View Full Version : ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!!!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΕΙΤΑΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΟΦΣΠ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ.
ΛΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ EUROLEAGUE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΒΑΝΣ? ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΓΩ ΔΙΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΟ (ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ FINAL FOUR) ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Λ,Υ,Μ,Π ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ!!
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ FINAL FOUR
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΝ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ.
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΑΓΑ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (EUROLEAGUE) ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ......
Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΕΓΩ;
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzz750!
MIKE_16V
13/03/2006, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (EUROLEAGUE) ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ......
Πεστα τρελοζητα!!!!! :beer: :beer: :beer:
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ:
93-94 FINAL 4 ΤΕΛΑΒΙΒ
94-95 FINAL 4 ΣΑΡΑΓΟΣΑ
96-97 ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ (ΜΕ +20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ)
02-03 ΣΤΟ Β’ ΟΜΙΛΟ
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΨΑΞΩ.....ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ!!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzz750!
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?
ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΞΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ Φ.S ΓΙΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΩΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΞΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΟΖ ΦΙΛΟ ΑΓΩΝΑ.
lampros_fazer
14/03/2006, 13:58
Άσε τι έχει γίνει στα μεταξύ μας και πες μας πόσες φορές πήγες τελικό και πόσες το πήρες...:smokin:
dimperd7
14/03/2006, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από manolo
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΕΙΤΑΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΟΦΣΠ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ.
ΛΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ EUROLEAGUE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΒΑΝΣ? ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΓΩ ΔΙΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΟ (ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ FINAL FOUR) ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Λ,Υ,Μ,Π ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ!!
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ FINAL FOUR
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΝ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ.
Ρε μεγάλε μάθε πρώτα να γράφεις σωστά και μετά βγες να μας την πεις δημόσια.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΠΙΚΑΣΟ «ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ» ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 87-75.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΚΟΡΑΚΙΑ».-
«ΕΜΕΙΣ ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΤΗ ΛΑΜΙΑ»
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750!
lampros_fazer
15/03/2006, 14:42
Θα μου απαντήσεις σε αυτό?
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Άσε τι έχει γίνει στα μεταξύ μας και πες μας πόσες φορές πήγες τελικό και πόσες το πήρες...
sotosfz6
15/03/2006, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimperd7
Ρε μεγάλε μάθε πρώτα να γράφεις σωστά και μετά βγες να μας την πεις δημόσια.
τουλάχιστον απαράδεκτη η παρατήρησή σου!!!!!!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ LAMPROS FAZER ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΟΡΕΞΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!!! ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΠΟΡ.
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙzzzzzzzz750!
lampros_fazer
16/03/2006, 18:59
Εγώ θέλω να μου απντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα, σε πόσους τελικούς έχεις πάει και πόσα ευρωπαικά έχεις σηκώσει, και όλο το αποφέυγεις...
Άσε τους άλλους τίτλους και τα άλλα αθλήματα (τα ξέρεις & τα ξέρουμε),μην ξεφεύγουμε...
:smokin:
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΚΩΝΩ ΕΓΩ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΚΟΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΡΕ ΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ!!
ΑΝΑΝΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΡΩΣΩ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!
sotosfz6
17/03/2006, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από manolo
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΚΩΝΩ ΕΓΩ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΚΟΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΡΕ ΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ!!
ΑΝΑΝΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΡΩΣΩ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!
περαστικα ρε συ!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ LAMPROS FAZER ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΟΡΕΞΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!!! ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΠΟΡ.
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙzzzzzzzz750!
re kouposillekti, pires eisitiria gia to elliniko kipelaki? O telikos mipws xereis pote 8a ginei?
:D
la_villa
23/03/2006, 10:40
το θέμα ρε βαζελάκια ξέρετε ποιο είναι και το κάνετε γαργάρα....
ποιος ασχολείται πλέον με το μπάσκετ?Κανεις,βλέπετε χαίρεστε ότι είστε πρώτοι σε κάτι που τρέχετε μόνοι σας.
Στην χρυση εποχή του μπάσκετ,στην ακμή του,για πέστε μας τι κάνατε εσεις και τι κάναμε εμείς.
Στην εποχή της παρακμής,εδώ και 4 χρόνια δηλαδη,εσεις πανηγυρίζετε που παίζετε μόνοι σας.Μιλάμε για κατόρθωμα...
Τα ρεκορ του 73-38 έχουν σπάσει????Και δεν μιλω μόνο για την διαφορά.Μιλάω για το ρεκορ καλύτερης άμυνας (38) και της χειρότερης επίθεσης (πάλι 38)???Και πότε έγινε αυτό??Σε εποχή που στο μπάσκετ γινόταν χαμός απο ομάδες και παίχτες.
υ.γ1 δεν ασχολούμαι πλέον με το μπάσκετ αλλα για να μην ζείτε στον μικροκοσμο σας
υ.γ2 ακόμα και στο πρώτο ευρωπαικο που πήρατε εγω ξέρω ΟΤΙ ΟΛΗΚΛΗΡΗ FIBA,ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ FIBA ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗς ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΛΙΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ
Gandalf dr685sm
23/03/2006, 10:57
Δεν θα μιλήσω για τον ΠΑΟ, αλλά για την "παρακμή" του Basket που ειπώθηκε...
Φίλε μου , αν είναι έτσι η παρακμή (χωρίς τομάρια που τα σπάνε και γενικά , άσχετους που δεν ξέρουν τι είναι 3 second violation ή τι είναι pivot) καλύτερα είναι έτσι....
Το Basket δεν έπεσε σε παρακμή , επειδή στην Ελλάδα, δεν το παρακολουθεί η σάρα , η μάρα και το κακό συναπάντημα...
Ειδικά όσοι παρακολουθούν το άθλημα , θα έχουν παρατηρήσει οτι πήραμε μετά απο μερικά χρόνια πάλι το Ευρωπαϊκό, η θέση της ομοσπονδίας της Ελλάδος και γενικά του αθλήματος , είναι η ισχυρότερη στην Ευρώπη κτλ...
Απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού , το ΝΒΑ, έχει αρχίσει και παίρνει πάλι τα πάνω του , με απίστευτα σερί απο Mavericks & Suns και γενικά παίκτες όπως ο Iverson & Bryan...
Οχι δεν είναι σε παρακμή... απλά μερικοί (μαζί και εγώ) προτιμούμε μερικές φορές να βλέπουμε τα αρρωστημένα παιχνίδια των άμπαλων (γενικά μιλώ) στο Ελληνικό ποδόσφαιρο...
Για να μην πιάσω για την άνοδο και της ομάδος σου με τον Έλληνα "O Neal" Σχορτσιανίτη (το ξέρεις οτι θα είναι scouter απο NBA στο ΣΕΦ σήμερα; ) , του Άρη που πάει για final 4 , κοκ...
Η τις ομάδες απο την περιφέρεια της Ελλάδος που παίζουν σε αυτό , σε σύγκριση με αυτές που είναι στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα...
Καλύτερα που είναι έτσι το basket. Εφυγε ουσιαστικά και ο Κόκκαλης και ήρθε ο Αγγελόπουλος και ουσιαστικά δεν υπάρχουν πλέον ποδοσφαιρικά τομάρια στον χώρο , να κάνουν εκείνα που έκαναν με την διαιτησία...
Μπορεί να τα κάνει θα μου πείς ο Γιαννακόπουλος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποκλείει άλλη ομάδα να κερδίσει αν παίζει καλύτερα...(βλ. Μαρούσι κτλ.)
Άστο , γιατί πραγματικά σου λέω οτι το basket αυτή την στιγμή , είναι καλά εκεί που είναι... και αν αμφιβάλεις για τον κόσμο , αρκεί να δείς τις 10-15 χιλιάδες που μαζεύουν οι πράσινοι και εσείς , όπως και το τι μαζεύει σε Λάρισσα και Θεσσαλονίκη...
Gandalf
ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ. ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.ΙF YOU MAKE IT!!!
la_villa
23/03/2006, 16:02
Αν λες για μένα το έχω παρατήσει εδω και χρόνια....όπως όλοι εξάλλου
απλώς για να λέμε και τα πράματα ως έχουν
δεν βρίσκεται το μπάσκετ σε παρακμή φίλε....
αν ποτέ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ δεν υπήρχαν πάνω από δύο ομάδες να πρωταγωνιστούν.....
την εποχή του Γκάλη εσείς παίζατε στο Παπαστράτειο κ μαζεύατε 132 άτομα ενώ ο Άρης έπαιζε μπροστά σε χιλιάδες....μήπως ήταν και τότε σε παρακμή το μπάσκετ?????
και τότε κυριαρχούσε ο Άρης που σε δυναμικότητα ήταν έτη φωτός μπροστά ...αυτό τι σημαίνει ότι ήταν σε παρακμή το μπάσκετ????
μετά κυριάρχησε για λίγα χρόναι ο ΠΑΟΚ με καταπληκτικό μπάσκετ...και συμετοχή στο FINAL 4....το Αλεξάνδρειο έβραζε.....εσείς πέζατε στο Παπαστράτειο μπροστά σε 133 φιλάθλους...και τότε παρακμή το μπάσκετ????
μετά ήρθε η υπεροχή του γαύρου μετακόμμισε στο ΣΕΦ και πήρε τίτλους και ως διά μαγείας άνθησε το άθλημα ?????
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ
τώρα εσύ αν πιστεύεις ότι για να είναι σε άνθηση ένα άθλημα πρέπει να πέρνει τον τίτλο ο γαύρος τι να πω εγώ????
είναι γεγονός ότι το μπάσκετ δεν έχει πολλούς φίλους (ούτε εγώ το συμπαθώ ιδιαίτερα...το θεωρώ λίγο βαρετό...). οι πιο πολλοί είναι κάφρφοι του ποδοσφαίρου που περιμένουν τις επιτυχίες της ομάδας τους σε άλλα αθλήματα για να μετακομίσουν.....
το παραπάνω δεν επηρεάζει ωστόσο σε καμία περίπτωση την ποιότητα του αθλήματος....και η ποιότητα φίλε μου φέρνει την άνθηση σε ένα άθλημα....
ούτε με την άρση βαρών ασχολείται κανείς αλλά όταν ο Πύρος σύκωνε τα Ολυμπιακά το άθλημα γνώριζε άνθηση είτε το θέλουμε είτε όχι....
el_hymador
23/03/2006, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το θέμα ρε βαζελάκια ξέρετε ποιο είναι και το κάνετε γαργάρα....
ποιος ασχολείται πλέον με το μπάσκετ?Κανεις,βλέπετε χαίρεστε ότι είστε πρώτοι σε κάτι που τρέχετε μόνοι σας.
Στην χρυση εποχή του μπάσκετ,στην ακμή του,για πέστε μας τι κάνατε εσεις και τι κάναμε εμείς.
Στην εποχή της παρακμής,εδώ και 4 χρόνια δηλαδη,εσεις πανηγυρίζετε που παίζετε μόνοι σας.Μιλάμε για κατόρθωμα...
Τα ρεκορ του 73-38 έχουν σπάσει????Και δεν μιλω μόνο για την διαφορά.Μιλάω για το ρεκορ καλύτερης άμυνας (38) και της χειρότερης επίθεσης (πάλι 38)???Και πότε έγινε αυτό??Σε εποχή που στο μπάσκετ γινόταν χαμός απο ομάδες και παίχτες.
υ.γ1 δεν ασχολούμαι πλέον με το μπάσκετ αλλα για να μην ζείτε στον μικροκοσμο σας
υ.γ2 ακόμα και στο πρώτο ευρωπαικο που πήρατε εγω ξέρω ΟΤΙ ΟΛΗΚΛΗΡΗ FIBA,ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ FIBA ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗς ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΛΙΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ
Το θεμα ρε γαυρακια ειναι οτι ειστε τοσο κατευθυνομενοι που αλλαζετε προτιμησεις αναλογα με τις προσταγες του θειου....οταν ο θειος εχωνε λεφτα στο μπασκετ και περνατε τον πουλο στην μπαλα εισασταν ολοι μπασκετικοι , μετα οταν εχωσε λεφτα (και βρηκε και τις ακρες κυριως!!:winka: ) στην μπαλα μου βλεπατε ολοι μπαλα και περνατε τον πουλο στο μπασκετ.....αν αυριο χωσει λεφτα στο κρικετ μπορει να γινεται κρικετικοι....εχει να κανει με την ψυχοσυνθεση σας ...θελετε συνεχεια να ειστε καπου που κερδιζουν (με οποιονδηποτε τροπο...:winka: ) σαν τα παιδακια που οταν παιζουν κλεφτες και αστυνομους ολα θελουν να ειναι αστυνομοι....ξεχνατε γρηγορα και η επαρση σας εχει παρει τα μυαλα.....αν θεωρεις σαν αποδειξη αθλητικης ανωτερωτητας ενα σκορ (73-38) εμπιπτεις στην κατηγορια που ανεφερα παραπανω...
αναλογισου απλως οτι ακομα και τωρα που το μπασκετ περανει σαν δευτερη και τριτη ειδηση στα αθλητικα δελτια , ο Παναθηναϊκος ηταν και ειναι η μονη ομαδα που εμεινε ανεπηρεαστη και δεν διελυσε ...... τωρα που ο θειος αποφασισε να ξαναχωσει κανα φραγκο αρχισατε παλι να ασχολειστε......μοδα ειναι θα περασει....
el_hymador
23/03/2006, 21:11
Προφανως ειχαμε ''λαδωσει''....ξερεις οπως τοτε , με το webley...
ελιωσε εκεινη η καραμελα φαε αυτην τωρα....
και στο κατω-κατω γιατι να μην χαιρομαστε?
εδω χαιρεστε εσεις με τα συνεχομενα ''αδιαβλητα'' - ''καθαρα'' και ''παληκαρισια'' πρωταθλημτα σας στο ''αξιολογο'' - ''αξιοκρατικο'' και ''πεντακαθαρο'' πρωταθλημα ποδοσφαιρου ης Ελλαδας...εκει θα κολλησουμε τωρα?
η FIBA ζητησε συγνωμη στην Μπαρτσα , αλλα η FIFA ευχαριστησε τον Ολυμπιακο για το ακρως διασκεδαστικο , ψυχαγωγικο και καταλληλο για ολη την οικογενεια (οχι ολες τις φορες) προγραμμα που προσφερει ολα αυτα τα χρονια στην Ευρωπη....:lol:
la_villa
23/03/2006, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αν θεωρεις σαν αποδειξη αθλητικης ανωτερωτητας ενα σκορ (73-38) εμπιπτεις στην κατηγορια που ανεφερα παραπανω...
σε αυτο το σημείο εγω σταμάτησα να ασχολούμε με το μπάσκετ.
και φίλε μου ούτε "ο τελικός της βαλίτσας" στο γουεμπλει είναι καραμέλα ούτε το συγνώμη.είναι πραγματικότητες.
μετα δεν αναφέρθηκα στο τι έκανε τώρα ο ολυμπιακός γιατι δεν ασχολούμε εδώ και χρόνια.
απλώς είδα ποστ και μπήκα :lol: :lol:
Η αληθεια ειναι... Οτι πεθυμησαμε τον Θανασακη και Παυλακο !!!! :lol: :lo
Ασε που μαθαμε οτι εχουν τρομερη στοκαρια σε υπογλωσια στο μαγαζι και δεν ξερουν τι να τα κανουν ...
:lol: :lol: :lol:
el_hymador
23/03/2006, 22:06
σε αυτο το σημείο εγω σταμάτησα να ασχολούμε με το μπάσκετ.
και φίλε μου ούτε "ο τελικός της βαλίτσας" στο γουεμπλει είναι καραμέλα ούτε το συγνώμη.είναι πραγματικότητες.
μετα δεν αναφέρθηκα στο τι έκανε τώρα ο ολυμπιακός γιατι δεν ασχολούμε εδώ και χρόνια.
απλώς είδα ποστ και μπήκα :lol: :lol:
Για τον τελικο της βαλιτσας εχεις ντοκουμεντα ? η απλα να υποθεσω οτι ακουσες κατι καπου καποτε ?
Γιατι και εγω εχω ακουσει οτι ο θειος Χριστουγεννα και Πασχα μοιραζε (και μπορει και να μοιραζει...) σε ''εκλεκτους'' διαιτητες ευχητιριες καρτες που ''κατα τυχη'' ειχαν και ενα ξυστο μεσα....και Ω!! τι συμπτωση ....ηταν κερδοφορο!!!
...αλλα αυτο καπου ακουστηκε και δεν ξερω....
Στον τελικο με την μπαρτσα οντως ηταν λαθος της διαιτησιας...και η FIBA κανει λαθη...αν σε πειραζει τοσο πες οτι δεν το πηραμε...
παρεπιτοντως η φραση ''Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι αλλοι να πανε να γαμηθουνε..." σου λεει κατι?
...γιατι καπου εκει λογικα θα επρεπε ολοι να σταματησουμε να ασχολουμαστε με το ποδοσφαιρο....
el_hymador
23/03/2006, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Η αληθεια ειναι... Οτι πεθυμησαμε τον Θανασακη και Παυλακο !!!! :lol: :lo
Ασε που μαθαμε οτι εχουν τρομερη στοκαρια σε υπογλωσια στο μαγαζι και δεν ξερουν τι να τα κανουν ...
:lol: :lol: :lol:
Μπορει τιποτα αμοιροι Ρωσσοι παικτες να τα χρειαστουν λογω ομαδικης δηλτηριασης.....ποτε δεν ξερεις....:winka:
ekeina ta eisitirakia gia praga akoma ta exete gavrakia?
mouaxaxaxaxaxa
Gandalf dr685sm
24/03/2006, 08:27
απο το sportime.gr
Ο τζένεραλ μάνατζερ των Ντένβερ Νάγκετς Κίκι Βαντεγουέι δίνει το παρών στις εξέδρες των επισήμων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η παλιά δόξα του ΝΒΑ ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τους νεαρούς του Ολυμπιακού (Σχορτσιανίτη, Βασιλόπουλο, Σεϊμπούτις, Πρίντεζη).
Είναι που βρίσκεται το Ελληνικό basket σε παρακμή , για αυτό , έρχεται το NBA εδώ....
Μόνο που εκείνος τελικά που έβγαλε μάτια , ενώ ήταν και πάλι Έλληνας , ήταν απο την Ισπανική ομάδα (Κακιούζης)...
Ελα μωρέ , όμως... ποιός ασχολείται με το basket;
Μόνο οι εφημερίδες , και τα ΜΜΕ που εδώ και 3 μέρες μόνο αυτό έχουν πρωτοσέλιδα και εκπομπές...
Gandalf
FIBA[/COLOR] ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗς ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΛΙΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ
καλά όσα δε φτάνει η αλεπού
1ον μια ομάδα που ήδη έχει 3 κύπελλα στο θεσμό και πάει και για άλλα δεν ξεφτιλίζετε με αυτά και
2ον κατά τη γνώμη μου η νίκη ήταν 100% δίκαιη, διότι ναι μεν η τάπα ήταν αφού χτύπησε η μπάλα στο ταμπλό και έπρεπε να μετρήσει αλλά τα τελευταία δύο λεπτά που είμασταν μπροστά έγιναν τρελά ανάποδα σφυρίγματα μέχρι να φτάσουν να κάνουν αυτό το τελευταίο σουτ, αυτά δε μετράνε; το ότι στη φάση του σουτ πήραν τη μπάλα με φάουλ που δε σφυρίχτηκε δε μας πειράζει, η τάπα μας χάλασε,
αλλά σε τελική ανάλυση ο πρώτος ή ο τελευταίος τελικός είναι που υπάρχει αμφισβητούμενη φάση;
το περιφήμο γκολ ή μη γκολ με το Μπανγκς (ή κάπως έτσι) ακόμα δεν έχει αποσαφινηστεί τι ήτανε.
μην ασχολούμαστε με βλακείες
στο ποδόσφαιρο έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα και το καλύτερο που έχουμε να επιδείξουμε σε συλλογικό επίπεδο είναι κάποιες καλές πορείες (και μην τ ψάχνεις από μία μόνο ομάδα) και σε άλλα αθλήματα σημαντικότατες επιτυχίες περνάνε στο ντουκου
πριν δυο βδομάδες πχ ο παο ήρθε 3ος στο βόλλευ στο κύπελο ή όπως το λένε
τώρα παίζει ο ηρακλής στους 4
πέρισυ ο ολυμπιακός πήρε στο βόλλευ πάλι κάτι (και παλιότερα νομίζω)
στο πόλο έχουμε κατακτήσει εδώ και χρόνια κύπελλα (βουλιαγμένη πχ και άλλοι)
μα στο μπάσκετ πότε ήταν το πρώτο μας κύπελλο με την αεκ 60κάτι;
και ασχολούμαστε όλοι με το ποδόσφαιρο και δεν είναι ότι ασχοούμαστε, πλακωνόμαστε κιόλας
ΕΜΕΙΣ...... ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΣΕΙΣ;
ΓΙΑΝΝΗΣ zzzzzzz750!
la_villa
24/03/2006, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
απο το sportime.gr
Μόνο οι εφημερίδες , και τα ΜΜΕ που εδώ και 3 μέρες μόνο αυτό έχουν πρωτοσέλιδα και εκπομπές...
Gandalf
ακριβώς αυτό....τις τελευταίες τρεις μέρες.
αν και φέτος έγιναν προσπάθειες να ανέβει.
Gandalf dr685sm
24/03/2006, 12:04
μπα ... τα ΜΜΕ, είναι εκείνα που όπως πάντα ασχολούνται με κάτι που για αυτούς πρόκειται να πουλήσει , μιας και πριν , τα λεφτά που έπεφταν απο τον χώρο του ποδοσφαίρου, ήταν εκείνα που κατεύθυναν , το τι έβαζαν για να παρακολουθεί ο κοσμάκης.
Μην ξεχνάς , όπως σου είπα, οτι υπήρξαν περιόδοι , που έκαναν faul μέσα στην ρακέτα στον center και τύποι στην εξέδρα , ζήταγαν penalty!!!:eek: :rotflmao: :eyepop: :rotflmao:
ήμουν μάλιστα σε ενα αγώνα που στην περίπτωση discalifie , (ντισκαλιφιέ Ελληνιστί) , νόμιζαν οτι είχε πέσει κόκκινη κάρτα.... (ακόμα γελάω με αυτό)... τι να λέμε τώρα...
Gandalf
lampros_fazer
30/03/2006, 01:39
ΕΜΕΙΣ...... ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΣΕΙΣ;
Για ξανακάνε την ερώτηση...
Και τι θέση είπαμε πήρες...? :a029: :a029: :a029:
:a5: :a17: :a56:
ASE TO PAIDI RE ALITI
Πληροφορίες λένε ότι έχει πάει να βρει lubricants γιατί θα τον πονέσει λιαν συντόμως...
Αχ.. Πράγα....
Τρέμουν οι Τσέχες ιερόδουλες εαν στο final4 περάσει ο Ολυμπιακός. Θα τους πάρει την δουλειά απο τα... πόδια.
Τρέηλερ της τσόντας σε 2 βδομαδούλες στο πρωτάθλημα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
ASE TO PAIDI RE ALITI
Πληροφορίες λένε ότι έχει πάει να βρει lubricants γιατί θα τον πονέσει λιαν συντόμως...
Αχ.. Πράγα....
Τρέμουν οι Τσέχες ιερόδουλες εαν στο final4 περάσει ο Ολυμπιακός. Θα τους πάρει την δουλειά απο τα... πόδια.
Τρέηλερ της τσόντας σε 2 βδομαδούλες στο πρωτάθλημα...
περιμένουμε τους απανταχού γαύρους να μας πούνε τι θέση πήρανε και ποιος έχει το πλεονέκτημα έδρας.....
παρακαλώ ενημερώστε μας γιατί δεν ασχολούμαστε με το μπάσκετ....:lol: :lol: :lol:
lampros_fazer
30/03/2006, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
περιμένουμε τους απανταχού γαύρους να μας πούνε τι θέση πήρανε και ποιος έχει το πλεονέκτημα έδρας.....
παρακαλώ ενημερώστε μας γιατί δεν ασχολούμαστε με το μπάσκετ....:lol: :lol: :lol:
Εγώ περιμένω ακόμα μια απάντηση από κάποιον :a13: για το πόσα αστέρια έχουμε στη φανέλα...:smokin:
Εγώ περιμένω ακόμα μια απάντηση από κάποιον :a13: για το πόσα αστέρια έχουμε στη φανέλα...:smokin:
κάτσε ρε να τελείωσει και φέτος το ευρωπαϊκό για να κάνουμε την πρόσθεση....
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ.
Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ (ΟΧΙ ΤΣΕΧΑ).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΒΑΖΕΛΟΦΑΝΕΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΑ........
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ) zzzzzzzzzzzzzz750!
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ.
Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ (ΟΧΙ ΤΣΕΧΑ).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΒΑΖΕΛΟΦΑΝΕΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΑ........
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ) zzzzzzzzzzzzzz750!
swstos gia tis bannaes alla ekanes 2 la8i. tin omada kai to rouxo
dioti akougete oti o gavros 8a balei bananes kai dei sto sortsaki tou (apo pisw, xerete eseis...)
sotosfz6
31/03/2006, 13:47
1..
43009
sotosfz6
31/03/2006, 13:49
2..
43011
sotosfz6
31/03/2006, 13:49
3..
43012
ela na valw kai egw mia gia tous filous gavrous pou etoimazontai piretodws
43014
84-72 για αρχή καλά είναι;
lampros_fazer
05/04/2006, 02:03
Ρε Γιαννάκη,σου έχω κάνει μια ερώτηση εδώ και 20 μέρες..Γιατί δεν μου απαντάς..? :smokin:
Στο τέλος των post σου γράφεις "Γιάννης κουποσυλλέκτης" (:lol::lol::lol: )..Εγώ και οι υπόλοιποι δλδ τι πρέπει να γράψουμε?? :a029: :a029: :smokin:
Ρε Γιαννάκη,σου έχω κάνει μια ερώτηση εδώ και 20 μέρες..Γιατί δεν μου απαντάς..? :smokin:
Στο τέλος των post σου γράφεις "Γιάννης κουποσυλλέκτης" (:lol::lol::lol: )..Εγώ και οι υπόλοιποι δλδ τι πρέπει να γράψουμε?? :a029: :a029: :smokin:
aston lampro ston kaimo tou.....
psaxnei atsalenia sovrakakia gia tin kiriaki...
Απο ταινια επιστημονικης φαντασιας ...:smokin:
43532
ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ.
ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΕΞΕΧΟΥΝ ΤΑ...... ΛΑΓΟΑΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzz750!
ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ.
ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΕΞΕΧΟΥΝ ΤΑ...... ΛΑΓΟΑΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!
ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzz750!
σιγά ρε κηνυγέ...
έχεις κυνηγήσει πολλούς λαγούς εσύ???
και αν ναι με ποσους κηνυγούς ήσουνα παρέα...????
είσαι απο τα άτομα που συμμετέχουν στις φάσεις γηπέδου όπου 134 άτομα βαράνε μια γριά επειδή έτυχε να φοράει λάθος χρώμα πουλόβερ.....????:yuck:
GET A LIFE...
lampros_fazer
07/04/2006, 14:36
Για έλα,για έλα..:a01: :a01: :a01: :a39:
ela na pernane enas enas oi pelatessssssss
lampros_fazer
12/04/2006, 21:32
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
la_villa
12/04/2006, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
Απο ταινια επιστημονικης φαντασιας ...:smokin:
σωστή η παρατήρηση αλλά ως τώρα με λάθος ομάδα...
συμφωνώ με το σημερινό εξώφυλλο τις "αθλητική ηχώ".
Προφητικό και αυτό
ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕΕΕΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑΑΑΑΑ
ΣΤΟΥ ΟΑ ΣΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.........
MIKE_16V
13/04/2006, 08:45
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.........
:a5: :a5:
:a01:
Gandalf dr685sm
13/04/2006, 08:56
Αφήστε τους Βάζελους και κοιτάχτε και εσείς τι θα κάνετε, γιατί οι Ισραηλινοί , δεν αστειεύονται καθόλου...
Και με δεδομένο οτι το ηθικό σας, δεν είναι τόσο καλό , ειδικά μετά την ήττα απο τους Πράσινους...
Μακάρι να περάσετε, γιατί θα είναι πραγματικά περίεργο συναίσθημα, να έχεις τρείς ομάδες που διεκδικούν κατσαρολικά, και να παίρνεις απο όλες, τελικά... να μην πω τι...
Gandalf
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.........
distixws...
oraia i loutsa ston gavro den leo.
Alla allo einai i eyrwpi. ekei paksame me mia megali omada kai xasame.
Gamoto..
gavrakia pantws xareite oso boreite. alla me daneika @@ mono boreite...
emeis sas kername loutses mai zoi kai pleon exei kseftilistei toso to 8ema pou to marousi einai pio sovaros antipalos kai giatyo xarikame pio poly sto kipelo. Ti n amas kanei mia akoma loutsa ston gavro..
ΜΕ ΠΙΤΣΙΛΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 3 ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ 4ο ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΕΝΤΝΙ; ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΕΚΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΤΣΙΚΛΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΖΑΒΛΑΝΟΣ.
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕΣ;
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750!
ΜΕ ΠΙΤΣΙΛΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 3 ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ 4ο ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΕΝΤΝΙ; ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΕΚΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΤΣΙΚΛΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΖΑΒΛΑΝΟΣ.
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕΣ;
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750!
mipws ta faoul den itan? xexexe
ante pies to galataki sou na iremisis re karpazosillekti... xereis esy poio, ayto pou ipies kai tin kiriaki to vradi gia na koimi8eis
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΤΣΙΛΚΑ ΚΑΙ ΖΑΒΛΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
-ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΓΑ-
ΠΟΝΟΣ..... ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750!
Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΤΣΙΛΚΑ ΚΑΙ ΖΑΒΛΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
-ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΓΑ-
ΠΟΝΟΣ..... ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750!
poio basketaki re kaimenoi......
tora to 8imi8ikate re alimonoi?
otan 8a parete 3 eyropaika, tote elate na ta poume.
kai meta elate na ta poume kai stin bala pou den exei kalopoulous, tsikinides ktl stin eyrwpi.
a re PRWTA8LITIS pou sas xreiazete re zwakia....
Ypaliloiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gandalf dr685sm
14/04/2006, 07:56
Εμ.... φαινόταν απο μακριά...
Καμιά ομάδα με κατσαρολικό καθώς και οι κόκκινοι δεν τα κατάφεραν...
Πολλά - πολλά λόγια και απο τους δύο σε σύγκριση με άλλες χρονιές και ήταν λογικό να μην τα καταφέρουν ...
Gandalf
Εμ.... φαινόταν απο μακριά...
Καμιά ομάδα με κατσαρολικό καθώς και οι κόκκινοι δεν τα κατάφεραν...
Πολλά - πολλά λόγια και απο τους δύο σε σύγκριση με άλλες χρονιές και ήταν λογικό να μην τα καταφέρουν ...
Gandalf
όχι και ήταν λογικό....όποιος είχε δει τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στο πρώτο γύρο θα έβαζε στοίχημα ότι θα είναι στην Πράγα...
επίσης στα δύσκολα του δευτέρου γύρου έδιξε χαρακτήρα και κατάφερε να επιβιώση παρά το άσχημο ξεκίνημα...
απλά μάλλον η έδρα λειτούργησε μπόυμερανγκ για την ψυχολογία των παιχτών...το ειχαν πιο σίγουρο από ότι ήταν....
έτσι είναι ο αθλητισμός εξάλλου..τίποτα δεν είναι σίγουρο
Gandalf dr685sm
14/04/2006, 10:34
και όμως φάνηκε... και ξέρεις που φάνηκε...;;; στην απουσία παικτών που θα πάρουν στην πλάτη τους την ομάδα, όταν αυτή είναι βαριά... και μην μου αναφέρεις για τον Αλβέρτη...
Αν γνωρίζεις απο basket, θα δείς οτι το σουτ που έχει , σκρινάρει όλη η ομάδα για να βγεί... στα υπό πίεση , θα βάλει μόνο 1 στα 10 και αν... παρατήρησε το και στο πρωτάθλημα αυτό...
όταν λοιπόν έχεις μια ομάδα ρολίστες και καλά μέρη συνόλου αλλά δεν έχεις τον super star, δεν μπορείς να ανταπεξέρθεις σε αγχωτικές καταστάσεις...
Για αυτό παλιότερα με Wilkins, Bondiroga κοκ,... είχε σηκώσει κούπες.. και για αυτό , αυτοί οι παίκτες παίρνουν όσα παίρνουν...
Δες και τον Παπαδόπουλο , με την Δυναμό , που μπορεί να μην έπαιζε, τον είχαν κλείσει κτλ... αλλά μόλις βάρυνε η μπάλα... πήρε 2-3 goal-faul και πήραν το παιχνίδι...
Gandalf
και όμως φάνηκε... και ξέρεις που φάνηκε...;;; στην απουσία παικτών που θα πάρουν στην πλάτη τους την ομάδα, όταν αυτή είναι βαριά... και μην μου αναφέρεις για τον Αλβέρτη...
Αν γνωρίζεις απο basket, θα δείς οτι το σουτ που έχει , σκρινάρει όλη η ομάδα για να βγεί... στα υπό πίεση , θα βάλει μόνο 1 στα 10 και αν... παρατήρησε το και στο πρωτάθλημα αυτό...
όταν λοιπόν έχεις μια ομάδα ρολίστες και καλά μέρη συνόλου αλλά δεν έχεις τον super star, δεν μπορείς να ανταπεξέρθεις σε αγχωτικές καταστάσεις...
Για αυτό παλιότερα με Wilkins, Bondiroga κοκ,... είχε σηκώσει κούπες.. και για αυτό , αυτοί οι παίκτες παίρνουν όσα παίρνουν...
Δες και τον Παπαδόπουλο , με την Δυναμό , που μπορεί να μην έπαιζε, τον είχαν κλείσει κτλ... αλλά μόλις βάρυνε η μπάλα... πήρε 2-3 goal-faul και πήραν το παιχνίδι...
Gandalf
Η εθνική Ελλάδος πήρε το ευρωπαϊκό μόνο με ρολίστες....
πάντως σίγουρα λείπει ο παίχτης ηγέτης για την κρίσιμη στιγμή....αλλά στον Παναθηναϊκό είναι τετοια η ποιότητα που μπορεί σε κάθε παιχνίδι να ξεπεταχθεί κάποιος ηγέτης...άλλοτε ξελασπώνει ο Αλβέρτης, άλωτε ο Μπατίστ, άλλοτε ο Λάκοβιτς κτλ κτλ
αυτό είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί από κάποια ομάδα...ενώ έναν παίχτη ηγέρη υπάρχει η πιθανότητα να τον κλείσει μια καλά διαβασμένη άμυνα...
όσο για τον Παπαδόπουλο...δεν το θεωρώ μεγάλο παίχτη....με τον Άρη έπαιζε αντίπαλος ...αν θυμηθείς στα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής στο ευρωπαϊκό δεν μπορούσε να βάλει καλάθι...είναι πολύ προβλέψιμος στις κινήσεις του...δεν έχει καθόλου πλουραλισμό...
επίσης είναι και θέμα συγκηριών
μην ξεχνάς ότι με ηγέτες επιπέδου Γκάλη, Κόμαζετς, Βολκόφ κτλ δεν είχε σηκώσει τίποτα