View Full Version : καθρέπτες Z750s ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Καλησπέρα.
Έχω ξανααναφέρει το θέμα των καθρεπτών του z750s σε ένα άλλο post μου, αλλά άσχετου θέματος (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19276) και το ξαναγράφω εδώ ξεχωριστά για ορθότητα.
Έχω πρόβλημα με την ορατότητα ακριβώς πίσω μου με τους καθρέπτες "μαμά" του z750s. Eimai 1,82, 80 kila (oxi megaloswmos). Epaiksa ligo me toys ka8reptes,alla den eida poly prokoph. Apo tis apanthseis sto parapanw post, katalava oti mallon den paizoun makryteroi braxiones.
Shmera, hmoun e8nikh me ~140 km/h kai, kati to tremoulo toy fairing (me apotelesma na tremoun kai oi ka8reftes), kati h hdh periorismenh oratothta, DEN EVLEPA TIPOTA PISW MOU.
Yparxoyn makryteroi ka8reftes? 'H, paizei na palw toy ka8reftes sto timoni (opws to z750 'h to Z1000) kapws (fantazomai 8a exw kalyterh oratothta)? Apla mou einai einai arketa sovaro problhma. Eyxaristw.
Τι λες δεν βλεπω τπτ?
Τπτ? Υπαρχει 1 ελαφρο τρεμουλο αλλα οχι κ για γινει θεμα...Δεν ξεχωριζω κ τους αριθμους απο πινακιδες joke, αλλα νταξ δεν εχω κ το νου μου συνεχεια καθρεφτες αλλωστε το προβλημα οταν οδηγεις Ε.Ο. ειναι μπροστα το τι θα συναντησεις οχι απο πισω. Παμε κ πιο γρηγορα απο τα κουτακια.:rotflmao: οποτε so what?
Προσεχω καθρεφτες οταν παω να αλλαξω λωριδα μην ερχεται καμια Lambo...:rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ:confused:
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ Ζ ΚΑΒΑΛΑΤΕ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΡΝΑΡΩ
:D :beer:
adam_tsouk
03/03/2006, 20:50
εγώ έχω κάτι καθρεφτάκια μια σταλιά.
Στα πολλά (ε, και στα λίγα οκ) τρέμουν σαν....
αλλά άμα θέλω να δω αν είναι κανείς πίσω μου ή αν ακολουθεί η παρέα μια χαρά τα καταφέρνω.
Ε, στο αυτοκίνητο σίγουρα τα καταφέρνω καλύτερα αλλα.... :o
τσσσσσσςς αλατις ....
τι ωρα μαστορα? :rotflmao:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ:confused:
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ Ζ ΚΑΒΑΛΑΤΕ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΡΝΑΡΩ
:D :beer:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχαχαχα!!!!
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
και κατσε καλα λεμε!!!!
Πλακα, πλακα πρεπει να βαλω και εγω κανενα mirror γιατι εθνικη, πακετο!
Zbandit750
04/03/2006, 13:23
Και εγω στο Ζ750 γυμνο εχω παραπονο απο τους καθρεφτες. Ειμαι και εγω 183 , 80 κιλα και βλεπω τους αγκωνες μου κατα κυριο λογο. Ειδικα στην εθνικη που θες να βλεπεις και πια μακρια , αν δεν μαζεψω αγκωνα δεν αλλαζω λοριδα.Εχω δει Pics μεσα στο forum με καθρεφτες που εχουν αποστατες.
Οι καθρεφτες στην μηχανη ειναι πολυ συμαντικοι και κατα την γνωμη μου ο μεγαλος κινδυνος ειναι απο πισω, ο μαλακας που θα σε περασει ξυστα , ο μαλακας με το SUV που θα περασει απο πανω σου , και ο μαλακας που δεν θα φρεναρει οταν εσυ πλακωθεις στα φρενα για να αποφυγεις την καραμπολα.
Στην καραμπολα τι κανεις αν δεν εχεις καθρεφτες?
Οι καθρεφτες του Ζ ειναι μια ασχημη πλαστικουρα και δεν κανουν και σωστη δουλεια, το bandit μου ειχε πολυ πιο ωραιους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Και εγω στο Ζ750 γυμνο εχω παραπονο απο τους καθρεφτες. Ειμαι και εγω 183 , 80 κιλα και βλεπω τους αγκωνες μου κατα κυριο λογο. Ειδικα στην εθνικη που θες να βλεπεις και πια μακρια , αν δεν μαζεψω αγκωνα δεν αλλαζω λοριδα.Εχω δει Pics μεσα στο forum με καθρεφτες που εχουν αποστατες.
Οι καθρεφτες στην μηχανη ειναι πολυ συμαντικοι και κατα την γνωμη μου ο μεγαλος κινδυνος ειναι απο πισω, ο μαλακας που θα σε περασει ξυστα , ο μαλακας με το SUV που θα περασει απο πανω σου , και ο μαλακας που δεν θα φρεναρει οταν εσυ πλακωθεις στα φρενα για να αποφυγεις την καραμπολα.
Στην καραμπολα τι κανεις αν δεν εχεις καθρεφτες?
Οι καθρεφτες του Ζ ειναι μια ασχημη πλαστικουρα και δεν κανουν και σωστη δουλεια, το bandit μου ειχε πολυ πιο ωραιους.
+100000!! :wave2:
adam_tsouk
06/03/2006, 18:17
εμένα πάλι μου αρέσει να κρυβονται οι καθρέφτες από τους ώμους μου. Έτσι δεν με ενοχλεί ο ήλιος όταν είναι πίσω, ο μλκας με τη μεγάλη σκάλα στα φώτα κτλ κτλ...
Αλλά εγώ ποτέ δεν είχα καθρέφτεςς (ε καλα είχα στο παπι):rolleyes:
SUPERMARIO
06/03/2006, 18:30
αν και δεν ειμαι κατοχος του Ζ-750 θα επρεπε να σας απασχολουν σοβαροτερα προβληματα οπως οι ''ατιμες'' βιδες που φευγουν αλλου για αλλου απο τους κραδασμους παρα οι καθρεφτες.ειναι κριμα τετοια μηχανη ''τελεια'' σε ολα να εχει προβληματα με τους κραδασμους και τις βιδες.
adam_tsouk
06/03/2006, 18:54
τώρα που το λες....... :rolleyes:
Πρέπει αν πάω αύριο να πάρω μία που χάθηκε!!!! :sick:
Για πες πες. Απο που φευγουν γιατι δεν πηρε τπτ το ματι μου...
SUPERMARIO
06/03/2006, 21:57
δεν ξερω αν ειναι ειρωνικες οι απαντησεις σας (ελπιζω οχι) αλλα αν ειναι για ρωτηστε καλυτερα τους μηχανικους σας και αφηστε τον γερο-supermario :a024: στην ανιατη εγκεφαλικη παθηση που απεκτησε στα γεραματα.
-οι αποψεις μου ειναι παντα καλοπροαιρετες.
Σοβαρα μιλαω, δεν κανω πλακα.
SUPERMARIO
06/03/2006, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Σοβαρα μιλαω, δεν κανω πλακα.
το εγραψαν σε γνωστο περιοδικο.οι μηχανικοι (2 τον αριθμο) το μονο προβλημα που διαπιστωσαν στη μηχανη ηταν αυτο.
Ναι δλδ? Απο που? Φαιρινγκ μπα...δεν εχει.
Μοτερ? Δεν γραψαν κατι?
SUPERMARIO
06/03/2006, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Ναι δλδ? Απο που? Φαιρινγκ μπα...δεν εχει.
Μοτερ? Δεν γραψαν κατι?
δεν εγραψαν κατι συγκεκριμενο.ο μηχανικος σου κατι θα ξερει (αν του εχεις εμπιστοσυνη βεβαια)
adam_tsouk
06/03/2006, 22:40
Εμένα μου εφυγε μία (μπορεί και να τη τσιμπισε κανείς δεν ξέρω) από τη δεξιά πλευρά η πρώτη πάνω πάνω που κρατάει το πλαστικό καπάκι κοντά στη σέλα.....
supermario.... δεν χρει'αζεται να είσαι τόσο καχύποπτος.... :winka:
Zbandit750
06/03/2006, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
αν και δεν ειμαι κατοχος του Ζ-750 θα επρεπε να σας απασχολουν σοβαροτερα προβληματα οπως οι ''ατιμες'' βιδες που φευγουν αλλου για αλλου απο τους κραδασμους παρα οι καθρεφτες.ειναι κριμα τετοια μηχανη ''τελεια'' σε ολα να εχει προβληματα με τους κραδασμους και τις βιδες.
Δονησεις ειναι και δεν ειναι τιποτα τρομερο , εμενα φυσιολογικες μου φαινονται.Θα νομιζει κανεις οτι το Ζ ειναι κουδουνιστρα.
Οι καθρεφτες ειναι αρκετα σημαντικο ζητημα γιατι εχει να κανει με την ασφαλεια μας.
SUPERMARIO
06/03/2006, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
supermario.... δεν χρει'αζεται να είσαι τόσο καχύποπτος.... :winka:
:smokin: :smokin: :smokin:
καμια φορα τα ορια μεταξυ πλακας και σοβαρου ειναι πολυ μικρα.απλα δεν καταλαβα.αν εθιξα καποιον συγνωμη!