Σύνδεση

View Full Version : ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ 5-3-06

Angie
06/03/2006, 00:35
Σήμερα, στο δρόμο για Επίδαυρο, πριν την διασταύρωση για Ναύπλιο, έγινε ένα σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα.
Εμπλεκόμενοι 2 αυτοκίνητα και 2 μοτοσυκλέτες.
Σύμφωνα με αυτά που είδαμε κι ακούσαμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ήταν θανατηφόρο.

Ένα δριμύ κατηγορώ για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ που σταματήσαμε για να μάθουμε πληροφορίες και δεν ενδιαφερθήκαμε για την τύχη του ενός που κείτονταν στο χαντάκι (πιθανότατα πεθαμένος - περίμενε το επόμενο ασθενοφόρο!)

Που πήγε η μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη? Σταματήσαμε όλοι, είδαμε και μετά φύγαμε...

GST
06/03/2006, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Angie
Σήμερα, στο δρόμο για Επίδαυρο, πριν την διασταύρωση για Ναύπλιο, έγινε ένα σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα.
Εμπλεκόμενοι 2 αυτοκίνητα και 2 μοτοσυκλέτες.
Σύμφωνα με αυτά που είδαμε κι ακούσαμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ήταν θανατηφόρο.

Ένα δριμύ κατηγορώ για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ που σταματήσαμε για να μάθουμε πληροφορίες και δεν ενδιαφερθήκαμε για την τύχη του ενός που κείτονταν στο χαντάκι (πιθανότατα πεθαμένος - περίμενε το επόμενο ασθενοφόρο!)

Που πήγε η μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη? Σταματήσαμε όλοι, είδαμε και μετά φύγαμε...

περασαμε απο το σημειο κατα τις 13.30 ανεβαινοντας για stork και την ωρα αυτη μαζευανε τις μηχανες... ενα tiger ενω το cbr rr ηταν ακομα στο χαντακι ....μονο και μονο αυτο το θεαμα ηταν αρκετο για να σου γινει το στομαχι κομπος....οταν λες αλληλεγγυη τι εννοης ...τι μπορεις να κανεις σε αυτες τις στιγμες ...η παρουσια σου το μονο που μπορει να δημιουργησει ειναι κυκλοφοριακο την παρουσα στιγμη ....το μονο που κανεις ειναι μια ευχη μια ελπιδα οτι οτι συναιβει πριν λιγο δεν ηταν μοιραιο ...τωρα ομως με στεναχωρησες :( ........

Angie
06/03/2006, 00:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
περασαμε απο το σημειο κατα τις 13.30 ανεβαινοντας για stork και την ωρα αυτη μαζευανε τις μηχανες... ενα tiger ενω το cbr rr ηταν ακομα στο χαντακι ....μονο και μονο αυτο το θεαμα ηταν αρκετο για να σου γινει το στομαχι κομπος....οταν λες αλληλεγγυη τι εννοης ...τι μπορεις να κανεις σε αυτες τις στιγμες ...η παρουσια σου το μονο που μπορει να δημιουργησει ειναι κυκλοφοριακο την παρουσα στιγμη ....το μονο που κανεις ειναι μια ευχη μια ελπιδα οτι οτι συναιβει πριν λιγο δεν ηταν μοιραιο ...τωρα ομως με στεναχωρησες :( ........

Λίγο νωρίτερα που περάσαμε εμείς, έφευγε ένα ασθενοφόρο.
Στο χαντάκι όμως ήταν ακόμα ένας μοτοσυκλετιστής ο οποίος πρέπει να ήταν νεκρός...για ποιο λόγο δεν τον είχαν πάρει κι αυτόν και επίσης γιατί δεν είχε ήδη έρθει άλλο ασθενοφόρο?
Ήταν θλιβερή η εικόνα αυτής της ψυχής που ήταν μόνη και αβοήθητη...Έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε γι αυτό.

tifoefs
06/03/2006, 08:52
Αμαν ! Ουτε σκυλι να ητανε ! Εχουνε ξεφυγει πια ολοι !

:mad: :sad:

AFTER
06/03/2006, 09:16
:sad:

koutroulis
06/03/2006, 11:15
κρίμα...

marios8
06/03/2006, 16:29
:(

adam_tsouk
06/03/2006, 17:45
Κρίμα......

:sad: :sad:

kostom
06/03/2006, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Angie
Λίγο νωρίτερα που περάσαμε εμείς, έφευγε ένα ασθενοφόρο.
Στο χαντάκι όμως ήταν ακόμα ένας μοτοσυκλετιστής ο οποίος πρέπει να ήταν νεκρός...για ποιο λόγο δεν τον είχαν πάρει κι αυτόν και επίσης γιατί δεν είχε ήδη έρθει άλλο ασθενοφόρο?
Ήταν θλιβερή η εικόνα αυτής της ψυχής που ήταν μόνη και αβοήθητη...Έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε γι αυτό.

Κρίμα για τα παιδιά που χαθήκανε. Δυστυχώς η λίστα
μεγαλώνει διαρκώς είτε φταίνε οι μοτοσυκλετιστές
είτε οι αυτοκινητάδες... Το θέμα είναι να μην φτάνουμε ποτέ
στο να κατηγορούμε ποιός έφταιγε και ποιός όχι αλλά
να προσέχουμε και να μας προσέχουνε. Το πάν είναι ο
αλληλοσεβασμός μεταξύ όλων των οδηγών. Τώρα για την
διαμαρτυρία που λές απ' όσο ξέρω στο ΕΚΑΒ δεν του
επιτρέπεται να μεταφέρει νεκρό μέσα στο ασθενοφόρο
αλλά απο την στιγμή που θα διαπιστωθεί ο θάνατος του
εκάστοτε θύματος από τον γιατρό, τότε ειδοπειείται το
νεκροτομεί και στέλνουν άλλο όχημα... που πάντα είναι
ο εργολάβος :( :( :(

ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Τώρα άν ο άλλος ήταν ζωντανός και φύγανε χωρίς να
τον περισυλλέξουνε, τότε αυτό είναι έγκλημα......

javrar6
06/03/2006, 23:07
Ρε παιδιά πρώτα από όλα πρέπει να πούμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει άλλο ένα παλικάρι από την οικογένεια μας για άλλη μια φορά . δυστυχώς αυτές της ημέρες γίνονται πολλά τροχαία ατυχήματα και κάθε ζωή που φεύγει είναι κρίμα είτε από αμάξι είτε από μηχανή . καλό είναι εμείς που εκ των πραγμάτων είμαστε ποιο εκτεθειμένοι στους κινδύνους αυτές της ημέρες να προσέχουμε περισσότερο και να ελαττώσουμε της μετακινήσεις μας όσο το δυνατόν γίνεται.¨ Όσο για το παλικάρι που ήταν στο χαντάκι ήταν άδικο να τον αφήσουν εκεί έτσι και επιτέλους αυτές οι ανεξάρτητες αρχές που νοιάζονται για τα προσωπικά μας δικαιώματα να βγάλουν και ένα νόμο για αυτά τα πράγματα γιατί ο άνθρωπος παραμένει άνθρωπος και όταν πεθάνει ή σκοτωθεί . Αυτό που είπε ο φίλος περί (κορακιών) δυστυχώς ισχύει .Τα ασθενοφόρα παίρνουν μόνο τους τραυματίες που είναι ζωντανοί ή που έχουν της περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν ,…….. :( :( :( :( :( :( :( :(

makis206
06/03/2006, 23:45
Όχι πάλι ρε γαμώτο...:sad:

zoropatra
08/03/2006, 21:09
..

kinhsh
08/03/2006, 23:04
Το πως εγινε το ξερει κανεις ´; Γιατι μονο ετσι μπορουμε να μαθουμε και να φυλαγομαστε.

stako
09/03/2006, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
Το πως εγινε το ξερει κανεις ´; Γιατι μονο ετσι μπορουμε να μαθουμε και να φυλαγομαστε.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη διαδρομή είναι πολύ επικίνδυνη...... Όλοι ακούν από διάφορους ότι είναι κλασική μοτοσυκλετιστική διαδρομή κτλ κτλ κτλ και πάνε εκεί με σκοπό να στρίψουν. Έτσι είχα κάνει κι εγώ στην πρώτη μου βόλτα εκτός Αθήνας όταν πήρα τη μηχανή. Είχα πάει μαζί με 2 φίλους, ο ένας έφυγε με highsiding λόγω της υγρασίας που μαζεύει σε ορισμένα σημεία. Ευτυχώς ήταν τυχερός, δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Από τότε έχω μάθει για άλλους 2 φίλους που είχαν highsiding εκεί.....

Προσοχή παιδιά, το μέρος είναι επικίνδυνο λόγω μέτριας ασφάλτου και ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. Διαδώστε το όσο μπορείτε!

Mόνο για χαλαρή βόλτα και καφέ στο Στορκ λέει το μέρος......

Ας είναι ελαφρύ το χώμα για το παλλικάρι και ας ελπίσουμε και το άλλο παιδί να μην είναι σοβαρά......

johnpan
09/03/2006, 09:37
H άσφαλτος είναι από τις καλύτερες που έχω δει, με κράτημα και σωστές κλίσεις. Πιστεύω ο κίνδυνος έρχεται από τον ενθουσιασμό μας.

Καλή δύναμη για τους δικούς του.

lopi
09/03/2006, 09:58
:mad: :mad: :mad: :bawl: :bawl:

zephyr1
09/03/2006, 10:45
Καταρχιν καλο ταξιδι στο παιδι.:(

Ξεχαστε οδιγηκη συμπεριφορα,κρανη.εξοπλισμος και οτι μπορει να αφορα την προσωπικη μας ασφαλεια & συνεση.
Μολις πηγα στην τραπεζα & ο ταμειας μου ειπε οτι το παιδι που......... ηταν συγγενης του.Πως εγινε?
Εφυγε ενα αμαξι απο το αντιθετο ρευμα & επεσε πανω τους.Εκτος απο το παιδι η αλλοι ειναι σοβαρα ειδικα η μια κοπελα ειναι εντατικη.
Αντε προστατεψου απο αυτον που ερχετε πανω σου.
Κριμα, ευχομαι σε κανεναν να μην χανει το ελεγχο του οχηματος του, μα αν συμβαινει αυτο τουλαχιστον να παθαινει οτι ειναι να παθει μονος του.

Οταν τρωμε,τρωμε οταν πινουμε πινουμε ,οταν οδηγαμε ας οδηγαμε με ολες της αισθησεις μας τεταμενες & σε εγρηγορση.Κακα τα ψεματα επιβιωνουμε σε πολεμο. :sad:

ruyjin
09/03/2006, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
H άσφαλτος είναι από τις καλύτερες που έχω δει, με κράτημα και σωστές κλίσεις. Πιστεύω ο κίνδυνος έρχεται από τον ενθουσιασμό μας.

τοτε φορα φορμα με ξυστρες και πηγαινε εκει και ασε τους αλλους που πηγαινουν μεγαρα να φανταζουν χαζοι

καλα θα τρελαθουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τι ειναι αυτα που λετε!!!!!!!!!!!!!!!

αμα εσυ πιστευεις οτι ο κινδυνος ερχεται απο ενθουσιασμο, πηγαινε πεστο στους γονεις του παιδιου που πηγαινε καλα και επεσε ο αλλος πανω του

αντε μεσημεριατικα...........................

johnpan
09/03/2006, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
τοτε φορα φορμα με ξυστρες και πηγαινε εκει και ασε τους αλλους που πηγαινουν μεγαρα να φανταζουν χαζοι

καλα θα τρελαθουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τι ειναι αυτα που λετε!!!!!!!!!!!!!!!

αμα εσυ πιστευεις οτι ο κινδυνος ερχεται απο ενθουσιασμο, πηγαινε πεστο στους γονεις του παιδιου που πηγαινε καλα και επεσε ο αλλος πανω του

αντε μεσημεριατικα...........................
Όρεξη έχεις ρε μεγάλε έτσι? Είπα εγώ ότι είμαι οδηγάρα? Είπα όχι στις πίστες? Κάνε μας τη χάρη ΕΣΥ μεσημεριάτικα. Ο κίνδυνος έρχεται ΚΑΙ από ενθουσιασμό, αυτό είναι βέβαιο. Δεν είπα ότι είναι ασφαλής ο δημόσιος δρόμος και το αυθαίρετο ύφος σου με προσβάλλει. Δε γίνεται στο άλλο ποστ να συμφωνούμε και εδώ να βλέπω αυτό.

sniper
09/03/2006, 12:23
τς τς τς

:nono:

Επειδή κάνει κρύο τρωγόμαστε μεταξύ μας; :nono:

bartlal
09/03/2006, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τς τς τς

μπας και ζεσταθουν τα αιματα!!! :rolleyes: :winka:

johnpan
09/03/2006, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τς τς τς

Δεν είχα πρόθεση, θα το σβύσω αν το κάνει και ο φίλος ruyjin. Αλλά έπρεπε να απαντήσω γιατί μου μιλησε λες και είμαι κανα κ@υλωμένο 16χρονο και δε μου αξίζει:wave2: :wave2: :beer:

ruyjin
09/03/2006, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Δεν είχα πρόθεση, θα το σβύσω αν το κάνει και ο φίλος ruyjin. Αλλά έπρεπε να απαντήσω γιατί μου μιλησε λες και είμαι κανα κ@υλωμένο 16χρονο και δε μου αξίζει:wave2: :wave2: :beer:

βασικα μη σβησεις τιποτα
απλα το πληκτρολογιο δε βοηθαει πολλες φορες

εχω πει οτι τελευταια δε στεναχωριεμαι πλεον αλλα θυμωνω με τετοια συμβαντα γι αυτο μιλησα αποτομα και ζηταω συγγνωμη

εξαλλου ειμαι απο τους τελευταιους που θα δεις εδω μεσα να μιλουν αποτομα

απλα εχω βαρεθει τους γρηγορους, εξυπνακιδες που νομιζουν οτι οι δρομοι ειναι πιστες και να περνουν στο λαιμο τους και αλλους

:wave2:

johnpan
09/03/2006, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin

απλα εχω βαρεθει τους γρηγορους, εξυπνακιδες που νομιζουν οτι οι δρομοι ειναι πιστες και να περνουν στο λαιμο τους και αλλους

:wave2:

Κι εγώ φίλε μου. No hard feelings then :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: