View Full Version : ΕΚΘΕΣΗ μοτοσυκλεττας (ενωμενες συζητησεις)
Vstrommer71
12/03/2006, 18:38
Aλλα και το καινουργιο Adventure 990....
40559
Vstrommer71
12/03/2006, 18:40
Γενικα η εκθεση ηταν καλη,οχι τελεια βεβαια!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!:beer: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Aλλα και το καινουργιο Adventure 950.... 990:wave2:
Vstrommer71
12/03/2006, 19:03
Ιδιαιτερη αναφορα....
1) Στην BMW και τον Δντη Πωλησεων Κο Σπανο ο οποιος ειναι ο Κος Χωματινη Εκπαιδευση στην Ελλαδα.Φοβερος τυπος:a19:
2) Στα παιδια των περιοδικων μοτοσυκλεττας τα οποια παρα τα αντιθετως διαδιδομενα,ειναι μια χαρα παιδια!
3)Glory to....Mr Vassillis Karachalios απο το
Μοτο.Φιλε Βασιλη μπορει να βρεθουμε σε κανα βουνο!
4)Περαστικα στο παιδι απο το 0300(μαλλον ο Σταματακος) ο οποιος εχει σουβενιρ ενα γυψο στο χερι.Γνωρισε απο την καλη και την αναποδη τη δουλεια του συντακτη περιοδικου για μοτο!
Μόνη παρατηρηση το οτι θα εβγαζα κι αλλες φωτο αλλα η ΗΡ εμεινε απο μπαταρια...:cry:
Παρατηρησεις-σχολια-spam δεκτα
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ:smokin:
Που είναι τα Kawasaki ΟΕΟ;! :hypnotize
Carlos.1on2
12/03/2006, 19:30
Όλους εσάς οι οποίοι μένετε κοντά στην Αθήνα (σε απόσταση 499 χλμ. ) και μπορείτε να γεύεστε ό,τι προσφέρει αυτή.
Όλους εσάς οι οποίοι εκμεταλλεύεστε έστω και τις δύο ελεύθερες ώρες σας για να επισκεφτείτε τη μοναδική τέτοιου μεγέθους έκθεση στην Ελλάδα.
Όλους εσάς οι οποίοι δεν έχετε καθόλου ελεύθερη ώρα αλλά θα κάνετε κοπάνα ( από γυναίκα,παιδιά,δουλειά,κέρατα και δίφραχτα) για να πάρετε έστω τη μυρωδιά της.
Όλους εσάς οι οποίοι είδατε την αγαπημένη σας με χίλιαδυο aftersales καλούδια και την αγαπήσατε ακόμα περισσότερο.
Όλους εσάς οι οποίοι σας τρέχαν τα σάλια από αυτά που βλέπατε αλλά δεν είχατε μία (sorry ένα!) για να τα αγοράσετε.
Όλους εσάς οι οποίοι οργανώνετε τέτοια θεάματα και δε με αφήνετε να εθελοτυφλώ.
ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ!!!:lol:
Alexander
12/03/2006, 19:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Μην τυχόν και δεν φέρεις φωτογραφίες από τη "μικρή"(Αν πας ... βέβαια). :winka:
Τελικά δεν υπήρχε το νέο μοντέλο, είχαν μόνο ένα παλιό κόκκινο 250άρι. Το νέο θα έρθει τέλη Μαρτίου-Απρίλιο...
Kostas NL
12/03/2006, 20:46
Μπράβο Vstrommer71!!
:beer:
Έχει άλλες φωτό;
εγω στη καφετερια παω με το παπι μου αρα ουτε για καφετερια δε κανει το γυμνο μου????
Kostas NL
12/03/2006, 20:57
Μπράβο παιδιά.
Πολύ ωραίες φωτό.
Τύψεις
ξαναπέρασα απο το σημειο να εκδικηθώ αλλα τα σκυλιά αυτη τη φορα μου καναν γλυκες και τα λυπήθηκα....
βασικά τις κλωτσιές πρεπει να τις φανε αυτοι που πετανε τα σκυλια στο δρομο και οι "υπεύθυνοι" του κράτους που δε τα μαζεύουν....
τεσπα παντα εμεις τη πληρώνουμε
SPEED LOVER
12/03/2006, 21:04
Σοβαρα τωρα,υπαρχει περιπτωση αυτο το πλαστικο να του βαλεις πινακιδα-ταψι????
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ Κ. . . Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPEED LOVER
12/03/2006, 21:09
Η ΕΚΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΗΖΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΝΑ ΣΥΜΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
astaroth2
12/03/2006, 21:33
Στην εκθεση πηγα κι εγω σημερα και εχω στραβωσει παρα μα παρα πολυ!!!
Ωραια ολα τα μοτο και κανενας δεν μου ειπε κουβεντα οσο κι αν "χαιδεψα" ,ανεβηκα, χαζεψα το καθε ενα που μου αρεσε.
Το παραπονο μου ειναι οτι μια κι εχω πια μοτοσυκλετα με ενδιεφεραν πολυ τα αξεσουαρ. Γαντια , κρανη, μπουφαν...
Οι εταιριες που αντιπροσωπευονταν ηταν ελαχιστες!!!
Κι εδω ερχεται και το στραβωμα μου!!!
Απο τις λιγες αυτες εταιριες με αξεσουαρ σε περιπτερα σε !!!!!2!!!!! ΜΟΝΟ περιπτερα μου φερθηκαν ως πελατης που ημουν!
Δεν θα πω συγκεκριμενα ποια αλλα σκεφτειτε οτι πηγα να δοκιμασω κρανος και η εξυπηρετηση ηταν " Ωπ! Τι κανεις φιλε? Δεν τα δοκιμαζεις. Ελα απ το μαγαζι αν θες"
Τι λετε ρε παιδια? Κι εμεις πως θα παρουμε στην επαρχια?
Στον τοπικο αντιπροσωπο ψαχνεις με το κυαλι για να δοκιμασεις.
Κανενας δεν φερνει στοκ. Γουρουνι στο σακι θα παρουμε???
Ασε που κυριοι ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ για να δουμε τα προιοντα σας που εκθετετε και ΕΜΕΙΣ θελουμε να αγορασουμε!!
Αυτη ειναι η αντιμετωπιση σας?
:sad:
Μεχρι τωρα δεν θα εχανα την εκθεση με τιποτα,
στην επομενη δεν νομιζω οτι θα μαι εκει.
Να με συγχωρειτε για το υφος μου αλλα δεν ανεχομαι να με αντιμετωπιζουν ετσι.
:sad:
Εγω επιλεγω να αγορασω και θα προτιμησω να αγορασω απο αυτους που με ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ.
:wave2:
Carlos.1on2
12/03/2006, 21:36
Ο Θειος Pops ομως εβγαλε αυτο το καλο μεγαφωνο για την καλη μου....
:cool: :cool: :cool: Δεν είναι ΓΑΜΑΤΗ????????
PeterMurphy
12/03/2006, 21:43
Ωραίος ρε Vstrommer71...:beer: :beer:
lord_dimos76
12/03/2006, 21:47
ΓΙΑ ΤΟ LIDUX THΣ PEUGEOT ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ,ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΤΟ ΚΤΜ ADV. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.
ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ Κ1200S ΤΗΣ BMW.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19704)
,ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ(ΓΙΑ BMW MONO) ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19401&perpage=15&pagenumber=3)
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19676&perpage=15&pagenumber=2)
40567
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε Κατσαι... :D
πολύ χαμηλά κοιτάς για τον μπουφέ... :rolleyes: :lol:
τον μπουφε κοιταγα Λαμπρο τον μπουφε.
και επιασα και κουβεντουλα αλλα τελικα το μονο που τις ενδιεφερε εκεινη την στιγμη ηταν να φανε.
ρε συ νηστικες τις ειχαν ολη μερα
matsamitsou
12/03/2006, 22:56
θα προσπεράσω τους προβοκατόρικους και ανεδαφικούς, επιτρέψτε μου να συμπληρώσω, ισχυρισμούς ενός εκ των 3-4, άντε 5, αSVών που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ότι και καλά τα HONDA υστερούν σε γκάζι και άνεση ... ωραίο φωτομοντάζ Λάμπρο (άκου εγώ να καβαλάω SUZUKI) :wave2:
40576
matsamitsou
12/03/2006, 23:04
όταν μεγαλώσει και το δικό σου , θα βγάλει 2ο μπουρί ...
40578
Κι ομως.....
Ειναι.... JAWA!!!!
Ποια εκδοση ειναι?
Αυτη που υποστιριζει και 3d γραφικα?
matsamitsou
12/03/2006, 23:12
πω πω κάτι ματιές :ninja:
40579
mirrorofsorrow
12/03/2006, 23:17
Στο περίπτερο της BMW υπήρχε μια κοπέλα που ρωτούσε τους επισκέπτες αν θα αγόραζαν ποτέ μηχανή BMW, αν είχαν ή έχουν, και αν θέλουν να οδηγήσουν κάποια.
Συμπλήρωσα τα στοιχεία μου και μου είπε θα με ειδοποιήσουν για να οδηγήσω την K1200R (την οποία επέλεξα εγώ φυσικά). Αυτό την πρώτη μέρα το πρωί. Την πετύχατε εσείς την κοπέλα αυτή; Λέτε να πραγματοποιήσουν όντως την υπόσχεσή τους και να με καλέσουν να της κάνω test ride; Μακάρι γιατί πρόκειται για τρομερή μοτοσυκλέτα. Η θέση οδήγησής της ήταν θαυμάσια και πολύ θα ήθελα να την δω και στον δρόμο.
Πάντως, όπως ειπώθηκε παραπάνω, θετικό ήταν το γεγονός οτι όλες οι εταιρίες επέτρεπαν να ανέβεις στις μηχανες τους (εκτός απο μερικά μοντέλα εταιριών όπως MV ANGUSTA). Στις προηγούμενες εκθέσεις τα απαγορευμένα μοντέλα ήταν πολύ περισσότερα.Κάτι που ήταν σαφώς εκνευριστικό.
Περίπτερο της BIMOTA είδατε; Γιατί εγώ δεν είδα, εκτός και αν πέρασα μπροστά του και δεν το πρόσεξα. Κρίμα γιατί θα ήθελα να δω τα DB5 και 6.
matsamitsou
12/03/2006, 23:19
τι σόι μόδα είναι αυτή με τις τσιγκουνιές στην εξάτμιση :confused:
40580
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Re: για μια στιγμή ... 2 παλιοί γνωστοί
πω πω κάτι ματιές :ninja:
μου παρέδωσε το μωρό μου, αλλά με χαιρέτησε με βαρυά καρδιά... :D ;)
matsamitsou
12/03/2006, 23:26
οι Ζ είναι φίλοι μας ...
40582
LanosXR125
12/03/2006, 23:31
mpravo re paidia aurio tha paw kai egw mallon!!!! mathate gia test ride!!!!! poso exei to eisitirio???
matsamitsou
12/03/2006, 23:33
Δηλαδή τόση φαντασία θέλει για να παράγεις μηχανάκι σε αυτό το καταπληκτικό χρώμα ή είναι καμιά σπουδαία πατέντα ; άντε και άλλα τέτοια ...
40583
matsamitsou
12/03/2006, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
mpravo re paidia aurio tha paw kai egw mallon!!!! mathate gia test ride!!!!! poso exei to eisitirio???
8 Ευρώπουλα. Για test ride πρέπει να στηθείς από το πρωί (μόνο ΣΚ) .... μιλάνε για ατελείωτες ουρές και για ορισμένες μηχανές χρειάζεται ειδική αίτηση και αν ...
matsamitsou
12/03/2006, 23:45
και επειδή δεν μπόρεσα να βρω το αλεξίπτωτο ... απογοητεύτηκα ...
40584
και το Ζ1000 βγαινει πια με αυτο το μπλε ματ
απορω γιατι δε τον ειχαν στην εκθεση
matsamitsou
12/03/2006, 23:48
και το ρίξαμε στις δημόσιες σχέσεις ... πολύχρονος ... :a49:
40585
από τα καλύτερα δώρα
και το ρίξαμε στις δημόσιες σχέσεις ... πολύχρονος ... :a49:
Είδες βρε ?
μέχρι και λουλούδια της πήγα!!!:D :blush: :a07:
matsamitsou
12/03/2006, 23:52
πάντα με τράβαγε κάτι στις aprilia αλλά δεν είχα εντοπίσει τί ακριβώς :hypnotize
40586
matsamitsou
12/03/2006, 23:56
πώς να μη τρέμει το χέρι μου ρε παιδιά :cry:
40587
matsamitsou
13/03/2006, 00:01
χαλάλι ...
40588
matsamitsou
13/03/2006, 00:11
Είδες βρε ?
μέχρι και λουλούδια της πήγα!!!:D :blush: :a07:
Κύριοι, με καλή φωτογραφική μηχανή (όχι σαν τη δική μου) κερδίζεις πολύ καλύτερες πόζες από τις ιέριες. Ο φίλτατος Tropeas παρουσιαζόταν ως απεσταλμένος από το moto ... τώρα το φόρουμ moto, το περιοδικό ΜΟΤΟ ... λίγη σημασία έχει. Θα χρησιμοποιήσω πάντως το τρικ στην επόμενη έκθεση :wacko:
matsamitsou
13/03/2006, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και το Ζ1000 βγαινει πια με αυτο το μπλε ματ
απορω γιατι δε τον ειχαν στην εκθεση
Εγώ πάλι απορώ γιατί δεν μας αφήνουν να επικεντρώσουμε απερίσπαστοι το ενδιαφέρον μας στις μοτοσυκλέτες ... βοηθάει αυτό στις πωλήσεις :confused:
Σοβαρά τώρα το συγκεκριμένο χρώμα θα μπορούσαμε να το δούμε και σε άλλες εταιρείες ... ο τιγράκος της triumph κάτι πήγε να πει αλλά πέρασε ξυστά.
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Vstrommer71
13/03/2006, 00:41
Και τωρα οι....κοτες (quotes)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
990:wave2:
Σωστος,εληφθη οβερ!!!
Που είναι τα Kawasaki ΟΕΟ;!
Τα μηχανακια τα πρασινα τα εφαγε η μπαταρια της ψηφιακης που τελειωσε!Αν εξαιρεσουμε βεβαια το ZZR1400 δεν υπηρχε κατι φοβερο κατα τη γνωμη μου.
Όλους εσάς οι οποίοι μένετε κοντά στην Αθήνα (σε απόσταση 499 χλμ. ) και μπορείτε να γεύεστε ό,τι προσφέρει αυτή.
Όλους εσάς οι οποίοι εκμεταλλεύεστε έστω και τις δύο ελεύθερες ώρες σας για να επισκεφτείτε τη μοναδική τέτοιου μεγέθους έκθεση στην Ελλάδα.
Όλους εσάς οι οποίοι δεν έχετε καθόλου ελεύθερη ώρα αλλά θα κάνετε κοπάνα ( από γυναίκα,παιδιά,δουλειά,κέρατα και δίφραχτα) για να πάρετε έστω τη μυρωδιά της.
Όλους εσάς οι οποίοι είδατε την αγαπημένη σας με χίλιαδυο aftersales καλούδια και την αγαπήσατε ακόμα περισσότερο.
Όλους εσάς οι οποίοι σας τρέχαν τα σάλια από αυτά που βλέπατε αλλά δεν είχατε μία (sorry ένα!) για να τα αγοράσετε.
Όλους εσάς οι οποίοι οργανώνετε τέτοια θεάματα και δε με αφήνετε να εθελοτυφλώ.
ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ!!!
Δεν πειραζει,ειμαστε κι εμεις που βολταρουμε.Παντως το ταξιδι ειναι στο μυαλο του καθενος,ειναι κυρια πνευματικη διαδικασια.Καλες βολτες!
Έχει άλλες φωτό;
Αλλες φωτο γιοκ,γιατι η ΗΡ εμεινε απο μπαταρια:sick:
ΓΙΑ ΤΟ LIDUX THΣ PEUGEOT ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ,ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΤΟ ΚΤΜ ADV. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.
ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ Κ1200S ΤΗΣ BMW.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ
,ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ(ΓΙΑ BMW MONO) ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ!
Καλες βολτες και σεβομαι την καλη ποιοτητα των BMW.Ωραιο και το R1200Adventure.Να πηγαινετε ομως και κανα χωμα για να δειτε ποσο ωραια πανε!
Ποια εκδοση ειναι?
Αυτη που υποστιριζει και 3d γραφικα?
Παλια λεγανε κι ενα στιχακι,ΜΖ και Γιαβα-Τα μαλλια σου τραβα!Ειχα παντως
ενα MZ150 παλια,μια χαρα ητανε για φτηνο μηχανακι
Περίπτερο της BIMOTA είδατε; Γιατί εγώ δεν είδα, εκτός και αν πέρασα μπροστά του και δεν το πρόσεξα. Κρίμα γιατί θα ήθελα να δω τα DB5 και 6.
Δεν ειδα κατι για Bimota...
Διατελω εν τιμη,ο ταπεινος Vstromας:beer:
Ο φίλτατος Tropeas παρουσιαζόταν ως απεσταλμένος από το moto ... τώρα το φόρουμ moto, το περιοδικό ΜΟΤΟ ... λίγη σημασία έχει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:
Κύριοι, με καλή φωτογραφική μηχανή (όχι σαν τη δική μου) κερδίζεις πολύ καλύτερες πόζες από τις ιέριες. Ο φίλτατος Tropeas παρουσιαζόταν ως απεσταλμένος από το moto ... τώρα το φόρουμ moto, το περιοδικό ΜΟΤΟ ... λίγη σημασία έχει. Θα χρησιμοποιήσω πάντως το τρικ στην επόμενη έκθεση :wacko:
Nai nai πες και ότι σε όλες έλεγες ότι έχω και τα γενεθλειά μου για να μου δώσουν ένα φιλάκι.... :wacko: :lol: :lol: :lol:
Η τελευταία η κοπέλα του SH125 με ρώταγε που θα δει τις φωτό, κακό της έκανα που της είπα να μπει στο moto.gr???:wave2:
Nai nai πες και ότι σε όλες έλεγες ότι έχω και τα γενεθλειά μου για να μου δώσουν ένα φιλάκι.... :wacko: :lol: :lol: :lol:
Η τελευταία η κοπέλα του SH125 με ρώταγε που θα δει τις φωτό, κακό της έκανα που της είπα να μπει στο moto.gr???:wave2:
ναι! την βαρεθηκα ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΘΕΣΗ μοτο-αυτοκινητων ...ολο αυτη ειναι στο περιπτερο της HONDA!
τι διαολο.... αλλες δεν υπαρχουν?
matsamitsou
13/03/2006, 09:39
Τελικά το κόλπο με τα γενέθλια δεν έπιασε ... ούτε ψέμματα να έλεγα :cool:
να δούμε πως θα το πάρει άμα μπει και δει τι καλά παιδιά είμαστε :a13:
Ενα εχω να πω !
Τα ελληνικα babes ειναι σαφως κλασεις ανωτερα απο babes που ειδαμε στην Ολλανδικη εκθεση.
Μπραβο τους !! :D :D :D :D
Τα μοτορια ιδια αλλα απ' οτι καταλαβα δεν ειχε στο Ελληνικο μεταχειρισμενα ε ;;
Οι τιμες ιδιες ! Αλλα οι μισθοι διαφορετικοι ε ;;
Τεσπα να μη παθουμε κανα εγκεφαλικο μεσημεριατικα ! Καλα ναστε ωραιες φωτογραφιες.
Ερωτηξη:
Το ZZR1400 μονο σε μπλε το ειχανε ;;;
:beer: :beer: :beer:
Χμμμ, από ότι βλέπω παραλείψατε να βάλετε το καλύτερο μοντέλο με διαφορά!!!
40658
Τι λέτε? Καλό το...............dragster ε????????? :D :D :D
40661
Τα μηχανακια τα πρασινα τα εφαγε η μπαταρια της ψηφιακης που τελειωσε!Αν εξαιρεσουμε βεβαια το ZZR1400 δεν υπηρχε κατι φοβερο κατα τη γνωμη μου.
[/B]
:hypnotize :a21: :a24: :a28:
zzr1400
zx10r 2006
zx636 και σε ΜΑΥΡΟ
er6n
er6f
τα γνωστα
z1000, z750, z750s, κτλο κτλ...
απορω που ειδες πιο "φοβερα κατα τη γνωμη σου μοντελα" μαζεμενα....
πες για BMW γιατι δεν εχω σταματησει να γελαω που τα βαζετε πρωτη μουρη τις φωτο απο τα καραβια και εγω ουτε καν ειδα που ηταν το περιπτερο της ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για να μη νομίζετε ότι μόνο στο........έχω το μυαλό μου, για μένα "νικητές" της έκθεσης φέτος ήταν τα καινούργια GSXR 600 & 750 και το Aprilia RSV1000 Mille. Το τελευταίο έχει στην στάνταρ έκδοση μπροστινό χρυσό Ohlins και φρένα Brembo, σε στάνταρ τιμή (14900 περίπου) και σε αυτά προσθέστε 4(!) χρόνια εγγύηση!!! Αν έπαιρνα φέτος χιλιάρι θα έμπαινα σε τρελλό πειρασμό να το πάρω!
PeterMurphy
13/03/2006, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Καλα περασατε ε ;
Αλλα τα γυμνα καλα ειναι για τα καφενεια !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ti le re giozako...opoy k opote thes..:smokin:
Innersense
13/03/2006, 14:59
Πολύ καλός ο stako, λαμπρός νέος!
Επίσης έπαιζε ένα καλό μοντελάκι στις Hyosung δεν το έβγαλε κανένας;
(Το) Δουλέψανε σκληρά οι κοπέλες λέμε!
ktm640lc4
14/03/2006, 09:38
Καλημερα.
ΠΟλυ ωραιες φωτο.
Εγω την κοπελα πανω στο dragster την πετυχα πανω σε ενα R1 αν δεν κανω λαθος σε φωτογραφιση απο ενα περιοδικο.
Θα ποσταρω και εγω καμια φωτο, οταν ξαναπαω με ενα μηχανικο παρεα φιλο μου για αγορα μοτο αλλα θα βγαλω και κανα μοντελο διποδο. :lol:
ktm640lc4
16/03/2006, 16:44
Εγω επαθα πλακα με αυτο το μηχανακι.
Το ''μοντελο'' που επαθα πλακα θα το βαλω αργοτερα.
41164
ktm640lc4
16/03/2006, 16:50
Τρελλοοοοοοοοοοοοοοο
Βεβαια εκθεση δεν πηγα τελικα αλλα παραθετω τις πρωτες φωτο που τραβηξα
41165
ktm640lc4
16/03/2006, 17:13
Δεν ειναι αυτη που επαθα κομπλαν αλλα και αυτη ειναι παρα μα παρα που καλη.
41167
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Δεν ειναι αυτη που επαθα κομπλαν αλλα και αυτη ειναι παρα μα παρα που καλη.
Αυτή είναι σιτεμένη ρε! :rotflmao: Και είχε και κοιλιά!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ktm640lc4
17/03/2006, 08:37
Kαλα, ας σου την επεφτε και ας την εδιωχνες.........:lol:
Την κοιλιτσα την εξαφανισα στο photoshop. Σιγα δεν ειχε δα και καμια μπυροκοιλια.
:lol:
Kαλα, ας σου την επεφτε και ας την εδιωχνες.........:lol:
Αν πιώ και κανά 5-6 μπύρες είμαι οκ! Για να αρχίσω.............:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ktm640lc4
17/03/2006, 08:54
Ελα ρε σε λιγο θα την βγαλεις ασχημη.
Μια χαρα ηταν. Ας ηταν ολες ετσι στην ηλικια που εχει, που λογικα δεν θα ειναι και στα υψη, καλα θα ηταν.
Αντε παρε αυτη την κοπελιτσα να δεις....:lol:
Πες μου τι δεν σου αρεσει να το φτιαξω στο photoshop.:lol:
41207
Ελα ρε σε λιγο θα την βγαλεις ασχημη.
Μια χαρα ηταν. Ας ηταν ολες ετσι στην ηλικια που εχει, που λογικα δεν θα ειναι και στα υψη, καλα θα ηταν.
Αντε παρε αυτη την κοπελιτσα να δεις....:lol:
Πες μου τι δεν σου αρεσει να το φτιαξω στο photoshop.:lol:
Για την ηλικία της μια χαρά αλλά αποφεύγω τέτοιες ηλικίες, έχουν άλλες απαιτήσεις και ορέξεις!!! (Κοινώς να δέσουν τον γάιδαρο τους, αν δεν τον έχουν δέσει ήδη!) :D
Αυτή την δεύτερη όμως την πήρα κι έφυγα! Από που παραλαμβάνω????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ktm640lc4
17/03/2006, 09:01
Kατσε ρε θα μονομαχησουμε.
Περιμενε να παρω και εγω το gsxr να δουμε ποιος ειναι πιο ωραιος.
Kατσε ρε θα μονομαχησουμε.
Περιμενε να παρω και εγω το gsxr να δουμε ποιος ειναι πιο ωραιος.
Οκ θα περιμένω, μόλις το πάρεις βρίσκουμε τοίχο χαμηλό, παίρνουμε και 2 σκουπόξυλα και κάνουμε μονομαχία αλά ιππότες φάση..........και η γκόμενα θα περιμένει στη γωνία (το GSXR όμως το έχω μονόσελο αλλά όλο και κάτι θα γίνει!)
(Ας σταματήσουμε εδώ γιατί το σκίσαμε το ποστ!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ktm640lc4
17/03/2006, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Οκ θα περιμένω, μόλις το πάρεις βρίσκουμε τοίχο χαμηλό, παίρνουμε και 2 σκουπόξυλα και κάνουμε μονομαχία αλά ιππότες φάση..........και η γκόμενα θα περιμένει στη γωνία (το GSXR όμως το έχω μονόσελο αλλά όλο και κάτι θα γίνει!)
(Ας σταματήσουμε εδώ γιατί το σκίσαμε το ποστ!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οκ εχεις δικιο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
downhill
17/03/2006, 12:49
Πήγα κι εγώ στην έκθεση,εχθές το απόγευμα.Μάπα το καρπούζι!Και απο μοντέλα μοτοσυκλετών,και απο γυναικών.Ιδίως απο τα τελευταία,εχθές ήταν μόνο 3 στη Honda εκ των οποίων ένα ξανθό επάνω στην αγωνιστική,ήταν απλώς φοβερή.Ήταν επίσης και η κοπελίτσα-εντάξει κοπελάρα!!!-επάνω στο σκούτερ (την έχουν βγάλει φωτό,κάποιοι συνάδελφοι εδώ) αλλά είχε πιάσει υψηλού επιπέδου συζήτηση με 2 τύπους,και δεν μπορούσα να τους διακόψω για φωτογραφία.Απο μοτοσυκλέτες,μού άρεσαν πολύ το varadero,το zx6 (που δυστυχώς δεν μπόρεσα να αγοράσω όπως σχεδίαζα...) και φυσικά τα απλησίαστα για την τσέπη μου beneli και mv agusta!
ktm640lc4
17/03/2006, 13:31
Μην λες αυτη?
41273
Μην λες αυτη?
:a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30: :a30:
:D :D :D
ktm640lc4
17/03/2006, 14:51
ή αυτη????
:eyepop:
41286
downhill
17/03/2006, 15:05
Αυτές δεν ήταν εχθές.Τουλάχιστον στις 16:00 που είχα πάει.3 ήταν όλες κι όλες και αυτές μόνο στην HONDA.Μόλις εμφανίσω το slide που τράβηξα (ναι δεν εχω ψηφιακή και ούτε πρόκειται να πάρω) θα ανεβάσω να δείτε.Απο τις τράβηξα μόνο τις 2,και τις οποίες δεν έχω δει σε καμιά φωτογραφία συναδέλφου!Η τρίτη όπως είπα είχε συζήτηση.Η παρακάτω,που φωτογράφησε ο φίλος tropeas.
Δεν μπορώ να ανεβάσω τη φωτογραφία.Δείτε το link
http://www.moto.gr/forums/attachment.php?s=&postid=317778
ktm640lc4
17/03/2006, 15:34
αυτη λες????
41292
downhill
17/03/2006, 16:01
Αυτή ήταν επάνω στην αγωνιστική,στο κέντρο της έκθεσης.Τη φωτογράφησα.Σε αυτή τη μηχανή ήταν μια μελαχρινή,πολύ άγριο!!!Και αυτή τη φωτογράφησα.Αν κάνεις copy paste το link στον browser σου θα δεις ποια λέω.Εννοείται χωρίς τα IMG.Τί ημέρα πήγες;Εχθές ίσως επειδή δεν είχε κόσμο δεν είχαν πολλές.Η γκόμενα που έδειξες ήταν στην αγωνιστική,αλλά γμτ δεν μπορούσα να πλησιάσω επειδή είχε plexiglass.Και ακόμα να έρθει ο φακός που έχω παραγγείλει..με 100mm zoom δεν μπορείς να κάνεις πολλά!!!
ktm640lc4
17/03/2006, 16:06
Μα αυτο το μοντελο ειναι το ιδιο με το μοντελο στο λινκ που εδωσες με τα IMG αριστερα δεξια.
Δεν καταλαβαινω πια λες, εγω πηγα σαββατο.
downhill
17/03/2006, 16:10
Ίσως να κάνω λάθος.Πάντως στο scooter που έχει φωτογραφίσει ο tropeas ήταν ένα άλλο μωρό!
(Πού καταντήσαμε,να ασχολούμαστε με τις γκόμενες περισότερη ώρα αντί με τις μοτοσυκλέτες...Της πλάκας ήταν η έκθεση...)
ktm640lc4
17/03/2006, 16:14
Ε οχι και που καταντησαμε αδερφε μου.
Αν δεν ασχοληθεις με τις γυναικες με τι να ασχοληθεις σε αυτη την ζωη?
Το νοημα της ζωης......
Καλα και τα μηχανακια δεν λεω :lol: :D
ktm640lc4
17/03/2006, 16:16
Για δωσε το λινκ με το σκουτερ του τροπεα να δω ποια λες.
Αυτή που είναι εδώ στην 9 σελιδα ,
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19704&perpage=15&pagenumber=9
νομίζω ότι είναι ίδια με αυτήν εδώ απο πάνω... :confused: :sick:
Edited:
Αυτή είναι σίγουρα , αλλά με άλλο κούρεμα...
και για τους παρατηρητικούς είναι το ίδιο φυλαχτό στο λαιμό...;)
downhill
17/03/2006, 18:01
Ε οχι και που καταντησαμε αδερφε μου.
Αν δεν ασχοληθεις με τις γυναικες με τι να ασχοληθεις σε αυτη την ζωη?
Το νοημα της ζωης......
Καλα και τα μηχανακια δεν λεω :lol: :D
Δε λέω όχι.Άλλωστε κι εγώ φωτογράφισα τις γκόμενες.Αλλά σε έκθεση μοτοσυκλέτας πήγα,όχι σε πασαρέλα!
Πάντως παλιώτερα ήταν καλύτερες οι εκθέσεις.Με περισότερα μοντέλα,και άψυχα και έμψυχα.
mirrorofsorrow
17/03/2006, 18:12
Αυτό το Σαββατοκύριακο θέλω να πιστεύω οτι θα έχει ακόμα περισσότερα μοντέλα (για γυναίκες μιλάω και όχι για μηχανές). Άλλωστε είναι οι 2 τελευταίες μέρες της έκθεσης και αναμένεται να μαζέψουν πολύ περισσότερο κόσμο σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες. Άλλωστε ως γνωστόν οι Έλληνες πηγαίνυν πάντα την τελευταία στιγμή. ;) :p
shmera 19 toy mhnos einai h teleutaia mera tis ekthesis? ti wra teleiwnei?? poso einai h eisodos?
Τελευταία μέρα σήμερα, ναι!
Κλείνει στις 22:00 και η είσοδος είναι 8 ευρώ!
downhill
19/03/2006, 17:29
Η επόμενη έκθεση μοτοσυκλέτας ξέρετε πότε θα είναι;Ελπίζω να έχει μεγαλύτερη ποσότητα μοντέλων.Και δίτροχων και δίποδων!!!Και γιατί όχι και κάποια πρώτη παρουσιάση μοτοσυκλέτας και όχι μόνο!!!
ο πιο ωραιος κωλος!!!!!!!:blush:
41479
η παλιοτερη μοτο της εκθεσης ..πρεπει να ειναι δεκαετις 30 και ακομα δουλευει...και τρεχει και στα κλασικ νομιζω:beer:
41480
και τις εχει και στο χερι:D
41481
κλασικο τελος:bawl:
41487
ktm640lc4
20/03/2006, 09:05
Καλημερα.
Οποιος εχει αυτο το μοντελο τραβηγμενο ας βαλει καμια καλη φωτο. Το καλυτερο σε ολη την εκθεση.
Η να στειλει μειλ εδω ktm640pr@yahoo.gr
(Για την κοπελα λεω)
Ευχαρισταω. :D
41519
Multi-Duc
20/03/2006, 12:55
...
41554
FestoNero
20/03/2006, 17:20
Και το καλύτερο μηχανάκι της Honda ...
Εχω καλυτερη ποζα...
41579
FestoNero
20/03/2006, 17:21
Το ΜΤ-03
Ηταν πολυ καλο,
και μου φανηκε πολυ ελαφρυ..
41580
FestoNero
20/03/2006, 17:22
Αλλα εγω αυτο θελωωωωωωωω....
:sad: :sad: :sad: :sad: :bawl: :bawl: :bawl:
41581
hidefnick
20/03/2006, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Χμμμ, από ότι βλέπω παραλείψατε να βάλετε το καλύτερο μοντέλο με διαφορά!!!
O kalitexnis pou to zografise den mporouse na kani kati kalitero gia tin diki tou diafimisi?????????? ELLADARAAAAAAAAAAA
hidefnick
20/03/2006, 23:04
Ego pantos piga kiriaki proi (teleftea mera) ke itan super. Test ride oti itheles (prosopika mono 2 guzzi giati logo gripis psilobarethika)
kranos se ena tetartaki ixes bri (ne ke ego me aftokinito piga) ke malista me plastiko kalima san afto pou bazoun i thitses sti thalasa.
Latrepsa to sisy bar sta buell tou test ride (gia na ftasi ke o sinodigos sto terma) ke tin sarantafige thitsa ipsous 1.55cm na prospathi na koulantrisi tdm900 me sinepibati (iroa) Tora pios Mal...s tis to edose gia test!!!!
To kalitero moro itan makran to kokinomaliko me ta prasina matia sto periptero tis BMW ke as min ixe ta opistia ekso (agorazo foto)
opios ekatse pano stis replikes tis ducati ke epimeni ine mazoxas.
opou petixo r6 tha tou boutikso olo to kolofanaro (isos ke parapano apo ena) gia to saloni.
Tha paro Guzzi gia opion then to katalabe.
Ke me megali mou lipi ke afou perasa ke tis 20 selides aftis tis sizitisis katalaba oti i plionotita edo mesa goustari laika skilia sitemena ke me kilitsa. Isaste treli re??????????? (I perisoteres foto exoun ta dio platine skilia tis honda)
FestoNero
21/03/2006, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Ke me megali mou lipi ke afou perasa ke tis 20 selides aftis tis sizitisis katalaba oti i plionotita edo mesa goustari laika skilia sitemena ke me kilitsa. Isaste treli re??????????? (I perisoteres foto exoun ta dio platine skilia tis honda)
Εμενα αυτη μου αρεσε....
41613
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Εμενα αυτη μου αρεσε....
Κι εγώ την ψηφίζω σαν νούμερο 2 (μετά την κοπέλα στο Power Bikes που έχω ποστάρει πριν).
Αυτά τα ξανθά ξόμπλια της Honda δεν μου αρέσουν καθόλου............