View Full Version : Πόλεμος στις γάτες
super_toto
16/03/2006, 13:52
Γειά σας φίλοι του forum.
Διαβάστε παρακάτω και βοηθείστε με αν ξέρετε κάτι.
Γενικά αγαπάω τις γάτες, αλλά είμαι με αυτό που μου συνέβη χθες αρχίζω να τις μισώ θανάσιμα.
Τις τελευταίες μέρες δεν χρησιμοποιούσα την μηχανή μου (hornet 600) λόγω καιρού. Όχι πως με πειράζει να φάω λίγη βροχή, εξ άλλου έχω πάντα μαζί μου τα αδιάβροχα. Όμως είχα βαρεθεί μετά από κάθε βόλτα να πλένω τις λάσπες. Άσε που τα γυμνά γενικά είναι πακέτο να τα πλύνεις. Την μηχανή την παρκάρω στην αυλή μου κάτω από μπαλκόνι και δεν την σκεπάζω με κουκούλα σχεδόν ποτέ.
Τα γατάκια της γειτονιάς λοιπόν, την έχουν κάνει σπίτι τους και ανεβαίνουν στην σέλα τα βράδια. Μέχρι χθες δεν με πείραζε γιατί το πολύ πολύ να σκούπιζα με το πανάκι λίγες πατημασιές. Χθες όμως αυτό που συνέβη με έβγαλε από τα ρούχα μου.
Πάω το απογευματάκι να πάρω την μηχανή και ήδη ήμουν φορτωμένος γιατί είχε αρχίσει να ψιχαλίζει. Μην μπορώντας να μετακινηθώ με άλλο τρόπο είπα «δεν γ@μιετ@ι» και κατεβαίνω στην αυλή. Καθώς πλησιάζω τι βλέπω ο άμοιρος. Ένα παχύς και αηδιαστικός εμετός (!!!) ήταν απλωμένος στο πίσω μέρος της μηχανής. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι λάσπες και έμεινα βλάκας μην μπορώντας να καταλάβω πως βρέθηκαν εκεί. Όταν πήγα αρκετά κοντά κατάλαβα ότι ήταν εμετός και τρελάθηκα. Έπιανε το πίσω μέρος της σέλας και είχε στάξει στην εξάτμιση, το ψαλίδι και την ζάντα. Φρίκη σας λέω. Βέβαια το σίχαμα αυτό προέρχονταν από κάποιο «συμπαθές τετράποδο» που ποιος ξέρει ίσως να είχε φάει κάνα «βρώμικο» το βράδυ.
Αμέσως πήρα το λάστιχο και έπλενα ενώ ήδη είχε αρχίσει να βρέχει. Αν με είδε κάνεις θα με πέρασε για ψυχοπαθή.
Και ρωτάω. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να κρατάω μακριά τις γάτες και τα υπόλοιπα ζωάκια? Γιατί αν μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα βγω στους δρόμους και θα τις κυνηγάω με τη φαλτσέτα.
Vale mia tampela pou na grafei 'apagoreuonte oi methismenes gates'
:D
Mπορείς βέβαια να βάλεις και kana 2-3 tripwire Claymores.....
super_toto
16/03/2006, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
xa xaxaxax xax axaxxaxa
αλλά δεν λύνει το πρόβλημα:sad:
super_toto
16/03/2006, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Mπορείς βέβαια να βάλεις και kana 2-3 tripwire Claymores.....
τι είναι αυτό???:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
άστο.... με αυτό θα χάσεις και τη μισή μηχανή μαζί... :lol: :rotflmao: :lol:
super_toto
16/03/2006, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
skepaze thn
βέβαια αυτό είναι μία λύση αλλά το θέμα είναι ότι εκει που την παρκάρω χωράει ισα ισα (από πάνω έχει μπαλκόνι στα 2 cm). Αλλά και πάνω στην κουκούλα να ήταν ο εμετός δεν θα ήταν πολύ καλύτερα. Κάτι έιχα ακούσει για ξύδι στην σέλα. Ξέρει κανείς τίποτα?
Οι γατες αν ειχαν μυαλο θα κυβερνουσανε το πλανητη!
Δεν σου φταινε οι γατες, σου φταινε αυτοι που δεν προβλεψανε χωρο για αυτες!
Απλα σκεπαζε την η βαλτην καπου που να περναει πιο πολυ κοσμος
το καλυτερο το ειχε γραψει καποιος παλιοτερα
κατουρησε την εσυ
χαχαχχχαχαχχα
αχ
αχ
αχ
αχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
wild_cat/anima
16/03/2006, 14:10
[QUOT Γιατί αν μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα βγω στους δρόμους και θα τις κυνηγάω με τη φαλτσέτα. [/B][/QUOTE]
nai e?
poy menis ipame ????:D :D :D
Αυτό....
41134
matsamitsou
16/03/2006, 14:11
Ο μάστορας που μου έφτιαξε τη σέλα πρότεινε .... σοβαρά μιλάω .... μπαϊγκόν κάτω από το σέλα για να μην ανεβαίνουν και ακονίζουν οι "γλυκούλες" μου τα νυχάκια τους. Βάλε από κάτω ή δίπλα (όχι στα πλαστικά).
Το μπαϊγκόν με μέτρο πάντα :)
Δοκίμασε με λίγο να δεις αν πλησιάζουν.
Τυχερός είσαι που απλά ξέρασε και δεν σου έφτιαξε κανένα πίνακα ζωγραφικής πάνω στη σέλα. :wave2:
wild_cat/anima
16/03/2006, 14:11
Κάτι έιχα ακούσει για ξύδι στην σέλα. Ξέρει κανείς τίποτα? [/B][/QUOTE]
dokimase xlorini !
oti kalitero !!!!
:) :) :) :)
pano sti sela ke se oli ti mixani anm mporis!
Cpt. Haddock
16/03/2006, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
dokimase xlorini !
oti kalitero !!!!
:) :) :) :)
pano sti sela ke se oli ti mixani anm mporis!
:a53: :a53: :a53: :a53:
Χλωρίνη πάνω στη σέλα;
:eyepop:
edit: άκυρον :winka:
wild_cat/anima
16/03/2006, 14:15
vevea !
ke idika gia tin periptosi pou milame oti kalitero !!!!
skotoni ta mikrovia :winka:
super_toto
16/03/2006, 14:15
[/B][/QUOTE]
nai e?
poy menis ipame ????:D :D :D [/B][/QUOTE]
Σιγά μη σου πω. Εσυ θα φωνάξεις τις φίλες σου και θα κάνετε camping πάνω στην σέλα :a21:
matsamitsou
16/03/2006, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οι γατες αν ειχαν μυαλο θα κυβερνουσανε το πλανητη!
Δεν σου φταινε οι γατες, σου φταινε αυτοι που δεν προβλεψανε χωρο για αυτες!
Απλα σκεπαζε την η βαλτην καπου που να περναει πιο πολυ κοσμος
Οι γάτες έχουν μάλλον περισσότερο μυαλό από εμάς. Δεν τις ρώτησα ... αλλά μάλλον ανεβαίνουν επειδή είναι ζεστά μετά από τη βόλτα (και λόγω της εξάτμισης) και αράζουν χαζεύοντας την ίδια θέα με τους αναβάτες. Απλά λοιπόν έχουν γούστο ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
super_toto
16/03/2006, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Ο μάστορας που μου έφτιαξε τη σέλα πρότεινε .... σοβαρά μιλάω .... μπαϊγκόν κάτω από το σέλα για να μην ανεβαίνουν και ακονίζουν οι "γλυκούλες" μου τα νυχάκια τους. Βάλε από κάτω ή δίπλα (όχι στα πλαστικά).
Το μπαϊγκόν με μέτρο πάντα :)
Δοκίμασε με λίγο να δεις αν πλησιάζουν.
Τυχερός είσαι που απλά ξέρασε και δεν σου έφτιαξε κανένα πίνακα ζωγραφικής πάνω στη σέλα. :wave2:
λες εεε? δεν είναι κακή ιδέα αλλά θα μυρίζει
wild_cat/anima
16/03/2006, 14:19
nai e?
poy menis ipame ????:D :D :D [/B][/QUOTE]
Σιγά μη σου πω. Εσυ θα φωνάξεις τις φίλες σου και θα κάνετε camping πάνω στην σέλα :a21: [/B][/QUOTE]
ma giati de mou les???
ela pes mou ke plisiazi ke o keros topu zeygarotos!!!
tha kanonoume party me gatous !!!
mhn ksexasis na riksis xlorini e !!!
Cpt. Haddock
Πέρα από την πλάκα...
Ευτυχώς βρήκες μόνο εμετό και δεν ακόνισαν τα νυχάκια τους...
Το βασικό είναι οτι τις άφηνες πάνω και συνήθισαν. Άρα φρόντισε να μην της αφήνεις να ανεβαίνουν.
:wave2:
Μια κουκούλα είναι η καλύτερη λύση πάντως, γενικά
matsamitsou
με μέτρο είπαμε ... αρκεί να το μυρίζουν αυτές ... να μπορείς να οδηγήσεις.
Πιάσε μια χλωρίνη και για μας :beer:
Cpt. Haddock
16/03/2006, 14:21
Όχι πλησιάζει, ήρθε.. :mad:
Ησυχία δεν έχει η δικιά μου όλη την ώρα... έχει μουρλαθεί στο νιαούρισμα
:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εξυπηρέτησέ την τότε να σταματήσει..... :D
:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:
super_toto
16/03/2006, 14:26
nai e?
ma giati de mou les???
tha kanonoume party me gatous !!!
mhn ksexasis na riksis xlorini e !!!
Ωραία! Μήπως να πειράξω τα καλώδια και να μένει το stop αναμένο ώστε να έρχονται και οι περαστικές γάτες να ρίχνουν "ψήφο" εμπιστοσύνης? και τα θα βγάζω και φράγκα...
Πάντως νομίζω ότι το baygon ήταν το καλύτερο , εκτός κι αν πάρω καμιά γάτα μια βόλτα και να μπαίνω με γόνατα σε κάθε στροφή ώστε να τρομάξει και να το πει και στις φίλες της... :a08:
Cpt. Haddock
16/03/2006, 14:27
Εξυπηρέτησέ την τότε να σταματήσει..... :D
:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Ψάχνω να βρω γάτο...
αλλα όσους έχω βρει είναι καστράτοι :mad:
:dizzy:
Alexander
16/03/2006, 14:30
Ρε τις άτιμες τις γάτες !!! Πλάκα έχουν, μέχρι βέβαια να σου κάνουν σουρωτήρι τη σέλα... :sick:
Και στη δική μου πάνε και κάθονται, σήμερα ήταν μία φαρδιά πλατιά και άλλαζε και πλευρό πού και πού...
Ετοιμάζομαι, πάω στη μηχανή και περιμένω τη γάτα να κατέβει μπας και φύγω για δουλειά...
Τσαμπουκαλεύτηκε η $%&#$&α και κατέβηκε σιγά σιγά με ένα βαριεστημένο ύφος που περιείχε και μια μικρή δόση χριστοπαναγίας μέσα...
Ψάχνω να βρω γάτο...
αλλα όσους έχω βρει είναι καστράτοι :mad:
:dizzy:
Κάντο μόνος σου τότε.... και σταμάτα να παίρνεις μάτι!!!! :lol: :lol: :lol:
super_toto
16/03/2006, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Ρε τις άτιμες τις γάτες !!! Πλάκα έχουν, μέχρι βέβαια να σου κάνουν σουρωτήρι τη σέλα... :sick:
Και στη δική μου πάνε και κάθονται, σήμερα ήταν μία φαρδιά πλατιά και άλλαζε και πλευρό πού και πού...
Ετοιμάζομαι, πάω στη μηχανή και περιμένω τη γάτα να κατέβει μπας και φύγω για δουλειά...
Τσαμπουκαλεύτηκε η $%&#$&α και κατέβηκε σιγά σιγά με ένα βαριεστημένο ύφος που περιείχε και μια μικρή δόση χριστοπαναγίας μέσα...
ναι ρε συ , μιλάμε για τρελό θράσος
BELZEBOYLIS
16/03/2006, 14:35
Πάρε σκύλο....:smokin:
Ναι σιγά την λύση ....Η δικιά μου γαβγίζει στους πάντες (που δεν γνωρίζει) εκτός από τις γάτες τις γειτονίας .... (είναι και ο Μάρκος ζόρικο γατί και δεν καταλαβαίνει τίποτα ....Το μόνο καλό είναι ότι μαζί με το γιο του δεν αφήνουν άλλες γάτες να πλησιάσουν στην αυλή.... ) :lol: :wave2:
E voithise tin more tin kaimeni (tou ousti, ena kinito me donisi tha vreis
41148
matsamitsou
16/03/2006, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Να την πας να εξομολογηθεί :a024:
PeterMurphy
16/03/2006, 14:54
Γενικά αγαπάω τις γάτες, αλλά είμαι με αυτό που μου συνέβη χθες αρχίζω να τις μισώ θανάσιμα.
Τις τελευταίες μέρες δεν χρησιμοποιούσα την μηχανή μου (hornet 600) λόγω καιρού. Όχι πως με πειράζει να φάω λίγη βροχή, εξ άλλου έχω πάντα μαζί μου τα αδιάβροχα. Όμως είχα βαρεθεί μετά από κάθε βόλτα να πλένω τις λάσπες. Άσε που τα γυμνά γενικά είναι πακέτο να τα πλύνεις. Την μηχανή την παρκάρω στην αυλή μου κάτω από μπαλκόνι και δεν την σκεπάζω με κουκούλα σχεδόν ποτέ.
Τα γατάκια της γειτονιάς λοιπόν, την έχουν κάνει σπίτι τους και ανεβαίνουν στην σέλα τα βράδια. Μέχρι χθες δεν με πείραζε γιατί το πολύ πολύ να σκούπιζα με το πανάκι λίγες πατημασιές. Χθες όμως αυτό που συνέβη με έβγαλε από τα ρούχα μου.
Πάω το απογευματάκι να πάρω την μηχανή και ήδη ήμουν φορτωμένος γιατί είχε αρχίσει να ψιχαλίζει. Μην μπορώντας να μετακινηθώ με άλλο τρόπο είπα «δεν γ@μιετ@ι» και κατεβαίνω στην αυλή. Καθώς πλησιάζω τι βλέπω ο άμοιρος. Ένα παχύς και αηδιαστικός εμετός (!!!) ήταν απλωμένος στο πίσω μέρος της μηχανής. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι λάσπες και έμεινα βλάκας μην μπορώντας να καταλάβω πως βρέθηκαν εκεί. Όταν πήγα αρκετά κοντά κατάλαβα ότι ήταν εμετός και τρελάθηκα. Έπιανε το πίσω μέρος της σέλας και είχε στάξει στην εξάτμιση, το ψαλίδι και την ζάντα. Φρίκη σας λέω. Βέβαια το σίχαμα αυτό προέρχονταν από κάποιο «συμπαθές τετράποδο» που ποιος ξέρει ίσως να είχε φάει κάνα «βρώμικο» το βράδυ.
Αμέσως πήρα το λάστιχο και έπλενα ενώ ήδη είχε αρχίσει να βρέχει. Αν με είδε κάνεις θα με πέρασε για ψυχοπαθή.
Και ρωτάω. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να κρατάω μακριά τις γάτες και τα υπόλοιπα ζωάκια? Γιατί αν μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα βγω στους δρόμους και θα τις κυνηγάω με τη φαλτσέτα.
Mi masas man,me mia koykoyla tha sai koble...:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Οι γάτες έχουν μάλλον περισσότερο μυαλό από εμάς. Δεν τις ρώτησα ... αλλά μάλλον ανεβαίνουν επειδή είναι ζεστά μετά από τη βόλτα
E τοτε οταν κλανεις σηκω ορθιος απο την σελα....
:rotflmao:
matsamitsou
16/03/2006, 15:07
:nono:
άμα σηκωθώ δεν θα ποτίσει σωστά στη σέλα ...
τελικά μπορεί να είναι και αυτό μια λύση .... θα είσαι και μόνος άνετα στα φανάρια.
Λεωνίδας
16/03/2006, 15:29
Ρε άνθρωπε απλά άφηνε κάτι πάνω στη σέλα που τους χαλάει τη θέση για ξάπλα... απλό είναι!
Τούβλο, σανίδα, οτιδήποτε δε θα τους επιτρέπει να ανέβουν / βολευτούν και φυσικά θα το παρατάς εκεί που παρκάρεις :D
Λοιπόν ανευ πλάκας......:lol: :lol:
Μαζί με εμένα παρκάρει ένας τυπος με ΤΜΑΧ. Έβλεπα κάθε πρωί στη σέλλα του ένα πράγμα σαν VAPONA, ή κάτι που μοιάζει τέλος πάντων. Τον ρώτησα ένα πρωί και μου είπε πως το βάζει για τις γάτες που ανεβαίναν στην σέλλα......
Τώρα άν δουλεύει το πράμα δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πιάσει σκώρο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PeterMurphy
16/03/2006, 15:35
AXaxaxaxaxaxax :beer: :beer:
Gandalf dr685sm
16/03/2006, 15:36
σωστός ο τύπος με το vapona...
Σε ερώτηση που είχα κάνει παλιότερα σε κτηνίατρο για τον ίδιο λογο ...(κατούρημα ελαστικού απο δικους μου , μούργους στον κήπο) αν τοποθετήσετε ναφθαλίνη σκόνη ή κάτι παρεμφερές που απωθεί σκώρους, να είστε σίγουροι , οτι ούτε στα 3 μέτρα δεν θα έρθουν κοντά...
ΑΝ δεν με πιστεύετε ρωτήστε ενα κτηνίατρο να σας πεί...
Ειδικά για το κατούρημα στα ελαστικά , είναι λίρα 100...
Gandalf
kostasvar
16/03/2006, 16:45
ΣΥΝΔΕΣΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΡΕΥΜΑ..:p :p
ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ........ ΟΥΤΕ ΓΑΤΕΣ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χωμάτινος
16/03/2006, 17:01
Και ρωτάω. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να κρατάω μακριά τις γάτες και τα υπόλοιπα ζωάκια?
Βεβαίως, απλούστατον!! Από την πλατεία Συντάγματος κατηφορίζεις την Καραγιώργη Σερβίας, η οποία αργότερα μετονομάζεται σε Περικλέους. Με το που θα δείς την εκκλησία της Αγ. Ειρήνης στο δεξί σου χέρι, χώνεσαι και εσύ δεξιά στον πεζόδρομο, όπου δίπλα από την εκκλησία θα βρείς το φυτώριο του κυρ-Δημήτρη ( ο Τζιμάκος με τ'όνομα ). Πίσω από τον Τζιμάκο βρίσκεται το κατάστημα του γεωπόνου Αφεντούλη. Μπες μέσα και ζήτησέ του κάτι γιά να διώξεις γάτες-σκύλους-αρκούδες κλπ. από το περτέρι σου ( μην του πεις ότι πρόκειται γιά δίκυκλο γιατί θα σε κοιτάξει με μισό μάτι ). Πάρε ότι σου δώσει και χρησιμοποίησέ το όπως σε φωτίσει η Παναγία..
γαμωτ..γαμωτ..
16/03/2006, 17:30
http://www.mycat.gr/
:p :lol: :lol:
dirtbird
16/03/2006, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Δεν είναι οι μεθυσμένες που κάνουν την ζημιά αλλά οι vegetarian.
Συνεπώς τάιζε τις γάτες της γειτονιάς
wild_cat/anima
16/03/2006, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δεν είναι οι μεθυσμένες που κάνουν την ζημιά αλλά οι vegetarian.
Συνεπώς τάιζε τις γάτες της γειτονιάς
u r talking to me ?????:p :p :p
dirtbird
16/03/2006, 18:44
u r talking to me ?????:p :p :p
ΝΟ.
R U tallking to me? Eh?
41174
wild_cat/anima
16/03/2006, 18:54
τι γλυκούλης γατούλης είναι αυτο΄ς ??????
γουτσου γουτσου !
μιλάμε είναι για πολλές αγκαλίτσες!!!:winka:
dirtbird
16/03/2006, 19:00
Γάτα και μητέρα.
Ορίστε και η κόρη...
41177
wild_cat/anima
16/03/2006, 19:03
ματάρες!!!!!!!:) :) :)
el_hymador
16/03/2006, 20:51
βαλε κουκουλα ειναι η μονη λυση....
Μπορει να βρεις αλλο τροπο για να απομακρυνεις τις γατες , αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι και τα περιστερια θα κανουν το ιδιο:smokin:
Akatanomastos
16/03/2006, 21:24
meta apo orimi skepsi paratheto kai go merikes liseis..
1) pare dixrono, ap tin ladila den plisiazei oute katsarida..
2) vale pontikopagides giro ap tin mixani, anti gia tiri topothetoume sardeles
3)pairneis skilo, opos eipe kai o sniper, mporei vevaia na kserasei kai aftos
4)vgazeis tin sela molis parkareis
5)vale mpananofloudes stin sela, na glistrane ta gatia kai na peftoun
6)SKEPASE TIN
ego den katalava to eksis, nomizo eipes pos akrivos liga ekatosta pano exei mpalkoni, pou sto kalo xorese i gata kai kserase kiolaS?
Akatanomastos
16/03/2006, 21:26
Γάτα και μητέρα.
Ορίστε και η κόρη...
to gati fakous foraei?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
meta apo orimi skepsi paratheto kai go merikes liseis..
14)vgazeis tin sela molis parkareis
:lol: σωστοοοοοος .......μονο μη σου γινει συνηθεια και αν πας σε καφετερια
dirtbird
17/03/2006, 06:12
to gati fakous foraei?
Ναι, είναι φωτομοντέλο :D :D
Και άμα σε βοηθήσω εγώ για το DT σου, να μου τρυπήσεις τη μύτη που θέλεις και εξυπνάδες.:lol: :lol:
HELLSPIRIT
17/03/2006, 08:10
Και ρωτάω. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να κρατάω μακριά τις γάτες και τα υπόλοιπα ζωάκια? Γιατί αν μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα βγω στους δρόμους και θα τις κυνηγάω με τη φαλτσέτα. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ'ΤΥΧΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΛΟΓΑΤΑ, ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΝΙΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ!ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΤΑ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΩ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕ ΣΚΥΛΟ!!!!!ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ!!!!!
ο τίτλος είναι παραπλανητικός, νόμιζα οτι είχε σχέση με τη νόσο των πουλερικών και την επίδραση στις γατούλες :D
τώρα για τον εμετό........πήγαινε στο σπίτι της και καντο και εσύ
ο μόνος τρόπος να τις κρατήσεις μακρυά είναι να δέσεις πάνω κανένα σκύλο, αν και τότε η θα έχεις σοβαρό πρόβλημα με το κατούρημα
κ.
airamhag
17/03/2006, 08:26
kai eidika to panteloni sou tha myrizei perissotero meta ...skepsou to kalytera ayto ..:)
Alexander
17/03/2006, 09:19
καλυτερα....
41214
Cpt. Haddock
17/03/2006, 09:26
Επ!
Τι έχουμε εδώ!
41215
super_toto
17/03/2006, 09:31
ego den katalava to eksis, nomizo eipes pos akrivos liga ekatosta pano exei mpalkoni, pou sto kalo xorese i gata kai kserase kiolaS?
Μα καλά εσύ έχεις δει μηχανή που να είναι εντελώς επίπεδο το πάνω μέρος της ? Από τους καθρέπτες απέχει 2 cm το μπαλκόνι από την σέλα θα έχει τουλαχιστον 40.
got it??
41216
Λεωνίδας
17/03/2006, 09:33
Καλά που έγραψες "γάτα" γιατί την πέρασα για palmtop :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
super_toto
17/03/2006, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Καλά που έγραψες "γάτα" γιατί την πέρασα για palmtop :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α ξέχασα για να γίνει πιο κατανοητό
41217
Cpt. Haddock
17/03/2006, 09:37
α ξέχασα για να γίνει πιο κατανοητό
:confused: :confused:
το "μπακλόνι" τί είναι;
:beer: :beer:
wild_cat/anima
17/03/2006, 09:41
Και άμα σε βοηθήσω εγώ για το DT σου, να μου τρυπήσεις τη μύτη που θέλεις και εξυπνάδες.:lol: :lol:
δε βοηθάς εμένα που και τα γατάκια αγαπάΩ και παλούκια τα χω βρει με το γυροσκοπικό?:) :) :)
το "μπακλόνι" τί είναι;
ειδική κατασκευή για να μην κρυώνει η γάτα την ώρα που ξερνάει;
τώρα να ρωτήσω και γω κάτι
είμαστε απόλυτα σιγουροι ότι το ξερατό ήταν από γάτα κι όχι από κάποιο δίποδο ζώο;
super_toto
17/03/2006, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
είμαστε απόλυτα σιγουροι ότι το ξερατό ήταν από γάτα κι όχι από κάποιο δίποδο ζώο;
Κοίτα στο χημείο του κράτους δεν πήγα δείγμα, αλλά η μηχανή ήταν μέσα σε αυλή με καγκελόπορτα που κλειδώνει σε περιοχή χώρις κίνηση. Αν βρέθηκε άνθρωπος που πήξηξε κάγκελα για να ξεράσει πάνω στη μηχανή .. ε τότε καλύτερα να φεύγουμε από αυτη τη χώρα ....:a09:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
συγκεντρωσου.... ΜΗΝ καρφωνεις αδικα.... :smokin:
:lol: :lol: :lol:
το "μπακλόνι" τί είναι;
:a38:
ρε! τι επινες και δεν εδινες??? :mad:
ειναι η διασταυρωση του ΜΠΑΚΛαβα και του τριζΟΝΙού! :winka:
:rolleyes:
Cpt. Haddock
17/03/2006, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Μ΄αρέσει που ρωτάς κιόλας!
:evil: :evil: :evil:
Λεωνίδας
17/03/2006, 10:54
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
super_toto
17/03/2006, 11:17
χαχαχαχαχαχαχαχα
καλά τα κατάφερα, είμαι λιγο δυσλεκτικός τι να κανουμε.
πάντως δεν είμαι ο μόνος
δείτε εδώ (http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=)
Τσεκαρα την vapona του τύπου που σου είπα. Μέσα στο πλαστικό είχα μπίλλιες ναφθαλίνης. Καλα τα γράφει ο gandalf
Akatanomastos
17/03/2006, 11:29
Μα καλά εσύ έχεις δει μηχανή που να είναι εντελώς επίπεδο το πάνω μέρος της ? Από τους καθρέπτες απέχει 2 cm το μπαλκόνι από την σέλα θα έχει τουλαχιστον 40.
got it??
1on exete kokina MPAKLONIA stin polikatoikia sou? GAMATI tha einai..an ipopsiasto oti meneis sto KARAISKAKI..tha trelatho
2) siga min einai kai MPOULONI
3) emena to mixanaki den exei kathreftes giati eimai allitis..
afta, pantos na paradexto oti exeis dikio!!!:wave2:
:beer:
:a38:
:rolleyes:
αποκλείται :nono: :nono: :nono: :nono:
σε αυτήν την περίπτωση θα έβρισκε τσιμεντένιες κουτσουλιές
Kortenaer
17/03/2006, 12:01
To Vapona ειναι αντιοικολογικο και παραλληλα μπορει να βλαψει και την υγεια της γατουλας........και εμεις αυτο δεν το θελουμε ετσι?
Η λυση με την κουκουλα δεν πιανει ισα ισα που εχουν κρεβατακι μαζι με παπλωμα.
Εγκατασταση ρευματος, ναρκης πυρηνικου αντιδραστηρα, ακτινων λεϊζερ κλπ μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα...
Μηπως θα πρεπει να σκεφτεις καποια λυση με νερο κατι δλδ που μισουν οι γατες?
Σε τελικη αναλυση αν δεν βρεις λυση ασε τον εμετο πανω στην σελα......ουτε η ιδιες οι γατες δεν θα γουσταρουν να κατσουν...:D
Χαιρομαι που βοηθησα.....:wave2:
Μ΄αρέσει που ρωτάς κιόλας!
:evil: :evil: :evil:
ασε, μου ερχονται κατι επιφοιτησεις τωρα.... αρχιζω και θυμαμαι....
ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! :sad:
dirtbird
17/03/2006, 12:36
δε βοηθάς εμένα που και τα γατάκια αγαπάΩ και παλούκια τα χω βρει με το γυροσκοπικό?:) :) :)
Mε αυτό?????? :lol: :lol:
41269
airamhag
17/03/2006, 12:38
Oi gates plisiazoun opou briskoun trofi .Ean tin xasoun den prokeitai na perasoun .Ean kapoios geitonas tis taizei , as tis taizei mesa stin ayli tou mpas k tis kratisei pio konta sto spiti tou . ean pali h mixani einai ( kai genika to spiti ) konta ston kado kalo einai na tin metakinisis.skepsou episis pos to isixo , k prostateumeno meros gia tin mixani sou , einai oti prepei na prostateysei tis gatoules.
An mazi me ola ayta tis kinigiseis kana duo fores..isos..isos...den erthoun.
Pantos , psaxe na deis poios tis taizei...polu simantiko!
Ston kato orofo tou spitiou mou , o theios mou taize kamia 20aria adespotes gates , oi opoies anebainan k se mas k pezame kinigito!
molis efyge o theios k exasan tin trofi tou , axafanizol ta gatsoulia.
Ean pali den eisai diatethimenos na pareis skulo ( polu kali lisi ) daneisou enan skulo enos filou sou , ferton olos tyxaios mia bolta sto spiti sou ..
Fainetai oti den tis sumpatho e?
Ektos bebaia apo tin "dikia " mas tin wild_cat/anima fysika!
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Pantos , psaxe na deis poios tis taizei...polu simantiko!
το πολυ πολυ, να αρχισει να τις "ταϊζει" ο παθων! :evil: :evil: :evil: :evil:
makis206
17/03/2006, 12:47
Εγώ θα μάζευα τα φιλαράκια απ'τη γειτονιά να παίξουμε κανα 5Χ5.
41270
super_toto
17/03/2006, 12:50
Ean pali den eisai diatethimenos na pareis skulo ( polu kali lisi ) daneisou enan skulo enos filou sou , ferton olos tyxaios mia bolta sto spiti sou ..
Σκύλο δεν πρόκειται να πάρω για να διώχνει τις γάτες. Δηλαδή αν φύγουν οι γάτες μετά θα πρέπει να διώξω και τον σκύλο? Για αυτό έχουμε γεμίσει αδέσποτα από κάτι τύπους που κάνουν παιχνίδι τους με τα ζωάκια και μετα τα στέλνουν γιατί βαριούνται να τα φροντίζουν. Ανευθυνότητα :a023:
tsoukas77
17/03/2006, 14:06
Σκύλο δεν πρόκειται να πάρω για να διώχνει τις γάτες. Δηλαδή αν φύγουν οι γάτες μετά θα πρέπει να διώξω και τον σκύλο? Για αυτό έχουμε γεμίσει αδέσποτα από κάτι τύπους που κάνουν παιχνίδι τους με τα ζωάκια και μετα τα στέλνουν γιατί βαριούνται να τα φροντίζουν. Ανευθυνότητα :a023:
Σωστοτατος!
Akatanomastos
17/03/2006, 21:28
Mε αυτό?????? :lol: :lol:
VROMOTSOUTSOUNE i VROMOPOULOS?
anyway,
exo mia protasi..
antallazeis to ditroxo agrimi tis foto me to dt?
na ksmperdepseis kai me tis voitheies :)
parepiptontos theikia i photo me to podosfairo..
:beer: :beer: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Καλησπέρα σε όλους,
Εκτώς από λάτρης της μηχανής, είμαι λάτρης και των συγκεκριμένων τετράποδων. Προσωπικά έχω μια γάτα που έχει την συνήθεια να ακονίζει ΠΑΝΤΟΥ τα όμορφα "γυναικεία" νυχάκια της.
Προσπάθησα να της κόψω την συνήθεια αυτή με νερό, με σφαλιαρίτσες, με φωνές, αλλά τίποτα. Βάζω κουκούλα και λέω: οκ, καθάρισα. Ένα πρωϊ, πάω να ξεκουκουλώσω την μηχανή, και τσούπ, ν' ασου η γατούλα κάτω από την κουκούλα.
Τελικά έβαλα μια κουρελού από την ουρά μέχρι τα όργανα, και έτσι και εγώ βρήκα την ησυχία μου και η γατούλα τις ξάπλες της......;)
Λεωνίδας
18/03/2006, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από AXL954
Καλησπέρα σε όλους,
Εκτώς από λάτρης της μηχανής, είμαι λάτρης και των συγκεκριμένων τετράποδων. Προσωπικά έχω μια γάτα που έχει την συνήθεια να ακονίζει ΠΑΝΤΟΥ τα όμορφα "γυναικεία" νυχάκια της.
Προσπάθησα να της κόψω την συνήθεια αυτή με νερό, με σφαλιαρίτσες, με φωνές, αλλά τίποτα. Βάζω κουκούλα και λέω: οκ, καθάρισα. Ένα πρωϊ, πάω να ξεκουκουλώσω την μηχανή, και τσούπ, ν' ασου η γατούλα κάτω από την κουκούλα.
Τελικά έβαλα μια κουρελού από την ουρά μέχρι τα όργανα, και έτσι και εγώ βρήκα την ησυχία μου και η γατούλα τις ξάπλες της......;)
Βάλε κάπου μία σανίδα και προσπάθησε να τη μάθεις να ακονίζει εκεί τα νύχια της (αν είναι γατάκι μπορεί να το μάθει, αν είναι μεγάλη δεν ξέρω) :wave2:
dirtbird
18/03/2006, 16:09
VROMOTSOUTSOUNE i VROMOPOULOS?
anyway,
exo mia protasi..
antallazeis to ditroxo agrimi tis foto me to dt?
na ksmperdepseis kai me tis voitheies :)
:beer: :beer: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Το πρώτο δεν το'πιασα.
Η φωτό (αν δεν το ξερες) δείχνει ένα από τα ηλεκτρικά πατίνια της SEGκάτι που δεν πέφτεις με τίποτα (μόνο ο Bush τα κατάφερε).
Τώρα για ανταλλαγή........
έπαιξες και έχασες από τα αποδυτήρια ........... γιατί έχω 2 DT (200 όχι τα scooterάκια) εκ των οποίων το 1 με ιστορική αξία (μία τριτιά κάποτε στα Χορτιάτη - no more comments) και το άλλο για ανταλλακτικά (όταν αποφασίσω να αναπαλαιώσω πλήρως το πρώτο).
:winka: :winka: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
18/03/2006, 20:06
Το πρώτο δεν το'πιασα.
Η φωτό (αν δεν το ξερες) δείχνει ένα από τα ηλεκτρικά πατίνια της SEGκάτι που δεν πέφτεις με τίποτα (μόνο ο Bush τα κατάφερε).
Τώρα για ανταλλαγή........
έπαιξες και έχασες από τα αποδυτήρια ........... γιατί έχω 2 DT (200 όχι τα scooterάκια) εκ των οποίων το 1 με ιστορική αξία (μία τριτιά κάποτε στα Χορτιάτη - no more comments) και το άλλο για ανταλλακτικά (όταν αποφασίσω να αναπαλαιώσω πλήρως το πρώτο).
:winka: :winka: :rotflmao: :rotflmao:
to proto telika den itan kai toso asteio:rotflmao:
nai ta patinia ta ksera, afto gia ton bush oxi,
sc ooteraki e? anyway..
kai to diko mou exei megali sinaisthimatiki aksia, kai apokta olo kai perrisoteri..
:wave2:
airamhag
20/03/2006, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Σωστοτατος!
Ma den ennoousa na pareis skulo gia deka meres!Gi ayto eipa "ean den eisai diatethimenos na pareis skylo!"Symfono apoluta me to na min dhmiourgoume alla adespota!
super_toto
20/03/2006, 09:29
Ma den ennoousa na pareis skulo gia deka meres!Gi ayto eipa "ean den eisai diatethimenos na pareis skylo!"Symfono apoluta me to na min dhmiourgoume alla adespota!
Παιδιά το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι τεράστιο στην Ελλάδα. Οι καταστάσεις που βλέπουμε πλέον στους δρόμους είναι φρικαλέες. Παραθέτω 3 ιστορίες σχετικές με το θέμα και ασχετες μεταξύ τους.
1. Φίλος φίλης την ώρα του καφέ και ενώ μιλάμε για τα κατοικίδια μου είπε την εξής κουβέντα: "Εγώ δεν έχω σκύλο αλλά αν πάρω θα πάρω σίγουρα ράτσας. Να δώσω 600 ευρώ αλλά να έχω σκυλί και να το χαίρομαι". Και λέω εγώ, ο σκύλος τι σχέση έχει με την mercedes? Απ' ότι φαίνεται απόλυτη! Κάτι τέτοια μυαλά κουβαλάνε μερικοί και για αυτό μόλις τους γκαστρόσει κάνας κόπρος το "γαλαζοαίματο" σκυλί τους , κάνουν δώρο στην κοινωνία καμιά 10αρια αδέσποτα. :a31:
2. Το προηγούμενο καλοκαίρι φιλοξενουσαμε στο σπίτι μια κοπλέλα από την Φινλανδία, η οποία είχε τεράστεια αγάπη στα σκυλιά. Ε λοιπόν μέχρι να φύγει είχε αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα από την θέα τον αδέσποτων στους δρόμους. Με φαρμακευτική αγωγή την βάλαμε στο αεροπλάνο.
3. Ανεβαίνω την κηφισίας, βράδυ γύρω στις 3.00 με εντελώς άδειο δρόμο. Στο ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου στρίβω δεξιά (ξέρετε εκεί έχει μία φουρκέτα 270 μοιρών). Όπως λοιπόν είμαι πλαγιασμένος τί βλέπω; 4 συμπαθέστατα αδέσποτα σκυλάκια έχουν ξαπλώσει στη μέση του δρόμου και με το που με αντιλαμβάνονται μου εξαπολύουν καταμέτοπον επίθεση. Όντας πλαγιασμένος και βλέποντας ότι ο δρόμος που μου έχουν αφήσει είναι ελάχιστος από καθαρή τύχη δεν έπεσα πάνω τους ή δεν βγήκα στο πεζοδρόμιο να κάνω ερωτική εξομολόγηση σε κάνα δεντρο.
Αυτά και ούστ στα δίποδα ζώα που θέλουν και κατοικίδια... :a016: :a016: :a016:
tsoukas77
20/03/2006, 19:17
Το "σωστοτατος" το εγραψα για την αποψη που εξεφρασε ο φιλος παραπανω ασχετα με την δικη σου τοποθετηση και οχι ως απαντηση σε εσενα.Καταλαβα τι ειχες γραψει και μαλλον σε παρεξηγησε ο φιλος.
Οντως,το προβλημα με τα αδεσποτα ειναι τεραστιο.Λιγο να βοηθησουμε ολοι,κυριως οσον αφορα την νοοτροπια καποιων,κατι θα καταφερουμε...
Χαιρομαι για τις αποψεις σας...