View Full Version : Ιλιγγος, Αντανακλαστικα, Φρενα και Τυχη.
Gandalf dr685sm
14/03/2006, 13:10
Θάνο , μην πάς στο άλλο άκρο της υπερβολής....
Κανείς δεν τον επικρότησε για την πράξη του, αλλά ισχύει το ...
" ο αναμάρτητος , πρώτος το λίθο βαλέτω"
Επειδή όλοι τώρα , είτε σήμερα, είτε χθες, είτε στο μέλλον , πήγαμε με 220 στην Ε.Ο. , είτε με 120 ανάμεσα με αυτοκίνητα (το ίδιο ή και περισσότερο επικίνδυνο) , καλό είναι να μην γινόμαστε "Κα Λουκά" και εξορκίζουμε τους "δαίμονες" μοτοσυκλετιστές....
Απο την άλλη , όπως ειπώθηκε, ο οδηγός του αυτοκινήτου , απλά δεν είδε....
Το ίδιο θα έκανε και αν ερχόταν και αυτοκίνητο με 140 που είναι και στο νόμιμο όριο (+ 10% απο το όριο) και τον κάρφωνε απο πίσω, μιας και με 100 στην Ε.Ο. δεν κάνεις προσπέραση απο αριστερά , πόσο μάλλον , όταν δεν έχεις δεί τι έρχεται απο πίσω.
Στην πίστα, όντως είναι πολύ πιο καλά και πολύ πιο ασφαλές , μόνο όμως αν είναι της ίδιας κατηγορίας οδηγοί , όπως φαντάζομαι οτι θα γνωρίζεις.
Για φαντάσου, λοιπόν να είσαι νέος στην πίστα και να σε βάλουν στην κατηγορία αγωνιστικής μηχανής, σε track day.... Εκείνος που θα πέσει πρώτα θα είσαι εσύ, γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζεις πως να πας, καθώς ο φόβος σου να μην σε χτυπήσουν οι άλλοι , θα σου αφαιρέσει την προσοχή.
Στο δημόσιο δρόμο, απλά ακολουθούμε τον ΚΟΚ , γιατί δεν υπάρχει μέτρο ικανότητας οδήγησης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ενας οδηγός που δεν βλέπει και αλλάζει απότομα λωρίδα, επειδή είναι στα 100χλμ/ώρα είναι καθόλα νόμιμος.
Είπαμε πάντα το καλύτερο είναι να σκέφτεσαι συμβατικά και οχι με γνώμονα την υπερβολή.
Gandalf
ktm640lc4
14/03/2006, 13:11
''Το να μην βγάλεις φλας κάποια φορά είναι κάτι που μπορεί να συμβέι στον καθένα ειδικά όταν χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο ή την μηχανή σου για να κάνεις την δουλειά σου (έχοντας συσσωρευμένη κούραση, άγχος κτλ).
Το να πηγαίνεις με 220 σε δημόσιο δρόμο με κίνηση είναι αποκλειστικά και μόνο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ πρώτα για σένα και μετά για όλους τους άλλους. ''
Καλα τωρα αυτο ειναι σωστο? Δηλαδη δεν ειναι εγκληματικη ενεργεια να ΜΗΝ βγαζεις φλας????????????????????????/
Δεν ειναι εγλκηματικη ενεργεια να περνας με κοκκινο???????????????????
Δεν ειναι εγληματικη ενεργεια να περνας στοπ??????????????????????
Δεν ειναι εγκληματικη ενεργεια να μην κοιτας πισω σου και να ανοιγεις την πορτα χυμα στο κυμα?
Οχι μωρε αστο, μεσα στο αγχος και στην κουραση ολα επιτρεπονται. Μπορει να μπαλαμουτιαζε την γκομενα ο τυπος μωρε τι να του πεις? Σιγα τωρα σε πηρε σβαρνα και κατι εγινε.
Δηλαδη εγω που οταν οδηγαω το αμαξι παω χεσμενος και κοιταω τους καθρεφτες 15.000 φορες πριν στριψω μαζι με γυρισμα κεφαλιου ειμαι μαλακας. Δεν εχω αγχος εγω δεν ειμαι κουρασμενος......
ktm640lc4
14/03/2006, 13:14
gandalf :a20: :a20: :a23: :a23:
super_toto
14/03/2006, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Αν ο παππους δεν βγαλει φλας δεν πειραζει μωρε. Αφου ειναι παρανομοι οι μηχανοβιοι, ποιος τους γαμ....ει.
Όπα γιατί με παρεξήγησες. Δεν είπα εγώ ότι πάντα φταίει ο μηχανόβιος και ότι ο παππούς είναι σωστός. Οδηγώ σχεδόν αποκλειστικά μηχανή και έχω βλαστημήσει άπειρες φορές σε τετοιες περιπτώσεις.
Όμως το πάθημα μου έγινε μάθημα και κατάλαβα το εξής.
Δεν έχω καμία πιθανότητα να κάνω πιο σωστούς τους άλλους. Όσο και να βρίζω τους παπούδες τις θειάδες, τους μεθυσμένους κτλ. το ποσοστό των άθλιων οδηγών θα είναι πάντα το ίδιο.
Έχω πολλές όμως να κάνω πιό σωστό τον εαυτό μου. Πολύ απλά η βελόνα στο ταχύμετρο μου δεν χρειάζεται να δείξει 260 για να είμαι ευτυχισμένος.
Μου φτάνει να γυρίσω σώος στο σπίτι.
Οι θειτσες να κανουν καμια πιτα και ο παππους να μη σκοτωνει κοσμο...ποσοι παππουδες εγκληματιες κυκλοφορουν και εχουν παραβει STOP και κοκκινα ειναι τρελα.
Μαλλον καποιοι εχουν βιωματα απο αλητες του λογου μας που περιστασιακα το ανοιγουν .
Θα παρω ομως Jeep και τοτε τα λεμε...
Cpt. Haddock
14/03/2006, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Δηλαδή;
Τι ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις;
:smokin:
super_toto
14/03/2006, 13:19
''
Καλα τωρα αυτο ειναι σωστο? Δηλαδη δεν ειναι εγκληματικη ενεργεια να ΜΗΝ βγαζεις φλας????????????????????????/
Δεν ειναι εγλκηματικη ενεργεια να περνας με κοκκινο???????????????????
Δεν ειναι εγληματικη ενεργεια να περνας στοπ??????????????????????
Δεν ειναι εγκληματικη ενεργεια να μην κοιτας πισω σου και να ανοιγεις την πορτα χυμα στο κυμα?
Ουσιαστικά δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά είμαι σίγουρος ότι και εσύ όπως και όλοι μας έχεις ξεχάσει να βγάλεις φλας κάποιες φορές . Ανθρώπινο είναι. Όσο για τα άλλα που έγραψες, εντάξει το πήγες στο άλλο άκρο δεν είπα ποτέ ότι είναι οκ να περνάς με κόκκινο ή στοπ.
Τονιζω επισης οτι το ηλικιωμενο αποβλητο συνομιλουσε γελωντας χαλαρα και κοιταζοντας τον (η την) συνοδογο του¨.Τον ειδα οταν φλερταρα σαν τον FLASH με τον προφυλακτηρα του.Θελετε μηπως να σας παρει ο τυπος καμια βολτα:wacko: ... τα παιδια σας?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δηλαδή;
ΑΥΤΟ!!!
40803
Gandalf dr685sm
14/03/2006, 13:21
φιλαράκο...
ποσοι παππουδες εγκληματιες κυκλοφορουν και εχουν παραβει STOP και κοκκινα ειναι τρελα.
στην αντίθετη έκδοση τώρα...
ποσοι αναβάτες μηχανής εγκληματιες κυκλοφορουν και εχουν παραβει STOP και κοκκινα ειναι τρελα.
Το όχημα δεν καθορίζει την μ...κια που κουβαλάει ο καθένας...
είτε είσαι με jeep, είτε με ποδήλατο , είτε με νταλίκα και τριαξονικό απο πίσω...
Πάντως απο τα λεγόμενα σου , και επειδή σε παρακολουθώ ώρα , τώρα, να έχεις βάλεις παρωπίδες και να έχεις κλείσει τα μάτια σου , στο οτι γράφεται εδώ , παρά μόνο σε αυτά που σε ικανοποιούν , το μόνο που θα σου ευχηθώ , είναι να είσαι πάντα σώος και όρθιος και κάποια στιγμή , όταν μεγαλώσεις να καταλάβεις γιατί ακριβώς μιλάμε....
Και ελπίζω το "μεγάλωμα σου", να μην γίνει με τον επίπονο τρόπο , ενός πιθανού ατυχήματος...
Καλό δρόμο σου εύχομαι και πάλι φίλε..
Gandalf
cbanthropos
14/03/2006, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
'ΕΛΑ;;;;;;;
Δηλαδή ενα όχημα 300 κιλών σε σταθερό σημείο Χ 200 χλμ... τουτέστιν περίπου 60 τόνων
ορμη = m*u = 300kg * (200.000(m/h)/3600) = 16 600 kg*m/s
περιπου 17 τονους, αλλα συμφωνω με το παραδειγμα σου. Πολυ σωστο.
:wave2:
Cpt. Haddock
14/03/2006, 13:23
Τονιζω επισης οτι το ηλικιωμενο αποβλητο συνομιλουσε γελωντας χαλαρα και κοιταζοντας τον (η την) συνοδογο του¨.Τον ειδα οταν φλερταρα σαν τον FLASH με τον προφυλακτηρα του.Θελετε μηπως να σας παρει ο τυπος καμια βολτα:wacko: ... τα παιδια σας?
Σαν πολύ δε βιάζεσαι να κρίνεις το πως και τι είναι οι άλλοι;
Εκτός αν εσύ δεν έχεις συνομιλήσει ποτέ χαλαρά με τον/την συνοδηγό σου...
ΥΓ. Για το jeep θα μας πεις τελικά;
Τιποτα. Θα νιωθω ασφαλης:cool:
Θάνο , μην πάς στο άλλο άκρο της υπερβολής....
Κανείς δεν τον επικρότησε για την πράξη του, αλλά ισχύει το ...
" ο αναμάρτητος , πρώτος το λίθο βαλέτω"
Επειδή όλοι τώρα , είτε σήμερα, είτε χθες, είτε στο μέλλον , πήγαμε με 220 στην Ε.Ο. , είτε με 120 ανάμεσα με αυτοκίνητα (το ίδιο ή και περισσότερο επικίνδυνο) , καλό είναι να μην γινόμαστε "Κα Λουκά" και εξορκίζουμε τους "δαίμονες" μοτοσυκλετιστές....
Απο την άλλη , όπως ειπώθηκε, ο οδηγός του αυτοκινήτου , απλά δεν είδε....
Το ίδιο θα έκανε και αν ερχόταν και αυτοκίνητο με 140 που είναι και στο νόμιμο όριο (+ 10% απο το όριο) και τον κάρφωνε απο πίσω, μιας και με 100 στην Ε.Ο. δεν κάνεις προσπέραση απο αριστερά , πόσο μάλλον , όταν δεν έχεις δεί τι έρχεται απο πίσω.
Στην πίστα, όντως είναι πολύ πιο καλά και πολύ πιο ασφαλές , μόνο όμως αν είναι της ίδιας κατηγορίας οδηγοί , όπως φαντάζομαι οτι θα γνωρίζεις.
Για φαντάσου, λοιπόν να είσαι νέος στην πίστα και να σε βάλουν στην κατηγορία αγωνιστικής μηχανής, σε track day.... Εκείνος που θα πέσει πρώτα θα είσαι εσύ, γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζεις πως να πας, καθώς ο φόβος σου να μην σε χτυπήσουν οι άλλοι , θα σου αφαιρέσει την προσοχή.
Στο δημόσιο δρόμο, απλά ακολουθούμε τον ΚΟΚ , γιατί δεν υπάρχει μέτρο ικανότητας οδήγησης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ενας οδηγός που δεν βλέπει και αλλάζει απότομα λωρίδα, επειδή είναι στα 100χλμ/ώρα είναι καθόλα νόμιμος.
Είπαμε πάντα το καλύτερο είναι να σκέφτεσαι συμβατικά και οχι με γνώμονα την υπερβολή.
Gandalf
Φυσικά και όλοι το έχουμε κάνει. Υπάρχουν όμως μικροδιαφορές:
- Δεν είπα ότι είμαι ούτε στο ελάχιστο σωστός.
- Δεν ζήτησα τα ρέστα από κανέναν.
- Δεν έχω καμμία απαίτηση να με δούνε.
- Έχω καταλάβει καιρό τώρα το λάθος και το έχω κόψει.
- Έχω στραφεί στην πίστα απαλλάσσοντας τον κόσμο από τον κίνδυνο ενός ακόμα καυλόγκαζου στο δρόμο.
Δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Είμαι τελείως απόλυτος σ'αυτό. Από τα 140 στα 220, υπάρχει μία διαφορά ταχύτητας σε σχέση με αυτόν που πηγαίνει με 100. Άλλο τα 40 άλλο τα 120. Στη μία περίπτωση μπορεί να τον δείς, στην άλλη δύσκολο...
Επιπλέον σύμφωνα με τον κοκ φταίει πάντα ο από πίσω...
Και δεν ασχολούμαι άλλο με τους χαρακτηρισμους των παππούδων, των κωλόγερων κλπ κλπ. Δεν είναι κανένα θέμα βιώματος. Είναι καθαρά θέμα αγωγής και σεβασμού._
Για το jeep θα μας πεις τελικά
Θα νιωθω SAFE απλα..
Cpt. Haddock
14/03/2006, 13:27
Χμμμ.
Μάλιστα. Δηλαδή για να νιώσεις ασφάλεια εσύ χρειάζεσαι ένα μεγάλο, βαρύ, εντυπωσιακό, 4Χ4, που θα εντυπωσιάζει με τον όγκο του, θα φαίνεται απο μακριά και έτσι θα σου ανοίγουν όλοι οι άλλοι, οι "απόβλητοι" δρόμο.
Να υποθέσω οτι με τη μηχανή δε νιώθεις ασφαλής, σωστά;
Για πες κι άλλα.
Gandalf dr685sm
14/03/2006, 13:29
Θάνο....
Σαφώς και υπάρχει διαφορά... ακόμα και ενα χιλιόμετρο έχει διαφορά πάνω απο τα 100 , και όπως είπα , φαίνεσαι να το γνωρίζεις...
Το θέμα μας εδώ όμως , δεν είναι αν θα προλάβαινε να τον έβλεπε... καθώς ο οδηγός (ούτε εγώ χαρακτηρίζω φίλε!!) πολύ απλά , και πάντα κατά τα λεγόμενα , ...ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....
οπότε έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό σαν λεπτομέρεια...
Και πίστεψε με , στην περίπτωση αυτή , δεν φταίει ο απο πίσω, καθώς κατά τον ΚΟΚ, αλλάζει λωρίδα χωρίς φλάς σε γρηγορότερη λωρίδα , άρα και ευθύνεται...
Δεν είναι ακριβώς απο πίσω του...
ktm640lc4
14/03/2006, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ουσιαστικά δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά είμαι σίγουρος ότι και εσύ όπως και όλοι μας έχεις ξεχάσει να βγάλεις φλας κάποιες φορές . Ανθρώπινο είναι. Όσο για τα άλλα που έγραψες, εντάξει το πήγες στο άλλο άκρο δεν είπα ποτέ ότι είναι οκ να περνάς με κόκκινο ή στοπ.
Oxι φιλε μου δεν εχω ξεχασει να βγαλω και ευχομαι και ελπιζω ποτε να μην κανω τετοιο λαθος.
Παιδια ισως εχετε δικιο αλλα ισως ειμαι επηρεασμενος απο ατυχημα κοντινου μου προσωπου που παραλιγο να χασει το ποδι του.
Επειδη απλα δεν τον ειδε. Μπαλαμουτιαζε την γκομενα ο τυπος και βγηκε σαν να ηταν στο χωριο του στα χωραφια του. Να παω εγω τωρα να κατηγορησω τον ξαδερφο μου επειδη δεν πηγαινε με 60 αλλα με 90 (πραγματικες ταχυτητες).Ειμαι που ειμαι πολυ ευαισθητοποιημενος με το συγκεκριμενο θεμα ετυχε και αυτο, δεν ξερω...........ισως τα ξερετε καλυτερα.
Για πες κι άλλα.
Αυτα αρκουν.
Αυτα αρκουν.
Μα γιατί, πες κι άλλα..........:a014: :a014: :a014:
BELZEBOYLIS
14/03/2006, 13:36
Σαν να του έχετε χιμήξει όλοι μαζί μου φαίνεται .....
...Την επόμενη φορά που κάποιος μοτοσικλετιστής θα γράψει ότι είδε τον Χριστό φαντάρο , από μαλακία αυτοκινητιστή , θα τον κράξω πολύ άσχημα αν δεν είναι 100% νόμιμος !!! Να δούμε πώς θα φανεί....
Η δική μου πρόταση για το τι μπορείς να κάνεις με jeep, αν εισαι adrenaline junkee.
........
40806
super_toto
14/03/2006, 13:38
Oxι φιλε μου δεν εχω ξεχασει να βγαλω και ευχομαι και ελπιζω ποτε να μην κανω τετοιο λαθος.
Αν και μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω σε συγχαίρω (ούτε μια φορά??).
Να πω κάτι όμως. Όλα όσα έχω γράψει μέχρι στιγμής δεν αποσκοπούν στον να δαιμονοποιήσουν τους κακούς μηχανόβιους. Όπως είπα και εγώ σε αυτούς ανοίκω. Επίσης πιστεύω ότι το ποσοστό καλών αναβατών είναι κατα πολύ μεγαλύτερο από αυτό των καλώς οδηγών, καθώς ο αναβάτης έχοντας καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Άσε που οι κακοί αναβάτες μας αφήνουν νωρίς σε αντίθεση με τους οδηγούς που πάνε απλά συνεργείο(μακάβριο αλλά αληθινο, μακρυά από όλους μας).
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν καταλήγω στο ότι είναι καλύτερο να μην προκαλούμε την τύχη μας και να τα ρίχνουμε στους άλλους.
Gandalf dr685sm
14/03/2006, 13:39
βελζεβουλάκο... να το κάνεις φίλε, ειδικά αν του φταίει ο άλλος , ενώ εκείνος έκανε endo, σούζα, drift , πήγαινε τάπα, ή οτι άλλο και εκείνος του έκοψε τον δρόμο....
ΡΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....
Gandalf
ελπίζω όταν πάρεις το τζιπ και περάσεις στην αντίπερα όχθη (ποίηση όχι μαλακίες) να μην αφήσεις στην από δω όλα όσα λες τώρα γιατί για δάσκαλε που δίδασκες σε κόβω, κοίτα μην κατασκηνώσεις εσύ με 100 και την ασφάλειά σου στην αριστερή λωρίδα.
και ανεξάρτητα του πώς θα το πάρεις αυτό άκου και το άλλο
κανείς δεν έδωσε 100% δίκιο στον παπού, αυτό που σου λένε ότι είναι ότι
ΟΤΑΝ ΠΑΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΣΟ) ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ
με λίγα λόγια, πρέπει να κατανοείς ότι
1. οι κίνδυνοι πολλαπλασιάζονται εκθετικά
2. οι υπόλοιποι στο οδόστρωμα πιθανότατα ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ όχι γιατί δεν κοιτάζουν (άλλο αν ο παπούς κοίταξε ή όχι) οπότε πρέπει ΕΣΥ να κινηθείς με τρόπο ώστε να μειώσεις όσο το δυνατό περισσότερο τους κινδύνους λόγω αυτού του γεγονότος
επί του πρακτέου όλο το κράξιμο που (για μένα δικαιολογημένα - δεν κρίνω το δικαίως) τρως οφείλεται στο ότι έχεις μία συμπεριφορά του στυλ "φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι εγώ αυτό που κάνω είναι πάντα το σωστό"
τουλάχιστον αυτό βγαίνει με τα γραφώμενα σου εδώ, αν νομίζεις ότι αυτό είναι αναληθές πρέπει να αλλάξεις τρόπο γραφής.
(από τη γραφή σου προκύπτει και το δάσκαλε που δίδασκες που εγγραψα παραπάνω)
αυτά.
Για μένα έληξε το θέμα
Gandalf ξέρω ποιος χαρακτηρίζει. Πραφανώς δεν λέω για σένα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χμμμ.
Μάλιστα. Δηλαδή για να νιώσεις ασφάλεια εσύ χρειάζεσαι ένα μεγάλο, βαρύ, εντυπωσιακό, 4Χ4, που θα εντυπωσιάζει με τον όγκο του, θα φαίνεται απο μακριά και έτσι θα σου ανοίγουν όλοι οι άλλοι, οι "απόβλητοι" δρόμο.
Να υποθέσω οτι με τη μηχανή δε νιώθεις ασφαλής, σωστά;
Για πες κι άλλα.
Εγώ λέω να πάρω ένα M113.... better safe than sorry...
Μαστοράκο.... αυτή την φορά γλύτωσες (και σου ευχομαι να μην σου ξανατύχει) και ήρθες εδώ πέρα να μας πεις την εμπειρία σου...
Πολλοί από εμάς φιλαράκο τό έχουμε ζήσει.... και ορισμένοι δεν πρόλαβαν καν να σταματήσουν με αποτέλεσμα να κυλιούνται στον δρόμο μετά απο συγκρουση με 180+ με ηλικιωμένη κυρία οδηγό αυτοκινήτου.... αλλά δεν κλαφτήκαμε.... ουτε γαμωσταυρίσαμε....
και να ξέρεις κάτι... όταν όλα είναι καλά είμαστε όλοι μαζί... στην στραβή φιλαράκο τελικά μόνος σου θα είσαι..... σκέψου το :smokin:
ktm640lc4
14/03/2006, 13:45
''Και δεν ασχολούμαι άλλο με τους χαρακτηρισμους των παππούδων, των κωλόγερων κλπ κλπ. Δεν είναι κανένα θέμα βιώματος. Είναι καθαρά θέμα αγωγής και σεβασμού._''
Το κειμενο ειναι απο τον ΘΑΝΟ. Θα πω 2 που μου εχουν συμβει με παππουδες. Μην πω τιποτα αλλο.
Με 50 χιλιομετρα ταχυτητα μηδενικη ουσιαστικα για τον δρομο που ημουν, βγαινει παππους στον δρομο (πεζος) στο χερι σακουλες με πεπονια χορτα ντοματες απο το πουθενα χωρις να δει τιποτα. Παραλιγο να πεσω πανω του ευτυχως λογω ταχυτητας την γλυτωσα. Το τι ακουσε δεν λεγεται. Μια χαρα στεκοταν παντως. Ολα του οι αισθησεις στο φουλ, για οποιο πει δεν ντρεπετε ο αλητης στον παππου βρηκε....... Στο τελος μου ζητησε συγνωμη.
Δευτερο περιστατικο, Στον πειραια στην σωτηρος στο τελευταιο στενο πισω απο το ΥΕΝ, παω κανονικοτατα στον δρομο ισα που τσουλαω. Ερχεται απο αριστερα παππεας και πεφτει πανω μου.
Αφου γυρναω και του λεω ρε ανθρωπα τι κανεις? Γυρναει και μου λεει ελα μωρε μην κανεις ετσι, αυτο το κανω συχνα, παω και πεφτω πανω στα μηχανακια για να βλεπω αντιδρασεις.......................
:eyepop: :uplate: :hypnotize μα τον θεο ετσι μου ειπε.
Αυτον δεν τον εβρισα δεν συνηθιζω αλλωστε (μονο σε ακραια περιστατικα, φτου σκορδα μακρια) επειδη με εστειλε η απαντηση. Οταν εισαι εν βρασμω ψυχης δεν σκεφτεσαι και πολυ εχω να γραψω εγω. Ναι θα κανεις πισω αν ειναι παππους αλλα δεν συγχωρουνται τα παντα επειδη εισαι μεγαλος. Ετσι πιστευω εγω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και να ξέρεις κάτι... όταν όλα είναι καλά είμαστε όλοι μαζί... στην στραβή φιλαράκο τελικά μόνος σου θα είσαι..... σκέψου το :smokin:
¨Κάλιο να κλαίει η μάνα του φονιά, παρά του πεθαμένου¨.....παλιά λαϊκή παροιμία
πεφτω πανω στα μηχανακια για να βλεπω αντιδρασεις
Και γαμω τους γερους... καλο! Πως να του κρατησεις κακια με τετοια ντομπροσυνη:rotflmao:
BELZEBOYLIS
14/03/2006, 13:53
βελζεβουλάκο... να το κάνεις φίλε, ειδικά αν του φταίει ο άλλος , ενώ εκείνος έκανε endo, σούζα, drift , πήγαινε τάπα, ή οτι άλλο και εκείνος του έκοψε τον δρόμο....
ΡΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....
Gandalf
Gandalf , το πως ταξιδεύουν τα ‘γρήγορα μηχανάκια ‘ είναι γνωστό …. Το παλικάρι που άνοιξε την συζήτηση ούτε σούζες έκανε ούτε endo ούτε drift ...
''Και δεν ασχολούμαι άλλο με τους χαρακτηρισμους των παππούδων, των κωλόγερων κλπ κλπ. Δεν είναι κανένα θέμα βιώματος. Είναι καθαρά θέμα αγωγής και σεβασμού._''
Το κειμενο ειναι απο τον ΘΑΝΟ. Θα πω 2 που μου εχουν συμβει με παππουδες. Μην πω τιποτα αλλο.
Με 50 χιλιομετρα ταχυτητα μηδενικη ουσιαστικα για τον δρομο που ημουν, βγαινει παππους στον δρομο (πεζος) στο χερι σακουλες με πεπονια χορτα ντοματες απο το πουθενα χωρις να δει τιποτα. Παραλιγο να πεσω πανω του ευτυχως λογω ταχυτητας την γλυτωσα. Το τι ακουσε δεν λεγεται. Μια χαρα στεκοταν παντως. Ολα του οι αισθησεις στο φουλ, για οποιο πει δεν ντρεπετε ο αλητης στον παππου βρηκε....... Στο τελος μου ζητησε συγνωμη.
Δευτερο περιστατικο, Στον πειραια στην σωτηρος στο τελευταιο στενο πισω απο το ΥΕΝ, παω κανονικοτατα στον δρομο ισα που τσουλαω. Ερχεται απο αριστερα παππεας και πεφτει πανω μου.
Αφου γυρναω και του λεω ρε ανθρωπα τι κανεις? Γυρναει και μου λεει ελα μωρε μην κανεις ετσι, αυτο το κανω συχνα, παω και πεφτω πανω στα μηχανακια για να βλεπω αντιδρασεις.......................
:eyepop: :uplate: :hypnotize μα τον θεο ετσι μου ειπε.
Αυτον δεν τον εβρισα δεν συνηθιζω αλλωστε (μονο σε ακραια περιστατικα, φτου σκορδα μακρια) επειδη με εστειλε η απαντηση. Οταν εισαι εν βρασμω ψυχης δεν σκεφτεσαι και πολυ εχω να γραψω εγω. Ναι θα κανεις πισω αν ειναι παππους αλλα δεν συγχωρουνται τα παντα επειδη εισαι μεγαλος. Ετσι πιστευω εγω.
Πιστεύεις ότι αυτά αποτελούν επιχειρήματα; Έχω κι εγώ να σου πω λοιπόν...
Πριν καναδυό μήνες κινούμαι στην αριστερή στην παραλιακή 5 μέτρα πριν μπω στη βοηθητική λωρίδα για να στρίψω στο φανάρι αριστερά. Ταχύτητα μηδενική. Νέος (κάτω των 30) με Stratus (του μπαμπά ίσως; ) αποφασίζει από τη μεσαία λωρίδα να πιάσει αριστερή την ώρα που είμαι στο ύψος της πίσω πόρτας του.
Με χτύπησε! Πού να πάω άλλωστε; Δεν έπεσα γιατί πήγαινα σιγά. Ο τύπος δεν κατάλαβε χριστό και 3 μέτρα πιο κάτω μας πιάνει το φανάρι.
- Φίλε το κατάλαβες ότι με χτύπησες ή δεν πήρες χαμπάρι;
- Ε; (βλέμμα αγελάδας και κινητό ανα χείρας...)
- Ναι... χαμπάρι δεν πήρες. Πήγαινε τώρα να δεις την πόρτα σου...
- Συγγνώμη ρε φίλε δεν σε είδα είμαι πηγμένος μπλα μπλα μπλα (τον παππά... οι γνωστές πίπες)
Ναι... έδωσα τόπο στην οργή... δεν είπα τον κωλοπιτσιρικά, το μαλακιστήρι ή αλλά παρόμοια κι ας είχα και 100% δίκιο!
Περιστατικό 2ο και πιο σύντομο... Πιτσιρικάς κοντά στα 20 με όλη την οικογένεια μέσα (άσε το παιδί να οδηγήσει που είναι νέος και οδηγάει καλύτερα...) κάνει σφήνα την ώρα που είμαστε σε κίνηση με μηδενική ταχύτητα και ακριβώς δίπλα μου και γλυτώνω στο χιλιοστό με φρένο πανικού και τη γυναίκα μου από πίσω... (πάλι πήγαινα σιγά και τη γλύτωσα).
Θέλεις κι άλλα;
Ας λείπουνε οι χαρακτηρισμοί λοιπόν γιατί η λίστα είναι ατελείωτη...
Κακως το συνεχιζουμε.
Εδω μερικοι πουλανε τρελλα...
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κακως το συνεχιζουμε.
Πες τα, πες τα.....
BYE, BYE από το thread. Τι άλλο να πούμε; Ξεμείναμε από επιχειρήματα....
Άμα αρχίσουμε τις ιστορίες με καλούς ινδιάνους και κακούς λύκους........... καληνύχτα Θείε Τάκη.
CU Guys
Κακως το συνεχιζουμε.
E tote na to pate stis aggelies :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Gandalf , το πως ταξιδεύουν τα ‘γρήγορα μηχανάκια ‘ είναι γνωστό …. Το παλικάρι που άνοιξε την συζήτηση ούτε σούζες έκανε ούτε endo ούτε drift ...
Ωραία, όλοι σε ένα σακί.........
Ήθελα να ήξερα τα προηγούμενα ποστ τα διαβάζει κανείς ή απλά γράφουμε για να περνάει η ώρα μας? :confused: :confused: :confused:
Σαν να του έχετε χιμήξει όλοι μαζί μου φαίνεται .....
...Την επόμενη φορά που κάποιος μοτοσικλετιστής θα γράψει ότι είδε τον Χριστό φαντάρο , από μαλακία αυτοκινητιστή , θα τον κράξω πολύ άσχημα αν δεν είναι 100% νόμιμος !!! Να δούμε πώς θα φανεί....
σωστοτατος!!!
ktm640lc4
14/03/2006, 14:16
Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην χαρακτηρισεις.
Σεβαστο ομως.
:beer:
Προβατα προβατα .
Παμε για προβατα?:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Προβατα προβατα .
Παμε για προβατα?:sun:
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :a25: :a30: :a25:
ktm640lc4
14/03/2006, 14:34
Παντως το ποστ πηρε περιεργη τροπη.
Δεν το ειχα για τοσες απαντησεις.
Ελπιζω απο την μερια μου να μην κανω ποτε μαλακια με το αμαξι, δεν ειμαι δα και ο θεος. Λεω οτι προσεχω και προσεχω.
αντε τωρα να απαντησετε και σε μενα μια αρωτηση που εκανα στις γενικες. Αιντε. τροχαδην. :lol: :eyepop: :rotflmao: :beer: :beer:
Ενω επρεπε να αναπτυχθουν αναφορες και ιστορικα αναφορικα με τεχνικες φρεναρισματος, αξεσουαρ και σχετικο υλικο.
Αλλα τα ψυχογραφικα των επισκεπτων δεν βοηθουν για αναπτυξη ουσιαστικης συζητησης επιπεδου...μονο μαστορακους βλεπω και ευτυχως συγκροτημενη λογικη οπως του Βελζεβουλη και αλλων βεβαια (ευτυχεστατα).
Ενω επρεπε να αναπτυχθουν αναφορες και ιστορικα αναφορικα με τεχνικες φρεναρισματος, αξεσουαρ και σχετικο υλικο.
Αλλα τα ψυχογραφικα των επισκεπτων δεν βοηθουν για αναπτυξη ουσιαστικης συζητησης επιπεδου...μονο μαστορακους βλεπω και ευτυχως συγκροτημενη λογικη οπως του Βελζεβουλη και αλλων βεβαια (ευτυχεστατα).
ρε κάνε μας την χάρη που εμφανίστικες από το πουθενά και θα μας βάλεις και χέρι....
ρε κάνε μας την χάρη που εμφανίστικες από το πουθενά και θα μας βάλεις και χέρι....
:a19: :a15: :a18: :a20: :a3:
Εσυ κατσε στο διαδρομο...δεν σου βαλα χερι, που τετοια χαρη.
Τωρα πανε στο πουθενα να νιωσεις πληρης.
Εσυ κατσε στο διαδρομο...δεν σου βαλα χερι, που τετοια χαρη.
Τωρα πανε στο πουθενα να νιωσεις πληρης.
:a28:
the_passenger
14/03/2006, 14:49
Ρε παιδιά θα το πώ πάλι, επειδή στα προηγούμενα posts είδα οτι πάει να γίνει μοίρασμα ευθυνών και ανάλυση του ποιός έφταιγε πιό πολύ και γιατί στη φάση (ή και σε άλλες) ...
Αν γίνει Η στραβή (χτύπα ξύλο) , ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ???????????? :look:
BELZEBOYLIS
14/03/2006, 14:52
:a28:
Σνιπερ συγκεντρώσου....Δεν κόβουμε όποιον δεν μας αρέσει...
Φιλικά και με σχετικά καλή διάθεση
Σνιπερ συγκεντρώσου....Δεν κόβουμε όποιον δεν μας αρέσει...
Φιλικά και με σχετικά καλή διάθεση
Και συγκροτημένος είμαι και συγκεντρωμένος...
1. δεν έκοψα κανένα
2. δεν έκανα προσωπική επίθεση
Προειδοποίηση ήταν γιατί το έχει ξανακάνει.....
Την τρίτη φορά το σκοτάδι..... :wave2:
Μα γιατί το κουράζεται ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ !:confused:
Μαλώνεις με την χλόη ; Δεν μαλώνεις... Εσύ θα της βάλεις μυαλό ;
Αφού δεν έχει....
Αντε πια...:D
Re se XORAFI me 200km/h?????
ELEOS....
SUPERMARIO
14/03/2006, 20:05
:a014: :a014: :a014:
Προπερσυ 2 gsxr1000 στο πέταλο του Μαλλιακού έκοψαν στην μέση ένα τρακτέρ πηγαίνοντας με 200+.... και δυστυχως δεν σκοτώθηκαν επί τόπου...
Αν λοιπόν μια μηχανή συγκρουστεί μετωπικά με ένα ΙΧ θα το κόψουν στην μέση... το πιθανότερο είναι να μην σωθεί κανένας.... :mad:
ρε πατε καλα???????
μιας κ γινεται λογος αν διαβαζονται ολα τα ποστ,να καταλαβω οτι αυτο ενοχλησε μονο εμενα:hypnotize :uplate: :confused:
sniper,
ειμαι μαζι σου κ νομιζω οτι εχεις δικιο σε γενικες γραμμες.το λιγοτερο,ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ κ φλερταρει επικινδυνα με την ΒΛΑΚΕΙΑ,ετσι οπως εξελισσεται,αυτη η συζητηση.οταν κανουμε μαλακια την κραταμε για την παρτη μας...τελεια κ παυλα.στα @@ μου αν κινδυνεψε ο πανγρηγορος fzrrrr1600 ή ο χαρος-παπουλης 174 ετων.δεν γουσταρω να παρηγορω κανεναν...
αλλα εδω (θα το πω ξερα γιατι τρελαθηκα) του γ@μησες το σπιτι
''δυστυχως???'':mad:
να μαθουμε που μενουν να το διορθωσουμε τωρα το κακο,θα φερω το ριβολβερ:eyepop: :eyepop:
μην αφηνετε τη συζητηση να σας τρελαινει.κ αλιμονο αν δεν ευθυνεται η συζητηση(κ οι μαλακιες που γραφτηκαν) γι'αυτο που ειπες...:sick:
ελπιζω να μη κοπει για λεξιλογιο,καταλαβαινεις τι εννοω
FZR600R
Ενω επρεπε να αναπτυχθουν αναφορες και ιστορικα αναφορικα με τεχνικες φρεναρισματος, αξεσουαρ και σχετικο υλικο.Αλλα τα ψυχογραφικα των επισκεπτων δεν βοηθουν για αναπτυξη ουσιαστικης συζητησης επιπεδου...μονο μαστορακους βλεπω και ευτυχως συγκροτημενη λογικη οπως του Βελζεβουλη και αλλων βεβαια (ευτυχεστατα).
:lol: :lol:
Mετα απο 150 απαντησεις ....:eyepop:
Εκει κατεληξες....:lol: :lol: :bawl: :lol:
Χωρια που τωρα που θα παρεις τζιπ θα σου ειναι και αδιαφορα..:winka:
adam_tsouk
14/03/2006, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
''δυστυχως???'':mad:
να μαθουμε που μενουν να το διορθωσουμε τωρα το κακο,θα φερω το ριβολβερ:eyepop: :eyepop:
Μερικές φορές ο θάνατος είναι καλύτερος.....
Το να ζήσεις σε κώμα (αιώνιο) ή χωρίς πρόσωπο, χερια, ποδια κτλ... ειναι τουλαχιστον φρικιαστικό!
Και δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον Νίκο (sniper) θεωρώντας δεδομένο ότι αναφέρεται σε κάτι τέτοιο.
BELZEBOYLIS
14/03/2006, 22:46
Να τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή …κάτι σαν απολογισμό! Κύριοι όσοι βγαίνετε στους δρόμους , όσοι δραπετεύετε τα 2ημερα -3ημερα κινδυνεύετε !! Το μεταφορικό μέσο για τα ταξίδια μας είναι σχετικά επικίνδυνο , το ξέρετε όλοι σας ! Οι δρόμοι , οι αυτοκινητιστές και πολλά άλλα συντελούν σε αυτό ….
Χαίρομαι που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάποια όρια , να θέσουν κάποιους κανόνες ,που προτρέπουν την χρήση σωστού εξοπλισμού, στους νέους και όχι μόνο οδηγούς… Όμως και αυτό έχει τα όρια του….Η τελική απόφαση είναι επιλογή του ατόμου και μόνο !!! Αλλιώς κύριοι μπαίνουμε σε δύσκολα χωράφια, που θυμίζουν άλλες εποχές …
Το πόσο θα εκθέσει ο καθένας τον εαυτό του σε κίνδυνο είναι δικό του θέμα ( φυσικά όταν δεν εμπλέκονται τρίτοι )!!! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι τα 160 χλμ/ώρα είναι καλυτέρα από τα 180 τα 175 τα 200 …. Επειδή τα έχετε επιλέξει εσείς ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι και το σωστό …Στον FZR600R το είπα σχεδόν από την αρχή…Το στυλ οδήγησης και η συμπεριφορά μου στο δρόμο, διαφέρει ριζικά από τις επιλογές του . Μπορώ όμως να ‘ανεχτώ’ την διαφορετικότητα του και να ξεχωρίσω ,διάολε , ότι ο παππούς της ιστορίας έκανε την χοντράδα … !!!
Τελειώνοντας , πιστεύω ότι αν ο Θάνος δεν τον είχε πάρει από τα μούτρα από την αρχή και αν δεν σιγοντάρανε και άλλοι σε αυτό , θα μπορούσε ο FZR600R να καταλάβει το ποσοστό της συμμετοχής του στο συμβάν και να μην μακρηγορούμε τόσο ….
Διότι όπως είπε και κάποιος προηγουμένως , αν σκοτωθείς δεν νομίζω ότι θα σε ενδιαφέρει ποιος φταίει και ποιος είναι ο σωστός …και διάολε έχει δίκιο!!!
Φιλικά και με καλή πρόθεση
.................................
Χαίρομαι που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάποια όρια , να θέσουν κάποιους κανόνες ,που προτρέπουν την χρήση σωστού εξοπλισμού, στους νέους και όχι μόνο οδηγούς… Όμως και αυτό έχει τα όρια του….Η τελική απόφαση είναι επιλογή του ατόμου και μόνο !!!
.................................
Εκατσα και διαβασα ΟΛΟ το thread ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!
Σχεδον ολα, απ' αυτα που θα 'θελα να πω, εχουν ηδη ειπωθει και δεν θα κανω επαναληψεις.
Μονο μια ρητορικη ερωτηση, ερωτηση εργασιας θα ελεγα, στην οποια και ΔΕΝ θελω απαντηση (για ευνοητους λογους)!
Σε ποσες κηδειες φιλων, που ΔΕΝ εφταιγαν, εχετε παει και ποσους εχετε επισκεφθει βαρια τραματισμενους στα Νοσοκομεια? :sad:
Γι' αυτον τον λογο, καποιοι με μεγαλυτερη πειρα, ΦΩΝΑΖΟΥΝ (ουρλιαζουν, θα ελεγα καλυτερα) για "εξοπλισμους" και "ορια"!!! :winka:
Οσο για τους κωλογερους ...
Ειμαι 45 και οδηγαω αυτοκινητο, απ' τα 17 και μηχανη 11 χρονια αργοτερα.
Απολαμβανω την οδηγηση της μηχανης παντου και οπου ειναι δυνατον ΚΑΙ την οδηγηση του αυτοκινητου (πολυ πιο λιγες φορες).
Σε 10-15 χρονια το πολυ (αν ζω μεχρι τοτε) ελατε, παρτε μου τα Διπλωματα και πυροβοληστε με, γιατι θα "πιανω χωρο" ... :sick:
Τι σημασια εχει αν θα θελω εγω να βγω αλλη μια φορα στο βουνο, που λατρευω, εστω και με τ' αμαξι ... :(
Στο φιναλε εχω ηδη δυο παιδια κι εχω συμμετασχει σ' αυτην την κοινωνια ...
Τοτε θα 'μαι αχρηστος!
Υποψη οτι δεν ειναι ολοι οι γεροι για τ'αναθεμα, σιγουρα υπαρχουν και συνετοι οδηγοι. Τρεχω περιστασιακα και πραγματικα ο μονος που εχει συλλαβει την ιδιοσυγκρασια μου ειναι ο Βελζεβουλης.
Αν το παρουμε κ'ετσι και εγω δεν χωνευω τους κυνηγους η τους χουλιγκαν η τους ξενερωτους αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο.
Ακριβως ειναι προσωπικο θεμα (ναι Vel).
Ο σεβασμος που εχω στους οδηγους που κανουν στην ακρη ειναι απεριοριστος... φανταζομαι οτι καποιο αλλοι ΔΕΝ θα καναν στην ακρη κρινοντας απο τις απαντησεις.
Αλλα βεβαια αν ειχαμε απαιτητικους η γρηγορους drivers θα χαμε και δρομους (λογω πολιτικης σφυγμομετρησης) αλλα που... εδω οι περισσοτεροι ακουν γκαζι και τρεχουν οπως ο διαολος απο το λιβανι. Χα! ακουν γκαζι και σκεφτονται χωραφια, γελαδες και τον ουρανο σφοντυλι.
Τελειώνοντας , πιστεύω ότι αν ο Θάνος δεν τον είχε πάρει από τα μούτρα από την αρχή
Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτά που λέμε και κάνουμε. Να μην τα βλέπουμε μονόπλευρα. Αν δεν θέλεις να προκαλέσεις αντιδράσεις, θα σκεφτείς πολύ τη διατύπωση και τα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις και θα είναι όσο το δυνατόν ουδέτερα.
Αν μπεις όμως και γράψεις για κωλόγερους και δολοφόνους, και τα δέσεις με μία ιστοριούλα όπου πρώτα εσύ έχεις προκαλέσει την τύχη σου, ε τότε θα πρέπει να περιμένεις πολλές αντιδράσεις σαν τη δική μου!
Γιατί δεν ήμουνα αυτός που ξεκίνησε και σιγοντάρισαν οι υπόλοιποι. Ήμουνα απλά ο πρώτος από μία σειρά αντιδράσεων που ούτως ή άλλως θα ερχόντουσταν! Και έχω το δικαίωμα της αντίδρασης σε μία ιστορία που ΔΕΝ μου άρεσε και ΔΕΝ υποχρέωσα εγώ κανέναν να τη γράψει.
Και όσο μπορώ να δικαιολογήσω την αντίδραση μου, τότε αυτή θα είναι αν όχι δικαιολογημένη, τουλάχιστον αιτιολογημένη. Θα μπορούσα λοιπόν να το χοντρύνω πολύ περισσότερο όταν με αποκάλεσε και ανόητο αλλά είπα "δε γαμιέται ας μη δώσω συνέχεια", οπότε αντί για διαμάχη, έγινε κουβέντα. Τέλος λοιπόν μ'αυτό.
Gandalf dr685sm
15/03/2006, 08:49
Ο σεβασμος που εχω στους οδηγους που κανουν στην ακρη ειναι απεριοριστος... φανταζομαι οτι καποιο αλλοι ΔΕΝ θα καναν στην ακρη κρινοντας απο τις απαντησεις.
Αλλα βεβαια αν ειχαμε απαιτητικους η γρηγορους drivers θα χαμε και δρομους (λογω πολιτικης σφυγμομετρησης) αλλα που... εδω οι περισσοτεροι ακουν γκαζι και τρεχουν οπως ο διαολος απο το λιβανι. Χα! ακουν γκαζι και σκεφτονται χωραφια, γελαδες και τον ουρανο σφοντυλι.
Επιτέλους έβγαλα νόημα.....
Οπότε συμφωνείς οτι σε γενικές γραμμές , κάποιες στιγμές κυνηγάς/γαμε την τύχη σου/μας, όταν πηγαίνουμε στον δρόμο , με 120-30-40-50-60-200 κοκ... καθώς επαφιόμαστε στο αν οι οδηγοί των άλλων οχημάτων θα κάνουν στην άκρη!!!!! ...Πες μου φίλε μου λοιπόν , σε μια καθαρή και ξάστερη ερώτηση...
Διατίθεσαι να αφήσεις την ζωή σου , στην διάθεση του άλλου , να κάνει στην άκρη ή οχι , με το σκεπτικό οτι θα πρέπει να σε δεί, όπως και με όσα και αν έρχεσαι;.....
Gandalf
BELZEBOYLIS
15/03/2006, 09:31
. Θα μπορούσα λοιπόν να το χοντρύνω πολύ περισσότερο όταν με αποκάλεσε και ανόητο αλλά είπα "δε γαμιέται ας μη δώσω συνέχεια", οπότε αντί για διαμάχη, έγινε κουβέντα. Τέλος λοιπόν μ'αυτό. [/B][/QUOTE]
Έχεις μια μανία να κλείνεις τις συζητήσεις ρε μπαγάσα …:winka: :D
Δεν είναι έτσι ο διάλογος…:D ::)
Κατάλαβα γιατί αντέδρασες έτσι , λογικό αφού ενοχλήθηκες …Αλλά δεν νομίζεις ότι ο FZR μίλησε έτσι για τα γερόντια , επειδή φοβήθηκε – τρόμαξε από την μαλακία που αντιμετώπισε ;;;
BELZEBOYLIS
15/03/2006, 09:35
Επιτέλους έβγαλα νόημα.....
Διατίθεσαι να αφήσεις την ζωή σου , στην διάθεση του άλλου , να κάνει στην άκρη ή οχι , με το σκεπτικό οτι θα πρέπει να σε δεί, όπως και με όσα και αν έρχεσαι;.....
Gandalf
Προσωπικά .....με καμία Παναγία !!!!
Δεν θέλω ,όμως και μια αποστειρωμένη ζωή , με τον φόβο της βλακείας των άλλων
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Μερικές φορές ο θάνατος είναι καλύτερος.....
Το να ζήσεις σε κώμα (αιώνιο) ή χωρίς πρόσωπο, χερια, ποδια κτλ... ειναι τουλαχιστον φρικιαστικό!
Και δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον Νίκο (sniper) θεωρώντας δεδομένο ότι αναφέρεται σε κάτι τέτοιο.
αν πραγματι αναφερεται σε κατι τετοιο,πασο.δεν λεω πως συμφωνω,ειναι μεγαλη συζητηση,αλλα μπορω να το δεχτω κ να φυγω οπως ηρθα απο το θρεντ.
πως ομως εσυ το θεωρεις δεδομενο?:confused: εννοω απο που το καταλαβες κ εγω οχι?μιλησατε με πμ?
πραγματικα,ουτε που πηγε το μυαλο μου σε αυτη την ερμηνεια...
σε συνδιασμο με τις προηγουμενες κ τις επομενες απαντησεις του,εγω καταλαβα,οι ετσι,που πηγαιναν γυρευοντας,κ καλα να παθουν,κ.ο.κ. γι'αυτο κ μιλησα.
τεσπα,αν απαντησει ο ιδιος θα δουμε:wave2:
Διατίθεσαι να αφήσεις την ζωή σου , στην διάθεση του άλλου
Aυτονοητα "ΟΧΙ", θελει και ρωτημα?
Σε ενα video / reportage στην Αμερικη μια δεν εκανε στην ακρη και κατα ομολογια της την πυροβολησανε (μαλλον για εκφοβισμο), χωρις να την τραυματισουνε που δειχνει οτι η αντισταση κινητοποιει αναλογες αντιδρασεις.
Σε ενα video / reportage στην Αμερικη μια δεν εκανε στην ακρη και κατα ομολογια της την πυροβολησανε (μαλλον για εκφοβισμο), χωρις να την τραυματισουνε που δειχνει οτι η αντισταση κινητοποιει αναλογες αντιδρασεις.
Δηλαδή, δηλαδή, υπερθεματίζεις τέτοιες αντιδράσεις, όταν υπάρχει αντίσταση;
υπερθεματίζεις τέτοιες αντιδράσεις, όταν υπάρχει αντίσταση;
Απλα αναφερω οτι οπου υπαρχει δραση επισερχεται και αντιδραση μερικες φορες. Δε τιθεται θεμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
..
τεσπα,αν απαντησει ο ιδιος θα δουμε:wave2:
Φίλε tool, το "δεν" δεν ξέρω πως μπήκε στην πρόταση.... (O δαιμων του forum)...
Αυτό που ήθελα να γράψω ήταν "Δυστυχώς σκοτώθηκαν επί τόπου"....
αλλά είχα δουλειά και τώρα το είδα το ποστ και την δική σου απάντηση.. οπότε δεν μπορουσα να το σώσω πλέον....
Οι θειτσες να κανουν καμια πιτα και ο παππους να μη σκοτωνει κοσμο...ποσοι παππουδες εγκληματιες κυκλοφορουν και εχουν παραβει STOP και κοκκινα ειναι τρελα.
Μαλλον καποιοι εχουν βιωματα απο αλητες του λογου μας που περιστασιακα το ανοιγουν .
ρε fzr ok, εγώ τι να σου πω?Αλλωστε ενα 100άρι supra οδηγάω...
δε θα σου πω τίποτα για το περιστατικό με τον παππού,δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να κρίνω!
Αλλά έιναι απόψεις αυτές που έχεις για θείτσες και παππούδες?έχεις την εντύπωση πως εσύ δε θα γεράσεις?δηλαδή όταν γίνεις 60 χρονών τι θα κάνεις,θα μαντρωθείς στο σπίτι σου και δε θα το κουνάς μέτρο από εκεί?
τέλος δειυκρινίζω : δε μιλάω για την ικανότητα των παππούδων στην οδήγηση και τα αντανακλαστικά τους.μιλάω για την άποψη του fzr για μία υπαρκτή κοινωνική ομάδα,στη θέση της οποίας κάποτε θα βρεθεί...
Αυτά!!!:look: :look: :look:
koutroulis
15/03/2006, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
ρε fzr ok, εγώ τι να σου πω?Αλλωστε ενα 100άρι supra οδηγάω...
δε θα σου πω τίποτα για το περιστατικό με τον παππού,δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να κρίνω!
Αλλά έιναι απόψεις αυτές που έχεις για θείτσες και παππούδες?έχεις την εντύπωση πως εσύ δε θα γεράσεις?δηλαδή όταν γίνεις 60 χρονών τι θα κάνεις,θα μαντρωθείς στο σπίτι σου και δε θα το κουνάς μέτρο από εκεί?
τέλος δειυκρινίζω : δε μιλάω για την ικανότητα των παππούδων στην οδήγηση και τα αντανακλαστικά τους.μιλάω για την άποψη του fzr για μία υπαρκτή κοινωνική ομάδα,στη θέση της οποίας κάποτε θα βρεθεί...
Αυτά!!!:look: :look: :look:
μια παροιμία από το χωριό μου
"Στραβό, κουτσό κορόιδευε
γέρο μη κοροιδεύεις
για θα το βρεις!!"
Και εγω οδηγω επισης παπια Townmate οποτε ειμαι και κλασσικος παπακιας. Αν διαβασες πριν θα διεκρινες οτι δεν βαζω ολους τους οδηγους σε μια καζανα...αυτα εξυπακουονται, μη λεμε τα ιδια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Αλλά έιναι απόψεις αυτές που έχεις για θείτσες και παππούδες?έχεις :
LIVE FAST ......DIE YOUNG.....:lol: :lol: μας τα πρηξατε
η Live and Let Die
http://www.lifestartsat.com/motoring/img/old_driver.gif
koutroulis
15/03/2006, 16:45
η Live and Let Die
http://www.lifestartsat.com/motoring/img/old_driver.gif
η Ride fast Stay young
Ride fast Stay young
Aυτο μαλιστα.
Φίλε tool, το "δεν" δεν ξέρω πως μπήκε στην πρόταση.... (O δαιμων του forum)...
Αυτό που ήθελα να γράψω ήταν "Δυστυχώς σκοτώθηκαν επί τόπου"....
αλλά είχα δουλειά και τώρα το είδα το ποστ και την δική σου απάντηση.. οπότε δεν μπορουσα να το σώσω πλέον....
τοτε ακυρα ολα :smokin:
ποτε δεν ειναι αργα για να σωσεις οτιδηποτε(εκτος απο χασιμο μπροστινου:winka: )
12 σελίδες...
Εγώ σκέφτομαι να ήμουνα λίγο πιο μπροστά την ώρα που ο FZR600R προσπαθούσε να το σώσει όταν ο παππούς έκοβε αριστερά. Μπορεί και να έκοβα και να έμπαινα δεξιά μπορεί και να μη προλάβαινα να εντοπίσω το 600άρι στο καθρέφτη...
Στη θέση σου FZR600R θα έκανα τακτικά προπόνηση σε φρεναρίσματα πανικού και ελιγμούς αποφυγής, και θα πήγαινα σφαίρα σε καμιά καλή superbike σχολή, μπας μάθω να στρίβω κιόλας και ξεκολλήσω κάμποσο από τις ευθείες.
Όσο για μένα, καμμία εμπιστοσύνη στα κουτιά καθώς και σε δίκυκλα ή οτιδήποτε κινείται με τάσεις αυτοκτονίας.
Προσπαθώ να έχω μια και μοναδική αισιόδοξη εικόνα όποτε βλέπω κάποιον να πηγαίνει με "πάρα πολλά" και να χάνεται στο βάθος του δρόμου, τη πάρτη μου γύρω στα 75 χρονώ, καβάλλα σε ένα ss -ελπίζω το ίδιο και εσείς.
Στη θέση σου FZR600R θα έκανα τακτικά προπόνηση σε φρεναρίσματα πανικού και ελιγμούς αποφυγής, και θα πήγαινα σφαίρα σε καμιά καλή superbike σχολή, μπας μάθω να στρίβω κιόλας και ξεκολλήσω κάμποσο από τις ευθείες.
Δεν τα μπορω τα θρανια...αλλα για να δεις που'νε η θεση μου παρε κυαλια.
Προσπαθώ να έχω μια και μοναδική αισιόδοξη εικόνα όποτε βλέπω κάποιον να πηγαίνει με "πάρα πολλά" και να χάνεται στο βάθος του δρόμου, τη πάρτη μου γύρω στα 75 χρονώ
Και 75 να'μαι πιστιαρα θα καβαλαω, θα γουσταρω και ασε τους καφενεδες για τους πΑππους.
b_bong12
29/03/2006, 13:52
(δεν διαβασα ολες τις σελιδες-μπορει να επαναλαμβανω ορισμενα πραγματα)
Ετσι βγαινουν οι ατακες..δολοφονοι μηχανοβιοι,αλητες κλπ
Δηλ. αν ειμουν εγω στη θεση του παππου τι θα ελεγες FZ600R?
Εγω παντως μπορει να σταματουσα επιτοπου και να σε αρχιζα στις γρηγορες.μαγκακο.
Που το τελικιαζεις και στην ευθεια.εσυ πρεπει να εισαι καλος αναβατης ρε συ.
Και τα θρανια δεν τα μπορεις ε?
Και τοτε τι την πηρες τη μηχανη ρε συ.Για να κανεις μαγκιες στις ευθειες?
:a019:
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
(δεν διαβασα ολες τις σελιδες-μπορει να επαναλαμβανω ορισμενα πραγματα)
Ετσι βγαινουν οι ατακες..δολοφονοι μηχανοβιοι,αλητες κλπ
Δηλ. αν ειμουν εγω στη θεση του παππου τι θα ελεγες FZ600R?
Εγω παντως μπορει να σταματουσα επιτοπου και να σε αρχιζα στις γρηγορες.μαγκακο.
Που το τελικιαζεις και στην ευθεια.εσυ πρεπει να εισαι καλος αναβατης ρε συ.
Και τα θρανια δεν τα μπορεις ε?
Και τοτε τι την πηρες τη μηχανη ρε συ.Για να κανεις μαγκιες στις ευθειες?
:a019:
FZR600R, δέ θα σου πώ πόσα "πιστιάρικα" έχω προσπεράσει σε στροφές με παπί, ούτε πόσες φτιαγμένες BMW προσπάθησαν να με προσπεράσουν μάταια με το ονοφάκι.
Επίσης δέ νομίζω να σε ενδιαφέρει πόσες φορές έσπασα το κεφάλι μου, αλλά θά'πρεπε να ξέρεις ότι άμα δε μπορείς ούτε ένα παππού να αποφύγεις σε άδειο δρόμο, δέν έχεις κανένα άλλο μέλλον από το να γίνεις στατιστική και κηδειόχαρτο.
Δέ σου κάνω πλάκα, μάθε να το στρίβεις και να το φρενάρεις ή πέτα το καλύτερα πριν η μαλακία σου σκοτώσει κανέναν αθώο.
Ωρίμασε λίγο γαμώτο, τί στο διάλο όλα οι μπαμπάδες σας τα παίρνουν και δε θέλετε ούτε να μάθετε να τα φρενάρετε;
Grow the fuck up asshole.
(με σύγχισες μεσημεριάτικα, παπάρα!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
...
άσχετο με το ποστ
έχεις πολύ ενδιαφέρουσα υπογραφή
:a10: :a10: :a10:
Εσεις με τις αναθεματισμενες απαντησεις σας:
Losers, fucking demolished pricks that I would eat for breakfast.
Διακρινω μαγκια και θα τα φατε τα πεταλα.
Δειτε με στο δρομο και να μου την πειτε.
Κουραδες.
Κακως το συνεχιζουμε.
:a23: :a23: :a23: στον gcrook. Τον πήρε χαμπάρι από νωρίς....
the_passenger
29/03/2006, 18:13
Μου φαίνεται ότι γράφουμε περνά στο ντούκου..
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
b_bong12
29/03/2006, 19:03
Εσεις με τις αναθεματισμενες απαντησεις σας:
Losers, fucking demolished pricks that I would eat for breakfast.
Διακρινω μαγκια και θα τα φατε τα πεταλα.
Δειτε με στο δρομο και να μου την πειτε.
Κουραδες.
:a16:
:a12:
tsiros_temp
18/07/2006, 17:51
:a12: :a55:
Τα 200 είναι πολλά και ξέρεις οτι το όριο στην εθνική είναι 120, άρα είσαι και εσύ παράνομος
Ζεις στην Ελλάδα και όχι στη Γερμανία που υπάρχει κατώτατο όριο 130.
Αν δεν προσττέψεις εσύ τον εαυτό σου πως θέλεις να το κάνει ο άλλος;
Τα νόμιμα όρια είναι για κάτι τέτοιες περιπτώσεις και όχι όταν ο δρόμος είναι άδειος και με ιδανικές συνθήκες
Δυστυχώς το κακό συμβαίνει μονο μια φορά και ευχομαι να μη σε βρει.
εγω προσωπικα οδηγω σκεφτόμενος πάντα οτι ο άλλος θα κάνει μαλακία και όχι οτι θα πηγαίνει τέλεια και συνετά προσέχω για να έχω
SPORAKIAS
19/07/2006, 10:15
ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ 200 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ 100.ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 200 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ:mad: ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΟ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ.
Cpt. Haddock
19/07/2006, 10:19
τι πάτε και ξεθάβετε τα πόστ του χάλια του ΦΖΡ? :mad:
αφήστε το να παέι στον καιάδα..
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
:a41: :a41: :a56:
apatsi02
19/07/2006, 23:46
oi gkazakides ton '80s magka moy itan kimparides
kai propanton sebontai ton megalo exthro
eite aytos einai kopelitsa eite fortigo eite stin periptosi soy atomo megalis ilikias me meiomena antanaklastika me dikaioma omos stin metakinisi
sebontai kai den brizoun
akoma kai malakia na kanane den tha ebgainan na tin anakoinosoyn me plagio tropo sto forum
deite ego etrexa etsi klp alla exo dna rossi kai to esosa
einai antikoinonikoi kai goystaroyn toys adeioys dromous
gi aytio kai den exeis dei kanenan pote
ante na koitakseis ta komplex katoterotitas poy exeis kai meta na ksanakabaliseis moto
eisai epikindynos
SPORAKIAS
20/07/2006, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οσο για τους κωλογερους ...
Ειμαι 45 και οδηγαω αυτοκινητο, απ' τα 17 και μηχανη 11 χρονια αργοτερα.
Απολαμβανω την οδηγηση της μηχανης παντου και οπου ειναι δυνατον ΚΑΙ την οδηγηση του αυτοκινητου (πολυ πιο λιγες φορες).
Σε 10-15 χρονια το πολυ (αν ζω μεχρι τοτε) ελατε, παρτε μου τα Διπλωματα και πυροβοληστε με, γιατι θα "πιανω χωρο" ... :sick:
Τι σημασια εχει αν θα θελω εγω να βγω αλλη μια φορα στο βουνο, που λατρευω, εστω και με τ' αμαξι ... :(
Στο φιναλε εχω ηδη δυο παιδια κι εχω συμμετασχει σ' αυτην την κοινωνια ...
Τοτε θα 'μαι αχρηστος!
μιλαμε για τους κωλογερους που περνουν διπλωμα στα 55 με φακελακι και βγαινουν με τρεμαμενα χερια στους δρομους σαν τους χαρους και με οδηγικη παιδια 0.
εκτος απο το οτι πρεπει εμεις απο μονοι μας να προσεχουμε (εννοειτε αυτο) αυτοι θελουν κρεμασμα στο συνταγμα
The Rainmaker
20/07/2006, 09:49
Δυστυχώς σε ένα τόσο μεγάλο Post, βλέπω οτι υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι το έχουν ακατοίκητο.
Φίλε FZR, όταν είσαι παράνομος εσύ ο ίδιος, δεν μπορεί να βρίζεις τον άλλον που κάνει παρανομία. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!
Απλά άλλη φορά να εκτιμάς καλύτερα τις συνθήκες στις οποίες θα παρανομείς. Και όπως είπες, μόνο όταν έχει λιγότερη κίνηση στον κόσμο.
Τέλος αν η μόνη ευχαρίστηση που αντλείς από τη μηχανή και το μοτοσυκλετισμό είναι η τελική ταχύτητα, είσαι πολύ "φτωχός".
Υ.Γ. Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω: "Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα". Άντε και καλά μυαλά!!!
Ημερομηνιες στα ποστ κοιταμε ρε παιδια η σωνει και καλα πρεπει να γραψουμε για να γραψουμε;
Να εισηγηθω να γινουν bold size 18 οι ημερομηνιες να βγαζουν ματι....
PriestBecause
11/12/2006, 22:05
Ρε παιδια κοιταξτε ο παππους βγηκε με 100 στην αριστερη λωριδα=Μαλακας:mad:
Ο FZR ετρεχε πολυ παραπανω απο το οριο (κατι που ολη μας λιγο πολυ εχουμε κανει)= απερισκεπτος:nono
Ολη μας το εχουμε κανει ρε Fzr αλλα απο τη τη συζητηση ενα πραγμα καταλαβα κ στην αρχη συμφωνουσα κ μαζι σου(με καλυψαν ομως κ οι υπολοιποι).Πολυ μας το παιζεις ρε φιλε ο ενας κ ο μοναδικος.κατουρα κ λιγο να πουμε......:a56:
κατουρα κ λιγο να πουμε
Σκουπισου, τελειωσα.
gian_nykt
12/12/2006, 07:31
κακός φυσικά πήγαινε ο φίλος 200+ αλλά...ποιος απο μάς δεν το έχει κάνει???? σε Ε.Ο. να πάει τόσα....και μόνο τόσα??? κι αρκετα παραπάνω.....αλλά το θέμα εκτός αυτού, είναι και το οτι οι Ι.Χ.δες κυρίως δεν πολυσκαμπάζουν απο έλεγχο πρός άλλα οχήματα και κυρίως 2τροχα.....ελάχιστοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν πχ τους καθρέπτες τους.....και φυσικά, αν δεν εχεις καμία επαφή με μοτο δεν μπωρείς να καταλάβεις το εστί βερύκοκο!!
Εμεις που οδηγάμε μοτο, αν είμαστε με αμάξι (απο δικη μου εμπειρία το λέω), έχουμε άλλη αίσθηση του χώρου και χρόνου και οταν βλέπουμε μοτο και γενικά 2τροχο προσέχουμε κάπως παραπάνω!!
ποιος απο μάς δεν το έχει κάνει
Απο 'δω μεσα...? Θα εκπλαγεις ποσοι πραγματικα!
Και εγω οδηγω αμαξι αρκετα χρονια παρολο που τωρα δεν εχω επι του παρωντος.
Και εγω οδηγω αμαξι αρκετα χρονια παρολο που τωρα δεν εχω επι του παρωντος.
Το ΄χασες σε καμμιά κόντρα;:sad:
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΝΕ 2 ΡΟΔΕΣ, ΠΑΝΕ ΒΟΛΙΔΑ ΜΕ 200km/h KAI ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ...
ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΦΛΑΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΩΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ... ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΝΤΕΣ !!!!!
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΠΟΡ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΚΟΜΑ !!!!
ευχαριστω σ'αυτους που μ'αφηνουν να ζησω!!!
φιλικα παντα,
possidi
Akatanomastos
28/12/2006, 03:01
den ftaiei oute o fzr oute o geros oute kanenas.
ftaei afto to kratos to opoio den elenxei tipota.
kikloforei o kathe XAROS me 200 km ston dromo kai den ton stamataei kaneis.
den iparxoun dromoi kai alla polla grafika..
FISIKA ftaine kai oi ksenes tainies pou dimiourgoun protipa tou stil:
trexo me 300
kapnizo san arapis
pino san foustis
exo oles tis ginaikes
giati merika zoa den mporoun na katalavoun ti einai sosto kai ti oxi
eimaste ena ksefrago ampeli kai KANOUME TIN PROSEFXI MAS na skeftonte logika oi simpolites mas allios tin gamis#@$me.den prostatevomaste apo pouthena.
Kai stin teliki re FZR ama ton skotones ton antropo pos tha sou fenotane???
o kathenas exei dikaioma na katastrefei ton eafto tou oso kai opos thelei.OXI omos kai tous giro tou..