View Full Version : κολληματα
SUPERMARIO
02/03/2006, 20:46
Μηπως ξερει κανενας να μου πει ασκησουλες καλες (π.χ αναπνοες κτλ) για να ηρεμω και ταυτοχρονα να οδηγω προκειμενου να μην δινω βαση στις :a31: των αλλων;
-πραγματικα προσπαθω πολυ να ειμαι ηρεμος αλλα μεχρι να φτασω στον προορισμο μου το μυαλο μου ειναι κολλημενο:uplate: δεν την παλευω.
Kostas NL
02/03/2006, 21:04
Αναπνοή....
In with anger...out with love!
:smokin:
SUPERMARIO
02/03/2006, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Αναπνοή....
In with anger...out with love!
:smokin:
κανει τιποτα η' θα παθω υπεροξυγονοση:D
stsiatsikas
02/03/2006, 22:16
τόσα χρόνια οδήγησης , 23 ψυχαναλύσεις , 787(λέμε τωρα) τσαμπουκάδες στο δρόμο 1 αυτοφωρο , 8 μοτοτσυκλέτες , 4 τούμπες στην άσφαλτο , άπειρες στο χώμα(βλέπε Πάρνηθα) , και όπως λέει και η διαφήμιση : 49 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Skip , αυτό που κατά την γνώμη μου πρέπει να κάνεις είναι να μην δίνεις σημασία .
Βέβαια επειδή η :a31: δεν έχει όρια , το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι , να ασχολήσε με το κάθε κατεστραμένο-καμμένο τύπο / τύπισα που για τους προσωπικούς του λόγους / προβλήματα προσπαθεί να σε σκοτώσει , πολλές φόρες άθελα του .
Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα όταν του ζητήσεις το λόγο . Εκεί βέβαια έχει και τη πλάκα του γιατί θα ακούσεις τις απίστευτες ατάκες .
Άσε που στη τελική εσύ θα τους μάθεις να οδηγούν , εδώ δεν το κάνει αυτός που πρέπει .
Προσεκτική οδήγηση και βέβαια :
ΥΠΟΜΟΝΗ
Τέλος :beer: έτσι για να γουστάρουμε .........................:rotflmao:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Παλιότερα, παίρναμε Tavor των 500mgr, αλλά νομίζω ότι απαγορεύτηκαν !!!
:sad: :sad: :sad:
Φόβησέ τους
ΜΠΟΥΟΥΟΥ
μπας και ξυπνήσουν
ΜΠΟΟΥΟΥΟΥ
Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ
BELZEBOYLIS
03/03/2006, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Παλιότερα, παίρναμε Tavor των 500mgr, αλλά νομίζω ότι απαγορεύτηκαν !!!
:sad: :sad: :sad:
Κυκλοφορούν ….μόνο που θες συνταγή γιατρού !!:D
Min to kratas mesa sou, vrise, vrise oso pio polu kai dynata mporeis, vrise otidipote skefteis, otidipote kinite (ektos apo Theia omos e).
Etsi toulaxiston xalarono ego. Afou mou exei ginei kai sinitheia, me to pou aneveno sti mhxani arxizo kai vrizo etsi proeretika.
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
κανει τιποτα η' θα παθω υπεροξυγονοση:D
το πολυ πολυ να αγαπησεις: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Love is Like Oxygen
You get too much, you get too high,
Not enough and you're gonna die.
Love gets you high.
(αποσπασμα απο: Electric Light Orchestra - Love Is Like Oxygen)
Αρχικά δημιουργήθηκε από clear
Φόβησέ τους
ΜΠΟΥΟΥΟΥ
μπας και ξυπνήσουν
ΜΠΟΟΥΟΥΟΥ
Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
laxotanil ton 500:a013:
μετά θα βριζουν οι άλλοι εσένα με λεξοτανίλ ρεεεεεεεε :rotflmao:
michael110
03/03/2006, 13:32
Εγώ αν σπαστώ φωνάζω μπιιιιιιιιπ αντί να βαρέσω την κόρνα. Και ξεθυμαίνω και δεν πρήζω τα αυτιά των άλλων.
Βέβαια αν γίνει καμμία χοντρή μ@λ@κί@, μπορεί να σκάσω κανένα:a36:
SUPERMARIO
03/03/2006, 13:54
τα μπινελικια τα εκοψα.τις χειρονομιες το ιδιο.τα τσαμπουκαλεματα επισης....(εδω και χρονια).
ομως μεσα μου βραζωωωω.θελω να ξεχασω την καλη μου ανατροφη μια μερα (λεμε τωρα:) ) και να γινω οπως ο πανος μιχαλοπουλος και ο σταματης γαρδελης ''στα τσακαλια'',αν θυμαμαι καλα.
καλα ειναι να τους πηγαινω καροτσακι με 10km/h (αυτο κανω) αλλα δεν μου κανει τιποτα πια:bawl:
-ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΠΡΟΔΕΡΜ:beer:
MIKE_16V
03/03/2006, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Κυκλοφορούν ….μόνο που θες συνταγή γιατρού !!:D
Υπαρχει και εναλλακτικος τροπος....να εχεις γιαγια σε προχωρημενη ηλικια:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: