View Full Version : Πόσες μέρες ?
Μόλις χτες περασα τις εξετασεις και έβγαλα δίπλωμα για μοτοσυκλέτα .Δηλαδη δεν εβγάλα ακομα , αλλα θα περιμενω καπου 23 ημερολογιακές μερες για να το παραλάβω .Ασε που ακούω πως υπαρχει ελλεψη στα ροζ χαρτάκια των διπλώματων . Ξερεις κανεις σίγουρα να μου πει σε περιπτωση ατυχηματος , αν και το εχω ασφαλισμενο το μηχανακι , τι ισχυεί ? Η ημερομηνια επιτυχιας στις εξετασεις ή η ημερομηνια στο διπλώμα ? Αν ειναι να περιμένω κανα μηνα ... θα σκάσω σαν σαμπρελα .Και οι μπατσοι σε κανα ελεγχο θα με λυπηθούν η θα με στείλουν κανα δικαστήριο ?:confused:
adam_tsouk
10/03/2006, 20:58
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sorry ρε φιλαρακι που γελάω!
Αλλα.... ΕΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΡΟΖ ΧΑΡΤΙ???
Για κλαματα θα ειναι λεμε!
BTW, Καλορίζικο..... :wave2:
FestoNero
10/03/2006, 21:17
Σε περιπτωση ατυχηματος δεν σε καλυπτει η ασφαλεια σου.:(
Ισως να καταφερεις κατι αν πεις οτι δεν το εχεις μαζι, και το εχεις ξεχασει καπου.
Το διπλωμα θα λεει οτι ισχυει απο την ημερομηνια που εξεταστηκες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Το διπλωμα θα λεει οτι ισχυει απο την ημερομηνια που εξεταστηκες.
Θες να πεις πως η ημερομηνία έκδοσης θα είναι αυτης τής εξετασης ? Αν είναι ετσι , οτι και να μου συμβει (χτύπαω ξύλα) είμαι θεωρητικά ΟΚ .Εγω φοβαμαι μηπως αυτοι στο Υπουργειό πιασουν το χάρτι μου στα χέρια τους σε ενα μήνα πχ , κοτσάρουν την τοτε ημερομηνία , και το μεταξυ εχει γινει κανα σκηνικό και μετά τρέχω και δεν φτάνω . Θα πάρω τηλ να ρωτήσω . Θανκς ανυγουει :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
sorry ρε φιλαρακι που γελάω!
Για κλαματα θα ειναι λεμε!
BTW, Καλορίζικο..... :wave2:
ΓΚΡΙΧΕΛΑΝΤ
Ευχαριστώ . Και ομώς είναι αληθινό .Δεν λες καλα που πήρα μεταχειρισμένο και γλίτωσα αυτο το πραμα το μεγάλο το άσπρο , που παλιά λέγαμε πινακίδα ! Διπλη πίκρα θα επαίρνα ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Μόλις χτες περασα τις εξετασεις και έβγαλα δίπλωμα για .....................Και οι μπατσοι σε κανα ελεγχο θα με λυπηθούν η θα με στείλουν κανα δικαστήριο ?:confused:
μπορεις να παρεις βεβαιωση απο το μηχανολογικο (και καλα για δικαστηριο αν σου κανουν νουμερα )
που μετρα κανονικα και για ασφαλεια ( αν και δεν σου ζητουν διπλωμα) και για οποιαδιποτε χρηση:wave2: :wave2:
SUPERMARIO
11/03/2006, 00:22
σε περιπτωση ατυχηματος θα παρεις το διπλωμα μολις εκδοθει θα πας στο δικαστηριο,θα το δειξεις και θα φυγεις.
αυτο γιατι;
-γιατι στο διπλωμα αναγραφεται η ημερομηνια της ημερας που εγινε η εξεταση και οχι της εκδοσης.
-σαν νεος οδηγος να ξερεις οτι σε καθε παραβαση που θα κανεις στους βαθμους ποινης σου θα ειναι +3.
-καλες βολτες:wave2:
Akatanomastos
11/03/2006, 02:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
:wave2:
mporei kallista na xrimopoieithei to koloxarto gnostis xartoviomixanias (softex) sto poli zouzounistiko rozaki
ti SOFTEXa more?
AFROPANTELOS
11/03/2006, 10:07
ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΟΖ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ - ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΠΕΥΘΗΝΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ - ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
adam_tsouk
11/03/2006, 10:15
άσε που (χτυπα ξυλο) μέχρι να φίνει δικαστήριο θα έχει γίνει μπλε το ροζ χαρτί!
ειχα περάσει 2-3 πιστιρικάς και απλά κοιτάζανε αν έχεις δίπλωμα και αυτό ήταν αθώωση.....:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
[BΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΠΕΥΘΗΝΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: [/B]
Δεν υπάρχει τέτιοιο χαρτι απο την σχολή . Ρωτησα .
SUPERMARIO
11/03/2006, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Δεν υπάρχει τέτιοιο χαρτι απο την σχολή . Ρωτησα .
σκασε καμια 100ε και θα σου δωσουν μεχρι και χαρτι παν/μιου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: