PDA

View Full Version : Cbrfική επέλαση

matsamitsou
02/03/2006, 17:33
Συμφλορουμίτες και συμφλορουμίτισσες,
μετά από παράκληση του αγαπητού κυρίου μοδεράτορ sniper , μεταφέρουμε τη συζήτησή μας εδώ και προγραμματίζουμε για άγνωστο τόπο και χρόνο την πρώτη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ συνάντηση των οδηγών CBR F του φλόρουμ ΜΟΤΟ. :rolleyes:
Προσπαθώντας να το μαζέψω λιιιιιιγο .... Η παρέλαση-επέλαση, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί καιρού επιτρέποντως πριν τις παρελάσεις τις 25ης Μαρτίου :uplate: και σε σημείο μακριά από διεξαγόμενα καρναβάλια προς αποφυγή παρεξηγήσεων από ηλικιουμένους κυρίους.

Για φορτώστε προτάσεις ... λέτε για καφέ ή εκδρομούλα ; .... ή ποδόσφαιρο ; Δεχόμαστε και προτάσεις από άλλους συμφλορουμίτες , καθώς πλέον έχουμε συμπληρώσει γεμάτα ενδεκάδα και έχουμε και αλλαγές.
καλά για μπάσκετ δεν το συζητώ ... σας χαρίζουμε και παίκται

:a013:

adam_tsouk
02/03/2006, 22:20
ξύπνησαν και τα cbr????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

όχι γιατι κάποτε μας την έλεγε ο εκλεκτος σας.... :D

LanosXR125
02/03/2006, 22:44
Ena XRaki tha xwresei sto team ????!! vazw kai tin bala tou basket!!!!!:wave2:

zolotas
02/03/2006, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou

Για φορτώστε προτάσεις ... .... ή ποδόσφαιρο ; Δεχόμαστε και προτάσεις από άλλους

φερνω πυρσους,χαρτακια,κερματα για να γινει και η κερκιδα........

LanosXR125
02/03/2006, 22:51
wraia pote to kanonizoume??
kai pou??

matsamitsou
03/03/2006, 08:35
Αγαπητέ Αδαμάντιε Δαμιανέ (δεν ξέρω μήπως και το Τσουκ βγαίνει από το Τσουκαλά και παρεξηγηθείς), δεν ξέρω αν 'ξύπνησαν' τα cbr αλλά όπως φαίνεται τουλάχιστον από τη δραστηριότητα στο φλόρουμ, ακόμα 'κοιμούνται'. :uplate:
Επίσης δεν ξέρω ποιος είναι ο εκλεκτός μπαρμπαστρούμφ του cbr στρουμφοχωριού, αλλά νιώθω την ανάγκη να σου ζητήσω συγνώμη εκ μέρους του για το ψυχολογικό τραύμα που σου άφησε ο εκλεκτός μας ( ρε παιδιά σοβαρά τώρα .... γίνονται και εκλογές στο φλόρουμ ), συνήθως όταν κοντράρεσε με CBR κάπως έτσι καταλήγουν τα πράγματα :dizzy:
Τεσπα για να μην αναγκαστεί ο μοδεράτορ να μας επαναφέρει ξανά στην τάξη και μετακομίσουμε πάλι σε άλλο θρέντι (δλδ Διαμάχες), θα σου πω ότι σε έχω αν θες για μια ΚΟΝΤΡΙΤΣΑ. Όχι βέβαια με το γκάζι στο χέρι (για να μη με μαζέυουνε με του γλυκού) αλλά .... με την οδοντογλιφίδα. Είμαι έτοιμος να παίξω εσένα (ή τον σωσία σου) στο δικό σου γήπεδο και να εξασκήσουμε τις ταχυδακτηλουργικές μας ικανότητες στη εξαφάνιση κλάμπ σάντουιτς. :a8:

Όσον αφορά το μπασκετάκι φίλε με το XR, είμαι μέσα. Κανόνισέ το όποτε θες (θα πρότεινα απογευματινές ώρες για να έχω χωνέψει και τα κλάμπ) και παρακαλώ εντός νομού Αττικής. Εγώ είμαι Πειραιά. Βέβαια όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον για κανένα πινγκ-πονγκ μας βλέπω εκτός και αν βρούμε άλλα άτομα εκεί. Είχε πάρει το μάτι μου ένα γηπεδάκι σπέσιαλ δίπλα στο περίπτερο που μαζέυονται οι φλορουμίτες για εξόρμηση αλλά δεν ξέρω αν χρειαστεί να πηδάμε μάντρες αλά Κούγια.

Πού είστε ωρέ παλικάρια με CBR F ; Πώς θα σχηματίσουμε τα κονβόια έτσι ;

Καλημέρα σας :wave2:

Υ.Γ: Στην κερκίδα απαγορεύεται το φαγητό.

adam_tsouk
03/03/2006, 09:12
θα σου πω ότι σε έχω αν θες για μια ΚΟΝΤΡΙΤΣΑ. Όχι βέβαια με το γκάζι στο χέρι (για να μη με μαζέυουνε με του γλυκού) αλλά .... με την οδοντογλιφίδα. Είμαι έτοιμος να παίξω εσένα (ή τον σωσία σου) στο δικό σου γήπεδο και να εξασκήσουμε τις ταχυδακτηλουργικές μας ικανότητες στη εξαφάνιση κλάμπ σάντουιτς. :a8:

Σε έχω για πλάκα! (αλλά ΟΧΙ στο Δέλεαρ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε εμείς είΜεΘα large λέμε....

και με σας θα πάμε βόλτα!

:D :D :D :D :D

MIKE_16V
03/03/2006, 09:21
Εναλακτικα σας παιζουμε και ενα 5Χ5 :smokin:

Ζ Versus Cbr.....πολλα γκολ λεμε θα φατε:lol: :lol: :lol:

ruyjin
03/03/2006, 09:51
ρε ζηλεψατε ?????????????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

astaroth2
03/03/2006, 12:00
Καλη φαση, αλλα ειμαι Πατρα και μονο αν γινει κατα δω μπορω...

:wave2:

astaroth2
03/03/2006, 12:09
Να το...

39401

matsamitsou
03/03/2006, 15:41
OK astaroth2, οπότε το που βρέθηκε ... Πάτρα ... για να μαζέψουμε και εσένα στο κονβόι :p
Το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε θα μαζευτούμε και οι λοιποί CBRFάκιδες ... ελπίζω πριν μας βρει το Πάσχα :ZZZ:
Μέχρι τότε θα τη βγάλουμε με κανένα μπασκετάκι ή 5χ5 (κύριοι στο ποδόσφαιρο παίζω μόνο τέρμα , δεν είμαι για πολλά πάνω κάτω και άλλωστε πρέπει να εκμεταλλευτώ την καλή μου επιφάνεια κάλυψης)

Ζ vs CBR (Honda γενικά) : Ας παίξουμε πρώτα το μπασκετάκι για να έχουμε μετά το ψυχολογικό πλεονέκτημα στο ποδόσφαιρο. οκ ? :a10:

LanosXR125
04/03/2006, 00:46

Όσον αφορά το μπασκετάκι φίλε με το XR, είμαι μέσα. Κανόνισέ το όποτε θες (θα πρότεινα απογευματινές ώρες για να έχω χωνέψει και τα κλάμπ) και παρακαλώ εντός νομού Αττικής. Εγώ είμαι Πειραιά. Βέβαια όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον για κανένα πινγκ-πονγκ μας βλέπω εκτός και αν βρούμε άλλα άτομα εκεί. Είχε πάρει το μάτι μου ένα γηπεδάκι σπέσιαλ δίπλα στο περίπτερο που μαζέυονται οι φλορουμίτες για εξόρμηση αλλά δεν ξέρω αν χρειαστεί να πηδάμε μάντρες αλά Κούγια.

Ennoeite entos attikis giati kai egw me to XRaki den eime kai gia poli makria !! ennoeite to apogeuma giati kai egw to mesimeri trww!!! kai mias kai eipes kougia thimithika oti ta anoixta gipeda tou Ari petroupolis sto basket einai panta anixta kai mporoume na pame ekei akouw imerominia!!!:wave2:

Tigas
04/03/2006, 01:15
Λοιπόν άν ο Mr.Sniper θέλει να κάνει συγκέντρωση με κατόχους CBR μαζί με εσένα ας την κάνετε σωστά τουλάχιστον.

Ορίστε μια ημερομηνία(να περάσει και η άλλη εβδομάδα να μπορώ και εγώ να οδηγήσω:D ) επιλέξτε έναν τόπο για εκδρομούλα και πάμε, μήν ξεχνιώμαστε και εμεις CBR έχουμε αλλά RR και δέν φοβάμαστε να τα βγάλουμε εκτός Αθηνών να μην μείνουν ή πάρουν καμια φωτιά σάν κάτι μάρκες σαν την μπρικισακι :lol:

Λοιπόν ο παλιός mod των CBR και τώρα mod του φόρουμ sniper ας ρίξει τον προορισμό και την μέρα και θα σας έρθω παρείτσα τουλάχιστον με άλλα 2 RR.

adam_tsouk
04/03/2006, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
επιλέξτε έναν τόπο για εκδρομούλα και πάμε, μήν ξεχνιώμαστε και εμεις CBR έχουμε αλλά RR και δέν φοβάμαστε να τα βγάλουμε εκτός Αθηνών να μην μείνουν ή πάρουν καμια φωτιά σάν κάτι μάρκες σαν την μπρικισακι :lol:

Εϊσαι σίγουρος ότι χτύπησες μόνο το χερι;

Το έψαξες καλά;

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΕΚΤΟΣ απο 25 Μαρτίου ΚΑΙ αν δεν συμπέσει με την βόλτα των VRF (τι έγινε ρε φούστη μου με όλους τοιυς καμένους θα βολτάρουμε; ):lol: :lol:

ΜΕΣΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:D :D :D :D

matsamitsou
04/03/2006, 17:52
ok το γήπεδο βρέθηκε στην Πετρούπολη. Ελπίζω να έχει προβολείς και ένα στοιχειώδες πλεκτό για να ακούγονται και τα τσαφ :a01:
Εάν μπορούσες να γοογλ ερθάρεις και να μπει εδώ και κανένας χάρτης με το που πέφτει το γήπεδο καλά θα ήταν και για μένα αλλά και για να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή συμφλορουμιτών στην αθλοπαιδεία μας. Τι γίνεται ρε παίδες .... τόσο πολύ σας κουράζει η οδήγηση και δεν χρειάζεστε γυμναστική;

Κύριε διαχειριστάάάάάάάάά .... κύριε διαχειριστάάάά ... σας παρακαλώ ως προς αναλάβετε τη διοργάνωση της CBR εξόρμησης. Το μόνο που έχω να προτείνω φίλτατε sniper είναι η βόλτα να είναι μονοήμερη και η πορεία να περιλαμβάνει Πάτρα για να τσιμπίζουμε και τον astaroth. Περιμένω με ανυπομονησία :wave2:

matsamitsou
04/03/2006, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Εϊσαι σίγουρος ότι χτύπησες μόνο το χερι;

Περαστικά SCBR1000RR.

Adam όλο μανούρα και κλάμπ σάντουιτς είσαι. :a46:

Tigas
04/03/2006, 19:40
Ένα γύρω Κορινθιακού χάλαρό να πατήσουμε και λίγο τα καινούργια λαστιχάκια που θα βάλουμε την άλλη εβδομάδα, με στάση στην Ναυπακτο για καφεδομασες κτλ κτλ

adam_tsouk
04/03/2006, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ένα γύρω Κορινθιακού χάλαρό να πατήσουμε και λίγο τα καινούργια λαστιχάκια που θα βάλουμε την άλλη εβδομάδα, με στάση στην Ναυπακτο για καφεδομασες κτλ κτλ

ναι αλλα μετα τις 25/3 να μην λυπαμαι τα λαστχακια....

:D :D :D :D :D

ΜΕ 1000 ΛΕΜΕΕΕΕΕ.......

:beer: :beer:

NikosRR
04/03/2006, 20:45
λες;:confused: γιατι οχι.adam δε θα παρουμε μαρουλοσαλατα:rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
04/03/2006, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
λες;:confused: γιατι οχι.adam δε θα παρουμε μαρουλοσαλατα:rotflmao: :rotflmao:

:rolleyes:

:a31:

matsamitsou
05/03/2006, 07:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk

ΜΕ 1000 ΛΕΜΕΕΕΕΕ.......

:beer: :beer:

εντάξει και με 140 πάλι μονοήμερη θα βγει .... να προλαβαίνουμε να δούμε και τίποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR

λες; γιατι οχι.adam δε θα παρουμε μαρουλοσαλατα

ρε σεις μη το αποπέρνετε το παλικάρι ... είναι σε δίαιτα λέμε.
Μη στεναχωριέσαι αρχηγέ , θα χτυπήσουμε σαλάτες του σεφ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣ (μετά τα κλαμπ εννοείτε)

adam_tsouk
05/03/2006, 09:48
ρε σεις μη το αποπέρνετε το παλικάρι ... είναι σε δίαιτα λέμε.
Μη στεναχωριέσαι αρχηγέ , θα χτυπήσουμε σαλάτες του σεφ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣ (μετά τα κλαμπ εννοείτε)

χωρις σάλτσα είναι μούφα!
Εξάλλου η σάλτσα είναι νεράκι=δίαιτα!
:lol: :lol: :lol: :lol:

cbanthropos
09/03/2006, 11:25
τι εγινε με τη βολτα τελικα?
Θα παμε ? για οχι?
:)
Για πειτε προτασεις να ακουσω..

matsamitsou
09/03/2006, 14:43
αν κατάλαβα καλά , περιμένουμε τον SCBR1000RR να τελειώσει το βάψιμο του μωρού του και τον μοδεράτορ sniper να ορίσει την ημερομηνία.

Οι λοιποί CBRFάνθρωποι που ψάχνονταν για βολτούλα ακόμα δεν έχουν δώσει παρόν .... ΣΤΑΥΡΟΣ, dimitrism κτλ κτλ κτλ

Για να μην περιμένουμε μέχρι να τελειώσει το οργανωτικό κομμάτι της επίσημης βόλτας στα πέριξ του Κορυνθιακού, θα σου στείλω πμ το κινητό μου μπας και κάτσει τίποτα πιο πρόχειρο.

:wave2: