View Full Version : Adikia
ΠΑΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΡΙΤΑΚΙ.
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΩ,ΛΙΓΟ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ (4000-120 ΧΛΜ) ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΡΑ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 8 ΑΤΟΜΩΝ
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΧΑΝΑΚΙΑ (CBR 1000-TRANSALP-KAWASAKI-KΛΠ)
ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΤΟ ΡΙΤΑΚΙ, ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.
ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ''ΜΑΛΑΚΑΣ(ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ) ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ''ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΡΙΧΝΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΑ ΟΥΤΕ ΜΕ 4000(ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΛΠ).ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ''ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΜWAKIDES ΕΧΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑ.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΑ;; ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 4000 ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΛΑΣΙΚΟ.ΜΗΠΩΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ BMW;;;
ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ
ΥΓ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ
ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ
koutroulis
21/03/2006, 13:32
γέμισε ο τόπος :a31: :a31: :a31: :a31:
super_toto
21/03/2006, 13:37
Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο άστοχο αυτό που σου είπε το παλικάρι. Αλλά εσύ γιατί τσίτωσες? Δεν σε είπε καμπούρη, φραγκάτο σε είπε. Δεν είναι προσβολή.:a024:
Φίλε KATVASS ήταν 8, ήσουν ΕΝΑΣ :D :D
ΠΑΡΤΟ ΩΣ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΗ :D
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ????? ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ;)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ??
ΥΓ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΜΙΑ. ΕΓΙΝΕ??
ΦΙΛΕ ΝΙΚΡΤ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ 120ΧΛΜ/ΩΡΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΡΑ.ΠΗΡΑ
ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΡΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από KATVASS
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΡΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ
ΓΙΑ ΠΕΣ
Ασε ρε ολοι οι BMWδακηδες το παιζετε προλεταριοι.
Τα εχετε τα φραγκα γι αυτο μοκο:D
Aσχετο γιατι με 120?? Το μανυαλ της μηχανης με ποσες στροφες λεει?Σε αυτες τις στροφες ειναι μονο 120?Γενικα παντως δεν πρεπει να πηγαινεις συνεχια με σταθερη ταχυτητα...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Ασε ρε ολοι οι BMWδακηδες το παιζετε προλεταριοι.
Τα εχετε τα φραγκα γι αυτο μοκο:D
Boxer, οταν κανεις την καύλα σου τα δίνεις τα φράγκα, γιατί οι καυλες πληρώνονται . Αλλά πρώτα τα εχεις δουλέψει και δεν στα δίνει ο ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ. Γιατί αυτοί που καβαλάνε γιαπονέζικα 1000 και 1300 δεν είναι φραγκάτοι;;;;;;. Προλετάριοι είμαστε όλοι με την γενικότερη σημασία της λέξεως.
Τωρα επειδη ειμαστε δουλευταράδες και εχουμε φράγκα πρεπει να κανουμε μοκο... σαν πολύ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟαριστερο μου ακόυγεται αυτό.
ALX GS 11½
22/03/2006, 10:00
Αν ηξερε ο καθενας πως οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε κανει το σκατο μας παξιμαδι για να αγορασουμε την μοτοσυκλετα που ονειρευομαστε,δεν θα τα ελεγε αυτα!
Ναι......υπαρχουν ατομα που αγοραζουν BMW (γιατι εχουν ΤΑ φραγκα) μονο για το κυρος και την μουρη που τους δινει η "προπελα" στο ρεζερβουαρ απο οποιαδηποτε αλλη μαρκα,αλλα υπαρχουν και πολλα ατομα που δεν αγοραζουν μια BMW γι αυτον τον λογο.
Ενας απ αυτους ειμαι κι εγω,Κι απο φραγκα?...μην τα ρωτατε πως καταφερα να τη ν αγορασω :( (μεταχειρω και εκ Γερμανιας που γλυτωσα αρκετα λεφτα)
Κοιταχτε το προφιλ μου και το ονομα μου και μετα μιληστε , αντε:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από madtank
Boxer, οταν κανεις την καύλα σου τα δίνεις τα φράγκα, γιατί οι καυλες πληρώνονται . Αλλά πρώτα τα εχεις δουλέψει και δεν στα δίνει ο ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ. Γιατί αυτοί που καβαλάνε γιαπονέζικα 1000 και 1300 δεν είναι φραγκάτοι;;;;;;. Προλετάριοι είμαστε όλοι με την γενικότερη σημασία της λέξεως.
Τωρα επειδη ειμαστε δουλευταράδες και εχουμε φράγκα πρεπει να κανουμε μοκο... σαν πολύ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟαριστερο μου ακόυγεται αυτό.
Ρε σεις :a15:
Ο boxer ειναι δικός μας ΧΑΒΑΛΕ ΕΚΑΝΕ :D :D
Βέβαια δεν τον έχετε δει, αλλά λίγο ΑΡΙΣΤΕΡΟμουτρο δείχνει :D :D
:wave2: boxer: Όπως έχω ξαναπεί να ρίχνουμε και καμιά ματιά στα πμ μας
re rtnick κοιτα λιγο τα πμ σου παρακαλω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick
Ρε σεις :a15:
Ο boxer ειναι δικός μας ΧΑΒΑΛΕ ΕΚΑΝΕ :D :D
Βέβαια δεν τον έχετε δει, αλλά λίγο ΑΡΙΣΤΕΡΟμουτρο δείχνει :D :D
:wave2: boxer: Όπως έχω ξαναπεί να ρίχνουμε και καμιά ματιά στα πμ μας
EE πμ ;
τι ειναι αυτο ;
κατσε κοιταω τωρα:wave2:
ΚΑΛΑ SORRY ΡΕ BOXER... ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΟΥ BMWΔΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΧΟΝΤΡΟΙΔΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΜΟΤΟ..
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ BMW ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ "ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ". ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟ BMW ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.
Λοιπον σοβαρα τωρα.
Μια οικονομικη ανεση πρεπει να την εχεις οταν παιρνεις μια μηχανη των 20000 ευρω. Και απο οσους ξερω με BMW την εχουν.
Δεν λεω να εισαι ο Κοκκαλης αλλα με 800-1000 € μισθο δεν μπορεις να την συντηρησεις (και να μην γινει ρημαδι).Οποτε μην παρεξηγιεστε αν σας λενε φραγκατους γιατι για αυτον που παιρνει 800 € το μηνα ειστε.(ειμαστε)
Φιλικα:wave2:
BELZEBOYLIS
22/03/2006, 13:07
Λοιπον σοβαρα τωρα.
Μια οικονομικη ανεση πρεπει να την εχεις οταν παιρνεις μια μηχανη των 20000 ευρω. Και απο οσους ξερω με BMW την εχουν.
Δεν λεω να εισαι ο Κοκκαλης αλλα με 800-1000 € μισθο δεν μπορεις να την συντηρησεις (και να μην γινει ρημαδι).Οποτε μην παρεξηγιεστε αν σας λενε φραγκατους γιατι για αυτον που παιρνει 800 € το μηνα ειστε.(ειμαστε)
Φιλικα:wave2:
Φραγκάτοι με 800 ευρό ;;;; :lol: :rotflmao: :lol:
Να σε καλά μεσημεριάτικα !!!!!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Πρόσεχε όμως τι λές , μην σε ακούσει κανένα γαλάζιο παιδί και κατεβάσουν το αφορολόγητο …..
:wave2: :wave2:
Λεωνίδας
22/03/2006, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Φραγκάτοι με 800 ευρό ;;;; :lol: :rotflmao: :lol:
Να σε καλά μεσημεριάτικα !!!!!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Πρόσεχε όμως τι λές , μην σε ακούσει κανένα γαλάζιο παιδί και κατεβάσουν το αφορολόγητο …..
:wave2: :wave2:
Για ξαναδιάβασε τι έγραψε, παρανόησις... :wave2:
Νομιζω οτι τα ελληνικα μου ειναι σε καλο επιπεδο ετσι ;:wave2: :beer:
nikoskkk
22/03/2006, 13:18
Κοίτα ρε κολλήματα που έχει ο κόσμος!!!
