PDA

View Full Version : Προσφορές στο Lidl

stako
07/03/2006, 15:08
Αυτό το έχει πάρει κανείς? Είχε βγει και παλιότερα σε προσφορές στο Lidl. Δεν έχω και τρελλές απαιτήσεις, απλά να έχει μια απόδοση μέτρια, να ακούς τον άλλον σε χρήση με σκούτερ μέσα στην πόλη και σε ταχύτητες μέχρι 120χλμ πχ.

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20060313.p.sistimaanihtissinomiliasgiamotosikletistes

Έχει και άλλα είδη σε προσφορά από Δευτέρα:

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20060313.index

Δεν ξέρω τι λένε τα συγκεκριμένα από ποιότητα βέβαια. Πάντως από το Lidl έχω πάρει έναν μετεωρολογικό σταθμό και έχει βγει πολύ καλός και ποιοτικά και λειτουργικά.

SUPERMARIO
07/03/2006, 15:20
το πηρα το καλοκαιρι και εκανα ενα ταξιδακι με αυτο.
1.μεχρι τα 120 km/h ακους καλουτσικα.(και εχω μονοκυλινδρο που κανει φασαρια)
2.ειναι λιγο ''μανουρα'' να το βαλεις.
3.μετα απο λιγη ωρα σε κουραζει στο αυτι.
4.οι μπαταριες κρατανε αρκετα.
5.προσοχη στα φιλτρα αερα φευγουν ευκολα και μετα θα ακους μονο τον αερα και την μηχανη να δουλευει μεσα στο αυτι σου.:smilea:

powerphot
07/03/2006, 15:38
Κατά την γνώμη μου.....

....μην το πάρετε, σου αποσπά την προσοχή ειδικά σε μεγάλες ταχύτητες.
Όπως ας πούμε ασχολείσαι μ' αυτό για να το βολέψεις, για να μη σε ενοχλεί, για να ακούς τον άλλον καλά, για να μην το φυσά ο αέρας και κάνει φασαρία, να μην κρέμονται τα καλώδια, κι άλλα πολλά που είναι ικανά να σου τραβήξουν την προσοχή απο τον δρόμο έστω κι ένα "κρίσιμο" δευτερόλεπτο.
Άμα θέλετε συζήτηση στο ταξίδι πηγαίνετε με το αυτοκίνητο.
Εκτός αν κάνετε συχνα διαδρομές στην "Αριζόνα".
:lol: :lol: :lol: :lol:

.....γνώμη μου.....:rolleyes:

adam_tsouk
07/03/2006, 18:15
άσχετο: τα κρανάκια ακριβύνανε ε;

:lol: :lol:

Stergios69
07/03/2006, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
άσχετο: τα κρανάκια ακριβύνανε ε;

:lol: :lol:
Θα τους κολήσαν αυτοκόλλητο με τις προδιαγραφές φαίνεται...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nik0s
07/03/2006, 18:34
Αν περιμένετε να πάρετε ενδοεπικοινωνία της προκοπής με 7 ευρώ....

:a02: :a016: :a018:

adam_tsouk
07/03/2006, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Θα τους κολήσαν αυτοκόλλητο με τις προδιαγραφές φαίνεται...

ετσι...

:lol: :lol: :lol:

(έχουν συμπεριλάβει και το λαδωμα)

lampros_fazer
07/03/2006, 19:31
Αυτό (http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20060313.p.kukulagiamihani) μάλλον πρέπει να πάει στα ανέκδοτα...
Μπαλακλάβα με τίτλο "κουκούλα μηχανής"..:lol: :lol:
Εκτός αν μηχανή εννοεί τη γκόμενα..:D :D (ωραίο βλέμμα ε?)

adam_tsouk
07/03/2006, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αυτό (http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20060313.p.kukulagiamihani) μάλλον πρέπει να πάει στα ανέκδοτα...
Μπαλακλάβα με τίτλο "κουκούλα μηχανής"..:lol: :lol:
Εκτός αν μηχανή εννοεί τη γκόμενα..:D :D (ωραίο βλέμμα ε?)

αυτό είναι ακόμα πιο αστείο (γελοίο θα 'έλεγα)

"Σε ορισμένα προϊόντα, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται τα αποθέματα να εξαντληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη"

ΓΕΛΟΙΟΙ.....

stako
07/03/2006, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Αν περιμένετε να πάρετε ενδοεπικοινωνία της προκοπής με 7 ευρώ....

:a02: :a016: :a018:

Όχι βρε της προκοπής, για χρήση με το σκούτερ το θέλω. Ακόμα και μέσα στην κίνηση ή και με 40 χλμ να πηγαίνεις με κλειστά full face κράνη ο πίσω δεν σε ακούει, πρέπει να φωνάζεις. Ε για τέτοια χρήση its ok φαντάζομαι.......:)

vakou
07/03/2006, 21:50
To tankbag λέει τίποτα?Η θα γδάρει το ρεζερβουάρ?

Multijohn
07/03/2006, 23:33
Εγώ πάντως τα βρίσκω μια χαρά,παιδιά.Είναι ανάγκη να δώσω δηλαδή 100€ για να πάρω ένα Tank Bag?Αυτό που είχα πάρει πέρσυ κάνει μια χαρά την δουλεία του και ούτε κουνάει ούτε γρατζουνιές κάνει.Η ενδοεπικοινωνία και αυτή μια χαρά αλλά όντως μετά τα 120 φωνάζεις για να ακουστείς όμως απο την άλλη την συνδέω στο ΜΡ3 και ακούω και μουσικούλα.Ξέρω ξέρω,''να προσέχω με την μουσική γιατί δεν ακούω τι γίνεται γύρω μου''.Ποιός όμως ακούει ''τι γίνεται γ'υρω του(π.χ. μια κόρνα)μετά τα 130 - 140?Η κουκουλίτσα κάνει την δουλειά της άψογα.Προσοχή!όλα αυτά που είχα πάρει όμως απο το Lidl δεν έχουν καμμιά σχέση με ενεργητική ασφάλεια.ΟΥΤΕ το Tank Bag για να προλάβω κάποιον που θα βιαστεί,μιάς και δένει και γύρ απο τον λαιμό της μηχανής,έχει και μαγνητες αρκετά καλούς και έχει και υμάντα για να το δέσεις άμα θές γύρω απο τον ρεζερβουάρ.Εντάξει,δεν λέμε να πάρουμε και κράνος!

GST
08/03/2006, 06:37
ελα αγαπη μου .....βαλε την ενδοεπικοινωνια να πεταχτουμε μεχρι το μεγαρο......εχουμε πολλα να πουμε:hypnotize :dizzy:

Sapadak
08/03/2006, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
το πηρα το καλοκαιρι και εκανα ενα ταξιδακι με αυτο.
1.μεχρι τα 120 km/h ακους καλουτσικα.(και εχω μονοκυλινδρο που κανει φασαρια)
2.ειναι λιγο ''μανουρα'' να το βαλεις.
3.μετα απο λιγη ωρα σε κουραζει στο αυτι.
4.οι μπαταριες κρατανε αρκετα.
5.προσοχη στα φιλτρα αερα φευγουν ευκολα και μετα θα ακους μονο τον αερα και την μηχανη να δουλευει μεσα στο αυτι σου.:smilea:

Το εβαλες σε κλειστο ή σε ανοιχτο κρανος???

Το βλεπω λιγο "κουμουτσα" γιαυτο:D

stako
08/03/2006, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
ελα αγαπη μου .....βαλε την ενδοεπικοινωνια να πεταχτουμε μεχρι το μεγαρο......εχουμε πολλα να πουμε:hypnotize :dizzy:

:a019:

GST
08/03/2006, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
:a019:

αν η ενδο ειναι επικυνδυνη εκτος ...τοτε εντος πολης ειναι 10 φορες περισσοτερο ....και το βρισκω υπερβολικο να φορας και να συνδεεις 5 λεπτα καλωδια για 10 λεπτα διαδρομη....

Alx 84
08/03/2006, 15:03
Κλειδαριά μοτοσυκλέτας με 3,49 ευρώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused: :confused: :confused: :confused:

Και οι άλλοι που τις έχουν με 70+ τι παίζει;;;

Άκου 3,49. Χάρτινη είναι;;

Τώρα για την ενδοσυνεννόηση δε νομίζω ότι βολεύει σε full face κράνος. Έχει ένα μακρυνάρι για μικρόφωνο που θα εμποδίζει.

SUPERMARIO
09/03/2006, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Το εβαλες σε κλειστο ή σε ανοιχτο κρανος???

Το βλεπω λιγο "κουμουτσα" γιαυτο:D

full face κρανος.

SUPERMARIO
09/03/2006, 00:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Κλειδαριά μοτοσυκλέτας με 3,49 ευρώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused: :confused: :confused: :confused:

Και οι άλλοι που τις έχουν με 70+ τι παίζει;;;

Άκου 3,49. Χάρτινη είναι;;

Τώρα για την ενδοσυνεννόηση δε νομίζω ότι βολεύει σε full face κράνος. Έχει ένα μακρυνάρι για μικρόφωνο που θα εμποδίζει.
----------------------------------------------------------------------

το μικροφωνο δεν εμποδιζει γιατι ειναι ελαστικο και το φτιαχνεις στα μετρα σου.απο την αλλη αν δεν εχεις full face κρανος παρ'οτι εχει φιλτρο δεν ξερω αν θα ακους κατι αλλο πλην του αερα και την μηχανη.

ααα!!! για τις κλειδαριες τσαμπα λεφτα.ανοιγουν και με καπακι απο στυλο.το ειχα δει στην τηλεοραση και δεν το πιστευα μεχρι που το εκανα μονος μου.τα μπιλακια που εχει η κλειδαρια μεσα (σαν ρουλεμαν ειναι) σκορπισαν:wave2:

OldMan
09/03/2006, 11:08
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Και τσακιστήτε να πάρετε αυτό (http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20060313.p.fortistisbatarionmihanis) !!!

Φορτιστής μπαταριών μολύβδου με 8€ !!!

Με πληθώρα Τεχνικών Χαρακτηριστικών !!!:lol: :rotflmao: :lol:

Αντιπαρερχόμενος το γεγονός ότι τα mA είναι μονάδα μέτρησης της Έντασης (και ΟΧΙ της Ισχύος...:lol: ), έχω απορίες :

Τα 60 mA (μέγιστη τιμή εξόδου) τα βγάζει στα 2, 6 ή 12 Volts ???

(1. Αν τα βγάζει στα 2 Volts, τότε στα 12V η έξοδος είναι 10mA !!!)
(2. Αν τα βγάζει στα 6 Volts, τότε στα 12V η έξοδος είναι 30mA !!!)

Στην περίπτωση 1, μια μπαταρία χωρητικότητας 12Ah θα χρειαστεί για πλήρη φόρτιση 1.680 ώρες !!! - καλά διαβάσατε !!!

Στην περίπτωση 2, η μπαταρία θα χρειαστεί 560 ώρες - πάλι καλά διαβάσατε !!!

Στην ευνοϊκότερη των περιπτώσεων (60mA στα 12 Volts), η φόρτιση της μπαταρίας θα απαιτήσει ΜΟΝΟ 280 ώρες (ούτε 2 βδομάδες !!!):lol: :lol: :lol:

:wave2: :beer: :wave2:

makis206
09/03/2006, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Και τσακιστήτε να πάρετε αυτό (http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20060313.p.fortistisbatarionmihanis) !!!
Με πληθώρα Τεχνικών Χαρακτηριστικών !!!:lol: :rotflmao: :lol:

Με γλύτωσες απο 8 πεταμένα ευρώπουλα...!!:lol: :lol:

Χρωστάω δυόμισυ καφέδες !:lol: :lol:

:beer: :beer: :beer:

bartlal
09/03/2006, 11:24

Με πληθώρα Τεχνικών Χαρακτηριστικών !!!

Αντιπαρερχόμενος το γεγονός ότι τα mA είναι μονάδα μέτρησης της Έντασης (και ΟΧΙ της Ισχύος...:lol: ), έχω απορίες :

Στην περίπτωση 1, μια μπαταρία χωρητικότητας 12Ah θα χρειαστεί για πλήρη φόρτιση 1.680 ώρες !!! - καλά διαβάσατε !!!

Στην ευνοϊκότερη των περιπτώσεων (60mA στα 12 Volts), η φόρτιση της μπαταρίας θα απαιτήσει ΜΟΝΟ 280 ώρες (ούτε 2 βδομάδες !!!):lol: :lol: :lol:

δεν παιζει αυτη η περιπτωση??? να ειναι π.χ. 600 mA????

Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη"

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :winka: :lol: :lol: :rotflmao:

sniper
09/03/2006, 11:24
...........

ναι αλλά σκέψου ότι μπορεί να απευθύνονται σε κάποιους που τους χειμερινούς μήνες βάζουν την κουκούλα (που πήραν πάλι απο το ίδιο μαγαζί) και την βγάζουν όταν έχει 30+ C....

Οπότε μια χαρά τα λέει :rotflmao: :rotflmao: :lol:

OldMan
09/03/2006, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν παιζει αυτη η περιπτωση??? να ειναι π.χ. 600 mA????

Παίζει και η περίπτωση να είναι 6mA !!!

:lol: :rotflmao: :lol:

BELZEBOYLIS
09/03/2006, 12:05
Παίζει και η περίπτωση να είναι 6mA !!!

:lol: :rotflmao: :lol:

ΜΗΝ τον ακούτε !!!! Βγάζει βρώμα για τα προϊόντα για να τα αγοράσει όλα ο ίδιος και μετά να τα μοσχοπουλήσει !!!!!! :lol: :lol: :wave2:

saki_tsan
09/03/2006, 21:25
Παντως το tankbag δεν ειναι και τοσο ασχημο... εγω λεω να παω να ριξω ενα βλεφαρο... Αν και με 29 ευρα παιρνεις και της Oxford τωρα με τις προσφορες... Αν δεν παρω το tankbag τουλαχιστον ενα "εγχειριδιο για μηχανες" θα το χτυπησω! :lol:

40154

Alx 84
10/03/2006, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
----------------------------------------------------------------------

ααα!!! για τις κλειδαριες τσαμπα λεφτα.ανοιγουν και με καπακι απο στυλο.το ειχα δει στην τηλεοραση και δεν το πιστευα μεχρι που το εκανα μονος μου.τα μπιλακια που εχει η κλειδαρια μεσα (σαν ρουλεμαν ειναι) σκορπισαν:wave2:

Αναμενόμενο!!!!!!! :smilea: :smilea: :smilea: :beer: ίσως πάρω κ εγώ μια για να δοκιμάσω.

stako
11/03/2006, 00:03
Αναμενόμενο!!!!!!! :smilea: :smilea: :smilea: :beer: ίσως πάρω κ εγώ μια για να δοκιμάσω.

Αυτό με την κλειδαριά ισχύει για όλες τις κλειδαριές με τέτοιου τύπου κλειδιά. Όχι μόνο για αυτή του Lidl. Έχει γίνει γνωστό εδώ και 2 χρόνια περίπου, παρόλα αυτά συνεχίζουν και τις πουλάνε και σε "σοβαρά" μοτοσυκλετιστικά μαγαζιά...........

SUPERMARIO
11/03/2006, 00:34

απο bic στυλο κοψε την προεξοχη απο το καπακι και προσαρμοσε το στομιο στην κλειδαρια.αν το γυρισεις 2-3 φορες ανοιγει και παραλληλα καταστρεφει και την κλειδαρια.που πανε τα λεφτα μας ετσι;;;:a31:

-σε εναν αγωνα στο ολυμπιακο σταδιο κλεψανε 12 μηχανες σε 30 λεπτα.δηλ.μια μηχανη καθε 2,5 λεπτα.ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;;;;;;;;;;:eyepop:

Alx 84
12/03/2006, 05:30
Το κακό στην ιστορία είναι ότι υπάρχουν και καλές εταιρίες με ακριβές κλειδαριές με το σύστημα αυτό. Τώρα που το σκέφτομαι έχω μια κουλούρα με τέτοιο μηχανισμό. Θα το δοκιμάσω!!!!:beer:

adam_tsouk
12/03/2006, 09:52
ρε, όποιος έχει σκοπό να πάει πρωί δε μου παίρνει και μένα κανα δυο πραγματάκια που θέλω (πχ καμμιά κουλούρα για μόστρα στο γκαράζ κτλ) γιατί δε με βλέπω να ξυπνάω;

:ZZZ:

SUPERMARIO
12/03/2006, 12:19
ρε, όποιος έχει σκοπό να πάει πρωί δε μου παίρνει και μένα κανα δυο πραγματάκια που θέλω (πχ καμμιά κουλούρα για μόστρα στο γκαράζ κτλ) γιατί δε με βλέπω να ξυπνάω;

:ZZZ:

να και οι πολυτελειες με το γκαραζζζζζ.:D

Sapadak
13/03/2006, 08:54
Φορτιστες ΔΕΝ εφεραν :confused: :confused:

Ουτε φορμες αδιαβροχες:cry: :cry:

fire
13/03/2006, 09:17
πηγα και εγω για τον φορτιστη αλλα δεν τον εχουν φερει ακομα..ειπαν απο μερα σε μερα...τελικα πηρα μονο το βιβλιαρακι για την ιστορια της μοτοσυκλετας και πιστευω οτι ειναι πολυ καλο..εχει πανω απο 270 μοντελα με τα χαρακτηριστικα τους...στην καβαλας παντως δεν ειδα να το παιρνει κανεις..ποιο πολλες σαγιοναρες προσφορας πηραν παρα βιβλια :D :D :D

Alx 84
13/03/2006, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από fire
ποιο πολλες σαγιοναρες προσφορας πηραν παρα βιβλια :D :D :D

Αφού δίνουν βάρος στον προστατευτικό εξοπλισμό !!!!!!!!!!!:D :D

island
15/03/2006, 07:54
που να δείτε εδώ που ήρθαν 4 τροχονόμοι με το περιπολικό και μπήκαν στο lidl φορόντας τις στολές τους για να αγοράσουν κράνη και μπουφάν :wave2:

Σχετικά με το μαγνητικό tank bag υπάρχει περίπτωση να χαράξει το τεπόζιτο ?

fire
15/03/2006, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
που να δείτε εδώ που ήρθαν 4 τροχονόμοι με το περιπολικό και μπήκαν στο lidl φορόντας τις στολές τους για να αγοράσουν κράνη και μπουφάν :wave2:

Σχετικά με το μαγνητικό tank bag υπάρχει περίπτωση να χαράξει το τεπόζιτο ?

εγω βαζω σχεδον παντα ενα πανάκι μεταξυ tank bag και τεπόζιτου...

thrax
15/03/2006, 13:00
Πηρα το tankbag για το vstrom μου. λοιπον εχει ενα μονο λουρι για το ντεποζιτο απο δεξια για αριστερα και το τραβηξα πισω ως κατω απο την σελα και ξανα πανω. το πηρε κανεις για vstrom? καμια ιδεα για καλυτερο δεσιμο?

island
15/03/2006, 18:29
κι εγώ v strom έχω αλλα το tang bag είναι ακόμα στην σακούλα :cool:

TSIV
16/03/2006, 07:53
ρε αρχοντες πηρε κανεις την κουκουλα (οχι της μηχανης , της κεφαλης!!!:rolleyes: ) διοτι δεν προφτασα (και δεν πηγα και αργα).
Και αν ναι μηπως αν δεν του αρεσε μηπως να του την αγοραζα?
Λεω μηπως...

Και κατι αλλο μηπως γνωριζει καποιος ποσο εχει στο εμποριο?
thanks

stako
16/03/2006, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από TSIV
ρε αρχοντες πηρε κανεις την κουκουλα (οχι της μηχανης , της κεφαλης!!!:rolleyes: ) διοτι δεν προφτασα (και δεν πηγα και αργα).
Και αν ναι μηπως αν δεν του αρεσε μηπως να του την αγοραζα?
Λεω μηπως...

Και κατι αλλο μηπως γνωριζει καποιος ποσο εχει στο εμποριο?
thanks

Μεταξωτή (απαραίτητο για να μην ενοχλεί το δέρμα κτλ) γύρω στα 20€.

TSIV
16/03/2006, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Μεταξωτή (απαραίτητο για να μην ενοχλεί το δέρμα κτλ) γύρω στα 20€.

Sapadak
16/03/2006, 08:56
Παιζει και Uvex απο moto-market περσι που πηρα με 6 ευρω.
Οποτε να μην τρεχουμε να βρουμε "φτηνα" και τελικα τα πληρωνουμε 2 ευρω πιο ακριβα.

Βεβαια απο οτι ειδα αυτη που ειχε το Lidl πρεπει να ειναι πιο ζεστη απο την Uvex αλλα ΔΕΝ ξερω αν ειναι ετσι μου φανηκε

TSIV
16/03/2006, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Παιζει και Uvex απο moto-market περσι που πηρα με 6 ευρω.
Οποτε να μην τρεχουμε να βρουμε "φτηνα" και τελικα τα πληρωνουμε 2 ευρω πιο ακριβα.

Βεβαια απο οτι ειδα αυτη που ειχε το Lidl πρεπει να ειναι πιο ζεστη απο την Uvex αλλα ΔΕΝ ξερω αν ειναι ετσι μου φανηκε

Thanks και σε σενα;)

deminio11
16/03/2006, 17:55
paidia de xero ti lete alla agorasa tin endoepikoinonia kai mexri ta 130 doulevei poli kala .
To kranos mou einai NOLAN N 100 to spasto kai igynaika mou exei to idio .
Sigoura de einai gia na milas poli giati apospaei tin prosoxi .
Ego pou to dokimasa pantos gia tin timi pou plirosa oxi mono emeina ikanopoiimenos alla poli perisotero!!!!!

Sigoura iparxoun poli kaliteres kai den to amfivali kaneis alla
8 € ti agorazeis simera ?

Alx 84
17/03/2006, 01:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από deminio11
paidia de xero ti lete alla agorasa tin endoepikoinonia kai mexri ta 130 doulevei poli kala .
To kranos mou einai NOLAN N 100 to spasto kai igynaika mou exei to idio .
Sigoura de einai gia na milas poli giati apospaei tin prosoxi .
Ego pou to dokimasa pantos gia tin timi pou plirosa oxi mono emeina ikanopoiimenos alla poli perisotero!!!!!

Sigoura iparxoun poli kaliteres kai den to amfivali kaneis alla
8 € ti agorazeis simera ?

Αν είναι έτσι, αξίζει!!!

motojojo
10/07/2024, 15:55
https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-plystiko-micanima-ypilis-piesis-phdf-150-a1/p10039930?pageId=10050577&tabCode=Next_Sales_Week

Αξιζει λετε;

pektis
10/07/2024, 16:02
https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-plystiko-micanima-ypilis-piesis-phdf-150-a1/p10039930?pageId=10050577&tabCode=Next_Sales_Week

Αξιζει λετε;

Πιστευω αξιζει αν εχεις αυλη και σου αρέσει να ασχολεισαι ο ιδιος με το πλύσιμο της μηχανής ή του αυτοκινητου...

panavour
10/07/2024, 18:17
Ακριβό είναι.Για 100 bar συνεχή πίεση και 420 λιτρα την ώρα υπάρχουν φθηνοτερα

https://www.skroutz.gr/c/501/plystika-mhxanhmata/f/372653/ypsilis-piesis-100-bar-kai-ano.html?order_by=reviews&order_dir=desc&price_max=118.55638&utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Εγώ πήρα το nilfisk με την ❤️ στα 66 ευρώ.

harris_x
10/07/2024, 18:19
Εγώ θα το συγκρινα με τα οικονομικά μοντέλα της Karcher και μετά θα αποφάσιζα

motojojo
10/07/2024, 18:37
Εγώ θα το συγκρινα με τα οικονομικά μοντέλα της Karcher και μετά θα αποφάσιζα

Αυτο ακριβως σκεφτηκα αλλα δεν ξερω και που κυμαινονται αυτα.

Αν ειχε κανα 80αρι θα ελεγα οκ ισως ειναι καλο deal.

Τελικά όντως ακριβό ειναι. Τα ίδια λεφτά εχει και η νιλφισκ που φαινεται και καλυτερης ποιότητας.

Αυλή δεν έχω αλλά έχω τεράστιο μπαλκόνι που θέλει συχνά πλύσιμο. Αμαξια και μηχανες δυστηχώς δεν....

thunder ace
10/07/2024, 18:46
Αυτο ακριβως σκεφτηκα αλλα δεν ξερω και που κυμαινονται αυτα.

Αν ειχε κανα 80αρι θα ελεγα οκ ισως ειναι καλο deal.

Τελικά όντως ακριβό ειναι. Τα ίδια λεφτά εχει και η νιλφισκ που φαινεται και καλυτερης ποιότητας.

Αυλή δεν έχω αλλά έχω τεράστιο μπαλκόνι που θέλει συχνά πλύσιμο. Αμαξια και μηχανες δυστηχώς δεν....
Σωστα,αλλα και αυτο που δινει το λιντλ ειναι καλο.
Εγω εχω νιλφισκ 7χρονια (χωρις πολυ χρηση)και ειναι σαν καινουριο.

panavour
10/07/2024, 19:31
Τα PARKSIDE του LIDL μια χαρα ειναι.Ειχα το μικρο μοντελο χωρις ροδες τοχα παρει πριν 10 χρονια 45 ευρω προσφορα,σπανια το χρησιμοποιουσα,παντα επαιρνε μπρος και δουλευε ,αν και ηταν χρονια σε αποθηκευση,ομως πριν ενα μηνα επεσε απ το τραπεζι της βεραντας ενω δουλευε και εσπασε,και σιγα μην βρω ανταλλακτικα.Ετσι πηρα το nilfisk με ελαχιστα καλυτερα χαρακτηριστικα στα 69 με τα μεταφορικα απ το σκρουτζ.Παλι χωρις ροδες.:lol:

yannis24
11/07/2024, 10:25

Αξιζει λετε;

με τα ιδια χρηματα ειχα παρει ενα της KARCHER που κανει πολυ καλη δουλεια !

https://www.kaercher.com/gr/home-garden/plystika-michanimata-ypsilis-piesis/k3-16018880.html

Phantom
20/08/2024, 10:43
Είχα 2 "μικρά" της Karcher και μου χάλασαν στα 3 χρόνια και τα 2. Από αντλία, που στα μικρά μοντέλα είναι πλαστική και δεν επισκευάζεται, και το κόστος αντικατάστασης ήταν απαγορευτικό (και η εγγύηση τότε ήταν 2 χρόνια)
Αγόρασα ένα Nilfisk, το έχω 5 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Και έχει δουλέψει πολύ περισσότερο από τα Karcher.

Δεν υποβιβάζω την Karcher, αλλά αξίζουν (για μένα) μόνο τα μεγάλα και τα επαγγελματικά μοντέλα της.