View Full Version : Ατύχημα την Παρασκευή (3/3) στην Αθηνών-Πατρών..
lampros_fazer
05/03/2006, 14:16
:sad:
Φίλος μου που κατέβαινε Πάτρα την Παρασκευή,μου είπε ότι είχε γινει ατύχημα με μηχανή στο ρεύμα προς Πάτρα πριν το Αίγιο κατα τις 5 (απόγευμα) περίπου.Η μηχάνη ήταν μια Hayabusa,έχει την εντύπωση οτι ήταν μπλε,έγινε κομάτια..Το παληκάρι το είχε ήδη πάρει ο ασθενοφόρο..Πρέπει να χτύπησε άσχημα...:sad: :sad:
Ξέρει κανείς τίποτα περισότερο για το παλικάρι??
Μακάρι να είναι-γίνει καλά το παιδί...
:sad: :sad: :sad:
Κι αλλος ;
:eyepop: :sad:
crazykiller
06/03/2006, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Κι αλλος ;
:eyepop: :sad:
Ωχ ωχ......
που να μπει η άνοιξη για τα καλά.....
Παιδιά εγώ ήμουνα Ξυλόκαστρο και είδα το ρεπορτάζ σε ένα κανάλι της Αχαΐας ...
Είπαν ότι ήταν ένα κομβόι από μηχανές και ένα αμάξι τις χτύπησε :sick: συγκεκριμένα χτύπησε δυο μηχανές και τις σήκωσε στον αέρα :(
Στις μηχανές ήταν αγόρι και κορίτσι δυστυχώς το ένα το παλικάρι ήταν νεκρό... τα άλλα τρία άτομα τα πήγαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου...:sick: :sick:
πέρασα από το σημείο λίγη ώρα μετά. Είδα μια κόκκινη κηλίδα, ένα ζευγάρι γάντια στην άσφαλτο, και μια μεγάλη μπλε μηχανή που από την ταραχή μου δεν κατάλαβα τι μοντέλο ήταν. Εχουμε πει μην τρέχετε ποτέ μετά την Κόρινθο, ο δρόμος είναι πολύ bumpy. Και άσε την κίνηση που είχε... Πολύ κρίμα... Καλή δύναμη
latris mixanis
07/03/2006, 11:58
Το παληκάρι που πέθανε έσπασε αυχένα,τα υπόλοιπα άτομα είναι σοβαρα στην εντατική και μάλλον θα υπάρξει και άλλη απώλεια όπως δείχνουν τα πράγματα :( :(
koutroulis
07/03/2006, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
. Εχουμε πει μην τρέχετε ποτέ μετά την Κόρινθο, ο δρόμος είναι πολύ bumpy.
είσαι πολύ ευγενικός φίλε johnpan
ένα μπ0υρδέλ0 με μία λωρίδα είναι!
το νου σας όλοι,
βγαίνουν και οι ντόπιοι με τα αγροτικά και είναι πάρα πολύ επικίνδυνος δρόμος, μεχρι την Πάτρα έτσι πάει!
προσοχή επίσης σε φορτηγά και λεωφορεία!
κρίμα για τα παιδιά και κουράγιο στις οικογένειες τους!
ΕΛΕΟC , με το που μπηκε η ανοιξη βγηκανε ολα τα κοτοπουλα ακρανωτα στους δρομους , τους βλεπω και μου ερχεται να τους εμβολισω :cry:
μα καλα ρε σεις , τι σκατα ρε γμτ , ποσοι νεκροι σε 7 μερες? μα τοσο ποια!?:confused:
Φίλε μη μιλάς έτσι σε αυτό το ποστ. Ανοιξε άλλο άμα θες. Μιλάμε για το συγκεκριμένο περιστατικό. :nono:
koutroulis
07/03/2006, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Φίλε μη μιλάς έτσι σε αυτό το ποστ. Ανοιξε άλλο άμα θες. Μιλάμε για το συγκεκριμένο περιστατικό. :nono:
φιλε johnpan
αν αναφέρεσαι στη δική μου απάντηση!
δεν ήθελα να σκίσω τη συζήτηση και συγνώμη αν αυτό έγινε
αυτό το δρόμο τον έχω κάνει χιλιάδες φορές και αυτά που έγραψα ήταν επειδή θυμήθηκα κάποια από τα περιστατικά που έχω δει τόσα χρόνια και τσαντίστηκα για άλλημία φορα
να με συμπαθας!
:wave2:
οχι αδερφέ αναφέρομαι στον ea6gka που μιλάει στα όρια του προσβλητικού. Καλό είναι να το σβήσει. Το παλικάρι που συζητάμε πιθανότατα φορούσε κράνος. Οπως και να 'χει όμως αυτή η συζήτηση δεν είναι για εδώ.
lampros_fazer
07/03/2006, 17:02
:sad: :sad: :sad:
Τι να πω ρε γμτ....!!:a35: :a35:
Η κοπέλα που ήταν συνεπιβάτης?
dio650gs
08/03/2006, 08:57
Κρίμα και αδικο :(
Καλό ταξίδι στο παιδί που έφυγε...
Γρήγορη ανάρρωση στα υπόλοιπα παιδιά...
Καλά ρε π@#στη μου, μιά μηχανή μόνη της δεν την προσέχουν,
αλλά και το κομβόι????? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
είσαι πολύ ευγενικός φίλε johnpan
ένα μπ0υρδέλ0 με μία λωρίδα είναι!
το νου σας όλοι,
βγαίνουν και οι ντόπιοι με τα αγροτικά και είναι πάρα πολύ επικίνδυνος δρόμος, μεχρι την Πάτρα έτσι πάει!
προσοχή επίσης σε φορτηγά και λεωφορεία!
κρίμα για τα παιδιά και κουράγιο στις οικογένειες τους!
Θα ήθελα να σημειώσω πως και μετά την Πάτρα μέχρι και την Καλαμάτα ο δρόμος είναι άθλιος, ίσως ακόμα περισσότερο από Κόρινθο-Πάτρα. Σε 100 Km δρόμο έχει ακριβώς (έχει γίνει Highlight στα κανάλια αυτό) ακριβώς 100 εισόδους από χωράφια και χωριά. Ένας δρόμος που δεν είναι υπερυψωμένως - κλειστός αλλά επίπεδος με τα χωράφια. Τα αγροτικά μηχανήματα άπειρα κάθε μέρα μέσα στην Εθνική. Ιδιαίτερα την περίοδο Ιουνιού - Αυγούστου που μεταφέρονται από τους ντόπιους αγρότες βιομηχανική τομάτα στα τοπικά εργοστάσια. Τότε τρέχουν και τα ζουμιά από τις ρυμούλκες των τρακτέρ και κάνουν μια ατελείωτη γλίτσα στην δεξια πλευρά του δρόμου.
Προσοχή, ατελείωτη προσοχή σε αυτά τα σφαγεία. Μην τρέχετε φίλοι μου.
koutroulis
08/03/2006, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Θα ήθελα να σημειώσω πως και μετά την Πάτρα μέχρι και την Καλαμάτα ο δρόμος είναι άθλιος, ίσως ακόμα περισσότερο από Κόρινθο-Πάτρα. Σε 100 Km δρόμο έχει ακριβώς (έχει γίνει Highlight στα κανάλια αυτό) ακριβώς 100 εισόδους από χωράφια και χωριά. Ένας δρόμος που δεν είναι υπερυψωμένως - κλειστός αλλά επίπεδος με τα χωράφια. Τα αγροτικά μηχανήματα άπειρα κάθε μέρα μέσα στην Εθνική. Ιδιαίτερα την περίοδο Ιουνιού - Αυγούστου που μεταφέρονται από τους ντόπιους αγρότες βιομηχανική τομάτα στα τοπικά εργοστάσια. Τότε τρέχουν και τα ζουμιά από τις ρυμούλκες των τρακτέρ και κάνουν μια ατελείωτη γλίτσα στην δεξια πλευρά του δρόμου.
Προσοχή, ατελείωτη προσοχή σε αυτά τα σφαγεία. Μην τρέχετε φίλοι μου.
ο χάρος βγήκε παγανιά!
το νούσας όλοι!!
latris mixanis
08/03/2006, 22:23
Το παιδί φορούσε εξοπλισμό,αλλά δυστυχώς δεν τον έσωσε :sad:
Πως εγινε το ατυχημα,πως τους χτυπησε αμαξι απο πισω ; απο το αντιθετο ρευμα ; Δεν ακουγεται λογικο το τους χτυπησε αμαξι.
Συνηθως οι μηχανες πεφτουν επανω στα αμαξια ξερω εγω.
latris mixanis
09/03/2006, 17:38
Απ' όσο ξέρω το αμάξι έπεσε πάνω στα παιδιά,μπήκε στην πορεία τους....:sad: