Σύνδεση

View Full Version : Kι άλλη ποδιά για Vstrom650!!!!

Σελίδες : 1 [2]

kakofonixx
21/07/2006, 00:34
Αυτην (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=448704#post448704) που εχει ο takis1964 στο 1000αρι του, την ειδατε?? :a8::a8:
Η τιμη ομως... :rolleyes:

yiannis-dl1000
21/07/2006, 01:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Αυτην (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=448704#post448704) που εχει ο takis1964 στο 1000αρι του, την ειδατε?? :a8::a8:
Η τιμη ομως... :rolleyes:

Είναι γνωστή αυτή αλλά δυστυχώς είναι φουλ πλαστικό , δεν κάνει ιδιαίτερη δουλειά για χτυπήματα εκτός δρόμου...

talexop
23/08/2006, 13:27
Δεν ξέρω αν τελικά αγοράσατε όλοι καρίνες!!! Αλλά αν δεν έχετε οργανωθεί είμαι και εγώ μέσα για μία ίσως και για δύο..

Trasher
11/09/2006, 22:38
Paidia gia sas,

sas grafo san "Moderator" apo to germaniko V-Strom Forum.
Lipon, kai emena, H malon emas mas endiaferi i legomeni podia.

Se pia fasi Briskeste afti tin stigmi? Paragilate?

Tha prospathiso na Balo tis fotografies sto germaniko Forum.
Mpori kanenas apo esas na mou tis steili?

Me pion tha epikinoniso ean thelo na paragilo tin podia?

Vstrommer71
11/09/2006, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trasher
Paidia gia sas,

Τις φωτο μπορεις να τις κανεις copy και να τις βαλεις ή και να τις κανεις link.Αν θες να ρωτησω σε καταστημα γνωστο μου απο Πατρα,πες ποσοτητα να δω τι μπορω να κανω κι εγω απο καλυτερη τιμη.Κανε μου πμ

yiannis-dl1000
12/09/2006, 10:08
Paidia gia sas,

Εξαρτάται για πόσο μεγάλη παραγγελία μιλάτε. Βοήθησα κάτι Ισπανούς να κάνουν μια μεγάλη παραγγελία (60 κομμάτια) και μετά από ΠΟΛΥ ψάξιμο καταφέραμε να την κάνουμε κατευθείαν απ' τον κατασκευαστή. Δεν ξέρω όμως αν ενδιαφέρεται για μικρές παραγγελίες, θα προσπαθήσω να τον ρωτήσω.

Trasher
12/09/2006, 12:38
Vstromer 71,
se efcharisto gia tin sintomi apantisi sou. Posotita den xero akoma. Eseis paragilate kiolas? Timi?

Simera tha Balo tis fototografies sto germaniko Forum. Gia na doume ti antapokrisi tha exei.

yiannis-dl1000
13/09/2006, 10:12
Trasher και όποιος άλλος ενδιαφέρεται από άλλη χώρα. Μίλησα με τον κατασκευαστή της ποδιάς και τον ρώτησα πως θα γίνει να γίνουν κι άλλες παραγγελίες από εξωτερικό.

Μου είπε ότι ακόμα δεν είναι σε θέση να στέλνει ατομικά ποδιές μόνος του (αλλά θα το σκεφτεί) αλλά σίγουρα ενδιαφέρεται για μαζικές παραγγελίες. Γιατί δεν κανονίζεις κι εσύ με το club εκεί να μαζευτείτε μερικοί κι όταν είστε έτοιμοι στείλε μου ένα μήνυμα και θα σε φέρω σε επαφή.

DT_Bear
13/09/2006, 10:55
Καλημέρα σε όλους,

Τελικά η παραγγελία σε ποιό κατάστημα θα γίνει και ποιό είναι το κόστος στην ομαδική παραγγελία?

Το κατάστημα πάντως που φτιάχνει τη συγκεκριμένη ποδιά είναι στον Πειραιά και η τιμή της είναι 180 ευρώ (λιανική) και 150Ευρώ (χονδρική)...

Προσωπικά σκοπεύω να πάω να την αγοράσω λόγω της επικείμενης αλλαγής μηχανής...

Αν θέλετε διευκρινήστε το από που θα γίνει η αγορά και το κόστος για να οργανωθούμε....

Περιττό να πω πως ενδιαφέρομαι κι εγώ. Να μην κάνουμε όμως κανένα μήνα να μαζευτούμε ....

THANX

apkogr
06/11/2006, 18:37
Παιδια ειμαι και εγω μεσα!!!
δεν βλέπω κίνηση όμως

Innersense
06/11/2006, 19:07
Σωστός ο DT_Bear καταστήματα υπάρχουν στην Νικαια και στον Πειραιά, έχω και εγώ κάρτα απο τον ίδιο τον κατασκευαστή.

Αν έχεις ενημερωθεί επιπλέον μήπως ξέρεις στα πόσα τεμάχια μπορεί να μας κάνει τιμή χοντρικής;

Γιατί άμα είναι να μας πει καμιά 50άδα τότε σωθήκαμε... εδώ στις βόλτες του forum δεν εμφανίζονται πάνω απο 3 V-strom απο τα 130.

Πάντως πίστευα ότι μπορεί να πέσει και πιο κάτω η τιμή, 165 την έδινε στην έκθεση της μοτοσυκλέτας πέρισι...

island
06/11/2006, 19:07
κίνηση ? μην περιμένεις καμια κίνηση αγόρασε την μόνος σου να ηρεμίσεις.

δεν βλέπω προσπάθειες ομαδικής αγοράς έτσι κι αλοιώς το ποσοστό είναι μικρό 150 χονδρική - 180 λιανική πώς θα βγάλει το κατι τις του όποιος αναλάβει το grοup buy ?

εμ ?

DT_Bear
08/11/2006, 06:54
Καλημέρα,

Παιδιά εγώ την ποδίτσα την έχω πάρει και την έχω φορέσει στο Στρομάκι εδώ και σχεδόν δύo μηνάκια. Είμαι απόλυτα εικανοποιημένος και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν ακόμα περιμένετε την ομαδική αγορά καλή τύχη :) :) :) :)

Trasher
08/11/2006, 09:02
Wre paidia,

mpori epitelous kanenas na dosi ta stixia tou kataskewasti?

Kateweno afto to sawatokiriako apo germania stin athina kai tha ithela toulachiston na mporeso na do mia tetia podia, pithanon kai na agoraso.

Mpori kanenas apo eses na me boithisi?

Trasher

Vstrommer71
08/11/2006, 09:03
Wre paidia,

mpori epitelous kanenas na dosi ta stixia tou kataskewasti?

Kateweno afto to sawatokiriako apo germania stin athina kai tha ithela toulachiston na mporeso na do mia tetia podia, pithanon kai na agoraso.

Mpori kanenas apo eses na me boithisi?

Trasher
Μοτο Τσιβαρακης,2104122075

taksidiotis25
09/11/2006, 01:55
την συγκεκριμενη ποδια την εχω βαλει εδω κι ενα εξαμηνο στο vstrom μου,δυστυχως την πηρα απο την suzuki βογιατζη και μου την εκατσε κανονικα στα 220 ευρω οσο παζαρι κι αν εκανα,φραγκοφονιας κανονικος γι αυτο παει και για κλεισιμο αλλα τι να κανουμε,την ειδα μου αρεσε και την πηρα.

apkogr
09/11/2006, 12:47
telika kanis den endiaferete?

COASTGUARD
27/01/2007, 20:53
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ SITE ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΣ V-STORM (200 χιλ μοναχα ακομη)
..ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DL ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΣΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ
ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
..Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΟΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ 195 (ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ) ..ΕΩΣ 220 (ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ)
......ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ (ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ)

Υ.Γ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 110 ΜΕ 120 ΕΥΡΩ

76180

karvoun
19/03/2007, 15:11
Filos,epeish eimai apo Krhth kai den 8elw na skasw ta 220 pou les, apo pou thn phres 150? Kalutera na ta dwsw sta eishthria , na kanw kai th bolta mou para na ta dwsw se ka8e klefth.

Stamatis

COASTGUARD
20/03/2007, 22:01
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ 210-4122075 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΣΙΒΑΡΑΚΗΣ
..ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE
..ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΑΝΩ (ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ).. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 9 ΕΥΡΩ (ΕΝΝΙΑ) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ (ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΟΣ)

..ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΣΠΡΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΕΙ 25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ( 50 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 4 ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΑ (ΜΙΑ ΟΛΙΑ=ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ)

Trasher
21/03/2007, 08:56
File gia sou. Sou grafo apo tin Germania. Distichos kai se mas, kato apo 20,- € to zewgari choris tis portokoali lampes den wriskis. Kita sto Ebay! Nr. 280089100234

Sakis

costas81
21/03/2007, 13:56
File gia sou. Sou grafo apo tin Germania. Distichos kai se mas, kato apo 20,- € to zewgari choris tis portokoali lampes den wriskis. Kita sto Ebay! Nr. 280089100234

Sakis

πάμε πάλι!!

Στα εξουσιοδοτημένα suzuki τα φλασάκια έχουν 20?!

Όσο για τις λάμπες δεν είναι ανάγκη να βάλεις πορτοκαλί!
και αυτές που έχεις όταν ανάβουν σαν ποστοκαλί φαίνονται!!

:lol:

Trasher
21/03/2007, 14:14
...giafto file skotonosaste....

Dilaidi, ollos o Kosmos pou echei ta Flas sto portokoali, gia na diaferoun apo ta aspra Fota wlakes ine?

Ego sinisto sta aspra Flash ta portokali Lampakia - gia na se wlepi o allos!!!

costas81
21/03/2007, 14:34
...giafto file skotonosaste....

Dilaidi, ollos o Kosmos pou echei ta Flas sto portokoali, gia na diaferoun apo ta aspra Fota wlakes ine?

Ego sinisto sta aspra Flash ta portokali Lampakia - gia na se wlepi o allos!!!

σε ευχαριστουμε για την συμβουλη αλλα σίγουρα υπάρχει πιο ευγενικός τρόπος να την εκφράσεις!
Με τα λευκά φλάς η φωτεινότητα αυξάνετε πάρα πολύ! Ειδικά βάζοντας καινούργιες λάμπες στο strom ακόμα και οι ψείρες πορτοκαλί φαίνονται!

:wave2:

COASTGUARD
22/03/2007, 17:55
ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΑΣ

.. ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΑΣ ..ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ) ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΑΝΑ ΖΕΥΓΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ..ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΚΕΤΑ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ)...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΣΤΑ ΦΛΑΣ

..ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

...ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ DL ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΦΛΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ (ΙΣΩΣ Η SUZUKI ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑ ΑΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.......ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)
....ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ (ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ)..............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Υ.Γ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

alex-vstrom
02/05/2007, 17:06
TELIKA TI EGINE ME THN PODIA THN AFORASATE GIATI TELEYTAI MHLAGATE GIA TA FLASAKIA YPARXEI KAPIOS POY NA UELEI NA THN AGORASH AKOMA

86697

unzip
03/05/2007, 12:40
opoios thelei mporei na parei krystala leyka gia vstrom apo argus moto ston peiraia 22 euro peripou h tetrada!! kai lampes portokali apo katasthma me hlektrika gia aytokinhta !!!!!!! 3euro h tetrada ta apla evs 5euro ta pio kales !! ante giati ta exo parei me kapoious ejipnakides emporous tou stil "afoy den ta exv egv den ua ta breis pouthena " kai aporo me tetoia karagiozilikia pos poulane !!!:mad: :mad: :mad: :mad:

cool tvra kai kales voltes:beer:

alex-vstrom
03/05/2007, 18:23
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΚ
ΚΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΗΜΕΤΟΠΗΣΕΙ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

COASTGUARD
08/05/2007, 01:13
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΑΣ
..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΧΙΛΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ
...ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΗΣ (ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΡΙΝΑ" ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ)

kokokoko9903
18/07/2007, 02:49
τελικα ποιας εταιριας ειναι αυτη?
πουλαει κανενασ να αγορασω?

V-PLAYER
19/07/2007, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokokoko9903
τελικα ποιας εταιριας ειναι αυτη?
πουλαει κανενασ να αγορασω?

την πουλαει ογκουντουφασ στη μιχαλακοπουλου

alex-vstrom
19/07/2007, 12:20
μου ειπανε για 145 η 147 οταν θα μαθω διευθυνση θα σας πω.
μπορει να ειναι να μ@λ@κιες ετσι θα το διασταυρωσω

kokokoko9903
20/07/2007, 13:47
ποιο φτηνα μπορουμε να την βρουμε?
κανα μαγαζι?οποιοςςςςςςςςς

MARKOS-V
21/07/2007, 21:04
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ .

V-PAKETAS
22/07/2007, 17:05
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΩ ΚΡΗΤΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΓΩΣΩ ΜΕ ΤΟ V-STROM ΜΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ?
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

alex-vstrom
24/07/2007, 17:50
περημενω απαντηση για το μαγαζι το οποιο την πουλαει περιπου 145 ευρω οπως ειπα και πιο πανω παρακαλω αναμεινατε

steliosioa
25/07/2007, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από V-PAKETAS
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΩ ΚΡΗΤΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΓΩΣΩ ΜΕ ΤΟ V-STROM ΜΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ?
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
Εγώ την έβαλα στο Μακίνα πέρσυ τέτοιο καιρό,μου την τοποθέτησαν αυτοί,αν θυμάμαι καλά μου την άφησε 160 ή 140 σε 4 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

alex-vstrom
25/07/2007, 20:01
:rotflmao: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΗΛ:rotflmao:

alex-vstrom
25/07/2007, 20:03
ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΖΕΣΤΕΣ ΠΩΣ ΠΑΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Η :winka:

steliosioa
26/07/2007, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
:rotflmao: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΗΛ:rotflmao:
O Μακίνας είναι στη Θεσσαλονίκη(άσχημο που δίπλα στο nick name μας δεν γράφει τόπο διαμονής...)στη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΖΕΣΤΕΣ ΠΩΣ ΠΑΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Η :winka:
Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί το προηγούμενο v strom που είχα δεν είχε μεν ποδιά αλλά δεν έκανε και τόση ζέστη.Αυτό που είναι λίγο ενοχλητικό και δεν ξέρω αν φταίει η ποδιά,είναι ότι ο ζεστός αέρας που φυσάει το βεντιλατέρ,έρχεται σχεδόν πάνω στο κουντουπιέ του ποδιού.Σε εσάς συμβαίνει αυτό;

jimakos10
03/08/2007, 23:08
Για την συγκεκριμένη ποδια υπολογίστε στην ενημέρωση η στην παραγγελία και εμένα!!!!!!:D

alex-vstrom
24/09/2007, 16:22
Παρακαλείτε όσοι είναι κάτοχοι του συγκεκριμένου να δώσουν στοιχειά αγοράς
Ευχαριστώ
γιατι ο κεθενας δινει και αλοι τιμη .........

105855

alex-vstrom
01/10/2007, 17:25
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕ ΚΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

kokokoko9903
02/10/2007, 02:14
gia karina gia agora ego

skiathian
02/10/2007, 22:21
Εγω εχω βαλει την αλουμινενια ποδια της SUZUKI .Την πηρα 170 ΕΥΡΩ απο αντιπροσωπεια.Εχει ομορφηνει πολυ την μηχανη και προσφερει προστασια στον λαιμο της εξατμισης και το ψυγειο λαδιου απο πετραδακια.Οσο για μερικους φιλους που ισχυριζονται οτι μπαινει μονο σε καγκελα SUZUKI ,εγω την εχω εφαρμοσει τελεια σε καγκελα της KAPPA με δυο σφυγκτηρες αγγλικου τυπου INOX.Η μαυρη ποδια που καποιοι φιλοι πιο πανω ενδιαφερονται να αγορασουν καλυπτει σχεδον ολο τον κινητηρα και μου θυμιζει αυτην που εχει το TRANSALP .(Ο κινητηρας του VSTROM ειναι χαρμα οφθαλμων και ειναι κριμα να τον κρυβουμε, χωρια που στο πλυσιμο της μηχανης πρεπει να βγαινει η ποδια).

vandrielos
03/10/2007, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από plumber
Eγω φιλοι μου την βρηκα στην Καλλιθεα 180 ευρω.Θελετε να ρωτησω για μια ομαδικη αγορα για εμας τους οχτω?

1) costas81
2) motomamounas
3) Innersense
4) mavro
5) plumber
6) mhtsorodas + 2 φιλοι
7) vandrielos kai egw mesa paides

kokokoko9903
03/10/2007, 13:43
mesa kai ego kokokoko9903
an kai pleon einai kato apo 150 i mia

vandrielos
03/10/2007, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokokoko9903
mesa kai ego kokokoko9903
an kai pleon einai kato apo 150 i mia
pou einai 150E?paw na tin parw twra

kokokoko9903
03/10/2007, 13:51
sto motojapan px i xamosternas 40 klp

vandrielos
03/10/2007, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από COASTGUARD
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ 210-4122075 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΣΙΒΑΡΑΚΗΣ
..ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE
..ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΑΝΩ (ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ).. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 9 ΕΥΡΩ (ΕΝΝΙΑ) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ (ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΟΣ)

paides pira til ston tsivaraki kai to epivevaiwsa.150 E kai dwrean topothetisi. episis rwtisa gia omadiki paragelia kai mou eipan gia panw apo 10 paragelies timi 130E.
loipon as organwthoume kai na min to paideuoume toso kairo, min xasoume auti ti prosfora afou ta eurw einai liga stin tsepi mas

alex-vstrom
03/10/2007, 16:22
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από plumber
Eγω φιλοι μου την βρηκα στην Καλλιθεα 180 ευρω.Θελετε να ρωτησω για μια ομαδικη αγορα για εμας τους οχτω?

1) costas81
2) motomamounas
3) Innersense
4) mavro
5) plumber
6) mhtsorodas + 2 φιλοι
--------------------------------------------------------------------------------

7) vandrielos kai egw mesa paides

vandrielos αυτοι ειναι απο παλια

ασ κανουμε νεα λιστα

1) alex-vstrom

low__rider
03/10/2007, 16:38
ναι ρε παιδια εκει την εβαλα και γω στα 130 ευρω! τι ειναι αυτα τα 180 που ακουω:eyepop: ο καθενας οτι θελει λεει!!!

Ετσι και αλλιως αυτος την βγαζει (δικο του καλουπι) και την διανεμει και σε αλλους...

vandrielos
04/10/2007, 08:06
Opoios endiaferetai as mou steilei pm onoma kai kinito gia na epikoinwnisw mazi sas wste na kathorisoume mera poy na pame kai na valoume tis podies. perimenw,,,,,,,,,,,