PDA

View Full Version : 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)

Σελίδες : 1 [2] 3

vaskar1
13/03/2006, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
τελικα δεν ειμαστε αξιοι για τιποτα...:(
μια χαρα βολιδα πηγαινε για "Διαμαχες" και τωρα παει καμπια για το "Σ'αγαπω κι ας μην το ξερεις"....:sad:

ποιον να εμπιστευτεις πλεον..??

μονο εκεινος ο ακαδημαικος,ο Βασκαρ μας εμεινε αλλα δεν το πολυβλεπω...

τι να κανουμε...
σε λα βι που λενε και οι Κινεζοι και σε οποιον δεν αρεσει,τρωει μονο τις πατατες..:rolleyes:

ω καιροι,ω ηθη...:smokin:

Συγνώμη αν σε απογοήτευσα.
Απλά ζητώ 2 πράγματα από τους συνανθρώπους μου.
Να μου μιλάνε όπως τους μιλάω, και να σέβονται τις διαφορετικές απόψεις.
Αν κάτι από αυτά δεν συμβαίνει....
Συγνώμη αλλά δεν πρόκειται να τσακώνομε ιντερνετικά.
Καλό μεσημέρι.

tifoefs
13/03/2006, 18:47
:a014: :a014: :a014:

zaharakis
13/03/2006, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
:a014: :a014: :a014:

εισαι για τα σιδερα!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:

bartlal
14/03/2006, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από zaharakis
εισαι για τα σιδερα!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:

μπα, ευτυχως τον εχουμε κατεψυγμενο στα χιονια!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LanosXR125
23/03/2006, 23:17
Telika ti tha kanoume tha kateboume ????

ama einai emeis oi tou moto gr ta mazeutoume kapou na pame oloi mazi:wave2:

alximistis
24/03/2006, 08:40
"ama einai emeis oi tou moto gr ta mazeutoume kapou na pame oloi mazi"

Πολύ καλή ιδέα...
εγώ κατά... 95% θα κατέβω. Άμα πάμε και παρείτσα ακόμη καλύτερα. Αλλά και μόνος... πάλι εκεί θα είμαι...

africanos31
25/03/2006, 10:40
oλοι εκει σε 1 βδομαδα :beer:

africanos31
30/03/2006, 11:56
Για να μην ξεχνιομαστε.... Το σαββατο ειναι η πορεια με τις μηχανες

johnpan
30/03/2006, 13:05
θα βρεθούμε πουθενά να συστηθούμε και να μπούμε μαζί ή όχι?

Nik0s
30/03/2006, 13:07
Εγώ θα έρθω και θα κάτσω σε μια γωνία να μετράω πόσοι φοράνε κράνος... :smokin:

SF
30/03/2006, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Εγώ θα έρθω και θα κάτσω σε μια γωνία να μετράω πόσοι φοράνε κράνος... :smokin:

:a013:

http://www.moto.gr/forums/attachment.php?s=&postid=335184

koutroulis
30/03/2006, 14:10
δε μαζευόμαστε στο ΔΕΛΕΑΡ που είναι κοντά να πάμε όλοι μαζί???

:wave2: :wave2: :wave2:

Motoulis
30/03/2006, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
δε μαζευόμαστε στο ΔΕΛΕΑΡ που είναι κοντά να πάμε όλοι μαζί???

:wave2: :wave2: :wave2:
Δέλεαρ 10 με 10:45 εγώ μέσα.......πίνουμε καφεδάκι και ορμάμε:wave2:

johnpan
30/03/2006, 23:24
Δε βλέπω συμμετοχή όμως

alximistis
30/03/2006, 23:24
Απάνω τους συντρόφια!!!
Από τις 10.30 και μετά στο Δέλεαρ και μετά...

όλοι στον αγώνα!!!
Καπετάνιεεεεε!!!
Ρίξε τα επαναστατικά σου!!!

Λεωνίδας
31/03/2006, 08:50
Είμαστε σίγουροι ότι είναι ανοιχτό το Δέλεαρ από τόσο νωρίς;

Daemon
31/03/2006, 08:57
Καλα, δεν νομιζω να εννουσε να σταματησετε και για καφε :D

SF
31/03/2006, 09:12
Το Δέλεαρ είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτό (ακόμα και πρωτοχρονιά)!

koutroulis
31/03/2006, 10:20
τελικά θα πάει κανείς αύριο?

να μαζευτούμε να πάμε παρέα???

αν μαζευτούμε κάπου θα παρακινήσουμε περισσότερο κόσμο να έρθει

αν είναι κανείς απο Β. Προαστ. ας ρίξει ένα σύρμα να κατέβουμε μαζί.

χαιρετώ

:wave2:

Motoulis
31/03/2006, 10:26
Εγώ θα έρθω απο Κόρινθο και υπολογίζω κατα τις 10 10:15 να είμαι Δέλεαρ για καφέ μετά δίπλα είναι η συγκέντρωση στις 11.
Αν ανέβει και κανένας άλλος κατωαυλακιώτης ας στείλει πμ αν θέλει να ανέβουμε παρέα απο Ισθμό.

koutroulis
31/03/2006, 10:27
για σου ρε πατρίδα

βλέπω να έρχομαικαι εγώ στο ΔΕΛΕΑΡ

bugsbunny
31/03/2006, 10:34
Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί… :wave2:

Cpt. Haddock
31/03/2006, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί… :wave2:

Ρε επαναστατικό νιάτο, άσε τις πορείες και πάμε καμια βόλτα...

:beer:

:smokin:

bugsbunny
31/03/2006, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε επαναστατικό νιάτο, άσε τις πορείες και πάμε καμια βόλτα...

:beer:

:smokin:

Εγώ πάλι λέω να αφήσεις λίγο τις βόλτες και να έρθεις στην πορεία !:D

:a024: ε :a024:

catmaster
31/03/2006, 10:53
Το κοβω να φτηνετε την πορεια και να αραζετε για μπυρονια στο Λεδεαρ...

Και απο μενα μια!! :beer: :beer:

Motoulis
31/03/2006, 11:09
Οποιος δεν θέλει δεν έρχεται, αλλά όποιος δεν έρθει επειδή βαριέται η επειδή θα πάει βόλτα κλπ. και όχι για κάποιο σοβαρό λόγο, την επομένη που θα του πιάσουν τον κώλο ή θα αγανακτήσει απο την όλη κατάσταση στον μοτοσυκλετισμό να κάνει τουμπεκί και μην αρχίσει τα τριτοκοσμικοί είμαστε, δεν υπάρχει κράτος και λοιπές κλάψες.....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ......ΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ.
Ισως μία πορεία να μην προσφέρει ουσιαστικά τίποτα αλλά η αδιαφορία για θέματα που καίνε εμάς τους ίδιους μας κάνει αποχαυνωμένα πιόνια.....κοινός Αμερικανάκια......

Cpt. Haddock
31/03/2006, 12:04
Πάντα όποιος θέλει πηγαίνει κάπου, αυτό έλειπε να εξαναγκάζαμε κόσμο.

Κι επισης όποιος διαφωνεί με έναν τρόπο προάσπισης/διεκδίκησης/προώθησης αιτημάτων, μπορεί να το λέει.

Είμαι κάθετα αντίθετος στη λογική της διαδήλωσης και της πορείας για ολα τα ζητήματα.

Σπανίως έχουν προσφέρει κάτι, οι "αρμόδιοι" συνήθως κωφεύουν και όσοι υφίστανται την ταλαιπωρία, βρίζουν αυτούς που κάνουν τη διαδήλωση. Δεν πιστέυω οτι η πορεία θα προσφέρει κάτι παραπάνω από την αγανάκτηση όσων θα περιμένουν πίσω από τις μηχανές. Τουναντίον, θα επιβαρύνει κι άλλο την ήδη άσχημη γνώμη που έχει ο μέσος κόσμος.

Άποψή μου φυσικά, άσχετο αν τελικά θα μεθέξω κι εγώ τηε πορείας...

Και ναι, θα συνεχίσω να λέω οτι είμαστε τριτοκοσμικό κράτος (γιατί είμαστε). Διότι δεν πιστεύω οτι οι μοτοσυκλεττιστές της Γερμανίας πχ έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή έκαναν πορείες. Έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή υπάρχει σοβαρό κράτος και σοβαρή διοίκηση.

Θα έλεγα επίσης και σοβαρότερες και ισχυρότερες λέσχες, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που δεν θέλω να θίξω εδώ.

africanos31
31/03/2006, 12:17
λογω της πιεσης και της πορειας που ειχε γινει παλιοτερα επιτρεπονται μοτο στους λεωφορειοδρομους (οι καμερες φωτογραφιζουν τα ιχ και στελνουν τις κλησεις ταχυδρομικα.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥς ΛΕΩΦ/ΜΟΥΣ ΣΕ ΜΟΤΟ..........
Αυτο για οσους λενε οτι δεν γινετε τιποτα με πορειες κλπ :nono:
Πηγαιντε τοτε σε καμια εκκλησια και περιμεντε με καμια προσευχη να γινει τιποτα.....

Nik0s
31/03/2006, 12:19
Πάντα όποιος θέλει πηγαίνει κάπου, αυτό έλειπε να εξαναγκάζαμε κόσμο.

Κι επισης όποιος διαφωνεί με έναν τρόπο προάσπισης/διεκδίκησης/προώθησης αιτημάτων, μπορεί να το λέει.

Είμαι κάθετα αντίθετος στη λογική της διαδήλωσης και της πορείας για ολα τα ζητήματα.

Σπανίως έχουν προσφέρει κάτι, οι "αρμόδιοι" συνήθως κωφεύουν και όσοι υφίστανται την ταλαιπωρία, βρίζουν αυτούς που κάνουν τη διαδήλωση. Δεν πιστέυω οτι η πορεία θα προσφέρει κάτι παραπάνω από την αγανάκτηση όσων θα περιμένουν πίσω από τις μηχανές. Τουναντίον, θα επιβαρύνει κι άλλο την ήδη άσχημη γνώμη που έχει ο μέσος κόσμος.

Άποψή μου φυσικά, άσχετο αν τελικά θα μεθέξω κι εγώ τηε πορείας...

Και ναι, θα συνεχίσω να λέω οτι είμαστε τριτοκοσμικό κράτος (γιατί είμαστε). Διότι δεν πιστεύω οτι οι μοτοσυκλεττιστές της Γερμανίας πχ έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή έκαναν πορείες. Έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή υπάρχει σοβαρό κράτος και σοβαρή διοίκηση.

Θα έλεγα επίσης και σοβαρότερες και ισχυρότερες λέσχες, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που δεν θέλω να θίξω εδώ.

+ 1 καπετάνιο !

Cpt. Haddock
31/03/2006, 12:30
λογω της πιεσης και της πορειας που ειχε γινει παλιοτερα επιτρεπονται μοτο στους λεωφορειοδρομους

Λόγω της πίεσης ναι. Της πορείας, όχι...

Αν ο,τι έχουμε πετύχει τόσα χρόνια είναι η κίνηση στους λεωφορειόδρομους... τι να πω...

Πηγαιντε τοτε σε καμια εκκλησια και περιμεντε με καμια προσευχη να γινει τιποτα.....

Ας μην είμαστε απόλυτοι. Ή πορεία, ή εκκλησία... υπάρχουν κι άλλοι πιο σοβαροί (ή σοβαροφανείς αν θέλετε) τρόποι.

Έχω την άποψη οτι μια πορεία (στις τόσες που γίνονται καθημερινα για ψύλλου πήδημα) και ειδικά Σάββατο που ΔΕΝ προσφέρει επικοινωνιακά δημοσιότητα (μικρότερη ακοραματικότητα ειδήσεων, κλειστές υπηρεσίες και υπουργεία) είναι μάλλον άστοχη κίνηση.

Ειδικά επειδή είναι και 1/4...

Αλλά, όπως προείπα, άποψή μου...

ΙΠΠΕΑΣ
31/03/2006, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
:( Παραμενει το σκανδαλωδες αρθρο 49 του ΚΟΚ
:( Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Συγκεντρωση την Πρωτοαπριλια 2006 στις 11.00 στο πεδιο του Αρεως.Θα ακολουθησει πορεια(με τις μηχανες) προς το Υπουργειο Μεταφορων

ΜΟΤΟΕ

Σημ.. υπολογιζω παιδια πανω απο 2000 μοτοσυκλετες....

Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι προβλέπει το άρθρο 49 του KOK το οποίο είναι ... σκανδαλώδες ;

Motoulis
31/03/2006, 12:37
λογω της πιεσης και της πορειας που ειχε γινει παλιοτερα επιτρεπονται μοτο στους λεωφορειοδρομους (οι καμερες φωτογραφιζουν τα ιχ και στελνουν τις κλησεις ταχυδρομικα.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥς ΛΕΩΦ/ΜΟΥΣ ΣΕ ΜΟΤΟ..........

+1
το ξαναγράφω
ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

υπάρχουν χιλιάδες τρόποι διεκδίκησης ένας απο αυτούς είναι και η πορεία διαμαρτυρίας, ίσως ο πιο μαζικός και ο πιο ξεκάθαρος......μαύρο στις εκλογές, αρνηση συμμόρφωσης κλπ. είναι ατομικά μέτρα που δεν δίνουν και ένα ξεκάθαρο μήνυμα ή δίνουν περιθώρια παρερμήνευσής τους...........
Οσο να αφορά την ταλαιπωρία που θα υποστούν κάποιοι αύριο τους την έχουμε ξεπληρωμένη εδώ και χρόνια με το οτι γλυτώνουν εκατοντάδες χιλιόμετρα επιπλέον ουράς και χιλιάδες θέσεις πάρκινγκ καθημερινά, αφού εμείς επιλέξαμε να αφήσουμε τα κουτιά σπίτι και να μετακινούμαστε με μοτοσυκλέτες.
Να μην πώ για τους δυσανάλογους φόρους που πληρώνουμε σε σχέση με ιδιοκτήτες αυτοκινήτων......ασ ταλαιπωρηθούν 2 ώρες και ας σκεφτούν πόσο περισσότερο πρέπει να μας προσέχουν και να μας στηρίζουν για δικό τους ώφελος.....:wave2:

BELZEBOYLIS
31/03/2006, 12:47

Διότι δεν πιστεύω οτι οι μοτοσυκλεττιστές της Γερμανίας πχ έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή έκαναν πορείες. Έχουν καλύτερη αντιμετώπιση επειδή υπάρχει σοβαρό κράτος και σοβαρή διοίκηση.

.

Έχουν σοβαρή κυβέρνηση διότι κάνουν πορείες !!!! Kάνουν πορείες σημαίνει ότι διεκδικούν , ζητάνε –απαιτούν !!!!

Φυσικά δεν είναι ΜΟΝΟ πορείες ….δεν κατεβαίνουν στους δρόμους την μια και την άλλη είναι σαν να μην συνέβη τίποτα !!!!

Μην ξεχνάς αυτός που δεν ζητά δεν λαμβάνει !!!!

Τέλος αν φοβάται κάτι η κυβέρνηση ( όποια και να είναι ) είναι η πορείες και η μαζικές κινητοποιήσεις ……

Cpt. Haddock
31/03/2006, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Τέλος αν φοβάται κάτι η κυβέρνηση ( όποια και να είναι ) είναι η πορείες και η μαζικές κινητοποιήσεις ……

Στο τελευταίο θα συμφωνούσα εαν στην Ελλάδα δεν είχαν εκφυλιστεί τόσο

Έχουμε σχεδόν καθημερινα μια πορεία (πχ σήμερα έχει φοιτητικό συλλαλητήριο)...

Όταν κάτι είναι σύνηθες, παύει να είναι σημαντικό....

tifoefs
31/03/2006, 13:11
Αυτη ειναι η σημαια μου !!

ΤΙΦΟΕΥΣ στα περσικα !

:beer: :beer: :beer: :D :D :D

43006

SF
31/03/2006, 13:16
Για το αρ. 49 και όλα τα υπολοιπα, μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το θρέντ από την αρχή, για να μη ζαλίζονται κιόλας αυτοί που το παρακολουθούν. Δεν έχουμε και bartlal εδώ να ξετινάξει την ανακύκλωση!!
:D

tifoefs
31/03/2006, 13:19
Στο τελευταίο θα συμφωνούσα εαν στην Ελλάδα δεν είχαν εκφυλιστεί τόσο

Έχουμε σχεδόν καθημερινα μια πορεία (πχ σήμερα έχει φοιτητικό συλλαλητήριο)...

Όταν κάτι είναι σύνηθες, παύει να είναι σημαντικό....

Βρε τεντυμποϋ αν δε τους δωσεις να καταλαβουν που ειναι λαθος (ολοι αυτοι οι ασχετοι καλαμαραδες με τα κουτακια τους) δε προκειται ποτε να θρηνησουμε λιγοτερους νεκρους !

:mad:

crs-k
31/03/2006, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Για το αρ. 49 και όλα τα υπολοιπα, μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το θρέντ από την αρχή, για να μη ζαλίζονται κιόλας αυτοί που το παρακολουθούν. Δεν έχουμε και bartlal εδώ να ξετινάξει την ανακύκλωση!!

Μηπως πρεπει να "οργανωσουμε" ενα γενικοτερο RCT ? :rolleyes: :confused: :sick:

:lol: :rotflmao: :lol:

bartlal
31/03/2006, 13:23
....Δεν έχουμε και bartlal εδώ να ξετινάξει την ανακύκλωση!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μηπως πρεπει να "οργανωσουμε" ενα γενικοτερο RCT ? :rolleyes: :confused: :sick:

:lol: :rotflmao: :lol:

θελετε βοηθεια? προσφερουμε τις υπηρεσιες και το know how και εκτος ανεκδοτων! :smokin:

:lol: :lol: :rotflmao: :lol:

george123
31/03/2006, 20:45
+1

ta leme delear

alximistis
31/03/2006, 23:40
"Είμαι κάθετα αντίθετος στη λογική της διαδήλωσης και της πορείας για ολα τα ζητήματα.

Σπανίως έχουν προσφέρει κάτι, οι "αρμόδιοι" συνήθως κωφεύουν και όσοι υφίστανται την ταλαιπωρία, βρίζουν αυτούς που κάνουν τη διαδήλωση. Δεν πιστέυω οτι η πορεία θα προσφέρει κάτι παραπάνω από την αγανάκτηση όσων θα περιμένουν πίσω από τις μηχανές. Τουναντίον, θα επιβαρύνει κι άλλο την ήδη άσχημη γνώμη που έχει ο μέσος κόσμος. "

Καπετάνιε θα σε μαλώσω!!!
Δεν ζούμε (δυστυχώς) στη Γερμανία ούτε στην Ολλανδία! Ούτε καν στην Αγγλία!
Στην Ελλάδα στο Ελλαδιστάν αν προτιμάς αν και δεν συμφωνώ με αυτή τη λέξη πολλά πάρα πολλά πράγματα έχουν κερδιθεί λόγω πορείας. Πίεσης!
Αντιθέτως αν κάθεσαι στα ωά σου εκεί είναι που σε ξεχνά και ο... θεούλης...
Όσο για την αγανάκτηση όσων περιμένουν σκέψου πόσες φορές έχουν κλείσει οι δρόμοι και πόσες φορές έχει κοπεί η Ελλάδα στη μέση από κινητοποιήσεις.
Άλλες φορές κέρδισαν άλλες όχι.
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι καπετάνιε!!!
Αγάλι-αγάλι...

AFTER
01/04/2006, 09:17
Εγω και μια αλλη ομαδα παντως θα παμε

Οσοι πιστοι προσελθετε

zephyr1
01/04/2006, 12:11
Παιδια μολις γυρισα απο την πορεια.

Τι ναπω μαλλον ολοι εχουμε παθει ανοσια & εχουμε τασης μαζοχιστικες.

Δεν εξηγητε αλλιως οτι δεν μπορεσαν να μαζευτουν (απο οτι υπολογισα)ουτε χιλια μηχανακια.

Καναμε μια δηθεν πορεια,δεχτηκαμε & τα συχγαρητηρια απο τους αστυνομικους & μετα πηγαμε για καφε στο MALL.OEO(τι δουλεια εχει το mall με την ολη διεκδικηση των δικαιωματων μας δεν καταλαβαινω)γι΄αυτο δεν πηγα κιολας.

Μας ειπαν οτι θα ερχοταν & ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,στο πεδιο του αρεως ε ρε τρελλα που μας πουλανε.

Στο κατω κατω ολοι εμεις θα την πληρωνουμε μια ζωη.
Και αν δεν αντιδραμε ας μην εχουμε & παραπονο απλα ας τα λουζομαστε ολα.:sad:

johnpan
01/04/2006, 13:49
αντί να πάω στο πεδίο του άρεος πήγα στο Ζάπειο και περίμενα σαν ηλίθιος.... Παίρνω κανα βραβείο?:yuck: :yuck:

AFTER
01/04/2006, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
αντί να πάω στο πεδίο του άρεος πήγα στο Ζάπειο και περίμενα σαν ηλίθιος.... Παίρνω κανα βραβείο?:yuck: :yuck:

Στην επομενη πορεια θα κρατας την σημαια!!!!
:rotflmao:

Θα μου εξηγησει καποιος ποιος ο λογος να κανουμε μια πορεια σε εναν τοσο μεγαλο δρομο χωρις κοινο?(Κηφησιας)

Η πορεια θα επρεπε να ειναι ΜΕΣΑ στο κεντρο,ΚΑΙ ΜΟΝΟ

johnpan
01/04/2006, 17:37
Κηφησίας πήγατε? Α καλά! Γι'αυτό δε σας έβρισκα στο κέντρο που έψαχνα μέχρι τις 12 παρά.

Τωρα που το σκέφτομαι μήπως ήταν έτσι για να πάτε μετά πιο εύκολα στο the mall?

Μήπως ο καφές εκεί δεν ήταν τυχαίος?

Εγώ πάντως δεν ξαναπάω για καφέ εκεί, την προηγούμενη εβδομάδα έφεραν τροχαία για να γράψει τα παρκαρισμένα έξω από το πάρκινγκ τους. Αυτό είναι η απόλυτη πουστιά. :wave2:

AFTER
01/04/2006, 18:52
Οπως εχω ξαναπει

FUCK THEM ALL
FUCK THE MALL

SF
01/04/2006, 18:56
Ρε παιδιά, διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου!

Η "πορεία μοτοσυκλετιστών" πήγε για καφέ στο MALL???? Μήπως η ΜΟΤΟΕ είπε κι ευχαριστώ που δεν αφήνουν τις μηχανές να παρκάρουν?

Ας μου πει κάποιος ότι είναι 1απριλιάτικο αστείο please!!!!!!! Δεν ξέρω από που να πρωτοαρχίσω το κράξιμο!!!

Daemon
01/04/2006, 19:01
Εγω βασικα εψαχνα ολη μερα το φορουμ να δω τι αλλαξε απ'τα τελευταια μηνηματα σχετικα με το Mall (ζητησανε συγγνωμη και φτιαξανε parking?) και εγινε αυτη η αλλαγη, πορεια μοτο να καταληξει για καφε εκει.. αλλα δεν βρηκα τιποτα και ακομα αναρωτιεμαι :confused: :confused:

africanos31
01/04/2006, 19:04
telika δεν ειχε kosmo....(400-500 μοτο) στην Αθηνα δυστυχως δεν υπαρχει τοσο ενδιαφερον(οσο θεσσαλονικη και βορ.ελλαδα.....)
Στο γυρισμο επεσα και σε 1 ατυχημα στον Κηφισο σκοτωθηκε το παιδι που οδηγουσε το παπι....ηταν στην ασφαλτο μεσα στο αιμα τον χτυπησε αφου επεσε και 1 αμαξι κατι μοτοσυκλετιστες ειχαν σταματησει 1 απο το βεσπα κλαμπ που ηταν στη πορεια και 2 αυτοκινητα (1 γιατρος και 1 αλβανος εργατης για να βοηθησουν) χιλιαδες αμαξια μονο να σταματανε να κοιτανε μεσα απο το αμαξι και να φευγουν.....
Κριμα το παιδι και στην οικογενεια του

AFTER
01/04/2006, 19:09
telika δεν ειχε kosmo....(400-500 μοτο) στην Αθηνα δυστυχως δεν υπαρχει τοσο ενδιαφερον(οσο θεσσαλονικη και βορ.ελλαδα.....)
Στο γυρισμο επεσα και σε 1 ατυχημα στον Κηφισο σκοτωθηκε το παιδι που οδηγουσε το παπι....ηταν στην ασφαλτο μεσα στο αιμα τον χτυπησε αφου επεσε και 1 αμαξι κατι μοτοσυκλετιστες ειχαν σταματησει 1 απο το βεσπα κλαμπ που ηταν στη πορεια και 2 αυτοκινητα (1 γιατρος και 1 αλβανος εργατης για να βοηθησουν) χιλιαδες αμαξια μονο να σταματανε να κοιτανε μεσα απο το αμαξι και να φευγουν.....
Κριμα το παιδι και στην οικογενεια του

Καλα ασε, γιατι εγω ξερω καποιους αλλους που δεν εχουν ουτε ενδιαφερον για κρανος, ουτε για πινακιδες, ουτε για πιστες ΚΑΛΕΣ που ειναι 2 βυματα απο το σπιτι τους

Αν και δεν ξερω πως εγινε, κριμα για το παιδι

Nik0s
01/04/2006, 19:27
Αυτή η ιστορία με το mall όντως ανήκουστη και μακάρι να είναι ένα κρύο πρωταπριλιάτικο....

Όσο για τη συμμετοχή, μου είπε ένας φίλος που έτυχε να δει την πορεία πηγαίνοντας σε κάποια δουλειά:

Το γήπεδο όταν σχολάει, πιο πολλά μηχανάκια έχει....

Επίσης έμαθα ότι κάποιοι σταμάτησαν μπροστα στη ΓΑΔΑ και μαρσάρανε, έκαναν burnout και άλλα τέτοια εποικοδομητικά πράματα.... :a21:

Motoulis
01/04/2006, 19:40
Οντως ήμασταν λίγοι.....500 - 600 μοτό αλλά γίνανε και πολλά μπερδέματα.....
εγώ βρήκα πολλούς στο κέντρο που έφτασαν καθυστερημένοι να ψάχνουν την πορεία.....δυστυχώς είδα και πολλούς καθώς ερχόμουν στην εθνική να κάνουν βολτούλα......όσο να αφορά τον καφέ στο Mall ήπιε κάποιος απο εσάς? Απλά φτάσαμε εκεί και μετά διαλυθήκαμε.......λάθη έγιναν πολλά αλλά υπήρχε και πολύ ραδιο-αρβύλα Καραμανλής, αλλαγή σημείου συνάντησης κλπ. που το έκαναν να ακούγεται γελοίο....την επόμενη φορά καλύτερα.

AFTER
01/04/2006, 19:49
Αν πιστευω οτι εχασα τον καιρο μου εγω που ειμαι παντα υπερ σε αυτα, φανταστειτε οι αλλοι....

Την επομενη φορα θα κριθει το αν παω, απο τον διοργανωτη

byron
01/04/2006, 20:13
Πίκρα..........
ο σύλλογος για την Διάσωση των Αρχαίων Ελληνικών Συνταγών μαζεύει περισσότερο κόσμο..
Ευτυχώς που είχαν κατέβει τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη και από κάποιες άλλες πόλεις, και μαζευτήκαμε ένα τσούρμο...
Το ωραίο ήταν ότι μέχρι να φτάσουμε στο The Mall, η πορεία είχε χάσει το 30% του κόσμου της. Ίσως να μην είχαν βενζίνη τα παιδιά....
:sick: :sick: :sick:

Motoulis
01/04/2006, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Πίκρα..........
ο σύλλογος για την Διάσωση των Αρχαίων Ελληνικών Συνταγών μαζεύει περισσότερο κόσμο..
Ευτυχώς που είχαν κατέβει τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη και από κάποιες άλλες πόλεις, και μαζευτήκαμε ένα τσούρμο...
Το ωραίο ήταν ότι μέχρι να φτάσουμε στο The Mall, η πορεία είχε χάσει το 30% του κόσμου της. Ίσως να μην είχαν βενζίνη τα παιδιά....
:sick: :sick: :sick:

Κυκλοφόρησε η φήμη οτι πάμε για καφέ και πολλοί στράβωσαν.....αλλά αν το σκεφτείς λογικά λίγα σημεία παρέχουν πρόσβαση σε 600 μηχανές ταυτόχρονα.....ίσως έπρεπε να γυρίσουμε στο Πεδίον του Άρεως.....η να πάμε στο Σύνταγμα στην Βουλή.......αλλά όλα αυτά είναι ιστορίες....έγιναν λάθη πρέπει να το προσέξουμε και την επόμενη φορά καλύτερα:wave2:

H.A.Balafoutre
01/04/2006, 20:41
Περίμενα να δω στις ειδήσεις για την συγκέντρωση και μόνον η ΝΕΤ το παρουσίασε.

Motoulis
01/04/2006, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
και το μεγκα το κάλυψε......το θάψανε?

crs-k
01/04/2006, 21:04
Τι ακουν τα ματακια μου και βλεπουν τ' αυτακια μου ? :confused: :hypnotize

Τα τελευταια δυο χρονια, που ηταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ (ηταν και πιο πριν, αλλα ειναι αλλο θεμα) η ΜΟΤΟΕ, οτι "ενεργειες" εκαναν οι "Ανεξαρτητοι Μοτοσυκλετιστες" υποκαθιστοντας την, ηταν (σε αναλογια) πιο πετυχημενες ...

ΔΕΝ ξερω (ακομα) ποιος "καρεκλοκενταυρος", γιατι και με ποια κριτηρια, πηρε τις παρακατω αποφασεις:

1. Να γινει η πορεια την 1/4/06 που ειναι "σημειολογικο" ΛΑΘΟΣ.
- Καναν πορεια οι Μοτοσυκλετιστες!
- Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ? :lol:
- Τσιμπαμε ρεεε?

2. Να γινει η πορεια ημερα Σαββατο.
-- Κλειστες ΟΛΕΣ οι Δημοσιες Υπηρεσιες και τα Υπουργεια!!!
-- Ελαχιστος, εως καθολου, κοσμος!
-- Ελαχιστη τηλεθεαση στο μεσημεριανο Δελτιο Ειδησεων των Καναλιων (οπου και θα προβαλονταν τα εκτενη πλανα) και σχεδον ΚΑΘΟΛΟΥ στο βραδυνο (οπου θα υπηρχε μονο μια περιληπτικη αναφορα)!

3. Τι "δουλεια" ειχε η πορεια προς το MALL, μεσω της Κηφησιας?
-- Ακομα κι αν ηταν "διαμαρτυρια" προς τον Ιδιωτη, ΔΕΝ ηταν στους αρχικους Στοχους!
-- Την επομενη φορα να πανε τα 500 μηχανακια πορεια, απο την Εθνικη, Κυριακη, στις 5 το πρωι, μεχρι την Κορινθο ή την Χαλκιδα! Περισσοτεροι θα τους "παρουν χαμπαρι" !

Επειδη σημερα ηταν η μονη μερα που μπορουσαμε να "τσεκαρουμε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=20753)" την διαδρομη για την εκδρομη του Moto.gr, ελειψα απο αυτην την εκδηλωση (την μοναδικη στα τελευταια ΔΥΟ χρονια) ... :sick:

Οπως (δυστυχως) αποδεικνυεται ... Αγιο ειχα ... :(

Θα εφευγα στα μισα "συφιλιασμενος" !!! :mad:

ΔΕΝ συνεχιζω γιατι ειμαι σε "κρισιμη" ηλικια ... :a023:

AFTER
01/04/2006, 21:09
Σωστος Χρηστο

tai
01/04/2006, 21:18
Τι ακουν τα ματακια μου και βλεπουν τ' αυτακια μου ? :confused: :hypnotize

Τα τελευταια δυο χρονια, που ηταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ (ηταν και πιο πριν, αλλα ειναι αλλο θεμα) η ΜΟΤΟΕ, οτι "ενεργειες" εκαναν οι "Ανεξαρτητοι Μοτοσυκλετιστες" υποκαθιστοντας την, ηταν (σε αναλογια) πιο πετυχημενες ...
+10 :mad:

Επειδη σημερα ηταν η μονη μερα που μπορουσαμε να "τσεκαρουμε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=20753)" την διαδρομη για την εκδρομη του Moto.gr, ελειψα απο αυτην την εκδηλωση (την μοναδικη στα τελευταια ΔΥΟ χρονια) ... :sick:

Οπως (δυστυχως) αποδεικνυεται ... Αγιο ειχα ... :( κωλόφαρδος είσαι! :D

Θα εφευγα στα μισα "συφιλιασμενος" !!! :mad: αν εφτανες στα μισα θα σε έδιωχνα εγώ για ασφάλεια! Γιατί με την ζοχαδα που θα είχες θα είχαμε έκτροπα:sick:

ΔΕΝ συνεχιζω γιατι ειμαι σε "κρισιμη" ηλικια ... :a023: Ε μην το κάνουμε και θέμα:lol:

SF
01/04/2006, 21:38
:a018:

zolotas
01/04/2006, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

για 20 δευτερολεπτα...........και οποιος ειδε καταλαβε οτι εγινε συγκεντρωση επειδη δεν αφηνουν τους μηχανοβιους να πινουν τον καφε τους στο εμπορικο κεντρο.........οτι ναναι :lol:

ashton
01/04/2006, 22:10
Ρε παιδιά, διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου!

Η "πορεία μοτοσυκλετιστών" πήγε για καφέ στο MALL???? Μήπως η ΜΟΤΟΕ είπε κι ευχαριστώ που δεν αφήνουν τις μηχανές να παρκάρουν?

Ας μου πει κάποιος ότι είναι 1απριλιάτικο αστείο please!!!!!!! Δεν ξέρω από που να πρωτοαρχίσω το κράξιμο!!!

Μάλλον λάθος κατάλαβες.
Η πορεία πήγε στο Mall, ακριβώς για να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν αφήνουν τις μηχανές να παρκάρουν εκεί. Το δελτίο της ΝΕΤ έδειξε και πλάνα από το πάρκιγκ του Mall, αλλά δεν είπε το όνομά του (νομίζω)

SF
01/04/2006, 22:14
Ο zephyr1, κάπου 20 μηνύματα παραπάνω, είπε για καφέ.

(Δε το έβγαλα από το μυαλό μου!)

SUPERMARIO
01/04/2006, 22:16
συμμετοχη μεγαλη δεν υπηρχε.κατι burn out κ.τ.λ ηταν ξενερα μεγαλη.επισης αρκετοι χωρις κρανακι και θελουμε να μας δουν και συνειδητοποιημενους.:confused:

στο Mall δεν ακολουθησα γιατι μου φανηκε ''κουφο''

ενα μεγαλο συγνωμη απο τα παιδια του moto.gr που γνωρισα σημερα και που εχασα καπου στην πορεια με αποτελεσμα να φυγω χωρις να τους μιλησω.:wave2: :wave2:

GeorgeFZR
02/04/2006, 00:14
Δεν καταλαβα τι σχεση ειχε το The Mail με την πορεια μας και τα αιτηματα μας..δλδ αυτο που μας καιει και μας ταλαιπωρει ολα αυτα τα χρονια ειναι η αρνηση του The Mail να μην εχει ειδικο χωρο για της μηχανες? Στην τελικη δεν μας γουσταρουν να ειμαστε εκει,μαγκια τους και δικαιωμα τους,οπως και δικαιωμα μας να μην πατησουμε ποτε εκει!

Νομιζα οτι ειχαμε σοβαροτερα αιτηματα και αιτιες για να κανουμε μια πορεια..Παντως η ολη ιστορια φανηκε εξ αρχης οτι 8α παει "ακυρη". Ο κα8ενας ειχε και απο κατι να προσαψει,Στην ΜΟΤΟΕ, στις λεσχες,στους ανεξαρτητους,στις μολοτοφ κτλ κτλ..αποτελεσμα οργανωση 0,πολλες υποψιες,παραπονα και γκρινιες.Πραγματικα κριμα γιατι δεν πιστευω πως εμεις σαν υπο-ομαδα μεσα στο κοινωνικο συνολο εχουμε λιγοτερα παραπονα απο κοματικους, αγροτες,δασκαλους,φοιτητες,οικοδομους κτλ κτλ που κα8ε τρεις και λιγο κλεινουν το κεντρο της α8ηνας.

alximistis
02/04/2006, 00:39
ΩΠΑ!!! ΩΠΑ!!! ΩΠΑ!!!

Σιγά παίδες να δείτε πως έχουν τα πράγματα.
Ήμουνα και εγώ στην πορεία από την αρχή ως το τέλος.
Πριν πω τη γενική μου άποψη να σημειώσω ορισμένα λάθη που διάβασα:

1). Το θέμα με τον Καραμανλή ήταν ΑΣΤΕΙΟ!!! Πως λέμε πρωταπριλιάτικη φάρσα; Έτσι...
Ειπώθηκε ΜΟΝΟ για χαβάλέ. Πάει αυτό.

2). Στο Μολ πήγαμε για διαμαρτυρία. Ακριβώς επειδή κάνουν οι κύριοι όλα αυτά που κάνουν με τα μηχανάκια και το πάρκινγκ. Κατά την άποψη μου ΚΑΛΩΣ έγινε και ΣΩΣΤΑ πήγαμε.
Αλλού ήταν το μέγα λάθος.
Ότι δεν είχαν από την αρχή κανονίσει ότι θα πάμε εκεί. Αυτή ήταν η βλακεία τους!!! Δεν το ξέραμε και το μάθαμε στο μέσο. Μετά την επίσκεψη μας στο υπουργείο Μεταφορών.
Ως κίνηση ήταν σωστή πιστεύω αλλά έπρεπε να το ξέραμε ΟΛΟΙ από την αρχή.

Τώρα γενικότερα για την πορεία...
Επιεικώς... απαράδεκτη!!!
Η οργάνωση ήταν για τα... πανηγύρια. Αυτό φάνηκε όχι μόνο από την ιστορία από το Μολ αλλά και από την ενημέρωση των μοτοσικλετών.
Πάρα πολλοί στο δρόμο με δίκυκλα δεν ήξεραν τι ήταν αυτό που έβλεπαν. Ρωτούσαν γιατί γίνεται! Που σημαίνει ότι ο κόσμος μας δεν είχε ενημερωθεί.
Άλλο... κανείς δεν είχε μεριμνήσει να μοιραστεί ενημερωτικό υλικό στο δρόμο. Έπρεπε κάποιοι να δίνουν φυλλάδια σε οδηγούς και πεζούς! Τρίχες!
Αφήστε που οι και καλά της περιφρούρησης δεν είχαν κράνος... εκεί να δείτε γέλια...
Επίσης όπως είπε και ο Χρήστος πρωταπριλιάτικα πορεία;;; Σαββατιάτικα κιόλας;;;
Πάμε καλά;;;

Σας αναφέρω μόνο μερικά από τα απαράδεκτα τςη πορείας και δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες. Είναι πολλά ακόμη αλλά που να τα γράφω...

Πάντως για να μην σας κουράζω άλλο θα το πω και ας... με φάτε!!!
Φταίμε ΕΜΕΙΣ!!!
ΟΚ η κριτική, οκ οι κατηγορίες αλλά δεν μπορούμε να λέμε για τον κόσμο (περίπου 300-400 μηχανάκια) και να μην πατάμε!!!
Αναρωτηθείτε πόσα μέλη έχει το μοτό και πόσοι πήγαμε τελικά... αυτό τα λέει όλα νομίζω.
Και από την άλλη το ξαναλέω χωρίς πίεση ΔΕΝ κάνουμε δουλειά.
Ας βρούμε τρόπους να ασκήσουμε πίεση στη ΛΕΜΟΤ και στη ΜΟΤΟΕ!!! Ας κάνουμε κάτι για εμάς δείχνοντας τους τι θέλουμε!!!

ΥΓ Σόρρυ για το ατελείωτο γράψιμο (μην προκαλείτε ρε έχω πολλά ακόμα να πω) κάτι τελευταίο.
Απίστευτα περάσαμε μετά...
Ούζο και μεζέδες!!! Τέλεια!!!
Χιχιχιχι...

gcrook
02/04/2006, 00:50
Και με επιασαν οι τυψεις που ημουν απο το πρωι στην δουλεια.
Αλλα διευκρινηστε καποια πραγματα,(πχ περι ελλειπους οργανωσης...και τι εγινε λεει με το Καραμανλη δεν το επιασα), γιατι απότι καταλαβα η πορεια ‘καπελωθηκε‘ εκ των εσω κατι που δεν ειναι καθολου αστειο.

Δηλαδη συγνωμη πηγατε για καφε στο Δε Μολ μετα δεν καταλαβα.....
Ποσοι και με ποιανου πρωτοβουλια;

Πλακα κανετε τωρα;
Δεν στηνατε και κωλο λεω γω;

Motoulis
02/04/2006, 00:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και με επιασαν οι τυψεις που ημουν απο το πρωι στην δουλεια.
Αλλα διευκρινηστε καποια πραγματα,(πχ περι ελλειπους οργανωσης...και τι εγινε λεει με το Καραμανλη δεν το επιασα), γιατι απότι καταλαβα η πορεια ‘καπελωθηκε‘ εκ των εσω κατι που δεν ειναι καθολου αστειο.

Δηλαδη συγνωμη πηγατε για καφε στο Δε Μολ μετα δεν καταλαβα.....
Ποσοι και με ποιανου πρωτοβουλια;

Πλακα κανετε τωρα;
Δεν στηνατε και κωλο λεω γω;
Διάβασε τι γράψαμε όσοι πήγαμε και θα καταλάβεις.....
Κώλο δεν δώσαμε......αλλά με τα χάλια που έχουμε και ποιός να τον ζητήσει....:lol: :rotflmao: :lol:

gcrook
02/04/2006, 01:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Διάβασε τι γράψαμε όσοι πήγαμε και θα καταλάβεις.....
Κώλο δεν δώσαμε......αλλά με τα χάλια που έχουμε και ποιός να τον ζητήσει....:lol: :rotflmao: :lol:

Βρε τα διαβασα, αλλα μετα απο τετοιου ειδους συγκεντρωσεις παιζει πολυ ραδιο αρβυλα.
Τεσπα αντε και του χρονου δηλαδη.....

GeorgeFZR
02/04/2006, 01:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

2). Στο Μολ πήγαμε για διαμαρτυρία. Ακριβώς επειδή κάνουν οι κύριοι όλα αυτά που κάνουν με τα μηχανάκια και το πάρκινγκ. Κατά την άποψη μου ΚΑΛΩΣ έγινε και ΣΩΣΤΑ πήγαμε.
Αλλού ήταν το μέγα λάθος.

Αν εγω Αλχιμηστη εχω μια Καφετερια,και εσας τους "αλητες τσαντακιδες μηχανοβιους" δεν σας γουσταρω,και δεν εχω ουτε παρκινγκ + μια ταμπελα "Δεν γουσταρω Μηχανακια" 8α μαζευτει πορεια 100 μηχανων να διαμαρτυρι8ει???

Ελεος,το Μολ ειναι μια ιδιωτικη επιχειριση που λειτουργει με τους κανονες της αγορας,οταν δει το αφεντικο οτι μας εχει και εμας αναγκη οχι μονο 8α μας κανει παρκινγ αλλα 8α ειναι και παρκαδορος ο ιδιος.
Απο την αλλη Η πολιτεια ΜΑΣ δεν ειναι εταιρεια για να λειτουργει μονο με το κερδος. ΦΠΑ σε κρανη?? γιατι??
Διοδια χωρις δρομους??
αυτα ειναι σοβαρα πραγματα που αφορουν ολους τους δυκικλιστες,και κατα την γνωμη μου ειναι και σοβαροτερα αιτηματα απο το μολ!
φιλικα

gcrook
02/04/2006, 01:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Αν εγω Αλχιμηστη εχω μια Καφετερια,και εσας τους "αλητες τσαντακιδες μηχανοβιους" δεν σας γουσταρω,και δεν εχω ουτε παρκινγκ + μια ταμπελα "Δεν γουσταρω Μηχανακια" 8α μαζευτει πορεια 100 μηχανων να διαμαρτυρι8ει???

Ελεος,το Μολ ειναι μια ιδιωτικη επιχειριση που λειτουργει με τους κανονες της αγορας,οταν δει το αφεντικο οτι μας εχει και εμας αναγκη οχι μονο 8α μας κανει παρκινγ αλλα 8α ειναι και παρκαδορος ο ιδιος.
Απο την αλλη Η πολιτεια ΜΑΣ δεν ειναι εταιρεια για να λειτουργει μονο με το κερδος. ΦΠΑ σε κρανη?? γιατι??
Διοδια χωρις δρομους??
αυτα ειναι σοβαρα πραγματα που αφορουν ολους τους δυκικλιστες,και κατα την γνωμη μου ειναι και σοβαροτερα αιτηματα απο το μολ!
φιλικα

Σωστος!:wave2:
Αραγε θα δω ποτε σε πορεια αιτηματα για σωστη και συνεχη ενημερωση του Ελληνα πολιτη για ζητηματα οδηγικης παιδειας;
Και δεν λεω για τις φωτεινες επιγραφες στις Εθνικες οδους κατα τις εορταστικες εξορμησεις που γραφουν ‘‘μην τρεχετε, να αγαπατε την ζωη σας για να μην τον πιειτε κανονικα και ετσι‘‘, και αλλες τετοιες μαλακιες.
Εχουμε δει ολοι διαφημιστικα σποτ απο χωρες της Ευρωπης.
Ας γινει αυτο και τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους.
Ασχολουμαστε με μικροπραγματα ειναι η γνωμη μου.

Καλυτερα να πιασουμε κανα υπουργο να τον βαραμε με τα κρανη και τις μποτες μας λεω γω μπας και πιασουν το νοημα οχι με μισολογα και λητανειες.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :look:

Nik0s
02/04/2006, 01:24
Τέτοια κάψα να πάτε στο Mall βρε παιδί μου....

:a21:

+1 στον GeorgeFZR

Motoulis
02/04/2006, 02:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR

Διοδια χωρις δρομους??
φιλικα

Συμφωνώ με το θέμα πορεία στο mall (ατυχής εμπνευση όποιου το πρότεινε) , όλοι όμως έπρεπενα μάθουμε οτι φώναζαν μπάτσους και γράφανε μηχανές ωστε να τους συμπεριφερθούμε ανάλογα, και τυπικά, επειδή λόγο επαγγέλματος τυχαίνει να το γνωρίζω το θέμα, καμία επιχείρηση μαζικής εστίασης και φιλοξενίας δεν μπορεί να αρνηθεί την είσοδο σε κανέναν εκτός αν μπορεί να αποδείξει παράνομη οπλοφορία, πορνεία και διακίνηση ναρκωτικών ή κατάσταση μέθης. Ολα αυτά θα πρέπει να τα αποδείξει αλλιώς έχει ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση δικαστικής διαμάχης.

catmaster
02/04/2006, 03:54
Οταν ακουστηκε η παπ@ρια να κατεβουμε Mall εγω ειπα κατι αλλα στραβοκοιταξανε κατι μαγκες ..Σπαστηκα και γω και την εκανα..

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ STORK ..ΤΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΕΣ??

ΧΕΣΤΗΚ@ ΑΝ Η ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ" ΠΟΥ ΤΑΧΟΥΝΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ..
ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΡΕ???ΕΕΕ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΚΙΝΓΚ??ΧΕΣΤΗΚΑ!!!
Αυτα για το "ΜΑΛ.."
Παμε στην πορεια τωρα..

Καταρχην πηγα με το παπι κατω και λογω οτι τραβιομουνα με δουλειες απο το πρωι..Ειδα λιγους ανθρωπους ρε παιδια..

crs πιο πανω λες μερικα σωστα πραγματα..

1.Σαββατο πορεια=Μαλακια
2.Ανοργανωσια του θανατα-προβατα στο μαντρι..Αλλοι χαθηκαν ..αλλοι μηχανοβιοι περναγαν και ρωταγαν τι κανουμε..Ενημερωση μηδεν(ταχουμε ξαναδει δηλαδης τι ναλεμε τωρα..)
Και αλλα δικα μου τωρα..

Αυτο τον καγκουρα με το χρεπι που ηταν μπροστα αμα τον πετυχω πουθενα θα του ξηγησω και μετα θα λεει αλλα ρηματα...Με την κουφια εξατμιση και τα burn out ..Ο Μπιλιας με το Kreidler ξαναρθε..

Ειμαι πραγματικα της γνωμης οτι δεν ειναι σωστο να κανω πορεια(ειδικα με τον χτεσινο τροπο που εγινε).
Δεν μου φταει κανενας μεροκαματιαρης φουκαρας που παει στη δουλεια του να του κλεισω το δρομο ...Οι πολιτικοι δεν καταλαβαινουν απο τετοια ολο φουμαρα ειναι και σε τελικη εχετε δει κανεναν απο αυτους τους πουστ@ραδες να μποτιλιαρουν λογω πορειας??

Μαγκες η κουταλα ειναι που τους καιει..

Παμε να στηθουμε 1000 μηχανακια στα πρωτα διοδια και να περασουμε νταβατζιλικι τσαμπα ο ενας μετα τον αλλον..Να σου πω εγω τι εχει να γινει αμα το κανεις 10 σαββατοκυριακα..Με καμερες καναλιων να παραφυλανε και τη χειροτερη φαρα δημοσιογραφων φατσα μουρη να παιρνει αποκλειστικα πλανα..

zolotas
02/04/2006, 04:27
ΩΠΑ!!! ΩΠΑ!!! ΩΠΑ!!!

Σιγά παίδες να δείτε πως έχουν τα πράγματα.

1). Το θέμα με τον Καραμανλή ήταν ΑΣΤΕΙΟ!!!
;;;

ο Μητσοτακης εσκασε ????:lol: :lol:

alximistis
02/04/2006, 04:29
Εντελώς... φιλικά και μόνο...

ξενιτεμένο μας μέλος GeorgeFZR μην παίρνεις ένα κομμάτι απ' ότι έχω γράψει. Δες το όλο, το σύνολο!
Επίσης ένα λάθος που κάνουμε πολλοί και τώρα και εσύ.

Λες:
" Αν εγω Αλχιμηστη εχω μια Καφετερια,και εσας τους "αλητες τσαντακιδες μηχανοβιους" δεν σας γουσταρω,και δεν εχω ουτε παρκινγκ + μια ταμπελα "Δεν γουσταρω Μηχανακια" 8α μαζευτει πορεια 100 μηχανων να διαμαρτυρι8ει??"

Είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ αν το οποιοδήποτε μαγαζί η οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση αρνείται την είσοδο σε απλούς πολίτες! Δεν έχει κανένα δικαίωμα!
Αυτό δεν χωράει συζήτηση έτσι είναι!!
Μόνο στα νυχτερινά μαγαιά γίνεται κι αν θες να ξέρεις και αυτό είναι παράμονο. Δεν τα λέω εγώ ο νομοθέτης.
Επίσης δεν μπορεί καμία επιχείρηση να βάλει ταμπέλα που να λέει ότι δεν δέχεται συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων.
Είναι ΑΔΙΚΗΜΑ και αναλαμβάνει ο νόμος.
Σκέψου το αλλιώς.
Να βγω εγώ ένας ιδιοκτήτης τεσπα σε ένα μαγαζί και να γράψω:
απαγορεύεται η είσοδος στους Αλβανούς! Ή στους Άγγλους!
Πες μου σε ποιο νόμο στηρίζεται αυτό!
Μην το ψάχνεις σε κανέναν.
Ακόμη στην περίπτωση του μολ υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα.
Είναι υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης να δέχεται στο πάρκινκ του όλα τα οχήματα ή να έχει άλλο χώρο για κάποια οχήματα. Δες τις προδιαγραφές για να φτιαχτεί ένας τέτοιος χώρος, ρώτα να δεις τι χρειάζεται.
Και μιας και είσαι στην Αγγλία απ' ότι κατάλαβα κάνε μια συζήτηση πήγαινε σε εμπορικά κέντρα και ρώτα. ΑΠό περιέργεια και μόνο θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται εκεί.
Πάντως επειδή έζησα στην Αγγλία 4 ολόκληρα χρόνια δεν θυμάμαι τέτοιο ζήτημα...

Τώρα για τα υπόλοιπα...

" Απο την αλλη Η πολιτεια ΜΑΣ δεν ειναι εταιρεια για να λειτουργει μονο με το κερδος. ΦΠΑ σε κρανη?? γιατι??
Διοδια χωρις δρομους??
αυτα ειναι σοβαρα πραγματα που αφορουν ολους τους δυκικλιστες,και κατα την γνωμη μου ειναι και σοβαροτερα αιτηματα απο το μολ!"¨

Συμφωνώ όχι μόνο συμφωνώ ταυτίζομαι απόλυτα!!!
Γι αυτό είπα ότι γενικά η πορεία ήταν απαράδεκτη. Με μηδενική ενημέρωση!!! Αίσχος!
Και για να πω την αμαρτία μου από τα νεύρα μου έστειλα ένα ξεχεστήριο μηνυματάκι στη ΜΟΤΟΕ!!!
Ελπίζω να το΄διαβάσουν...

"Παμε να στηθουμε 1000 μηχανακια στα πρωτα διοδια και να περασουμε νταβατζιλικι τσαμπα ο ενας μετα τον αλλον..Να σου πω εγω τι εχει να γινει αμα το κανεις 10 σαββατοκυριακα..Με καμερες καναλιων να παραφυλανε και τη χειροτερη φαρα δημοσιογραφων φατσα μουρη να παιρνει αποκλειστικα πλανα.."

Ρε συ! Δεν το γραφες πριν στείλω το mail στη ΜΟΤΟΕ.
Αυτή είναι ιδέα!!!
Άντε... κινητοποιηθείτε...

GeorgeFZR
02/04/2006, 07:30
Ειναι 8εμα προτεραιοτητων αλχιμιστη,κα8ε χρονο χανουμε αν8ρωπους στην ασφαλτο αδικα..για το τιποτα....
Και τι κανουμε γι αυτο?Ανοιγουμε topics στο forum.Προσωπικα εχω βαρε8ει να βλεπω κα8ημερινα τετοια topics..

Δεν ακουσα ποτε να "φυγουν" αν8ρωποι απο ελλειψη parking..
Οποτε εμενα σαν ατομο δεν με απασχολει κα8ολου αν το μολ η το village δεν 8ελει μηχανες..Αλλου ειναι τα προβληματα μας..
Οσο για το αν ειναι παρανομο η οχι η απαγορευση προσβασης,συμφωνουμε οτι ο νομος ειναι μαζι μας..αλλα τι να το κανω?μπορω να σου αναφερω χιλιαδες νομους που δεν τηρουντε στο Ελλαδισταν
Το 8εμα ειναι η ουσια των πραγματων..αν δεν μας 8ελει μια το μολ η ο κα8ε επιχειριματιας,εμεις δεν 8ελουμε 10000.

Αφου εχεις ζησει και UK 8α ξερεις οτι ουδεμια συγκριση μπορει να γινει αναμεσα σε αυτες τις 2 χωρες.

"Road accidents each year claim 1,500 lives, while 4,000 are grievously injured, contributing to Greece's status as the fourth least safe country among the 25 European Union member states on matters of road safety, data presented yesterday by the Technical Chamber of Greece's Road Safety Observatory show.

The good news is that the number of dead from road accidents has decreased 26 percent compared to its 1998 peak. It has stabilized, however, around 1,500 since 2002, reaching 1,470 in 2005, according to the latest Public Order Ministry data. The likelihood of a serious road accident in Greece per kilometer of national highways is nine times higher than in France or Germany.

Greece's national road network is deficient and badly maintained. Local authorities are responsible for about nine-tenths of the network but maintenance has often been the victim of competing and badly coordinated state and local agencies.

The Road Safety Observatory members told reporters that the national road network was last classified in 1955, when almost all «national highways» of the time were single-lane roads each way. Moreover, national road maintenance is based upon a decree issued in 1929.

A lot of money has been spent over the last decade and a half on improving the national road network and some improvements are visible. However, a great part of that money, mostly coming through EU aid programs, has not been well spent. The new Egnatia Highway, for example, still being built in northern Greece, does not have any distance indicators. In another notorious case, a tunnel that formed part of the Corinth-Tripolis highway, the first major modern project, built in the early to mid-1990s, was never used because the contractor did not properly align the two exits. Until now, one tunnel is used to serve both directions on the highway, making driving on the segment very dangerous. In this and other cases of shoddy work, contractors were not penalized.

The increasing number of cars also increases the chances of accidents. It was said that on a segment of the Athens-Patras highway (from km 88 to km 145) accidents rose 155 percent last year. A great part of the highway beyond Corinth passes through built-up areas. Despite that, the Public Works Ministry has rejected the option of building a new highway further inland due to projected costs."

SF
02/04/2006, 09:33
Επι τη ευκαιρία, να θυμίσω ότι τα νούμερα αυτά (1500/4000) είναι αποτέλεσμα πάρα πολύ καλού μαγειρέματος (τα έχουμε πει σε άλλα θρεντ). Και μόλις διαβάζω για το 2ο τούνελ του Αρτεμισίου, μου λύνεται επιτέλους η απορία και έχω λυθεί από τα γέλια!!! Τεσπα, ας μην αλλάξουμε κουβέντα :D

Τεσπα, απ'όπου κι αν την πιάσουμε λοιπόν αυτή την πορεία, ήταν μια πλήρης αποτυχία. Δημοσιότητα δεν είχε, και αναρωτιέμαι πόσοι πολιτικοί, όχι την έλαβαν υπόψη, αλλά ξερουν καν οτι έγινε.

Μεγάλο μπράβο σε όλους όσους πήγαν και έδειξαν οτι τελικά οι μαλλιάδες τσαντάκηδες ίσως και να έχουν κοινωνική ευαισθησία...

Η ευθύνη όλης της αποτυχίας βαραίνει τον οργανωτή. Και μέσα από όλα αυτά, φαίνεται ξεκάρα ότι η παρουσία σοβαρής και συγκροτημένης ηγεσίας στους φορείς είναι ΕΞΙΣΟΥ σπουδαία με την παρουσία συνειδητοποιημένων μοτοσυκλετιστών. Χωρίς 'κεφαλή' δε γίνονται δουλειές...

Cpt. Haddock
02/04/2006, 10:19
:sad:

Όταν έλεγα γιατι διαφωνώ με την πορεία, πήγατε να με φάτε..

Τελικά, όπως είχα γράψει, παρόλο που διαφωνούσα, πήγα...

Απογοήτευση...

Μιζέρια...

δε μπαίνω στον κόπο να σχολιάσω τα burn out στη ΓΑΔΑ και τη "βόλτα" στο ΜΑLL (στο τελευταίο δνε πήγα..)

Σάββατο 1/4, επικοινωνιακά ΚΑΙ σημειολογικά ήταν ΛΑΘΟΣ

Και φάνηκε

Κρίμα

:mad:

Cpt. Haddock
02/04/2006, 10:22
Να προσθέσω κάτι άλλο που με χάλασε...

Όταν έφτασα στο Δέλεαρ, ήταν εκεί μια παρέα από το Mybike.. έγω από το μαγαζί...

Στην προτροπή ενός από μας (δε θυμάμαι ποιού) να έρθουν να κάτσουν μαζί μας, αρνήθηκαν...

Άλλος κόσμος...

Tropeas
02/04/2006, 11:03
Εχω διαβάσει πολλά αλλά δεν έχω χρόνο να γράψω...αυτήν την στιγμή,
το βράδυ ίσως ,
έχει αρκετά δίκια ο Αλχημιστής,
και μιας και ήμουνα παρόν στην συνενόηση της ΜΟΤΟΕ πριν την πορεία και ξέρω τι ήταν αυτό που θέλαν και πως θέλαν να το κάνουν...
το θέμα είναι τι είναι εφικτό,
και πόσοι κινούντε για τα παραπάνω...
και καλύτερα να μην κρίνουμε εμείς που δεν συμμετείχαμε...;)

crs-k
02/04/2006, 11:04
...................................
Είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ αν το οποιοδήποτε μαγαζί η οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση αρνείται την είσοδο σε απλούς πολίτες! Δεν έχει κανένα δικαίωμα!
Αυτό δεν χωράει συζήτηση έτσι είναι!!
Μόνο στα νυχτερινά μαγαιά γίνεται κι αν θες να ξέρεις και αυτό είναι παράμονο. Δεν τα λέω εγώ ο νομοθέτης.
Επίσης δεν μπορεί καμία επιχείρηση να βάλει ταμπέλα που να λέει ότι δεν δέχεται συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων.
Είναι ΑΔΙΚΗΜΑ και αναλαμβάνει ο νόμος.
................................

Κανεις ενα ΜΕΓΑΛΟ λαθος!!!

ΔΕΝ απαγορευει την εισοδο σε ΚΑΝΕΝΑΝ, ωστε να ερχεται σε αντιθεση με τον οποιονδηποτε νομο! :nono:

Στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ του παρκινγκ ομως, ΔΕΝ προβλεπει θεσεις και ΔΕΝ δεχεται μηχανες! :winka:

Αυτο ειναι κατι που ΔΕΝ υπαρχει νομος που να το απαγορευει, μιας κι ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χωρος και τον διαχειριζεται οπως ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!

Αλλα και παλι ΧΕΣΤΗΚΑ για το MALL! :mad:

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΑΠΡΙΛΙΑ 2006 ας πουμε μερικες αληθειες......

Το 2005
- Τα διοδια αυξηθηκαν 43% !!!
- Ο ΦΠΑ στα κρανη αυξηθηκε αντι να μειωθει
- Οι νεες πινακιδες δικυκλων ειναι ακαταλληλες και επικινδυνες
- Η αστυνομευση ειναι αδικη και εισπραχτικη
- οι δρομοι ειναι σε αθλια κατασταση

ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ..!!!!
παμε στο υπουργειο μεταφορων γιατι με ευθυνη του κο Λιαπη:
- απουσιαζει καθε πολιτικη για το δικυκλο
- Τα δικυκλα αντιμετωπζονται απο τον ΚΟΚ σαν αυτοκινητα
- Προωθουνται εισπρακτικα μεσα
- Συνεχιζεται ο αποκλεισμος των νεων απο την μοτοσυκλετα
- Παραμενει το σκανδαλωδες αρθρο 49 του ΚΟΚ
- Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Συγκεντρωση την Πρωτοαπριλια 2006 στις 11.00 στο πεδιο του Αρεως.Θα ακολουθησει πορεια(με τις μηχανες) προς το Υπουργειο Μεταφορων

ΜΟΤΟΕ

Που αναφερεται το MALL στα παραπανω?

Θα κατεβω δηλαδη σε μια πορεια με συγκεκριμενα αιτηματα, για να με "χρησιμοποιησει" ο οποιοσδηποτε ΜΑΛΑΚΑΣ για να διαμαρτυρηθει που ΔΕΝ μπορει να σκορπισει τα λεφτα του στον Λατση ή σε οποιονδηποτε αλλο ΙΔΙΩΤΗ ??? :a37:

Ιστοριες ανειπωτης τρελλας! :hypnotize

crs-k
02/04/2006, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Εχω διαβάσει πολλά αλλά δεν έχω χρόνο να γράψω...αυτήν την στιγμή,
το βράδυ ίσως ,
έχει αρκετά δίκια ο Αλχημιστής,
και μιας και ήμουνα παρόν στην συνενόηση της ΜΟΤΟΕ πριν την πορεία και ξέρω τι ήταν αυτό που θέλαν και πως θέλαν να το κάνουν...
το θέμα είναι τι είναι εφικτό,
και πόσοι κινούντε για τα παραπάνω...
και καλύτερα να μην κρίνουμε εμείς που δεν συμμετείχαμε...;)

Αστο ρε Λαμπρο ... :sick:

Θα καεις! :D

Εκει που εισαι ημουνα και τα ξερω τα πραγματα ΚΑΙ απο μεσα ΚΑΙ πολυ καλα ... :winka:

SUPERMARIO
02/04/2006, 14:23
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]:sad:

Όταν έλεγα γιατι διαφωνώ με την πορεία, πήγατε να με φάτε..

Τελικά, όπως είχα γράψει, παρόλο που διαφωνούσα, πήγα...
--------------------------------------------------------------------

καλυτερα να μεναμε στο ''δελεαρ'' ετσι οπως εγιναν τα πραγματα.
ακομα κλαιω τα 5 τσιγαρα καφε που αφησα στη μεση:smokin:

STOYBI
02/04/2006, 15:52
Toσο ντορος και βαβουρα πια για αυτο το MALL! :( ΤΤΟΣΟ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ και ανακατεψαν αυτο το θεμα με τα προβληματα που αφορουν την μοτοσυκλετα ??? :confused:

Τι να πω απλα ΝΤΡΟΠΗ !!!!!

:a020:

alximistis
02/04/2006, 17:21
Και η... συζήτηση συνεχίζεται... χαχαχα...
δεν πειράζει καλό είναι αυτό...

"Κανεις ενα ΜΕΓΑΛΟ λαθος!!!

ΔΕΝ απαγορευει την εισοδο σε ΚΑΝΕΝΑΝ, ωστε να ερχεται σε αντιθεση με τον οποιονδηποτε νομο!

Στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ του παρκινγκ ομως, ΔΕΝ προβλεπει θεσεις και ΔΕΝ δεχεται μηχανες!

Αυτο ειναι κατι που ΔΕΝ υπαρχει νομος που να το απαγορευει, μιας κι ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χωρος και τον διαχειριζεται οπως ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!"

Εφόσον είναι έτσι τότε κάνω λάθος και ζητώ συγνώμη για τις λάθος πληροφορίες. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Πάμε παρακάτω...
Νε ξακαθαρίσω κάτι. Ουδεμία σχέση έχω με τη ΜΟΤΟΕ και ουδόλως την υπερασπίζομαι. Άλλωστε της τα έχωσα για τα καλά και όπως είπα τους έστειλα και mail που τους λέω κάποια πράγματα...
Ωστόσο...

"ΤΤΟΣΟ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ και ανακατεψαν αυτο το θεμα με τα προβληματα που αφορουν την μοτοσυκλετα ??? "

Η ΜΟΤΟΕ γιατί ήμουνα μπροστά στην συζήτηση με τους υπεύθυνους του Mall θεωρεί ότι γίνεται διάκριση επομένως θεωρεί ότι είναι ρατσισμός εις βάρος μας. Αυτό πιστεύει...

Τεσπα για να μην λέμε πολλά το σημαντικό πρόβλημα είναι ένα κατά την άποψη μου:
Η συνειδητοποίηση που ΔΕΝ υπάρχει ανάμεσα μας!
Η ΜΟΤΟΕ είναι έτσι γιατί εμείς είμαστε έτσι. Τέτοιοι μοτοσικλετιστές είμαστε τέτοια εκπροσώπηση έχουμε. Απλά πράγματα...
Και που σαι καπετάνιε...
είσαι λάθος!!! Όχι γιατί ήσουνα ενάντια στην πορεία μάπα ήταν ΟΚ!
Αλλά γιατί πέφτεις στη μιζέρια του τίποτα δεν γίνεται έτσι είναι και δεν αλλάζει. Όπως και πολλοί άλλοι εδώ... άλλο η απογοήτευση και η πίκρα άλλο η μιζέρια η ηττοπάθεια και η... παραίτηση.
Εξακολουθώ να το πιστεύω:
ΑΝ οργανωθούμε ΣΩΣΤΑ και ΠΙΕΣΟΥΜΕ θα έχουμε αποτελέσματα!!!

catmaster
02/04/2006, 17:54
...Τεσπα για να μην λέμε πολλά το σημαντικό πρόβλημα είναι ένα κατά την άποψη μου:
Η συνειδητοποίηση που ΔΕΝ υπάρχει ανάμεσα μας! ..

ΠΑΙΔΕΙΑ δεν υπαρχει οχι μονο αναμεσα μας αλλα και γενικα στην κοινωνια μας..
Και οταν λεω ΠΑΙΔΕΙΑ (για αυτο την φωναζω τη λεξη) δεν εννοω φυσικα ποσα πτυχια και διδακτορικα εχει ο καθενας αλλα εννοω πολυ πιο απλα πραγματα..
ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον συνανθρωπο μου..στις απλες ΑΞΙΕΣ που διαφεντευουν καθε ανθρωπινη υπαρξη ..
Να καταλαβει ο κοσμος οτι και η μοτοσυκλετα, μιας και το φορουμ αυτο περι αυτου προκειται, δεν ειναι εργαλειο του σατανα..οπερ σημαινει οδηγικη παιδεια..
Δεν ειναι τυχαιο οτι ολες οι κοινωνιες απο αρχαια χρονια εδιναν πολυ μεγαλη βαση στην ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ..
Δειτε με πολυ προσοχη που θελουν να μας πανε..Και οχι μονο μοτοσυκλετιστικα..
Σε τελικη αναλυση φωτισμενες ψυχες ειμαστε ρε παιδια οχι αμυαλα προβατα οπως θελουν να μας κανουν..ολη μερα τηλεοραση :yuck: και reality και το μυαλο μας φραπες..
Γνωμη μου ειναι οτι αν θες να κανεις κατι για το μοτοσυκλετιστικο κοσμο δεν κανεις πορεια (το ξαναπα πιο πανω).Πας και στηνεις καθημερινη 500 μηχανακια εξω απο το υπουργειο ριχνεις μια αλυσιδα στο κυριλε παρκιν τους και δεν μπαινει κανεις..
Βαζεις μερικα ΒΑΣΙΚΑ και ΛΟΓΙΚΑ αιτηματα ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ(οχι μαλ@κιες του κ@λου για να γινεται ντορος..)που απαιτεις να γινουν παραγματικοτητα και κυνηγας περιοδικα και εφημεριδες για υποστηριξη..

Αυτα τα ολιγα.

STOYBI
02/04/2006, 18:15
alximistis

ΤΤΟΣΟ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ και ανακατεψαν αυτο το θεμα με τα προβληματα που αφορουν την μοτοσυκλετα ??? <<<<"Η ΜΟΤΟΕ γιατί ήμουνα μπροστά στην συζήτηση με τους υπεύθυνους του Mall θεωρεί ότι γίνεται διάκριση επομένως θεωρεί ότι είναι ρατσισμός εις βάρος μας. Αυτό πιστεύει...>>>>

Και ευγε τους και μπραβο τους !!!! ( Για το MALL! μιλαω ) Ιδιωτικη επιχειρηση ειναι ! Δεν μας γουσταρουν και μας την λενε μες τα μουτρα!!:rolleyes: Και καλα ειναι να ξερει ο καθε.. της μοτοε που εχει αφησει τον εγωισμο του στην κολοτσεπη , οτι υπαρχουν αλλοι τροποι να διαμαρτυρηθει, αν τοσο πολυ τον εχει πειραξει που καποιοι ιδιωτες θεωρουν μοτοσυκλετες και μοτοσυκλετιστες ανεπυθυμητους στην επιχειρηση τους !!!!

Περαστικα λοιπον στους της μοτοε που οργανωσαν μια πορεια με δικαια ομολουγουμενος αιτηματα για τα προβληματα της μοτοσυκλετας και το μονο που μαθαινω ειναι οτι οι επικεφαλεις της μιλησανε με τον πορτιερη του MALL και μαθανε οτι θα συνεχιζουν να τρωνε πορτα !!!!

:sick:

alximistis
03/04/2006, 02:12
Από Catmaster:

"ΠΑΙΔΕΙΑ δεν υπαρχει οχι μονο αναμεσα μας αλλα και γενικα στην κοινωνια μας..
Και οταν λεω ΠΑΙΔΕΙΑ (για αυτο την φωναζω τη λεξη) δεν εννοω φυσικα ποσα πτυχια και διδακτορικα εχει ο καθενας αλλα εννοω πολυ πιο απλα πραγματα..
ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον συνανθρωπο μου..στις απλες ΑΞΙΕΣ που διαφεντευουν καθε ανθρωπινη υπαρξη .."

Ποιος είπε το αντίθετο;;;
Σαφέστατα δεν υπάρχει παιδεία ούτε και σεβασμός.
Εγώ τι κάνω για να το αλλάξω;;;
Εμείς τι κάνουμε;;;;;
Ή το δεχόμστε και λέμε έτσι είναι ή παλέυουμε να κάνουμε κάτι...

Ακόμη:
"Γνωμη μου ειναι οτι αν θες να κανεις κατι για το μοτοσυκλετιστικο κοσμο δεν κανεις πορεια (το ξαναπα πιο πανω).Πας και στηνεις καθημερινη 500 μηχανακια εξω απο το υπουργειο ριχνεις μια αλυσιδα στο κυριλε παρκιν τους και δεν μπαινει κανεις.."

Και... τρως το ξύλο της αρκούδας!!! Διαμαρτύροανται όλοι γιατί τους έκλεισες το πάρκινγκ, προκαλούνται φασαρίες με τον κόσμο που θέλει να βάλει τα οχήματα του μέσα και σε δείχνουν τα ΜΜΕ να χαίρεσαι την έξτρα περιποίηση των αστυνομικών.
Και το χειρότερο απ' όλα:
Βγαίνουν μετά χαιρέκακα οι ΜΟΤΟΕ ΛΕΜΟΤ και ΣΙΑ λένε σε όλα τα ΜΜΕ ότι εμείς δεν οργανώσαμε κάτι τέτοιο και δεν συμμετείχαμε οπότε σου κολάνε και τη ρετσινιά του "αλήτη μηχανόβιου" κι έληξε το πανηγύρι...
άστο φίλε αυτό είναι τελείως λάθος! Πίστεψε με...

Αλλά συμφωνώ επίσης με το τελευταίο που λες:
"Βαζεις μερικα ΒΑΣΙΚΑ και ΛΟΓΙΚΑ αιτηματα ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ(οχι μαλ@κιες του κ@λου για να γινεται ντορος..)που απαιτεις να γινουν παραγματικοτητα και κυνηγας περιοδικα και εφημεριδες για υποστηριξη.."
Ωποσδήποτε!!! Έτσι ναι!!!

Και για να... ολοκληρώσω (για πολλοστή φορά)...

"Και καλα ειναι να ξερει ο καθε.. της μοτοε που εχει αφησει τον εγωισμο του στην κολοτσεπη , οτι υπαρχουν αλλοι τροποι να διαμαρτυρηθει, αν τοσο πολυ τον εχει πειραξει που καποιοι ιδιωτες θεωρουν μοτοσυκλετες και μοτοσυκλετιστες ανεπυθυμητους στην επιχειρηση τους !!!! "

Όπως;;;;;;;;;; Ποιοι είναι οι άλλοι τρόποι οι τόσοι πολλοί;;;;
Και αφού τους ξέρεις γιατί δεν μας τους προτείνεις να τους κάνουμε;;;; Εκτός ΜΟΤΟΕ!!!

Θα το λέω συνέχεια μέχρι... να σας πρήξω ατελείωτα!!!!
Το πρόβλημα μας δεν είναι η ΜΟΤΟΕ!!!
Δεν είναι η μαλακία της ΜΟΤΟΕ!!!
Είναι το εμείς τι κάνουμε για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Εκεί είναι η λύση.
Γα....ε τη ΜΟΤΟΕ!!!!! Εμείς τι κάνουμε;;;;;

johnpan
03/04/2006, 09:01
Να προσθέσω κάτι άλλο που με χάλασε...

Όταν έφτασα στο Δέλεαρ, ήταν εκεί μια παρέα από το Mybike.. έγω από το μαγαζί...

Στην προτροπή ενός από μας (δε θυμάμαι ποιού) να έρθουν να κάτσουν μαζί μας, αρνήθηκαν...

Άλλος κόσμος...

Πραγματικά, φανταστική αλληλεγγύη!!:rotflmao: :rotflmao: Οι πορείες μας έλειπαν ρεεεεε!! Τι γελοιότητες είναι αυτές λέμεεεε :confused: :confused:

BELZEBOYLIS
03/04/2006, 09:10
Από την πορεία την έκανα όταν άκουσα ότι πάνε στο Μολ !!!!

Το μόνο καλό της πορείας ήταν ότι γνώρισα τον Καπετάνιο !!!!
:lol: :lol: :lol: :wave2:

africanos31
03/04/2006, 13:15
ιδιωτικος χωρος ειναι και τα καραβια....Δηλ. αμα γουσταρουνε λενε δεν βαζουμε μοτο στα πλοια με το σκεπτικο καποιων!!!! Οποιος θελει ας νοικιαζει σκουτερακι στο νησι που παει... (να βοηθησουν οικονομικα και τους ντοπιους :confused:

Μικρή Λουλού
03/04/2006, 13:20
ιδιωτικος χωρος ειναι και τα καραβια....Δηλ. αμα γουσταρουνε λενε δεν βαζουμε μοτο στα πλοια με το σκεπτικο καποιων!!!!

τωρα....για να ειμαστε και λιγο σοβαροι...
περιμενεις καποιος να απαντησει σοβαρα σε ενα τετοιο επιχειρημα..??
για ξανασκεψου το.

crs-k
03/04/2006, 13:41
Επαναλαμβανομαι, αλλα ...

Αυτη ειναι η καταντια μας και η αξια μας ... :sick:

Κι απο αλλα Fora που ειδα, ολη η ιστορια, τα δικαια αιτηματα, οι απαιτησεις, οι στοχοι και τα ονειρα εκφυλιστικαν στο "παρκινγκ του Mall" ... :(

Μηπως πρεπει λοιπον, βλεποντας προχτες τον "αορατο θιασο να περνα", σαν αλλοι Αντωνιοι να "θρηνησουμε"?

Εμεις δυστυχως ομως, θα θρηνουμε "ανοφέλετα", θα πουμε πως "ηταν ενα ονειρο", πως απατήθηκεν η ακοή" μας και θα "καταδεχτουμε" τετοιες "ματαιες ελπιδες", μιας και ΔΕΝ ειμαστε αξιοι για μια "τετοια πολη" σαν την Αλεξανδρεια ... :sad:

catmaster
03/04/2006, 13:53
Επαναλαμβανομαι, αλλα ...

Αυτη ειναι η καταντια μας και η αξια μας ... :sick:

Κι απο αλλα Fora που ειδα, ολη η ιστορια, τα δικαια αιτηματα, οι απαιτησεις, οι στοχοι και τα ονειρα εκφυλιστικαν στο "παρκινγκ του Mall" ... :(

...

Χρησταρα εγω αυτο περι καταντιας και αξιας δεν το δεχομαι.
Σκεπτομενοι ανθρωποι ειμαστε και αυτο φαινεται απο τον προβληματισμο πολλων εδω μεσα..Τωρα αν καποιοι ηθελαν να πανε για καφε (η διαμαρτυρια) στο ΜΑΛ τι να πω..Απλως δεν με εκφραζει ειπα τη γνωμη μου και την εκανα..
Δεν περιμενα απο ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ πορεια (ουτε και περιμενω) να αλλαξει κατι..(ακουσε κανεις για επαναληψη απο καμια ΜΟΤΟΕ??)
Αυτο που εμενα με πειραξε ηταν οτι δεν ειχε κοσμο..

Μικρή Λουλού
03/04/2006, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

:wave2: [/B]

Και ουτε θα εχει ποτε αν η ΜΟΤΟΕ δεν δωσει μερικα απο τα εσοδα της για καταχωρησεις σε εφημεριδες,τηλεοπτικο-ραδιοφωνικο χρονο και οτι αλλο θα ηταν απαραιτητο ωστε να γνωριζει ο κοσμος τι σκατα θα συμβει..
τι ρωτησες???
τα εσοδα των Πανελληνιων και των αλλων εκδηλωσεων??
αα...
τι να σου πω..
δεν ξερω..

byron
03/04/2006, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

Πως να έχει κόσμο;;;;;;;;
Εγώ πήγα στην πορεία. Ενημερώθηκα από το Moto.gr
Κάνω καθημερινά την διαδρομή Αμπελόκηποι Πειραιάς και γύρω γύρω διαδρομές, είδα μόνο μια (1) αφίσα σε μία κολώνα. Ετσι για σύγκριση, μήπως πρόσεξε κανείς ποσες αφίσες είχαν βάλει οι courier για την απεργιά τους; Παντού.....
Όσο για το Mall, τι να πω; Όσοι καίγονται τόσο για το αν τρωνε πόρτα, ας πηγαίνουν να διαδηλώνουν μόνοι τους. Εγώ δεν ακουσα ότι θα καταλήξει η πορεία στο Mall . Όταν ανακοινωθηκε η πορεία που θα ακολουθήσουμε από τον ¨εκπρόσωπο μας¨ανέφερε μόνο τα Υπουργεία. Αν το άκουγα από την αρχή δεν θα πήγαινα.
Αν κάποιος δεν γουστάρει τα λεφτά μου, την φάτσα μου, ή αυτό που οδηγάω τον γράφω στα ...........
Αν θέλει κάποιος από τους συλλόγους να κάνει θέμα για το Mall, μπορεί κάλλιστα να στείλει ένα δελτίο τύπου σε οικονομικές εφημερίδες καταγγέλοντας
την πρακτική του Mall, και απειλώντας με μπουκοτάζ των καταστημάτων που στεγάζονται σε αυτό π.χ
Καθώς η Lamda Development που είναι ιδιοκτήτρια του Mall, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, ίσως αυτό να είχε καλύτερα αποτελέσματα...

alximistis
04/04/2006, 07:24
"Και ουτε θα εχει ποτε αν η ΜΟΤΟΕ δεν δωσει μερικα απο τα εσοδα της για καταχωρησεις σε εφημεριδες,τηλεοπτικο-ραδιοφωνικο χρονο και οτι αλλο θα ηταν απαραιτητο ωστε να γνωριζει ο κοσμος τι σκατα θα συμβει...τι να σου πω..
δεν ξερω.."

Πολύ σωστά!!!
Μόνο που περιμένω ακόμα κάποιον να μου απαντήσει στην αφελέστατη ερώτηση μου:
ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε;;;;;;;;