Εγώ τα λεφτά μου τα δίνω μόνο για τη μηχανή, ο άλλος τα δίνει για τα μπουζούκια , ο άλλος πάει για καφέ και ποτό ……
Και πέρα από αυτά κάνω και δυο δουλειές.
Τη παπαριες για φραγκατους μου λέτε???
:mad: :mad: :mad:
Τωρα εσυ γιατι νευριασες ;
Φραγκατο σε ειπαμε ;:D
nikoskkk
22/03/2006, 13:23
Τωρα εσυ γιατι νευριασες ;
Φραγκατο σε ειπαμε ;:D
εχω BMW :winka:
Αρα εχεις φραγκα χαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:
BELZEBOYLIS
22/03/2006, 13:38
Νομιζω οτι τα ελληνικα μου ειναι σε καλο επιπεδο ετσι ;:wave2: :beer:
:a13: :a13: :a13: :a13:
:wave2:
Οποτε μην παρεξηγιεστε αν σας λενε φραγκατους γιατι για αυτον που παιρνει 800 € το μηνα ειστε.(ειμαστε)
ετσι ετσι
ΕΙΜΑΣΤΕ
:D :D
Ε ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ BMW ΣΤΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ Η ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ HARLEY...ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΔΙΤΡΟΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟ...ΟΙ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ PEASE IN YOUR HARD BROTHERS... :beer:
lord_dimos76
22/03/2006, 14:55
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΡΑΓΚΑ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΡΕΟΝΤΑ,ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΕΣ-HIGH TECH ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ?ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ...
:a5: :a028:
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ,ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΕΦΤΑΣ,ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΩΦΕΡ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...:a02:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΡΔΕ ΜΟΥ ΦΡΑΓΚΑΤΕ:beer: ΜΕ ΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΦΕΡ ΣΟΥ:a5: :a022: ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΓΩ...
nassosxlvbros
22/03/2006, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από KATVASS
ΠΑΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΡΙΤΑΚΙ.
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΩ,ΛΙΓΟ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ (4000-120 ΧΛΜ) ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΡΑ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 8 ΑΤΟΜΩΝ
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΧΑΝΑΚΙΑ (CBR 1000-TRANSALP-KAWASAKI-KΛΠ)
ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΤΟ ΡΙΤΑΚΙ, ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.
ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ''ΜΑΛΑΚΑΣ(ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ) ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ''ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΡΙΧΝΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΑ ΟΥΤΕ ΜΕ 4000(ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΛΠ).ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ''ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΜWAKIDES ΕΧΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑ.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΑ;; ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 4000 ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΛΑΣΙΚΟ.ΜΗΠΩΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ BMW;;;
ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ
ΥΓ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ
ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ
Πρωτον καλοριζικο!
Δευτερον κακως,κακιστα που δεν συνεχισες μεχρι Καλαματα..
Τριτον αν τσιτωθηκες για το τιποτα ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ αν την εριχναν;θα παιζατε ξυλο;
τεταρτον....μπορουσες ομορφα και με το τροπο σου να του "γυρναγες τη κουβεντα"στο ωραιο...
μην ασχολεισαι ρε αδερφε...ειναι μικρη η ζωη μας να την "τελειωνουμε "με τετοιες μικροτητες....
.....βασικα μαλακες ηταν αυτοι που στην ειπαν..........τι θα πει φραγκατος.........
και γω πηρα μοτο με 9000 και εχω δωσει αλλα και γω δεν ξερω ποσα σε eξοπλισμο και aftermarket.........
η μοτο ειναι ακριβη τρελλα ......πως να το κανουμε
δλδ αυτοι που στην ειπαν φορουσαν κρανος των 100Ε ενω εχουν αγορασει μοτο με 10000????????κομπλεξικοι ειναι καφετεριακηδες
μαλλον η τρελλα τους σταματαει μεχρι να αγορασουν το διτροχο....απο κει και περα ουτε φραγκο δεν ριχνουν ...στανταρ