Σύνδεση

View Full Version : Που θα πατε το Πάσχα???

almalibera
07/04/2004, 11:14
...αφου ευχηθήκαμε "καλο ταξιδι και καλη επιστροφή "
για πείτε μου νεες μου και νεοι μου...

Πού θα κάνετε ανάσταση και πού θα σουβλίσετε?? :)

.......και προσοχή μην φατε πολυ και βαρυστομαχιάσετε...!!!

:wave2:

parji
07/04/2004, 11:17
Οπως σχεδόν κάθε χρόνο στη πόλη μου την Άρτα, αν εξαιρέσεις βέβαια τα χρόνια που ήμουν φοιτητής στην Αθήνα και περνούσα πολύ καλύτερα αφού είχε και λίγο κόσμο...αααχχχχ...τι θυμήθηκα τώρα....ααααααααααααχχχχχ...!!!

Μικρή Λουλού
07/04/2004, 11:32
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...
ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΤΩΡΑ..!!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ,ΟΠΟΤΕ ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ...!!!:lol: :lol:

:beer: :beer: :beer:

periklisk
07/04/2004, 12:03
Εγώ φεύγω αύριο για Λουτρό... Είναι μετά την Αμφιλοχία όπως πάμε για Άρτα πάνω στην Εθνική.....

Συγγενείς, ψήσιμο αμνοεριφίων(πσσσ), κρασιά, ούζα κτλ.....

Μ Σάββατο θα ανέβω Άρτα.... Τ' ακούς Κώστα?????? Θα σε πάρω και τηλ....

:beer: :beer: :beer: :beer:

parji
07/04/2004, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Εγώ φεύγω αύριο για Λουτρό... Είναι μετά την Αμφιλοχία όπως πάμε για Άρτα πάνω στην Εθνική.....

Μ Σάββατο θα ανέβω Άρτα.... Τ' ακούς Κώστα?????? Θα σε πάρω και τηλ....

:beer: :beer: :beer: :beer:

Αντε ρε Περικλή...
...και μας περιμένουν κάτι παγωμένες στο Πέτρινο...άλλο πράμα...

tifozif1
07/04/2004, 12:15
Eγώ είμαι για Κόρινθο (Βόχα).

Και φυσικά μαζί με CR, KTM, Husqvarna εντουρόβολτες στην ορεινή Κορινθία.

Αχχχχ πάνε τα λαστιχάκια του ΤρανσΑλπ...

periklisk
07/04/2004, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από parji
Αντε ρε Περικλή...
...και μας περιμένουν κάτι παγωμένες στο Πέτρινο...άλλο πράμα...

XEXE!!! Άντε θα τα πούμε!!
:beer: :beer:

nimbus
07/04/2004, 19:45
ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.:) ΦΕΤΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΑΘΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΟΡΥΒΗ ΤΟΥΤΗ ΠΟΛΗ, ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΠΑΛΙΟΑΘΗΝΑ:winka:

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑΑΑΑΑΑ:sun:

ireneepi
07/04/2004, 19:47
Και εγω Αθηνα θα μεινω.....

αλλα δεν θελω......:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

almalibera
08/04/2004, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.:) ΦΕΤΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΑΘΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΟΡΥΒΗ ΤΟΥΤΗ ΠΟΛΗ, ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΠΑΛΙΟΑΘΗΝΑ:winka:

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑΑΑΑΑΑ:sun:

Το καλο-οταν ξεμενεις στην Αθήνα-ειναι οτι αδειαζει και χαίρεσαι τους δρομους........:cool: :p :smokin:
ειδικα δε αν έχει και...:sun: ΟΡΜΑΑΑΑ!!!!!!!

almalibera
08/04/2004, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi
Και εγω Αθηνα θα μεινω.....

αλλα δεν θελω......:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Λοιπον, οι ξεμενοντες να κανονήσετε να βρεθείτε!! Χα!!

almalibera
08/04/2004, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από parji
Οπως σχεδόν κάθε χρόνο στη πόλη μου την Άρτα, αν εξαιρέσεις βέβαια τα χρόνια που ήμουν φοιτητής στην Αθήνα και περνούσα πολύ καλύτερα αφού είχε και λίγο κόσμο...αααχχχχ...τι θυμήθηκα τώρα....ααααααααααααχχχχχ...!!!

ααααααχχχχχχχχχ.....τα ερημα μου νιάτα!!!!!!!!:rolleyes: :)

Ελα!! Ελα!! Δεν θέλω τέτοια!!! Δεν σου ειναι τίποτα να καβαλήσεις το μοτορι σου και να την κανεις για όπου σ'αρεσει και αγαπάς!!

:winka:

almalibera
08/04/2004, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ,ΟΠΟΤΕ ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ...!!!:lol: :lol:

:beer: :beer: :beer:

Την καλύτερη δουλεια κανεις........:lol:

almalibera
08/04/2004, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk

μμμμμμμμ..........:beer: ......................μας άνοιξες την όρεξη.....:hypnotize

:wacko:

bikersonly
08/04/2004, 08:04
Eγώ δεν ξέρω ακόμα ........ ή ξέρω......... έχω μπερδευτεί! :look: Αλλά θα γούσταρα κάνα νησάκι! :cool: Έχω ανάγκη από τον θαλασσινό αέρα βρε παιδί μου ένα πράμα!!! :winka:

almalibera
08/04/2004, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifozif1
Eγώ είμαι για Κόρινθο (Βόχα).

Και φυσικά μαζί με CR, KTM, Husqvarna εντουρόβολτες στην ορεινή Κορινθία.

Αχχχχ πάνε τα λαστιχάκια του ΤρανσΑλπ...

Και εγω απο Κόρινθο είμαι (Λέχαιο). Ποτε ομως δεν εχω παει Ορεινή Κ. για εντουροβολτίτσα.....Πανω στο καστρο εννοείς??

Καλα να περασεις!!

bikersonly
08/04/2004, 08:18
Eγώ δεν ξέρω ακόμα ........ ή ξέρω......... έχω μπερδευτεί! :look: Αλλά θα γούσταρα κάνα νησάκι! :cool: Έχω ανάγκη από τον θαλασσινό αέρα βρε παιδί μου ένα πράμα!!! :winka:

gmakris
08/04/2004, 08:28
Στην υπεροχη Ηπειρο (Ζαγορια & Τζουμερκα) - Ο παραδεισος του μοτοσυκλετιστη (ορεινος βεβαια!)

sniper
08/04/2004, 08:28
μακρυά από το μαντρί που το λένε Αθήνα...

Ξυλόκαστρο θα πάω (έχει γίνει παραδόση εδώ και 20 χρόνια) όπου και θα επιδωθώ σε γυροσκοπικό ψήσιμο αρνιού, εντο κρασοκατάνυξη, και διάφορα άλλα... Πιθανώς να βουτήξω κιόλας για κανένα χταποδάκι για το τσίπουρο :beer: :beer:

ΑΑΑ Και όσοι μείνετε εδώ να προσέχετε στους άδειους δρόμους.... Ακριβώς επειδή είναι άδειοι τρέχουν όλοι για να φτάσουν τον Schumacher... ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

NLS
08/04/2004, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Στην υπεροχη Ηπειρο (Ζαγορια & Τζουμερκα) - Ο παραδεισος του μοτοσυκλετιστη (ορεινος βεβαια!)

με λάθος μηχανή είσαι τότε (και ειδικά το έταιρο άτομο της φωτό που έχεις avatar)

εγώ εδώ - θα ήθελα αλλού αλλά εδώ...

almalibera
08/04/2004, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly

Αααααααααχχχχχχχχ........τυχερέ.......πόσο σε ζηλεύω....... :evil: :rolleyes:
.......νησάκι.........:bigcry: :rolleyes: :)

almalibera
08/04/2004, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από snipper
μακρυά από το μαντρί που το λένε Αθήνα...

Ξυλόκαστρο θα πάω (έχει γίνει παραδόση εδώ και 20 χρόνια) όπου και θα επιδωθώ σε γυροσκοπικό ψήσιμο αρνιού, εντο κρασοκατάνυξη, και διάφορα άλλα... Πιθανώς να βουτήξω κιόλας για κανένα χταποδάκι για το τσίπουρο :beer: :beer:

ΑΑΑ Και όσοι μείνετε εδώ να προσέχετε στους άδειους δρόμους.... Ακριβώς επειδή είναι άδειοι τρέχουν όλοι για να φτάσουν τον Schumacher... ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Εεεεεε.......Νικόλαααααα......απο το Ξυλοκαστρο βρε???

Χαχα!! έχω κανει κατι τρελλα clubbing εκει στο Mare.......:rolleyes: :)

bikersonly
08/04/2004, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
Αααααααααχχχχχχχχ........τυχερέ.......πόσο σε ζηλεύω....... :evil: :rolleyes:
.......νησάκι.........:bigcry: :rolleyes: :)

Eσύ? Δεν μας είπες θα πας πουθενά? :lol: :lol:

Julius
08/04/2004, 08:53
Savvato Proi tha fygo gia mia megaaaaali volta sth orinh euvoia me teliko proorismo thn Kimh (oksilithos) kai epistrofh Deytera proi proi isos me ton idio tropo.

Tora gia arnia katsikia kai loipa tetrapoda, den anxonome........... kanena psarotoufeko tha kano kai isos telika na psiso psari to mesimeri tha kyriakhs.

sniper
Εεεεεε.......Νικόλαααααα......απο το Ξυλοκαστρο βρε???

Χαχα!! έχω κανει κατι τρελλα clubbing εκει στο Mare.......:rolleyes: :)

Δεν είμαι απο το Ξυλόκαστρο - σπίτι έχω εκεί...... :beer: :beer: :smokin:

clubbing στο mare????? και πως δεν σε πήρε το μάτι μου; :hypnotize

gmakris
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
με λάθος μηχανή είσαι τότε (και ειδικά το έταιρο άτομο της φωτό που έχεις avatar)

εγώ εδώ - θα ήθελα αλλού αλλά εδώ...

Mαλλον ζηλευεις......
Για να ειμαι ειλικρινης (παντα ειμαι) θα παω με το Miata.....
:beer:

NLS
08/04/2004, 09:20
αλήθεια το πιστεύεις ότι ζηλεύω; :)
θυμάσαι τι σου έλεγα εκεί που με έβγαλες με την κάμερα πάνω στο ιταλικό μπουρδ... εεεε τέρας;

ρε δεν μου πάνε αυτά, δεν τα συμπαθώ (μάλλον τα συμπαθώ, απλά από μακριά και επίσης δεν τους αναγνωρίζω ΚΑΜΙΑ πρακτικότητα - αν είχα τέτοιο θα ήταν το 12ο μηχανάκι μου και θα το είχα για πίστα μόνο... αλλιώς τι; να κάνω τον ghost rider?) και δεν με συμπαθούν και αυτά

α και το MX5 πάλι το λάθος αυτοκίνητο είναι για εκεί, αλλά οκ θα το αντέξουμε και οι δυο χεχεχε

almalibera
08/04/2004, 09:21
Eσύ? Δεν μας είπες θα πας πουθενά? :lol: :lol:

μωλε με καλεσε μια φιλη μου στην Χιο αλλα δεν καταφερα να βρω εισητήρια για να παω. Ολα κλεισμένα εδω και καιρό!! τωρα....:rolleyes:

bikersonly
08/04/2004, 09:26
μωλε με καλεσε μια φιλη μου στην Χιο αλλα δεν καταφερα να βρω εισητήρια για να παω. Ολα κλεισμένα εδω και καιρό!! τωρα....:rolleyes:

Όχι ρε γαμώτο........ ξενέρα! :lol: :lol:

Βρε μωρό μου όλο και κάτι θα κάνουμε!!! Έτσι? :winka: :wave2:

Χίο ε? Μμμμ..... μου έχουν πει ότι είναι ωραία εκεί!!:smilea:

Θα το έχουμε στα υπόψιν!! :D

flavor
08/04/2004, 09:28
σε τρεις ωρούλες θα την κάνω για κεφαλονιά.άντε να φάμε και κανά σπιτικό φαγητό από τα χέρια της μαμάς γιατί όπως πάει από τα πολλά σουβλάκια και τις πίτσες θα πάθω κάνενα σκορβούτο.

αν αναχωρεί κανείς προς νότια πάτρα,πύργο κτλ γύρω στις 2 ας στείλει msg να πάμε παρέα μιας και θα ταξιδύω μόνος και βαριέμαι.

καλό πάσχα σε όλους και προσοχή στους άδειους δρόμους της αθήνας:beer:

almalibera
08/04/2004, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από snipper
Δεν είμαι απο το Ξυλόκαστρο - σπίτι έχω εκεί...... :beer: :beer: :smokin:

clubbing στο mare????? και πως δεν σε πήρε το μάτι μου; :hypnotize

Ναι σου λεω, στο mare στο privilege (πριν κλεισει), στο......δεν θυμαμαι ονομα......:p
Βασικά καποτε μαζευόμασταν με τα ξαδέλφια μου, καλη παρεα 6-7 ατομα, και ξεκινάγαμε: 1 ποτο στην Κορινθο (παραλία) και μετα ξυλοκαστρο για clubbing ή Λουτρακι (baby O - Coccon) και χωρό μεχρι το πρωί.....αααχχχχχ τί θυμήθηκα τώρα.......:)

almalibera
08/04/2004, 09:30
Όχι ρε γαμώτο........ ξενέρα! :lol: :lol:

Βρε μωρό μου όλο και κάτι θα κάνουμε!!! Έτσι? :winka: :wave2:

Ε, ναι......:winka:

almalibera
08/04/2004, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Savvato Proi tha fygo gia mia megaaaaali volta sth orinh euvoia me teliko proorismo thn Kimh (oksilithos) kai epistrofh Deytera proi proi isos me ton idio tropo.

Tora gia arnia katsikia kai loipa tetrapoda, den anxonome........... kanena psarotoufeko tha kano kai isos telika na psiso psari to mesimeri tha kyriakhs.

Και εντουράς....και ψαροντουφεκάς!!!!

Αμέ!!!:winka:

Ποια τυχερή γυναικα θα σε παρει εσενα????!!! χαχα!!:) :p

illuminatios
08/04/2004, 09:38
Αυριο πουρνο πουρνο,ξεκινω για Δραμα!!!! Σε μια ας πουμε φαρμα καπου τερμα θεου!!Καλους δρομους παλιανθρωποι!
Υ.γ Τελικα ολοι λιγο πολυ εχουν παρασει απο Ξυλοκαστρο....

periklisk
08/04/2004, 09:45
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!!!!!

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!

.....ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ...... ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΕΑ!!!!!!

Julius
08/04/2004, 11:00
Και εντουράς....και ψαροντουφεκάς!!!!

Αμέ!!!:winka:

Ποια τυχερή γυναικα θα σε παρει εσενα????!!! χαχα!!:) :p

eeee xmmmmmmmmm

mipos na tis kanoume dyo?

entaksi moreeeee mia protash ekana.

:uplate: :dizzy: :eyepop: :wave2:

tifozif1
08/04/2004, 12:43
Και εγω απο Κόρινθο είμαι (Λέχαιο). Ποτε ομως δεν εχω παει Ορεινή Κ. για εντουροβολτίτσα.....Πανω στο καστρο εννοείς??

Καλα να περασεις!!

Οχι, Καλέντζι, Στυμφαλία, Τρίκαλα, Σκοτεινή κτλ.

Στο Κάστρο δεν έχει και τίποτα....

medieval
08/04/2004, 14:07
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΔΙΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ:winka: ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΡΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙ.:beer: :beer: :beer: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
08/04/2004, 18:57
εεεεεπππ.... προσεχε θα κυκλοφορω και εγω στην αθηνα. μιν τυχων οπως τρεχεις τρακαρουμε. γιατι ειμαι και ολοκληρη αρκουδα, και αν πεσης πανω μου την εκανες......γιωργος

milaber
08/04/2004, 19:19
Στη Βουρβουρού, στην Χαλκιδική!
Χωριό δηλαδή και πάλι...

africanos31
08/04/2004, 21:06
Λιμνη Λουτρακιου (Ηραιου)

nimbus
09/04/2004, 01:39
ΑΧ ΩΡΑΙΑ!!! ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΣΟ ΛΕΙΠΕΤΕ:wave2:

SeNNinhA
09/04/2004, 11:40
Εγώ πάλι είμαι Λάρισα και έφαγα και πίκρα στον δρόμο γιατί ερχόμουν με το κουτί. Μην βαράτε είχα άπειρα πράγματα να κουβαλήσω και όσο κι αν ο Dakarούλης σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει, δεν τα χωρούσε όλα αυτά. Μόνο που σκέπτομαι την επιστροφή τρομάζω !!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να έχετε όλοι σας.

wolfman13
09/04/2004, 15:12
kai ego patra oikogeniaka tha erthi kai i giagia kai me xosan na ftia3o to kokoretsi htan oros gia na erthi h giagia mou to ftiaxno oraio giauto.tha lipei kapia alla den peirazei den mporoume na kanoume kai allios.......
kalo pasxa kai kali anastasi paidesssssss

transalper600
09/04/2004, 16:58
Σοχοσ θεσσαλονικης παιδια τα καλυτερα κρεατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Μπεεεεεεεεεε Κατσικακι????????????

ε ρ χ ο μ α ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

nimbus
09/04/2004, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
kai ego patra oikogeniaka tha erthi kai i giagia kai me xosan na ftia3o to kokoretsi htan oros gia na erthi h giagia mou to ftiaxno oraio giauto.tha lipei kapia alla den peirazei den mporoume na kanoume kai allios.......
kalo pasxa kai kali anastasi paidesssssss

ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ:p ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ:winka: ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ:beer: :sun: