PDA

View Full Version : ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΛΕΙ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ

jinks
03/03/2006, 14:25
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ
file:///Users/imacg5/Desktop/Paoki_kalei_Ai_Vassi.mp3

Λεωνίδας
03/03/2006, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από jinks
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ
Πρέπει να το "ανεβάσεις" κάπου...

jinks
03/03/2006, 14:32
ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

jinks
03/03/2006, 14:44
ΤΠΤ????
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

lampros_fazer
03/03/2006, 14:46
Το είχα ξαναβάλει εγώ εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=17823&highlight=%2A%C1%CA%CF%D5%D3%D4%2A)
Υπάρχει και το λινκ για να το κατεβάσετε.

Motoulis
03/03/2006, 15:02
Αν δεν το κατάλαβες ο Λεώ σου έλεγε να το ανεβάσεις για να σου πετάξει σηματάκι:lol: :rotflmao: :lol:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ RCT ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ:smokin:

13Φ

bartlal
03/03/2006, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Αν δεν το κατάλαβες ο Λεώ σου έλεγε να το ανεβάσεις για να σου πετάξει σηματάκι:lol: :rotflmao: :lol:

αφου θελει και ο Λεω χρονο ισο με την αποστολη του ανακυκλωμενου ανεκδοτου, εχει δικαιωμα να "βοηθησει" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
03/03/2006, 15:14

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ RCT ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ:smokin:

13Φ
:nono: :nono:
Αφού δεν το είχε ανεβάσει καν πώς να ψάξω αν έχει ξαναπαίξει;

bartlal
03/03/2006, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:nono: :nono:
Αφού δεν το είχε ανεβάσει καν πώς να ψάξω αν έχει ξαναπαίξει;

Λεω, μην δινεις σημασια. το εχουμε ξαναπει: στην προσπαθεια να πουν κατι, αμολανε οτι λαλακια πιασουν απο το τσουβαλι με τις μπαρουφες!!! :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
03/03/2006, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Λεω, μην δινεις σημασια. το εχουμε ξαναπει: στην προσπαθεια να πουν κατι, αμολανε οτι λαλακια πιασουν απο το τσουβαλι με τις μπαρουφες!!! :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτό είναι η ευγενική έκφραση για το "κουτάκι με τις μ@λ@κίες";
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
03/03/2006, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Αυτό είναι η ευγενική έκφραση για το "κουτάκι με τις μ@λ@κίες";
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εεετσι, εεετσι....

αλλα οπως διαπιστωνεις και εσυ, ειμαι ευγενης, και ας εχω κατηγορηθει για το αντιθετο!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Motoulis
03/03/2006, 15:37
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΟΥΥΥ ΡΕ ΟΥΥΥ :lol: :rotflmao: :lol:

Δεν θα κατέβει κανείς για τριήμερο κατω απο το αυλάκι?
Εχω στήσει καρτέρια στον Ισθμό θα σας λιανίσουμε:evil: :D

bartlal
03/03/2006, 15:41
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΟΥΥΥ ΡΕ ΟΥΥΥ :lol: :rotflmao: :lol:

Δεν θα κατέβει κανείς για τριήμερο κατω απο το αυλάκι?
Εχω στήσει καρτέρια στον Ισθμό θα σας λιανίσουμε:evil: :D

πλακα πλακα, εγω θα φυγω αυριο για Ξυλοκαστρο για 3ημερο.
κερασεις καφε (ετσι το λεω εγω :beer: ) κορινθο?? αλλα οχι για παρα πολυ γιατι θα με περιμενουν ξυλοκαστρο να παω να στησω μηχανηματα...

:beer: :beer:

:wave2:

Motoulis
03/03/2006, 15:56
πλακα πλακα, εγω θα φυγω αυριο για Ξυλοκαστρο για 3ημερο.
κερασεις καφε (ετσι το λεω εγω :beer: ) κορινθο?? αλλα οχι για παρα πολυ γιατι θα με περιμενουν ξυλοκαστρο να παω να στησω μηχανηματα...

:beer: :beer:

:wave2:
Ξυλόκαστρο πάω εγώ!!! Συκιά για την ακρίβεια αρα δεν παίζει πρώτον να περάσεις απο τα καρτέρια και δεύτερον δεν αντέχω με RCTα ούτε στην ίδια καφετέρια:mad:
Πάρε τηλέφωνο τα έχεις εσύ όλα σε έχω κόψει αν περάσεις αύριο μάλλον θα είμαι Ναύπλιο αν περάσεις Κυριακή ή Δευτέρα θα σε δώ. Πάω να βάλω μπρός την μπετονιέρα να φτιάξω χαρμάνι "υποδοχής":beer:

lampros_fazer
03/03/2006, 15:56
θα με περιμενουν ξυλοκαστρο να παω να στησω μηχανηματα...

Τι μηχανήματα,ανακύκλωσης??:lol: :rotflmao: :lol:

Motoulis
03/03/2006, 15:59
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:wave2: :lol: :rotflmao: :lol:

bartlal
03/03/2006, 16:05
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:wave2: :lol: :rotflmao: :lol:

ναι, και τους γραφω κιολας υποσημειωση οτι βρωμιζετε το περιβαλλον αντι να κρατατε τα χρησιμοποιημενα προιοντα και να τα πετατε στα σκουπιδια!!!:evil: :evil: :evil:

bartlal
03/03/2006, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τι μηχανήματα,ανακύκλωσης??:lol: :rotflmao: :lol:

εμ, τι αλλο? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

τσου... :smokin:

Motoulis
03/03/2006, 16:09
Πόσες φορές θα το πώ εμείς που δεν πετάμε κάνουμε πράξη την ανακύκλωση ενώ εσείς δημιουργείτε σκουπίδια.
Αλλά θα σου τα αναλύσω αυτά άν τολμήσεις να πατήσεις το πόδι σου στο χωριό μου:evil:
Ηδη έκλεισα δωμάτια για την υπόλοιπη 13Φ για να σε περιμένει "επιτροπή υποδοχής" πρωί πρωί:D

bartlal
03/03/2006, 16:09
Ξυλόκαστρο πάω εγώ!!! Συκιά για την ακρίβεια αρα δεν παίζει πρώτον να περάσεις απο τα καρτέρια και δεύτερον δεν αντέχω με RCTα ούτε στην ίδια καφετέρια:mad:
Πάρε τηλέφωνο τα έχεις εσύ όλα σε έχω κόψει αν περάσεις αύριο μάλλον θα είμαι Ναύπλιο αν περάσεις Κυριακή ή Δευτέρα θα σε δώ. Πάω να βάλω μπρός την μπετονιέρα να φτιάξω χαρμάνι "υποδοχής":beer:

οκ! θα σε παρω τηλεφωνο, και αν δεν σε βρω, θα παρω στου Αθανασιου.... ουπς! ο πατερας ειναι αυτος??? :evil: :evil: :evil: :evil:

και αν προλαβεις εσυ να φτιαξεις χαρμανι.... :evil: :evil: :evil:

Motoulis
03/03/2006, 16:12
πάρε και στον μπαμπά μπορεί να έχω πάει για πρωινό εδώ λόγο δίαιτας μου τα έχουν κόψει τα γεύματα.

bartlal
03/03/2006, 16:15
πάρε και στον μπαμπά μπορεί να έχω πάει για πρωινό εδώ λόγο δίαιτας μου τα έχουν κόψει τα γεύματα.

:a29:οκ!!!! :a29:

στην αναγκη θα παρω και τον Νικο που τελειωνει το τηλεφωνο του με το ιδιο ψηφιο με το δικο σου....:a29:

Motoulis
03/03/2006, 16:21
Ναι παρε το το κωλοπαιδο να μου πεις και εμένα ποιός είναι που τολμά να έχουμε και ίδιο ψηφίο

bartlal
03/03/2006, 16:22
Ναι παρε το το κωλοπαιδο να μου πεις και εμένα ποιός είναι που τολμά να έχουμε και ίδιο ψηφίο

εχεις πριζουνικ.... :wave2:

Motoulis
03/03/2006, 16:34
Σιγά μην είμαι και ο Μαρινόπυλος τσέκαρε τους πληροφοριοδότες σου απο κάπουν μπάζουν.....

bartlal
03/03/2006, 16:38
Σιγά μην είμαι και ο Μαρινόπυλος τσέκαρε τους πληροφοριοδότες σου απο κάπουν μπάζουν.....

KGB 4 ever.... :evil:

:lol: :lol: :lol:

Motoulis
03/03/2006, 16:46
Καλά κάτσε να το ψάξω να τον βρώ αυτόν τον Νίκο να του δείξω εγώ.
:evil:

Motoulis
03/03/2006, 16:51
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΩ ΔΥΟ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ :nono:
ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ.......ΓΙΝΑΜΕ ΟΥΛΟΙ:lol: :rotflmao: :lol:

bartlal
03/03/2006, 16:52
Καλά κάτσε να το ψάξω να τον βρώ αυτόν τον Νίκο να του δείξω εγώ.
:evil:

εγραψα και πιο πριν: KGB.... μηηηην πας και τοσο μακρια στον Νικο....για εεεεελα λιγο πιο κοντα.... :evil: :evil: :evil:

bartlal
03/03/2006, 16:54
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΩ ΔΥΟ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ :nono:
ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ.......ΓΙΝΑΜΕ ΟΥΛΟΙ:lol: :rotflmao: :lol:

ναι, κανονισε τωρα να αρχισει και αυτο το thread να γεμιζει με strings!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το βρηκες λοιπον το ΒΡΑ**** χωριο....χαιρομαι, σε καλο δρομο εισαι.... οπως γλεπεις, σε εχω περικυκλωμενο... :evil: :evil: :evil:

Motoulis
03/03/2006, 16:57
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΦΥΤΙΛΙΑΣΩ ΤΟ ΓΙΛΕΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΤΝΤ ΝΑ ΓΙΝΩ ΗΡΩΑΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΗΣ 13Φ
:lol: :rotflmao: :lol: :a2: :a22: :a25: