View Full Version : ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ????
alex-varadero
04/03/2006, 14:24
ΠΕΙΔΕΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!
ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2004 ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΛΜ
SUZUKI ΗΑΥΑΒUSA
ΜΕ 4500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!
ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΦΠΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΥΔΙΑ ΚΛΠ???
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ???
ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΩ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-varadero
ΠΕΙΔΕΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!
ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΜΟΝΤΕΛΟ 2004 ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΛΜ
SUZUKI ΗΑΥΑΒUSA
ΜΕ 4500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!
ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΦΠΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΥΔΙΑ ΚΛΠ???
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ???
ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΩ???
Οσο και φορο ναχει κερδιζεις. Εχει λιγα χλμ!!
Αλλα πρεπει να το παρεις απο Γερμανια και να το φερεις Ελλαδα ;
alex-varadero
04/03/2006, 14:53
ΝΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-varadero
ΝΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ???
Που θες να ξερω ;
Ολλανδια μενω ! Πρεπει να το κανεις εισαγωγη και αλλαγη πινακιδες σε ελληνικες.
Ρωτα κανα εκτελωνιστη ισως κατι ξερουν. Μετα ειναι και το τεκμηριο η το καταργησανε στην Ελλαδα ;
sakoulakis
05/03/2006, 13:20
ola mazime pinakides 1 xiliariko €
alex-varadero
07/03/2006, 06:44
einai sigouro ayto¨;;;;;;;me ena xiliariko;;;;;an einai etsi vour gia germania!!!!!!!!!!
sakoulakis
07/03/2006, 10:06
nai 1 xiliariko to poli to telonio theli to simboleo agoras tis miaxanis epikiromeno apo to eliniko proksenio tis germanias (apo eki pou tha to paris dil)k pistopiisi ris ipografis tou politi ,
auta:winka: :winka:
matsamitsou
07/03/2006, 12:12
έλα σε επαφή και με κάποιον εκτελωνιστή , ούτως η άλλως θα τον χρειαστείς για την διεκπαιρέωση των γραφειοκρατικών στο τελωνείο στην Ελλάδα (εκτός και αν σκοπεύεις να φας μια εβδομάδα από τη ζωή σου στα τελωνεία και τις αξίες). Μη ξεχάσεις να τη δηλώσεις στη Πάτρα αν τη φέρεις οδικώς γιατί αλλιώς υπάρχει πρόστιμο. Το πρόστιμο φυσικά μπορεί να παρακαμφθεί με τη σύμφωνη γνώμη του διευθυντή του τελωνείου. :rolleyes:
Γενικά είμαστε λίγο μπανανία ... και χωρίς εκτελωνισμό αμφιβάλλω αν θα έχεις ποτέ προβλήματα. Το λιμάνι Πατρών είναι σκορπιοχώρι. Μπαίνει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα έλεγχο. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να φέρω τανκ.
Τα έξοδα για το δικό μου βγήκαν γύρω στα 300 Ευρώπουλα. Νομίζω παίζει ένας συντελεστής επί του ποσού αγοράς ανάλογα με τα κυβικά και τη χρονολογία του μοντέλου που καθορίζουν και την αξία της μηχανής.
Με λίγα λόγια ρώτα ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ για να μάθεις τον συντελεστή για το μηχανάκι που θες και ποια είναι η διαδικασία ακριβώς. Θα σου πει και τη γερμανική ορολογία των εγγράφων που χρειάζονται.
Η γνώμη μου είναι ότι ΑΞΙΖΕΙ να μπεις στη διαδικασία εάν έχεις χρόνο. Αυτό ουσιαστικά μοσχοπληρώνεις στους μαντράδες.
Περιττό ότι εκτός από φθηνότερα , θα ευχαριστηθείς και το ταξίδι. :wave2:
matsamitsou
07/03/2006, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ρωτα κανα εκτελωνιστη ισως κατι ξερουν. Μετα ειναι και το τεκμηριο η το καταργησανε στην Ελλαδα ;
Δεν υπάρχει τεκμήριο ή πιο σωστά δεν χρειάζεται να τη δηλώσεις πια.
Έτσι δεν είναι ; Υπάρχει όριο στα κυβικά για μοτό ;
αυτο ισχυει και για αυστραλια και αμερικη???????????????
εχω που εχω τους μπαρμπαδες αν ειναι να το εκμεταλευτω!!!!!!!
γνωριζεται κατι??????????????
prosohi stoys ebay apates!!! pantos 4500 euro gia hayabusa moy fainontai liga...myrizo kompina!!!
o_gavros
10/03/2006, 18:20
an to exeis vrei mesw mobile.de prosexe giati mporei na paizei vrwmia sthn istoria.
prin ena xrono koitaza kai egw ekei kai htan mpolikoi oi kalothelitades me tetoies "eykairies"...
Prosoxh!