PDA

View Full Version : ΑΕΚ - ΠΑΟ = 0 - 1....

Gandalf dr685sm
07/03/2006, 10:02
Θα δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟ , που έπαιξε όπως έπρεπε και κατάφερε να πάρει ,έστω το 70% απο αυτό που ήθελε, καθώς εκείνο που δεν πήρε ήταν η διαφορά τερμάτων.

Για την ομάδα μου , ισχύουν αυτά που έχω πεί, εδώ και πολλές φορές τώρα..

Έφυγαν οι πιτσιρικάδες, και η ομάδα είναι κορεσμένη , χωρίς πάθος και χωρίς δύναμη.

Είναι εμφανές οτι η ΑΕΚ, δεν είναι η περισυνή ομάδα και σίγουρα , δεν είναι ικανή να χτυπήσει τα δυνατά παιχνίδια.

Αν μάλιστα συνεχίσει με αυτό , τον μη αποδοτικό τρόπο παιχνιδιού το UEFA είναι κοντά...

Όσο για το Κύπελο, δεν πιστεύω αυτή την στιγμή να υπάρχει νοήμων ΑΕΚτζης που να περιμένει κάτι καλό , κόντρα στους κόκκινους , αν περάσουμε και απο τα ημιτελικά βέβαια.

Ασύνδετη ομάδα, χωρίς κέντρο και με γιόμες να βρεί τον Λάκη-Αστραχάν ,που τρέχει και μετά δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα.

Πίσω οι ακραίοι , είναι μαύρα χάλια (Γεωργέας- Κόντης) και σοτ κέντρο της άμυνας , τα πράγματα είναι μέτρια , εξαρτώμενου πάντα της διάθεσης των Κατσουράνη, Τσιρίλο, Αλεξόπουλου.

Γιατί ο μόνος σταθερός είναι ο Σορεντίνο , που πραγματικά δίνει μάχες για να μην εισπράτουμε ταρίφες...

Ναι είμαι πολύ πικραμένος απο την ομάδα μου. Γιατί είναι η πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια περίπου που την παρακολουθώ, που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ.... ή έστω και να προσπαθήσει να παίξει....

Τι θα γίνει αν σπάσει ο διάολος και περάσουμε CH.L.;.... θα βγούμε για να αποκλειστούμε στα προκριματικά;...
Γιατί μόνο αυτό μπορεί να γίνει με αυτή την τακτική που ακολουθούμε φέτος...

τι να πώ;.... μόνο ηθελέστα και παθέστα... γιατί όταν διώχνεις την ομάδα απο νεαρούς που πέρισυ σε ανέβασαν στο παρά τσακ να πάρεις πρωτάθλημα, μόνο το κεφάλι σου φτάιει μετά.

Gandalf

biglebowski
07/03/2006, 16:47
Σα πικραμενος ΑΕΚτζης συμφωνω απολυτα!Ειδικα στο σημειο οτι παιζουμε χαλια μπαλα..Την ΑΕΚ παντα τη συνοδευε η φημη οτι παιζει καλη μπαλα,ανεξαρτητα αν επαιρνε τιτλους η εβγαινε 2,3,η 5.Επαιζε την καλυτερη μπαλα,κι'ας ετρωγε και τεσσερα ενιοτε..Ηταν το μονο που μας εμενε-μαζι με την αξιοπρεπεια μας βεβαια την οποια οι υπολοιποι μεγαλοι εχουν απωλεσει πολλα χρονια τωρα..Τωρα λοιπον παιζουμε τη χειροτερη μπαλα μακραν τα τελευταια 28 χρονια που παρακολουθω!Παιζουμε χειροτερα απο καλλιθεα-ιωνικο-καλαμαρια,ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ!!Και ναι,δε λεω,εχουμε καποιους πολυ αχρηστους παικτες-β' εθνικη και αν-αλλα για μενα η πραγματικη πληγη της ομαδας αυτη τη στιγμη ειναι ο προπονητης.Ας μου θυμισει καποιος ΜΙΑ φορα που η ομαδα επαιξε μπαλλα σαν ΑΕΚ τα χρονια του σαντος.ΜΙΑ!!!Η στενοκεφαλια του και οι εμμονες του δεν εχουν προηγουμενο!!!Εχει καψει ολους τους πιτσιρικαδες-μπουρμπος,κυριακιδης κλπ-για να παιζουν αχρηστοι τριανταρηδες..Αλλα τι να λεμε τωρα,ο τυπος ειχε διωξει τον δελλα-ο οποιος πηγε ρωμα και εσκισε-για να κρατησει τον φερουζεμ!!!!Που το τραγικο του κοουτσαρισμα ειδικα σε ντερμπυ με γαυρο,μας στοιχισε τιτλους!!Που εβαζε ολη τη χρονια περσι βασικο τον κωσταντινιδη-παικτης κωμωδια!!!Που φετος θελει να καψει τον καλυτερο για μενα επιθετικο μας,βλεπε βενλισκυ!!!Και το πιο περιεργο ειναι οτι αυτος ο τυπος-που θυμιζει εξαρτημενο σε υπνοστεντον-θεωρειται προπονηταρας!!!ΕΛΕΟΣ!!!Και χαιρει τρελλης ασυλιας!Και ο ντεμης-ο οποιος νομιζω αρχισε να μας κοροιδευει λεγοντας οτι παιξαμε καλα και εχουμε καλυτερη ομαδα,που τα ειδε αυτα πες μου-πινει νερο στ'ονομα του και βιαζεται να του ανανεωσει το συμβολαιο!!!Μη τυχον και μας τον παρουνε!!!Η ουσια ειναι οτι μ'αυτον τον υπνο δε προκειται να δουμε προκοπη..ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ....ουφ..εσκασα...ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

la_villa
07/03/2006, 17:07
δεν πιστεύω να φταίει ο Σάντος για την μπάλλα.Σίγουρα έχει ευθυνες αλλά με τους παίχτες που έχει αυτό μπορεί να κάνει και μπράβο του για εκεί που βρίσκεται.
Γιατί σίγουρα η πραγματική θέση της αεκ είναι πολύ πιο κάτω απο ότι είναι τώρα.Και βρίσκεται εκει που βρίσκεται χάρη στην δουλειά του Σάντος.Με 2...3 πρωτοκλασσάτους παίχτες δεν φτιάχνεται σοβαρή ομάδα πουθενά στον κόσμο.Και πιστευω όπωε πίστευα εδώ και πολύ καιρό ότι και την 2η θέση θα την χάσει πολύ εύκολα,εκτος αν ο βάζελος αυτοκτονήσει

υ.γ που σαι ρε idi με την υπογραφή σου "όπως το 0 έγινε -6 γιατι να μην γίνει +6" ή κάπως έτσι??χαχαχαχαχα
τελικά έγινε -12...εγώ τα έλεγα εσύ επέμενες όμως
:lol: :lol: :lol:

zzr2005
07/03/2006, 18:24
μερικές διαπιστώσεις και από ένα βάζελο...
όντως η ΑΕΚ στιγματίστηκε από τη νοοτροπία Σάντος...
καταστεροφή του ποδοσφαίρου.....είναι της ίδιας λογικής με τον Μουρίνιο...ζητάει παίχτες αθλητές και τους στερεί κάθε δημιουργική ικανότητα...
σίγουρα η ΑΕΚ δεν έχει το καλύτερο υλικό ΑΛΛΑ.....
έχουμε και λέμε...
ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ...πολύ καλός...
ΤΣΙΡΙΛΟ..τσεκούρι αλλά δυναμικός στόπερ με μυαλό..άρα χρήσιμος
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ...ο καλύτερος έλληνας αμυντικός χαφ ...ξέρει μπάλα και έχει και μυαλό...σκοράρει κιόλας...
ΑΝΤΕΡΣΟΝ...τρομερός παίχτης...ο κόφτης που χρειάζεται κάθε ομάδα...μου θυμίζει πολύ Καρεμπέ...και στις ικανότητες και στο χαρακτήρα...πολύ μετρημένος...
Λυμπερόπουλος...δεν νομίζω κανείς να αμφισβητεί το ταλέντο του
ΣΕΖΑΡ...πολύ κάλό επιτελικό χαφ....και πολύ τεχνίτης...
ΒΙΕΛΙΝΣΚΙ....δείχνει δείγματα κοντρολαρισμένου ποδοσφαιριστή...είναι και γρήγορος....απλά δεν έχει δέσει στην νοοτροπία Σάντος
Μιλάμε για 7 πολύ καλούς παίχτες οι οποίοι δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά σε σχέση με παίχτες άλλων μεγάλων ομάδων...
άρα μεγάλη ευθύνη φέρει και ο Σάντος που δεν μπορεί αν διαχειριστεί αποτελεσματικά αυτό το ροστερ
όσο για τον Παναθηναίκό παρότι είχε ρυθμό και πάθος εμένα μου έδειξε ότι του λείπει το κάτι το οποίο θα τελειώνει τις φάσεις,,,και δεν εννοώ τα τετ α τετ...
εννοώ σωστότερες σέντρες μετά το ξεμαρκάρισμα τον χαφ σωστότερες τελικές πάσες έξω από την περιοχή όπου η απλή υπερόχή πρέπει να μετατραπεί σε κλασική ευκαιρία...

la_villa
07/03/2006, 18:55
για κατσουράνη,εμερσον και λυμπερόπουλο συμφωνώ.Παίχτες για να φτιάξεις μεγάλη ομάδα.Αλλά μόνο αυτοί οι τρεις μπορούν να θεωρηθούν παιχταράδες...ειδικα ο Λυμπερόπουλος.

ο Σορεντίνο τερματοφύλακας είναι,δεν στρώνει παχνίδι.Φυσικά και παίζει ρόλο στην πορεία μιας ομάδας αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει.

Τσιρίλο απλά τσεκούρι και αν δεν τον προστατευε η διαιτησία τόσο κανεις δεν θα τον ανέφερε σαν καλό παίχτη.Και σε μια πλούσια αεκ δεν θα έπαιζε.Σαν λύση ανάγκης καλός είναι αλλά όχι πρώτος.
Σέζαρ καλό εργαλείο...
Βιενλίνσκι δεν τον έχουμε δει πολύ (τουλάχιστον εγώ),ισως είναι παιχταράς ίσως πάτωνε.Ποιος ξέρει.Μόνο δείγματα.

και το κακό για την φετινή αεκ είναι οτι ο κατσουρανης δεν τραβάει όπως πέρσυ

zzr2005
07/03/2006, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
για κατσουράνη,εμερσον και λυμπερόπουλο συμφωνώ.Παίχτες για να φτιάξεις μεγάλη ομάδα.Αλλά μόνο αυτοί οι τρεις μπορούν να θεωρηθούν παιχταράδες...ειδικα ο Λυμπερόπουλος.

ο Σορεντίνο τερματοφύλακας είναι,δεν στρώνει παχνίδι.Φυσικά και παίζει ρόλο στην πορεία μιας ομάδας αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει.

Τσιρίλο απλά τσεκούρι και αν δεν τον προστατευε η διαιτησία

και το κακό για την φετινή αεκ είναι οτι ο κατσουρανης δεν τραβάει όπως πέρσυ
κάθε μεγάλη πορεία ομάδας συνοδεύεται από κα΄λούς τερματοφύλακες....ειδικά σε Ευρώπη....καλός τερματοφύλακας με σωστή αντίληψη σημαίνει και καλύτερη αμυντική λειτουργία μέσω της καθοδήγησης των αμυντικών...αλλά και της ασφάλειας που νιώθουν αυτοί...
το Τσιρίλο τον προστατεύουν όσο και τους αμυντικούς των άλλων μεγάλων ομάδων....δηλαδή είναι καλύτερος ο Ανατολάκης???η σύγκριση γίνεται πάντα σε ελληνικό επίπεδο...δεν την ψάχνουμε για ευρωπαϊκό επίπεδο...εκεί είναι άλλα τα μεγέθη....
ο Κατσουράνης κάηκε από περυσι καθώς δεν τον προστάτεψε η ομάδα...και ο Σάντος φυσικά...έπαιζε πολύ καιρό μισοτραυματισμένος

la_villa
07/03/2006, 19:30
οκ αλλά το τι έχει ακούσει ο ανατολάκης τόσα χρόνια δεν λέγετε.Και μην ξεχνάς οτι πέρσυ βγήκε απο τους καλύτερους αμυντικούς στο C.L.Πιστεύω είναι καλύτερος του τσιρίλο

ο τέρμας όπως προείπα είναι σημαντικότατος (απόδειξει η ομάδα μου που πριν απο τον νικοπολίδη πίσω πελαγοδρομούσε) αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει.Για αυτο τον άφησα εκτος.

ο κατσουράνης κάηκε.ναι αλλά και ο στολτίδης εδώ και 2,5 χρόνια τρέχει μόνος του στο κέντρο.είναι και θέμα παίχτη.
αλλά αντε και να έβγαινε πέρσυ ο κατσουράνης...ποιος ήταν η αλλαγή του?Και αν στράβωνε το παιχνίδι τα χανούμια πάλι τον σάντος δεν θα κατηγορούσαν ότι τον έβγαλε??δεν γίνεται με 4 παίχτες να κάνεις ομάδα.Ούτε με 7, 8 βασικούς.Θέλεις τουλάχιστον και καλούς αν όχι ισάξιους αντικαταστάτες σε 3 ,4 θέσεις.
Και μιλάμε για ανταγωνιστικότητα στην ελλάδα.
Για ευρώπη όλη για UEFA ήμαστε

zzr2005
07/03/2006, 19:38
ο Κατσουράνης κάηκε γιατί έπαιζε τραυματίας...ο Στολτίδης δεν έπαιζε τραυματίας....
τέλως πάντως δεν έχω τη διάθεση να κάθομαι να υπερασπίζω την ΑΕΚ μιας και είμαι βάζελος...ας γούνε οι αεκτζήδες να πούνε την άποψή τους...εγώ πάντως τον Σάντος τον αντιπαθώ...πιστεύω ότι αν και είναι καλός προπονητής έχει εμμονές οι οποίες μακροπρόθεσμα αποβαίνουν αρνητικές για την πορεία της ομάδας....
εγώ περιμένω να δω τη συνέχεια της ομάδας μου έως το τέλος της χρονιάς....πιστεύω ότι στο τέλος θα την περάσουμε την ΑΕΚ..τουλάχιστον εμείς μπορούμε να αλλάξουμε δύο πασες...

GeorgeFZR
07/03/2006, 20:16
Καθομαστε και ασχολουμαστε με αστεια πραγματα..δλδ το πρωταθλημα ειναι ο στοχος του ντεμη?
Μηπως να νικησει στα derby?Η μηπως να πεξει μπαλαρα?

Ο Νο1 Στοχος ειναι να ξεχρεωσουμε,να μην εχουμε χρεη απο τα "Καλα Παιδια" που φορτοθηκαμε ολα αυτα τα χρονια,μετα το 1996.
Ο Σαντος ειναι μια χαρα προπονητης για αυτη την ομαδα.δλδ ο μουριονιο και ο καθε μουρινιο δεν εχει κοληματα??

Εγω πχ εχω κολλημα με το μαλμπασα,στο Football Manager 2006 πεζει μπαλα στο Αγ.δημητριο:rotflmao: :rotflmao:

Multi-Duc
07/03/2006, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Καθομαστε και ασχολουμαστε με αστεια πραγματα..δλδ το πρωταθλημα ειναι ο στοχος του ντεμη?
Μηπως να νικησει στα derby?Η μηπως να πεξει μπαλαρα?

Ο Νο1 Στοχος ειναι να ξεχρεωσουμε,να μην εχουμε χρεη απο τα "Καλα Παιδια" που φορτοθηκαμε ολα αυτα τα χρονια,μετα το 1996.
Ο Σαντος ειναι μια χαρα προπονητης για αυτη την ομαδα.δλδ ο μουριονιο και ο καθε μουρινιο δεν εχει κοληματα??

Εγω πχ εχω κολλημα με το μαλμπασα,στο Football Manager 2006 πεζει μπαλα στο Αγ.δημητριο:rotflmao: :rotflmao:

+1

:wave2:

crs-k
08/03/2006, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
μερικές διαπιστώσεις και από ένα βάζελο...
...........................
ΑΝΤΕΡΣΟΝ...τρομερός παίχτης...ο κόφτης που χρειάζεται κάθε ομάδα...μου θυμίζει πολύ Καρεμπέ...και στις ικανότητες και στο χαρακτήρα...πολύ μετρημένος...
......................

Εμερσον, θες να πεις μαλλον ... :wacko:

Ο Αντερσον ειναι δικος μας και δεν εχει παιξει ακομα ... :p

:lol: :rotflmao: :lol:

Boxer
08/03/2006, 08:00
Δεν φταιει ο Σαντος παιδια.
Του ανθρωπου του ειχανε πει φτιαξε ομαδα και μετα του λενε παρε πρωταθλημα.
Ε πως να το παρει χωρις κατενατσιο ; Με αυτους τους παιχτες ;

zzr2005
08/03/2006, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εμερσον, θες να πεις μαλλον ... :wacko:

Ο Αντερσον ειναι δικος μας και δεν εχει παιξει ακομα ... :p

:lol: :rotflmao: :lol:
μου βγήκε ο κρυφός πόθος ρε γαμώτο υποσυνείδητα...:lol: :lol:
θέλω να τον δω αυτό τον παίχτη αν παίζει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού...αλλά του χρόνου και αν...

zzr2005
08/03/2006, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Δεν φταιει ο Σαντος παιδια.
Του ανθρωπου του ειχανε πει φτιαξε ομαδα και μετα του λενε παρε πρωταθλημα.
Ε πως να το παρει χωρις κατενατσιο ; Με αυτους τους παιχτες ;
παιδιά εγώ θυμάμει τον Παναθηναϊκό να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο επί Κυράστα με κάτι παίχτες τύπου Σιπνιέφσκι, Καραγκούνη, και Κωνσταντινίδη....δηλαδή αυτοί ήταν παιχταράδες..
Ο Μπάγεβιτς με ποιους παίχτες πήρε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ το 89? 3-4 παιχταράδες...οι άλλοι μετριότητες...

crs-k
08/03/2006, 09:50
.....................
αλλά του χρόνου και αν...

Μην το λες ... :winka:

Ειναι ηδη στο κανονικο προγραμμα των προπονησεων ... :D

idi
08/03/2006, 09:56
οκ αλλά το τι έχει ακούσει ο ανατολάκης τόσα χρόνια δεν λέγετε.Και μην ξεχνάς οτι πέρσυ βγήκε απο τους καλύτερους αμυντικούς στο C.L.Πιστεύω είναι καλύτερος του τσιρίλο

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΑΧΑΧ

ΑΧΑ
ΧΑΧΑΧ

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΙΠΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
08/03/2006, 09:58
ολοι εσεις που κρινετε ατομικα ποδοσφαιριστες της ΑΕΚ ποσους αγωνες της ΑΕΚ εχετε δει ???

(εκτος των γκολ στο δελτιο ειδησεων)

περιμενω απαντηση και το συζηταμε μετα

zzr2005
08/03/2006, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ολοι εσεις που κρινετε ατομικα ποδοσφαιριστες της ΑΕΚ ποσους αγωνες της ΑΕΚ εχετε δει ???

εγώ έχω δει καμια 10 αγώνες...
δηλαδή πρέπει να δούμε πολούς αγώνες για να μάθουμε ποιος είναι ο Κόντης ???δεν το ξέρουμε τόσα χρόνια....????
αν έχεις κάποια διαφωνία για κάποιο σχόλιο διατύπωσέ τη συγκεκριμένα να το συτηζήσεις με αυτόν που έκανε το σχόλιο

zoropatra
08/03/2006, 10:02

+ 1

ΑΕΚΑΡΑ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!!!!!!!!!!

idi
08/03/2006, 10:08
εγώ έχω δει καμια 10 αγώνες...
δηλαδή πρέπει να δούμε πολούς αγώνες για να μάθουμε ποιος είναι ο Κόντης ???δεν το ξέρουμε τόσα χρόνια....????
αν έχεις κάποια διαφωνία για κάποιο σχόλιο διατύπωσέ τη συγκεκριμένα να το συτηζήσεις με αυτόν που έκανε το σχόλιο

μα εσυ εισαι ο μονος που εγραψες σωστα πραγματα!

zzr2005
08/03/2006, 10:12
μα εσυ εισαι ο μονος που εγραψες σωστα πραγματα!
ευχαριστώ απλώς το σχόλιο ήταν γιατί θέλω τα post να είναι σαφή για να γίνεται ουσιαστική συζήτηση....
είναι ευκαιρία εξάλλου μιας και άπουσιάζουν από τη συζήτηση οι Ολυμπιακοί που είναι γνωστοί για το χαμήλό επίπεδο αντίληψης των περί ποδοσφαίρου :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ. (με εξαίρεση τον LA VILLA)

idi
08/03/2006, 10:26
εγω εχω να πω οτι εκτιμώ τη δουλεια του Σαντος σε επιπεδο προετοιμασίας, σκληρής προπόνησης και βελτίωσης των ατομικων επιδόσεων των αθλητων

απετυχε ολοκληρωτικα στο τομεα της τακτικής! μην ακουω παλι τα περι "υλικου"... μπορω να πω τουλαχιστον 10 παιχτες της ΑΕΚ που καλιστα θα επαιζαν σε οποιαδηποτε ομαδα της Ελλαδας (τι να πει ο γαυρος που παιζει με Παντο, Ανατολακη, Σουρερ κτλ??? νταξ "ο πρωτος τα παιρνει ολα" αλλα ματια δεν εχετε??? ο Τσιριλο στο γαυρο θα ηταν βασικος ακομα και οταν θα επαιζε με ενα ποδι!!!)

και περσυ πως παιζαμε καλυτερα με χειροτερο υλικο ρε Αλεξ??? Ποιους διώξαμε??? Ο Αλβες και ο Ασουνσαο κανουν 7 εκ ευρω πως να τους κρατησεις???

για να μη πω τα περι ηθικου και ηττοπάθειας του Σαντος.... ακομα μιλαει για UEFA Ο τυπος! με εχει ξενερώσει απιστευτα! Οταν μαλιστα εχει 5 παιχνιδια μεσα στο ΟΑΚΑ που αμα κερδισει περναει περιπατο στη 2 θεση! Εχετε δει το πρόγραμμα???

εχει άγχωση τοσο τους παίχτες και τους εχει κανει να παιζουν τοσο σφιγμένοι (ουτε μια λαθος μπαλια δε επιτρεπει... δημιουργικο παιχνιδι δε ξερει τι ειναι) που ουτε μια μπαλια δε μπορουν να αλλαξουν και δινει το δικαιωμα στον καθενα να βγαινει μετα στη TV και να αμφισβητεί παιχτες κλασης που παιξαν σε μεγαλες ομαδες... μη τα λεμε... τωρα....ξεχασε τη μπαλα ο Εμερσον ενας απο τους καλυτερους παιχτες του φετινου πρωταθλήματος, και τωρα δε μπορει να παιξει? μεσα σε 1 μηνα? αν ειναι δυνατον!

το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξουμε προπονητη (και μαλλον προς τα εκει παει το πραμα) με καποιον που θα ανεβασει την αυτοπεποίθηση και θα υπενθυμίσει στους παιχτες οτι ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΗΤΤΕΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ 100% ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΕΝΩΣΗΤΕΣ (ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Α.Ρ.Δ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ)

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

zzr2005
08/03/2006, 10:34
εγω εχω να πω οτι εκτιμώ τη δουλεια του Σαντος σε επιπεδο προετοιμασίας, σκληρής προπόνησης και βελτίωσης των ατομικων επιδόσεων των αθλητων

απετυχε ολοκληρωτικα στο τομεα της τακτικής! μην ακουω παλι τα περι "υλικου"... μπορω να πω τουλαχιστον 10 παιχτες τηα ΑΕΚ που καλιστα θα επαιζαν σε οποιαδηποτε ομαδα της Ελλαδας (τι να πει ο γαυρος που παιζει με Παντο, Ανατολακη, Σουρερ κτλ??? νταξ "ο πρωτος τα παιρνει ολα" αλλα ματια δεν εχετε??? ο Τσιριλο στο γαυρο θα ηταν βασικος ακομα και οταν θα επαιζε με ενα ποδι!!!)

και περσυ πως παιζαμε καλυτερα με χειροτερο υλικο ρε Αλεξ??? Ποιους διώξαμε??? Ο Αλβες και ο Ασουνσαο κανουν 7 εκ ευρω πως να τους κρατησεις???

για να μη πω τα περι ηθικου και ηττοπάθειας του Σαντος.... ακομα μιλαει για UEFA Ο τυπος.. με εχει ξενερώσει απιστευτα! Οταν μαλιστα εχει 5 παιχνιδια μεσα στο ΟΑΚΑ που αμα κερδισει περναει περιπατο sth 2 θεση! Εχετε δει το πρόγραμμα???

εχει άγχωση τοσο τους παίχτες και τους εχει κανει να παιζουν τοσο σφιγμένοι (ουτε μια λαθος μπαλια δε επιτρεπει... δημιουργικο παιχνιδι δε ξερει τι ειναι) που ουτε μια μπαλια δε μπορουν να αλλαξουν και δινει το δικαιωμα στον καθενα να βγαινει μετα στη TV και να αμφισβητεί παιχτες κλασης που παιξαν σε μεγαλες ομαδες... μη τα λεμε... τωρα....ξεχασε τη μπαλα ο Εμερσον ενας απο τους καλυτερους παιχτες του φετινου πρωταθλήματος, και τωρα δε μπορει να παιξει? μεσα σε 1 μηνα? αν ειναι δυνατον!

το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξουμε προπονητη (και μαλλον προς τα εκει παει το πραμα) με καποιον που θα ανεβασει την αυτοπεποίθηση και θα υπενθυμίσει στους παιχτες οτι ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΗΤΤΕΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ.
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ!

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
συμφωνώ 100% από όσο έχω δει την ΑΕΚ....
τι γίνεται ρε γαμώτο όλοι οι πορτογάλλοι προπονητές έτσι είναι
χτες ο Μουρίνιο έχανε 1-0 ήθελε δύο γκολ, το παιχνίδι είναι στο 75 και μου βγάζει επιθετικό για να βάλει επιθετικό...έλεως....κλεφτοκοτάδες!!!
από θέμα δουλειάς και τακτικής (άγνωστο πράγμα το τελευταίο για έλληνες προπονητές) συμφωνώ ότι ο Σάντος κάνει πολύ καλή...μην ξεχνάμε ότι παρότι έφυγε σαν αποτυχημένος...ο μεγάλος Βαζέχα είχε πει ότι ήταν ο καλύτερος προπονητης που είχε δουλέψει....

$py
08/03/2006, 13:48
Ypomoni, ta kalytera erxonte...

la_villa
08/03/2006, 15:33
εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι αν η αεκ τερματίσει 2η (πράγμα που προσωπικά το αποκλείω αλλα λέμε αν...) τα γέλια θα αρχίσουν απο τον αυγουστο και του χρόνου θα κουνάμε μονοι μας σεντόνι.

υ.γ αν τα επεισόδια που έγιναν την κυριακή είχαν γίνει σε αγώνα του θρύλου θα είχε γυρίσει τώρα το σύμπαν ανάποδα.Θα μίλαγαν στην ΤV ακόμα και οι τυφλοί.Τώρα όλοι μοκο,δημοσιογράφοι,φίλαθλοι όλοι μόκο.Μπράβο έτσι,συγχαρητήρια σε όλους.
Ο καραγκιόζης της ΝΕΤ στην φάση που 30 βάραγαν 1 πετάει την ατάκα "ενταξει μην τα μεγενθυνουμε όλα δεν έγινε κάτι τραγικό (κάπως έτσι το είπε)!!!!".Ναι ρε φίλε εχεις δικιο...τελικά έζησε το παληκάρι,γαμώτο, οποτε και τι έγινε.Βρε ουστ
αλλά το ξέρουμε το παραμύθι
"ο κόκκαλης φταίει" έτσι δεν είναι??
αυτα για τα περι επιπέδου και τις λοιπές @@ριες που μόνο ο κόσμος του ολυμπιακού και καλά τα κάνει
50 μολότοφ των οπαδών της αεκ λεεί βρήκε η αστυνομια κρυμμένες.Μπαααα ψέματα θα είναι ο κόκκαλης της έβαλε

$py
08/03/2006, 15:38
εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι αν η αεκ τερματίσει 2η (πράγμα που προσωπικά το αποκλείω αλλα λέμε αν...) τα γέλια θα αρχίσουν απο τον αυγουστο και του χρόνου θα κουνάμε μονοι μας σεντόνι.

υ.γ αν τα επεισόδια που έγιναν την κυριακή είχαν γίνει σε αγώνα του θρύλου θα είχε γυρίσει τώρα το σύμπαν ανάποδα.Θα μίλαγαν στην ΤV ακόμα και οι τυφλοί.Τώρα όλοι μοκο,δημοσιογράφοι,φίλαθλοι όλοι μόκο.Μπράβο έτσι,συγχαρητήρια σε όλους.
Ο καραγκιόζης της ΝΕΤ στην φάση που 30 βάραγαν 1 πετάει την ατάκα "ενταξει μην τα μεγενθυνουμε όλα δεν έγινε κάτι τραγικό (κάπως έτσι το είπε)!!!!".Ναι ρε φίλε εχεις δικιο...τελικά έζησε το παληκάρι,γαμώτο, οποτε και τι έγινε.Βρε ουστ
αλλά το ξέρουμε το παραμύθι
"ο κόκκαλης φταίει" έτσι δεν είναι??
αυτα για τα περι επιπέδου και τις λοιπές @@ριες που μόνο ο κόσμος του ολυμπιακού και καλά τα κάνει
50 μολότοφ των οπαδών της αεκ λεεί βρήκε η αστυνομια κρυμμένες.Μπαααα ψέματα θα είναι ο κόκκαλης της έβαλε

Oxouto more to adikimeno to gauraki, pou to kinigane oi dimosiografoi kai spilonoun to onoma tou agathou kai agiou proedrou tous...
Ksexases na peis kai gia tin dietisia pou sas pigenei pipa kolo kai tous dikastes pou kai skoupidaki na sas pesei sto Karaiskaki sas timoroun...

Tsopa tsopa
:a9:

idi
08/03/2006, 15:46
εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι αν η αεκ τερματίσει 2η (πράγμα που προσωπικά το αποκλείω αλλα λέμε αν...) τα γέλια θα αρχίσουν απο τον αυγουστο .... μπλα μπλα μπλα

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ....

illuminatios
08/03/2006, 15:58
:a014: :a014:

la_villa
08/03/2006, 16:34
άσε...για την διατησία και ποιον πηγαίνει πίπα κώλο φέτος και πέρσυ δεν σας παίρνει να μιλάτε.Αστο καλύτερα βρες άλλο θέμα.

Διαφωνείς σχετικα με τον θόρυβο που δημιουργείτε απο τα ΜΜΕ γυρω απο τα επεισόδια όταν τα προκαλούν οι ολυμπιακοί σε σχέση με το όταν τα προκαλούν οι άλλες ομάδες????Θα μου πεις ο Ολυμπιακός πουλαει γι αυτόν γράφουν και ασχολούνται.Σωστό.

Δεν τα αναφέρω τυχαία τωρα τα περι επεισοδίων.
Ενω πάντα αναφερεστε στα επεισόδια όταν αφορά άλλες ομάδες όταν αφορά εσάς για ακόμη μια φορά βλέπω να το κάνετε γαργάρα και να αποφεύγετε να τα σχολιάσετε.Αλλες φορές κιόλας φτανετε και στο σημειο να τους δικαιολογήσετε τους καημένους.Ετσι δεν είναι φίλε idi?Παρασύρονται τα παιδιά ε?
Δεν ξέρω μπορεί να σας το έχει απαγορεύσει ο χατζηχρήστος και να φοβάστε να εκφραστείτε μην σας κάνει ντα.
Αλλά για αυτό το αναφέρω πάλι.Μου αρέσει να σας βλέπω να προσπαθειτε να ξεγλιστρύσετε και να πάτε αλλού την συζήτηση και έτσι να εκτείθεστε.

κατα τα λοιπά συμφωνώ :a014: :a014: :a44:

zzr2005
08/03/2006, 17:52
άσε...για την διατησία και ποιον πηγαίνει πίπα κώλο φέτος και πέρσυ δεν σας παίρνει να μιλάτε.Αστο καλύτερα βρες άλλο θέμα.

Διαφωνείς σχετικα με τον θόρυβο που δημιουργείτε απο τα ΜΜΕ γυρω απο τα επεισόδια όταν τα προκαλούν οι ολυμπιακοί σε σχέση με το όταν τα προκαλούν οι άλλες ομάδες????Θα μου πεις ο Ολυμπιακός πουλαει γι αυτόν γράφουν και ασχολούνται.Σωστό.

Ενω πάντα αναφερεστε στα επεισόδια όταν αφορά άλλες ομάδες όταν αφορά εσάς για ακόμη μια φορά βλέπω να το κάνετε γαργάρα και να αποφεύγετε να τα σχολιάσετε.Αλλες φορές κιόλας φτανετε και στο σημειο να τους δικαιολογήσετε τους καημένους.Ετσι δεν είναι φίλε idi?Παρασύρονται τα παιδιά ε?
Δεν ξέρω μπορεί να σας το έχει απαγορεύσει ο χατζηχρήστος και να φοβάστε να εκφραστείτε μην σας κάνει ντα.
Αλλά για αυτό το αναφέρω πάλι.Μου αρέσει να σας βλέπω να προσπαθειτε να ξεγλιστρύσετε και να πάτε αλλού την συζήτηση και έτσι να εκτείθεστε.

φίλε όσον αφορά τις τιμωρίες για τα επεισόδια θα έχεις παρατηρήσει ότι απο το δεύτρο γύρο έχουν αρχίσει να εξασθενούν οι τιμωρίες γιατί πολύ απλά δεν θα έπαιζε καμία ομάδα με φιλάθλους σε όλο το δεύτερο γύρο...
σου θυμίζω ενδεικτικά ότι ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό του πρώτου γύρου τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την εκτόξευση μπουκαλιών
στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου. υπήρχε βροχή από μπουκάλια, ο διαιτητής παραλίγο να φάει φωτοβολίδα στο μάτι μετά τον καταλογισμό του πέναλντι (τελικα την έφαγε κάποιος παίχτης του Ολυμπιακού που διαμαρτυρόταν) και ο Ολυμπιακός την έβγαλε καθαρή.....σου θυμίζω ότι Ολυμπιακού έκαναν πολλά επεισόδια στο Ηράκλειο όπου πάλι δεν τιμωρήθηκε η ομάδα
η τιμωρία των ομάδων για επεισόδιά έξω από το γήπεδο ήταν αδιέξοδο και μεγάλο λάθος.....
με αυτή τη λογική θα έπρεπε να τιμωρηθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για επεισόδια που γίνονται σε γειτονιές της Αθήνας...
Επίσης, αν το πάμε αναλογικά με αυτά που έγιναν στην Τύμπα ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει με άδειο γήπεδο για 2 χρόνια....
οπως καταλαβαίνεις αυτή η λύση είναι ανεφάρμοστη γιατί θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο...οι λύσεις για τη βία είναι άλλες αλλά δεν θέλουν να την εφαρμόσουν...
Ο Ντέμης έκανε μια αρχή αλλά είναι δύσκολη η συνέχεια...

la_villa
08/03/2006, 18:10

η τιμωρία των ομάδων για επεισόδιά έξω από το γήπεδο ήταν αδιέξοδο και μεγάλο λάθος.....

οπως καταλαβαίνεις αυτή η λύση είναι ανεφάρμοστη γιατί θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο...οι λύσεις για τη βία είναι άλλες αλλά δεν θέλουν να την εφαρμόσουν...
Ο Ντέμης έκανε μια αρχή αλλά είναι δύσκολη η συνέχεια...

αυτό το έχω πει απο την αρχή κι εγώ.
Και όχι μόνο για τα επεισόδια έξω απο τα γήπεδα γιατι εκεί δεν μπορεί να κάνει κάτι η διοίκηση των ομάδων.
Θεωρώ λάθος την λογική να τιμωρείται η ομάδα.Αφού μπορούν να πιάσουν τα τσογλάνια γιατι δεν το κάνουν.Αυτά πρέπει να τιμωρηθούν.Κι ας τα τιμωρήσουν όσο θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου.

Εγώ που θέλω να πάω να δω έναν αγώνα χωρις να κοιτάω τα 75 απο τα 90 λεπτά στην απέναντι εξέδρα μην μου καρφωθεί καμια φωτοβολίδα τι χρωστάω.

Αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο...της εκκλησίας...π.χ ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα...τιμωρία.Συμφωνώ ότι κάποια δεν πρέπει να ακούγονται.
Ομοίως δεν με ενδιαφέρει να ανοίξουν καπνογόνα αρκει να μην τα πετάνε μέσα δημιουργώντας κινδύνους.κακα τα ψέματα δίνουν άλλη ατμόσφαιρα.Οχι να τα επιτρεψουν γιατι θα γίνει της μουρλής μετα αλλά ας είναι όπως είναι,σχεδόν,τώρα.

Ωραίος ο ντεμης για αυτο που δήλωσε

υ.γ δεν ξέρω αν φάνηκε πουθενά ότι εννοώ να τιμωρήσουν καμια ομάδα.Αν φάνηκε κατι τετοιο είναι λάθος.
Πιο πολύ αναφέρθηκα στα ΜΜΕ και πως μεγιστοποιούν κάποιες φορές και κάποιες άλλες αδιαφορούν.Οπως επίσης και για τους διάφορους οπαδούς που όταν αφορούν αυτούς κάνουν τους κινέζους και δικαιολογούν τα πάντα και τους πάντες αλλα ξέρουν άριστα να κριτικάρουν τα επεισόδια των άλλων και να τους χαρακτηρίζουν

zzr2005
08/03/2006, 18:18
αυτό το έχω πει απο την αρχή κι εγώ.
Και όχι μόνο για τα επεισόδια έξω απο τα γήπεδα γιατι εκεί δεν μπορεί να κάνει κάτι η διοίκηση των ομάδων.
Θεωρώ λάθος την λογική να τιμωρείται η ομάδα.Αφού μπορούν να πιάσουν τα τσογλάνια γιατι δεν το κάνουν.Αυτά πρέπει να τιμωρηθούν.Κι ας τα τιμωρήσουν όσο θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου.

Εγώ που θέλω να πάω να δω έναν αγώνα χωρις να κοιτάω τα 75 απο τα 90 λεπτά στην απέναντι εξέδρα μην μου καρφωθεί καμια φωτοβολίδα τι χρωστάω.

Αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο...της εκκλησίας...π.χ ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα...τιμωρία.Συμφωνώ ότι κάποια δεν πρέπει να ακούγονται.
Ομοίως δεν με ενδιαφέρει να ανοίξουν καπνογόνα αρκει να μην τα πετάνε μέσα.κακα τα ψέματα δίνουν άλλη ατμόσφαιρα.Οχι να τα επιτρεψουν γιατι θα γίνει της μουρλής μετα αλλά ας είναι όπως είναι,σχεδόν,τώρα.

Ωραίος ο ντεμης για αυτο που δήλωσε

υ.γ δεν ξέρω αν φάνηκε πουθενά ότι εννοώ να τιμωρήσουν καμια ομάδα.Αν φάνηκε κατι τετοιο είναι λάθος.
Πιο πολύ αναφέρθηκα στα ΜΜΕ και πως μεγιστοποιούν κάποιες φορές και κάποιες άλλες αδιαφορούν.Οπως επίσης και για τους διάφορους οπαδούς που όταν αφορούν αυτούς κάνουν τους κινέζους αλλα ξέρουν άριστα να κριτικάρουν τα επισόδια των άλλων
κατά την άποψη μου τα συνθήμσατα δεν πρέπει να συνιστούν λόγ τιμωρίας....δεν αποτελούν βία....μπορεί να είναι προσβλητικά...
αλλά εκεί χάνουμε τι μπάλα....τι είναι προσβλητικό????και ποιος θα το κρίνει???θα απαγορέψουμε συγκεκριμένες λέξεις???
και μην μου πει κανένας για αντεθνικα΄συνθήματα....
εδώ και 200 χρόνια έχουμε αντεθνικές Κυβερνήσεις και τους πειράζουν τα αντεθνικά συνθήματα στα γήπεδα?????ΕΛΕΟΣ....
δώσαν τα ίμια και τη μισή Κύπρο και τους πειράζει το Βούλγαροι????

el_hymador
08/03/2006, 18:38

ρε παιδια γιατι το κουραζουμε? απλα ο γαυρος ειναι το πιο μισητο σωματειο στην Ελλαδα απο ολα τα αλλα .... η σιχαμαρα για τον γαυρο ειναι διασυλλογικη , δεν ειμαστε μονο εμεις οι Πανθηναϊκοι που δεν χωνευουμε αυτην την ομαδα...επειδη τοσα χρονια ξερουμε το πως σκεφτεται ο καθε γαυρος και τι πιπες θα γραψει , τον προλαβαινω και του λεω οτι και στα χρονια -που τοσο ευκολα λησμονουν....- τις πιπας , παλι αυτους αγαπουσαμε να σιχαινομαστε , δεν εχει να κανει λοιπον με το γεγονος οτι ειστε πρωτοι ...:lol: ...τι φταιει δεν ξερω ....ισως το γεγονος οτι νομιζουν βλακωδως και μονιμα οτι ειναι καλυτεροι των αλλων , ισως φταιει και ο Πειραιας ... μια εκδηλη υπεροψια που εχουν , εξου και το προσονυμιο ''θρυλος'' που μονοι τους φυσικα εχουν οικοιοποιηθει .... πολυ σωστα καποιος παρατηρησε οτι το επιπεδο ειναι χαμηλο και γνωριζουν λιγα απο ποδοσφαιρο...μπορει να ειναι και αυτο....τεσπα γουταρω να υπαρχει ο γαυρος γιατι εχω λογους να γελω ....αυτα

(...επειδη τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι καποιοι περνουν τα πραγματα πολυ τις μετρητοις , επισημαινω οτι ολα αυτο γραφτηκαν στα πλαισια του καλως ενοουμενου πειραγματος και του χαβαλε .. :wave2: )

zzr2005
08/03/2006, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε παιδια γιατι το κουραζουμε? απλα ο γαυρος ειναι το πιο μισητο σωματειο στην Ελλαδα απο ολα τα αλλα .... η σιχαμαρα για τον γαυρο ειναι διασυλλογικη , δεν ειμαστε μονο εμεις οι Πανθηναϊκοι που δεν χωνευουμε αυτην την ομαδα...επειδη τοσα χρονια ξερουμε το πως σκεφτεται ο καθε γαυρος και τι πιπες θα γραψει , τον προλαβαινω και του λεω οτι και στα χρονια -που τοσο ευκολα λησμονουν....- τις πιπας , παλι αυτους αγαπουσαμε να σιχαινομαστε , δεν εχει να κανει λοιπον με το γεγονος οτι ειστε πρωτοι ...:lol: ...τι φταιει δεν ξερω ....ισως το γεγονος οτι νομιζουν βλακωδως και μονιμα οτι ειναι καλυτεροι των αλλων , ισως φταιει και ο Πειραιας ... μια εκδηλη υπεροψια που εχουν , εξου και το προσονυμιο ''θρυλος'' που μονοι τους φυσικα εχουν οικοιοποιηθει .... πολυ σωστα καποιος παρατηρησε οτι το επιπεδο ειναι χαμηλο και γνωριζουν λιγα απο ποδοσφαιρο...μπορει να ειναι και αυτο....τεσπα γουταρω να υπαρχει ο γαυρος γιατι εχω λογους να γελω ....αυτα

(...επειδη τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι καποιοι περνουν τα πραγματα πολυ τις μετρητοις , επισημαινω οτι ολα αυτο γραφτηκαν στα πλαισια του καλως ενοουμενου πειραγματος και του χαβαλε .. :wave2: )
ρε παιδιά ΑΕΚ - ΠΑΟ είναι το πόστ ας μην το εκφυλίσουμε πάλι σε μια διαμάχη με τους γαύρους....

el_hymador
08/03/2006, 18:57
ρε παιδιά ΑΕΚ - ΠΑΟ είναι το πόστ ας μην το εκφυλίσουμε πάλι σε μια διαμάχη με τους γαύρους....

ναι αλλα αυτοι μιλησαν πρωτοι!!!:bawl: :bawl: :cry: :cry:

la_villa
08/03/2006, 19:54
κατά την άποψη μου τα συνθήμσατα δεν πρέπει να συνιστούν λόγ τιμωρίας....δεν αποτελούν βία....μπορεί να είναι προσβλητικά...
αλλά εκεί χάνουμε τι μπάλα....τι είναι προσβλητικό????και ποιος θα το κρίνει???θα απαγορέψουμε συγκεκριμένες λέξεις???
και μην μου πει κανένας για αντεθνικα΄συνθήματα....
εδώ και 200 χρόνια έχουμε αντεθνικές Κυβερνήσεις και τους πειράζουν τα αντεθνικά συνθήματα στα γήπεδα?????ΕΛΕΟΣ....
δώσαν τα ίμια και τη μισή Κύπρο και τους πειράζει το Βούλγαροι????

συμφωνούμε και σε κάτι γιατι κοντεύουν να τα ισοπεδώσουν όλα όπως πάει.

el_...
Ναι ρε μας μισείτε γιατι απλά δεν θα μας φτασετε ποτε.Δεν θα γίνετε ποτε Θρύλος.Ακόμα και στα χρόνια της ξηρασίας πιπ@ κ@λο σας πηγαιναμε όλους στα ντέρμπυ.ΜΟυχσχαχχαχαχα απλώς τωρα παίρνουμε και τους τιτλους

:lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :smokin:

la_villa
08/03/2006, 20:03

εεεεεεεε θέλουμε να παίξουμε κι εμείς.
Εξάλλου τα χανουμάκια είναι "πεθαμένα" δεν τα βλέπεις ...ούτε μιλιά ούτε ακρόαση.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αυτα κάνει η μεγάλη γλώσσα μπουχαχαχαχαχα ...καλές π@π@ς

εμπρος αεκ ολοι μαζι το σύνθημα

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ οε οε οε
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :smokin:

STOYBI
08/03/2006, 21:19
zzr2005
ευχαριστώ απλώς το σχόλιο ήταν γιατί θέλω τα post να είναι σαφή για να γίνεται ουσιαστική συζήτηση....
είναι ευκαιρία εξάλλου μιας και άπουσιάζουν από τη συζήτηση οι Ολυμπιακοί που είναι γνωστοί για το χαμήλό επίπεδο αντίληψης των περί ποδοσφαίρου
Υ.Γ. (με εξαίρεση τον LA VILLA)

ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ..:lol:

1) Οι ολυμπιακοι φιλε μου εχουν μαθει απο καιρο να κοιτανε τα του οικου τους και να υποστηριζουν μονο αυτον.. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ << ΑΕΚ - ΠΑΟ = 0 - 1.... >>Πραγμα που σας φωναζουμε απο καιρο και σε σας και στους αλλους ! Αν κοιταγατε την ομαδα σας ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα ειχατε γλιτωσει την φετινη ξεφτιλα που λεγετε -12 και βαλε το προπερασμενο -6 και παει λεγοντας... :evil:

2) Αλλοι παλι συμφορουμιτες σου χρειαστηκαν την τελικη φαπα για να κανουν ουσιαστικες συζητησεις και λιγο αυτοκριτικη στην ομαδα τους μετα απο πολλους μηνες διχως να τους φταιει ο ολυμπιακος και ο κοκκαλης..:rolleyes:

3) Σε αφηνω zzr2005 στις ουσιαστικες συζητησεις σου που μπορεις να κανεις μονο τωρα γιατι αν μπορουσα να βγαλω μηνυματα σου απο τις αρχες της σαιζον θα μπορουσα να σου δειξω την ουσια που ειχες στα λεγομενα σου τοτε... :sick:

Gandalf dr685sm
09/03/2006, 09:50
Να απαντήσω;

idi...

Περυσινό υλικό , ήταν εκείνο που είχε μ.ο. ηλικίας τα 22-23...θυμάσαι;

Σήμερα έχουμε φτάσει τα 29-30.... τι έγινε μέσα σε ενα χρόνο;

Επίσης , όπως έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να το λέω... ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΩ, αλλά το πως χάνω....

Και αυτό το κάνει αισθητό η ΑΕΚ του σήμερα. Όσο για το πόσα παιχνίδια έχω δεί, πίστεψε με , δεν χρειάζεται να δείς πάνω απο 2-3 παιχνίδια, για να διαπιστώσεις αν μια ομάδα μπορεί ή οχι, σύμφωνα με τις δυνατότητες της, να παίξει μπάλα.

Την ομάδα μας, την πήρε η κατρακύλα , απο τότε που με την Συντριμ-"team", καρδιοχτύπησε τους πάντες να νικήσει την Grasshoppers μέσα στην Λεωφόρο, με λίγη τύχη και 3-1 (στο 3-2 χάναμε) .
Εκεί ήταν και η τελευταία ευρωπαική της διάκριση για μένα.
Εκεί έπαιξε και το τελευταίο παιχνίδι , με καλή μπάλα, επιθετική και οχι άμυνα με αντεπιθέσεις.

Πέρισυ, στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι με τους 60.000 κόσμο , τους παίκτες μέσα , έπρεπε να τους δούμε στο πρόγραμμα για να τους αναγνωρίσουμε. Μετά , απλά έκαναν την δουλειά τους και κόντεψαν να πάρουν πρωτάθλημα , μόνο που στον Ιωνικό , κατόρθωσαν (Όλοι και και ο Σάντος μαζί) να χάσουν την ευκαιρία... να θυμίσω οτι ο Σάντος κάνει καλή δουλειά αλλά έχει αυτό που είχε και ο Ιωαννίδης στο basket... μυαλό στην άμυνα και οχι στην δημιουργία... αποτέλεσματα που δεν φέρνουν κύπελα και διακρίσεις. Να θυμηθούμε και το 3-2 με τους γαύρους εν καιρώ Μάκαρου στην ισοβαθμία που πήραν πρωτάθλημα οι κόκκινοι;

Μόνο που εκεί η ΑΕΚ είχε παίκτες με παράσταση νικητών και μερικούς που είχαν τουμπάρει ακόμα και την Ρεάλ που έπαιζε μπαλάρα τότε , μέσα στο Μπερναμπέου... Συν τον μέγιστο Γκαμάρα που έκανε μια άμυνα μόνος του...

Μην μου μιλάτε για φετινή ΑΕΚ.... είναι σκέτη απογοήτευση... και το άσχημο είναι οτι με τους νέους παίκτες δανεικούς και φευγάτους, δεν ξέρω τι να περιμένω για του χρόνου....
έχοντας και στο μυαλό οτι χρήματα δεν υπάρχουν.

Για τον ΠΑΟ, τα είπα... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ... μην γελιόμαστε... και ειδικά με τον Ιταλό που έχασε τον μπούσουλα στα τελευταία λεπτά με την αλλαγή του Σέζαρ και κόντεψε να πάθει συγκοπή στο 93+ με την κεφαλιά του Λυμπερόπουλου , 4 μέτρα απο το τέρμα (καλά πως το εστειλε τόσο άουτ αυτό; )

Θα πω για τους κόκκινους και ας με κατηγορήσουν οτι , μπορεί και να τους "πάω"...

Πρώτη φορά έχουν σοβαρό προπονητή, που κάνει δουλειά αθόρυβα... έστω και με μπλοκάκι...

έχουν απίστευτο κρυφό κυνηγό (Τουρέ) , ένα μέσο επιθετικό (Ριβάλντο) που με δυό κινήσεις γυρνάει παιχνίδια, ειδικά φέτος.... έχουν μια σταθερότητα, που αυξάνεται ....Αν το κρατήσουν για ενα χρόνο ακόμα και πάρουν και ενα σοβαρό επιτελικό αμυντικό, να είστε σίγουροι οτι του χρόνου μπορεί και να σπάσουν το αρνητικό σερί , έξω....

Αρκεί μόνο να μην αρχίσουν τις γνωστές υπέρμετρες αισιοδοξίες τους, για τελικό CH.L. :rotflmao: :rotflmao:

Και μπορεί να πάνε και καλά...

Και μην ξεχνάτε οτι και οι διαιτητές της Ευρώπης, τα ονόματα τα προστατεύουν.... βλ. Τουρέ, Ριβάλντο... και θα τους δώσουν αβάντα..

και απο οτι φαίνεται τα λεγόμενα μου για την ΑΕΚ, δεν τα υποστηρίζω μόνο εγώ αλλά και αρκετοί παλαιοί ΑΕΚτζήδες που την έχουν δει για πολλά χρόνια να παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ...
http://www.contra.gr/Columns/You/114213.html

Gandalf

$py
09/03/2006, 10:22

Tha mas trelaneis re sy. Poios ekane gargara kai ti akrivos? Oson afora tous traboukismous den yparxoun kitrinoi-kokkinoi-prasinoi para mia omada alitiron eglimation pou den aksizoun sxoliasmo.

zzr2005
09/03/2006, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
zzr2005
3) Σε αφηνω zzr2005 στις ουσιαστικες συζητησεις σου που μπορεις να κανεις μονο τωρα γιατι αν μπορουσα να βγαλω μηνυματα σου απο τις αρχες της σαιζον θα μπορουσα να σου δειξω την ουσια που ειχες στα λεγομενα σου τοτε... :sick:

εσύ έχεις αποθηκεύσει στον υπολογιστή σου τα μηνύματά μου από την αρχή της χρονιάς??? ποιος είσαι η vodafone?
αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως θυμάσε τι έλεγα στην αρχή της χρονιάς!!!
εκτός αν κάθισες και έψαξες τα ποστ ...οπότε μιλάμε είσαι πολύ κατεστραμένος...αχχααχαχ
φαντάζομε πάντως ότι αμα μιλαγα μαζί σου αποκλείεται να μίλαγα ουσιαστικά και σοβαρά ....έχω την ικανότητα να προσαρμόζω το επίπεδο της συζήτησης στο επίπεδο τον συνομιλητών:lol: :lol:

STOYBI
09/03/2006, 15:50
zzr2005

έχεις αποθηκεύσει στον υπολογιστή σου τα μηνύματά μου από την αρχή της χρονιάς??? ποιος είσαι η vodafone?αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως θυμάσε τι έλεγα στην αρχή της χρονιάς!!!

Ησουν ουσιαστικοτατος στην απαντηση σου...

Αστο μην χεσ...με και το ξενο ποστ...:rolleyes:

el_hymador
09/03/2006, 20:05

el_...
Ναι ρε μας μισείτε γιατι απλά δεν θα μας φτασετε ποτε.Δεν θα γίνετε ποτε Θρύλος.Ακόμα και στα χρόνια της ξηρασίας πιπ@ κ@λο σας πηγαιναμε όλους στα ντέρμπυ.ΜΟυχσχαχχαχαχα απλώς τωρα παίρνουμε και τους τιτλους

:lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :smokin:

Το οτι καποιος γαυρος θα πεταγοταν να πει αυτην την λαλακια ηταν αναμενομενο...:lol:

La Bιλια , :lol: δεν θα σας φτασουμε ποτε γιατι οσο και να προσπαθουμε το γ@μημενο το γονιδιομα , μας θυμιζει οτι ειμαστε ανθρωποι....εσεις που μπορειτε να σκεφτεστε και να λειτουργειτε σαν τα Ορκ στον Αρχοντα των δαχτυλιδιων ειστε μοναδικο ειδος... :beer: :beer: :wave2:

la_villa
09/03/2006, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

La Bιλια , :lol: δεν θα σας φτασουμε ποτε γιατι οσο και να προσπαθουμε το γ@μημενο το γονιδιομα , μας θυμιζει οτι ειμαστε ανθρωποι....εσεις που μπορειτε να σκεφτεστε και να λειτουργειτε σαν τα Ορκ στον Αρχοντα των δαχτυλιδιων ειστε μοναδικο ειδος... :beer: :beer: :wave2:

Αυτο το καταλάβαμε όλοι προχθες όταν είδαμε 50 άτομα να βαράνε με λοστους και μαδέρια ανελέητα έναν άνθρωπο που βρισκόταν πεσμένος κάτω.

Οπως επίσης και τον μαχαιρωμενο ρώσσο.

όπως τον βαζελο που άκουσα προχτες στο ραδιόφωνο, φρίκαρε και ο παρουσιαστής, που έλεγε ότι καλα του κάναν αφου έμεινε πίσω μόνος μου,όπως στους αιχμαλωτους πολέμου λεει (!!!) που κι εκει ακομα ισχυουν καποιες συνθηκες.

Ευτυχως έχετε το γονίδιομα δηλαδή γιατι διαφορετικά....:wave2: :wave2:

υ.γ μην αρχισεις και εσεις κανατε τουτο και τ'αλλο.Πάντου υπάρχουν λουλουδια
:)

el_hymador
10/03/2006, 20:29
Αυτο το καταλάβαμε όλοι προχθες όταν είδαμε 50 άτομα να βαράνε με λοστους και μαδέρια ανελέητα έναν άνθρωπο που βρισκόταν πεσμένος κάτω.

Οπως επίσης και τον μαχαιρωμενο ρώσσο.

όπως τον βαζελο που άκουσα προχτες στο ραδιόφωνο, φρίκαρε και ο παρουσιαστής, που έλεγε ότι καλα του κάναν αφου έμεινε πίσω μόνος μου,όπως στους αιχμαλωτους πολέμου λεει (!!!) που κι εκει ακομα ισχυουν καποιες συνθηκες.

Ευτυχως έχετε το γονίδιομα δηλαδή γιατι διαφορετικά....:wave2: :wave2:

υ.γ μην αρχισεις και εσεις κανατε τουτο και τ'αλλο.Πάντου υπάρχουν λουλουδια
:)

προφανως και δεν αναφερομαι σε τετοιους τυπους....ουτε σε τετοιες τακτικες .Οπως ειπα και στην αρχη μιλαω για το μεγαλυτερο συνολο τον οπαδων (ανεξαρτητου ομαδος)αυτης της χωρας που γουσταρει να κανει χαβαλε και οχι πολεμο...