PDA

View Full Version : Διαφορά ΤΣΜΕΔΕ & ΙΚΑ

smavrid
17/03/2006, 13:42
O Αβραμόπουλος, σαν νέος υπουργός Υγείας κάνει έφοδο στον "Ευαγγελισμό". Μπαίνει μέσα, κοιτάζει... ράντσα παντού. Επάνω σε ένα ράντσο βλέπει έναν τύπο να τον... παίζει κανονικά. Αρχίζει να ουρλιάζει: Tι είναι αυτά;... Nα έρθουν αμέσως οι υπεύθυνοι τώρα... Nα κατέβουν... Θα αποδοθούν ευθύνες, θα γίνουν απολύσεις! ... Η ανάκριση θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο !!!
Όχι, όχι, του λένε οι γιατροί, υπάρχει μια ασθένεια... που έχει ο άνθρωπος στους όρχεις και πρέπει να εκσπερματίζει κάθε τόσο.
Eν πάσει περιπτώσει, το αφήνει. Στρίβει σε έναν άλλο διάδρομο και βλέπει έναν τύπο που τον έχει έξω... και μια νοσοκόμα του κάνει πίπα κανονικά... Τρελαίνεται...
"Σας παρακαλώ να έρθουν τώρα οι υπεύθυνοι, να αποδοθούν ευθύνες"!!
Όχι, όχι, φωνάζουν οι γιατροί.
Tην ίδια ασθένεια έχει στους όρχεις και αυτός, απλά, αυτός έχει ΤΣΜΕΔΕ και ο άλλος ΙΚΑ...

cityfly
17/03/2006, 13:50
και το ερώτημα είναι:

πιο είναι το ταμείο με την πίπα;

και πιο είναι πίπα ταμείο;

koutroulis
17/03/2006, 14:12
ξέρεις τι κώλο πιάνει το ΤΣΜΕΔΕ με τις εισφορές???

πονάει!!

:lol: :lol: :lol:

Alexander
17/03/2006, 14:24
Ψέμματα ρεεε !!!

Τόσα λεφτά έχω δώσει στο μπουρδέλο και μια φορά πίπα δεν μου έχουν πάρει τόσο καιρό !!!

:rotflmao:

bartlal
17/03/2006, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από smavrid
O Αβραμόπουλος, σαν νέος υπουργός Υγείας κάνει έφοδο στον "Ευαγγελισμό". Μπαίνει μέσα, κοιτάζει... ράντσα παντού. Επάνω σε ένα ράντσο βλέπει έναν τύπο να τον... παίζει κανονικά. Αρχίζει να ουρλιάζει: Tι είναι αυτά;... Nα έρθουν αμέσως οι υπεύθυνοι τώρα... Nα κατέβουν... Θα αποδοθούν ευθύνες, θα γίνουν απολύσεις! ... Η ανάκριση θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο !!!
Όχι, όχι, του λένε οι γιατροί, υπάρχει μια ασθένεια... που έχει ο άνθρωπος στους όρχεις και πρέπει να εκσπερματίζει κάθε τόσο.
Eν πάσει περιπτώσει, το αφήνει. Στρίβει σε έναν άλλο διάδρομο και βλέπει έναν τύπο που τον έχει έξω... και μια νοσοκόμα του κάνει πίπα κανονικά... Τρελαίνεται...
"Σας παρακαλώ να έρθουν τώρα οι υπεύθυνοι, να αποδοθούν ευθύνες"!!
Όχι, όχι, φωνάζουν οι γιατροί.
Tην ίδια ασθένεια έχει στους όρχεις και αυτός, απλά, αυτός έχει ΤΣΜΕΔΕ και ο άλλος ΙΚΑ...

ελαφρα παραλλαγμενο το ανεκδοτο?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19619

ελαφρα παραλλαγμενο και το σηματακι!!!
:smokin:

41283

koutroulis
17/03/2006, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Ψέμματα ρεεε !!!

Τόσα λεφτά έχω δώσει στο μπουρδέλο και μια φορά πίπα δεν μου έχουν πάρει τόσο καιρό !!!

:rotflmao:

+10000

NAKANO-1100
17/03/2006, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis

πονάει!!

ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΥΡΩΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΜΕΙΟ

ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ

pepenaxos1
17/03/2006, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis

πονάει!!

ΡΩΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΩΩΩΩ ! ! ! ! :sad: :sad: :bawl: :bawl:

koutroulis
18/03/2006, 11:19
όλοι καμμενοι !!!!!

και όντως δεν θα πάρουμε σύνταξη ποτέ!!

:wave2: :wave2: