View Full Version : Βολτα Αγιο Γιαννη Ρωσο
sunnymtx
19/03/2006, 19:07
Ευτυχως μας εκανε το χατηρι και δεν εβρεξε :) Ξεκινησαμε κατα τις 11 απο Ωρωπο και την καναμε μια καλη βολτιτσα Αι - Γιαννη ... Ταλαιπωρηθηκαμε βεβαια αρκετα στο υψος των Ψαχνων γιατι ειχαν καποια συγκεντρωση οι κατοικοι της περιοχης και αναγκαστηκαμε να γινουμε λιγο χωματινοι ! Καλα εμεις (xlv-xt-klr) τα παιδια ομως (r1 - cbr) τι εφταιγαν ? :p Υστερα λοιπον απο καποιες μανουβρες φτασαμε στον προορισμο μας.Πολλα συνεφα και χιονακι (στις ακρες του δρομου) αλλα ολα οκ, ιδανικος καιρος για touring.Να και μερικες φωτο απο την ψηφιακη μου που τωρα δεν ζει :( Σταματησαμε στο γυρισμο για φωτο και βαζοντας το κρανος την ξεχασα ο μ@λ@κ@ς στην σχαρα πισω με γνωστο το αποτελεσμα :bigcry: παλι καλα που σωθηκε η memory card ! :wave2: :beer: :wave2:
41475
sunnymtx
19/03/2006, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sunnymtx
Ευτυχως μας εκανε το χατηρι και δεν εβρεξε :) Ξεκινησαμε κατα τις 11 απο Ωρωπο και την καναμε μια καλη βολτιτσα Αι - Γιαννη ... Ταλαιπωρηθηκαμε βεβαια αρκετα στο υψος των Ψαχνων γιατι ειχαν καποια συγκεντρωση οι κατοικοι της περιοχης και αναγκαστηκαμε να γινουμε λιγο χωματινοι ! Καλα εμεις (xlv-xt-klr) τα παιδια ομως (r1 - cbr) τι εφταιγαν ? :p Υστερα λοιπον απο καποιες μανουβρες φτασαμε στον προορισμο μας.Πολλα συνεφα και χιονακι (στις ακρες του δρομου) αλλα ολα οκ, ιδανικος καιρος για touring.Να και μερικες φωτο απο την ψηφιακη μου που τωρα δεν ζει :( Σταματησαμε στο γυρισμο για φωτο και βαζοντας το κρανος την ξεχασα ο μ@λ@κ@ς στην σχαρα πισω με γνωστο το αποτελεσμα :bigcry: παλι καλα που σωθηκε η memory card ! :wave2: :beer: :wave2:
41476
sunnymtx
19/03/2006, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sunnymtx
41477
SUPERMARIO
20/03/2006, 00:06
αυτο που ειναι ρε παιδια στην ευβοια;:confused:
σαν γνωστο το ποταμακι:smilea:
η αγαπημενη μου διαδρομη μεχρι το Μαντουδι.:wave2:
ΟΡΘΙΟΙ ΠΑΝΤΑ :beer: :beer: :wave2:
makis206
20/03/2006, 11:37
Πάντα τέτοια και πάντα όρθιοι !
:beer: :beer: :beer:
sunnymtx
20/03/2006, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
αυτο που ειναι ρε παιδια στην ευβοια;:confused:
σαν γνωστο το ποταμακι:smilea:
η αγαπημενη μου διαδρομη μεχρι το Μαντουδι.:wave2:
Το ποταμακι της φωτο μας βρισκεται γυρω στα 2 χλμ πιο μετα απ'τον Αι Γιαννη , διπλα στην καφετερια (γνωστη ως παπιες) που ειναι στεκι των μοτοσυκλετιστων.Πολυ καλο μερος παιδια και ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ :beer:
γνωστο ως παπιες;;;;
μηπως εννοεις τον αλεξιου;
..εξισου γνωστος για τους λουκουμαδες του
παντα τετοια
:wave2: