View Full Version : Taxidiariko to Z750?
Skeftomai edo kai kairo na kano ena megaloytsiko taxidi mexri th symproteyoysa alla den xero, tha thn palepso xoris zelatina? Kai apo katanalosh sthn ethniki ti leei? kathe 200km tha prepei na stamato gia taisma?
Zbandit750
10/03/2006, 01:10
Μεχρι Πατρα εχω παει.
Χωρις ζελατινα δυσκολα πανω απο τα 120 για ωρα, μεχρι εκει δεν εχεις προβλημα , μετα ποναει ο σβερκος.Απο καταναλωση , αν πηγαινεις 140-150 με μικρα ανοιγματα θα σου βγαλει περιπου 240 μπορει και παραπανω. Εγω γυρισα απο Πατρα 230χλμ και ειχα και αλλες 2 μπαρες. Και η σελα μετα απο 2-3 ωρες θα σε κουρασει αλλα οχι πολυ.
120 mono ? toso paketo einai? Den xero, na to tolmhso?
240km de mou vgazei oyte me kathimerinh xrhsh, les na mou vgalei ston anoixto dromo? Exalloy thelo na pao pio syntoma apo oti tha phgaina me to amaxi. Allios poia h ousia?Sosta?
NICK-Z-DAGREEK
10/03/2006, 01:29
Εγω πηγα αλεξ\πολη με αυτονομια 170-190 χλμ με ρεζερβα μεσα αλλα με μεσο ορο 180-200 χλμ εκτος απο κομματια που δεν μπορουσες να κρατησεις τετοια χλμ (και ειναι πολλα) και με αρκετα ανοιγματα εως το απειρο..........:a01: πιστευω με 160-180 σταθερα δεν θα χεις κανενα απολυτος ζορι.:wave2: :wave2:
akoma kai sto thema ths zelatinas?
NICK-Z-DAGREEK
10/03/2006, 01:34
ζελατινα δεν εχω...αλλα πρεπει να εισαι ενα με το τεποζιτο εννοειτε ετσι??αλλιως αν θες να σε στυλατος μεχρι 140 σου δινω...
thats mine
40189
NICK-Z-DAGREEK
10/03/2006, 01:36
στειλε κανα πμ οταν αποφασισεις να πας...μπορει να σε κανω παρεα:wave2:
Kai mporeis na odhgas synexeia skymmenos sto nteposito?
den einai poly kourastiko? Esy blepo exeis 1000ari, mhpos i katalalosh h dikh mou einai kapos mikroterh h den paizei diafora?
Kati asxeto, thelo na valo ta amortiser toy 1000 me tis anapodes mpoykales. exeis ypopsin poso kanoyn kai an paizoun metaxeirismena?
otan anoixei ligo o kairos kai pali tha to programmatiso kai tha sou steilo pm.
NICK-Z-DAGREEK
10/03/2006, 01:47
ακου να δεις..λογικα εμενα καιει κατι παραπανω λογω κυβισμου... Ομως το μοτερ δουλευει με λιγοτερες στροφες οποτε πανω-κατω τα ιδια πρεπει να καινε...δεν εχω βγαλει πανω απο 220 χλμ ουτε στο στρωσιμο!!
για τα μπροστινα τωρα επειδει εψαχνα και για μενα απο 636 παιζουν γυρω στο χιλιαρικο και δεν ξερεις αν ειναι ψιλοαρπαγμενα, το βλεπεις οταν τις παρεις!!αν αποφασισεις να το ρισκαρεις θα πρεπει να μαθεις αν μπαινει το Τ στο λαιμο του Ζ ή αν θελει ρεκτιφιε..με λιγα λογια κρατα τα στην ακρη και αργοτερα τα δινεις και περνεις ενα ss..:winka:
www.kawasaki-bikers.gr εχουν ποστ για μπρος πισω αναρτησεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από NICK-Z-DAGREEK
ζελατινα δεν εχω...αλλα πρεπει να εισαι ενα με το τεποζιτο εννοειτε ετσι??αλλιως αν θες να σε στυλατος μεχρι 140 σου δινω...
thats mine
Τα πισω flashακια ειναι τρελα....
What? Where, How much? :wacko: :wacko:
και εγω με το 1000, Αθηνα Σερρες ουτε που καταλαβα τιποτα
το παν ειναι να εχεις σωστο εξοπλισμο... μη το γελας! ενα καλο κρανος, οτοασπιδες και ζεστα ρουχα+μποτες+γαντια
σκυψε λιγο, βρες το σημειο που ο αερας κανει στροβιλισμους και δε σε χτυπαει αλυπητα και... δωσε γκαζι
καποιοι καναν το γυρο του κοσμου με παπι... εσυ με ενα Ζ δε θα πας 500 χλμ???? αντε μη το κανουμε θεμα!!!
Ρε μάγκες με 750 και συζητάτε για το πως, που, ίσως και μήπως......................για Θεσσαλονίκη;;;;;;;;;;;;;
:confused: :confused: :confused:
sapila racing
10/03/2006, 10:51
Πες τα idi και srx!!!
Εχουν αλλάξει οι εποχές :smokin:
Τα παλιά τα χρόνια πηγαίναμε χωρίς να το σκεφτούμε καν.
Με CB50 Αθήνα - Πάτρα για πλάκα σε 3 ώρες (καμιά 10ριά φορές..)
Με CB250RS Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 5 ώρες (καμιά 15ριά φορές...)
Βέβαια τότε ο περιορισμός ήταν το γκάζι, με το 750 θα είναι ο σβέρκος.
Αφου ξεκινήσεις θα φτάσεις χωρίς να το καταλάβεις.
stavrogin
10/03/2006, 15:16
Για πιο Ζ μιλαμε;
Για το 2005; ή το 2006 με την καινουργια πινακιδα(ταψι);
Το 2005 παει καλα.Το 2006 εχει ασταθια στα πολλα λογω ταψιου:rotflmao:
adam_tsouk
10/03/2006, 15:24
Άμα το αποφασίσεις και εγώ μέσα.
Το έχω στο πρόγραμμα απλά δεν έχω βρει χρόνο ακόμα...
:wave2:
Και μη σε απασχολεί ο αέρας, μετά τα 200 θα σε απασχολούν άλλα!
:rotflmao: :rotflmao:
Lete telika na pame oloi parea pano?
Mou dosate tharos pantos, tha to programmatiso oposdhpote molis vro kairo kai tha pesei syrma.
NICK-Z-DAGREEK
10/03/2006, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από dj_Zed
Τα πισω flashακια ειναι τρελα....
What? Where, How much? :wacko: :wacko:
γυρω στα 5 ευρα (και τα δυο)
σχεδον παντου
:beer:
Παιδια δεν ξερω τι λετε εγω με το z750 και με 2ο ατομο το καλοκαιρι πηγα θεσσαλονικη,χαλκιδικη,σερρες,καβαλα..ΑΝΕΤΑ
,και το απολαυσα,και αν μπορουσα θα ξαναπηγαινα!!:cool: και ο πισω ηταν ανετα με ταχ.140-160 εκανα περιπου 2000χλμ :beer: :beer:
Τι νοημα εχει η οδηγηση μηχανης στην ευθεια,οταν υπαρχει το αυτοκινητο. Μα φυσικα θα μου πεις ειναι καποιο σταδιο που πρεπει να το περασεις.Εγνατια με το ζχ10 πηγαινα 150-160 μαζι σε ταχυτητα με τα πεζω 1600 307 και γω σκυμενος και αυτοι ακουγοντας μουσικη.