View Full Version : ΠΑΟ ------ ΟΦΗ
ΤΟ............... ΝΤΕΡΜΠΙ
σκεφτεται λεει ο μαλεζανι:lol:
χατ - τρικ θα κανει ΓΚΕΚΑΣ - ΠΑΠ
η αεκ , ντεμακος
ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΣΗ?
η ειναι τσιρακια του βαζελου ,και τα εχουν καθορισει
2 βαζελος
3 αεκ-ντεμης
και θα φωναζουν μονο για θρυλο?
ρεεεεεεεεεεεεεεεε
που σαι ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ)
ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ
ΜΑΓΕΙΑ Ο παο
ΜΠΑΛΑΡΑ ο παο
ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ο παο κ.α
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
παιξει το παιχνιδακι διπλο!!!! 15 δινουν τα μισα ξενα πρακτορεια...
τα αλλα μισα...
το εχουνε κλειδωσει!:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
παιξει το παιχνιδακι διπλο!!!! 15 δινουν τα μισα ξενα πρακτορεια...
τα αλλα μισα...
το εχουνε κλειδωσει!:smokin:
ΝΤΑΞ, ΝΤΑΞ ,συμφωνω
αλλα πρεπει να ψαξεις να βρεις που θα κανει την γκελα η ΑΕΚ
γιατι σιγουρα θα γινει!!
ο παο θα δωσει το παιχνιδακι ΜΟΝΟ ,ΜΟΝΟ με τη συμφωνη γνωμη
του ντεμη(οτι θα χασει καπου η Αεκ)
και να ριξουν σταχτη στα ματια
αυτο ειναι σεναριο αστα να πανε,
βεβαια για ολα ειναι ΙΚΑΝΟΙ
ρε μπας...............................
καλα εσενα τι σε νοιαζει?
δεν ακους το STOUBI καλυτερα που λεει οτι ειναι μοναχικα εκει κτλ
ασε την ΑΕΚ και το βαζελο
οτι και να κανει ο βαζελος 3ος θα βγει οσο και να το θελουν οι εφημεριδες και ο καρφλας του mega Ο κομπλεξικος
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οτι και να κανει ο βαζελος 3ος θα βγει οσο και να το θελουν οι εφημεριδες και ο καρφλας του mega Ο κομπλεξικος
αφου το λες εσυ κατι παραπανω θα ξερεις .....:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
αφου το λες εσυ κατι παραπανω θα ξερεις .....:wave2:
εσυ αντε παρε κανα σοβαρο μηχανακι...
και μετα πιασε τη μπαλα..:wave2:
Τώρα εγω που είμαι ΟΦΗ πρέπει να συμμετέχω στην διαμάχη?
μπα.....:D :cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Τώρα εγω που είμαι ΟΦΗ
:a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029:
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΤΟ............... ΝΤΕΡΜΠΙ
σκεφτεται λεει ο μαλεζανι:lol:
χατ - τρικ θα κανει ΓΚΕΚΑΣ - ΠΑΠ
η αεκ , ντεμακος
ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΣΗ?
η ειναι τσιρακια του βαζελου ,και τα εχουν καθορισει
2 βαζελος
3 αεκ-ντεμης
και θα φωναζουν μονο για θρυλο?
ρεεεεεεεεεεεεεεεε
που σαι ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ)
ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ
ΜΑΓΕΙΑ Ο παο
ΜΠΑΛΑΡΑ ο παο
ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ο παο κ.α
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Μην λετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι. Ο ΟΦΗ δεν εχει προβληματα με τραυματισμους ουτε κιτρινεσς καρτες. Ο Μαχλας βρισκεται σε δαιμονιωδη φορμα. Το διπλο δεν ειναι μακρια:lol: :wave2:
Καλά τους γαύρους τους έχει χαλάσει που έχει πέσει η Προοδευτική, και ο Πανηλειακός αλλά έχουν ακόμα ευτυχώς παραρτήματα όπως τον Ιωνικό, την Ξάνθη, τον ΠΑΟΚ...
(κρίμα έπεσε και ο ιστορικός Άρης που κατάφερε πριν λίγα χρόνια στην τελευταία αγωνιστική να φάει 6 γκολ στην έδρα του και να δώσει το πρωτάθλημα στο γαύρο).......
Ναι αλλά χωρίς τραυματισμούς , και όμως φέτος κυνδινεύει να πέσει, λες μια φορά η γειτόνισα ομάδα να τον σώσει?:confused:
zzr2005
Καλά τους γαύρους τους έχει χαλάσει που έχει πέσει η Προοδευτική, και ο Πανηλειακός αλλά
:sick: :sick:
Οταν σου εδινε προπερσι πρωταθλημα η ΠΡΟΟ με τους 4 βαθμους που εκοψε απο τον Ολυμπιακο σε χαλασανε ετσι ???:confused:
Τι εναι αυτοι οι βαζελοι αδελφακι μου...
:sick:
Ενα πρωταθλημα πηραν μετα απο 7 χρονια και ξεχασαν κι ολας σε ποιες ομαδες το χρωστανε...:hypnotize
Καληνυχτα.... :ninja:
el_hymador
16/03/2006, 21:07
η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησεως:
"ΡΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝΕ...."
Ξεκοληστε με το πιο αθλιο πρωταθλημα της Ευρωπης .... εγω λεω οτι η ΜILAN θα την σηκωσει χαλαρα την κουπιτσα φετος ....εσεις τι λετε?
41180
el_hymador
Ξεκοληστε με το πιο αθλιο πρωταθλημα της Ευρωπης .... εγω λεω οτι η ΜILAN θα την σηκωσει χαλαρα την κουπιτσα φετος ....εσεις τι λετε?
Εγω επειδη δεν αλλαξα ομαδα ακομα λεω οτι την κουπιτσα θα την σηκωσει ο ....
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!!!!!!!!
:smokin:
el_hymador
16/03/2006, 21:48
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
el_hymador
Εγω επειδη δεν αλλαξα ομαδα ακομα λεω οτι την κουπιτσα θα την σηκωσει ο ....
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!!!!!!!!
:smokin: [/QUOTE
εσυ εισαι κολημενος....
αντε να σου δωσω μια ονοιρωξη να πορευεσαι ....ακουσα οτι ο spy - φρυδιας το καλοκαιρι θα φερει τον.......Ζουνινιο!!!!
la_villa
16/03/2006, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Καλά τους γαύρους τους έχει χαλάσει που έχει πέσει η Προοδευτική, και ο Πανηλειακός αλλά έχουν ακόμα ευτυχώς παραρτήματα όπως τον Ιωνικό, την Ξάνθη, τον ΠΑΟΚ...
(κρίμα έπεσε και ο ιστορικός Άρης που κατάφερε πριν λίγα χρόνια στην τελευταία αγωνιστική να φάει 6 γκολ στην έδρα του και να δώσει το πρωτάθλημα στο γαύρο).......
ε όχι ρε φούστη μου να μιλάνε και τα βαζέλια για ΠΑΟΚ (το μέγιστο πουτ@ν@κι του,ανοιγει τα πόδια αβίαστα με σας) και με ιωνικο,πρρο που όταν παίζουμε εμείς γίνεται της πουτ@ν@ς και με σας ευτυχώς που κατεβαίνουν κιόλας για τα προσχήματα.
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ :a020: :a020: :a06:
υ.γ ειδικά με τον μπαοκ πριν μερικές μέρες παίξατε...τι άλλο δηλ να έκανε?????να καθόταν οι παίχτες στο χορτάρι για να νικήσετε????
SUPERMARIO
16/03/2006, 22:47
προεδρε σε παρακαλω φερε τον ronaldo στον ολυμπιακο:lol: :lol:
το αλλο με τον ΤΟΤΟ δε σας το'πα:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
ρεεεεε αντε γειαααα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ενα πρωταθλημα πηραν μετα απο 7 χρονια και ξεχασαν κι ολας σε ποιες ομαδες το χρωστανε...
στο Βασιλη Λακη το χρωστανε
la_villa
17/03/2006, 08:17
μα κοίτα φαντασία αυτά τα παιδιά...
τα χανουμάκια ντε!!!!
βρε δεν γράφεται και κανα μυθιστόρημα με την καλή χανούμισσα και τους σκληρούς επιβήτορες :lol: :lol: :lol: :beer:
el_hymador
αντε να σου δωσω μια ονοιρωξη να πορευεσαι ....ακουσα οτι ο spy - φρυδιας το καλοκαιρι θα φερει τον.......Ζουνινιο!!!!
Μωρε ας ειχατε ομαδα εσεις και οι υπολοιποι και θα βλεπατε τι θα φερναμε !!!:winka:
Τωρα ομως με +12 + Τι να φερουμε ???:(
Τζαμπα λεφτα για να κανουμε το +12... +24 ??:confused: :sick:
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ε όχι ρε φούστη μου να μιλάνε και τα βαζέλια για ΠΑΟΚ (το μέγιστο πουτ@ν@κι του,ανοιγει τα πόδια αβίαστα με σας) και με ιωνικο,πρρο που όταν παίζουμε εμείς γίνεται της πουτ@ν@ς και με σας ευτυχώς που κατεβαίνουν κιόλας για τα προσχήματα.
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ :a020: :a020: :a06:
υ.γ ειδικά με τον μπαοκ πριν μερικές μέρες παίξατε...τι άλλο δηλ να έκανε?????να καθόταν οι παίχτες στο χορτάρι για να νικήσετε????
ναι όταν παίζετε εσείς γίνετε της πουτάνας αλλά τυχαία είστε η μόνη ομάδα που τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει χάσει στην Τούμπα...βρε βρε περίεργα πράγματα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν θες κάτσε δες τα σκορ του ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και να δούμε σε ποιον άνηγε τα πόδια ο κολλητός του Κόκκαλη...
el_hymador
19/03/2006, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
el_hymador
Μωρε ας ειχατε ομαδα εσεις και οι υπολοιποι και θα βλεπατε τι θα φερναμε !!!:winka:
Τωρα ομως με +12 + Τι να φερουμε ???:(
Τζαμπα λεφτα για να κανουμε το +12... +24 ??:confused: :sick:
:lol: :lol:
Γιατι εχετε εσεις ομαδα?:lol: :lol: :lol:
στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλομος, το εχω ξαναεπει , γουσταρω να θεωρειτε οτι εχετε ομαδαρα...υποτιθεται οτι παικτες παιρνεις για καποια διακριση σε Ευρωπαϊκη διοργανωση , οχι για να παιζουν σε γηπεδα - λατομεια κοντρα στην Καλλιθεα και στον Ακρατητο...ασε που ο φρυδιας εχει υποσχεθει και τελικο το 2007....:rotflmao: ...τελικο.....:lol: :lol: ...πολυ καλο!!! εχει αισθηση του χιουμορ ο μπαγασας!!!:rotflmao: :rotflmao: