αλλά χωρίς κράνος????? Γιατί??? φορέστε το ρε. Μια κίνηση είναι!!!!!:mad: :mad: :( :( :sad:

tifoefs
06/03/2006, 08:56
Ειμαστε γατια για πατημα και σκυλια για πεταμα !

Κριμα .... θα μπορουσε να ηταν διαφορετικα ...

:sad:

gispy
14/03/2006, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Καλό ταξίδι ?????
ναι ναι πολυ καλο θα ειναι!!!!

τι λετε ρε παιδια

εγω σορυ αλλα πλεον τσατιζομαι οταν ακουω τετοια

οχι επειδη δε φορουσε κρανος

αλλα επειδη ετσι απλα εφυγε αλλος ενας....

......................

+1