View Full Version : FemaleAttack
latris mixanis
21/03/2006, 12:46
Το ποστ αυτό το ανοίγω με αφορμή την πρόταση που δέχτηκα απο τη Βανέσσα
στο Δέλεαρ: Δες την υπογραφή μου και αν θες μπαίνεις και γράφεσαι!
Σήμερα το πρωί είπα να μπω να δω τι το διαφορετικό έχει αυτό το Forum.
Δεν είναι κάτι το διαφορετικό,οι προβληματισμοί,οι ερωτήσεις κοκ που υπάρχουν εκεί υπάρχουν και εδώ. Ποιά λοιπόν η διαφορά???Να είναι μόνο για γυναίκες?:confused: :confused:
Οι γυναίκες οδηγοί τους προβληματισμούς τους δεν μπορούν να τις θέσουν και σε ένα Forum μεικτό ,πρέπει να είναι καθαρά γυναικείο???
Επίσης λέγεται FEMALEATTACK ...... από τον τίτλο και μόνο μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: σε ποιούς κάνουμε επίθεση και γιατί???
Δεν κατακρίνω την προσπάθεια απλά δεν μπορώ νακαταλάβω το λόγο.
:wave2:
MH ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΕΣΤΗΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΤΑΚ...ΜΥ ΑΣ...
koutroulis
21/03/2006, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
MH ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΕΣΤΗΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΤΑΚ...ΜΥ ΑΣ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ πάντως εκεί και δεν μπαίνω
1. Γιατί δεν έχει άνδρες
2. Γιατί δεν έχει άντρες με μηχανή
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
FEMALEATTACK ...... από τον τίτλο και μόνο μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: σε ποιούς κάνουμε επίθεση και γιατί???
Δεν κατακρίνω την προσπάθεια απλά δεν μπορώ νακαταλάβω το λόγο.
Πολύ σωστή σε βρίσκω latris!:beer:
latris mixanis
21/03/2006, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
1. Γιατί δεν έχει άνδρες
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αυτό που το βάζεις!!
:lol: :lol:
Αυτό που το βάζεις!!
μην κάνεις προσωπικές ερωτήσεις εσύ!!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:
Μπήκα - είδα/διάβασα
και προσωπικά μου γυρνάνε τα άντερα απο τις πολύ cool και με τέτοιο στυλ ομιλίες μεταξύ γυναικών.....
Ρε κορίτσια.... αν δεν σας αρέσει που είστε γυναίκες... πέστε το να το ξέρουμε..... Να σας αντιμετωπίζουμε αναλόγως
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να σας αντιμετωπίζουμε αναλόγως
:smokin:
πως δηλαδη???
για πε, για πε!
:a014: :a014: :a014:
Αυτό που το βάζεις!!
Τώρα θες απάντηση ???????????
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
latris mixanis
21/03/2006, 14:56
Δεν πρέπει να μου λύσει και μένα κάποιος τις απορίες μου???:winka:
Τι να κάνω που μου αρέσει η μάθηση....:D
Cpt. Haddock
21/03/2006, 15:05
:a014: :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a38:
:a014: :a014: :a33: :a014: :a014:
Female attack eida, e tha exei kai kamia epithetiki eikona leo :winka: alla tipotis :mad:
Tespa, olo kai kapoio lamogio tha valei, tha perimeno
(ferte kai apo edo re, exete ginei sa ntoulapes apo to fai eseis oi dyo )
:p
mystique
21/03/2006, 15:46
ego genika exo bei k graftei se polla forums...
giati theoro oti kalo einai na vlepeis k na akous polla .....
apo kei k pera kalo einai na xereis na kaneis k epiloges dikes sou...
the rule: oti einai kalo genika epizei ta alla oxi....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
1. Γιατί δεν έχει άνδρες
Το δεν έχει άντρες και μάλιστα χωρίς μηχανή από που το κατάλαβες ? :rolleyes:
Μήπως επειδή έχει άντρακλες με μηχανάρες ? :cool:
bonepeeler
21/03/2006, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Μήπως επειδή έχει άντρακλες με μηχανάρες ? :cool:
Ψώνιο :lol: :rotflmao: :lol:
SUPERMARIO
21/03/2006, 23:29
ο τιτλος μου θυμιζει ταινια του 60' ασπρομαυρη του στιλ ''aliens attack'':p
Tελικά με την απορία θα μείνεις λάτρις μιχανίς.... :D
http://www.tracers.ru/gallery/v/pawa_ru/parkour/IMG_4813.JPG.html
latris mixanis
28/03/2006, 11:42
Όπως δείχνουν τα πράγματα SF κανείς δεν θα απαντήσει στον προβληματισμό μου,ίσως και να μην υπάρχει απάντηση.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
http://www.tracers.ru/gallery/v/pawa_ru/parkour/IMG_4813.JPG.html
is this a solution or polution??? :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Runner Ducati
28/03/2006, 12:58
μηπως η απαντηση βρισκεται εδω?
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=694453&lngDtrID=252
στο τελος αυτου του κειμενου?
:a029:
:a22:
:lol:
ωχ παω να κρυφτω..
:a15:
adam_tsouk
28/03/2006, 15:05
εγώ πάλι γιατί το βρίσκω αν όχι θετικό τουλάχιστον αδιάφορο;
Σαν ιδέα είναι καλή... και ας έχουμε μερικους έξυπνους που θα πουνε "κι αλλο φορουμ"...
Είχα μπει όταν είχε πρωτοανοίξει... έκτοτε δεν έχει τύχει αλλά δεν βρήκα κάτι κακ'ο που να αξίζει το φοβερό χιούμορ σας ή το κράξιμο που έχουν κάνει μερικοί (όχι μόνο σε αυτή τη προσπάθεια αλλά γενικά).
Στην τελική εσείς που τα κοροιδεύεται είστε πολύ χειρότεροι....
Η φιλοσοφία του "οδηγαμε μηχανες αλλά..." με βρίσεκι σύμφωνο στο ότι δημιουργήθηκε ένα φόρουμ που οι γυναίκες μπορούν να μιλάνε για κάτι περισσότερο ίσως από μηχανές....
Αλλά εσάς σας χάλασε ο τίτλος... προσέξτε μη σας χαλάσουν τα ληγμένα σας...
Αδαμάντιε, αυτό τώρα το λαμβάνουμε σαν προσωπική προσβολή ή γενικά σαν προσβολή;
adam_tsouk
28/03/2006, 15:27
Αδαμάντιε, αυτό τώρα το λαμβάνουμε σαν προσωπική προσβολή ή γενικά σαν προσβολή;
Σωνει κ ντε προσβολη;
:rolleyes:
Ε όταν λες ότι παίρνουμε ληγμένα....
adam_tsouk
28/03/2006, 15:30
Ε όταν λες ότι παίρνουμε ληγμένα....
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
.......
........
με αυτό προσβάλλεις τους δημιουργούς των "άλλων"... πολύ χειρότεροι άρα και οι άλλοι δεν είναι και τόσο καλοί :winka:
δεν μπορεί δλδ κάποιος να πει την άποψη του;
adam_tsouk
28/03/2006, 15:38
με αυτό προσβάλλεις τους δημιουργούς των "άλλων"... πολύ χειρότεροι άρα και οι άλλοι δεν είναι και τόσο καλοί :winka:
δεν μπορεί δλδ κάποιος να πει την άποψη του;
Νικο, η αποψη του καποιου μπροει καλιστα να θεωρηθει προσβολη όπως θεωρείς κ εσύ αυτά που γράφω εγώ.
latris mixanis
28/03/2006, 15:41
εγώ πάλι γιατί το βρίσκω αν όχι θετικό τουλάχιστον αδιάφορο;
Σαν ιδέα είναι καλή... και ας έχουμε μερικους έξυπνους που θα πουνε "κι αλλο φορουμ"...
Είχα μπει όταν είχε πρωτοανοίξει... έκτοτε δεν έχει τύχει αλλά δεν βρήκα κάτι κακ'ο που να αξίζει το φοβερό χιούμορ σας ή το κράξιμο που έχουν κάνει μερικοί (όχι μόνο σε αυτή τη προσπάθεια αλλά γενικά).
Η φιλοσοφία του "οδηγαμε μηχανες αλλά..." με βρίσεκι σύμφωνο στο ότι δημιουργήθηκε ένα φόρουμ που οι γυναίκες μπορούν να μιλάνε για κάτι περισσότερο ίσως από μηχανές....
Για μισο ρε Adam,παίρνουμε ληγμένα γιατί ρωτήσαμε κάποια πράγματα για το νέο forum και είπαμε την γνώμη μας???
Δεν είπε κάποιος απο εμάς κακώς το φτιάξετε,δεν το κατακριναμε .
Έθεσα το ερώτημα ποιος ο λόγος αφού τα ίδια που λένε εκεί τα λένε και στα υπόλοιπα,ποια η διαφορά να είναι μόνο γυναίκες???
Aν θέλω να μιλήσω για τα γυναικολογικά μου,για τον γκομενό μου θα πάω για καφέ ,θα πάρω τηλέφωνο,θα στείλω e-mail,ένα πμ και θα τα πω. Ο τίτλος '' Femaleattack''
προκαλεί και δεν μπορώ να τον καταλάβω,δεν καταλαβαίνω την έννοια,προφανώς φταίνε τα ληγμένα.
Βλέπω πολύ απολυτοσύνη τελευταία σε απόψεις ,
και θέλω να πιστέυω ότι είναι η άνοιξη...
Μιας και απο την μια ενστερνίζομαι την άποψη ότι δεν χρειαζόταν να σχολιαστεί καθόλου το παρόν θρεντ, διοτι νομίζω δεν εχει νόημα πέρα απο το να θίξει κάποια πράγματα που σε κάποιον δεν φανήκαν σωστά,
αλλά και απο την άλλη κατα ένα μέρος δεν νομίζω ότι υπάρχει το κάτι ξεχωριστό, ή γενικά ο χώρος που θα μπορουν να πουν κάποιοι κάτι ποιο άνετα...
Αυτό μπορεί να γίνει παντού και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός,
αυτό που κάπως με έχει "χαλάσει" τελευταία , είναι το "ύφος" που βλέπω να γράφονται διάφορα...
και πάλι τονίζω ότι είναι μεταβατικό στάδιο και έχουμε επηρεαστεί απο την άνοιξη,
γιατί αν βάλω όλες τις μεταβλητές και τις παραμέτρους που έχω συλλέξει τόσο καιρό με την επαφή με όλους του moto.gr ίσως βγαλω αρκετά συμπεράσματα συνδυαστικά, που δεν θα ξέρω και αν ισχύουν, δηλαδής... ;) :a15: λοιπόν και :a56: απο μένα :wave2:
adam_tsouk
28/03/2006, 15:47
Για μισο ρε Adam,παίρνουμε ληγμένα γιατί ρωτήσαμε κάποια πράγματα για το νέο forum και είπαμε την γνώμη μας???
Δεν είπε κάποιος απο εμάς κακώς το φτιάξετε,δεν το κατακριναμε .
Έθεσα το ερώτημα ποιος ο λόγος αφού τα ίδια που λένε εκεί τα λένε και στα υπόλοιπα,ποια η διαφορά να είναι μόνο γυναίκες???
Aν θέλω να μιλήσω για τα γυναικολογικά μου,για τον γκομενό μου θα πάω για καφέ ,θα πάρω τηλέφωνο,θα στείλω e-mail,ένα πμ και θα τα πω. Ο τίτλος '' Femaleattack''
προκαλεί και δεν μπορώ να τον καταλάβω,δεν καταλαβαίνω την έννοια,προφανώς φταίνε τα ληγμένα.
δηλαδη σε πειραξε η λεξη "ληγμενα" που χρησιμοποιηθηκε σαν εκφραση; (και οχι για πρψτη φορα; )
Προσωπικά δε μου πέφτει λόγοςε όπως δε πε΄φτει βέβαια και στους περισσότερους που απαντήσανε.
Για μένα η κάθε , μα κάθε πρόσκληση που μου γίνεται, είτε για ένα φόρουμ, είτε για καφέ είτε... είτε... είναι τιμή και όχι κάτι που θα βγω με στυλακι να ρωτησω σε ένα φόρουμ. Στην τελική όπως θα ρωτήσεις για τα γυναικολογικά σου σε ένα καφεδάκι, έστι θα έπρεπε να ρωτ'ησεις και αυτά που ρωτάς στο παρόν τόπικ, αφού προφανώς δε θέλεις να δημοσιοποιείς προσωπικές σου καταστάσεις.
και δεν έχω κανένα σκοπό να καταλήξω το ποστ μου σε προσωπική διαμάχη, στη τελική ποσώς με ενδιαφέρει...
Νικο, η αποψη του καποιου μπροει καλιστα να θεωρηθει προσβολη όπως θεωρείς κ εσύ αυτά που γράφω εγώ.
Εγώ προσωπικά δεν θεώρησα τίποτα σαν προσβολή προσωπική αφου δεν με πιάνει εμένα το θέμα (Συμφωνώ με τον Λάμπρο απο πάνω)
Αλλά θα μπορούσες να πεις αυτά που είπες χωρίς να πεις για τα ληγμένα και να ήταν μια χαρά ποστ... (ή βάλε κανένα χαμόγελο δίπλα)
Εσύ τώρα γιατί θίχτηκες;:confused:
adam_tsouk
28/03/2006, 15:51
Εγώ προσωπικά δεν θεώρησα τίποτα σαν προσβολή προσωπική αφου δεν με πιάνει εμένα το θέμα (Συμφωνώ με τον Λάμπρο απο πάνω)
Αλλά θα μπορούσες να πεις αυτά που είπες χωρίς να πεις για τα ληγμένα και να ήταν μια χαρά ποστ... (ή βάλε κανένα χαμόγελο δίπλα)
Εσύ τώρα γιατί θίχτηκες;:confused:
προσωπικά δεν έχω θιχτει για τπτ.
το "λήγμενα" είναι έκφραση και αν σας ενοχλει τοσο πολύ σαν λεξη το σβήνω μαζι με όλο το ποστ. Μπορεις να το κανεις και συ ποιο ευκολα.
Κάθε πρόσκληση είναι τιμή? Είμαστε σοβαροί?
www.ta_z_einai_bourdela.info (για να μη γραψω κάτι πιο ...ενδιαφέρον)
Σου στέλνω πρόσκληση και το θεωρείς τιμή??! Ουαου!
Το κορίτσι αναρωτιέται λοιπόν γιατί τόση επιθετικότητα? Τι έγινε? Ποιός μας την πέφτει και δε το ξέρουμε? (Χωρια τα default ερωτήματα γιατί έεεεεεεεεεενα ακόμα φόρουμ κλπ κλπ)
Και 5 νοματαίοι εκφράζουν την ίδια απορία, με το σχετικό ελαφρύ χιουμοριστικό remix.
Και στο τελος ο ανταμ τους κραζει που εχουν μείνει με την απορία.
Αν δεν είναι αυτό κουλό, τι είναι???
προσωπικά δεν έχω θιχτει για τπτ.
το "λήγμενα" είναι έκφραση και αν σας ενοχλει τοσο πολύ σαν λεξη το σβήνω μαζι με όλο το ποστ. Μπορεις να το κανεις και συ ποιο ευκολα.
δεν υπάρχει λόγος να σβήσω κάτι...
adam_tsouk
28/03/2006, 15:58
Κάθε πρόσκληση είναι τιμή? Είμαστε σοβαροί?
Το κορίτσι αναρωτιέται λοιπόν γιατί τόση επιθετικότητα? Τι έγινε? Ποιός μας την πέφτει και δε το ξέρουμε? (Χωρια τα default ερωτήματα γιατί έεεεεεεεεεενα ακόμα φόρουμ κλπ κλπ)
Και 5 νοματαίοι εκφράζουν την ίδια απορία, με το σχετικό ελαφρύ χιουμοριστικό remix.
Και στο τελος ο ανταμ τους κραζει που εχουν μείνει με την απορία.
Αν δεν είναι αυτό κουλό, τι είναι???
Κωστα, δε πα να παρουν φωτια ολα τα Ζ του κόσμου...
Πραγματικα στα @@ μου, το λεω κ το εννοω...
Οι 5 νοπματαίοι παρουσιαζονται στο πρόσωπο της Ελενας;
Εσύ είσαι ο 2ος ή ο 6ος;
Πραγματικά θες να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση;
Και που σας χαλάει ο τίτλος;
Σε έναν αντροκρατούμενο "κοσμο" 9του μηχανοκίνητου) γίνεται μια προσπάθεια από γυναίκες...
ας είμαστε σοβαροί...
adam_tsouk
28/03/2006, 15:59
δε παιζει!
Ναι τη σοβαρότητα επιδιώκουμε. Εκφράστηκε μια απορία. Αν δε σου αρέσει, την προσπερνάς. Αν εχεις να απαντήσεις, απαντάς. Οι άστοχες σφήνες... να που μας οδηγούν...
adam_tsouk
28/03/2006, 16:05
Ναι τη σοβαρότητα επιδιώκουμε. Εκφράστηκε μια απορία. Αν δε σου αρέσει, την προσπερνάς. Αν εχεις να απαντήσεις, απαντάς. Οι άστοχες σφήνες... να που μας οδηγούν...
εσένα η απάντησή σου ήταν η φώτο με το shaq attack?
τεςπα... δεν νομίζω πως έχουμε κάτι άλλο να πούμε.. ας μην το ισοπεδώσουμε...:winka:
Ε καλά, τώρα περιμένουμε να ισοπεδώσουμε το ισοπεδωμένο!?!? :lol: :lol:
Και νομίζω είναι προφανές και αυτονόητο ότι εγώ πάω στην κατηγορία που "έχει την ίδια απορία και την εκφράζει με μια δόση χιούμορ".
adam_tsouk
28/03/2006, 19:06
Ε καλά, τώρα περιμένουμε να ισοπεδώσουμε το ισοπεδωμένο!?!? :lol: :lol:
Και νομίζω είναι προφανές και αυτονόητο ότι εγώ πάω στην κατηγορία που "έχει την ίδια απορία και την εκφράζει μια μια δόση χιούμορ".
ok, δηλαδή διακομωδείς τον κόπο ενώς ανθρώπου να φτιάξει κάτι που τον εκφράζει. Εγώ σε αυτό και μόνο σε αυτό είμαι αρνητικός. Φυσικά το αν το θεωρείς καλό, κακό, κτλ το έργο, δουλειά της Βανέσας δεν με απασχολεί.
Από κει και πέρα δεν έχω κάτι περισσότερο να πω....
(το site που μου έδωσες εξακολουθεί αν μην παίζει):mad:
monstermind
29/03/2006, 09:19
δωστε και κανα λίνκ ρε μάγκες...
... ένα φόρουμ γεμάτο γυναίκες???
ε ρε σου λέω... θα γίνει μεγάλο γλέντι!!!
ΑΝΤΑΜ...
:confused:
δικηγορος εισαι παλικαρι μου???
ειχαμε να πουμε μια μαλακια και την ειπαμε εμεις οι ληγμενοι...
Εσένα τι σου συμβενει αγορι μου??
σε ενοχλει το ''αντροκρατουμενο φορουμ '' ?
βγες εξω...δες τα λουλουδακια να ανθίζουν...ακου τις μελισουλες...να βιζινιζουν..:hypnotize :look:
ακου τα σπουργιτακια να τιτιβιζουν..
:uplate: :uplate:
λουγκρα εεε ΛΟΥΓΚΡΑ...:lol: :bawl: :rotflmao: :blush:
ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ hONDA KAI EΣΥ??
adam_tsouk
29/03/2006, 16:57
λουγκρα εεε ΛΟΥΓΚΡΑ...:lol: :bawl: :rotflmao: :blush:
ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ hONDA KAI EΣΥ??
καλα που οι αντρες ειναι σα και σενα...
και που'σαι... ετοιμο το εχω το H.
:winka:
καλα που οι αντρες ειναι σα και σενα...
και που'σαι... ετοιμο το εχω το H.
:winka:
ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΕΣ ??ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ..
adam_tsouk
30/03/2006, 08:57
ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΕΣ ??ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ..
προσπαθησα ρε! δεν γινεται τπτ!
(αλλα νταξ, τετοιου ειδους ανιατες δεν ειναι σοβαρες):lol:
αλλα νταξ, τετοιου ειδους ανιατες δεν ειναι σοβαρες:lol:
δηλαδης γιατρε μου θα ζησω??? :confused: :look:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
adam_tsouk
30/03/2006, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δηλαδης γιατρε μου θα ζησω??? :confused: :look:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
ελπιζουμε, προσευχομαστε αλλα δεν υποσχομαστε (sf, τωρα ισοπεδωθηκε) :lol: :lol: :lol:
Motoulis
31/03/2006, 08:25
Μία απορία........επειδή είμαι απο χωριό....
Όταν λέτε ληγμένα τι εννοείται?
Εσείς τα ψωνίζετε συσκευασμένα και με ημερομηνία λήξεως?
Ρε γμτ πάλι με κοροίδεψαν και μου τα δίνουν με/στις χούφτες......:mad: :a28:
Το φορουμ αυτο ουτε εγω το γνωριζα.Απλα η Βανεσσα καποια στιγμη μου προτεινε να γινω μελος σε εναν νεο χωρο και να γραφω οτιδηποτε θα εγραφα σε ενα οποιοδηποτε αλλο φορουμ.Το femaleattack θα μπορουσε καλλιστα να σημαινει"γυναικεια επιθεση εναντια στο μισογυνισμο,στην ανδροκρατουμενη κοινωνια,στον υποβιβασμο της γυναικας,στον ψυχικο η σωματικο της βιασμο,στην ανδρικη μαλακια που ποτε δεν θα εμπαινε στο κοπο να εναντιωθει σε ενα site που θα ονομαζοταν maleattack,η στον συζυγο αφεντη που αρνειται επικοινωνια με την ψυχη της αλλα δεν αρνηθηκε ποτε επικοινωνια με το σωμα της"..Ομως θα μπορουσε καλλιστα να σημαινει και"γυναικεια επιθεση στην ιδια της την υποσταση,στις ανασφαλειες της,στο παθος της να θελει να διαχωριζεται απο το αντρικο φυλο σε λαθος τομεις και αρα να πρεπει να το διορθωσει,στον τροπο που λανθασμενα κατακρινει το αντιθετο φυλο,η σε κεινο το κομματι της κοινωνιας που ταυτιζεται σθεναρα με τον ανουσιο διαχωρισμο σε αντρες και γυναικες χωρις να μπαινει σε διαδικασιες ταυτισης με την απλη λεξη ,ψυχες"
Δεν ξερω λοιπον αν πρεπει να αισθανομαι μειονεκτικα κινουμενος μεσα σε ενα χωρο γυναικειας επιθεσης,μοιραζοντας ολα εκεινα τα οποια σκεφτομαι,γραφω,και ολα εκεινα που αποτελουν μερος της δικης μου ψυχης που λιγο παρακατω θα βιαστει παρα φυσην"πιθανον" απο το ιδιο το φυλο μου που προσπαθει να με διαφυλαξει απο μια γυναικεια επιθεση,και αν θα πρεπει να αισθανομαι πληρης και υπερανω, κινουμενος στην απ εξω"τιμια" κοινωνια που δεν επιτιθεται σε κανεναν.
Ο χωρος ειναι εκει,οποιος ανθρωπος ανεξαρτητως φυλου θελει να περασει η να προσπερασει ειναι ελευθερος,οποιος θελει μπορει να παραμεινει,η να επιμεινει στις αποψεις του.Πιθανον και γω να ειμαι μια λουγκρα αφου δεχτηκα να παραμεινω εκει,και ισως τελικα να ηταν η στιγμη να το διαπιστωσω αφου 42 χροναι ως σημερα ειχα την εντυπωση οτι ημουν ενας male που ομως ποτε δεν εκανε attack σε τιποτα,παρα μονο στα ηλιθια κατεστημμενα μιας ηλιθιας κοινωνιας και καποιων στενομυαλων ανθρωπων.
Μαθετε να κρινετε το Νικο.Χωρις ομως να γινεστε δικαστες.Αλλα πολυ περισσοτερο για το τι ειναι ο Νικος και οχι γιατι εχει το ηλιθιο"για σας"ονομα Νικος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MRND
...
θα μπορουσε καλλιστα να σημαινει "γυναικεια
...
Αν και τα λόγια σου στέκονται πάρα πολύ καλά κατά τη γνώμη μου, θα θυμίσω ότι η αρχική ερώτηση αυτού του θρέντ είναι <τι σημαίνει?> και όχι τι θα μπορούσε να σημαίνει. Non?
Αρχικά δημιουργήθηκε από MRND
Δεν ξερω λοιπον αν πρεπει να αισθανομαι μειονεκτικα κινουμενος μεσα σε ενα χωρο γυναικειας επιθεσης,μοιραζοντας ολα εκεινα τα οποια σκεφτομαι,γραφω,και ολα εκεινα που αποτελουν μερος της δικης μου ψυχης που λιγο παρακατω θα βιαστει παρα φυσην"πιθανον" απο το ιδιο το φυλο μου που προσπαθει να με διαφυλαξει απο μια γυναικεια επιθεση,και αν θα πρεπει να αισθανομαι πληρης και υπερανω, κινουμενος στην απ εξω"τιμια" κοινωνια που δεν επιτιθεται σε κανεναν.
Mπορείς να αισθάνεσαι ότι θέλεις φιλε..δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.
όπως επίσης και εμείς οι μαλάκες που αισθανόμαστε την ανάγκη να υπερασπιστούμε τον ανδροκρατούμενο κόσμο μας χλευάζοντας και γελώντας και λέγοντας χοντράδες όπως κάνουμε εμείς οι βαρβατίλες να δούμε…στις μυστικές από γυναίκες συναντήσεις μας.(ρε μπας ειμαστε και εμεις Λουγκρες??)
το πήρες πολύ ζεστά το θέμα και ΔΕΝ είναι κατά την άποψη μου..γιατι αν λυθεί κάποιο female κοινωνικό ζήτημα από αυτό το φόρουμ...(που αμφιβάλω και αν έχει καμία σχέση με αυτό και αν η δημιουργός του φόρουμ έχει νιώσει στη ζωή της αυτή την αδικία..που αναφέρεις και εσύ..) θα είχαμε λύσει το πρόβλημα της ζωής μας.
επίσης το αν είσαι λουγκρα η ότι άλλο είσαι η θες να είσαι..ειναι και πάλι δικαίωμα σου και δεν μας πέφτει και λόγος.
μπορεί να κάνω και εγώ ένα φόρουμ για την και να το ονομάσω male attack.gr και να αφήνω μετά τους άλλους να βρουν τι διάολο σημαίνει βάζοντας τους και στο κόπο της αντιπαράθεσης.
εντύπωση θα έκανα...
υ.γ.: Nίκο ίσως πάλι να μην κατάλαβα γρι από το τι θες να πεις με το ποστ σου εδώ και στο bnet αλλά δεν ανησυχώ είμαι σίγουρος ότι θα μου εξηγήσεις.
Επίσης θα ανοίξω και εγώ ένα φόρουμ για όσους είναι από 1.76 και κατω.Γιατι φτάνει αυτή η καταπίεση των 1.76 και πάνω.
Έχουμε γεμίσει φόρουμ γιατί μας ενοχλεί νομίζω που δε κάνουμε εμείς κουμάντο σε κάθε φόρουμ που κάνουμε εγγραφή
:beer: :beer:
φιλικά και με χιουμορ..αν και μαλακισμένο ξέρω..:sad: :sad:
Δεν θα διαφωνισω.Ολα καλα τα λες αφου ετσι τα σκεφτεσαι.